Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

καλά είμαστε και η Ρ. ενθουσιάστηκε πάρα πολύ με το μηχανάκι της!!!! :x

δεν έχω διαβάσει τα νέα σας ακόμη.......τα λέμε :x:x

Αφρο, Αθηνά χρόνια πολλά ο,ότι επιθυμείτε!!! :x

σήμερα γιορτάζουν όλες οι Μούσσες!!!! ;)

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιορτάζουν τα όμορφα κορίτσια μας;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D:D

Αθηνούλα χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!Πάντα γερή, ευτυχισμένη και κούκλα να χαίρεσαι την κουκλο-οικογενεια σου... :D:D Άντε και του χρόνου με τον γιο.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροοοο μου, κοριτσάκι μουυυυ χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, χαρά και πολλάπολλά χαμόγελα...Και του χρόνου με μια μπέμπα στην αγκαλίτσα σου.... ;););):D:D:D:D:D:D

Νατάσααα τι δραστηριότητες θα κάνει το εξυπνοπούλι σου;;;; :D:D:D:D

Νατασούλαααα θα ξέρεις τι τρώει όντως.... ;);););) Κι εμάς πρωινό αυτά έχει ή αβγό....

Νενι καλωσόρισες.... :D:D:D

Μωρή τρελοκαμπέρο Παναγιώτα στο κρυφό τρενάκι έχεις βάλει ανακοινωση για τον καφέ...Δεν μπορούμε να γράψουμε εμείς... :lol::lol::lol::lol:

Τόνιααααα γέλασα με τα παιδιά μας...Ξέρεις γιατί είναι έτσι;;;;Επειδή εφαρμόζουμε φασιστικές μεθόδους.... :lol::lol::lol::lol: Πλάκα πλάκα αυτό το παρατηρούσα κι εγώ....Τα παιδιά τα χαϊδεμένα που δεν έφαγαν ποτέ ξυλό χτύπαγαν τις δασκάλες.... :?:?:?:?

Για τους άντρες επίσης γέλασα που μπορούμε να τους διαολοστείλουμε...Άνετα πάντως θα έριχνα καμια στο Γιώργο πάνω σε καβγάδες όταν μου λέει πίπες... :?:?:?

Δημοσίευση

καλημερα .

νατασουλα και εγω λιγα χρονια εχω που το εχω μαθει :lol::lol::lol::lol::lol:

ευχαριστω κοριτσια !!

ειμαι χαλια ποανει ο λαιμος μου και νιωθω καταπτωση ....ο Μ νομιζω καλυτερα ειναι τρωει γιαουρτακι και πινει γαλα ....εχθες δεν το εκανε επινε μονο νερο και μονο το απογευμα αφου σκλυλοπεινασε εφαγε γιαουρτακι .

το μωρο στον κοσμο του .....

δεν εχω ορεξη να γραψω για αυτο που λετε για παιδια -ξυλο-κλαμμα το μονο που θα πω ειναι οτι ξερω οτι εχω κανει λαθοι και κανω λαθοι αλλα δεν τα απενοχοποιω επειδει τα εχω κανει η κανω που και που ....

Δημοσίευση

Καλημερα αγαπημενες!!!! :D:D:D

Καλο μηνα ,καλο φθινοπωρο και καλη σχολικη χρονια να εχουμε ..και καθολου ιωσεις αν γινεται!!!!! :)

Αθηνουλα και Αφροδιτουλα να σας χαιρομαστε βρε!!!! :x:x:x:x

Γωγουλα μου..δε σε πετυχα ον λαιν..απλα 2 πραματακια ηθελα να σου πω γιατι οπως παντα τα γραφω ασυναρτητα και μισα αυτα που θελω να πω και μετα γινεται αχταρμας (ο βασικος λογος που μαλωνω με τον αντρα μου... :?:? )

1)τη λυση για τη διακοπη του σταθμου την εδωσα μονο για την Μαρκελα ..και αυτο λογω της ηλικιας της..τη θεωρω πολυ μικρουλα. Σε μεγαλυτερα παιδακια, ακομη και στον Νικολα που θα κανει τα ιδια μη σου πω και χειροτερα θα προτεινα απλως υπομονη και πολυ κουβεντα με το παιδι.

2) εγω ποτε δε σχολιασα τον παιδικο και τις επιλογες για τις δραστηριοτητες της Ιωαννας σας.Ισα ισα που χαιρομαι που τα καταφερατε να σας παρουν μεσω ΕΣΠΑ σε ενα ομορφο σχολειο.Μακαρι να μπορουσα και εγω να κανω τα χαρτια μου.

και

3)ΜΑ ΚΑΛΑ ...ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ;;;; :evil::evil::evil: εσεις δηλαδη δε ψηνεστε να βρεθουμε;;;:(:(:(:(

παω να δω τη νυφαουλα μου!!!τι τελεια που μπουσουλησε!!! :x:x

αααααααα..και κατι αλλο..προς αγορομανες...

Ανησυχειτε καθολου για τα προσοντα των αγοριων σας;;; :?:?:?

πηγαμε χθες στην παιδ..και ολο επαινουσε το ^^$^$#%#% του μπεμπη και για τον Ν. δε ειπε τπτ... :?:?

Ειδατε τι ανησυχιες εχω ε;;; :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Χρύσα ναι στον Βασιλόπουλο δέχονται και κουπόνια όταν έχουν προσφορές:D:D

Άφρο περαστικά

Παναγιώτα :o:o:o πεθαίνω για τις ανησυχίες σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η αλήθεια είναι κι εγώ το σκέφτομαι πολλές φορές.........

Αχ θέλω να γράψω στην ομάδα και δεν προλαβαίνω :(

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!!!!!

Καλο μηνα να εχουμε και καλο φθινοπωρο!! Την μισω αυτην την εποχη και τον χειμωνα επισης :evil:

Καλα μιλαμε διαβασα τοσα πολλα χθες που εχουν γινει ολα μπαχαλο μεσα στο μυαλο μου :oops: Σχολιαζω οσα προλαβω πριν αρχισει να γκρινιαζει ο Γ.

Χρονια πολλα στα κοριτσακια μας!! Να σας χαιρομαστε!!!!!!!!!

Γωγουλα μου καλη συμφωνω στα περισσοτερα που λες εκτος απο τις βρισιες, την στολη, και κατι ακομα που δεν θυμαμαι :P Καθε μανουλα σκεφτεται και πρατει διαφορετικα για το παιδι της οποτε δεν υπαρχει λογος να νιωθεις ετσι. Δεν γινεται να συμφωνουμε σε ολα. Στα υπολοιπα με καλυψαν τα περισσοτερα κοριτσια. Και εγω ριχνω που και που καμια στο πωπο της Ε. αλλα το κανω οταν με φτανει στα πολυ ακρα και μετα βεβαια το μετανιωνω. Αποφασισα ομως να το σταματησω οσο γινεται γιατι βλεπω πως αρχισε η Ε. να μας χτυπαει και εμας. Οτι βλεπει κανει το παιδι :roll: Επισης μην ανησυχεις που βαζεις την μικρη στο στηθος και κοιμαται. Ετσι κανω και εγω πολλες φορες αλλα οταν ειναι να αφησω τον Γ. στην πεθερα τον κοιμηζει ποιο γρηγορα και απο μενα. ;) Ξερουν τα μικρα σε ποιον τους περνει να τα κανουν αυτα και σε ποιον οχι. Αυτα τα ασυναρτητα απο μενα :) Α! εχει καλε ομωνυμο θριλερ με το ονομα μου η δεν καταλαβα καλα? :lol:

Ρε συμπεθερα συμφωνω με ολα οσα λες! Αχ γιατι να ειμασταν πιο κοντα γμτ :( Πως ειναι τα χειλακια του Αλεξ σημερα? Η νυφουλα μου καλα?

Νατασα μπραβο στην Δαναη για το μπουσουλημα!! Και εμεις μπουσουλαμε εδω και μια εβδομαδα περιπου και εχω βρει τον μπελα μου εκει που πιστευα οτι θα ηρεμησω λιγο. Θελει συνεχεια να πιανεται απο τραπεζια-καναπεδες και που βρει και να σηκωνεται ορθιος :twisted: Παω να δω φωτο σας σε λιγο.

Θου και εγω εχω αφησει τον Γ. κανα 2 φορες αταιστο :oops: αλλα εδωσα μεμε εννοειται. Πως τα παει με τις στερρεες ο Παντελακος?

Αφρο εμεινα κοκκαλο με μερικα που διαβασα στο κρυφο αλλα δεν προλαβα χθες να σχολιασω..ελπιζω να προλαβω να το κανω σημερα.

Παω να τον ταισω γιατι δεν αντεχω αλλη μουρμουρα! Φιλια σε ολες. Τα υπολοιπα αργοτερα.

Δημοσίευση

Λενακι..το "Σε βλεπω" το Saw εννοουσε η Γωγω... :lol::lol::lol:

Ειδατε τι με προβληματιζει;;; :lol::lol:

Αφου οταν φυγαμε λεω τον Γιωργο...οταν μεγαλωσουν θα τους κοιτας εσυ εκει για να ελεγχεις την κατασταση :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Α! Καφέ κι εγώ προτιμώ να τον πίνω "σκέτο"... Χωρίς Μαρκέλλα δηλαδή :P ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλό!!!!!

Αλλά για το χτύπημα είμαι κάθετη. Κι εγώ έχω χτυπήσει το χέρι της Μαρκέλλας και την έχω τραβολογήσει και τσιπήσει αλλά δε μπορώ να το απενεχοποιήσω κι όλας. Είναι πολύ άσχημο όταν συμβαίνει και τσαντίζομαι πάρα πολύ με τον εαυτο μου όταν ξεφεύγω τοσο... Στους άντρες μας θα ρίχναμε καμια μπάτσα? Θα τους χτυπούσαμε το χέρι? Θα μας άρεσε αν το έκαναν αυτοί σε μας? Γιατί στα παιδάκια να "επιτρέπεται"? Και δεν είναι για τα ψυχολογικά και μ@λ@κίες....Δεν πιστεύω ότι μπορεί να δημιουργηθούν ψυχολογικά σε ένα παιδί με μεμονομένα περιστατικά. Είναι όμως έλειψη σεβασμού... Επίσης αν εσύ χτυπήσεις το παιδί σου, το παιδί πιο εύκολα θα χτυπήσει και αυτό... Και πιο εύκολα θα δεχτεί το ξύλο και αργότερα στη ζωή του. Και πιο εύκολα θα χτυπήσει κι αυτό τα παιδιά του ως γονιός.

Πάντως εδώ δεν έχω δει ποτέ γονιό ούτε να φωνάζει, ούτε καν να τραβολογάει το παιδί του... Δεν ξέρω αν είναι τέρατα ψυχραιμίας όταν είναι έξω και στο σπίτι γίνεται χαμός αλλά δε νομίζω. Άλλη κουλτούρα...

συμφωνώ!!! ;) ..............

όπως συμφωνώ και με αυτό που είπε η Λένα, αλλά δεν το παραθέτω γιατί είναι σε άλλη σελίδα και πού να το βρίσκω πάλι!!!! :roll::roll::roll::roll: ......συγνώμη που το επαναφέρω αλλά σήμερα το διάβασα!!!! :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Παντως και ο Χριστοφορος που δεν εχει φαει ποτε ξηλο, ουτε δαγκωματια χτυπαει...κυριως εμενα...

Παντως θα συμφωνισω με τη Μαγδα...και την Αργυρω βεβαιως βεβαιως

Παναγιωτα γιατι ανισυχεις...ειναι κατι που μπορει να διορθωθει...οχι..οποτε..

το πολυ πολυ θα τους μαθει ο μπαμπας να το χρισημοποιουν σωστα :lol::lol::lol:

λενακι φιλια

Αργη τελεια η φατσα της ΡΕΑΣ

Δημοσίευση
Με σκοτώνεις μιλάμε :(:(:(

beklager, σόρρυ δεν το ήθελα.....είναι δικές μου σκέψεις που τις έκανα το βράδυ που έβαζα την Ρ. για ύπνο......μην μου δίνεις σημασία.....συνέχισε όπως νομίζεις ότι είναι καλύτερα για όλους.....δεν είμαι ειδική!!! :x:x:x

τα διάβασα όλα.....μόλις τώρα τέλειωσα!!!! ουφ!!!! πολλά γράψατε!!!! :?

Δημοσίευση

Καλημέρα!! :D

Άφροδιτούλα και Αθηνά χρόνια σας πολλά! :P Ό,τι επιθυμείτε να το πάθετε. Σήμερα γιορτάζει και το ρυζάκι η Καρολίνα!

Σήμερα είχαμε πρώτη μέρα παιδικό, αλλά δεν πήγαμε, γιατί η Χ δεν ήθελε και ο μπαμπας της θεώρησε πως είναι σωστό να μην την πιέσουμε! :twisted:

Τεσπα! Να δω αν και αύριο δε θέλει να πάει τί σκοπεύει να κάνει ο συμβίος μου! :evil:

Νατασσα καλό κυνηγι στα μπουσουλητά της Δ! :P:x

Τί άλλο; :roll: Πάω να διαβάσω και το κρυφό και τα λέμε μετά! :mrgreen:

Αργυρω σχολίασε τα ΟΛΑ τώρα!! :lol:

Παναγιώτα και μεις θέλουμε βρε όργιο να σε δούμε να μας πεις και για τη βάφτιση! Πήγα σήμερα το πρωί κατεβαίνοντας για το γραφείο και πήρα τα δώρα για όλες τις βαπτίσεις που έχω! ΠΕΝΤΕ στο σύνολο! :shock: Και δύο γάμους! Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου είμαι κλεισμένη όλα τα Σάββατα και τις Κυριακές! :o

Δημοσίευση
ο Μ ακουσε το πλυντηριο που τελιωσε και πηρε την λεκανη τα εβγαλε κ μου τα εφερε!!! :x:x:x:x

άντε ρε, αλήθεια? :x:x τι γλυκούλης!!!! φτου φτου :x:x

Αθηνά καλώς ήρθατε και μπράβο στα κοριτσάκια σου :x:x

Καλή σχολική χρονιά Σισσιώ :x , δεν σχολιάζω......!!!!

μπράβο στις Δανάες του τρένου!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Αργη ειναι ο πινακας του Gustav Klimp και λεγιετε "Το φιλι"

απεικονιζειτον ζωγραφο μετην αγαπημενη του

Ειναι ο αγαπημενος μου ζωγραφος, Οταν πηγα Βιεννη μονη μου-γιατι πηγαμε και γαμηλιο ταξιδι- ειχα ξεροσταλιασει μια ωρα στο μουσειο Belvedere για να δω τα εργα του

Δημοσίευση

ξεχασα!

Αφρο και Αθηνα και οποια αλλη γιορταζει χρονια σας πολλα!

Σισσιω πρωτη μερα?

και εγω εθλω καφεδακι αλλα να το κανονισουμε πολυ πιο νωρις!

ααααα ξεχαστε τα νοτια προαστια...χιχιιχι!

Δημοσίευση
Αργη ειναι ο πινακας του Gustav Klimp και λεγιετε "Το φιλι"

απεικονιζειτον ζωγραφο μετην αγαπημενη του

Ειναι ο αγαπημενος μου ζωγραφος, Οταν πηγα Βιεννη μονη μου-γιατι πηγαμε και γαμηλιο ταξιδι- ειχα ξεροσταλιασει μια ωρα στο μουσειο Belvedere για να δω τα εργα του

Πάλι καλά που ρώτησε η Αργυρω, γιατί είχα ακριβώς την ίδια απορία! :lol:

Τώρα που μας κατατόπισες το διακρίναμε το φιλί! :mrgreen::oops:

Βίκυ ναι. Πρωτη μερα για φέτος, αλλά δεν το τιμήσαμε το σχολείο με την παρουσία μας! :roll:

Δημοσίευση

Καλα ρε σεις...αυτος ειδικα ο πινακας κυκλοφορει πολυ..

αφιστε...πριν μερικα χρονια δεν τον ηξερε κανεις...τωρα εχει γινει σουπα

Αχ και εγω θελω καφε...και μερικα μοχιτο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...