Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα τσούπρες!

Δεν προλαβαίνω να ανασάνω με 3 μωρά στο σπίτι!

Η Β δεν είχε πυρετό το σ/κ, πέρασε πάλι πολύ γρήγορα. :shock: Ανησυχώ, ο νους μου πάει πάντα στο γνωστό κακό... Με παρηγορεί το ότι είχε πρησμένους αδένες και ότι η παιδίατρος δεν μου έκανε λόγο για ουρολοίμωξη. Θα το παρακολουθήσω κι αν προλάβω, ίσως κάνω καμιά καλλιέργεια. :roll:

Πως θα πάω στο μικροβιολογικό; Ούτε να στρίψω δε μπορώ! :?

Ούτε στο σούπερ-μάρκετ μπορώ να πάω, ούτε στο φαρμακείο. Μόνο αν τα πάρω και τα 2 μαζί! ΟΥΦ! :?

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά! :x

Αργυρούλα, το θυμάμαι που είχες αναφέρει ότι έχει κι ο άντρας σου πρόβλημα με τη μέση. Έχει θέμα; Τον πιάνει συχνά; Πίκρα, μεγάλη πίκρα! :? Εμείς κάθε χρόνο έχουμε θέμα, αλλά ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, μία φορά όταν πρωτοπαντρευτήκαμε και τώρα... [smilie=confused2.gif]

Σας φιλώ γλυκά, αν προλάβω θα σας διαβάσω αργότερα! :-*

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κουμπαροσυμπεθερα περαστηκα..

αμαν ρε παιδι μου...ποιος σας μουντζωσε;;;...

Αργυρω σε καταλαβαινω...

παρομοιο προβλημα εχει ο Ο με τα γονατα..και οταν τον ριχνει χαπακονετε

Δημοσίευση
Μολισ τσακησα κουλουρι γεμυστο με φιλαδελφια..μνιαμμμμμ

και ηπια και εναν καπουτσινο..

παιδια...ειναι τελειος..ειναι τοσο νοστημος που ουτε ζαχαρι θελει!!!!

:-w:-w:-w:-w:-w:-w

Επιτηδες το κανεις ε;;;Να με νευριασεις.... :P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημεραααααααααααααα :D:D:D:D:D:D

Μα τι ησυχια!!!!Εστειλα τον Νικολα στο σχολειοοοοοοοοοοοο [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif]

Τι μου κανετε εσεις;;;

Μητσακι μου... :o:o:o Καλα ρε κοριτσακι μου τι παθατε;;; :(:(:( ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Πω πω ατιμο πραμα η μεση.. :?:?:? Παιρνει χαπια;;;

Παω να σας διαβασω γιατι το Σκ σας εχασα...

ΕΡΩΤΗσουλα...εχει κανενα παιδακι τους μαρκαδορους της Crayola που βαφουν μονο στα δικα της τετραδια;;;;

Επισης οσες εχετε μωρακια που μπουσολοπερπατανε τι κανατε με τα παιχνιδια των μεγαλυτερων παιδιων;;;Εγω οτι ειχε μικρα εξαρτηματα και οτι μπορουσε να προκαλεσει ζημια (να το φερει στο κεφαλι του Φωτη) τα μαζεψα.Μονο κατι τουβλακια του εχω αφησει του Νικολα να παιζει...

Δημοσίευση

Παναγιώτα :lol::lol::lol::lol: για την φατσούλα που χορεύει!!! :lol::lol::lol:

εγώ δεν είχα μαζέψει τίποτα από τα παιχνίδια του Λ. όταν η Ρ. άρχισε το μπουσούλημε και ξέρετε τι σκανταλιάρα είναι!!!! :roll::roll::roll::roll:

κανονικά πρέπει να μαζέψεις ό,τι θεωρείται επικίνδυνο για το μικρό παιδί!!!

πάεμ να πάρουμε τον Λ. :!:

Δημοσίευση

Αναστασια τι εννοεις ρε με τον υπνο της Αννυς;;;

Μαζι δε κοιμαστε;;;Η χωρια;;; :?::?::?::?:

Κοιμασαι αλλου και ξυπναει και σε ψαχνει;;;

Επισης γιατι δεν βαζεις ενδοεπικοινωνια να την ακους;;;;

Λεναρααααααααααα κοντευεις ρε!!!! :D:D:D

Καλα ρε συμπεθερα απο τωρα στολισες το σπιτι;;; :lol::lol::lol: Χειροτερη και απο Αγγλιδα γιαγια κατηντησες!!!!! :P

Αφρο γυρισατε;;;

Λενακι καλα να περασετε στο Αμβουργο.Ποια Φανή εννοουσες οτι χαθηκε στο φεις;;;Η pink ή η Φανη26 ή καποια αλλη;;; :oops::oops::oops:

Σισσακι τι ελεγε ο γατος χθες;;;Α ηθελα να σου πω να πεις στην Ολιβια οτι το σαιτ (οχι το μπλογκ ή το φορουμ) εχει γινει παρα πολυ καλο!!!!!Ταμαμ!!!!

Και αν μπορει ας φτιαξει και μια στηλη τυπου Αθηνοραμα για εμας τους ερμους τους γονεις!!!! :!::!::!:

θα γραφω και εγω αν θελει... :mrgreen::mrgreen:

Μαρακι μου μπαραβο για την εργασια!!!!

αργυρουλα αν κοιμηθουνε το μεσημερι δε θα αλλαξει η βραδυνη ωρα υπνου???δηλαδη αν κοιμηθουν 3 με 5, το βραδυ δεν θα παει 9 με 10 για να την πεσουν πάλι;;;;

ΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ τρελαρα.... :lol::lol::lol::lol: καλε τι γελιο εκανα με τη φωτο της Γωγως... :lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγω :x:x:x πως εισαι καλο μου;;;Ρε δε θελω δωρο..να σας δω θελω!!!!!

Σαλλονικιες ομορφες τα φιλια μου!!!!

Τονια που χαθηκες μωρε;;;τι κανουν τα κοπελια;;;

Δημοσίευση

Καλημερα!! Πως ειστε;;

Νατασα περπατησε η μικρη;Περπατοπιτα!!!!!!!!Και του χρονου το δεντρο σας!!

Παναγιωτααααα, φιλιααα. Εγω δε μαζεψα τιποτα οταν περπατησε ο μικρος..

Αργυ ,Μιτσακι, Χρυσα, Μ-Ι, Λενακι , Λενα κι οποια αλλη ξεχνω, τα φιλια μου. Το γνωστο αλτσ δε με βοηθαει να θυμηθω οσα γραψατε...

Αααα, ο μικρος εβγαλε μια φουσκαλα στο δεικτη του χεριου του, πιανει ολο το μηλο η οπως αλλιως το λενε αυτο.Δεν επιασε τιποτα καυτο , ουτε χτυπησε καπου, δεν παραπονιετε καν..Τι να ναι αυτο;;

Δημοσίευση

Που σαι ρε Λενιω;;; :D:D

Δε ξερω τι μπορει να ειναι αυτη η φουσκαλα.. :? Σιγουρα δε χτυπησε καπου;;εχει μεσα υγρο;;;

Κατα τα αλλα πως τα πας;;;

Νατασαααααααα συγχαρητηρια ρε για η Δαναη!!!Για πες τωρα..πως ειναι να περπατανε και τα 2 και εσυ να τρεχεις και να μη ξερεις που να πας;;; :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Λενα μου δεν ξερω τι μπορει να ιεναι...

μπορει να τρυφτηκε καπου...

Μαλλων ενωει την τυρογαριδακι..κοινως fani tzatzikι

δεν ειχε και ενα μπλογκ αυτη;;;;

πολλες χαθηκαν...

και η Ελενη2- κατινου..

και αλλες...

πολλες αλλες γραφουν πια μονο στο ειμαι μαμα...

μερικες μας λειπουν πολυ..αλλες παλη καθολου....χαχαχαχα..ειμαι κακαι...το ξερω..

ετοιμαζω τη λιστα με τις Χριστουγεννιατηκες καρτες..

πως να μην γινεις Grinch!!!!

Αχ παιδια αυριο θα ερθουν οι λογοθεραπευτες στο παιδικο...

και μας εδωσαν μια φορμα να συμπληρωσουμε με καποιες λεξεις που τις κατανοει και που λεει το παιδι...και στο τελος εχει εναν πινακα να γραψεις αλλες λεξεις που ξερει το παιδι..

ε ξεκιναω εγω να γραφω...πυρανευχνετης, πληκτρολογιο, υπολογιστης,γαλοπουλα, ριχνει τουφεκιες, μπαρουτη, κινηγος και αλλα τετοια τρελα που εμαθε ο Ο στον Χριστοφορο...

θα τα διαβαζουν οι λογοθεραπευτριες και θα λενε...τρελοι ειναι αυτοι...τι μ@λ@κιες μαθαινουν στο παιδι... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρααα....Τι κάνετε;;;;;; :D:D:D:D Εμείς καλά...Βασικά εγώ λίγο βήχα.... :?:?:?:?:? Την Τετάρτη το πρωί έχω οδιοντίατρο...

Την άλλη Δευτέρα ο Γ. θα πάει Βρυξέλλες για δουλειά.... :D:D:D Ζηλεύω λίγο, αλλά όλο και κάτι θα μου φέρει... :roll::roll::roll: Φαντάζομαι ότι θα μου φέρει... :roll::roll::roll: Του είπα για πλάκα να μου φέρει καμια καλή τσάντα που έχω χρόοοονια να πάρω... :oops::oops::oops: Και μου είπε ότι θα πάει κάπου που ξέρει που έχει μόνο used.... :roll::roll: Και του ζήτησα ΑΝ βρει μια Chanel τσαντούλα.... :lol::lol::lol::lol:

Παναγιώταα ρε πας καλά;;;;Θα αισθάνομαι πολυ άσχημα αν δεν πάρω κάτι στον Φωτάκη... :oops::oops: Μη σου πω ότι μόλις πληρωθώ θα πάω να του πάρω κάτι και θα στο στείλω.... :roll::roll::oops::oops::oops::oops:

Το θέμα με τα παιχνίδια των μεγάλων παιδιών δεν το έχω σκεφτεί.... :roll::roll::roll:

Νατάσαααα περπάτησε κιόλας;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o Μπράβο ρε στο αστεράκι..... :D:D:D Εμένα η μπεμπούλα πλέον κάθεται άνετα στο πωπουδάκι της... :D:D:D:D Και όπως κάθεται στο πάτωμα, πάει η Ιω της πιάνει το κεφάλι και την σπρώχνει προς τα κάτω... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Κι εγώ φωνάζω... :oops::oops: Φοβάμαι μην της σπάσει κανένα αυχένα.... :?:?:?:cry::cry::cry:

Α επίσης είναι από τα λίγα λευκά δέντρα που βλέπω και μου αρέσουν.... 8-)8-)8-) Συνήθως δε μου αρέσουν τα λευκά....Ακούς ψηλή;;;; :lol::lol::lol:

Έρηηηη είσαι ΘΕΑΑΑΑΑ.... =))=))=))=))=))=)) Για τέτοια με έχεις μωρή;;;;;; :roll::roll::roll: Μπαααα....Δεν ήμουν από τόοοοσο μικρή έτσι... :oops::oops::lol::lol:

Ιουλίααααα εμένα η μάνα μου είναι στο άλλο άκρο...Δεν είναι καθόλου κοκέτα... :?:?:? Πολύ χύμα...Οκ, όταν έχει να πάει κάπου, φτιάχνεται, αλλά γενικά είναι.... :?:?:? Αφού πάμε για ψώνια και της λέω "καλά δε θα βαφτείς λίγο;;Έτσι θα έρθεις;;" :shock::shock: Και αυτή κάθε φορά που με βλέπει να φτιάχνω τα μαλλιά μου (έχω και πάρα πολλά) μου λέει "Καλά δε βαριέσαι;;;;;Πως αντέχεις;;;" :roll::roll::roll: Αλλά δεν μπορώ...Έτσι είμαι....Οκ, πλέον είμαι λίγο παλιάτσος...Δηλαδή δεν βάφομαι συχνά όταν πάω για ψώνια κλπ κι έχω κόψει και τα ψηλοτάκουνα, αλλά προσπαθώ να προσέχω....Έτσι ήταν ο μπαμπάκας μου... :x:x:x:x:x:x

Βικυ εμείς έχουμε τζάκι στο σπίτι...Το ανάβουμε που και που..Πέρυσι το ανάβαμε πιο συχνά..Ωραία είναι... :D:D:D:D Πολύ γέλιο η Μ-Ι.... :lol::lol::lol:

Αναστασίααααα το πιστεύεις ότι κι εγώ είμαι ψυχάκιας σαν εσένα;;;;; :roll::roll::roll::oops::oops::oops: Κι εγώ πολλές φορές σκέφτομαι μήπως μπουν κλέφτες στο σπίτι τη νύχτα και μου πάρουν τα παιδιά και δεν το καταλάβω.... :o:o:o:?:?:oops::oops::oops:

Αρτζι τι γλυκιά η ΡΕΑ.... :x:x Να της πάρετε μωρέ κάτι και αυτής.... :roll::roll::roll:

Η Ιω γύρισε μια μέρα από το σχολείο και μου λέει "Μαμά η Κατείνα μου είπε ότι εγώ δεν έχω μπότες...Μόνο αυτή έχει..." :o:o:cry::cry::cry: Και στενοχωρήθηκα τόσο πολύ.... :cry::cry: Της λέω "θα πάρουμε αγάπη μου...." Και να της πεις "ας βγάλει πρώτα την πιπίλα και μετά να φορέσει μπότες.." :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Μα ρε κορίτσια δεν μπορώ να σας περιγράψω τι φοράει αυτό το κοριτσάκι.....Μα σχολείο πάει....ΠΟΤΕ δεν την έχω δει να φοράει τη στολή.... :roll::roll::roll: Μια μέρα τη βλέπω με κάτι φόρμες βελουτέ λευκές και αμάνικο μπουφάν Ralph Lauren...Σήμερα φορούσε φούστα με λευκό χοντρό καλσόν και μπότες Ferre... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Σχολείο πάει ρε....Πως το ντύνει έτσι το παιδί;;Θα βγει στον κήπο, στα χώματα και θα φοράει λευκές φόρμες;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τόνιαααα αρχές αλτσχάιμερ.... :lol::lol::lol::lol: η γιαγιά μου έφυγε από αυτό... :roll::roll: Και είναι κληρονομικό... :?:?:?

Χρύσαααα μωρή τι του μαθαίνετε του παιδιού;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ο μικρός καλά;;;;Τα της βάφτισης τα έκλεισες;;;;; :roll::roll:

Λενάρα συμπεθερααα πήρα το μήνυμα..Μες στην εβδομάδα θα στα στείλω.... ;);) Αν δεν έχεις γεννήσει... :lol::lol::lol:

Λενάκι εκ Γερμανίας πως θα έρθεις ρε Ελλάδα χωρίς την Ειρήνη;;;;Δε θα στενοχωρηθεί η μικρούλα;;;; :roll::roll::roll::roll: Επίσης θέλω μέρες να σου πω ότι είναι τέλειααα η φωτο... :x:x:x

Θου που είσαι μαρή;;;;;;;

Νένη τα φιλιά μου... ;););)

Καρ(ι)ολάκιιιι μου αντε με το καλό η αυχενική..Περιμένουμε νέα.... :D:D:D

Γιώτααααα μωρηηη οι βέρες μας δεν είναι Burberry..Bulgari ειναι...Ρολεξ δε θα δεις την επόμενη φορά.. :?:? Μου έσπασε η Ιω το τζάμι.... :twisted::twisted: Και δεν έχω λεφτά να το φτιάξω...Μου είπαν ότι γύρω στα 400 ευρώ κάνει... :o:o:o:o Louis Vuitton θα δεις...Εκτός αν μου φέρει ο Γ. από Βρυξέλλες καμια καλύτερη...Έστω και used... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Μαράκι καλή τύχη με την εργασία.... :x:x:x Είσαι καλά εσύ;;;;;;Μας έλειψες... :x:x:x

Αφροοοο γύρισες σπίτι μαρή;;;;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D

Σίσσυυυυυυ σ'αγαπώ..Το ξέρεις... :x:x:x

Μιτσάκι περαστικά στα μωρά σου..Όλα!!!!! :x:x:x:x Το χειρότερο φαντάζομαι ότι θα είναι το "μεγάλο" μωρό... :lol::lol::lol:

Φραν δε διάβασα το άρθρο.... :oops::oops::oops: Το Σεμπίνι καλύτερα;;;;;; :D:D:D

Δημοσίευση

Αχ ρε δε σας είπα.... :oops::oops::oops::oops::oops:

Το Σάββατο που πήγαμε στο γάμο είχα αφήσει δύο γεύματα στην μπέμπα....Είχα βγάλει με θήλαστρο και το είχα αφήσει στο ψυγείο να της το δώσει η πεθερά....Ήπιε ένα πριν κοιμηθεί και ένα κατά τις 12.30 το βράδυ...Ξαναξύπνησε στις 4 παρά να φάει και δεν είχα άλλο γάλα.... :o:o:o Μόνο στην κατάψυξη..Που ήταν παγωμένο και δεν ηξερα κιόλας αν θα το πιει... :?:?:?:?:? Και η πεθερά της έφτιαξε γάλα της Ιως και της έδωσε.... :?:?:?:?:?:?:? Όχι φρεσκο...Το κουτάκι το Advance αραιωμένο με νερό.... :?:?:?:oops::oops::oops::oops::oops:

Το ήπιε και κοιμήθηκε.....Πειράζει που ήπιε μια φορά τέτοιο γάλα;;;; :roll::roll::roll: Λέτε να έχει πρόβλημα;;;Δεν παρουσιασε κάτι... :?:?:? Πρώτη φορά ήπιε γάλα "ξένο".... :roll::roll::roll::roll::roll: Και αυτό είναι για 12 μηνών και πάνω.... :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου!! Τι κάνετε;; Εμείς καλά! Δεν έγραφα το ΣΚ, γιατί αισθανόμουν τύψεις που δεν διάβαζα… έχω χαζέψει το ξέρω…

Σας διάβασα όμως και ξέρω τι κάνατε (Μητσάκι) και που γυρνούσατε (βίκυ)

Γειαααααααααααααααα!!!

Φοιτητόνι;;;;; Που είσαι;;; Πως πάει το διάβασμα;;;

Καμία άλλη δε στόλισε δέντρο;;; Μόνο εγώ;;;;;;; :(:(:(

Νατασάκι μου το φοιτητόνι δεν την παλεύει… Διαβάζω ρε συ, αλλά νιώθω ότι δεν διαβάζω αρκετά μου σπάνε τα νεύρα. Το Σάββατο φώναξα στην Χ χωρίς λόγο και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Εντάξει δεν ήταν κάτι τρομερό, αλλά δεν υπήρχε λόγος να φωνάξω.

Θα στολίζαμε δέντρο και μεις αυτή τη βδομάδα, ααααν είχα προλάβει να πλύνω πατζούρια και παράθυρα. Το ΣΚ που μας έρχεται όμως θα είμαστε και μεις στολισμένοι!

Μπραβο στη Δ!! Καλο δρόμο να έχει πάντα και υπομονή σε σας που ξαναρχίζετε το τρέξιμο! ;-)

Αναστασια τι εννοεις ρε με τον υπνο της Αννυς;;;

Μαζι δε κοιμαστε;;;Η χωρια;;; :?::?::?::?:

Κοιμασαι αλλου και ξυπναει και σε ψαχνει;;;

Επισης γιατι δεν βαζεις ενδοεπικοινωνια να την ακους;;;;

Σισσακι τι ελεγε ο γατος χθες;;;Α ηθελα να σου πω να πεις στην Ολιβια οτι το σαιτ (οχι το μπλογκ ή το φορουμ) εχει γινει παρα πολυ καλο!!!!!Ταμαμ!!!!

Και αν μπορει ας φτιαξει και μια στηλη τυπου Αθηνοραμα για εμας τους ερμους τους γονεις!!!! :!::!::!:

θα γραφω και εγω αν θελει... :mrgreen::mrgreen:

Αναστασί! Καταρχήν δεν φταίω που δεν σε πήρα τηλ. Γιατί δεν μου απάντησες αν ήσουν σπίτι εκείνο το μεσημέρι!! Γαϊδουρίτσα!

Θυμάσαι που ανησυχούσες για το φαγητο της Α και τώρα δεν ανησυχείς πια; Ε έτσι θα γίνει και με τον ύπνο! Με την πάνα τι έκανες;;

Παναγιώτα και κορίτσια ο Παπουτσωμένος γάτος ήταν μια πολύ ωραία όπερα για παιδιά. Κράτησε 65 λεπτά, τα κοστούμια και τα σκηνικά ήταν υπέροχα, οι ηθοποιοί το ίδιο και η μικρή το καταευχαριστήθηκε, αφού όταν τελέιωσε δεν ήθελε να φύγουμε, γιατί περίμενε να δει κι άλλο!

Πολύ χάρηκα που ξαναπήγα στη Λυρική μετά από τόσο καιρό.

Επίσης πολύ χάρηκα που κέρδισα εισιτήρια!! Δεν έχω κερδίσει ποτέ κάτι…

Παναγιωτάκι το μπλογκ της Ολιβιας έχει γίνει σούπερ. Ήταν η σκέψη της να το κάνει να διαβάζεται σαν περιοδικο και τα καταφερε, αλλά δουλεύει πάρα πολύ για να το κρατάει σε τόσο ψηλά επίπεδα. Το αγαπάει πραγματικά.

Δεν καταλαβαίνει τι εννοείς το σάιτ και όχι το μπλογκ. Το ίδιο είναι.

Επίσης είχε αρχίσει μία στήλη όπου έγραφε η ίδια και όλες οι μαμάδες όλα τα κιντς φρέντλυ μαγαζιά σε Αττική Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις.

Προτείνει θεατρικά και αλλα, αλλά θα της το προτείνω εννοείται αυτό που λες.

Όσο για το φόρουμ μια χαρά φόρουμ είναι. Έχουν γίνει τα παρεάκια, όπως εδώ (που εμείς δεν ξεκολλάμε γιατί γουστάρουμε το τρένο), αλλά ευτυχώς για το συγκεκριμένο φόρουμ, τα μέλη του απαντάνε ακόμα σε άλλα θέματα. Δεν συμμετέχουν μόνο σε παρέες. Μπορεί αργότερα να το «πάθει», που ξέρεις…

Πάντως πραγματικά το δουλεύει πολύ και την εκτιμώ πολύ γι’αυτό. Δεν το ξεπετάει ούτε αυτό, ούτε τις μαμάδες που την ακολουθούν και αυτό είναι προς τιμήν της.

Σίσσυυυυυυ σ'αγαπώ..Το ξέρεις...

Και γωωωωωωω!!! Ρε συ σε σκεφτόμουν την Κυριακή! Πες του Γ. να πει στον ΑΝΤ1 να του αλλάξουν φώτο ρε συ όταν βγαίνει λάιβ σύνδεση στο δελτίο! Δεν είναι έτσι ο Γ ρεεεε…!

Ποστάρω το μακρυνάρι και επανέρχομαι να γράψω άλλο ένα!

Δημοσίευση

ηρθα ...

απο το πρωι κανω δουλειες ,τωρα εκατσα αλλα θα παω για νανι αφου τα μικρα κοιμουντε .

σας διαβασα λιγο ,ειδα οτι ειστε καλα .

θα τα πουμε μπορει αργοτερα ,ειμαι ψωφια ...εβαλα τα χαλια ,εκανα το μπροστα μπαλκονι ,εβαλα ολα τα πραγματα απο τις βαλιτσες στις θεσεις τους ....δεν αντεχω αλλο....

Δημοσίευση

γειααααααααααααααααα

καλα πεθανα στο γελιο με τη απαντηση που εδωσε η γωγω στη ιω(για τη πιπιλα)

μα τι κακιστρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νατασαααααααααααααααα :D:D:D:D:D περπατησατε ρε? :D:D:D:D:D

τελεια...καλε ολα μαζι τα εκανε η λαγουδινα :D:D:D:D

αφρο επεστρεψες ε?τι καλα...αντε να μπεις σε προγραμμα

αργι να της παρετε καινουριο γραφει αν εχετε λεφτα :oops:

αναστασια κ γω το εχω σκεφτει αυτο..φρικη...παλι ξυπναει πολλες φορες ε?

μιτσκι περαστικα ρε.ππω πω τοοοσο δραμα η κατασταση?

σισσιω καλε πολυ διαβασμα ριχνεις ε?

λεναρα μου εχεις πονακια?θα σε δω?

χρυσα καλε τι πλουσιο λεξιλογιο εχει ο φοφο? :lol::lol::lol::lol:

βικυ καλα η κορη σου δε παιζεται :lol::lol::lol:

καρολ αυριο το φυλο ε?ε κοριτσι λεμεεεεε

ερη ολα καλα?ο κωστης?

το σαββατο γαμο εχω..η ξαδερφουλα μου..ασχετο

επισης.μες τη βδομαδα θα κατεβω με το μικρο κεντρο :?:?:?

δε μπορει να το κρατησει η θεια μου :cry::cry::cry::cry::cry:

ιουλια πηρες τ προσκλητηριο απο τη λενα?επισης εισαι απο τις ξυπνια? :o:o:o:o:o:o:o

κ επισης..θηλαζει ο γιωργος ακομα?

νατασουλα ρε εχω το λαδι σου :shock::oops::oops::oops::oops::oops:

επισης εσυ δε εχεις προσκλητηριο ε?δε σου εδωσα ε?

ξανα επισης :P:P θηλαζει η ελενα? :roll::roll::roll:

λενακι για πες κανα νεο..ο μικρος ηρεμησε?

νενι τα φιλια μου

παναγιωτα δε βλεπεις τη ωρα να στειλεις το μικρο σχολειο ε? :lol::lol::lol::lol:

επισης..εκοψα φραντζα :x:x:x:x

σα βλαμενο εγινα..

τη εκανε η παλια μου αφεντικινα..αλλα δε μ αρεσε..τη ηθελα πιο φιλαριστη..αλα δε τις το πα :oops:

τεσπα :geek::geek::geek::geek:

μαρια του μηνα θα πιουμε καφε? 8-)8-)

η σαυρα χαθηκε :roll::roll: η βενιιιιιιιιι :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλως το κοριτσι απο τα Τρικαλαααααααα!!!! :D:D:D

Μονο για δουλειες μας λες...τα πικαντικα τα κρατας για παρτη σου εεεεεεεε;;; :P:P:lol::lol::lol:

Σισσακι μου το σαιτ ειναι αυτο

www.eimaimama.gr

ενω το blog Ειναι αυτο

http://eimaimama.blogspot.com/

Το σαιτ της παντως ειναι παρα πολυ καλο!!!!!!!Και διαβαζεται πολυ ευχαριστα κΑΙ λεει και πολυ χρησιμα πραγματα!!Πολυ σημαντικο αυτο.

Για το φορουμ δε ξερω γιατι δεν εχω μπει ποτε..μετα βιας προλαβαινω το μαμυ-εξπρεσ..που να μπω και στο αλλο;;;

Παντα τυχερουλα να εισαι να κερδιζεις!!! :x:x:x

Γωγω... :lol::lol::lol: Καλε γιατι ειπες ετσι στο παιδι;;; :o:o:o

Δε θα πρεπει να την μαθεις να μην δινει σημασια σε τετοιες μικροπρεπειες;;; :roll::roll::roll::roll:

Επισης αν το αλλο κοριτσακι προοερχεται απο πολυ πλουσια οικογενεια που δεν ξερουν που τα χουν τα χρηματα θα φοραει παντα τετοια ρουχα!!!

Αχ..καλες οι μποτουλες οι φερε;;; :lol::lol::lol::lol:

Ιουλια γιατι δεν κοιμασαι ρεεεεεεε;;;

θου αυτη ειναι η συνταγη για πορτοκαλοπιτα;;;

http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2008-12 ... p?id=34065

Δημοσίευση

γεια σας!

τί κανετε;

ξεκινω!!

θου ειμαι ξυπνια απο τις 6,οπως καθε μερα!αλλα εχθες εμεινα κ 2,30-5 ξυπνια..κοιμηθηκα γι αμια ωριτσα κ ξανασηκωθηκα!αλλα καλα ειμαι..δεν αισθανομαι ακομη κουρασμενη.. :roll::roll::roll::?:?:?:?

επλυνα τη μυτη του μικρου με φυσιολογικο ορο κ 10αρα συριγγα..1 απο το ενα ρουθουνι κ 1 απο το αλλο..το τί βγηκε...αλλα δε γινεταια λλιως..καπως πρεπει να ξεβουλωσει αυτη η μυτη καποια στιγμη..αλλιως δε το βλεπω το υγρο να φευγει απο τα αυτακια μας.. :(:(

αναστασακι κ τον γιωργο πηρα μαζι στον παιδοτοπο..το σκεφτομουν,λογω μυξας..αλλα μιλησα με νατασα κ πηρα την αμαρτια μαζι της!δεν πλησιασε κ τον γιαννακη..ελπιζω να μην κολλησαμε τιποτα κανεναν..η ωτιτιδα παντως κολλητικη δεν ειναι,αλλες ιωσεις αρπαζει κανεις κ μπορει να του βγουν σε ωτιτιδα..

η αννυ κοιμαται στο δωματιο της;;; :D:D:D:D οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολε!!

σιγα καλε μη στην απαγαγουν..λες να κατεβει η πεθερα κ να την αρπαξει..κ να την φυγαδευσει στο σπιτι της γιαγιας κ να της κανουν πλυση εγκεφαλου;;;;;;;;;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α!θου!ο γιωργος..εχει αποθηλασει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γελάω γιατι..αυτο το παιδι..μαλλον δεν αποθηλασε..τωρα να φανταστεις για να κοιμηθει θηλασε..αλλιως δε θα κοιμοταν..κ εγω ηθελα να χαλαρωσω..

γενικα..θηλαζει 1-2 φορες το 24ωρο για ενα λεπτο..κ οταν δεν ειναι σπιτι δε ζηταει να θηλασει..επισης πολλες ημερες δε ζηταει να θηλασει..αντε βγαλε ακρη! :lol::lol::lol::lol::lol:

γωγω κ εγω ετσι θα απαντουσα..γιατις μποτες κ την πιπιλα.. :evil::evil::evil:

αλλα ρε δεν κανει...το ξερω οτι το ξερεις! ;):):x:x:x:x:x

το μλπγκ της ολιβια κ εμενα μου αρεσει παρα πολυ!διαβαζω ιστοριες,βλεπω δωματια..ειναι τελειο!αλλα το φορουν οχι :oops::oops::oops:

μαλλον συνηθισα το τρενακι,γι αυτο! ;):D:D

φιλια σε ολες!παω να φαω την υπεροχη γεμιστη κοτουλα μου!

Δημοσίευση

Είμαι να σκάσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Γαμ%^ το κ@#$λο χαράτσια μου γαμ#$.

Αν δεν πληρώσω τπτ λέτε να πάω φυλακή;;;;;

Και δεν καπνίζω κιόλας....

Ποια θα μου φέρνει αυτά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Έτσι για να κάνω το ντέρτι μου........

Δημοσίευση

Νατάσα είχα δει ρεπορτάζ (πάλι ναι) για τα ηλεκτικά τσιγάρα, να ξέρεις δεν κάνουν καλά στην υγεία :roll::roll::roll: το έλεγε ένας γιατρός, δεν θυμάμαι όμως ακριβώς που βλάπτουν :roll::roll::roll:

Γωγώ :lol::lol::lol: τι λες ρε στην Ιω? :lol::lol::lol: να της πεις ότι αξία έχει αυτό που έχουμε στην καρδιά μας και όχι στα πόδια μιας!!! ;)

εγώ δεν διαβάζω ούτε το μπλογκ, ούτε το φόρουμ....δεν έχω χρόνο και για αυτό, αφού διαβάζω και άλλα για τις ειδήσεις...... :!::!:

Θούλη μεγειά το κούρεμα :)

ο Λ. έχει μνήμη ελέφαντα :shock::shock::shock: είχε πάρει από το αυγό κιντερ έκλπηξη μια χαζομάρα πουτ ζωγραφίζεις,α λλά είναι για μία φορά, οπότε το είδα και το πέταξα (σε επιδρομή μου στο δωμάτιό του :lol::lol::lol: ) και τώρα μου λέει "το είχα στην βιβλιοθήκη, πού είναι?" δεν του είπα ότι το πέταξα, του είπα ότι αυτός το έχασε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ιουλία πλάκα κάμεις ρε....

Και τί κάνατε το βράδυ;;; Παίζατε;;; Τώρα κοιμάται;;;

Το κόλπο με τη σύρριγα είναι εγγύηση. Και γω το κάνω και στις 2.

Γωγώ αν τα χουν ρε συ τα FERRE τα Gucci θα είναι must! Αλλά τί να το κάνεις...

Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης . Και τα H&M μια χαρά είναι!!!χαχαχα

Θου μου πήρες ρε συ;;; Πήρα τις φωτο σήμερα από τη βάπτιση! Θα βάλω στην ομάδα!!!

Σισσάκι μου και γω σήμερα έκανα το ίδιο με την Ε και μετά ένιωθα τόσο βλάκας... Δε φταίει το παιδί γμτ. Εμείς πρέπει μα κάνουμε καλύτερη 'εξάσκηση'. Φοιτητόνι κράτα γερά η ορκομοσία είναι κοντά!!!! :lol::lol::lol: ( Τί είπα πάλι η ρ@#φιάνα!!!)

Παναγιώτα μου!!!!!! Κανονίστε όταν θα έρθετε να πάμε και για μπάνιο!!! :D:D:D

Χαααααααααααχαχαχαχα Χρύσα! Θα διαβάσουν τις λέξεις και θα πουν πως αυτό το παιδί είναι οκ!!! Χωρίς καν να το δουν!!!!

Αφρο καλό συμμάζεμα και καλό κουράγιο με τις δουλειές!!

Δήμητρα περαστικά σας! Ο άντρας σου καλύτερα;;;;

Αργι αδιάβαστο το έστειλες το παιδί;;;

Πολυαγαπημένη μου σε πήρε τηλ η μαμά;;; Και τί είναι αυτά που σκέφτεσαι περι απαγωγής;;;;

Σκιάχτηκά καλέεεεεεεεεεε. Μη μου λές τέτοια και φαντάζομαι ακόμη χειρότερα...

Δημοσίευση

εμας το χαρατσι δε μας ηρθε ακομη.. :roll::roll::roll::roll:

τί να πεις.. :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τί ειναι καλε τα ηλεκτρονικα τσιγαρα; :shock::shock::shock:

μιλουσαμε καλε!αφου κοιμηθηκε απο τις 6 το απογευμα..αναμενομενο ηταν!ευτυχως δεν ηθελε να σηκωθει απο το κρεβατι..σκεπαστηκα κ εγω με το παπλωμα του,εχει το δικο μου μονό που ειχα οταν εμενα σπιτι μου κ μια χαρα!βασικα..αυτος μιλουσε κ εγω ακουγα :lol::lol::lol::lol::lol: ε..κατα τις 5 πατησα μια φωνη κ κοιμηθηκε ο καψερος!

τωρα κοιμαται,ναι!αν δε τον θηλαζα ομως δε θα κοιμοταν..νεο χουι!

πες για κανεναν καλο ομοιοπαθητικο αν ξερεις..ελεγα για την ξανθακου,αλλα δε διαβασα πολλα καλα.. :roll::roll::roll:

για τη συριγγα..υπαρχει περιπτωση να κανει κακο στην ωτιτιδα;με τοσα νερα εννοω.. :?:?

θα ψαξω στο γκουγκλ λιγακι..

αυτο με το να φορανε ασπρα στον παιδικο δε το καταλαβα ποτε..

για τις μαρκες..οπως μαθει κανεις..αν μονο αυτα τα ρουχα εχουν..τί να κανουν οι καημενοι.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!

θου ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι μια κουκλα!

πρεπει να κλεισω ραντεβου για τεστ παπ..ολο το αναβαλλω..2,5 χρονια εχω να κανω :oops::oops::oops:

αργυρω μα για ολα ενημερη εισαι! :shock::shock::shock::shock::shock:

τελικα ο λουκας πηρε το ελληνικο ταπεραμεντο!πονηροφατσα! :lol::lol::lol::lol:

φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

Κορίτσια ξέρω είναι ντροπή μου που είπα τέτοιο πράγμα.... :oops::oops::oops::oops::oops:

Αλλά δεν μπορώ.....να λέει στο ψυχάκι μου ότι δεν έχει μπότες;;;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Οκ, δεν έχουμε.....Αλλά θα πάρουμε...Και να είχαμε, στο σχολείο θα τις φορούσε;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Αντε μην τρελαθώ και δώσω το οκ στον αδερφό μου να πάει να της πάρει κάτι γαλότσες Gucci που είδε στα lapin. :lol::lol::lol: Του είπα να μην της πάρει αυτές, αλλά ugg... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Σε γκρι χρώμα.... ;);););)

Αρτζι έτσι είναι η Ιω...Μνήμη ελέφαντα...Αλλά εγώ κάνω τον Κινέζο... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροοοο καλως μας ήρθες...Αντε να σε δούμε τώρα... :D:D:D

Νατάσαααα αντε ρε....Βάλε φωτο...Περιμένουμε να σας απολαύσουμε... ;););)

Σισσάκι όντως τον αδικεί η φωτο που του έχουν πολύ...Και στο γυαλί γενικά δεν δείχνει τόοσο όμορφος.... :roll::roll::roll: Από κοντά είναι κουκλάκι το μανάρι μου... :x:x:x:x:x:x

Νατάσα θα σου φέρνω σοκολάτες να τρως μωρή στη φυλακή...Πάντως σήμερα ανακοίνωσαν ότι προς το παρόν δε θα κόβουν το ρεύμα σε όσους δεν το πληρώνουν το χαράτσι... ;););)

Τζούλια κι εγώ έχω να κάνω τεστ ΠΑΠ πριν μείνω έγκυος στην Ιω... :o:o:o:o:oops::oops::oops::oops: Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνω... :roll::roll:

Α, κι εγώ και στις 2 με δεκάρες σύριγγες κάνω μύτες...Χαλάμε 2 λιτρα σε μια εβδομάδα... :shock::shock::shock:

Θουυυυ μωρή γελάς με τις κακίες που λέω;;;; :?:?:?:? Έχεις πρόβλημα..Να κοιταχτείς... :lol::lol::lol:

Νατάσα η Ιω αν έχει λερωμένες τις στολές που φοράει στο σχολείο, κολανάκια και φορμούλες από H&M και Zara της φοράω.... ;););););) Σιγά μην της φορέσω καλά ρούχα στο σχολείο...Άσε που δεν έχουμε πάρει και τίποτα "καλό".... :roll::roll::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Χρύσα ειδικά η λέξη "πυρανιχνευτής" :lol::lol::lol::lol: μήπως ξέρει και να την γράφει? :roll::roll::roll:

Νατάσα δεν φταίω εγώ, μου είπε ότι έχει μόνο μαθηματικά και πάντα κοιτώ την τσάντα του και αυτή την φορά δεν κοίταξα και τελικά σήμερα η δασκάλα μας έγραψε ότι ο Λ. δεν είχε διαβάσει το ΣΚ :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Ιουλία ό,τι ρεπορτάζ υπάρχει πάντα το βλέπω ακόμη και για το πώς φτιάχτηκαν οι μεγαλύτερες γέφυρες του κόσμου!!!! :shock::shock::shock::shock: ....αφού ο άντρας μου με κοροϊδεύει, "πάλι ρεπορτάζ βλέπεις?" :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

α και τώρα που το θυμήθκα ήθελα να πω, με αφορμή το άρθρο της Φρα για τ αεμβόλια, ότι μετά την περίοδο του Β΄ΠΠ έδωσαν στις γυναίκες χαπάκια (κατά της κύησης) τα οποία ήταν σε δοκιμαστική φάση και όσες τα πήραν έκαναν παιδιά νάνους (με μεγάλο κεφάλι)....και αυτά τα παιδιά ονομάζονται όπως και το χάπι, αλλά δεν θυμάμαι τώρα.....οπότε τα πειράματα δεν γίνονται μόνο στην Αφρική......

α εγώ κάνω κάθε χρόνοι τεστ ΠΑΠ και αυτή την φορά (2012) θ ακάνω και μαστογραφία... :?

και ο γυναικολόγος μου, μου είχε πει ότι πρέπει να κάνω κάθε 6 μήνες γιατί όταν δούλευε σε νοσοκομείο είδαν πολλά τα μάτια του :?

είπα να του πω "χτύπα ξύλο άνθρωπέ μου"

Δημοσίευση

Καλε ο Ο τουβ τις μαθαινει...βρηκει λεξεις..

δεν ξερει ναπειτο ναι αλλα λεει..Δλαπανο, πλοεκταση, κατσαβιδι κλπ...

επισης αντι να διαβαζουν κανενα βιβλιο διαβαζουν τα αστεριξ καιτα κομικ μου...οποτε οφοφος λεει ολη την Ιστοροα με τον Ντοναλτ που βρισκει την ΓΑΛΟΠΟΥΥΥΥΥΥΛΛΛΑΑΑ..και ριχνει τοουφεκιες...με μπαλουυυυτι...

καικατι τετοιες μαλακιες...

αντρες παιδι μου..κατι χρισημο δεν μπορει να μαθει στο παιδι να λεει...

Γωγω εμενα δε μου κανουν εντυπωση οι μακρες..σηγα..ο Χριστοφορος εχει και ειχε ρουχα μπερμπερι, εχει κορμακι Ραλφ λορεν και μπλουζακια D&G και αλλα τετοια μουρατα...

δεν τα αγορασα..τα αγορασαν φιλεναδες μουεξισου ψωναρες..αλλα κατιτις πλουσιοτερες απο μενα...

μπορει στην τελικη η μαμα της- ο μπαμπας το αποκλειω- να ταξιδευει λογω επαγγελματος ρε παιδι μου και στο εξωτερικοβ αυτα ειναι παμφτηνα..

μπορει στην τελικη να ψωνιζει ονλαιν απο στοκατζιδικα..

εμενα μου κανει εντυπωση μια τετοια συμπεριφορα απο ενα ΠΑΙΔΑΚΙ,.,

αυτη η συμπεριφοραειναι που δε μου αρεσει..

δηλαδη η φερε μη χεσω μονο ειναι μποτες..τα αλλα τι ειναι..παντοφλες;;;;

τετοια εμαθε η μαμα στο κοριτσακι της...τετοιο κωλοπαιδο θα γινει...ψωνισμενο και ψιλομητικο...

και επισης να ξερεις πως οποιος φοραει φερε και μαλακιες δε σημαινει ουτε οτι θα εχει τροπους η θα ειναι ευγενης..

οποτε ξεκολα..και μη μπαινεις στο τριπακι τους...

Παντως να ξερετε..αμα πεσειβ πεινα..ολα τα μουρατα ρουχα εγω θα τα πουλισω. :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Geia σας κ παλι κοριτσια!

ρε γμτ ωρες ωρες που θελω να σχολιασω πολλα κ δεν τα καταφερνω και μετα τα ξεχναω... :twisted:

Καποιες -λιγες- στιγμες μου λειπει η συνηθεια που εμπαινα στο μαμμυ..σε καθε ευκαιρια!!!! :lol: Ειχα πορωθει!Αλλα συνηλθα!

Εχω παρα πολυ αγχος...Η ζωη μου προκειται να αλλαξει ριζικα..Φοβαμαι(καποιες στιγμες),αμφιβαλλω,θελω να κανω τηνπαπια...και την επομενη στιγμη νιωθω τοσο δυνατη και ανυπομονω να πεταξω!Παλευουν μεσα μου η κοτα κ το λιονταρι! :lol::lol::P:P:P:lol::lol::lol::lol: Μαντεψτε ποιος θα κερδισει??? :P

Η Αννυ κοιμαται στο κρεβατακι της στο δωματιο της και καποια στιγμη που ξυπναει τη παιρνω μαζι μου!Προχθες-ετυχε να ξυπνησει στις 5παρα..Χθες κατα τη1-2 :? ...

Με ενοχλει που ενω το ειχαμε σταματησει τωρα παλι μου ζηταει(κ κλαιει μεσα στο κοιμισμενο μου αφτι) "γαλα απο το μεμεεεε θου"!...

Παω να διαβασω τι γραψατε!!!ΕΛΠΙΖΩ να επανελθω πριν ξυπνησει!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...