Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το Εξπρες του βυζονυχτιου Νο 53-Χειμωνιασε επιτελους!!!!!!!!


Recommended Posts

αντε το ανοιξα εγω μιας που δεν ανοιγει καμια και δεν εχω ανοιξει ποτε!!! :D:D

γιωτα σε εφαγα!! :-p:-p:-p:-p

το επομενο δικο σου!!!!!!!

επιβιβαστειτε λοιπον!!

αντε και καλο χειμωνα να εχουμε!!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

επιβιβάζομαι εγώ, αν και ο χειμώνας δεν μου αρέσει!!! :P[smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif]

ένα καφεδάκι ζεστό παρακαλώ :D

μόλις τελειώσαμε το διάβασμα!!! ουφφφφφ!

η Ρ. τα πάει πολύ καλά με την πάνα, όλα πιπί και κακά στην λεκάνη και μόνη της!!! :D[smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] και είναι η 2η εβδομάδα χωρίς πάνα!!! :D .... εντάξει θα μου πείτε "μεγάλη είναι" αλλά εγώ χαίρομαι :D

πάω να ξαπλώσω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επιβιβαζομαι!! :D:D:D

τελικα τα παπουτσακια τα ακυρωσα..προσεξα οτι εχουν σαν διχτακι πανω,αρα καλοκαιρινα μου κανουν..ειδα στο σαιτ της nike κατι τελεια,50ε,αλλα θα του τα παρω,νεα παραλαβη ειναι,κ μολις με πηρε η μαμα μου κ μου ειπε οτι του πηρε κατι adidas..αρα κλεισαμε για το χειμωνα! ;)

στον παιδικο σημερα μια χαρα πηγαμε,ο χ.τον πηγε,δεν εκλαψε,οταν πηγε να τον παρει κλασικα ψιλοεκλαιγε..αλλα εκανε 3 φορες κακα σαν διαρροια..υποθετω απο αντιβιωση κ δεν εφαγε κ καλα εκει,οποτε του θερισε το στομαχι..

αυριο,καλα να ειμαστε,θα τον αφησω ως τη 1.30..σιγα σιγα πρεπει να συνηθισει να καθεται παραπανω,εγω γυρναω 3 περιπου σπιτι,δε γινεται να επιστρεφει νωριτερα..σιγα σιγα ομως!

τονια ο αλεξ καλα;περαστικα στην ανδριαννουλα!μεγαλο οικογενειακο να παρετε..κ εμεις,οοοταν αποκτησουμε νεο μελος,οικογενειακο θα παρουμε,μα με το ζορι χωραμε τωρα.. :roll::roll:

γωγω να πας ταξιδακι αφου το εχεις αναγκη κοπελα μου! ;)

με γεια τα παπουτσακια σε ολα τα παιδακια!

αργυρω ξερουμε τα νουμερα αναλογως την εταιρεια!στη nike ο γιωργος φοραει 25!αν ηταν για αλλη μαρκα θα ειχα κ εγω εναν προβληματισμο,αν κ γενικα εκει στο 25 ειμαστε!το 24 δε μας μπαινει με τιποτα πια! :roll:

κουτουλαω απο τη νυστα!σας φιλω ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!! Επιβιβαζομαι και εγω!! :)

Παλι δεν προλαβα να ανοιξω τρενακι μιας και δεν ανοιξα ποτε αλλα το καταπινω γιατι και το Βεννακι δεν εχει ξανανοιξει! :D

Τα μικρα κοιμουνται και σηκωθηκα λιο νωριτερα να σας διαβασω με την ησυχια μου. Αυριο θα παμε την Ε. παιδικο για προσαρμογη. Εχω μια αγωνια να δω πως θα τα παει... :roll: Ειδα πολυ ομορφα παπουτσακια. Με γεια σε ολα τα παιδακια! Η Ε. εχει κατι μαυρα Nike απο περισυ και ακομα της κανουνε ανετα οποτε δεν της περνω αλλα φετος. Μποτακια εχει επισης απο περισυ και ειμαστε κομπλε!

Συμπεθερα δεν την γλιτωσε την ιωσουλα η νυφουλα μου ε? Ο Αλεξ πως ειναι σημερα? Οικογενειακο να παρετε αν σας περνει. Θα το χρειαστητε σιγουρα καποια στιγμη.

Αργυ καλα εκανες και απειλησες λιγο. Καμια φορα χρειαζεται. Η Ε. ουτε απο απειλες χαμπαριαζει. :twisted: Μπραβο στην Ρ. για την πανα!!! Τελεια τα παει!! :ymapplause: Συμφωνω εν μερη με αυτα που ειπες για το σχολειο. Φυσικα και δεν ελεγα να αρχισεις αμεσως τωρα στον Λ. Ελληνικα αλλα αργοτερα. Κατι σαν παιχνιδι ενα πραγμα. Θα σου πω μονο τι μου ειπε η παιδαγωγος της Ε. πριν λιγες μερες δεδομενου την ανησυχια μου για το αν θα μπορει η Ε. να συννενοειται με ολους εκει. Μου λεει: Απο την στιγμη που μενει στην Γερμανια και εχει επαφες με αλλα Γερμανακια θα μαθει τα Γερμανια πολυ γρηγορα ειτε στον παιδικο ειτε στο σχολειο. Εμεις σαν γονεις λεει πρεπει να εστιασουμε να της μαθουμε οσο καλυτερα τα Ελληνικα σε γραφη και αναγνωση σε περιπτωση που αργοτερα δεν εχει εδω Ελληνικο σχολειο και ολα θα πανε καλα.

Γιωτα εγω στα Η&Μ που εψαξα εδω δεν ειχε κατι τετοιο. Ειχε μονο σε ιδιο στυλ φορμες του σκι. Παρομοιο χρωμα πηρα και εγω στην Ε. πριν λιγες μερες για τον παιδικο απο το C&A. Αν δεν βρισκεις εκει στο περνω εγω αν θες και στο στελνω. ;) Λογικα πιο γρηγορα θα ερθει.

Γωγω ολα αυτα μαζι τα τρωει σε κρεμα? :shock::o Εμενα ουτε τα μισα δεν τρωει. Κανε οτι σου ειπανε τα κοριτσια. Μην τα ξαναγραφω :P Α! και στα λαχανικα βαλε και μια ιδεα μπροκολακι. Ειναι φυσιολογικο να κανουν δυσκολιοτητα τα μωρακια στην αρχη των στερεων. Και ο Γ. εκανε και τωρα κανει 1 στης 3 μερες περιπου αλλα χωρις γκρινια.

Χρυσα ακομα χαλια εισαστε μωρε? :( Περαστικα σας και παλι!

Μαρακι τι παθατε?

Θου τα βγαλατε τα ραμματα? Δεν καταλαβα :oops:

Ιουλια καλυτερα ο Γ.? Με γεια τα παπουτσακια σας! Μια χαρα με τον παιδικο.

Δεν θυμαμαι αλλα...σας διαβασα το πρωι πεταχτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ον μπορντ!!!!!!!! το επομενο είναι της Ελενης Κ. (γτ ειναι κ το μαιμουδάκι)!! Λενάκι μου είναι γ τη βροχή ε? ποσο το πήρες? στην αρχή το τοϋς έστελνε μεσα σε 6 μερες ,τωρα αργεί πάρα πολύ!!! έχουμε αδιαβροχο κ γαλοτσες αλλα επειδή την παω με τα πόδια στον παιδικό (είναι 100 μετρα απο το σπίτι) θέλω να μην βρέχεται .στολή του σκι έχουμε ,μονο που εδώ δεν χιονίζει :?

Βενι μου χαλάλι σου μωρό μου,θα μου το ξεπληρώσεις με τουρτα κορμό!ασε κ σκεφτομαι τροπους να σου φερω το γαλα με το περγαμοντο κ το μελι!!!παω να διαβασω το προηγουμενο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα !!!

Απαπα σφαιρα πανε αυτα τα τρένα ! Μπαινω ποτε ποτε να διαβάσω και βρισκω ποσες σελιδες καθημερινα . Ολο μισα και κολοβά τα μαθαινω αλλα βλέπω οτι γενικα ολοι καλα και τα μικρουλια ακομα καλυτερα!!!

Μια χειμωνας μια ζεστο φθινοπωρο και δω ο καιρος , απο τον ψοφο στην λιακάδα .

Αργυρώ μπράβο στην ΡΕΑ ! Παιδικό δεν θα παει φέτος ?

Κατι διαβασα για προξενειο και σχολεια Ελληνικα . Το προξενειο εφυγε και πηγε στο Ντυσελντορφ και τα ελληνικα σχολεια (Γυμνασιο -Λυκειο) τα κλεινουν σιγα σιγα οπως εμαθα απο μια φιλη που ειναι Μαθηματικός .

Η φακη εχει σχεδον ενα μηνα που πηγαινει παιδικο και ηδη παει η γλωσσα της ροδάνι (για τα δικά της δεδομένα ) με τα γερμανικά . Μας λεει κατι λεξεις και μας καραφλιάζει !

Αχ παπουτσια θελει και η φακη αντε παλι απο την αρχη . Πηραμε μονο γαλότσες και αθλητικά , τωρα θελει και ενα "καθημερινο" χειμωνιάτικο αντε και κανα "καλο" . Καθε σεζον πολλα λεφτα στα παπουτσια , ενω στα ρουχα δεν φευγουν πολλα . Καλε με τιποτα να παραγγειλω απο το νετ , εχει φαρδυ κουτουπιε και δεν της ταιριάζουν ολα πρεπει να πετυχουμε και την γραμμή . Ποδαρα θα κανει σαν εμένα , ήδη φοραει 27 νουμερο ...

Παμε σουπερ μαρκετ ! Σας φιλω και θα τα πουμε ξανα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τώρα που σας διάβασα (αλλά με τη μνημη χρυσοψαρου ) δεν συγκρατησα τπτ...εφτιαχνα κ μια καρτούλα παράλληλα,βρέχει καταρρακτωδώς εδώ!!!!έχω πονοκέφαλο!!με το θεμα παπουτσια δεν εχουμε θεμα ,γτ εχει λεπτο ποδι ,όλα μας κανουν!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: φοβαμαι οτι θα πλημυρισουμε παλι!!

κορες φιλιά σε όλες!!! και σε αυτές που τους προβληματίζει κατι εύχομαι να βρούνε λύση σύντομα ,στις αρρωστες περαστικά και σε όποια δεν εχει έννοιες ας με πει κ εμενα το μυστικό!!!!φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρώ μπράβο στην ΡΕΑ ! Παιδικό δεν θα παει φέτος ?

Κατι διαβασα για προξενειο και σχολεια Ελληνικα . Το προξενειο εφυγε και πηγε στο Ντυσελντορφ ...

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o μην μου λες τέτοια πότε μετακόμισαν εκεί? αφού πρόσφατα είχαν (δλδ 2 χρόνια πριν) μετακόμισαν στο καινούργιο κτήριο στην Κολωνία!!! :shock::shock::shock:

ευχαριστούμε :D ..... κάναμε αίρηση σε ΕΝΑΝ απιδικό και είμαστε σε λίστα αναμονής, δλδ για την επόμενη χρονιά - δυστυχώς - το κόβω :?

εχει φαρδυ κουτουπιε και δεν της ταιριάζουν ολα πρεπει να πετυχουμε και την γραμμή . Ποδαρα θα κανει σαν εμένα , ήδη φοραει 27 νουμερο ...

και ο Λ. το ίδιο φαρδύ και όλα τα παπούτσια δεν του ταιριάζουν!!!! άστα....

μπράβο στην φακή :ymapplause::thumbup: και πού΄σαι ακόμη!!!! :D

Γιώτα σου το έγραψα ότι είναι βροχοπαντελόνι,,,,εκεί Χίο έχει H&M? για ρίξε μια ματιά!!! :!:

Λενάκι δεν έχει εκεί στα ΗΜ τέτοιο? μου κάνει εντύπωση.....εμένα πάλι δεν μου αρέσουν αυτά, αν και είναι πρακτικά!!!

καλή αρχή αύριο στον παιδικό για πόσες ώρες θα πάει? :!:

ρε συ άλλο ο προφορικός λόγος και άλλο ο γραπτός ..... και την Ε. αν την βάλεις σε ένα τμήμα που μιλάνε μόνο γαλλικά (μια 3η γλώσσα), αμέσως θα τα αρπάξει, αλλά ο γραπτός είναι αλλιώς.....!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και πάλι....Εδώωωωω κι εγώ....Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές για τα φρούτα και τη δυσκοιλιότητα...Σήμερα θα της δώσω μισή μπανάνα και λιγότερο μήλο να δω πως θα πάει.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Λενάκι ο Γιώργης μια φορά στις τρεις μέρες κάνει κακά;;;; :o:o:o:o Η μπέμπα μέχρι τώρα έκανε 3-4 φορές την ημέρα... :shock::shock::shock: Τώρα αν δεν κάνει τη μια μέρα, την επόμενη χεζει συνέχεια...Αλλά σφίγγεται πολύ....

Ρε κορίτσια δηλαδή εσείς με τι φτιάχνετε φρουτόκρεμα;;;;; :roll::roll::roll: Πολλά της βάζω λετε;;;;Ένα πιάτο βγαίνει.... :roll::roll::roll: Οκ, προς το τέλος την πιέζω για να το φάει... :oops::oops::oops: Αλλά γενικά τρώει μια χαρά..

Σήμερα έφαγε μια πιατάρα μεσημεριανό με πατάτα, καρότο και κολοκύθι..Σαν τρελή κάνει..Το άδειασε αμέσως...Ποια μου είπε για μπρόκολο;;;Κάνει από τώρα;;;; :roll::roll::roll: Επιτρέπεται;;Δε θυμάμαι... :oops::oops: Ντομάτα να της βάλω;;; :roll::roll::roll:

Αρτζι καλά το πας με τα παιδιά..Εμ να σου βγάζουν το λάδι για ένα πιάτο φαί... :lol::lol::lol: Μπράβο στη ΡΕΑ μας... :D:D

Μιτσάαααακι θα έρθουμε εννοείται στη βάφτιση...Και κατα πάσα πιθανότατα μετά του συζύγου...Αλλά έχω πρόβλημα...Δεν έχω παπούτσια για να βάλω στην Ιω... :?:?:?:? Μόνο αθλητικά...Επίσης πήρα το δωράκι της Εφης και τα ίδια ακριβώς ρουχαλάκια τα πήρα και για την μπέμπα μου.... :D:D:D:D Και μάλλον θα τα βάλουμε στη βάφτιση.... :D:D:D

Λάλαααααααα μου τι κάνεις κοριτσάρα;;;;Ρεεεεεεεεεεεεεεεε να μπαίνεις πιο συχνά να τα λέμε...Να δώσεις πολλά φιλιά στη φακή...2ο νινί ετοιμ'άζεις;;;; :D:D:D:D

Βενάκι αντε να μας πεις νέα από γιατρό..Ο Ταρζάν σου καλά;;;; :lol::lol::lol:

Αναστασάκο μου, κοριτσάρααααααααααα έλα ρε....Ανέβα..Και κοίτα μη χάσεις και αυτό το τρενάκι... :evil::evil::evil::evil:

Τόνιαααα οικογενειακό...Θέλετε να σας δώσουμε το δικό μας;;;;;;Το πουλάμε.... :lol::lol::lol: Δεν αντέχω να πληρώνω άλλο το γαμωγραμματειο...:ένα σκασμό λεφτά... :evil::evil::evil:

Χρύσα γαμησε τα με τους γιατρούς....Μα ρε πουστη μου δεν φοβούνται την καισαρική;;; :evil::evil: Να δέχονται σαν πρόβατα ό,τι λέει ο γιατρός;;;; :evil::evil::evil:

Εμένα με ρωτάνε δικοί μου συγγενείς..."Καλά θηλάζεις ακόμα;;;;" :shock::shock::shock: Και λέω εγώ "εννοείται..."Και επόμενη ερώτηση" Και έχεις ακόμα γάλαααα;;;;;" :shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Τι να απαντήσεις μετά;;;;; :evil::evil::evil:

407 ήταν το προηγούμενο αμαξάκι μας... :(:( Τέεεελειο....Και το πούλησε ο Γ για να πάρει αυτό και να δίνουμε ένα σκασμό λεφτά...Ενώ και καινούριο ήταν και τεράστιο και δε θα δίναμε λεφτά για γραμμάτειααα... :cry::cry::cry::cry::evil::evil::evil::evil:

Κι εγώ έχω πάρα πολύ καιρό να της δώσω κατεψυγμένο γάλα...Λέτε να μην το πίνει;;;; :?:?:?

Θουλάρα μου καλ'ύτερα το δαχτυλάκι του γαμπρούλη μου;;;;Καλάααα η φωτο του Ντόντου θεϊκή...Η μήπως δεν είναι του Ντόντου και είναι του Παντελή;;;;; :oops::oops::oops:

Μαράκι τι έγινεεε ρε;;;; :roll::roll: Όλα καλά;;;;

Η Νατασούλα που είναι;;;Ρε κορίτσια και η Μάγδα γιατί δεν μπαίνει;;;;; :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!

ανεβαινω κ εγω!

τα παλικαρια μου ειναι ωδειο κ εγω απολαμβανω την υπολοιπη μια ωρα ηρεμιας που μου μενει.. αν κ εχω να πλυνω πιατα κ κατι αλλες δουλιτσες

γιωτα ουτε εμενα μαρεσουν αυτα τα βροχοπαντελονα

βενι μη μας ξεχασεις! το ξερεις ποσο αγχος σας εχω!

λαλααααααααα τι κανεις καλη μου? να μπαινεις πιο συχνα, εστω ενα γεια να μας λες!!

πω πω 27 νουμερο η μικρη?? γιγαντας!

ιουλακι εχει αρχισει κ συνηθιζει το αστερι ε??

αργυρουλα μπραβο στη ρεα για την πανα!

και ναι επιτελους χειμωνιασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

αααααα συμπεθερααααααααααααααααα καλε αληθεια τρωει τοσο πολυ??????????? μπραβο!

ντοματα θεωρειται αλλεργιογονα, νομιζω μετα τον 8ο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγώ τόσα πολλά έδινα και εγώ στο μπουμπούκι :lol::lol::lol: και το έτρωγε όλο.....στο μεσημεριανό μπορείς να βάλεις και ντομάτα και σέλινο, που δίνει ωραία γεύση, εγώ έβαζα και βασιλικό, μαιντανό, αφού δεν έβαζα αλατάκι, κάπως έπρεπε να δώσω γεύση! :D

επίσης :lol::lol::lol::lol::lol: που πήρες τα ίδια ρούχα για την της Μιτσάκι και της δικιά σου!!!! :lol::lol::lol::lol:

τι άλλο να κάνω, αφού με σκάνε με το φαγητό κάθε φορά!!! :evil:

αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα να το ξανα δώσω στην Ρ. αλεσμένο!!! :oops::lol::lol::lol::lol: τόσο πολύ πια .......!!!! :roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μωρη Γωγω για να παρουμε το δικο σας πρεπει να στησω κωλο και δεν ευκαιρω αυτο το καιρο!!!! :lol::lol:

Κι εγω το κανω αυτο με τα δωρα πολλες φορες!!!! αν δω κατι που μου αρεσει παρα πολυ το παιρνω και για μας!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Στη φρουτοκρεμα της βαζω μιση μπανανα,μισο μηλο(μικρο),1 αχλαδι και λιγο αβοκαντο...οταν λες 1 πιατο βγαινει,δε το προσδιοριζεις...τι πιατο;;;;; ελεφαντα;;;!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Λαλα 27 νουμερο!!!!!! :o:o:o:o ψηλη θα γινει η Φακη!!! ;)

Ιουλια ειδες ρε τι καλα που παει ο Γιωργος;;;;;;αφου ημουν σιγουρη!!!!!! :D

Συμπεθερακι καλη αρχη αυριο στο Ρηνακι μας!!! :D

Γιωτα τοσο πολυ βρεχει εκει και θελεις τετοιο ρουχο για τη μικρη;;;; εχετε στολη για σκι της μικρης;;;;;κανετε σκι;;;; το λατρευω!!!!! αλλα δε προκειται να ξανακανω στο αμεσο μελλον... :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασούλα αν διαβάζεις ή όποια κοπέλα έχει το τηλ της να μου το στείλει με πμ γιατί μου το έστειλε στο τσατ αλλά δεν το αποθήκευσα. Έρχεται αύριο Λάρισα και αν δουλέυω θα τη δω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα...εχω το τηλ της νατασουλας..θα σε στειλω πμ

λενακι βγαλαμε τα ραματα..ολα καλα..

βενι τι εγινε με το γιατρο?τι καλα που ανοιξες το τρενακι :D:D:D:D:D:D

σημερα ο θοδωρης σηκωθηκε το μεσιμερι..κ σα να ητνα ζεστος...ανεβασε μεχρι 37,6 :shock::shock::shock::shock:

μα ποοοοοοοοοοοοοοοοοσο παραξενο με φαινετε..3 χρονια φετος θα αρρωσταινει συνεχεια?

ποσο με κακοφαινετε..

αυριο δε ξερω αν το στειλω :roll::roll::roll::roll:

σημερα κ χθες ουτε ενα ατυχημα :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

σημερα εκανα απονευρωση..γυρναμε απο το γιατρο κανει κακα στο σπιτι..μετα απο κανα μισαωρο μ λεει τσισα τσισα..λεω παμε?οχι δε θελω :shock::shock::shock:

παιζει παιζειπαζει..κ λεει ο αντωνης..κατι μυριζει..τι ηταν?????????/

του εφυγε μια κουραδιτσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: κ δε ελεγε τιποτα..

απο το ιουλιο που εμαθε τα κακα ποτε δε ξανα εκανε ατυχημα

οτι να ναι :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε;;

Εμείς είμαστε μια χαρά!

Είχαμε σήμερα το πρώτο μάθημα στο κοπερτί και ήταν απίστευταααααααααα!!!! Περάσαμε τόσο ωραία! Ο χώρος είναι πολύ πολύ όμορφος και το κλίμα παραπάνω από θερμό. Μόνο τα καλύτερα έχω να θυμάμαι! Περιμένω πως και πως τώρα το επόμενό μας μάθημα. Η Ε ξετρελάθηκε! Μόλις φτάσαμε (ένα 20λεπτο νωρίτερα) είδε κάτι παιδάκια να βγαίνουν από μια τάξη και να μπαίνουν σε μια άλλη και πήγε και αυτή μαζί τους. Η δασκάλα τους την πήρε μέσα και δεν ήθελε να φύγει!!!! :lol::lol::lol: Με το ζόρι την έβγαλα!!!!

Όλα καλά λοιπόν και αναμένουμε το επόμενο. Αν πάντως έστελνα την Ε παιδικό ο συγκεκριμένος θα ήταν αν όχι η πρώτη ,από τις πρώτες μου επιλογές!!!!

Κοπελιές να περάσετε τέλεια αύριο!!!!!

Ααα πήρα και το dvd της βάπτισης!!!! Ρε συ Θου πολύ καλή δουλειά έκανε ο τύπος! Καμία σχέση με τον προηγούμενο! Μπράβο του!!!

Αυτάααααααααα τα δικά μας!!!!

Βενετία το πρώτο σου τρένο ρε συ;;; Άντε να τα εκατοστήσεις!!! :lol::lol::lol: Η Θου έχει αδυνατήσει τόοσο πολύ! Και γω της το είπα αλλά δε μακούει! Θου ακούς καλεεεεεεεεε;;;;;

Αργι όταν αποφασίσετε να το πουλήσετε να με ενημερώσεις οκ; Μη μαφήσεις ........... :lol::lol::lol:

Ιουλία πόσες μέρες έχεις να πας στο σχολείο ρε συ;;;;

Καλά αύριο θα πάθεις πλάκα με το μάθημα! Αλήθεια συγκινήθηκα όταν άρχισε!!!

Και κάτι ακόμη που το έχω απορία, ο Γ θηλάζει ή αποθήλασε;;;;

Λάλα μουυυυυυυυυυυ!!! Σε χάσαμε ρε μάνα.... Φιλάκια στο φακή!!! Τώρα που λείπει εσύ τί κάνεις; Μαθαίνεις γερμανικά;;; :lol::lol::lol:

Χρύσα εμένα δε μαρέσει ο χειμωνας αλλά χαίρομαι που χάλασε ο καιρός... Αλήθεια! Φιλιά στον Φ. Και πες τον άντρα σου νασ μην κάνετε κανένα τραπέζι. Είναι καιρός για τραπεζώματα;;;;;

Λενάκι πες κανένα νέο του Γ. Κάνει κανένα βήμα;;; Πόσο τρώει; Η Δ έκοψε εδώ και 3-4 μέρες τα φρούτα. Ούτε καν ανοίγει το στόμα στο 1ο ακόμη κουταλάκι. Της δίνω μπανάνα ολόκληρη να μασουλήσει αλλά κυρίςω πασαλείφεται. Τρώει σταφύλια και καρπούζι όμως πάλι κομματάκια. Και η Ε κάπως έστι έκοψε τα αλεσμένα......

Γιώτα στολή του σκί είναι; Ιδέα δεν έχω. Φιλάκια στην ξανθομαλλούσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σήμερα η μέρα ήταν χάλια :( και αυριο έτσι θα είναι :(:(:(

είναι η γιαγιά μου στο νοσοκομείο έσπασε γοφό χτες και θα χειρουργηθεί

Στα 87 της αλλά οι γιατροί λένε δε γίνεται να την αφήσουν έτσι..τι να πω..

η αδερφή μου είναι χάλια έχει η μια στην άλλη τρελή αδυναμία. Μικρή έλεγε ότι τη θέλει για μαμά.. :(

Πήγε σήμερα και της είπε να μη στεναχωριέται και ότι όλες οι γιαγιάδες πεθαίνουν κι εμείς είμαστε μεγάλες τώρα..να μην στεναχωρεθούμε..

δε μπορώ καθόλου να το σκέφτομαι...η γιαγιά μας είναι και ας είναι και σε αυτήν την ηλικία :(:(:(

σκατα είμαι σημερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγώ τρώει τόσο πού η μικρή;

Ρε συ μην της δίνεις τόσα διαφορετικά μαζί. Δίνει 2-3 τη φορά για να ξεχωρίζει γεύση. Για τη δυσκοιλιότητα δοκίμασε δαμάσκηνα και φρούτα με τη φλούδα(πλην της μπανάνας γαι ευνόητους λόγους χαχαχα)βιολογικά ,

ή πολύ καλά πλυμένα και μουλιασμένα σε ξύδι αν είναι συμβατικά. Τα κερωμένα να την τα βάλεις με τη φλούδα οκ;;;; :lol::lol::lol:

Λένα πες για το ωδείο! Του αρέσει; Τί κα΄νετε;;;

Τόνια φιλάκια πολλά!!!

Θου καλέ δε μου μιλάς;;;

:lol::lol::lol: Την είχε τη σκατούλα στον πωπό;;;;χααααααααααχαχαχαχα

Μαρία το πήρες φαντάζομαι! Ρε συ κρίμα ...... Μακάρι να συνέλθει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατάσα :lol::lol::lol::lol: δεν θα σε ξεχάσω ρε μην ανησυχείς!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

αυτό που θέλει η Γιώτα είνα παντελόνι αδιάβροχο, το φορας πάνω από τα ρούχα και δεν βρέχεσαι!! ;)

εγώ στην Ρ. έβαζα όλα τα φρούτα, όχι μισά, μάλλον για αυτό είναι 16 κιλά τώρα!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::roll::roll::roll::roll:

πρέπει να της αγοράσουμε και χειμωνιάτικα παπουτσάκια, φοράει το 26, να δούμε τώρα!!! :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα ξύπνησα πολύ καλά αλλά παρατήρησα ότι το στήθος μου κάπως ξεπρηστηκε - εξακολουθεί να είναι γεμάτο και να πονάει στην αφή αλλά δεν είναι πρησμένο όπως τις προηγούμενες μέρες. Οπότε κάπως άρχισα ν ανησυχώ, έκανα και τη μ*****α να γκουγκλαρω και με κυρίευσε το άγχος. Οπότε έστειλα μνμ στο γιατρό ο οποίος με πήρε πίσω κατευθείαν και μου Μ έβαλε στη θέση μου 😅😅 μου είπε πως αν δεν υπάρχει αίμα ή καφέ εκκρίσεις να μη τρελαίνομαι, αλλά καλά έκανα και τον ενημέρωσα για την ηρεμία μου περισσότερο 🙏 είπα να το γράψω κι εδώ για οποία χρειαστεί να το ακούσει ❤️ Κατα τ αλλά μίλησα και με την άλλη κολλητή μου η οποία κατενθουσιαστηκε και η χαρά της μου έδωσε πολύ θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Το μικρό μπιζελακι είναι ήδη τόσο αγαπητό σκέφτομαι και χαϊδεύω την κοιλίτσα μου 🤰🏼 ξέρω ότι κάποιοι δε συμφωνούν με τις ανακοινώσεις τόσο νωρίς, κι εγώ έτσι έκανα πέρυσι στην παλινδρόμη, αλλά δ αυτή την εγκυμοσύνη που το ξέρουν οικογένεια και κολλητές πραγματικά παρατηρώ ότι με βοηθάει να γεμίζω με θετική ενέργεια και κατευνάζεται το άγχος 🙏 είναι κάπως λυτρωτικό να έχω όλη αυτή τη στήριξη κι αγάπη ❤️
    • Ευτυχώς δεν έχω πολλά πάνω κάτω ακόμα και θα κανονίζω να γίνουν σε μέρες και ώρες που δε θα έχει πολύ κόσμο! Δεν ξέρω. Μου είπε να τα ξανά πούμε μετά τις 28 εβδομάδες. Αλλά τότε θα είμαι Αθήνα. Τεσπά δεν πειράζει... Ότι χρειαστεί θα κάνω για την μπεμπούλα μου! Θα δω τι θα μου πει και η καινούρια γιατρός όταν με δει αλλά τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια είναι η αλήθεια! Και μάλλον επειδή είναι το 1ο μου παιδάκι και σε προχωρημένη ηλικία είναι λίγο υπερπεοστατευτικός!!! 
    • Καλά αποτελέσματα το ξέρω ότι δεν θα έχω τουλάχιστον να μην έχει ξεφύγει πολύ😅 δεν ξέρω ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα γιατί έχω και άλλες εξετάσεις όποτε λογικά θα μου τα στείλουν όλα μαζί 
    • Είναι ταλαιπωρία το ταξίδι και όσο περναει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο δύσκολο είναι η αλήθεια Ωχ γιατί σου είπαν όχι για το μπάνιο στην θάλασσα ;    εγω τον καινούργιο γιατρό δεν τον ρώτησα αλλά ο παλιός μου είχε δώσει το οκ στην πρώτη εγκυμοσύνη τουλάχιστον..για αυτήν δεν ρώτησα θέλει τον άλλο μήνα που θα πάω να το ρωτήσω  και εμείς έχουμε ζεστουλα, σκόνη λίγη για την ώρα δεν με ενοχλεί 
    • Ωωωω άντε καλά αποτελέσματα να έχεις!!!να μας πεις την εμπειρία σου κ τα αποτελέσματα (δεν ξέρω αν βγαίνουν αμέσως)
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...