Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες κ βρωμουσες :P:P:P:P (Παναγιωτααα! :lol::lol::lol: )

Εχω κατι νευρα που χαλαρα μαλλιοτραβιεμαι με οποια γουσταρει!(Γωγωωωωωωω :P:P:P )

Το σκατακι δεν κοιμηθηκε...Με κοροιδεψε κ πιπιλουσε 10 ωρες...και οταν της το πηρα,ξυπνησε εντελως κ με.... :( ΟΥΦ!

Εριξα κ εναν καυγα με τον Α το πρωι(ενω ειχαμε βρει μια καλη ισορροπια πληρους αδιαφοριας μεχρι τωρα :P )/...Καλα δεν υπαρχει...!Στην επομενη ζωη θα γινω λεσβια :P ...δεν μπορω να τα βρω με το αντρικο μυαλο..Ειναι αλλου...ειναι φτιαγμενοι απο κατι αλλο!

Τεσπα...Τι πρεπει να κανω για να με αφησουν ΟΛΟΙ στην ηρεμια μου???Δεν τους ενοχλω,δεν δινω καμια σημασια...Τι αλλο???Να εξαφανιστω?Δεν θελω ρε παιδακι μου τη μιζερια,τα νευρα,τα κολληματα ΚΑΝΕΝΟΣ!Εχω τα δικα μου κ της Αννυ.Μου αρκουν την τυχη μου!

Δημοσίευση

Αναστασιαααααα τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους ρε!!!! [smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif][smilie=bs.gif][smilie=bs.gif][smilie=bs.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif]

Ε οι αγωνιστες ειναι και λιγο μπιχλιαριδες!!! :lol::lol::lol: βλεπε Τσε Γκεβαρα!!!

Ουφ..δε ξερω τι να σου πω ρε κοριτσι...εγω με ολα αυτα που περνας σε θαυμαζω για το ποσο ψυχραιμη μενεις!!!!

το λεσβια δεν το σχολιαζω καν :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Βικυυυυ

ρε χαζο..τα αγορια γινοναται μαμακιδες...η Μ-Ι θα προτιμα τον μπαμπα της!!!!!

Τρελη..ξες τι καλα που ειναι τα αγορακια με τα μικρα τσουτσουνια;;;; :lol::lol::lol::lol:

Αναστασι τι να πω...εισαι ηρωιδα, ειλικρινα..και.εγω στο κλαμπ των θαυμαστων.

Παναγιωτα εγω τοσο οργανωμενοπρογραμμα εδω που μενω...ΔΕΝ μπορω να κανω..για να προγραμματισω κατι..αστα

παω να σφουγγαρισω

Δημοσίευση

Μη λετε τετοια ρε κοριτσια..οκ για πλακα μονο!

Δεν ειμαι ψυχραιμη...Τσακωνομαι σε ολη μου τη ζωη...απλα τωρα πρεπει να σκεφτω κ την ηρεμια της Α!

Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσες μερες κλαιω απο νευρα...και της μιλαω αποτομα κ μετα θελω να σκοτωσω ανθρωπο...Δεν φταιει αυτη γμτ...Κ δε θα αφησω κανεναν να τηνπληγωνει εμμεσα ή αμεσα.Θα βρω τροπο ναδιοχετευσω τα νευρα μου αλλου...ή να μην εχω ποτε νευρα...Κατασταση ζεν που λεει κ η ΧΡυσα!

Οχι.δεν το δεχομαι!Τα ασχημα συναισθηματα πρεπει να τα επιστρεφεις εκει απο οπου σου ερχονται...Οχι στο παιδι γμτ.ΟΧΙ...γελοια οντα....

Δημοσίευση

Αναστασια εγω απλα λεω πως αλλη με τετοιες καταστασεις θα ηταν διαφορετικη..θα σου εξηγησω και απο κοντα τι εννοω.

Κοιτα και η κατασταση ζεν..μια ατελειωτη Νιρβανα που λεμε δεν ειναι παντα καλο..ξες πως μου τη δινει που ειμαι ζεν ωρες ωρες...δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου..ειναι στιγμες που θελλω να γινω bitch οσο δεν παει..αλλα αυτο σηκωνει αλλη συζητηση

Δημοσίευση

Γεια σας!!!!!!!!! Τι κανετε?

Σημερα εκανε αποτομα φοβερη ζεστη και πηρα τα μικρα και βγηκαμε εξω βολτουλα στην αγορα. Πανικος γινοταν! Μετα βρεθηκαμε και με τον Π. και πηγαμε για φαγητο σε κινεζικο. Τελεια ηταν.

Βικακι τελεια για το αγορακι! Και εγω το φυλο και στα 2 παιδια στην 12 εβδομαδα το ειδα. Θα ξετρελαθεις με το αγορι ακουμε που σου λεω. Ειναι πιο χαδιαρικα απο τα κοριτσια μην νομιζεις. Εγω αν και τοσο μικρος εχω χορτασει χαδια. Η Ε. δεν ηταν ποτε χαδιαρα. Με το τσουτσουνακι να σου πω στην αρχη δυσκολευτηκα. Σηκωνε απο εδω, σηκωνε απο εκει δεν ηξερα πως να το πιασω :lol: αλλα συνηθισα πολυ γρηγορα.

Συμπεθερα γμτ τα σκατοεμβολια γμτ. :twisted: Γιαυτο δεν τα παω και εγω. Πως ειναι σημερα τα μικρα? Ελπιζω να ηρεμησαν λιγο.

Γωγω απο μικρη ησουν τετοια επαναστατρια! :D Η Ι. εσενα εμοιαξε βλεπω.

Χρυσα και εγω εχω 2 μικρα και ειμαι ολη μερα σχεδον μονη :D Εγω εφαρμοζω τελευταια την αδιαφορια στην Ε. αλλιως δεν την βγαζω καθαρη. Βεβαια ουτε αυτο πιανει γιατι συνεχιζει να τσιριζει και να οριεται αλλα δεν πτοουμαι. Εχω σκεφτει να βαλω ωτοασπιδες στο μικρο οταν κοιμαται, να φιμωσω την Ε., να την δεσω, να την κλειδωσω στο δωματιο της :lol::lol: αυτα τα απλα και ωραια! :lol::lol:

Αναστασια αν βρεις πως μπαινεις για παντα σε φαση ζεν πες μου και εμενα! :P Παντως συμφωνω με τα κοριτσια. Φαινεται να την χειριζεσαι μια χαρα την κατασταση.

Παναγιωτα και εγω εχω παρατηρησει οτι βρωμαω πιο πολυ μετα την γεννα. Καθε μερα μπανιο κανω και παλι η μπιχλα μπιχλα :twisted:

Ξυπνησε το ζουζουνακι. Παω. Τα λεμε αργοτερα..

Δημοσίευση

Eπισήμως... Καλό χειμώνα!!!

30 σελίδες; :roll: Δύσκολο! :P

Θα προσπαθήσω να διαβάσω όσα μπορώ και αν προλάβω, θα επανέλθω!

Πήγαμε τελικά Τήνο, μιας και δεν μπορούσαμε να προσφέρουμε τίποτα στην πεθερά μου από μακριά, ούτως ή άλλως! Είναι καλύτερα ευτυχώς, αλλά ακόμα στο νοσοκομείο... :(

Περάσαμε πολύ όμορφα, το μικρόβιο ξαναχτύπησε 7ωρο βραδινό ύπνο... Θα σαλπάρω για λιμάνια ξένα, σας το λέω!!! Δεν κάθομαι στη χαζοΑθήνα ούτε λεπτό!!! :evil: Η θάλασσα μου κοιμήζει τα βλαστάρια μου!!! :D

Και το συγκλονιστικό μας νέο... Κόψαμε τη πιπίλα!!!!!!!!!! :D:D:D (Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!!!!!!) :P Είμαι ευτυχής και δεν το περίμενα με τίποτα!!! Είμαστε μία εβδομάδα καθαροί!!!!!!!! :lol: Την προηγούμενη Κυριακή μου ανακοίνωσε ότι θα την πετάξει στον Πάρη (το σκύλο του γείτονα) :lol: και δε τη ξαναθέλει. Το 'πε και το 'κανε!! :shock::shock::shock: Δεν το περίμενα με τίποτα, μιας και τον τελευταίο καιρό με τον ερχομό της μικρής, είχε γίνει ένα με το στόμα της!!!!!!! Κι όμως, το αποφάσισε μόνη της και μάλιστα χωρίς δράματα!!!!!!! :shock::shock::shock::D:D:D

Σας αγαπώ και σας φιλώ, γιατί πρέπει να μαζέψω το χαμό και το μικρόβιο -ως συνήθως- γκρινιάζει!!!! 8-)

Δημοσίευση

Μιτσακι μου τα φιλια μου και καλο κουραγιο!!

μακαρι ολα να πανε καλα!!!

Λενακη ασε εχω σαλταρει...μπορω μονο εναν..οχι και τα δυο μαζι.

Ο δε φοφος με εχει σακατεψει...τι δαγκωματιες,τι τσιμπιεσ...και οταν δεν ειναι σεβ διαθεση ορμαει και στο μωρο

Δημοσίευση

Μιτσακι μου καλο χειμωνα!!!!!!!! Καλα κανατε και πηγατε Τηνο. Κριμα για την πεθερα :( Χιλια μπραβο που κοψατε την πιπιλα!!! Και η Ε. απο τοτε που εφερα το μωρο σπιτι δεν την βγαζει απο το στομα της. Σημερα της ειπα οτι δεν θα της τις δωσω το βραδυ και δεχτηκε. Για να δουμε...

Χρυσα και που εισαι ακομα...το μωρο ειναι ακομα μικρο και δεν θελει πολ φροντιδα...κατσε να μπουσουλησει να τον κυνηγας, να εχεις παραλληλα και τον Φ. να κανει τα δικα του...εκει ειναι τα δυσκολα. Εγω περναω μεγαλο ζορι απο την αρχη με την Ε. που χτυπαει τον Γ. Ετσι και νευριασει με οτιδηποτε ξεσπαει πανω του, πριν λιγο του πεταξε ενα μπουκαλι νερο στο κεφαλι και αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αλλα που του εχει κανει. Γιαυτο σου λεω εχει και χειροτερα. Υπομονη θελει θα μεγαλωσουν.

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Ο Κώστας ειναι επιτέλους καλά, δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τις αμυγδαλές, έχουμε ραντεβού με τον family doctor την Τρίτη να τον δει και θα δουμε. Μπορει να του τις βγάλουμε... :o

Πάω να σας διαβάσω αν και ειναι πάρα πολλές οι σελίδες θα δω τι μπορώ να κάνω, τουλάχιστον να μην χάσω την μπάλα..

Να ευχηθώ και απο εδώ καθυστερημένα Χρονια πολλά στο πιο όμορφο και χαριτωμένο μπουμπουκάκι του κόσμου, την Ρέα! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Φιλάκια πολλά σε όλες κορίτσια :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Πήγαμε σήμερα το απόγευμα σε μία βάπτιση διδύμων και μετα η Χ δεν ήθελε να γυρίσουμε σπίτι. Δεν έχει επανέλθει μωρέ το καημένακι μου και γω την καταπιέζω και κάθομε και φουντώνω. :twisted::twisted::(

Ο Π Παναγιώτα μου κάνεο τις μαλακίες του και μετά βγάζει την ουρίτσα του απ' έξω. Πριν απο λίγο όμως μας έφερε υγιεινά σουβλάκια :lol: και μας τα σέρβιρε κιόλας.

Μάλλον έχει φοβηθεί μήπως πάθω καμιά κατάθλιψη με αυτά που συμβαίνουν στα οικονομικά εργασιακά μου και δεν θα την παλέψει! :lol::oops:

Βίκύ και αγοράκι να είναι θα συνηθίσεις μωρέ. Μια φορά ήρθε η νονά της Χ με τον γιο της ήταν τότε 8 μηνών ο μικρός και χέστηκε, είχε ξεχάσει την τσάντα στο αυτόκίνητο και μου ζήτησε να του βγάλω την πάνω και να τον πλύνω μέχρι να φέρι αυτή την αλλάξια. Τον παίρνω και γω με μία άνεση, τον ξεκουμπώνω βγάζω την πάνα την ανοίγω και με το που βλέπω την τσουτσού έμεινα έτσι :shock::shock::shock:

Πωωωωω... σκέφτηκα, τί θα κανω τώρα! :lol::lol::lol: Άλλα περίμενα να δω, άλλα είδα! :lol::lol::lol:

Πως τα θυμάστε όλα αυτα απο τα μικράτα σας ρε κορίτσια.

Για να δω τί θυμάμαι.... Ο πατέρας μου δε μας είχε χτυπήσει, η μητέρα μου μας χτυπούσε συνήθως όταν τσακωνόματαν με την αδερφή μου και παίζαμε ξύλο. Δε μπορούσε να το χωνέψει με τίποτα όταν δερνόμουν με την αδερφή μου. Πότε δε μας χτυπούσε αν κάναμε ζημιές ή ζαβολιές.

Απο το προνήπιο και το νήπιο θυμάμαι εικόνες, δε θυμάμαι δασκάλες, θυμάμαι επίσης τη δασκάλα μου στην 1η δημοτικού, όχι πολλά... θυμάμαι που με είχε χτυπήσει στα χέρια, όχι για ποιο λόγο, αλλά ακόμα θυμαμαι το κάψιμο στα χέρια από την ξυλιά.

Θυμάμαι επίσης οτι ούτε εγώ είχα θέμα να πάω σχολείο,μάλλον μου άρεσε.

Γενικά απο τους γονείς μου θυμάμαι μόνο τα καλά, δε μπορώ να θυμηθω άσχημα συναισθήματα.

Θυμάμαι απο τον πατέρα μου που ξαπλώναμε μαζί του στο κρεβάτι και αυτός μας έλεγε την ιστορία με τον Ανδρέα και το σκιουράκι, δικής του εμπνεύσεως, ήταν ιστορία σήριαλ, κάθε βράδυ την έκοβε και την άρχιζε το επόμενο... Α θυμάμαι που μας έκανε και τον πεθαμένο και μεις χοροπηδούσαμε πάνω του για να τον κανουμε να ξυπνήσει.

Αυτά. Αν θυμηθώ και άλλα θα σας τα αναφέρω για να μουκάνετε το ψυχογράφημα! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Θυμάμαι επίσης και το φως που έμπαινε στο δωμάτιο που ηταν η κούνια μου στο σπίτι της γιαγιά μου της Αθηνάς, καθώς και το σήμα του 902 που έπαιζε δυνατά όταν ξυπνούσα και τη φωνή της να μου λέει: "Ξύπνησες Σισσάκι μου";;

Μου λείπουν και οι δύο... =((=((

Το πιστεύτε οτι δε μου έρχεται τίποτα να θυμηθώ από τη μαμά μου...; :roll::roll::roll:

Δούλευε πολύ η μάμά μου. Το βράδυ ερχόταν στο σπίτι αφού είχαμε κοιμηθεί, κατα τις 10:30, που έκλεινε το μαγαζί της.

Δημοσίευση

Εδω Αφρο!!!!!! :D

Συμπεθερα αυτα σκεφτομαι κι εγω...οτι σε λιγο καιρο που θα αρχισει να κυκλοφορει και το μικρο σκατο,την εβαψα!!!!! :-ss#-o

Μπραβο που πηγατε βολτουλα! ;) εχει καλο κινεζικο εκει;;;

Μιτσακι διακοπαρατε κι εσεις καλα φετος ε;;;; αντε και του χρονου!!!!! :D

Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα η πεθερα σου! :roll:

Α και συγχαρητηρια για την απαλαγη απο τη πιπιλα!!!! :D:D:D

Αναστασι μου πραγματικα μπραβο που το παλευεις τοσο πολυ για χαρη της Αννυς,αλλα κοιταξε λιγο και την Αναστασια γιατι θα καταρευσεις ψυχολογικα καποια στιγμη και η Αννυ δεν ειναι χαζο,ξερει πολυ καλα ποτε εισαι ευτυχισμενη και ποτε οχι!!! :roll:

Επισης εισαι πολυ νεα,πολυ ομορφη και πολυ εξυπνη για να χαντακωνεις ετσι τον εαυτο σου!!!

Κι αν δε το κανεις για σενα καντο για την Αννυ που μονο οταν εισαι εσυ ευτυχισμενη θα ειναι κι εκεινη!!! ;)

Βικυ ρε συ τα αγορια στη φροντιδα τους ειναι πολυ πιο ευκολα! ;) κι αν δε σου κατσει ενας "Αλεξ" :P θα δεις οτι γενικα ειναι πιο...απλοικα οντα να το πω;;;; :lol::lol::lol:

Σισσακι ενταξει νομιζω το γλιτωνεις το πουκαμισακι χιαστι!!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αφρο και εγω εδω! Μολις κοιμησα και τον Γ. χθες του εδωσα λιγο νουροφεν και κοιμηθηκε σερι μεχρι της 6:30!!! Αρα μαλλον πονανε τα ουλακια του και γκρινιαζει η ητανε τυχαιο γεγονος. Σημερα του εβαλα αλοιφουλα του εδωσα και κατι καραμελιτσες ομοιοπαθητικες και θα δουμε τι υπνο θα κανει.

Συμπεθερα δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα θα πεσει πολυ τρεξιμο ετσι και μπουσουλησει η μικρη. Ο δικος μου θελει να ειναι συνεχεια ορθιος και πιανεται απο τραπεζια, καναπεδες και οπου βρει. Εκει να δεις εγκεφαλικα!

Σισσακι μια χαρα σε βρισκω! Τι ομορφες αναμνησεις. Γελασα πολυ με την φαση με το αγορακι :lol: Τι περιμενες να δεις μαρι σε αγορι? :lol:

Αφρο πως εισαστε σημερα?

Εγω θυμαμαι πολλα απο μικρουλα. Να σας πω? Καλα σας λεω :lol:

Λοιπον θυμαμαι ακριβως πως ητανε το προνηπιο μου και την αλανα που παιζαμε πριν γινει το καινουριο δημοτικο. Θυμαμαι αριβως πως ητανε η αιθουσα που πηγαινα νηπια και το κουκλοθεατρο που εφτιαξε ο πατερας μου για να παιζουμε. Υπαρχει ακομα και σημερα! Θυμαμαι φασεις που επαιζα με αλλα παιδακια, που ελεγα ποιημα και ντρεπομουν, που επαιζα στην παρασταση του νηπιου και φουσκωνα απο καμαρι. :D Ξυλο εφαγα μια δυο φορες απο τον μπαμπα μου και δικαιολογημενα γιατι εγω ημουν παντα το πειραχτηρι και τα εριχνα ολα στον αδερφο μου και ο καημενος ετρωγε αυτος ολο το ξυλο παρολο που η μανα μου απο μεσα φωναζε: Και την αλλη την μουσιτσα αυτη τα κανει ολα, δεν ξερω εγω! :lol: Ακομα νιωθω ομως τυψεις για αυτο :oops: Γενικα περασα μια τελεια παιδικη ηλικια που την αναπολω πολυ συχνα και ωρες ωρες ευχομαι να μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω να ξαναζησω καποιες στιγμες. Μακαρι και τα παιδια μου οταν μεγαλωσουν να μπορουν να πουν το ιδιο...

Δημοσίευση

τελικα αρκετες κοπελες θηλαζουν και μεγαλο και μικρο ..... :D

βρηκα ακομα μια !!!

για την ωρα ξερω 3-4 απο το παρενσ 2 απο εδω και μια απο το φατσοβιβλιο και ααμενονται και 2-3 να γεννησουνν ....

λενακι καλουτσικα ...περναει ,ο Μ εφαγε σημερα πρωτη φορα πατατες φουρνου!!!χωρις πιεση με παιχνιδακια ...εκανα οτι δεν βλεπω και το επερνε απο το πιρουνι :lol::lol::lol::lol:

ερη δεν ειχα καταλαβει τι ειχε ο Κωστακης αλλα ευτυχως περασε .

Δημοσίευση

Διαβάζω τις 350 σελίδες που γράψατε τις 3 μέρες που δεν μπήκα, κοιτάω την ώρα και λέω κάτσε να πάω στο τέλος θα ειναι τώρα καμία μέσα και μπαίνω και βλέπω ότι με γράψατε στο μουνί σας δεν ντρέπεστε γαιδούρες! [smilie=disgust.gif]

Νατάσσα κοψοχόλιασα βρε κορίτσι μου τι πάθατε, ευτυχώς όλα καλά, τώρα για τις χημιές εντάξει, λαμαρίνες που λένε. Το θέμα ειναι ότι είσαστε καλα! :D

Μάγδα βρε δεν την έχεις μάθει ακομη την Γωγώ, γενικά τα λέει αυτά αλλά νομίζω ότι αρκετές φορές ειναι χειρότερη με τα παιδιά της και περισσότερο υπερβολική απο οτι χαρακτηρίζει εμάς.. :roll:

Γωγώ πολύ μαλάκας ο τύπος με το αυτοκίνητο, αλλο ενα παράδειγμα ότι σαν άνθρωποι πάμε απο το κακό στο χειρότερο και πλέον δεν πρέπει να λεγόμαστε άνθρωποι αλλά ζώα ντυμένα! :twisted:

Αφρο περαστικά στον Μανωλάκη!

Θέλω να σας αφιερώσω αυτα τα μπισκοτάκια "Κουκουβάγια" που έφτιαξα σημερα, την συνταγή θα την σηκώσω την Δευτέρα αλλά ειμαι τόσο ενθουσιασμένη αλλά και μπαιλντισμένη αφού κοντεύω να φάω όλο το ταψί και το παιδι μου ακομη δεν ξύπνησε να φάει..

Και ήθελα να σας ρωτήσω, ΠΟΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ πρέπει να τρώει ο Κώστας τώρα που παίρνει αντιβίωση??

Πάω να συνεχίσω το διάβασμα :twisted::twisted:

Δημοσίευση

Ερη τωρα σε ειδα! Μα τι τελεια κουλουρακια!!!! Κασσιους ειναι στην μυτουλα? Για τα γιαουρτια δεν ξερω να σου πω, εγω νομιζα πως απαγορευονται τα γαλακτοκομικα οταν περνεις αντιβιωση :roll: Μεσημερακι ειναι εκει ε?

Αφρο αφου αρχισε να τρωει παει να πει οτι συνερχεται! Ωραια!

Ο Γ. ηδη ξυπνησε μια φορα :evil: και ξανακλαιει ελεος!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω τώρα.. ελπίζω αυριο.. σηκώθηκε ο Βαγγ και νευριάζει όταν ειμαι στο πισι.. :twisted:

Ax Βένη κουράγιο παιδί μου, ελπίζω να ξεπεράσει ο Φιλιπακος το πρόβλημα γρηγορα και να τρώει τα πάντα μετά!

Χρυσα απο οτι φαινεται ο Φωφός τις ζηλίτσες του για το μωρό τις βγάζει επάνω σου...

Σισσάκι σε νοιώθω κορίτσι μου και ο δικός μου έτσι ειναι τελευταία και δεν ξέρω τι να κάνω.. μυρλα μυρλα όλη την ώρα..

Δοκιμάζω διάφορα.. μέχρι τώρα δεν.. τον λυπάμαι να τον βάλω και τιμωρία.. δεν ξέρω ρε γαμώτο..

Λενάκι μου τα γιαουρτια τα τρώμε στην αντιβίωση για τα προβιωτικά για να μην κάνουν τα παιδιά ουρολύμωξη..

Ναι κάσιους ειναι..

Καλό βράδυ κορίτσια μου φιλάκια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...