Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 52!!!Βασικό ένστικτο!!!(?)


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ ψυχουλα μου........... το γλυκο μου το αντρακι...

αντε γρηγορα θα του περασει κ θα φιλας παλι τα παχουλα δαχτυλακια!!

τι τρυφερουλης που ειναι!!

κ η γαμπα ατελειωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

νατασα η αγγελικη ειναι μια θεα!!! κουκλαρα κ με μια τελεια κοιλιτσα!!!!

η μπεμπα κοντευει 4 κιλα :lol::lol::lol: κ εχει καταβολευτει λεει, δεν τη βλεπει να βγαινει συντομα

αυτη μου τα εδειξε!!!! μου λεει δες μια οικογενεια που εχει το παιδι σου!!

φατην που ηθελες κ κοριτσι!! :lol::lol::lol::lol::lol:

τεεεεεεεελεια τα κυαλια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαλο!! Τι κανετε?

Βρε τρελες τοσα σας εγραψα χθες για την Ε. και τον παιδικο και σας εμειναν τα 500 ευρω του σπιτιου? Να σας το χαρισω ρε 20 τετραγωνικα ειναι! Αμα χωρατε παρτε το! :lol::lol: Με πικρανατε αλλα το ξεπερναω γιατι σας αγαπαω! :D Μαλλον δεν διαβαζετε ολοκληρες τις προτασεις που γραφω :roll:

Σημερα με πηρανε απο τον παιδικο να μου πουνε να παω αν θελω την Ε. γιατι θα ερθει φωτογραφος να τα βγαλει φωτογραφια. Ετοιμασα σφαιρα τα μικρα και τα πηγα! Ποσο συγκινηθηκα που την εβλεπα μαζι με ολα τα παιδακια. Μετα την αφησαν να παιξει με τα αλλα παιδια. Πηγαινε διστακτικα κοντα τους και τα κοιτουσε αλλα δεν επαιξε. Πηγε να μπει σε ενα σπιτακι και δεν την βαζανε μεσα κατι αγορακια και εφυγε. Μετα ρωτουσε ενα κοριτσακι στα γερμανικα το ονομα του και εκεινο δεν απαντουσε και ερχεται με κατι νευρα και μου λεει: Ρε μαμα την ρωταει πως την λενε και δεν μου λεει!! :lol: Της λεω μπορει να μην ακουσε πηγαινε ξαναρωτα..Παει ρωταει, τιποτα παλι το αλλο και σε καποια φαση της λεει δυνατα : Ε πως σε λενε? :lol::lol::lol: Τα πηρε κανονικα! :lol: Με το ζορι την πηρα να φυγουμε γιατι δεν ηθελε.

Την πηγα και παδιατρο προχθες για την καθιερωμενη εξεταση. Ειναι 12.400γρ. και 87εκ. Την βρηκε τελεια για την ηλικια της ο γιατρος!

Εβαλα και μπαταριες στην ζυγαρια μου και ο Γ. ειναι 8.900γρ. και εγω 46.600γρ. :shock: Εβλεπα οτι αδυνατισα αλλα τετοιο νουμερο δεν περιμενα να δω... Αυτα τα νεα μας! :D

Ιουλια στεναχωρεθηκα ρε με τον μικρο :( Μαλλον απο πεισμα σας τα κανει να μην το ξαναπατε. Συμφωνω να μην λυγισεις και να το παλεψεις. Επισης συμφωνω με ολα οσα σου ειπε η συμπεθερα μου. Τρελα και κορδελα και μια χαρα θα συνηθισει με τον καιρο.

Συμπεθερα ο Αλεξ θα προσαρμοστει πιο ομαλα το βλεπω. Μια χαρα τα πατε για αρχη! Να δεις που θα γινει αλλο παιδι σε λιγο καιρο και δεν θα το πιστευεις! Ωραια στο σπιτι μονη με την Ανδριαννα ε?

Λενα πολυ σαικο η Αντζελινα να θελει να παει με εγκυο γυναικα! :lol::lol: Γαματα ονειρα βλεπεις! Τελειος ο μικρος ποντιος!!!!

Θου απο χθες ολο τον Παντελακο σκεφτομαι γμτ...δειχνει να ποναει? Οταν ξυπναει τι τον κανεις? Μεμε και υπνο παλι? Και εμενα εκοψε την πιπιλα και αρχισε την βυζοπιπιλα και τα εχω δει ολα! Ξυπναει 3-4 φορες τα βραδια και 1-2 το μεσημερι :twisted: Αν δεν δωσω μεμε χαλαει τον τοπο. :twisted: Τωρα για το αν ηρεμησε που ρωτας τι να πω...μια ετσι μια αλλιως με παει..ειδικα η χθεσινη μερα ηταν κολαση. Αστα....Και εσενα φακλανα σε λεει? :lol: Και εμενα συνεχεια και με δινει και μια στον κωλο ομως :lol: Χθες ειπε στον μπαμπα της οτι ειμαι χαζη :roll:

Γιωτα τι ωραια που την εγραψες μπαλετο! Και η Ε. ολο την μπαλαρινα κανει! Θα μεινεις καιρο Θεσσ?

Αναστασια ελιωσα με την Αννυ ρε! Μα τι καλη! Χιλια μπραβο για τα ρεβυθια!! :ymapplause:

Γωγουλα Χαρα δαγκωτο! Τι υποκοριστικα ρε για το Δημητρα? Δεν εχει κανενα καλο.

Αργυ τελειο το λουλουδακι! Βλεπω την ιδια λατρεια για τα ζωηφια με εμενα εχεις ε? :lol::lol: Ο Π. λεει τον Μαιο θα μου αγορασει δωρο μια στολη μελισσοκομου για τον κηπο! :lol::lol::lol: Το καλυτερο μου θα ηταν! :lol::lol: Στο εξοχικο θα ερχονται και τα πεθερικα οποτε θα κανουν αυτοι ολη την κηπουρικη που τους αρεσει κιολας. Εγω θα κανω τα ευκολα :D

Αφρο τα ιδια σκηνικα πανω κατω εχουμε και εμεις με τον Π. Ποσο σε νιωθω!

Παω γιατι ειμαι λιωμα...καληνυχτα τσουπρες!

αχου τωρα ειδα το χερακι :(:( ψυχουλα μου μωρε....Γρηγορα να περασει! Καλα τα κυαλια φοβερα! Πρεπει να βλεπουνε πολυ μακρια ε? :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααα ΝΑΤΑΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ποια μαια ειχες? αυτη την ειρηνη που ξερει η αγγελικη?

ησουν ευχαριστημενη απο τη μαια σου? με αυτην εκανες μαθηματα ανωδυνου η πηγες καπου αλλου?

λενακι ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΣΑΙ?????????????????????????????????????????????????????????

καλε φαε τιποτα!! φου θα σε κανω κ θα φυγεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βγηκα και ξαναμπηκα γιατι το ζωον ξεχασα να ευχηθω στην Ερη μας!!!

Ερακι μου γλυκο χρονια σου πολλα και καλα!!!!!!!! [smilie=occasion13.gif] Να εισαι παντα τοσο δημιουργικη να να μας τρελενεις με τις συνταγες σου παντα! Υγεια πανω απο ολα και πολυ πολυ αγαπη! :YMHUG::x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου δεν σας διάβασα, μπηκα να σας πω ευχαριστώ για τις ευχές σας.. μου ευχηθηκατε, δεν μου ευχηθήκατε?

Θα σας διαβάσω αυριο...

μονο οτι πηρε το μάτι μου, θουλάκι περαστικά στο μωρό ψυχή μου, θα διαβάσω αυριο...

Λένα συγχαρητήρια για τα μεγάλα καλαμπαλίκια!!!

Φιλάκια κοριτσάκια I love you :x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας :x

Λενάκι :lol::lol::lol::lol: εγώ δεν είπα τίποτα γιατί μου φάνηκαν γνωστά!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

αυτό που ήθελα να πω μόνο είναι ότι εμείς δεν είχαμε μέρες προσαρμογής, όπου καθόμασταν και εμείς, ο καημένος ο Λ. άρχισε χωρίς να είμαστε εκεί και μάλιστα 4ωρο (αν θυμάμαι καλά!) :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α ρε Τόνια τα ίδια έκανα και εγώ αν κάποια στιγμή αντιδρούσε ο Λ.!!!! :shock::shock:

μα να συμφωνούμε τόσο πολύ πια?!!! :shock::shock::shock::roll::roll::roll::roll:

θα διαβάσω τα υπόλοιπα μετά!!!!

Ιουλία καλή μέρα στον Γιώργη σου......να σου πω επιτρέπεται να πάρει ένα αγαπημένο ζωάκι που έχει? πχ. ένα αρκουδάκι? έτσι ώστε να νιώθει ότι κάτι έχει μαζί του από το σπίτι!!!! :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

χθες το βράδυ η Έλενα έκανε λίγο πυρετό αλλά της έπεσε χωρίς αντιπυρετικό και την έστειλα παιδικό κανονικά σήμερα, μην βαράτε :oops::oops::oops::oops:

Ιουλία η Τόνια σου τα είπε όλα δεν έχω να προσθέσω κάτι, συμφωνώ απόλυτα

Αν χαλαρώσεις εσύ θα δείς ότι πολύ γρήγορα θα προσαρμοστεί και ο Γιώργος.

Καλά αποτελέσματα και με τις εξετάεις κι εμείς πρέπει να κάνουμε..............

Γιώτα καλή αρχή με το μπαλέτο, δεν ήξερα ότι τα παίρνουν από τόσο μικρά, εδώ ρώτησα σε μια σχολή και μου είπαν να κλείσει τα 3.

Έκλεισες εισητήρια? Τέλεια!!!!!!! :D:D:D:D

Λένα σούπερ το μπεμπάκι, μεγάλωσε πολύ :D:D:D:D

Κανένα νέο με δουλειά ο Τόλης?

Λενάκι πότε θα ξεκινήσεις δουλειά τελικά?

Ο σταθμός ακούγεται πολύ ωραίος :D

46.600 :o:o:o Υπάρχουν τέτοια νούμερα?????????????????????

Θου τέλεια τα κυάλια, στο σπίτι τα φτιάξατε?

Αναστασία τι γλυκιά που είναι η Άννυ.........λιώνω κι εγώ μαζί σου :x:x:x:x:x

Μαρία απογεύματα θα είναι τα μαθήματα? θα έρχεσαι αυθημερόν ή θα μένεις?

Αργυρώ ήθελα από χθες να σου πώ για την Ρέα. Γιατί της φοράς πάνα όταν βγαίνεται έξω? αν δεν της φοράς καθόλου νομίζω ότι θα την κόψει πιο εύκολα. Κάθε φορά που είναι να βγείτε μπορείς να την πηγαίνεις στην τουαλέτα και να της λές έλα να κάνουμε τσισάκια για να μην βάλουμε πάνα τώρα που θα βγούμε έξω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημεραααααααααααα!!!!!

Καλε το ξεχασα χθες... :oops::oops::oops: Αναθταθιαααααααααααα συγχαρητηρια για τη μπολαρα ρεεεεεεεεεε :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Για λεγε...κλασατε πολυ κοσμο;;;; :lol::lol::lol:

Παω να σας διαβασω και θα επανελθω...Φιλακιααααααααααααα

Σημερα μετα απο ενα χρονο + λεω να παω με την κουμπαρα μου για καφε...χωρις παιδια!!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερες!

ευχαριστω για την υποστηριξη σας..

σημερα ξυπνησαμε απο τις 6! :shock::shock: εχθες δεν κοιμηθηκε καθολου μεσημερι κ 8 επεσε για υπνπ εξαντλημενος απο το κλαμμα..τον πηγα πριν λιγο στον παιδικο..φυσικα κ εκλαιγε κ με παρακαλουσε..εκανα ο,τι ειπε η τονια..βεβαια αυτος συνεχιζε τα δικα του ..το μοτο του ειναι πια"ζε σελω παω κολειοοοοοοοοοο"

αργυρω επιτρεπεται,αλλα ο γιωργος δεν εχει καποιο αντικειμενο,παιχνιδι κατι που να τον κανει να νιωθει καλυτερα..θα σκεφτω ομως μηπως υπαρχει κατι που μου διαφευγει τωρα..

κοριτσια η πεθερα δεν μπορει..

εν συντομια η κατασταση εχει ως εξης..

ειναι 60 ετών..κρατιεται μια χαρα,ειναι ανθρωπος γεματος ζωντανια κ ενεργεια κ ολο κανει πραγματα,ποτε δεν καθεται σπιτι,μα χορους παραδοσοακους,μα εκθεσεις,μα εκδρομες,μα ο,τι θελει..εχει κ πολλες φιλες..

εχασε τον αντρα της εντελως ξαφνικα πριν απο 7 χρονια..τρελαθηκε φυσικα κ μετα απο 2-3 χρονια συνηλθε..κ αρχισε να βγαινει..

επισης εχει φτιαξει το σπιτι στο χωριο,κοντα στη θεσ/νικη,μεγαλο με αυλη κ μαξε κ θελει να ειναι εκει..οδηγει κιολας,οποτε μπορει να πηγαινοερχεται οποτε θελει..

εδω,μενει σε μια γκαρσονιερα που την πνιγει..εμεινε περσι λογω του γιωργου..φετος δεν μπορει..κ δε θελει..ακομη κοιμαται τωρα να φανταστειτε..διαφορετικα θα ηταν στο ποδι απο νωρις..δεν ειναι τοσο κουραστικη πλεον η φροντιδα του γιωργου,αλλα κ αυτη δεν εχει αντοχες..κ θελει να ειναι ελευθερη..

οτι ο γιωργος ειναι χαλια,το βλεπει κ το ακουει..απλα πιστευει οτι θα προσαρμοστει κ οτι ετσι κανουν ολα τα παιδια..

εγω θα περιμενω..ξερετε τί με ποναει πιο πολυ;

μηπως κατι συμβαινει στον παιδικο κ γι αυτο ειναι ετσι το παιδι..μηπως δε φταιει η προσαρμογη..κ μηπως επρεπε να τον στειλω καπου αλλου..αν ημουν σιγουρη οτι ολα βαινουν καλα εκει,θα μπορουσα πιο ευκολα να δεχτω την αντιδραση του γιωργου..

πω πω!ποσα εγραψα!συγγνωμη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασούλα σκέφτηκα να την βγάλω την πάνα και στις εξόδους μας την άλλη εβδομάδα, στην ουσία αυτήν την εβδομαδα ξεκίνησε να φοράει βρακάκι όλη την ημέρα, έτσι είπα να το κάνω την άλλη εβδ., αν και σήμερα το πρωί που ξύπνησε ζήτησε να φορέσει βρακάκι :D:? ....μόλις γυρίζουμε από το σχ. βγάζουμε την πάνα, φοράμε βρακάκι (εντάξει όχι εγώ!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ) και πάνα ξανά το μεσημ. που πάμε να πάρουμε τον Λ. !!! :?

Ιουλία δεν νομίζω να γίνεται κάτι, τι να γίνεται δλδ?.......είναι μόνο η 3η του μέρα, να τον χτυπάνε? δεν νομίζω.....θέλει τον χρόνο του και τον τρόπο του.....αν έχει κάτι αγαπημένο, έστω αυτοκινητάκι ρώτησέ τον "θέλεις να πάρεις και αυτό μαζί σου?"....ίσως να είναι καλύτερα.....και αργότερα όταν συνηθίσει ας το αφήνει στο σπίτι!!!! :) .....κάθε τι νέο θέλει τον χρόνο του από όλους μας για να το συνηθίσουμε, πόσο μάλλον από ένα παιδάκι που δεν ξέρει πώς να χειριστεί τα συναισθήματά του και τα καινούργια ερεθίσματα!!! :!:

για την πεθερά δεν μπορείς να πεις τίποτα, αφού δεν μπορεί η γυναίκα.....αν ήταν δεν θα βοηθούσε το εγγονάκι της? :?:

Νατασούλα περαστικά στην ομορφούλα, ελπίζω να μην έχει τίποτα!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!Τα νευρα μου!!!Εχασα ολο μου το κατεβατο!Ααααααα!

Πολυ εκνευριστικο!μα 3 φορες μου ζητησε σημερα να συδεθω....και στο πλαι φαινοταν κανονικα το αναστασια,μηνυματα κλπ....γμτ...

θα ερθω σε λιγο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πηρα τηλ.στον παιδικο..μου ειπε η ρενα,η αλλη κοπελα,μα ποσες ειναι πια! :shock: ,οτι παιζει κ της χαμογελαει! :? κ οτι του εβγαλε κ το τοστακι που εβαλα κ φετα με μερεντα,ας ειναι,προκειμενου να ειναι καλα ας τρωει κ μερεντα,κ κεικ,νατο το κεικ που ειχε λυσσαξει ναλεει! :shock::shock::shock:

επισης την ξαναρωτησα αν εγινε κατι εχθες γιατι ηταν χαλια σπιτι,αν χτυπησε κανενα παιδακι,μου ειπε οχι,κ πως αν χτυπουσε,να ξερω οτι μαλωνουν..μου ειπε"να ξερεις,αν χτυπανε,μαλωνουμε"!ενταξει..τουλ.μου λενε την αληθεια κ οχι οτι καθονται κ τα κανακευουν..τουλ.δεν ωραιοποιησε κ αυτο ο θεμα..

θα παρω αργοτερα να δω πως ειναι μου ειπε,για να δουμε τί ωρα θα τον παρω..

αναστασακι καλημερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιουλια ελεγα κ πριν οτι δε μπορω να σε βοηθησω αφου δεν εχω ζησει τετοια κατασταση οποτε δεν νιωθω,πως νιωθεις!(αληθεια ειναι νΙωθω ή νΟΙθω?)Ισως ειναι οπως τα λεει η Τονια,ισως εχεις σωστο ενστικτο ή μπορει να εισαι υπερβολικη επειδη νιωθεις ανασφαλεια...Δεν ξερω καλη μου...

Παναγιωτα θα βγειθ μονη θου???Μπραβοοοοοο!!!! :lol: Καλα να περασεις κ να χαλαρωσεις!!!

Νατασουλα καμια δε "βαραει" ρε συ εδω μεσα>!!!!Ολες χαλαρες ειναι!!!!Μονο εγω ειμαι σπαστικια!!!! :lol::P

Αργυ συμφωνω με τη Νατασα!Μην βαζεις πανα...Την Α απο την 1η μερα δεν της εβαλα εξω στη βολτα...βασικα ηθελα αλλα εκεινη δε με αφησε!Τα καναμε(καλα,ουτε εγω!!! :lol: ) στα χορταρακια...Εχει κ φορητα γιογιο με σακ.1 χρησ.! ;)

Τι αλλο εγραφα?

Για την "μια μαντρα αρχ$%&α" του μπεμπη της Λενας :ymapplause::ymapplause:=)) θυμαμαι...

Μαγδα εμφανισου ρε φιλη μου!!! :-*:-*:-*

Α!Νατασακι το Σαββατο εχει νυχτα τζαζ στο μαγαζι!Ελατε ρε!Το ξερω πως ειστε αρκετα τζαζ-εμενοι τυποι κ οι δυο!!! :lol::lol: Και οπ[οια αλλη θελει φυσικα!

Θουλη δε θα σχολιασω το "παρτα Αναστασια" :lol::lol::lol::lol: βασικα ειχα γραψει 1 page down στο προηγουμενο ποστ που εχασα1!!! :lol::lol::lol:

Η γαμπα του Π κλεβει την παρασταση ακομα κ απο το μπανταρισμενο χερακι!!!Ψυχη μου!!!!Δωστου 2 μεγαλα φιλια!!!Και αλλα 2 στον τυπακο με τα τρεντυ κυαλια!!!! :lol:

Μαρια δε βαριεσαι το διαβασμα???Και τα κοριτσια που ειναι οταν διαβαζεις???

Αργυ σε ρωτησα κατι για τις μαμαδες στη γερμανια κ το ωραριο σχολειων...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιουλια εγω εχω καλη διαισθηση για τον παιδικο που πατε...Δεν ξερω το γιατι...Καλα κανεις κ ρωτας ομως τα παντα!συνεχισε μεχρι να...προσαρμοστεις! :lol::lol::lol:

Ποναω κοριτσιαααα!!!χθες το επαιξα εξυπνη και φιτνες στο γυμναστηριο...Καναμε ασκησεις στα χερια με βαρακια μετα το αερομπικ κ εγω πηρα 2κιλα...Θα μου πειτε "σιγα τ'αβγα"!!!Ναι αλλα καναμε 4 ασκησεις με 20 επαναληψεις σε γρηγορο ρυθμο ολους τους μυς...Σταματησαμε λιγα δευτ. κ αλλο ενα σετ...Οποτε...πανε τα χερακια μου!!! :lol: (καθενας με τα ζορια του ,ε? :oops::P )

Ρε που τα βρισκουν κ τα λενε αυτα τα "εξυπνα" λογακια???

Πως της ηρθε τωρα και με κοιταζει εξεταστικα κ λεει "μαμα εισαι πολυ π(ψ)ηλη" :lol::lol::lol:

Αντε τα χθεσινα με ακουει να της τα λεω κ τα εμαθε!

Ειναι απολαυση αυτη η ηλικια!!!!Μεχρι στιγμης δε βλεπω κανενα "φοβερο" (με την κακη εννοια) 2χρονο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστ. το ξέχασα, το διάβασα χθες στα γρήγορα....δεν ξέρω!!! :lol::lol::lol: ...... οι γονείς που εργάζονται αφήνουν τα παιδιά μέχρι τις 16.00 στο σχολείο και κάνουν κάποιες δραστηρίότητες....οι υπόλοιπες προφανώς δεν εργάζονται σαν εμένα!! :roll::roll:

Λενάκι 46 κιλά είσαι? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o μα είναι δυνατόν? τι ύψος? ....55 θέλω να πάω και δεν μπορώ!! :evil::?

καλά σας πήραν τηλε. για την φωτογράφηση?!!! :lol::lol::lol: ....μια χαρά θα είναι η Ε. στον παιδικό!!! ;)

Ιουλία τώρα το σκέφτηκα: δεν μπορείς να τον στέλνεις 3 φορές την εβδ. και τις 2 σπίτι με την πεθερά? και αργότερα να πηγαίνει όλη την εβδ.?.....διαφωνώ με αυτό, αλλά ίσως στην δική σας περίπτωση να μην είναι και τόσο λάθος!!!! :?

Λένα μπράβο βρε αγόραρο θα κάνετε!!! :lol::lol::lol:

Θούλη τέλεια τα κυάλια :D με στεναχώρησε το χεράκι όμως!!! :(

εμένα τα Κούλα, Τούλα, Ρούλα, Βούλα, Σούλα, Μούλα κ.λπ. δεν μου αρέσουν, εξαιρείται το Αργυρούλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρία εγώ έδινα 520 ευρώ θυμάμαι την ενότητα!!! :!:

Γιώτα καλή αρχή στο μπαλέτο :) ....έλεγξε για το αν επηρεάζει την ανάπτυξη.....γιατί όλες οι μπαλαρίνες είναι κοντές?!!!! :!::!:

Αφρο τα ίδια είναι όλοι οι άντρες....μια μέρα που έφυγα ν απάρω τον Λ. η Ρ. έκλαψε, ήθελε να έρθει και εκείνη μαζί μου και ο άντρας μου για να την καθησυχάσει την έδωσε μπισκότο :evil::evil::evil::evil: ....πριν το μεσημεριανό!!!! :evil::evil: ...για να έχει την ησυχία του....ήταν ο εύκολος τρόπος να την ησυχάσει!!!! :evil::evil::evil:

Αναστ. πάλι καλά που δεν σε είπε ψηλέγκω η Άννυ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργυρω θεωρητικα..θα μπορουσα..δεν ξερω κιολας..αλλα με ποιο σκεπτικο το προτεινεις;νομιζω οτι θα ειναι χειροτερο γιατι ετσι θα μπερδευτει περισσοτερο..για πες..

αναστασια ξεθεωθηκες,ε;μα πώς;τζαμπα να σε λεει κορμαρα κ ψηλη η αννυ;καλα ντε,δε θα ψηλωσεις με το γυμναστηριο! :lol::lol:

α!πηγα λαικη κ πηρα κ εγω ρεβυθια!εσυ κ η φραν με επηρεασατε! :lol::lol::lol:

νιωθω!

αυτο με τα μπισκοτα που λετε..με νευριαζει κ εμενα..αλλα το κανω κ εγω τωρα που οδηγω μονη με το παιδι..εχω στο αμαξι μπισκοτα μιραντα,κ μολις ξεκιναμε του δινω 1!μα δεν μπορω την γκρινια..κ προκειμενου να φτασουμε με ασφαλεια επιτρεπω αυτη την μικρη παρασπονδια..εχθες πεσαμε κ σε πορεια!εκει να δειτε τρομο εγω!αφου μιλουσα μονη κ ελεγα"δεν κανω οπισθοπορεια,δεν κανω οπισθοπορεια!"κ σκεφτομουν απο που να παρω ταξι αν χρειαστει! :shock::shock: τελικα,περασε η πορεια κ περασαμε κ εμεις!ειχε κ αστυνομια κ ο γιωργος νομιζε πως θα τομ κυνηγουσαν,επειδη παντα του ελεγα πως αν δεν κατσει στο καρεκλακι θα μας πιασει η αστυνομια..,κ φωναζε"φολαω ζωνη μου,φυγε,φολαω ζωνη μου!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λενα εισαι τοσο αδυνατη;;;;;;;;;;;;;; :shock::shock:

τρωγε καλε!σχολιασαμε για το σπιτι γιατι μας φανηκε εξωφρενικη η τιμη!ενω για τον παιδικο..επειδη εχει η καθεμια μας παρομοιο πονο,το περασαμε ετσι! :oops::oops::oops:

καλη αρχη να εχετε κ καλη φωτογραφηση!

τα υποκοριστικα τυπου σουλα μπουλα δε μου αρεσουν καθολου!ουτε τα ονοματα που εχουν μεσα "ου".γι αυτο εξαλλου κ δε μου αρεσει το δικο μου κ με τον τολη της λενας βρηκαμε το τελειο υποκοριστικο! :lol::lol:

φιλακια σε ολες!ξεχασα πολλα,ε; :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία είμαι ή σε άλλο δωμάτιο ή όσο έχει καλό καιρό βγαίνω στη βεράντα 8-)

Τώρα λέω όποτε θέλω να διαβάσω να κάθομαι στο γραφείο μου στο ΤΕΙ, όταν φεύγουν όλοι οι ενοχλητικοί και να διαβάζω εδώ.

Αργυρώ τα ΜΠΣ κοστίζουν 800 :? Μήπως ήταν προπτυχιακό αυτό που έκανες?

Νατασούλα αυθημερόν θα έρθουμε...Θέλουν να έρθουν και τα κορίτσια να πάμε στο καρουζέλ :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε θα έγραφα αλλά αφού με "είδε" η Αναστασία και με κάρφωσε ... :evil::lol:

Βασικά ήθελα να πω δυο κουβέντες συμπαράστασης στην Ιουλία :x

Κοριτσάκι τα έχω περάσει κι εγώ και ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά σε λίγες μέρες όλα θα είναι καλύτερα!

Η Μαρκέλλα αν θυμάσαι, τη δεύτερη εβδομάδα που πήγε σταθμό, όπου κατάλαβε κι ολας ότι αυτή θα είναι η καθημερινότητά της, αντέδρασε πολύ άσχημα... Πέρα από το κλάμα όταν την αφήναμε εκεί, εκλαιγε και στο σπίτι, ήταν θυμωμένη, δεν έτρωγε, δεν κοιμόταν καλά. Η μεγάλη ένταση κράτησε 2 μέρες και μετά σιγά σιγά άρχισε να ηρεμεί.

Για τις επόμενες δυο εβδομάδες έκλαιγε πάντα πολύ όταν την άφηνε ο μπαμπάς της αλλά μετά όπως μας έλεγαν σταματούσε κι ήταν μια χαρά. Τώρα δεν κλαίει καθόλου! Ούτε όταν φεύγω εγώ το πρωί - και τοτε γινόταν χαμός συνήθως - ούτε όταν την αφήνει ο μπαμπάς της στο σταθμό. Χαιρετάει και μπαίνει μεσα μόνη της 8-) Είναι και η ώρα που τα έχουν έξω και πάει κατευθείαν να παίξει στις τσουλήθρες.

Όταν τον πηγαίνεις να τον χαιρετάς και να φεύγεις χωρίς καθυστερήσεις. Όσο το καθυστερείς τόσο θα πιστεύει ότι μπορεί να σου αλλάξει γνώμη και να μην τον αφήσεις και θα κλαίει περισσότερο. Φιλάκι και γύρνα πλάτη όσο δύσκολο κι αν είναι - γιαυτό έβαλα τον άντρα εγώ να την πηγαίνει μπου-χα-χα :P

Μπορείς να παίρνεις μετά ένα τηλ να βεβαιωθείς ότι είναι καλά και παίζει για να μην κάθεσαι να στενοχωριέσαι.

Πάντως από τη στιγμή που σταματάει μετά από λίγο, σημαίνει ότι προσαρμόζεται μια χαρά. Το να κλαίει όταν φεύγεις είναι απόλυτα φυσιολογικό σε αυτή τη φάση. Δείχνει το δέσιμό σας :x Να δεις όμως που σε λίγο θα σε χαιρετάει και θα τρέχει μέσα μόνος του.

Άντε καλή σας προσαρμογή!

Εμείς είμαστε μια χαρά, η Μαρκελλίτσα έχει πλέον προσαρμοστεί στο σταθμό, άρχισε και πάλι να κοιμάται καλύτερα -ξυπνάει 1-2 φορές μόνο - και γενικώς έχει επανέλθει στους προ-προσαρμογής-στο-σταθμό ρυθμούς της. Να δούμε τώρα πώς θα γίνει να προχωρήσει σε κάποια θέματα, όπως να μην ξυπνάει τη νύχτα, να μην κοιμάται μόνο με στήθος, να δοκιμάσουμε τσισάκια στο καινούριο μας γιογιό :? Το γιογιιό το πήρα με προτροπή της φιλενάδας Αναστασίας - εγώ ήθελα να μάθει κατευείαν στο καθισματάκι τουαλέτας γιατί το σιχαίνομαι :ymsick: Μέρχι τώρα πάμε στο μπάνιο και της λέω "θα κάνεις τσισάκια στο γιογιό?" και μου λέει "Ο-ΧΙ" :lol: Τι λέτε? Έχουμε ελπίδες? :lol: Εννοείται δεν την πιέζω καθόλου γιατί είναι νωρίς...

Αυτάααα...Δε σχολιάζω κάτι άλλο γιατί έχετε γράψει ένα σωρό και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω... Θα μπω πάλι σιγά σιγά στο παιχνίδι όμως :D Τελειώνω και το γκρέις ανάτομι :lol: έχω δει 6 σεζόν σε 2 εβδομάδες :oops: λιώσιμοοοοοοο :oops::oops:

Φιλιά σε όλες :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

An saς πω γιατι ξαναμπηκα???

Χθες δε μας ελεγε η Φραγκισκα για τα ρεβυθια της κ να της πουμε πως τα φτιαχνουμε??? :lol:

Φραγκισκα!!!!

Μουσκευω τα ρεβυθια απο το βραδυ.(οχι απαραιτητα με σοδα ή ξυδι)

Τα ξεπλενω.Βαζω να τσιγαριστει ενα ξερο κρεμμυδι.Ριχνω μεσα (σε χυτρα)τα ρεβυθια,αλατι πιπερι.λαδι κ ριγανη.Τα βραζω περιπου 20λεπτα(σε χυτρα,επαναλαμβανω!).Οταν τα ανοιγω ριχνω μεσα 1-1,5 στυμμενο λεμονι κ παταω με πηρουνι ή αλεθω 1-2 κουταλες απο τα ρεβυθια για να χυλωσουν ελαφρως!Αυτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάγδα μπράβο!!! Πολύ χάρηκα!!!

Πάντως κορίτσια όσες το αντιμετωπίζετε αυτό με την προσαρμογή στο σχολείο είστε πολύ δυνατές...

Εγω δε χρειάστηκε λόγω και της αδερφής αλλά και της μαμά μου που είναι διαθέσιμη και πολύ πρόθυμη αν τελικά δεν ήθελε η Ι το σχολείο. Αν έπρεπε να το αντιμετωπίσω δεν ξέρω τι θα έκανα και πως θα περνούσανε οι μέρες..Μου φάινεται τόσο δύσκολο :( Είναι που δε τις χαλάω χατήρια συνήθως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Κι εμένα το πρωινό δεν είναι καθόλου το αγαπημένο μου;, απλά είπαμε να το δοκιμάσουμε σ εκείνους τους κύκλους, γιατί κιόλας έπεφταν βολικά οι μέρες σκ ή όταν δουλεύαμε απ' το σπίτι. Φυσικά είναι και θέμα τύχης ότι είχαμε συλλήψεις και στους δύο κύκλους. Καλά σίγουρα κι η πρόκληση έπαιξε το ρόλο της στον κύκλο του Απριλίου, απλά το συνειδητοποίησα σήμερα κι είπα να το αναφέρω.  Όσον αφορά για το μωράκι που χάθηκε, σε καταλαβαίνω απόλυτα 😞 έτσι κι εγώ τον περασμένο Οκτώβριο την ημέρα της ΠΗΤ, νομίζω μου βγήκε όλος ο πόνος κάπως μαζεμένος... Δε ξέρω αν το νιώθετε, εμείς πάντως με το σύντροφό μου κάπως "το γιορτάσαμε", όχι βέβαια με την έννοια της χαρούμενης γιορτής, απλά μαγείρεψαμε σπίτι και ήπιαμε στη μνήμη του μωρου μας γιατί δε θέλαμε κάπως να ξεχαστεί αυτή η ψυχούλα σα να μην υπήρξε ποτέ. Να σου πω την αλήθεια, εγώ ίσως το χρειαζομουν αυτό περισσότερο απ' ότι ο σύντροφός μου, και μπορώ να πω ότι με βοήθησε να βάλω ένα κλείσιμο σ εκείνο το κεφάλαιο. Από τότε κάπως πήρα τα πάνω μου και ήμουν πιο χαλαρή με τις προσπάθειες, με την έννοια ότι όταν έβλεπα αρνητικό δεν απογοητευομουν όσο πριν τον Οκτώβρη. Νομίζω ότι πιο πρίν ήμουν σε άρνηση διότι στο μυαλό μου είχα ότι θα έπρεπε "να ήμουν έγκυος" κι ίσως αυτό να μη με άφηνε να ευχαριστηθω και τη διαδικασία.
    • Λίγο έμεινε μέχρι να μάθεις κορίτσι μου... Μπράβο σας που είστε καλά και οι 2!!!
    • Υπομονή και επιμονή και θα έρθει το θετικό, θα φουσκώσει η κοιλίτα! Πάντως κι εμένα το πρωινό, το χειρότερό μου. Άσε που υπάρχει και χρονική πίεση και αυτά τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.
    • Σ'ευχαριστώ για την αναλυτική σου απάντηση!!! Δεν το περίμενα πως στη 4η εγκυμοσύνη μου θα ειχα τόσο άγχος. Σε ολες ειχα ειναι η αλήθεια, απλά επειδή στις προηγούμενες ειχα πολυ έντονα συμπτώματα (μετα τις 5μιση προς 6 βδομάδες βέβαια) ίσως αυτο με ανακούφιζε οτι όλα πάνε καλα.  Απλα με θυμάμαι στις αλλες που ειχα τόσο έντονα το αίσθημα πως θα αδιαθετησω , παρ'ολο που ηξερα ότι ειμαι έγκυος , που πηγαινα κάθε λιγο στο μπάνιο να τσεκαρω αν έχω αίμα. Τώρα τίποτα. Και απο συμπτώματα , αυτα τα λιγα που εχω, μια έρχονται μια φεύγουν. Το μεσημέρι για παράδειγμα ειχα λιγο το στομάχι κάπως... Μετά έφυγε. Τωρα πηγα τα παιδια στις κουνιες και μονο λιγη ζαλη ένιωθα που και που. Αλλα ειμαι μολις 5+1 Πφφφφ οπότε μακαρι να ερθουν οι αναγουλες μπας και ηρεμήσω γιατι έχω αρχίσει να μην με αντέχω χαχαχα
    • Καλό μήνα κορίτσια!!! Εύχομαι πολλά θετικά τεστακια!!!!     εγω σήμερα είχα β επιπέδου όλα καλά ευτυχως πάει κ αυτό!!!  Εχουμε  Κ κάτι φωτός π εκεί που νόμιζα ήταν κορίτσι αρχισα να πιστεύω είναι αγόρι, είναι ίδιο ο γιος μου 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...