Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νατασάκι είμαι μωρή διχασμένη προσωπικότητα.....Δεν ξέρω...Με αφορμή την ξανθούλα μαρκέλλα και τις επικρίσεις που δέχτηκα για το βεβαρημένο πρόγραμμα της Ιως, έκανα το λογίδριο μου, τα είπα και ξεθύμανα... :?:?:?:?:?:oops::oops::oops::oops::oops:

Α, Μάδγα ήθελα να σου πω ότι κι εγώ κάθε φορά που θα ρίξω καμία στο τσουπωτό κωλαράκι της Ιως και θα της φωνάξω, μετά από ένα λεπτό το μετανιώνω και πάω την αγκαλιάζω, της ζητάω συγγνώμη κλπ..Αλλά όταν το κάνω με φτάνει στα όρια μου και πραγματικά δεν μπορώ να το ελέγξω... :oops::oops::oops: Αφού πλέον κάθε φορά που της φωνάζω μου λέει "Μαμά συγγνώμη που μου φώναξες..." :?:?:lol::lol::lol:

Έτσι όπως το λες όμως για το χέρι, γιατί δε χτυπάμε τους άντρες μας κλπ δεν το έχω σκεφτεί ποτέ.... :?:?:?

μαιμού χαίρομαι που όλα ήταν καλά....Αντε μπράβο που δεν πήρες και κιλά.... ;););)

Μαρίαααα μαζί σου παρεξηγήθηκα..που το κατάλαβες;;;; :lol::lol::lol:

Καλά τρελό γέλιο οι μικρές με τα αλληλοσκουπίσματα... :lol::lol::lol::lol: Εγκεφαλικό θα πάθαινα...Τελικά εσύ κάθεσαι να σε σκουπίσουν;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αααααλλλο άγχος αυτό με τον παιδικό...Η Ιω δεν ξέρει να σκουπίζεται μόνη της...τι θα κάνει;;;; :o:o:o:?:?:?:?:?:? Αφήστε που σκέφτομαι συνέχεια ότι θα πηγαίνει, θα κάθεται στις τουαλέτες που θα έχουν κάτσει δεν ξέρω και εγώ πόσα παιδιά, θα ακουμπάει και τα χεράκια της στη λεκάνη και μετά θα βάζει τα χέρια στο στόμα κλπ... :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick: Εγκεφαλικό... :shock::shock:

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Γιατί να την κοιμίσω με το στήθος όταν είναι ανήσυχη;;;Γιατί να την παίρνω συνέχεια αγκαλιά όταν κλαίει;;;Κατάλαβες τι θέλω να πω....;;;; :roll::roll::roll:

Γιατί το ένστικτό σου, σου λέει ότι το έχει ανάγκη, κι ότι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις;)

Και γιατί κάνεις κακές παρέες στο μάμμυ :P

Καλά το επιχείρημα ότι έγινες εσύ ανεξάρτητη δεν πολυστέκει... Όχι γιατί δεν είσαι αλλά γιατί είσαι πολύ λίγη για να θεωρηθείς δείγμα πλυθησμού :-B Μη μου πεις ότι πιστεύεις ότι οι Έλληνες νέοι είναι ανεξάρτητοι? Οι περισσότεροι ζουν με τη μαμά τους μέχρι να παντρευτούν... Τους κάνει ο μπαμπάς τους τη φορολογική τους δήλωση. Η δική μου γεννιά τουλάχιστον - εσύ είσαι και πιτσιρίκα :P

Και δεν είναι μόνο το θέμα της ανεξαρτησίας... Είναι και η σχέση που χτίζεις με το παιδί. Του δείχνεις ότι είσαι εκεί γιαυτό. Δε λέω να ικανοποιείς κάθε καψώνι του και δεν το κάνω κι όλας...

Λένα, Μαρία, Νατάσα γειαααααα!Πάω να σας διαβάσω...

Δημοσίευση

Γωγώ θα τη σκουπίζουν ρε χαζό οι νηπιαγωγοί και θα τα βάζουν να πλένουν και τα χεράκια τους...

Οι τουαλέτες στο σχολείο της Ιω είναι λες και είναι στρουμφοτουαλέτες!! :lol::lol::lol::lol:

Όλα μικροσκοπικά :D:D:D:D

Δημοσίευση

Μαγδούλι δεν ξέρω...Καμια φορά είναι τόσο νευρική που θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί και εγώ τη βάζω βυζί και στο δευτερόλεπτο κοιμάται.... :shock::shock::shock: Και λέω εγώ "γιατί να το κάνω αυτό;;;;;Όταν θα επιστρέψω δουλειά που θα είναι με τη μάνα μου ή την πεθερά μου και έχει ανάλογα περιστατικά αυτές πως θα την κοιμίζουν αν η μπέμπα έχει "μάθει" έτσι;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Αν μάθει να είναι κρεμασμένη σε ένα βυζί και είναι η μοναδική της παρηγοριά -που είναι- πως θα γίνει ανεξάρτητη;;;;;Αν τρέχω σε κάθε κλαμα της πώς θα μάθει να "παρηγορείται" μόνη της;;;;; :roll::roll::roll:

Κατάλαβες τι θέλω να πω;;;; :roll::roll::roll:

Κι εγώ θυμάσαι πόσο άσχημα ένιωθα όταν ήμουν έγκυος και η Ιω είχε πάθει φρίκη και κάθε βράδυ κοιμόταν μαζί μας πράγμα που δεν είχε ξαναγίνει;;;;; :roll::roll::roll::roll: Το θεωρούσα λάθος....Αλλά το έκανα επειδή δεν είχα αντοχές... :oops::oops:

και απορώ πώς αντέχετε όλες εσείς, πόση υπομονή έχετε και ικανοποιείτε όλες τους τις επιθυμίες και αισθάνομαι ούφο (όχι ότι δεν είμαι :lol::lol::lol::lol: )...

Δημοσίευση

Α, και για αυτό που λες για τους Έλληνες που ζουν ακόμα με γονείς κλπ, νομίζω ότι γίνεται επειδή δεν έχουν χρήματα..... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Κι επειδή οι μανάδες τους ήταν σαν εσάς και τους τα είχαν όλα έτοιμα στο χέρι.... :-p:-p:-p:-p

και η δικιά μου μάνα έτσι ήταν....

Ξέρεις τι σοκ έπαθα όταν από εκεί που με συντηρούσε ο πατέρας μου, σπούδαζα, έμενα μόνη μου, δούλευα, αλλα τα λεφτά τα δικα μου τα κραταγα για τα λούσα μου, πήγα και έμεινα με το γιώργο και τελείωσε η χρηματοδότηση;;;; :o:o:o:o

Δημοσίευση

γωγω κ γω τα ιδια ελεγα.ελαγα πως θα κοιμαται στο σχολειο αφου κοιμαται ΜΟΝΟ με μεμε..

κ τελικα λαθος μου..το μωρο σου θα μαθει να κοιμαται αναλογα..

στο σπιτι κοιμαται με το μεμε κ αν ειναι σχολειο -γιαγια κτλ κοιμαται με βοηθεια η μονο κτλ

καταλαβες η να το ζωγραφισω?

εκανα κοτοσουπα

μαγδα ξανα γεια σου :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Θούλη ευτυχώς που δε θα είμαι σπίτι να βλέπω τι γίνεται.....Θα τραβάνε τα πάνδεινα από το σκαομαθημενάκι μου...Τη βλέπω τη μάνα μου να εφαρμόζει χιτλερικές μεθόδους.... :?:?:?:?:?:? Που είσαι τόνια;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μαράκι θα το ρωτήσω....Μακάρι να τη σκουπίζουν γιατί αλλιώς θα θέλουμε χέσιμο και καινούριο βρακί..... :lol::lol::lol::lol: Λες γι'αυτό να λέει το χαρτί να έχουν μέσα στην τσάντα μωρομάντηλα;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Α, ούτε τρώει μόνη της....Σούπες κλπ..τα στέρεα την αφήνω να τα φάει μόνη της..Τα άλλα όχι... :?:?

Δημοσίευση

ρε γωγω 4 μηνων ειναι η μικρη!!! απο τωρα θες να γινει ανεξαρτητη????? :lol::lol::lol::lol:

επισης μην αγχωνεσαι καλε για το σκουπισμα της ιω, ειναι πολυ μικρη ακομα, οι κοπελες θα τη φροντιζουν!!

δεν ξερω, εγω παντως, ακομα δεν αγχωνομαι για το ποτε θα γινει ανεξαρτητος..

ειναι ακομα πολυ μικρος.. κ ειναι κ στο παιδι το ποτε θα νιωσει ετοιμο να "αποχωριστει" τους γονεις

κ γενικα οοοοοοολα αυτα που συζηταμε τωρα ειναι θεμα αντοχων

αν μια μαμα δενεχει την αντοχη να σηκωνεται 1247873481784 φορες το βραδυ απλα δεν το κανει..

βρισκει τον τροπο, οποιος κ αν ειναι αυτος, κ ειναι στο χερι της το ποσο αργα η γρηγορα θα το σταματησει

αλλα πραγματικα πιστευω οτι ειναι θεμα αντοχων σε πολυ μεγαλο βαθμο..

κ οχι δεν ειναι λογω χρηματων...

ξερω ΠΟΛΛΑ ατομα που ενω δεν ειχαν ουτε εχουν οικονομικο προβλημα συνεχιζουν ακομα κ τωρα να μενουν με τους γονεις τους

Δημοσίευση

Ιουλία μου κρίμα ρε συ....... :?:?:?

Ένταση να κάνεις οπωσδήποτε. Δεν ξέρεις πως μπορέί να λερθουν τα πράγματα, Μπορεί και να έγινε λάθος...

Έβαλα φωτο πάτε να δείτε!!!

Αναστασία πάρε κάθισμα τουαλέτας! Και η Ε δεν έκατσε ποτέ στο γιογιό!!!

Επίσης μάθαμε τι περιμένει η Βίκυ;;;;;;;;

Λένααααααααααααααααα τέλεια!!! Έκανες καμπύλη τόσο νωρίς;;; Τί κάνει η αγαπημένη μου!!!! Φιλιά να της δίνεις κάθε που πας!!!

Μαγουλάκια έκανε το μπομπίρι;;;;;; Φτου φτού!!!! Και τα 4 κιλά σούπερ

Γωγώ και γω αυτό σιχαίνομαι......

Δημοσίευση

σα του γονεις δε ειναι κανεις :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

το νους σας γομαρια..μη τους στεναχωρειται :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

παω για υπνο..μη το ξεφτυλισετε [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

ειδα τις φωτο..τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεις

Δημοσίευση

Να σε δω μωρή συμπεθέρα όταν γεννήσεις ποιον θα έχεις στο κρεβάτι σου και ποιον θα πρωτοκοιμίζεις....... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Και γιατί δε φεύγουν από το σπίτι τους αυτοί οι "πολλοί";;

Νατασα η Ειρήνη δε θα πάει παιδικό η ψυχούλα μου;;;;; :roll::roll::roll:Που έβαλες φωτος;;;

Δημοσίευση

Νατάσα ναι το είδα όοοοοολο το δεύτερο πόδι :lol: Μα επέμενε η φιλενάδα και δεν ήθελα να την προσβάλλω :lol:

Ναι, έχουμε ένα θεματάκι με τον παιδικό, αλλά πιστεύω πως θα πάει καλά. Σήμερα ήταν καλή μέρα...

Γωγώ ξέρεις γιατί δε μπορούμε να το ελέγξουμε το χεράκι μας και φεύγει? Γιατί έτσι έχουμε μάθει... Έτσι έχουμε μεγαλώσει. Έτσι βλέπουμε γύρω μας. Γιατί μέχρι και πριν λίγα χρόνια οι δάσκαλοι άστραφταν χαστούκια στα παιδιά και τα χτυπούσαν με βέργες και θεωρούταν μέθοδος διαπαιδαγώγης... Και όχι πολύ πίσω ε? Εγώ έχω φάει χαστούκι από δάσκαλο στην Τετάρτη δημοτικού και δεν το είπα καν στη μάνα μου γιατί ντρεπόμουνα. Γιαυτό δε μπορούμε να το ελέγξουμε. Πρέπει όμως.

Θα τις πλένουν ρε τις τουαλέτες... Και τα χεράκια τους. Κουλ 8-)

Και συνεχίζω γιατί μέχρι να γράψω πόσταρες κι άλλα :P

Δεν είναι μαλακία να την αφήσεις να σπαράξει στο κλάμμα όταν ξέρεις ότι με λίγο μαγικό βυζί θα ηρεμήσει και θα κοιμηθεί αμέσως? Δεν την κακομαθαίνεις ρε συ... Όταν δε θα είσαι εκεί θα βρει άλλους τρόπους να κοιμάται. Κι εγω το φοβόμουνα για το μεσημεριανό ύπνο όατν ξεκίνησα δουλειά που ήταν 11 μηνών αλλά την κοίμιζε μια χαρά ο άντρας μου στο καρότσι.

Επίσης δεν είναι το ίδιο να ικανοποιείς τις ανάγκες ενός βρέφους ή μικρού παιδιού με το να νταντεύεις ένα μαντράχαλο 18 - 28 - 38 χρονών... Σίγουρα είναι και οικονομικοί οι λόγοι που μένουν σπίτι αλλά οι περισσότεροι το επιλέγουν γιατί βολεύει ;)

Θουλίτσα γειαααα!

Ωχουουου σταματήστε να γραφετε επιτέλους :evil:

Σας διαβάζω αλλά δεν ξαναγραφω - Αι πρόμισ!

Δημοσίευση

Εγώ ποτέ δεν έφαγα χαστούκι από δασκάλα...είμαι μικρή ντε... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά έφαγα τόσο ξύλο από τη μάνα μου.... :?:?:?:? Αλλά μυαλό δεν έβαλα....Αναισθητη είμαι.... :?:?:?:? βασικά και να τη χτυπήσω δεν παίρνει χαμπάρι....Μόνο με την τιμωρία βάζει μυαλό.. :?:?:? λέμε τώρα... :roll::roll::roll::roll:

Νατάσαααα τέλειες οι φωτο ρε...Τι κουκλιά έκανες... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Α, δε σας είπα...

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο....Η μπέμπα έκανε εμβόλιο γαστρεντερίτιδας και μυνηγγιτιδιόκοκκου και η Ιω μαντού....

Η μπέμπα έφτασε τους 64,5 πόντους και είναι 6400.... :D:D:D:D:D Πήρε 1100 γρ. σε 1,5 μήνα... :D:D:D:D

Πήγα και ήταν δυο ιατρικοί επισκέπτες...Η μια ήταν για γάλατα... :evil::evil::evil: Ενω εξέτασε τη μικρή ο γιατρός μου λέει "Τι γάλα δίνουμε στη μκρή;;;;" :evil::evil::evil::evil: Του λέω "το δικό μου.." Και μου απαντάει "α, μπράβο..." :twisted::twisted::twisted::twisted: Και τη βρήκε σούπερ σε ανάπτυξη.... :D:D

Δημοσίευση

γωγουλα δε φευγουν γιατι βολευονται..

δεν πληρωνουν νοικι, δεν εχουν καθαρισμα, μαγειρεμα, εξοδα για τα καθημερινα ψωνια, λογαριασμους... ολα τα πληρωνουν οι γονεις τους. τι αλλο μενει?

τωρα προχειρα μου ερχονται 5 ατομα στο μυαλο, ηλικιας 25-35 χρονων, που κ οι 5 εχουν δουλεια κ θα μπορουσαν ανετα να μενουν μονοι (οι 2 που βγαζουν κ τα λιγοτερα εχουν κ τη δυνατοτητα να μεινουν σε δικο τους σπιτι χωρις ενοικιο)

αχ κ εγω εφαγα ξυλο οταν ημουν μικρη.. κ ακομα κ τωρα ο πατερας μου επιμενει οτι θα πρεπει να τρωει που κ που λιγο ξυλο ο αναστασης για να "μαθει", οταν νευριαζει, οταν κλαιει, οταν απαιτει κατι...

ακριβως επειδη εχω φαει πολυ ξυλο οταν ημουν μικρη δε θελω να δωσω καθολου στον μικρο, το ξυλο κ το φοβο δεν τα θεωρω παιδαγωγικες μεθοδους..

συμπεθερα το πολυ πολυ να ιεμαστε 4 στο κρεβατι :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα !!!!!!!! Ηρθα κι εγω!! 3 μερες ειπα θα μεινω στο χωριο και ξεχαστηκα..

Τι κανετε; Καιρο εχουμε να τα πουμε και μου λειψατε.. Αν θελετε μου λετε τα πιο χοτ νιους γιατι δε βλεπω να τα διαβαζω ολα...

Σας φιλω ολες :-*:-*:-*

Δημοσίευση
Λέει "Φύγε παλιατζή...Θα πάρω την κααμπίνα και θα σε κοτωσω..." :shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Α καταλαβα... τη βλεπω παρεακι με τον Αλεξ στη στενη!!!!! Μπονι και Κλαιντ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βαριεμαι να αναπτυξω τις δικες μου θεωριες περι ανεξαρτησιας-ελληνων μαντραχαλων κτλ...

Μονο να πω οτι ενω και τα κοριτσια και τα αγορια ετρωγαν το ιδιο ξυλο τα κοριτσια παντα εβγαιναν πιο ανεξαρτητα απο τα αγορια(εγω και στην ερημο να με αφησεις νομιζω θα βρω τροπο να επιβιωσω,ο αδερφος μου ουτε σωβρακα δε ξερει να αγορασει μονος του)..

Επισης τον αντρα μας κι οποιονδηποτε αλλο ενηλικα δε τον χτυπαμε γιατι πολυ απλα μπορουμε να τον βρισουμε και τον στειλουμε και στο διαολο αν μας τα κανει τσουρεκια!!!! :lol::lol::lol:

Ακομη επειδη εχω δουλεψει με 100νταδες παιδακια,εχω να σας πω οτι το ιδιο δερνοντουσαν μεταξυ τους ειτε ετρωγαν ξυλο στο σπιτι ειτε οχι,ΑΛΛΑ ακουστε να κουφαθειτε τα παιδια που ετρωγαν και καμια(δε μιλαμε για τραβηγμενες καταστασεις ετσι;;) δεν απλωσαν ποτε χερι πανω μου,ενω κατι αλλα που οι γονεις τους δε τα αγγιζαν και τα ειχαν στα πουπουλα,αν τα ζοριζα μπορει να ετρωγα και καμια ξαναστροφη!!!!! :shock::shock::shock::shock:

Ολα σχετικα ειναι νομιζω...

Θουλακι δε θα θελει να τρωει μετα ο Παντελης και θα απορεις γιατι!!!!! :lol:

Ε μα να σου πω κι εγω αν ειχα την ευκολια του βυζιου,σιγα μη κουβαλουσα εξω ενα σκασμο πραγματα! ;)

Μαρη Λενα τι εκανα παλι στον υπνο σου;;;;;; :lol::lol::lol:

Παω να δω φωτο...

Μαλακια δε προλαβαινω τωρα θα τις δω μετα!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!

Ξυπνήσαμε!

Η Ε τρώει και η Δ γλύφει ένα κουτάλι!!!

Σας το πα;;; Η Δ μπουσουλάει!!!!!!!!

Τόνια θα επιστρέψεις σε δουλειά;;; Όλο θέλω να σε ρωτήσω και το ξεχνάω...

Γωγώ όχι δεν θα πάει παιδικό΄ούτε και φέτος! Θα έχουμε δραστηριότητες όμως σχεδόν κάθε μέρα!

Νατασούλα καλημέρα! Τί κάνουν τα ζουζούνια;;;;

Νένη φιλάκια!!!

Θουυυυυυυυυυυυυυυ φιλάκια!!!

Μάγδα ήσουν τυχερή λοιπόν γιατί γνώρισες το 2ο πόδι καλύτερα!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Μπράβο στην Δανάη!!!!!!!!! Καλό αλώνισμα τώρα :lol::lol::lol:

Καλά είμαστε Νατάσα, ετοιμαζόμαστε για την σχολική χρονιά, σήμερα θα πάμε να πάρουμε τσάντες :D

Γωγώ μεσημεριανό δεν είχε έτσι κι αλλιώς, πρωϊνό μας είχε πεί θα έχει αλλά τώρα που έκανα την εγγραφή λέει τίποτα απο φαγητό........δεν με χαλάει θα ξέρω και τί τρώει. Έτσι κι αλλιώς στους περισσότερους παιδικούς για πρωϊνό δίνουν ψωμί με μέλι, μαρμελάδα ή μερέντα και η Έλενα δεν τρώει κανένα από αυτά.

Το πρωϊ συνήθως τρώει αυγό, δημητριακά, κουλούρι, τσουρέκι ή τοστ

Τόνια και Νένη καλημέρα

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

τι κανετε;;;;

εγω καλα ηρθε η μανα μου και πηρε τον μεγαλο και ειναι ευκαιρια να κανω καμια δουλεια τωρα που ο μικρος κοιμαται.

Σας διαβασα..θα σχολιασω οταν ξυπνισει

Παω να δω φωτος...φιλακια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...