Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Τόνιαααααααααααα πόσο θα κρατήσει ρε συ αυτό? Θα κλαίει πάντα έτσι όταν θα την αφήνουμε?

Να απαντησω στη Μαγδουλα γιατι μπορει να μη προλαβω να σχολιασω μετα και καταλαβαινω το αγχος της! :P

Χιονουλα το να κλαιει την ωρα που την αφηνετε μπορει να κρατησει πολυ καιρο,αλλα μη σε αγχωνει αυτο...σημασια εχει τι κανει μετα που φευγετε! Πχ ειχα παιδακια που μπορει να κλαιγανε τη μιση χρονια(που λεει ο λογος) οταν ηταν να τα αφησει η μαμα τους γιατι ελπιζανε καθε μερα οτι θα τις συγκινησουν και θα τα παρει μαζι της..ομως με το που στριβανε οι μαναδες τους,ηταν λες και τους πατουσες ενα κουμπακι,ξεχνουσαν τα κλαματα και περνουσαν ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Ειχα και παιδακια που οντως δυσκολευτηκαν να προσαρμοστουν και δεν ηταν μονο οτι εκλαιγαν,αλλα δε συμμετειχαν στις δραστηριοτητες ουτε επαιζαν τιποτα..σε αυτες τις περιπτωσεις ομως εφταιγαν κυριως οι γονεις,γιατι ηταν και οι ιδιοι πολυ ευαλωτοι-ευαισθητοι-αναποφασιστοι με το θεμα αυτο...δηλαδη φερνανε το παιδι στο παιδικο και εβλεπες στα ματια τους την ανησυχια,τη στεναχωρια που θα το αφησουν και μεχρι να το αφησουν και να φυγουν εκαναν πολυ ωρα..ετσι απλως παρατεινεις την αγωνια στο παιδι,εκεινο ελπιζει οτι οσο καθεσαι θα σε πεισει να το παρεις και λαμβανοντας τη δικη σου συναισθηματικη κατασταση νιωθει περισσοτερη ανασφαλεια...

Επισης ειχα παιδακια που τις πρωτες μερες δε κλαιγανε ΚΑΘΟΛΟΥ και μια κοπανια αρχισανε να μη θελουν να ερθουν κι εβρισκα το μπελα μου οτι φταιω εγω! Κι αυτο ξερεις γιατι συνεβαινε;;; γιατι τις πρωτες μερες τους αρεσε,αλλα δεν ειχαν συνειδητοποιησει οτι αυτο θα γινεται καθημερινα απο δω και στο εξης!!! Αρχικα το ειδαν οπως πχ ενα παιδοτοπο που παμε ποτε ποτε και φευγουμε..μολις συνειδητοποιουσαν οτι αυτο θα γινεται καθημερινα κι οτι δεν ειναι ακριβως παιδοτοπος,αλλα πρεπει να ακολουθουν μια σειρα,επαναστατουσαν και δεν ηθελαν να ερθουν..ενταξει τους περνουσε πολυ γρηγορα ομως...

Παντως σε ολες αυτες τις περιπτωσεις απο τις πιο ευκολες μεχρι τις πιο δυσκολες ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε μου ετυχε παιδακι που να μη συνηθιζε αργα ή γρηγορα και να μη περνουσε ΤΕΛΕΙΑ μετα!!! ;)

Φυσικα εχει να κανει και με τη δασκαλα...εγω πχ μπορει να ειμαι λιγο γκεσταμπω,αλλα τα αγαπαω πολυ,παιζω μαζι τους,ειμαι δικαιη(πχ δε τα μαλωνω ποτε χωρις σοβαρο λογο) κι εκεινα το ξερουν πολυ καλα,νιωθουν ασφαλεια και μαγαπανε κι εκεινα πολυ!

Α να πω επισης στη Παναγιωτα οτι πεθανα με την ανησυχια της παλι!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλα Μαρία..καταλαβαινω απολυτα τη θλιψη σου για την καταληψη..κριμα μωρε... :(:(:(:(:lol::lol::lol::lol::lol: θα το ξεπερασεις;;;;; :?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα καθησαν ησυχες κ επινες καφε;;;αααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

αναστασακι κ εγω εκφοβιζω,κ ας μην ειναι παιδαγωγικο..λεω οτι κλεβουν παιδακια!ειδικα οταν ανεβαιναμε στο καραβι για Κερκυρα,που γινοταν χαμος κ ημασταν οι 2 μας γιατι ο χ. εβαζε το αμαξι μεσα..εκει να δεις υπακοη!πλυση εγκεφαλου του ειχα κανει για τα παιδακι απου κλεβουν εκει κ οταν ανεβαιναμε ολο ελεγε"καταμε χεγια φικτα,εεεεεεεεετσι,κεβουνε παιζακια" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ακομη το λεει..αλλα συχνα χρειαζεται υπενθυμιση...ε μα!ασε που δεν απεχει κ πολυ απο την αληθεια!! :o:o:o

αληθεια θελει αλλη μαμα η αννυ;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φανταζομαι την εκφραση σου κ εχω λυθει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Νατασούλα αλήθεια!!!???

Ακούστηκε ότι μέχρι την Τετάρτη σίγουρα.. δεν ξέρω

εσύ στο ΤΕΙ θέλεις να έρθεις??γιατί???

Την Τρίτη έχει δημοπρασία στο ΤΕΙ αλλά αν δεν σταματήσει η κατάληψη δεν θα γίνει

Γαμώτο κι έλεγα θα σε γνωρίσω..............

Δημοσίευση

Ιουλια εχω μεγαλη περιεργια να ακουσω τι σκεφτηκες για την ενσταση κλπ!!!!!!Μα θα το καψεις στο τελος κ εσυ τοσο που σκεφτεσαι!!!! :lol::lol::lol: Να χαιρεσαι τη μανουλα σου!!! :D:D

Νατασουλα συνεχισει η Ελενα να γουσταρει το κρεβατακι της?Και να μην ξυπναει για μεμε???

Μαρια πλακα κανεις???Καθισαν σε καφετερια χωρις να κουνηθουν!!? :o:D

Πωπω ρε Γωγω τι μλκ ρε συ...Πραγματικα κερατας κ δαρμενος...!

Λετε να με παει σε κανενα λαουντζ καφε? :lol::lol: Ή σε κανενα κλαμπακι να χτυπηθουμε???Μα ποιο ειναι το στυλ μου σε νυχτερινη εξοδο???εχω ξεχασει! :P Ισως εκεινη θυμαται! :?

Δημοσίευση

να σα ςπω κατι,μαλλον ασχετο :?:? ,σχετικα με την προσαρμογη..

οταν πηγα πρωτη δημοτικου,6 ημουν,εκλαιγα παααρα πολυ,ακομη το θυμαμαι...απαισιο συναισθημα..κ ειχα εκδηλωσει κ πολυ επιθετικη συμπεριφορα εκεινη τη χρονια..

η μαμα μου δεν ειχε καμια ανασφαλεια,ενδοιασμο να με αφησει,κοτζαμ γαιδουρα ημουν εξαλλου,ωστε να επιτεινει το αγχος μου...

με εγραψαν την ιδια χρονια μπαλετο..εκλαιγα απιστευτα..τοσο που εκανα εμετο κ αρχισα να αρρωσταινω..1 μηνα καθησα,μολις με σταματησαν,εγινα καλα! :roll::roll:

με εγραψαν κολυμβητηριο,τα ιδια,αρρωσταινα..τη μερα που σταματησα,την επομενη,εγινα περδικι! :?:?

με εγραψαν ενοργανη,ξανα 1 μηνα..παλι τα ιδια! :?:?

να μη τα πολυλογω..εκανα 3 μηνες αθλητισμο συνολικα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ εβγαλα απειρα ψυχοσωματικα..κ δεν ημουν φιλασθενο παιδι..

επισης...δε με θηλασε η μαμα μου! :geek::geek: σιγα μην επαιξε ρολο,αλλα μια που ολο ασχετα λεω.. :roll::roll::lol::lol::lol:

τα συμπερασματα σας;;;;;;;!!!!

Δημοσίευση

να πω μια καλησπερα...ααααααααααααα πολλα ειπατε..πφφφφφφφφφφ

γωγω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: μα ποοοοοοσο μαλακας ..μετα απο ποοοοσο καιρο το θυμηθηκε?

αφου ρε πουλακι μου δε θα χρεωθεις καντη γαμημενη τη δηλωση κ να πανε στα τσακιδια :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

χρονια πολλ αθηνουλα αφρο καρολ//οτι επιθυμειτε κοριτσαρες...

παναγιωτα αν δεις το προσον του αλεξ(τονιας)θα μεινεις μαλακας

μα ειναι τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΟΟΟΟ :o:o:o:o:o:o

κ που να του σηκωθει :oops::oops::oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Μαρια πλακα κανεις???Καθισαν σε καφετερια χωρις να κουνηθουν!!? :o:D

ναι αλλά τώρα συνήλθανε #:-s

είναι στο δωμάτιο τους, δεν κοιμούνται και χοροπηδάνε στα κρεβάτια και πάνε και στο μπαμπά τους

και τον πειράζουν την ώρα που προσπαθει να κοιμηθεί ο χριστιανός :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

να μη τα πολυλογω..εκανα 3 μηνες αθλητισμο συνολικα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ εβγαλα απειρα ψυχοσωματικα..κ δεν ημουν φιλασθενο παιδι..

επισης...δε με θηλασε η μαμα μου! :geek::geek: σιγα μην επαιξε ρολο,αλλα μια που ολο ασχετα λεω.. :roll::roll::lol::lol::lol:

τα συμπερασματα σας;;;;;;;!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Αααααα απο εκεινους τους 3 μηνες εκανες την γυμνασμενη γαμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα μαλιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν μπορεις με 3 σειρες να περιγραψεις τα παιδικα σου βιωματα!Ή τον τροπο που σου φεροταν η μανα σου,η τη σχεση με τον αδερφο σου και τοοοοσα αλλα!Δε λεω πως σου φεροταν ασχημα!

Ενα παραδειγμα(η Αννυ ξανακοιμηθηκε κ εγω κατουριεμαι τα μαλα αλλα......Εδωωωω)

Οταν ημουν 2 μηνων η μανα μου πηγε στη δουλεια κ μεγαλωνα με τη γιαγια...Ημουν μοναδικο εγγονι-ανηψι-παιδι...2 ετων γεννηθηκε ο αδερφος μου!Γκρινιαρης μεχρι το κοκκαλο,σκουντουφλης(εμεινε αναισθητος για αρκετες ωρες οταν ηταν 2 ή 4ων...Η μανα μου τον ειχε συνεχεια στα οπα οπα μην της παθει τπτ...Κοιμοταν μαζι του μεχρι τα 11(μπαμπας ναυτικος) και εκεινο επειδη γεννηθηκε η αδερφη μου! :o:lol:

Εγω αμεσα νομιζω πηρα ενα αλλο μονοπατι στη διαμορφωση χαρακτηρα(αποψη μου)...Κλειστηκα στο καβουκι μου,ημουν ανεξαρτητη(καλα οχι κ απο τα 2 μου αλλα στη συνεχεια) κ δεν επετρεπα πολλα-πολλα σε αδερφο-μαμα!Ακομα της κραταω μια "κακια"!Ακομα πιστευω πως δεν εχει δικαιωμα να θελει να επεμβαινει!Πραγματικα νιωθω πως αφου τοτε δεν ηταν διπλα μου ετσι κ τωρα πρεπει να ειναι σε μια μικρη αποσταση! :oops::oops::oops: Τη λατρευω!Την βλεπω καθε μερα κ μου λειπει αν δεν την δω αλλα δεν νειμαι αγκαλιτσες κ φιλακια κλπ!....

Μα δεν χρειαζομαι ψυχολογο!Με ψυχολογώμονη μου!!!!

Θελει καμια να προσφερω τις υπηρεσιες μου? :lol::P:mrgreen:

Ρε Τονια τι ωραια που τα λες!Πως γινεται να σε θεωρεις γκεσταπω???? :shock:

Επισης αυτο που λετε με τις σφαλιαριτσες-ξυλο συμφωνω με μαγδα...Και αλλα κοριτσια ειπαν ραια πραγματα αλλα ξεχναω...

Δλδ αν οποτε εκνευριζουμε τους αντρες μας κ δεν κανουμε εκεινο που θεωρουν αυτοι σωστο θα ηταν σωστο να μας χτυπανε???Επειδη μπορουν?Επειδη εκεινοι "ξερουν"?Επειδη θα μας διαπαιδαγωγήσουν ετσι???Κ εγω την εχω "τιναξει" μια φορα το παμπερς κ την εχω σπρωξει 2-3 φορες κ της εχω πασαλειψει φαγητα στη μουρη :mrgreen: αλλες τοσες αλλα ηταν μαλακια μου!Οκ αυτο με το φαγητο ηταν πολυ πετυχημενο!!!!

Καλε θα σκασω!Φερτε ενα παμπερς!

Δημοσίευση

Γωγω μα τι μαλ@κα@ς..αλλα ειπαμε ο κοκ!

τον νοεμβρη του 2010 τρακαραν την πεθερα μου...με την μικρη μεσα...φορτηγο!

δεν σταματησε σε κυκλικο κομβο...ισχυριζεται οτι τον εκλεισε απο δεξια...χαομαρες δηλαδη....1 χρονο μετα εχουν κανει και οι 2 αρνητικη δηλωση ο τυπος λεει οτι το ιχ του προκαλεσε τσο φορτηγο 3000 ευρω ζημια + χρηματικη λογω οτι δεν ταξιδεψε στο εξωτερικο!

η πεθ. εχει 2500 ζημια

αν στο χρονο δεν το φταιξουν και οι 2 δεν θα αποζημιωθει κανεις...η ασφαλιστικες βγαζουν οτι φταινε και οι 2!

αρα αποζημιωνονατι και οι 2 κατα το ημιση απο τις ασφαλιστικες τους!

ο φορτηγατζης εβριζε την πεθ...και εκεινη κοτεψε

οταν πηγε ο πεθ ...μαζευτηκε!

αχ βλεπουν γυναικες και λενε οτι γουσταρουν!

κανε του τη δηλωση...αλλα αν υπαρχει τραυματισμος και εγκαταλειψη οπως λεει θα επρεοε να σε βρει η τροχαια....σε βρηκε?

φωναξε ασθενοφορο?

αν οχι θα παρει τα π@π... το Γ.

χιχιιχι....

Μαρια δεν εχω λογια για τις κορες σου!

μα ησυχες για καφε?

Δημοσίευση

Γωγω να του κανεις δηλωση μονο για υλικες ζημιες

Αλλιως επρεπε να φωναξει τροχαια η ασθενοφορο η να προσκομισει χαρτι απο νοσοκομειο που εφημερευε εκεινη την ημερα στο οποιο να βεβαιωνετε..αλλα και παλη για τραυματια επρεπε να φωναξει τροχαια..αλλιως οποιαδηποτε ασφαλιστικη θα αναγνωρισει μονο τις υλικες ζημιες

Παντως απο δω και περα..φταις δε φταις να κανειςτροχαια

Θυμαστε τοτε που ημουν εγγυος και τρακαρα.. ε ηρθε τροχαια...ο τυπος πηρε απο τα τρια το μακριτερο γιατι ητεν σταματημενος στο αντιθετο ρευμα και μολις βγηκε απο παρκινγκ..συν οτι εφαγε και κλιση επειδη ειχε 2 παιδια που δεν ηταν σε καρεκλακι...νομοι υπαρχουν, ασχετα αν δεν εφαρμοζνται.

Ολοι οι παραβρισκομενοι-αντρες-ελεγαν οτι φταιω εγω που επεσα πανω του κλπ κλπ κλπ...ε φωναξα τροχαια..τερμα

Τι λεγατε οι υπολοιπες..δε θυμαμαι....

μου εφεραν το φοφο και εχει λυσσαξει!!!!

Δημοσίευση

Λέτε να χαλάσω το προξενιό με την Θου και να συμπεθεριάσω με την Τόνια και τον προικισμένο Άλεξ;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρή Θου τι λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):)):)):)) Πωπωπωπωπω ανησυχίες που έχουν οι αγορομάνες...Εγώ πάντως θα σας καθησυχάσω και θα σας πω ότι σημασία έχει η τεχνική... ;);););););) Αντε και λίίιιιγο το πάχος... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσομάνες εμείς τι ανησυχία έχουμε γι'άυτό το κομμάτι;;;;;Μη σας πω καλύτερα.... 8-)8-):lol::lol::lol::lol:

Μαράκι έλα ρε μη σκας τόοσο για τη δουλειά....Θα ξαναρχίσεις κάποια στιγμή... :roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ήπιες καφέ με τις μικρές μαζί και πέρασες τέλεια;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τζουλια να χαίρεσαι τη μαμά σου... :D:D:D:D Εύκολο παιδί ήσουν δηλαδή... :lol::lol::lol:

Ψηλέγκωωωω κάτι ξέρει η Αννυ που θέλει άλλη μαμά... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αντε θα γνωρίσεις γκομενάκια το βράδυ... ;);););););) Μωρή μήπως πάτε σε καμιά βραδιά ποίησης;;;; :roll::roll::roll::roll:

Τι άλλα ήθελα να πω και τα ξέχασα;;;; :roll::roll::roll:

Τόνια έχω την εντυοωση ότι η Ιω ανήκει στην κατηγορία που θα την πιάσει ο πόνος μετά..Στην αρχή θα το δει σαν παιδότοπο νομίζω... :roll::roll::roll::roll:

Βίκυ λέει ότι έχει κάνει δήλωση στην τροχαία και ότι θα μας ζητήσουν αυτοί αυτεπάγγελτα...Ο Γ. προσπαθεί να μάθει τώρα λόγω δουλειάς... ;););););)

ΑΜΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΣΙΓΑΡΑ;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα καλέ μόνο για υλικές ζημιές ζητάει δηλωση...Δεν τραυματίστηκε...Δε νομίζω....Μη μου λες τέτοια....Δε μου ανέφερε τίποτα για σωματική βλάβη... :?:?:?

Δημοσίευση

παναγιωτα αν δεις το προσον του αλεξ(τονιας)θα μεινεις μαλακας

μα ειναι τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΟΟΟΟ :o:o:o:o:o:o

κ που να του σηκωθει :oops::oops::oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Καλα μωρη..και εσυ καθοσουνα και χαζευες το μοριο του παιδιου;;; :lol::lol::lol::lol:

Αναστασια..δεν εχω καταληξει ακομη τι μετραει;;;τι να την κανεις την τεχνικη αν ο αλλος εχει γαριδακι;;; :lol::lol::lol: μμμμμμμμ το παχος που λεει η Γωγω κατι μου λεει... :lol::lol::lol:

Ιουλια αθλητικος τυπος εισαι ρε δηλαδη;;; :)):)):)) Παντως η γαμπα σκιζει!!!

Γωγω..ποσο χρονων ηταν ο τυπος και δεν ηξερε οτι ο απο πισω φταει;;; :o:o:o μιλαμε για χαϊβανι ε;;;

Δημοσίευση

Σισσακι η επανασυνδεση περιειχε και ... [smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif] ;;;;

Αφρο ειδα στην ομαδα ρε το θεμα...τι να γραψω ομως δε ξερω...εχω την εντυπωση οτι και χωρις τα παιδια μια μακροχρονια σχεση περναει κριση!!! :roll::roll::roll: Απλα με τα παιδια ψιλοισωπεδωνετε.

εγω παλι το βρισκω φυσιολογικο...σορρυ τα γραφω εδω..βαριεμαι τωρα να παω στην ομαδα... :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Ειδες το ποντιακο κεφαλι του μικρου που σου ελεγα;;; :lol::lol::lol::lol:

εκει τι καιρο εχει;;εδω μιλαμε μας εχει πεθανει με ζεστη και υγρασια!!!

Αυριο θα εχουμε διακοπη ρευματος 8 το πρωι με 6 το απογευμα... :?:?:?

Ρε κοριτσια..πως μπορω να δω ποιες κοπελες εχουν κανει λαικ τη σελιδα του μαμμυ στο φεις;;;να δω ποιες απο αυτες ειναι και "φιλες" μου;;;

Δημοσίευση

Μαρι αγρινιοτησα...ο μικρος ειναι φτυστον ο προφεσορας..κοιμοσουν;;;;;;

Κοιτα, καποιες τις γραφει εδω στο πλαι..αλλιως δεν εχω ιδεα..εσυ εισαι η επι της τεχνολογιας αδω

Δημοσίευση

Καλε εννοειται οτι κοιμομουν...χανονται τετοιες ευκαιριες για ξεκουραση;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

κοιτα..σε καποιες παταω πανω και ανοιγει η σελιδα τους..σε καποιες αλλες παλι οχι...επισης δεν τις βλεπω ολες..και στην επισημη σελιδα δε δειχνει ολα τα μελη που εχουν κανει λαικ απλα μονο τους φιλους σου...

αααα και με την τεχνολογια εχω χασει επεισοδια... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια γεια σας!! Αχ δεν μπορω να διαβασω ολα αυτα! Καντε μου μια περιληψη πλιιιιιιιιιιζ!!

Γυρισα απο το σαφαρι στο Λευκο Νείλο..ο ανιψιος ξετραλλαθηκε! εχω βαλει φωτο στο ΦΒ στο προφιλ μου και στη σελιδα μου αλλα μπορειτε να τις δειτε κ στο προφιλ...ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ...αξιζε καθε σεντσ που πληρωσμαε κ το χαρηκε κ ο ανιψιος!

Ο Κασπερ παλι τα ειδε ολα με το Σεμπινι..την πρωτη μερα το βραδυ ουρλιαζε επι 4 ωρες..αχ..αχ...ολη μερα δεν τον αφηνε σε ησυχια...ο Κ του εφτιαχνε φαγητο, τον απασχολουσε..δεν πηγε 3 μερες δουλεια για να τον κρατησει..Σας λεω τα ειδε ΟΛΑ....σε καποια στιγμη με παιρνει τηλ και ακουγα εναν Κασπερ μεσα στη ν απελπισια και κατι ουρλιαχτα πισω του Σεμπ...πω πω..Την δευτερη μερα εστρωσε ο μικρος, μονο το βραδυ εκλαιγε λιγο...

Λεω παει δεν θα με ξαανφησει να παω πουθενα αλλα τωρα μου ειπε πως οκ, το ξεπερασε τ σοκ και θα τον ξανακρατησει!!

Αχ πειτε μου τα νεα σας....τι εχασα??

φιλιαααα

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας :!:

Γωγώ από την στιγμή που δήλωση δεν έγινε, τροχαία δεν ήρθε, όλοι έφυγαν είναι σαν να μην υπήρξε ατύχημα!!! ;):geek:

Σισσιώ δεν ξέρω να σου πω, αλλά αν σου πονάνε πολύ γιατί δεν πας μια βόλτα από τον γυναικολόγο?

ό,τι και να σου πούμε εμείς, αν δεν τα δούμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτά....!!!

α ο Λ. όταν ήταν μόνος του - προ Ρ. - πάντα καθόταν σαν παναγίτσα όταν βγαίναμε έξω, τώρα η Ρ. τα προκαλει όλα, εκείνος κάθεται πολύ ήσυχα....τσαούσα με τα ούλα της!!!! :roll::roll::roll::roll:

επίσης Παναγιώτα πολύ ωραία φωτό έβαλες, ο μικρός είναι ίδιος ο προφ.!!! ακόμη και στο γέλιο :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...