Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πάει ο άντρας μου πάνω στο δωμάτιο του Λ. και η Ρ. τρέχει πάνω του και του λέει με παραπονεμένο ύφος ότι θέλει και εκείνη καινούργιο γραφείο :roll::roll::roll::roll: .....έρχεται ο άντρας μου κάτω και μου το λέει και μου λέει να πάμε να της πάρουμε και εκείνης γιατί ο ίδιος αισθάνθηκε πολύ άσχημα και ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάμματα όταν του το είπε!!!! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η Ρ. ξέρει να παίρνει τελικά ;);)

Λένα γιατί το άλλαξες το τικεράκι με το καρπουζάκι βρε? τα φρουτάκια πολύ μου άρεσαν!!! :roll::roll::roll:

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

α Αφρο και Λένα δεν νομίζω να κοιμάται το μεσημερι όταν θα γυρίζει από τον παιδικό γιατί θα είναι και ο Λ. στο ΄σπίτι και θα παίζουν, από τότε που ό Λ. έρχεται νωρίτερα σπίτι σταμάτησε τον μεσημεριανό ύπνο!!!

πάντως χθες με το που πάτησε η ρόδα του αυτοκινήτου στην εθνική οδό, λέει στον μπαμπά της "μπαμπά θα κάνω νάνι τώρα" :lol::lol::lol::lol::lol: και όντως λες και πάτησε το κουμπί, κοιμήθηκε!!! :shock::shock::shock:

Φρανίτα τι κάνει ο Σεμπ? είναι καλύτερα? εσύ?

πώς πήγε η πρώτη μέρα στην δουλειά? :?:

Δημοσίευση

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Σ` ένα στρατόπεδο ένας λοχαγός κοιτάζει έναν έναν τους νεοσύλλεκτους που είναι στη γραμμή...

μπροστά του και μετά φωνάζει:

«Αυτοί που έχουν κλίση στη μουσική να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Επτά νεαροί προχωρούν ένα βήμα και ο λοχαγός τους διατάζει:

«Παρουσιαστείτε αμέσως στη λέσχη των αξιωματικών. Πρέπει να μεταφέρετε ένα πιάνο στο σπίτι του συνταγματάρχη».

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας ομορφες!!! :D

Σας εχασα παλι 3 μερες κι εχασα τη μπαλα τοσα που ειπατε!!!! @-)

Δε θυμαμαι τιποτα εκτος απο τις ανωμαλες που ειπε η Βικυ και η Αργυ και τα αρθρα τις Φρανι και της Λενας...Ειδικα για τις ανωμαλες μανες δε ξερω τι να πω.πως να εκφρασω το βαθμο της φρικης μου!!!!!!! Νομιζω θα μπορουσα να τις εκτελεσω χωρις κανενα ενδιασμο και τυψεις!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Φρανι μου αυτο με τα εμβολια ειναι γνωστο...και αναμενωμενο θα ελεγα!!! πως αλλιως θα δοκιμαζαν τα αποτελεσματα των εμβολιων τους(κι αλλων φαρμακων) χωρις μεγαλο οικονομικο κοστος και χωρις να εχουν κολληματα με το νομο;;;; και δεν ειναι μονο οι φαρμακοβιομηχανιες,αλλα γενικα ο ιατρικος χωρος οπως δεν τη πληρωνουν μονο οι ανθρωποι στις υπαναπτυκτες χωρες,αλλα και στο δυτικο πολιτισμο των ορνεων,γιατι περι ορνεων προκειται!!!!! :twisted::twisted::twisted: δεν εχεις ακουσει για αστεγους(που δεν εχουν κανα=ενα να τους αναζητησει),ορφανα,παιδια,βρεφη κτλ που εξαφανιζονται;;;που νομιζεις οτι πανε ολοι αυτοι;;; σε εργαστηρια για πειραματοζωα ή για...ανταλακτικα!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Λενακι δε ξερω τι να πω για το θεμα του φ/β και τις φωτο με το θηλασμο...απο τη μια μου ακουγεται υπερβολικη η αντιδραση του αντμιν απο την αλλη λεω,ναι μεν μπορει ο φυσιολογικος ανθρωπος να βρισκει τη φωτο ενος βρεφους που θηλαζει υπεροχη,γλυκια,τρυφερη οπως αλλωστε και τη φωτο ενος γυμνου βρεφους..ομως δυστυχως υπαρχουν και οι ανωμαλοι που δε τις βλεπουν ετσι!!!

Απο την αλλη ομως βρισκω και υπερβολικη την αντιδραση των μαμαδων..γιατι ντε και καλα να βαλουν, στο φ/β ειδικα που ειναι μπατε σκυλοι αλεστε,φωτογραφια την ωρα που θηλαζουν;;; :roll::roll:

Αργυ πεθανα με τα ανεκδοτα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επισης πολυ τη χαιρομαι τη Ρεα σου!!!! Ετσι να πετυχαινει παντα οτι θελει στη ζωη της!!!!! ;)

Ρε πουστη μου τι μπλακ αουτ παθαινει το μυαλο μου και δε θυμαμαι τιποτα;;;;!!!!! :evil::evil::evil:

Και ηθελα κατι να πω στη Σισσυ και στη Γωγω απο χθες που ξεκινησα να σας διαβαζω,αλλα δε τρεχει ο σκληρος με τιποτα!!!! μηπως πρεπει να παω να το κοιταξω;;εχω αρχισει και ανησυχω με τις διαλειψεις μου... :?

Δημοσίευση

και μένα δεν με εξέπλισσε ιδιαίτερα το άρθρο, κάτι τέτοιο είναι αναμένομενο από τις ΗΠΑ και αυτό διότι εκεί απαγορεύεται ό,τι είναι λίγο γυμνό, δεν θα δεις ποτέ σε παραλία γυμνόστηθη, αλλά αντίθετα θα δεις ανθρώπους να κυκλοφορούν με όπλα και να σκοτώνουν :o:o:evil::evil::evil::evil:

μου έλεγε ο άντρας μου όταν ήταν Αμερική ότι ένας γνωστός του είχε πισίνα στο σπίτι και η γυναίκα βγήκε να κάνει μπάνιο και κάποια στιγμή έβγαλε το πάνω μερος του μαγιώ και ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία και συνελαβαν την γυναίκα :o:o:o:shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil:

και ρωτώ τον άντρα μου, υπό αυτές τις συνθήκες θέλεις να πάω ΗΠΑ? με τίποτα....με το που θα πατήσω το πόδι μου εκεί, κιόλας στο Α/Δ, θα έχω πρόβλημα!!! :?

περισσότερο μου θυμίζει δικατορία......

συμφωνώ με Τόνια ;)

Μιστάκη, αν και θυμάμαι να είχα γράψει, που πήγε δεν ξέρω, σου ξαναματαλέω περαστικά σε όλη την οικογένεια ..... όσο για το πρόβλημα της μέσης του συζύγου σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Δημοσίευση

ΝΑ ΜΑΣΤΕ παλΙ!

πηγα μονη για καφε σε μια φιλη...αχ ξαναλεω τι ωραιο που εινια το τζακι!

θελωωωωωωωωωωωωωω

γυρισα και βρηκα τη Μ-Ι να φορα φορεμα απνω απο τις πυζαμες, να εχει αλλαξει 4 ζευγαρια καλτσες...και 2 ζευγαρια γοβες μου στο σαλονι...

το ριχταρι βγαλμενο...παιχνιδια πανω στα τραπεζακι...

στο δωματι μας αναμενα και τα 2 πορτατιφ...ο καθρεφτης γεματος φιλακια απο κραγιο...

το κραγιον μου κατεστραμενο...ναι ναια ειχε ανοιξει την τσαντα μου!

οαλ αυτα σε 2 ωρες!

παω να διαβασω..

Δημοσίευση

καλησπερα πανεμορφες!

ο γιος μου κανει ο,τι να΄ναι προγραμμα.. :roll::roll:

δεν κοιμηθηκε για μεσημερι κ 6 επεσε για υπνο!να κοιμηθει αραγε σερι;; :?:?:?:shock::shock::shock:

γυρω στις 8 θα ετοιμασω το γαλα του,μηπως σηκωθει κ ζητησει..

μα ο,τι να΄ναι :shock::shock::shock:

τί τελεια που οδηγω! :D:D

πηρα το αμαξι κ συναντησα στον παιδοτοπο τη νατασουλα κ τη χρυσα! :D:D:D

ο γιαννακης ειναι ενα υπεροχο μωρο!τοοοοοσο ησυχο!ενα τετοιο θελω! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D κ η χρυσα μοντελο!αδυνατισε απιστευτα!

η νατασα κ η ελενα κουξλες οπως παντα κ ο μιχαλακης εξαιρετικο παιδι! :):)

εκανα γεμιστη κοτα,τί κ αν δεν ειναι χριστουγεννα,με σταφιδες,συκωτακια,κουκουναρι κ εγινε τελειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!! :D:D:D:D:D

βικυ περαστικα σου! :lol::lol::lol::lol::lol: σοκ,ε;; :roll::roll::roll::roll::roll:

τονια μου ελειψες! :(:( χαθηκες..

ο αλεξ καλα με τον παιδικο;η ομοιοπαθητκη;η ανδριαννα;

αργυρω κ εμενα ο γιωργος με το που θα μπουμε στο αμαξι,αν δεν εχει κοιμηθει για μεσημερι,κοιμαται..αλλιως..με τιποτα! :shock::shock::shock:

αλλα τοσες ωρες οσες κοιμαται ο μανωλακης με τιποτα! :shock::shock::shock: συνολο 12 ωρες κοιμαται το 24 ωρο,μπορει κ 11..σπανια περισσοτερο..ευχομαι το πρωι να μη σηκωθει αξημερωτα.. :roll::roll::?:?:?:?:?

σας φιλω ολες!αντε,μπειτε να τα πουμε!

Δημοσίευση

λοιπον...

τονια εγω συμφωνω στο περιπου μαζι σου..

ουτε εγω συμφωνω μεν με το να βαζεις φωτο του μωρου που θηλαζει (δεν εχω βαλει ποτε στο φεις αλλα κ ουτε προκεται) αλλα απο την αλλη βλεπεις τοσα κ τοσα τσολια να ανεβαζουν τοσο προκλητικες φωτο κ τους πειραξε αυτη με το μωρο που θηλαζει??

αφρο καλως τον δεχτηκες!!!

αργυρουλα δεν το αλλαξα το τικερακι.. κατι αλλαγες κανουν προσωρινα

αχ ιουλια για πες πως περασατε??????????

καλε γιατι τον αφησες να κοιμηθει απο τις 6? μου φαινεται θα σηκωθει πριν απο σενα αυριο :lol::lol:

εγω μεχρι τις 4 ημουν ξαπλα στο κρεβατι, μια πονουσα μια ημουν πιασμενη μια ηθελα να κανω εμετο μια ζαλιζομουν, μια ομορφια!

ο τολης εχει βγει οφ τοσες ωρες με τον ανασταση :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ηρθαν οι δικοι μου κ τον πηραν, πανε βολτα κ θα κοιμηθει εκει.. :mrgreen:

Δημοσίευση

λοιπον...

τονια εγω συμφωνω στο περιπου μαζι σου..

ουτε εγω συμφωνω μεν με το να βαζεις φωτο του μωρου που θηλαζει (δεν εχω βαλει ποτε στο φεις αλλα κ ουτε προκεται) αλλα απο την αλλη βλεπεις τοσα κ τοσα τσολια να ανεβαζουν τοσο προκλητικες φωτο κ τους πειραξε αυτη με το μωρο που θηλαζει??

αφρο καλως τον δεχτηκες!!!

αργυρουλα δεν το αλλαξα το τικερακι.. κατι αλλαγες κανουν προσωρινα

αχ ιουλια για πες πως περασατε??????????

καλε γιατι τον αφησες να κοιμηθει απο τις 6? μου φαινεται θα σηκωθει πριν απο σενα αυριο :lol::lol:

εγω μεχρι τις 4 ημουν ξαπλα στο κρεβατι, μια πονουσα μια ημουν πιασμενη μια ηθελα να κανω εμετο μια ζαλιζομουν, μια ομορφια!

ο τολης εχει βγει οφ τοσες ωρες με τον ανασταση :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ηρθαν οι δικοι μου κ τον πηραν, πανε βολτα κ θα κοιμηθει εκει.. :mrgreen:

Δημοσίευση

Λενα πονακια ?

απο εδω και περα απλα περιμενεις!

εγω ειχα ΠΗΤ 23/4 και γενησα 7/4...

ξεκουρασου οσο μπορεις!

τι καλα που θα κοιμηθει εκει ο μικρος!

μακαρι να κοιμοταν και η δικη μας καπου αλλου!

Εφτιαξα σουβλακια...ωραια εγιναν...η μικρη ξεκινησε το 2ο!

Δημοσίευση

γεια χαραντααααααααααααααν :lol::lol::lol::lol:

τα ξαναγραφω γιατι με πεταξε εξω :evil::evil:

χαιρομαι που αργειτε να γεμισετε σελιδες :D:D:D γιατι ετσι μεχρι την τριτη θα μαθουμε μαλλον και το φυλο του παπιου... :lol::lol: αλλα μπειτε και λιγακι εχετε χαθει...

σημερα φαγαμε σπιτικη πιτσα και εγω ξεσκιστηκα παλι η γουρουνιτσα στο φαι.. :oops::oops: και στις σοκοφρετες...σε κεικ...επιανα το στομαχι μου μετα η λιχουδω...

μαιμουδακι μου περαστικα κοριτσακι μου ...κανε υπομονη σε λιγακι θα ρθει και το μπεμπε και θα σταματησουν και οι ναυτιες και ολα... ;);) μπραβο που θα κοιμηθει αλλου ο μικρουλης.,.εμας χωρις τον μπαμπα η την μαμα δεν εχει κοιμηθει παρα μοναχα μια φορα που ελειπα μια μερα κρητη..φιλακια στην κοιλιτσα σου..

Ιουλια μου θελω το γεμιστο που πες αλλα σε γαλοπουλα...αλλα να μου το φερουν ετοιμο... :lol::lol::lol:

φιλια σε ολες τπαρουσες και απουσες...

Δημοσίευση

Γειαααααααααααααααα!!!

Τί κάνετε;;;

Εμείς καλά!!! Το στολίσαμε το δέντρο μας!!!! Άντε καλά Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ταραμ ταμ ταααααααααααααααααααααααααμ!!!!

Έχουμε πλέον 2 σκασμένα δόντια και περπατάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! Ώ ναι!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Όλα μαζί τα έκανε το κορίτσι μου!!!!

Η Ε από την άλλη όλη μέρα χόρευε δικές τις συνθέσεις (βγάζει μόνη της τραγούδια με λόγια ότι να'ναι) :lol::lol::lol: .

Αύριο το πρωί έχουμε και κολυμβητήριο !!!!!!

Αυτάάάά΄!!!

Το άρθρο που λέτε δεν το διάβασα ακόμη. Τώρα θα το δω!

Κάρολ καλή χώνεψη!!! :lol::lol::lol:

Λένα πονάς ρε;;; Τον βλέπω να βγαίνει νωρίς νωρίς!!!

Βίκυ να σου πω να στεναχωρεθείς;;;; Έχουμε τζάκι και το ανάβουμε σπάνια για διάφορους λόγους! Για του χρόνου λέμε να το ξηλώσουμε και να βάλουμε ένα ενεργειακό.

Ιουλία μου τί καλά που περάσετε όμορφα! Είδες τη Χρύσα πόσο άλλαξε;;; Φτου φτου!

Στο Μέγα δε θα πάτε τελικά; Σε κάλυψε ο σουπερ κουκλος νεος γιατρός!!! :lol::lol::lol:

Αργι καπάτσα η Ρεα; Και η Ειρήνη το ίδιο θα έκανε!!! :lol::lol::lol:

Τόνια αν δεν ξεχνάς τα βασικά (να φας, να πιείς νερό,να κοιμηθείς, να κατουρήσεις-χ#@#σεις) είσαι μια χαρά! Όλα τα άλλα είναι περιττά βρε!!!! :lol::lol::lol:

Πάντως να μην αγχώνεσαι. Και γω μια από τα ίδια!!!! Μιλάω και κεινη την ώρα που μιλάω ξεχνάω τί θέλω να πω......

Φοιτητόνι;;;;; Που είσαι;;; Πως πάει το διάβασμα;;;

Καμία άλλη δε στόλισε δέντρο;;; Μόνο εγώ;;;;;;; :(:(:(

Δημοσίευση

νατασα τεεεεεεεεεεεεεεεεελεια φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο ρε στη δαναη!!!! αστερι κ αυτο το κοριτσακι σου!!!!!!!

αντε καλα τρεξιματα τωρα!!!!!!!!!!!!

εμεις αυριο λεμε να στολισουμε, ο αναστασης μας εχει ΠΡΗΞΕΙ!!!!!!

να σου πω (μια κ σε πετυχα) ξερεις αν μετα απο 2 καισαρικες μπορει να γινει vbac?ξερεις καμια κοπελα που να το εχει κανει?

Δημοσίευση

καλημερες!

ετοιμαζομαι για σχολειο..δευτερη ωρα σημερα!

ο γιωργος απο τις 6 το απογευμα που επεσε για υπνο,σηκωθηκε 2.30 ,ηπιε γαλα,θηλασε κ εμεινε ξυπνιος ως τις5 :shock::shock: ,να μιλαμε! :shock::shock:

τωρα κοιμαται..αλλα εγω..βαμπιρακι! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νατασα μπραβο στη δαναη! :):):) αντε τωρα θα αρχισει κ να μιλαει σιγα σιγα! :D:D:D

τελεια φωτο!

εγω στολιζω 30 νοεμβριου καθε χρονο!μα κ εσυ βρε αδερφακι μου πολυ νωρις ξεκινησες!κ ελεγα οτι εγω στολιζω νωρις! :lol::lol::lol:

στον μεγα προς το παρον δε θα παμε,καλυφθηκα!ψαχνω τωρα καλο ομοιοπαθητικο..πες μου τη γνωμη σου please!

λενακι εεεεεεεεεεεεεεεεεερχεται οπου να΄ναι ο μπεμπης! :D:D:D:D:D:D:D ποσο χαιρομαιιιιιιιι! :D:D:D:D:D:D

καλημερες σε ολες κπαλι!φιλακια κ καλη μας εβδομαδα!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Νατάσα καλά Χριστούγεννα, άσπρο δεντράκι έχετε ε? ωραία φωτό :D

εγώ βαριέμαι να στολίσω, θα κλείσει και το χώρο :? αν και εδώ είναι πολύ χριστουγεννιάτικη η ατμόσφαιρα στην πόλη, ξεκίνησε και η χριστ. αγορά με τα σπιτάκια και τα καρουσέλ, παντού στολισμένα, αλλά.....βαριέμαι :?

Ιουλία καλό μάθημα :)

Νατάσα γυναίκες, ξέρουν πώς να αποκτούν κάτι :roll::roll::roll: εκτός από μένα :?

Καρόλ μην τρως τόσα πολλά γλυκά :!:

πίνω καφεδάκι με την ησυχία μου και πάω να ξυπνήσω τον Λ.

χθες η Ρ. πήγε με κλάμματα για ύπνο :(:( , αλλά όταν είσαι κουρασμένος ψυχολογικά΄, έτσι συμβαίνει....

σας φιλώ :x

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!

Τι κάνετε? Σας διαβάζω

Εμείς είμαστε καλά. Η Ι είχε ιωσούλα από την Πέμπτη το βράδυ τώρα είναι καλά της πέρασε ;)

Εγώ στη δουλειά είμαι. Σε 4 μέρες παραδίδω την εργασία μου. Την τελείωσα :D

Τώρα έρχομαι ξανά στις 11 Δεκ στα γενέθλια της Ι να είμαστε καλά.

Ούτε εμείς στολίσαμε ακόμη αλλά λέω από βδομάδα να στολίσουμε ;)

Δημοσίευση

καλημερα καλημερα!!!!

Ξυπνησαμε πριν κανα αιωνα και τωρα τσακωνομαστε για κατι γκλιτερ στυλους που πηρα για μενα!

Αυτο το ΣΚ (εκτος σαββατου πρωι) ηταν τοοοοσο βαρετο!Ελιωσα στο σπιτι...Η Αννυ δεν ηθελε να παει πουθενα :shock: Δεν αντεξα!Την κυριακη το απογευμα την αρπαξα με το ζορι κ πηγαμε βολτα! :lol: Μουντρουχα σαν τον πατερα της εγινε!Μονο τη νυχτα θελει να κανει "βολτες" και να με ξαγρυπναει!Μα ΙΔΙΑ???Ειναι δυνατον??? :lol::lol::lol:

Επισης..Αυτο με τη νυχτα..Θα με πιασει απελπισια σε λιγο...Βασικα ηδη με εχει πιασει!

Θελω να κοιμηθω κ οταν ξυπνησω να εχει ανεβει ο ηλιος στον ουρανο και η Αννυ να ειναι στο κρεβατακι της!Απ'την αλλη φοβαμαι(ετσι που της εχω κλειστη πορτα) πως θα μου την απαγαγουν απο το παραθυρο και δε θα το καταλαβω! :lol::oops::oops::oops::oops: Ναι-ναι,γελατε!!!Τρελλος φοβος σας λεω!Και η ατιμη η πορτα κανει θορυβο οποτε δεν μπορω να ελεγχω αν ειναι μεσα οποτε θελω! :P

Νατασακι συγχαρητηριααααα!!!!Τσακ-μπαμ!!!Και το περπατημα!!!!!

Αλλα εννοεις κανει 5 βηματακια?ή περπαταει κανονικα?

Γεμιστη Καρολ θα σταματησεις μαρη να σου μιλας στο 3ο ενικο???Ανατριχιαζω! :lol::oops::oops: Επισης σταματα να σαβουριαζεις καλε!!!!! :lol::lol::lol::lol: Μα ποσο τρως?Και ολα τζανκ!!!!Τρελλη!!!!!

Ιουλιααααα ειχες κ τον Γ μαζι στον παιδοτοπο ή ηταν στους παππουδες ακομη?

Για τον γιατρο εννοειται πως θα ερθω μαζι σου! :lol::lol::lol: Να κανω πως ειμαι η νονα του Γ?Γτ αλλιως θα γινω ρομπα!!! :lol::lol::lol::lol: (ναι ενω αν ειμαι η νονα ΔΕΝ θα γινω! :P )

Θα επιστρεψω...με καλουν!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

τιθ κανετε;;;;;

εγω σερνομαι..

θα φτιαξω ενα καπουτσιν ο..αλλα ψηνομαι να χλαπακιασω ενα τοστακι...

επισης εχω πονοκεφαλο!!!!

Νατασα τελειοοοο το δεντρο!!!!

και ενα μεγαααλο μπραβο στη Δαναη!!!

Λενα γινετε φυσιολογικος μετα απο 2 καισραικες

υπαρχει μια κοπελα στο παρεντσ που εχει κανει

απλα εκει θελει πιο στενη παρακολουθιση, ειχαμς μιλισει με τον παπ γι'αυτο και μου ειπε πως εαν και εφοσων θελισω να το κανω σ ετριτο παιδι θα το συζητισουμε διεξοδικα με τις υδιες προυποθεσεις απλα να φροντισω να αφισω να περασει η διετια τουλαχιστων και μετα να μεινω εγγυος και πριν το αποφασισω να παω να δει την κατασταση της μητρας, επειδη ναι μεν μετα απο μια καισαρικη αναρρωνει ευκολα η μητρα μετα απο δυο αυξανετε ελαφρα ο κινδυνος να ανοιξουν τα ραμματα η να διαραγει η μητρα στο σημειο τομης, αμα θες πες μου να σου πω και αλλα

Καλε μη λετε οτι αδυνατησα...εσεις με γνωρησατε σε μαι φαση της ζωης μου που ημουν ψυχολογικα και σωματικα ολιγον τι σκατα...αμα με βλεπατε πριν παντρευω που ημουν αδυνατη και ηρεμη ...

για να ξαναγινω ετσι θελει να χασω αλλα 9 κιλα..αλλα οκ..αμα χασω αλλα 5 ειμαι υπερευχαριστιμενη

Το αρθρο της Φρανι το διαβασα...δεν θα τοποθετιθω εδω γιατι θα γραψω πολλα....

απλα ειναι κατι που ηξερα και πριν οτι σημβαινει...

δηλαδη εσεις δεν το ξερατε;;

οι περισσοτερες αρωστιες ειναι διμηουργημα του ανθρωπου...οπως και το AIDS

ΑΥτα τα ολιγα...

επανερχομαι

Δημοσίευση

Νατάσα καλές βόλτες και καλές μάσες τώρα :D

Αναστ. αγόρασες δέντρο τελικά και μπάλες? μπάλες έχει και το ΙΚΕΑ φθηνές, δεν είδα όμως τι στυλ, μόνο την τιμή είδα!!! :|

Μαρία καλή επιτυχία την εργασία σου :)

Χρύσα με το καλό να ξανα γίνεις όπως την προ γάμου και προ παιδιών εποχή! :)

Νατασούλα τι νέα? :?: τι κάνουν τα κουκλιά σου?

Ο Λ. είχε εργασία και δεν μου το είπε, μου είπε μόνο για τα μαθηματικά, τ αοποί ακαι έκανε την Παρασκευή και δεν μου είπε τίποτα για τις λεξούλες :o:o:o:o και εγώ πρώτη φορά που δεν άνοιξα την τσάντα του να δω αν έχει ..... και σήμερα το πρωί το είδα!!! :?

Δημοσίευση

Μολισ τσακησα κουλουρι γεμυστο με φιλαδελφια..μνιαμμμμμ

και ηπια και εναν καπουτσινο..

παιδια...ειναι τελειος..ειναι τοσο νοστημος που ουτε ζαχαρι θελει!!!!

Παιδια ο Μιχαλης ηταν ενας κουκλος χτες!!

Η δε Ελενα..αγγελικο μαλακι...θεα!!!

Αργη ο ΛΟυκακος ειναι πονυρος!!!!!

Σηγα μη ξαναγινω 53 κιλα...

βασικα..η πατσοκοιλια να φυγει..η εστω να συρικνωθει κατα 50% τουλαχιστων ειμαι ικανοποιημενη...ααλλα πως....

ποτε θα κανω κοιλιακους;;;; χτες τελειωσα με μαγειρεμα σηδφερωμα στις 12:15..και ξυπνησα στις 6..

ειχα ενα μαντζαφλερι που κανει μασαζ στην κοιλια, λιποδιαλυτικο..αλλα επαιζε ο Χριστοφορος μαζι του και παει..το εσπασε...

Δημοσίευση

Λενάκι καλό ταξίδι, πάτε και για κανένα καφεδάκι εκεί στο λιμάνι έχει πολύ ωραία καφέ, δεν θυμάμαι πώς λέγεται η περιοχή!!! :!:

Χρύσα είχα διαβάσει ότι μόνο κάνοντας κοιλιακούς, δεν επανέρχεται η κοιλιά, χρειάζεται και διατροφή!!! :!:

πάω να σφουγγαρίσω το πάτωμα....το τι σκόνη έχουμε δε λέγεται.....τρέχουν και τα παιδιά στο σπίτι και σηκώνεται ακόμη πιο πολύ σκόνη!!!! :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...