Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν μ΄ακούει!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Μανούλες τη βοηθεία σας πάλι!!!!!!

Η μπέμπα μου είναι 16 μηνών κ κάτι κ γενικώς είναι ένα ζωηρό κορίτσακι!

Είμαστε τώρα πια σε μια φάση που καταλαβαίνει σχεδόν ότι της λέμε αλλά εκείνη διανύει τη φάση της τρέλλας της κ της εκμάθησης των πάντων γύρω της!Ξέρω τι θα μου πείτε,terrible twos.... :lol::lol::lol::lol::lol: Το θέμα είναι ότι όταν τη μαλώνω δεν με υπακούει,με γράφει κοινώς ενώ του μπαμπά της το μάλλωμα έχει μεγάλη ισχύ!!

Ενδωμεταξύ το μπαμπά της δεν τον βλέπει συχνά γιατί δουλεύει πολλές ωρες...κ εγώ εργάζομαι αλλά με πιο ανθρώπινο ωράριο κ το πρωί την προσέχουν οι γιαγιάδες! :x:x:x Αμφιβάλω ότι την μαλώνουν όσο πρέπει αλλά κ αυτό καταλαβαίνω ότι είναι στα πλαίσια του κακομαθημένου που κάνουν όλες οι γιαγιάδες του κόσμου που αγαπούν τα εγγόνια τους!

Το προβλημα είναι ότι γράφει εμένα κ όταν τη μαλλώνει ο μπαμπάς της την πιάνουν τα κλάμματα κ έχουμε δράματα!

Συμβαίνει κ σε εσάς αυτό!Θυμάμαι πάντως πως όταν ήμουν κ εγώ μικρή με πειράζε πιο πολύ το μάλλωμα του πατέρα μου από της μητερας μου!

κάνω κάτι λάθος!??!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου.

Εγω τα εχω καταφερει και ο μεγαλος μου με ακουει οταν τον μαλωνω.

Αυτο που εκανα εγω ηταν λιγο παρατραβηγμενο καμια φορα. Τις αρπαζε ανα διαστηματα. Ξερω τι θα μου πεις αλλα ετσι πιστευα εγω οτι μπορω να τον κανω να μην γινει κακομαθημενο. Τωρα αυτο που του κανω ειναι να του κοβω κατι που του αρεσει πολυ. Πιστεψε με ποναει πολυ οταν ειναι τιμωρια και δεν μπορει να δει τηλεοραση ή να παιζει!

Εσυ δεν θα πρεπει να την παιρνεις αγκαλια οταν την μαλωνει ο ανδρας σου αλλα να κρατησεις την ιδια γραμμη. Να εισαι πιο αυστηρη μαζι της και να μην λιγησεις στα κλαματα της.

Οι γιαγιαδες καλα κανουν και δεν την μαλωνουν αυτος ειναι ο ρολος τους!!!

Ευχομαι να σε βοηθησα λιγακι. Αυτος που θα εκανα εγω θα ηταν να της φωναζω, ξερω οτι δεν εχω υπομονηοταν με γραφουν. Ελπιζω ο μπεμπης μου να μην μου βγει κακομαθημενος!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και που εισαι ακομα!!!

εμενα ο Σπυρος που ειναι γενικα πιο νευρικος, οταν τον μαλωνω για κατι και το εννοω καταλαβαινει και μπορει μαλιστα να παει και στο μαξιλαρι να κρυφτει μονος του να ηρεμισει. τον τελεθταιο καιρο οταν κανει καμια αταξια τον λεω να παει στο μαξιλαρι να σκεφτει την αταξια του. τις περισσοτερες φορες παει καπου στον καναπε και ηρεμει για λιγο ή ερχεται και μ' αγκαλιαζει. οταν χτυπαει την αδερφη του τον λεω και ερχεται και της ζηταει συγνωμη με αγκαλιτσα.

η Μαριαννα απο την αλλη, γενικα πιο ηρεμο παιδι, αλλα πιο ανεξαρτητο. τυχαινει να τη μαλωνω και να γελαει, πραγμα που βγαζει απο τα ρουχα μου! εχει τυχει να με εκνευρισει τοσο η συμπεριφορα της, που αναγκαστηκα να παω σε αλλο δωματιο μονη μου να ηρεμισω, αλλιως δε θα γλυτωνε...

και τα δικα μου οταν τα μαλωνει ο μπαμπας τους κλαινε. μαλλον ειναι εμφυτο σε ολα τα παιδια....

προσπαθισε εσυ να της δωσεις να καταλαβει οτι οταν λεσ κατι το εννοεις. εγω εφαρμοζω και κατι αλλο που ειχα διαβασει στο βιβλιο της νταντας αμεσου δρασεως, οταν πχ χτυπαει κατι με ενα παιχνιδι λεω σταματα να το κανεις αυτο, να χτυπας το τζαμι με το σφυρι σου πχ, γιατι θα το παρω και δε θα το εχεις να το παιξεις. αν συνεχισει, παω και το περνω και λεω οτι του το παιρνω γιατι τον προειδοποιησα οτι αν συνεχισει να χτυπαει το τζαμι με το σφυρι θα το παρω. αυτο το εφαρμοζω απο μικροτερα απο 1χρ και πιανει. τις πιο πολλες φορες το σταματαει μονος του, εκτωςκαι αν θελει να με εκνευρισει και περνει το πονηρο βλεμα και με κοιταει αν θα κανω αυτο που λεω.

η Μαριαννα σπανια θα χτυπισει ή θα παει να κατστρεψει κατι γενικα...

αν θες παρε το βιβλιο που σου λεω ή καποιο αλλο αναλογο. εχει μεσα πολλα παραδειγματα και τεχνικες που μπορεις να εφαρμοσεις αναλογα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια τα τράβηξα και εγώ και όσο και αν φώναζα ο μικρός καμία σημασία,με έγραφε κανονικότατα, μην σας πω φώναζε και αυτός παραπάνω.Αναγκάστηκα και του έριξα και κανά δυο στα χεράκια αλλά είδα ότι άρχιζε να βαράει και εκείνος οπότε ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα.Σκεφτόμουνα τα Σαββατοκύριακα που θα έπρεπε να περάσω μαζί του και με έπιανε τρέλα (τις καθημερινές ήταν παιδικό μέχρι τις έξι οπότε περνούσε η μέρα). Τελικά μόνο με ήρεμη φωνή αλλά νευριασμένη -που δηλώνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περίπτωση να περάσει το δικό του και κανά time out που και που άρχισε ο μικρός μου ταλιμπάν σιγά σιγά να καταλαβαίνει που τον παίρνει και που όχι.πάντως πιστεύω πως αυτή η ηλικιά μέχρι τα 2 είναι η χειρότερη αλλά αν συμπεριφερθούμε σωστά τα αποτελέσματα θα φανούν αργά η γρήγορα.Ο μικρός μου πάντως έχει ηρεμήσει πολύ ,ακούει όταν του μιλάω και "υπακούει ",σαν να είναι άλλο παιδάκι.

Α και κάτι άλλο που κατάλαβα ήταν ότι όλα αυτά τα έκανε επειδή του έλειπα.Όταν του αφιέρωνα έστω και μια ώρα χωρίς όμως να ασχολούμαι παράλληλα και με κάτι άλλο μετά ήταν πολύ πιο ήρεμος και άκουγε καλύτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με την προλαλλήσασα! ακριβώς τα ίδια κι εγώ! Λίγη υπομονή χρειάζεται στην αρχή και σιγουριά στη φωνή και στην στάση! Σε κανένα μήνα αρνάκι ο Νικολής!

Στην αρχή νιώθεις λίγες τύψεις, αλλά αξίζει τον κόπο! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ!!!!!! θα μεγαλωσουν που θα παει!!!!!!!!! Τα δικα μου ειναι 18 μ. και ποτε λιγο φωνη, ποτε καμια στον πωπο κυλαει ο καιρος. Καμια φορα πιανει, αλλοτε οχι. Παντως οσες φορες τους αφιερωσα χρονο, να ειμαι ομως μονο για αυτα, η επικοινωνια μας ηταν καλυτερη! Ειναι λογικο να ακουν τον μπαμπα τους περισσοτερο γιατι μαζι μας η σχεση φθειρεται αφου αναλογικα περνουμε περισσοτερο χρονο μαζι τους. Παντως θελει υπομονη και επιμονη. Πριν τα μαλωσω ή τα βαλω τιμωρια θα τους δωσω την ευκαιρια προειδοποιωντας τα πολλες φορες. Εγω θελω να ρωτησω το εξης:ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ? :twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ααα τότε λαθος θυμάμαι θέλει να κλεισεις και την 37 εβδομάδα τότε 
    • Πρόωρο ονομάζεται κάθε μωρό που γεννιέται πριν τις 37 εβδομάδες κύησης. Μεγάλο (ή όψιμο) πρόωρο είναι το 34-36 εβδομάδων, πολύ πρόωρο είναι το 28-32 εβδομάδων και εξαιρετικά πρόωρο το <28 εβδομάδων κύησης. Συνήθως τα πρόωρα μωρά έχουν και χαμηλό βάρος γέννησης, δηλαδή ζυγίζουν λιγότερο από 2,5 κιλά. Εν έτη 2023 ένα μωρό μπορεί να γεννηθεί στις αρχές του 6ου μήνα της εγκυμοσύνης (ή την 22η εβδομάδα κύησης) με εξαιρετικά χαμηλό βάρος γέννησης 500 γραμμάρια ή και λιγότερο και να επιβιώσει. 
    • Αν γεννήσεις πριν την 36 εβδομάδα θεωρείτε πρόωρο  Αν γεννησεις μετα την 36 είναι τελειομηνη έτσι κατάλαβα γιατί μετά την 36 εβδομάδα μπορούν να σου σπάσουν τα νερά οποιαδήποτε στιγμή 
    • Ναι λαθος μου από την βιασύνη μου δεν το έγραψα σωστά μπερδεύτηκα 😅 Όταν μπήκα στην 31 εβδομάδες  (8ο μήνα )  πηγαινα 1 επίσκεψη κάθε 2 βδομαδες δηλαδή μέσα σε ένα μήνα πήγαινα 2 φορές  μετα όταν μπήκα στον μήνα μου στις 36 εβδομάδες πήγαινα μια φορά την εβδομάδα 
    • Να μη χαλιέσαι καθόλου κοριτσάκι μου! ΣΠΩ και εγώ και προσπάθειες ενάμιση χρόνο! Έκανα δυο σπερματεγχυνσεις και έμεινα έγκυος και τις δυο φορές απλά εμένα δεν πήγαν καλά και είχε μια βιοχημικη και μια παλινδρομη στην 9η εβδομάδα! Τώρα περιμενω να αδιαθετησω μετά την απόξεση και να κάνω και Τρίτη σπερματεγχυνση! Καη επιτυχια σου ευχομαιιιιι🙏❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...