Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πως γινετε να κανουν τσισα στην τουαλετα κ κακα πανω τους??!


Recommended Posts

:) Καλημερα σε ολους!Θα ηθελα απεγνωσμενα απαντηση σε ενα θεμα που με καιει..ο γιοκας μου εκλεισε τα 3 ..εχουμε 1 μιση μηνα κοψει την πανα ( και την βραδινη αμεσως & παραμενει στεγνος ) εκτος απο τα κακακια !! ( τα τσισακια κανονικα στην τουαλετα στο καθισματακι) :? ...ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Η

ΔΟΛΙΑ..??καθε μερα μαζευω κακακια απο κατω σα να εχω κουταβακι μεσ το σπιτι!!! :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχαχα και εγώ αυτή την απορία έχω και γέλασα μόλις είδα το ποστς σου γιατί εκείνη ακριβώς την στιγμή έρχεται κάτω η κόρη μου και μου λέει ότι έκανε κακά....πού? στο βρακάκι :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: ενώ πριν είχε κάνει πιπί στην τουαλέτα :? ........αν βρεις την απάντηση πες μου και μένα!!!! :? ......

αν ξέρεις τι ώρα περίπου κάνει κακά, μπορείς να τον πηγαίνεις εσύ στην τουαλέτα για να κάνει......η κόρη μου π.χ. πάει κάπου μόνη της και αυτό είναι ένα δείγμα για μένα!!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:D τον παω και στην τουαλετα και καθεται αλλα μαλλον προτιμαει να τα κανει ορθιος!!! :roll: και το χειροτερο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες μεσα στο σπιτι του φοραω μονο σορτσακι οποτε κ τα κακακια πεφτουν κατω.... δραμααααα!!!!χαχααχχα..τι να πω!!!! :)

με το κοριτσι μου που τωρα ειναι 6 δεν ειχα προβλημα..τα εκοψε ευκολα και τα 2 ...τα αγορακια μηπως αργουν να στροφαρουν λιγο?? :lol: ...δεν γινετε να του αρεσει να λερωνετε ενω το εχει κανει ΤΟΣΕΣ φορες!!!! πφφφφ :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια υπομονη κοπελα μου σιγα σιγα θα μαθει να κανει κακα του στην τουαλετα,μην απελπιζεσαι και αυτο δεν ισχυει που λες για τα αγορακια και οι δυο μεγαλοι μου εκοψαν πανες στα 2,η περιγραφη σου μου θυμισε τον μεγαλο μου,συνεχεια μαζευα κακα απο τα πατωματα και ημουν και εγκυος προχωρημενη στον δευτερο, με την κοιλια στο στομα συνεχεια εσκυβα και μαζευα,ολα θελουν το χρονο τους να τον βαζεις συχνα να καθεσαι κι εσυ μαζι του να συζητατε και σιγα σιγα θα μαθει,ο δικος μου δεν ηθελε να καθησει ωρα ηθελε να καθησει και αμεσως να σηκωθει και ετσι δεν προλαβαινε να κανει στην τουαλετα γιαυτο και τα ατυχηματα :o:o αλλα με τον καιρο εστρωσε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να τα χαιρεσαι :) Το ξερω πως θελει υπομονη και αυτο κανω απλα δεν καταλαβαινω γιατι σε ολα τα αλλα να ειναι τοσο εξυπνα και εκει να επιμενουν σε κατι που πιστευω πως ξερουν οτι ειναι λαθος :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα ίδια περνάμε κ εμείς,επί ενα μηνα τα έκανε μόνο πάνω της,δεν λέει να το καταλάβει ,δεν θέλει να το καταλάβει ,αρχίζει κ σφίγγεται ,αμα την δω κ την βαλω στο γιογιο οκ αλλιως επανω της..εχει 2 βδομαδες παμε πολύ καλα,νομιζω οτι πονεσε (εγινε δυσκοιλια οταν κοψαμε την πανα) κ ισως να το ειδε αρνητικα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οτι και να πουμε τελικα μονο τα μικρα μας ξερουν..το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι να περιμενουμε...και να καθαριζουμε!!!! :shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμείς είχαμε καλή συνέχεια, χθες έκανε κακά της στην τουαλέτα, αφού τελείωσε, βγαίνει έξω και με φωνάζει και μου λέει "έκανα κακά στην τουαλέτα" :lol::lol::lol::lol: πάω να δω και τι να δω? ναι έκανε στην λεκάνη, αλλά όταν σηκώθηκε (σηκώνεται πολύ γρήγορα) είχε κάποια στον πωπό της και βγαίνοντας έξω έπεσε λίγο στο πάτωμα!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll: .....οπότε πάλι καθάριζα!!! :roll::roll::roll::roll: .....αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμεις καναμε την κυριακη το βραδυ και μονο σαμπανια δεν ανοιξα!!!! :D .....αλλα παρολα αυτα...συνεχιζουμε μεχρι και πριν λιγο και τα κανουμε επανω μας!!! :?:cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Katiana1987 @Elk Ευχαριστώ κορίτσια, ξεκαθάρισε το τοπίο!! 🙂
    • Ααα τότε λαθος θυμάμαι θέλει να κλεισεις και την 37 εβδομάδα τότε 
    • Πρόωρο ονομάζεται κάθε μωρό που γεννιέται πριν τις 37 εβδομάδες κύησης. Μεγάλο (ή όψιμο) πρόωρο είναι το 34-36 εβδομάδων, πολύ πρόωρο είναι το 28-32 εβδομάδων και εξαιρετικά πρόωρο το <28 εβδομάδων κύησης. Συνήθως τα πρόωρα μωρά έχουν και χαμηλό βάρος γέννησης, δηλαδή ζυγίζουν λιγότερο από 2,5 κιλά. Εν έτη 2023 ένα μωρό μπορεί να γεννηθεί στις αρχές του 6ου μήνα της εγκυμοσύνης (ή την 22η εβδομάδα κύησης) με εξαιρετικά χαμηλό βάρος γέννησης 500 γραμμάρια ή και λιγότερο και να επιβιώσει. 
    • Αν γεννήσεις πριν την 36 εβδομάδα θεωρείτε πρόωρο  Αν γεννησεις μετα την 36 είναι τελειομηνη έτσι κατάλαβα γιατί μετά την 36 εβδομάδα μπορούν να σου σπάσουν τα νερά οποιαδήποτε στιγμή 
    • Ναι λαθος μου από την βιασύνη μου δεν το έγραψα σωστά μπερδεύτηκα 😅 Όταν μπήκα στην 31 εβδομάδες  (8ο μήνα )  πηγαινα 1 επίσκεψη κάθε 2 βδομαδες δηλαδή μέσα σε ένα μήνα πήγαινα 2 φορές  μετα όταν μπήκα στον μήνα μου στις 36 εβδομάδες πήγαινα μια φορά την εβδομάδα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...