Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου ν.51!!!κ καλη σχολική μας χρονιά!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερααα

Τι ειναι ο κεφαλικος φόρος?? η εκτακτη εισφορα?? μου τα λεει η αδερφη μου αλλα δεν τα συγκρατω ολα..

Βρε Θουλη θα συνηθισει, μην στεναχωριεσαι...καλο θα του κανει παντως...Τον Φεβρουαριο θα ειναι 3 ετσι? νομιζω ειναι μια χαρα για να μεινει στο σταθμο, μην αγχωνεσαι...

Νατασα μπορει να μην ηταν τετοιο κουνουπι αλλα και να ηταν δεν σημαινει οτι θα κολλησετε την ασθενεια...Κατι ξερω..εγω μενω σε ενδημικη περιοχη ελονοσιας κ καθε κουνουπι ειναι υποπτο..Ομως και παλι δεν ειναι απολυτο..εμενα με εχουν τσιμπησει απειρα εδω και ακομα δεν εχω παθει ελονοσια..

Παναγιωτα τι κανεις?? Ερη ?

Αφροδιτη τι εχεις??

Αναστασια ψαχνεις δουλεια? αν βρεις δωσε και σε μενα..αυτο περιμενω να φυγω απο εδω! Διοτι μετα ερχεται η Βορειος Κορεα και τωρα που το συνειδητοποιησα δεν θελω να παω καθολου....

Ακομα τιποτα απο Σουηδια...χμμμ πολυ αργουν..παντως αν με παρουν θα αφησω το δανο στη Β Κορεα κ οπου αλλου θελει κ εφυγα...αν δεν με παρουν ομως δυσκολα τα πραγματα...

Αληθεια η Μαγδα που ειναι??

Δεν ξερω τι αλλο να σχολιασω...δεν ειμαι και πολυ καλα...Κουραστηκα και σημερα με το Σεμπ...γενικα δεν ειμαι καλα, δεν κοιμαμαι πολυ....Δεν θελω να γυρισω Ελλαδα, περαν του να δω τους δικους μου δεν βρισκω αλλο λογο ετσι που εγιναν, αλλα κ που να παω αν δεν λυσω το επαγγελματικο....Αχ αχ...θα παθω εγκεφαλικο στο τελος!!

Αυτα τα νεα μου βραδυατικα..αντε ας παω να την πεσω..οχι οτι θα κοιμηθω αλλα θα προσπαθησω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η δήλωση του πρωθυπουργού πως «βασικός μου στόχος σ αυτή τη δύσκολη περίοδο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο» προκάλεσε κάθε είδους αρνητικές αντιδράσεις: από γέλιο μέχρι οργή.

Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η ομιλία, στο twitter το hashtag #enas_ergazomenos γέμισε με κάθε είδους σχόλια. Παραθέτουμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα:

@stathisdrogosis: Ένας εργαζόμενος ανα οικογένεια, ένα βιβλίο ανά τάξη, ένας γιατρός ανα όροφο, ένα νερό ανά Βαγγελιώ

@aresburas: Μπορεί ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει, αν σ' ένα ζεύγος δουλεύουν κ οι 2, θα πρέπει να χωρίσουν ή ο ένας να παραιτηθεί;

@BebecaVIP: Ήταν ένας Άγγλος, ένας Γάλλος κι #enas_ergazomenos

@mahas0: Αντε και με το καλό #enas_ergazomenos ανά πολυκατοικία

@Anasto7: Θα αναλάβουν κι οι πολιτικοί κάποι βάρος λέει. "Μόνο ένα αυθαίρετο ανά υπουργό"

@PartonMike: Αντί να χαίρεστε που ο #enas_ergazomenos θα δουλευει και οι υπολοίποι θα αράζουμε και θα του τα τρώμε, παραπονιέστε κιόλας. Μα πόσο αχάριστοι!

@olga_from_mars: γνωρίζω οικογένεια με 2 συνταξιούχους και 2 εργαζόμενους.που κάνω καταγγελία; #enas_ergazomenos

@NickolasSpirida: Προσφέρομαι να παντρευτω εργαζομενη γυναικα...ορκιζομαι να μην ψαξω ποτε για δουλεια. #enas_ergazomenos

@marie_la_bas: Πόσοι ημιαπασχολούμενοι μας κάνουν έναν εργαζόμενο? #enas_ergazomenos

@paiktour: Επόμενη κίνηση η θέσπιση του θεσμού του εργαζόμενου της γειτονιάς

@FragileAlex: Να σταματήσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ο Πατίτσας ή να σταματήσει να βγάζει παντόφλες η Χρουσαλά;

@lenakas: ...η Μενεγάκη, γάτα. πρόννοησε

@allufunmarx: -Ποιος φταίει πραγματικά για το #enas_ergazomenos σε κάθε οικογένεια; -Ο #enas_psifoforos του πασόκ σε κάθε οικογένεια.

@ergodektis: Ανταλλάσω εργαζόμενο αδερφό με άνεργη μέχρι 22 ετών. Απαιτείται φωτογραφία ολόσωμη με μπικίνι στη διεύθυνση...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έρη κλαίω απο τα γέλια!! :lol::lol::lol::lol: Με έβρισε και ο Π που προσπαθεί να κοιμηθει... :oops::(:oops:

Επίσης να πω οτι δεν παρεξηγήθηκα! Αμαν πια ξεκολλάτε με τις παρεξηγήσεις! Αν είναι να σκεφτόμαστε τι γράφουμε τοτε να μη λέμε τα σώψυχα μας, αλλα να μένουμε στα τυπικά! :P:P:mrgreen:

Ξέρω οτι αποτελώ φωτεινή εξαίρεση για τον κλάδο! :mrgreen::geek:

Αλλα να μην τα ξαναπώ γιατί καταντώ κουραστική. Εχω τοποθετηθεί επ'αυτου.

Επισης Να σας πω οτι δε θα πληρώσουμε τον φόρο, όχι απο αντίδραση, αλλά γιατί λεφτα γιοκ!

Ερχεται και το τέλος ακινήτων μεσω της ΔΕΗ, αυτό δε μπορούμε να το γλιτώσουμε.

Σήμερα πήγα και στην τράπεζα να βρω λύση για το στεγαστικό, δε βρήκα οπότε θα πληρώνω για όσο μπορώ και μετά θα κυρήξω παύση πληρωμών. :D

Το πήρα αποφαση!! ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!

Φραγκίσκα μείνε στην Ουγκάντα! Εμείς εδώ είμαστε ακόμα τριτοκοσμικοί και δε βλέπω φως στον ορίζοντα!

Καλο σας βράδυ! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας :x

συμπεθέρα Έρη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πολύ καλό!!!

σήμερα 7 βαθμοί έξω!!!! μπρρρρ και εγώ με καλοκαιρινά!!! :o:o:?:?

όοοοοοχι δεν ήρθε ο χειμώνας....επιμένω στο καλοκαίρι! [smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif]8-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα! είμαι στο γραφείο μου :D:D:D

στην πόρτα δεν ήταν κανείς :D

Σίσσυ μου ούτε εμείς θα πληρώσουμε τελικά

Ούτε και το φόρο ακινήτου έτσι και αλλιώς σε αυτό που μένουμε θα το επιβαρυνθεί ο ιδιοκτήτης, το δικό μας είναι ανεκμετάλευτο και το δηλώνουμε έτσι οπότε άντε γεια...

Έρη :lol::lol::lol: καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ...ο Μ αποφασισε να ξυπνησει απο τις 7 .....μα καλα οταν κανουμε εμβολιο δεν κοιμουντε τα μωρακια περισσοτερο ?

μαρεσει που ο Μ παει και τραγουδαει συνεχεια στον Π το κου πε πε

που κε κε

που κε κε

που κε κε

ο μπαμπακα ετετε

φεει κατι τι

κακια το χατι

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και μετα πεταει ενα "ο γιαγης " ο γιαννης ......ο φιλος του απο καβαλά :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!!

Γελασα με τα σχολια Ερη!!!

Και με τον Μ κ το τραγουδακι του!!!

Φραγκισκα θελεις να σου βρω δουλεια στην Ελλαδα?? :lol::o Και αντε σου βρηκα(και μου βρηκα),εσυ ερχεσαι να μεινεις εδω?? :shock: Ελα να κανουμε κατι μαζι!Διαλεξε τι θελεις!Θα βαλω εγω το κεφαλαιο =))=))=))=))=)) κ εσυ το μυαλο!!!!!!!

Τονια μου ελειψες!Γιατι?????Που εισαι?

Γωγω μια χαρα η Ιω!Βρηκε τον παλιο καλο εαυτο της! :P:P Αλλωστε ΔΕΝ ηταν δαγκωμα,ηταν γλωσσοφιλο αλλα η δασκαλα δεν καταλαβε καλα!Για τον τυπο με το τρακαρισμα...ΟΥΑΟΥ!Κανε οτι μπορεις...!!!!!

Εμεις θα πληρωσουμε ,λεει ο Α!..Κ εγω απαντησα πως δεν θελω να εχω τπτ στο ονομα μου για να μην πληρωσω ποτε! :P Αν μεινω σε κανα βουνο χωρις ενεργο αφμ κλπ...Δε θα πληρωνω κατι ε?!

Ασχετο.Αν θελετε να κανετε οικονομια στη μασκαρα εχω να σας προτεινω μια! :P Νομιζω ειναι ysl εκανε 25 ε αλλα βαζεις μια φορα κ οοοοοοσο κ να ξεβαφεσαι δεν φευγει! :lol::lol::lol::lol: (ΓΜΤ!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! :|

Πως μου είστε σήμερα;;; Εγώ έτσι και έτσι;; Νομίζω οι πρέπει να αλλάξω χωρα, διαφορετικά με βλέπω να μου τα τρώνε στα ψυχοφάρμακα... :oops::roll:

Χθες πήγαμε το παιδάκι μας στην παιδικη χαρά και μετά πήγαμε για καφέ. Κάθε φορά που ανακοινώνονται νέα μέτρα εμείς χαλάμε λεφτά, έτσι από αντίδραση.

Αυτό βέβαια είναι χαρακτηριστικό του Π. που δε θέλει λέει να μιζεριάσουμε.

Βλέπει οτι επηρεάζομαι και σου λέει κάτσε να την κάνω να ξεχαστεί λίγο, γιατί στους ψυχιατρους θα τα δώσω τελικα! :lol::lol::lol::lol: Και γίνεται πολύ καλός! :D:mrgreen:

Το παιδάκι μου είναι τόσο καλό παιδάκι, χθες που της έκανα βλακειούλες γέλαγε με την καρδιά της και μετά μίλαγε ασταμάτητα για 45 λεπτά!! ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ!!

Και νόμιζα οτι εγώ μιλάω πολύ... :roll::lol:

Σκεφτομαι ρε γαμότο οτι θα το κάνω καταθλιπτικό το παιδι μου, αλλά πως να αλλάξω διάθεση, αυτή τη στιγμή μου φαντάζει εντελώς δύσκολο... :roll::roll:

Γωγούλα μα τι μ@λ@κας!!! Να του πάρεις τα σώβρακα του γελοίου!!! :twisted::twisted::twisted: Βέβαια δεν είναι και εποχές να στα τρώνε οι δικηγόροι... αλλά μπορείς να κάνεις και διαφορετικα με τον μαλάκα που έμπλεξες;;; Άι σηχτηρ!!! :twisted::twisted::twisted:

Αργυρούλα 7 βαθμοί ε;;; :shock: Εδω εμείς χθες είχαμε 35! Ψηθηκαμε, αλλά δεν τολμώ να πω να έρθει ο χειμώνας...

Μαράκι καλά θα κάνετε και δεν το λέω απο αντίδρασή, αλλά πως να το κάνουμε, δε θα γίνουμε και ζητιάνοι... τουλάχιστον όχι ακόμα

Αναστασί δε λες στον Α να πληρώσει και τα δικά μας αφού ΘΕΛΕΙ να πληρώσει! :P:lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααα...Τι κάνετε;;;

Η ιω τελικά ξυπνησε μόνη της στις 7.25 το πρωί...Όταν πήγα να τη ντύσω μου λέει το ψυχάκι μου..."μαμά δε θέλω να πάω χολείο....."Της λέω "καρδούλα μου ούτε η μαμά θέλει να πάει για δουλειά, αλλά θα πάει...Δε γίνεται... :roll::roll::roll: (Της λέω ψέματα ότι πάω για δουλειά για να μη ζηλεύει που είμαι σπίτι με το μωρό... :oops::oops::oops::oops::oops: , αν και νομίζω ότι το καταλαβαίνει :roll::roll: )Πήγε να βάλει τα κλάματα, της λέω "Αγαπη μου γιατί δε θες να πας σχολείο;;;;" Και τι μου απαντάει;;;; "Δε με παίζουν τα αλλα παιδάκια"... :o:o:o:o:o:o:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Η ψυχουλίτσα μου....Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια ή ψέματα.... :roll::roll::roll: Θα ρωτήσω τη δασκάλα της.... :?:?:?:? Μετά όταν είδε το σχολικό, τυλίχτηκε στα πόδια του Γ, έβαλε τα κλάματα, αλλά μέχρι να τη δέσει η συνοδος είχε σταματήσει.... :?:?;);););););)

Δίκιο είχε τελικά η ψυχολόγος που έλεγε ότι μπορεί να αντιδράσει τη 2η εβδομάδα.... :roll::roll::roll: Αν και νομίζω ότι το πρόβλημά της είναι ότι δεν την πάω εγώ σχολείο... :roll::roll::roll:

Ερη γαμώ τα γέλιααααα.... :lol::lol::lol::lol: Θέλω να ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να μου δώσετε μια απαντηση....Τι στο διαολο σκεφτόταν ο παπαρας ο Παπανδρέου όταν έλεγε αυτό στη ΔΕΘ;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Ποια οικογένεια μπορεί να ζήσει με έναν εργαζόμενο και με 700 ευρώ που είναι ο βασικός μισθός;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Αντε και 1000 και 1200 να παίρνει.....

Και να σας πω ένα τραγικό....Είχε πάει μια φίλη της θείας μου σε ένα πασίγνωστο και πανάκριβο κομμωτήριο της Αθήνας....Εκεί λοιπόν ήταν ο πρωθυπουργός μας με γυναίκα και κόρη....Πάει να πληρώσει....Λογαριασμός;;;;;;700 ευρώ.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Και γυρίζει μια κυρία και του λέει "δε ντρεπεστε λίγο;;;;;Ο κόσμος να πεινάει κι εσείς να έρχεστε εδώ και να πληρώνετε τόσα λεφτά;;;;" :evil::evil::evil: Και γυρίζει και της λέει ο θρασύτατος..."Εσείς γιατί έρχεστε εδώ;;;;" Και του λέει η κυρία..."Εμένα ο άντρας μου είναι επιχειρηματίας....Δεν πληρωνεται από τον λαό".. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αφροοο κι εμείς θα τον πληρώσουμε...Τι να κάνουμε;;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Αν και είναι παράνομος...Αλλα αντε να το αποδείξεις...

Σισσάκι γιατί ρε δεν γίνεται τίποτα με το δανειο;;;;; :roll::roll::roll::roll: Μα και οι τράπεζες δεν καταλαβαίνουν σε τι κατάσταση έχουμε περιέλθει;;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αναστασάκι τέλεια ρε η φωτο της σκατούλας.... :x:x:x:x:x:x:x Εγώ μάσκαρα και μεικ απ παίρνω μαξ φακτορ....Χρόοοοονια τώρα...Δεν τα αλλάζω με τπτ...Ως ψώνιο είχα πάει να πάρω μια φορά ντιορ μεικ απ και γέμισα σπυριά.... :o:o:o:o:o:o:o Ποια εγώ που δεν είχα ποτέ σπυριάαααα...Ούτε για δείγμα.... :shock::shock::shock:

Αρτζι καλημέρα..Πως πάει ο Λ. με το σχολείο;;;;;;Η ΡΕΑ θα πάει τελικά παιδικό;;;;

Κορίτσια σοβαρά τώρα...Πείτε μου πότε να κάνω αντλήσεις για τράπεζα... :?:?:?:? Πριν θηλάσω δεν πρέπει;;;;έχω 4 ολόκληρα βαζάκια στην κατάψυξη..... :lol::lol::lol::lol::lol: Αν και τέλος του μήνα που θα πάμε παιδίατρο, θα μου δώσει οδηγίες για να αρχίσω φρούτα και φαγητό στην μπέμπα, να μειώσω θηλάσμους για να μην έχω πρόβλημα όταν θα γυρίσω δουλειά..Να έχει αντικαταστήσει 2 γεύματα.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Τη Δευτέρα γίνεται 5 μηνών το κοριτσάκι μου...Μεγάλωσε.... :x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάθε φορά που ανακοινώνονται νέα μέτρα εμείς χαλάμε λεφτά, έτσι από αντίδραση.

Αυτό βέβαια είναι χαρακτηριστικό του Π. που δε θέλει λέει να μιζεριάσουμε.

Βλέπει οτι επηρεάζομαι και σου λέει κάτσε να την κάνω να ξεχαστεί λίγο, γιατί στους ψυχιατρους θα τα δώσω τελικα! :lol::lol::lol::lol: Και γίνεται πολύ καλός! :D:mrgreen:

Μόλις είδαμε ότι μας χρέωσαν 829 ευρώ ο Γ πήγε και αγόρασε αθλητικά παππούτσια nike που τα ζαχάρωνε όλο το καλοκαίρι, ψάχνει να πάρει φωτογραφική μηχανή ακριβή γιατί ξεκινάει μαθήματα φωτογραφίας φέτος και εγώ δοκίμαζα κάτι φορέματα χτες σούπερ! Θα τα αγοράσω.

Θα ξοδέψουμε όλα μας τα λεφτά εκεί που γουστάρουμε εμείς.

Δεν τους αφήνω να με κλέψουν άλλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

A Σισσάκι ήθελα να σου πω ρε τώρα που είπες για το Χαριλινάκι...τώρα που είμαι εγώ ήρεμη και δε φωνάζω με το παραμικρό και δείχνω πολλή κατανόηση (από τύψεις μάλλον που λείπει όλη τη μέρα το μικρούλι μου και μου λείπει αφάνταστα πολύ) δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πιο ήρεμη είναι και η ιω....σχεδόν άλλο παιδί.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Ίσως βέβαια τη βοήθησε και το σχολείο σε αυτό.... :roll::roll:

Ρε Αναστασάκι δεν δαγκώνει άλλα παιδάκια το ψυχάκι μου.... :oops::oops::oops::oops: Μόνο την μπέμπα δάγκωνε.... :?:?:? Δεν είχε δαγκώσει άλλο παιδάκι....ΠΟΤΕ!!! :roll::roll::roll: Ενταξει, τσαμπουκάς είναι, αλλά όπως όλα τα παιδάκια...θα σπρώξει, θα διεκδικήσει τα παιχνίδια της κλπ, θα κάνει και ντα, αλλά όχι να δαγκώσει.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Αλλά ναι μωρέ...Δε θα ειδε καλά η δασκάλα.... :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε Μαράκι καλά κάνετε....Αλλά τι επιπτώσεις θα έχει η μη καταβολή του φόρου;;;;; :roll::roll::roll::roll: Εμένα ο γ μου είπε ότι θα τα πληρώσουμε,αλλά θα συμπληρώσουμε και μια "αίτηση επιφύλαξης"... :roll::roll: Κάπως έτσι μου το είπε..Δηλαδή σε περίπτωση που προσφυγουν κάποιοι στο ΣτΕ ή δεν ξέρω κι εγώ που και δικαιωθούν, με την αίτηση αυτή θα μπορεσεις κι εσύ να πάρεις τα λεφτά σου πίσω....Εαν κριθεί παράνομος δηλαδή... :roll::roll::roll::roll::roll: Τρεχα γύρευε.... :evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επιστρέψαμε :D καλέ κρύοοοοο :o:o:o:o και να έχω και την Ρ. να θέλει να σπρώχνει το καρότσι και μια απόσταση που την κάνουμε 10 λεπτά άντε το πολύ 15 μας πήρε 40 λεπτά!!!! :o:o:o ....

και η δασκάλα άργησε να έρθει και η αίθουσα ήταν κλειστή, συνήθως η αίθουσα είναι ανοιχτή στις 7.50 και αυτή ήρθε στις 8.01!!! με το καφεδάκι στα χέρια και ραβασάκια!!! και ούτε συγνώμη δεν ζήτησε που περιμένα με όλοι έξω στο κρύο!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

αν αργήσουν τα παιδιά τους βάζουν κόκκινο και .... άσε βαριέμαι να γράψω την διαδικασία αν αργήσουν πολλές φορές!!! :oops::oops::oops:

πάω να βάλω καλτσόν στην Ρ. το πρωί και μου λέει όχι θέλω κάλτσες όπως ο Λ. :shock::shock: ....ε δεν μπορώ να βάλω καλτσόν στον Λ. για να βάλει και εκείνη!!! :lol::lol::lol::lol:

Αφρο :lol::lol::lol::lol: τι καλούλης και γλυκούλης ο Μ. σου :x:x:x

τι χαράτσι σας βάλανε πάλι? :evil::evil:

Γωγώ είμαι της άποψης ότι είναι καλύτερα να τους δώσεις το δικό σου παιδικό βιογραφικό για να καταλάβουν με τι παιδί έχουν να κάνουν!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::x:x

και καλά θα του κάνετε, ε όχι μετά από τόσον καιρό.....έχει χαρτί από το νοσοκ.? αν ναι πώς ξέρουμε ότι δεν χτύπησε αλλού? :!::!::!: ο τύπος έχει χάσει ήδη :D

κυρία Μαρία :D ελεύθερο το γραφείο σήμερα ε?!!! :roll::roll::roll:

Έρη ρε συ η έρευνα, όπως όλες άλλωστε, αναφέρεται σε ένα μικρό ποσοστό και ίσως το 80 ν αμην έδιναν τόση σημασία στο αν ένα παιδάκι μπορεί να μάθει ή όχι....έλεγαν "δεν τα παίρνει τα γράμματα"!, αλλά όπως λένε ότι ο καφές το πρώτο τρίμηνο της κύησης ευθύνεται για αποβολή, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί σε όλες τις γυναίκες!!! ..............επίσης μην ξεχνάς ότι εδώ (Γερμ.) αν ένα παιδάκι είναι λίγο διαφορετικό θα του βγάλουν ότι έχει και πρόβλημα!!!!.....

Νατασούλα και από το πρωί με ένα ποτήρι γάλα και δεν πεινάει? :o:o:o:o ... σε μας κάνουν διάλειμμα για να φάνε το σνακ μέσα στην τάξη!!! :D

για την ώρα εγώ ασχολούμε με τα μαθήματα του Λ. τι μαθήματα δλδ, μόνο ζωγραφική είναι και χθες γράψανε το 1 και το 2!!!! :roll::roll::roll::roll:

αυτό το τρενάκι πολύ μίζερο το βρίσκω......άντε να αλλάξουμε λίγο διάθεση :D ....

:ymparty::ymparty:[smilie=icon_rr.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing8.gif] [smilie=laughing6.gif] [smilie=laughing5.gif] [smilie=laughing4.gif] [smilie=laughing3.gif] [smilie=happy2.gif][smilie=happy4.gif][smilie=happy5.gif][smilie=happy6.gif][smilie=happy7.gif][smilie=happy11.gif][smilie=happy10.gif] [smilie=icon_cheers.gif] [smilie=icon_cheers.gif] [smilie=icon_cheers.gif] [smilie=icon_cheers.gif] [smilie=icon_cheers.gif] [smilie=icon_cheers.gif] [smilie=icon_cheers.gif] [smilie=icon_cheers.gif] [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] [smilie=laughing1.gif] [smilie=laughing11.gif] [smilie=laughing7.gif]

για να αλλάξουμε και θέμα: να σας πω για μια άλλη έρευνα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

....................................................................

πλάκα κάνω, δεν θα σας πρήξω!!!! :mrgreen:

Γωγώ μετά θα διαβάσω, να ποστάρω πρώτα!!!! :roll::roll::roll:

Σισσιώ μην παρεξηγείσαι ρε :mrgreen::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε Μαράκι καλά κάνετε....Αλλά τι επιπτώσεις θα έχει η μη καταβολή του φόρου;;;;; :roll::roll::roll::roll: Εμένα ο γ μου είπε ότι θα τα πληρώσουμε,αλλά θα συμπληρώσουμε και μια "αίτηση επιφύλαξης"... :roll::roll: Κάπως έτσι μου το είπε..Δηλαδή σε περίπτωση που προσφυγουν κάποιοι στο ΣτΕ ή δεν ξέρω κι εγώ που και δικαιωθούν, με την αίτηση αυτή θα μπορεσεις κι εσύ να πάρεις τα λεφτά σου πίσω....Εαν κριθεί παράνομος δηλαδή... :roll::roll::roll::roll::roll: Τρεχα γύρευε.... :evil::evil:

το γνωρίζω αυτό που λέει ο Γ..

Η μη καταβολή φόρου δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει αλλά και με φυλακή να με απειλούνε δεν έχουμε να δώσουμε!!! Και μέχρι 30/9 δεν προλαβάινουμε να πουλήσουμε ούτε σπίτι ούτε αυτοκίνητο :lol::lol:

Ας μου δώσουν τα 3000 που μου χρωστάνε πίσω και βλέπουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγώ γιατί δεν πας εσύ την Ιω στον παιδικό? έτσι θα είναι σε καλύτερη διάθεση στο σχολείο και δεν θα δαγκώνει!!! :lol::lol::lol: !!!

του Λ. του αρέσιε το σχολείο, το μπουμπούκι άγνωστο πότε θα παέι παιδικό!!!!....εκείνη θέλει και χθες είπε στον μπαμπά της ότι το σχολείο της είναι ανοιχτό και θέλει να πάει!!!! :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άλλωστε πιστεύετε ότι υπάρχει μηχανισμός ελέγχου για να δούνε ποιός πλήρωσε και ποιός όχι?

Και να σου λένε και μέσα στα μούτρα σου ότι τα λεφτά πάλι δε φτάνουν και θα δούμε τι άλλο θα βρούμε..

Αργυρώ χτες δεν κοιμήθηκα καλά έκανα στον ύπνο μου υπολογισμούς

"αν δεν πληρωσουμε αυτό θα δώσουμε τόσα εκεί, αυτό να μείνει απλήρωτο ή το άλλο.. :roll::roll::roll: "

Γίνεται της τρελής..Μπαίνουν συνάδελφοι στο gsis και βλέπουν τα 1000 και τους πάω τα υπογλώσσια :geek:

Άλλοι λένε για πόλεμο, άλλοι για εξωγήινους :shock: τους οποίους παρεπιπτόντως τους περιμένω πως και πως..Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε από την εφορία..

700 ευρώ και του κανε ένα μαλλιιιιιι

ναι 700 ευρώ δε μου φαίνεται περίεργο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

σήμερα θα αφήσω την Έλενα να φάει και μεσημεριανό στον παιδικό και θα την πάρουμε στις 13:00.

Η δασκάλα της πάντως είναι πολύ ευχαριστημένη από την προσαρμογή της :D

Παναγιώτα διαβάσματα δεν ξεκινήσαμε ακομα, από Δευτέρα. Αυτή η βδομάδα ήταν προσαρμογή και δεν είχαν τίποτα για το σπίτι. Εγώ θα τον διαβάζω όταν γυρνάω από την δουλειά.

Εσύ πήγες παιδικό, μίλησες με την δ/ντρια?

Νατάσα τι έγινε τελικά με το κουνούπι?

Μάρθα αν τον πηγαίνει ο Α στις 7:30 ίσως είναι καλύτερα γιατί θα νυστάζει το μεσημέρι και θα κοιμάται πιο εύκολα όταν γυρνάει σπίτι, αρκεί βέβαια να μην κομηθεί στο σχολικό.

Με την έκτακτη εισφορά δεν ξέρω τι θα κάνω :?:?:? Πήγε χθες ο Η στην εφορία για την επιστροφή και του είπαν να περιμένουμε να μας έρθει το νέο εκκαθαριστικό μετά τον έλεγχο που μας κάναν και το οποίο υπολογίζουν να έρθει τέλος Σεπτεμβρίου :evil::evil::evil::evil::evil: . Το θέμα είναι ότι εαν δεν την πληρώσουμε εγώ δεν μπορώ να πάρω φορολογική ενημερότητα και χωρίς αυτής δεν μπορώ να κάνω τίποτα...........οπότε είναι μονόδρομος, θα περιμένω όμως μέχρι τελευταία μέρα και βλέπουμε..................

Γωγώ αποδείχτηκε πολύ μ@λ@κ@ς τελικά ο τύπος :evil::evil::evil::evil:

Για τράπεζα μπορείς να κάνεις άντληση από το ένα στήθος και από το άλλο να θηλάσεις. Την επόμενη φορά το αντίθετο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα. Όχι πολλές αντλήσεις όμως το 24ωρο για να μην δημιουργήσεις υπερπαραγωγή.

Έρη :lol::lol::lol::lol::lol::lol: φοβερά σχόλια.

Με την Ιουλία τι έγινε? έμαθε καμιά αν τοποθετήθηκε?

Αργυρώ τέτοιο κρύο από τώρα? :o:o

Για τον Μιχάλη τι να πώ έψω πάθει πλάκα, δεν πεινάει λέει :o:o:o:o Τρώνε στα διαλλείματα και επειδή αν πάρει να φάει δεν θα προλάβει να παίξει προτιμά να μην φάει.............χθες έφαγε μισό τοστ......βαρυστομάχιασε :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασούλα νέο εκκαθαριστικό γιατί να έρθει??

Μετά τον έλεγχο που κάνανε σας είπανε για νέο εκκαθαριστικό? άλλαξε κάτι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια μόλις διάβασα κάτι όχι και τόσο ευχάριστο στο φέισμπουκ, αλλά ρε γμτ δεν μπορώ να το πω εδώ, να σας στείλω πμ?

με στεναχώρησε λίγο!!! :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Όχι.. γενικότερα παίρνω πολλααααά!! Αλλά μη συγκρίνεις γιατί έρχομαι και από εξωσωματική με διάφορα θέματα.. Filicine παίρνω χρόνια και λόγω στίγματος αλλά όχι ολόκληρο το χάπι γιατί είναι υπερβολική δόση.. πριν την εγκυμοσύνη έπαιρνα 1/2 χάπι μέρα παρά μέρα και έλεγχα πάντα τα αποθέματα με εξετάσεις.. στην εγκυμοσύνη τώρα παίρνω 1/2 χάπι κάθε μέρα και ότι λίγο έχουν οι πολυβιταμινες μέσα.. τα 5mg συστήνονται σε γυναίκες με ιστορικό ελαττωμάτων του νευρικού σωλήνα σε προηγούμενη κύηση.. αν και ξέρω ότι πολλοί γιατροί τα δίνουν επικουρικά σε όλες χωρίς να χρειάζεται συνήθως.. και ο δικός μου δηλαδή το ίδιο αλλά μετά από συζήτηση κατέληξα να παίρνω μισό που πάλι το θεωρώ πολύ προσωπικά και σύμφωνα με τις εξετάσεις μου.. Από συμπληρώματα το ίδιο.. παίρνω διάφορα.. αλλά σίδηρο μου είπαν όχι..! 🤷 Αλήθεια και τα υπόλοιπα κορίτσια... Τι σας έχουν πει εσάς ότι μπορείτε να παίρνετε από συμπληρώματα;
    • Είμαι σίγουρη ότι με καταλαβαίνεις απόλυτα αγάπη.. αισθάνομαι βέβαια άσχημα για το μωράκι αυτό ότι το αδικώ.. αλλά μέχρι την αυχενική και να δω ότι είναι υγιές, δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου να δεθεί μαζί του.. που δεν έχω "αγγίξει" κάν όσα πέρασες εσύ κοριτσάκι μου και που δεν θα ευχομουν σε κανέναν άνθρωπο ποτέ να περάσει τόσες δυσκολίες γενικά για να φτάσει να κρατήσει το μωρό του αγκαλιά... Εμένα με έχουν πάρει "χαμπάρι" αρκετοί τρίτοι και με ρωτάνε, ίσως επειδή έχω πρηστεί παααάρα πολύ και έχω βάλει κάποια κιλά.. δεν ξέρω αν φταίει η κορτιζόνη που παίρνω ή και οι διεγέρσεις που προηγήθηκαν βέβαια και η κατακράτηση που προέκυψε εξαιτίας αυτών (έχω ξεκινήσει ήδη διατροφολόγο πρώτα για το θέμα ζαχάρου να είναι υπό έλεγχο και δεύτερον για να μην παρά ξεφύγω...) Αυτή τη φορά όμως γενικότερα το παραδέχομαι και το λέω λίγο πιο εύκολα όχι γιατί θέλω να το μοιραστώ αλλά γιατί επιλέγω να πιέσω τον εαυτό μου να είναι πιο αισιόδοξος για αυτή την εγκυμοσύνη και ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους.. εύχομαι ολόψυχα να μην μου γυρίσει μπούμερανγκ...😕 Λες σε έναν χρόνο από τώρα να συζητάμε για τη διατροφή του παιδιού;;;; 😅😅😅 Αχχχ μακάρι Παναγίτσα μου!!!! 🙏🙏🙏🤞🤞🤞 Το συζητάω με μια φίλη μου που τώρα κάνει εισαγωγή στις στέρεες η οποία φοβάται πολύ ότι θα πνιγεί το μωρό αν δεν είναι αλεσμένα.. δεν δέχεται καθόλου ότι υπάρχει λογική στα κομμάτια.. εγώ βέβαια βλέπω το μωρό πάλι πνίγεται και βγάζει γουλιες.. οπότε δεν καταλαβαίνω τη διαφορά.. από τη μια έχει βάση ο φόβος της από την άλλη πιστεύω ότι είναι και θέμα παιδιάτρου να ξέρει.. τεσπα δεν το έχω ψάξει καθόλου ακόμα αλλά προς χάριν της συζήτησης τώρα.. Ξεκίνησε από τώρα ο μπαγασας τα σουρτα φέρτα έξω;;;; 😝🤣🤣🤣🤣 Στην εφηβεία ούτε που θα τον βλέπετε σπίτι!!! 🤣🤣🤣 Μπράβο το παιδί!! Τουλάχιστον ηρέμησε λίγο η ψυχούλα μου που ποναγε.. πόσα έχει βγάλει τώρα;
    • Μονο filicin παιρνεις και utrogestan; Αν θυμάμαι καλα απο τις προηγούμενες, το σίδηρο το ξεκίνησα λιγο πιο μετά. Πρωτα φιλισιν και λιγο αργότερα σιδηρο, d3 και ω3 .
    • Ζηλεύωωωωωωωωω 😀υπέροχα!!
    • Καλά μπανια κορίτσια (έστω και από εξω 😂)
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...