Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα..Τι κάνετε;;;ώρες ώρες με αυτά που διαβάζω στο τρενάκι νιώθω ότι δεν έχω καμία θέση εδώ μέσα...Μου φαίνονται τόοοοοοσο υπερβολικά αυτά που λέτε που καμια φορά αναρωτιέμαι αν κι εσείς οι ίδιες τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή απλώς τα λέτε γιατί έτσι πρέπει να ειναι η σωστή μαμά...Δεν κάνω επίθεση σε καμία σας, τις περισσότερες σας συμπαθώ πολύ, αλλά νιωθω ότι είμαι από άλλο πλανήτη.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Κι επειδή εγώ δε θεωρώ ότι οι τακτικές οι δικές μου αναφορικά με την ανατροφή των παιδιών μου είναι λάθος, αλλά και πάλι δεν μπορεί όλες να έχετε άδικο κι εγώ δίκιο, νιώθω ξένη... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Εν πάσει περιπτώσει εσάς δε σας αφορά αυτό, απλώς ήθελα να το πω για να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας.... :oops::oops::oops::oops::oops:

Δεν έχω διάθεση να σχολιάσω...

Μονο να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη Ρέα...Αργυρούλα να είναι γερή, πανέξυπνη και ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή....Η ζωή της να είναι ενα ατελειωτο παιχνίδι... :x:x:x:x Φιλιά να της δώσεις... :x:x

Δημοσίευση

Χρύσα σε κανονικό φούρνο μπαίνουν αυτά?

Έλα ρε Ιουλία κρίμα :(:(:(:(

Είστε δημότες Παύλου Μελά? νομίζω ότι προτεραιότητα έχουν οι δημότες άσχετα από το εκκαθαριστικό

έτσι τουλάχιστον είχαν πεί σ'εμένα

Δημοσίευση

χρυσα μου τα θεωρει πεταμενα χρηματα,απο τη στιγμη που η μαμα του θελει να τον κρατησει..

δε λεω οτι μας περισσευουν..αλλα μπορω εναν ιδιωτικο να τον πληρωσω πια..αχ απογοητευτηκα πολυ..πληρουσαμε κ τις προυποθεσεις ρε γμτ..μαλλον θα την κανω την ενσταση..αλλα θα πρεπει να παρω αδεια απο τη δουλεια..ουφ!

δεν εχω παραπονο απο την πεθερα μου,ηθελα ομως να ενταχθει σε ενα προγραμμα παιδικου ο γιωργος..

κ επειδη μου ελεγαν οτι σίγουρα θα τον παρουν,ειχα επαναπαυθει..

τί θα κανω τωρα;; :roll::roll::roll:

γωγουλα ελα μωρε :(:(

με στεναχωρεις που σκεφτεσαι ετσι..μαλλον επειδη σου ειπαν τα κοριτσια οτι ο παιδικος αυτος ειναι υπερβολικος;βρε χαζο,κακοπροαιρετα δε στο ειπε καμια!σε αγαπαμε ολες πολυ κ ας μη σε ξερουμε ολες απο κοντα!η καθε μανουλα κανει αυτο που θεωρει καλο για το παιδακι της,καμια δεν κρινει!

αντε ξεκολλα κ χαμογελα! :D

νατασουλα δημοτες π.μελα ειμαστε :( που να μην ημασταν κιολας :(

Δημοσίευση

Ιουλία έχουν βγάλει λίστα κατάταξης ή μόνο λίστα επιτυχόντων?

Να την κάνεις την ένσταση αν και να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω κατά πόσο θα βγάλεις άκρη

Απότι θυμάμαι όταν πήγαινε ο Μιχάλης δεν βγάζανε λίστα με μόρια δίπλα για να μπορείς να συγκρίνεις

απλά μια λίστα με τα παιδιά που πήραν ;)

Ο Μιχάλης πήγαινε 3 χρόνια και την 4η χρονιά δεν τον πήραν.....ευτυχώς τον είχαν πάρει στα προνήπια και δεν ασχολήθηκα περεταίρω......

Γωγώ έλα ρε τί είναι αυτά που λές???????????????????

Έτσι κι αλλιώς καμία δεν συμφνωνεί με όλες τις άλλες, εδώ είμαστε για να λέμε τις εμειρίες μας και να μαθαίνουμε από αυτές ;)

Δημοσίευση

νατασα λιστα με τα ονοματα εχουν βγαλει μονο,χωρις μορια διπλα..

θα παρω τηλ. το πρωι να ρωτησω για ενστασεις..αλλα κ εγω χλωμο το κοβω..

καταλαβα,το παιδακι μου θα παει κατευθειαν νηπια,που ειναι υποχρεωτικα..τουλ.θα ψαξω καμια δραστηριοτητα να πηγαινει ως τοτε.. :(:roll::roll::evil:

Δημοσίευση

Ιουλία καμία σχέση με τον παιδικό....Εγώ τον επέλεξα και είμαι τυχερή που μπήκαμε χωρίς να πληρώσουμε...Ο καθε γονιός έχει διαφορετικά θέλω για το παιδί του ανάλογα με την εξελιξη του...Δε συμφωνώ με το ότι ένα παιδί πρέπει συνέχεια να παίζει... :roll::roll::roll::roll: Και δε νομίζω η κολύμβηση και το μπαλέτο να τη "φορτώσουν"....Σαν παιχνίδι θεωρώ ότι θα τα βλέπει..Δε νομίζω να τη βάζουν να σπάει τα δάχτυλα των ποδιών της για να πετυχει τη χορογραφία... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απλώς απορώ με πολλά άλλα....

Μόνο εγώ θέλω να πηγαίνω βόλτες χωρίς τα παιδιά μου;;;;;;Γιατί δεν ευχαριστιέμαι καφέ ότανξ έχω να κυνηγήσω ένα δίχρονο;;;;;

Μόνο εγώ δεν προβληματίζομαι που η Ιω σαν το Χαριλινάκι πετάει που και που βρισιές;;;π.χ:πουτάνα, μαλιάκας, γαμώτο κέρατο του....Κι εγώ γελάω;;;;

Μόνο εγώ δε στενοχωριέμαι όταν η Ιω κλαίει και κάνει σαν υστερικό για να περάσει το δικό της;;;;Αλλά αδιαφορώ και κάνω σαν να μην υπάρχει;;;;

Μόνο εγώ φωνάζω, βάζω τιμωρία, ρίχνω και καμια στον πωπό αμα φτάσω στα όρια μου;;;;

Μόνο εγώ λέω "αχ τι ωραία που θα ΄ταν τώρα να είμαι στη δουλειά από το να κάθομαι και να ακούω την γκρίνια 2 παιδιών;;;;;"

Μόνο εγώ δεν ανησυχώ για τι χαρακτήρα θα σχηματίσει η Ιω;;;;Και γιατί δεν ταράζομαι όταν διαβάζω ότι ο χαρακτηρας διαμορφώνεται μέχρι τα 3 και η Ιω έχει πολλές κακές συνήθειες και κοντεύει τα 2,5...;;;;

Μόνο εγώ δεν συγκινούμαι και δεν πονάει η ψυχή μου όταν ακούω ότι ένα μωράκι 20 μηνών που πάει παιδικό κλαίει και θέλει τη μαμά του;;;;

Μόνο εγώ πιστεύω ότι με το παραμικρό νιαρ που θα κάνει το παιδί ΔΕΝ πρέπει να πας κοντά του;;;;;;;

Μόνο εγώ πιστεύω ότι κάνοντας όλα τα παραπάνω καλύπτεις ΜΟΝΟ δικές σου ανάγκες και κάνεις ένα παιδί που θέλεις ΕΣΥ να είναι κολλημένο πάνω σου και να εξαρτάται απόλυτα από σενα;;;;

Αν μόνο εγώ τα πιστεύω και τα κάνω αυτά, τότε μάλλον το παιδί μου θα πρέπει να το μαζέψει η Πρόνοια ή στην καλύτερη περιπτωση να το κλείσουν σε κανα ψυχιατρείο όταν θα μεγαλώσει γιατί θα της έχει λείψει η αγάπη, η προσοχή, η αφοσίωση, η εμπιστοσύνη, η ασφάλεια και θα έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα... :roll::roll::roll::roll::roll:

Για όλα αυτά νιώθω ότι δεν κολλάω εδώ.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Κουκου!!!! Επέστρεψα!!!!

Σας χαιρετώ! Είμαι στον κόσμο μου όπως πάντα αλλά καλά. Σημερα εφημερεύει ο μικρός οπότε μόνη στο σπίτι με τρία. Βοήθεια τέλος! Τα βγάζω πέρα μόνη μου!

Η Ιλιάνα μπουσουλάει, η Δανάη μιλάει κανονικά και η Ναταλία έχει γίνει μια δεσποινίδα που πάει νηπιαγωγείο!

Φιλιά στα μωράκια σας!!!!

Δημοσίευση

Μωρη Γωγω τι μαλακιες λες μεσημεριατικα;;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Και στο κατω κατω εμεις που ειμαστε απο τον ιδιο πλανητη δε το λογαριαζεις καθολου;;;;; :-w:-w:lol:

Εγω παντως αν ειχα την ευκαιρια να παω τον Αλεξ σε ενα τετοιο κολεγιοπαιδικο χωρις να πληρωσω μια,θα το εκανα με τα 1000!!!!! ;) απλως δε θα συμμετειχε σε ολες αυτες τις δραστηριοτητες και θα επελαγα εναν που να μη φορανε στολη γιατι εχω κολλημα με αυτο το θεμα! :P

Γενικα αν ειχα την ανεση θα τον πηγαινα σε ιδιωτικο κι οχι σε δημοσιο!!!

Αχ Ιουλια και στο παιδικο μεσω θελει σε αυτη τη κωλοχωρα!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

νατασουλα αυτα μπαινουν-χωρις το καπακι, τα αλλα τα πρασηνα επειδη εχουν και πλαστηκο δεν μπαινουν.

Εγω βασικα ηθελα αυτο http://www.mybabycenter.eu/index.php?ta ... t_id=30049

Αλλα εχει εξαντληθει.

Ιουλια ασε..εμενα μου λες...εμας μεχρι και το χαρτακι της απογραφης μας ειχαν ζητησει.

Αλλα απο οσο μας ειπαν σε δημοτικους παιδικουςπροταιρεοτητα εχουν οι αλλοδαποι- κουφο, αλλα το ακουσα ΚΑΙ αυτο

Βρε Γωγω τρελοκομειο...

ο καθενας "κατεθυνει" το παιδι του αναλογα με τον τροπο ζωης του τις αρχες και τα πιστευω του. Οτι κανουμε τωρα εχει αντικτηπο στα παιδια μας στο μελλων. Εφοσων ολα αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα του σχολειου και δε θα τα κανει εκτος ωραριου...ΟΚ..απλα για τις περισσοτερες απο εμας κατι τετοιο δεν ανταποκρινετε στις αναγκες μας, οτε στον τροπο ζωης μας.

παντως εγω εβγαινα καποτε με εναν που μισουσε τους γονεις του επειδη εφηγανα απο νεαπολη-λαικη συνοικια- και πηγαν να ζησουν σε βιλλα στο Ρυσιο, και τον στειλαν σε ιδιωτικο σχολειο. Επισης οι πρωιν οικονομικος διευθυντης μας- που δεν ξερει τι εχει απο χρημα- στελνει και τα δυο του παιδια σε Δημοσιο δημοτικο και μαλιστα οχι στο Ωραιοκαστρο που μενει αλλα στο Κορδελιο

Παντως ναι συμφονω...την Ιωαννα..και τη μικρη...θα τις μαζεψει η προνοια!!!

Το πολυ πολυ να τις κανεις σαν τα μουτρα σου...και αντε να βρουν μετα εναν Γιωργο :lol::lol::lol::lol:

Να θυμασαι απλα ενα πραγμα..παν μετρον αριστον...

Δημοσίευση

γωγω μου σε καποια πο αυτα που λες,συμφωνω μαζι σου..

π.χ. στις βολτες για καφε χωρις παιδια,στην επιστροφη στη δουλεια..ξερεις με τί χαρα περιμενω την αυριανη ημερα;; :oops::oops: ..

σε καποια διαφωνω,αλλα οχι επειδη θεωρω οτι εχεις αδικο,αλλα επειδη δε τα εφαρμοσα εγω..

δε σημαινει οτι σε κατακρινω,ισως εγω να εχω αδικο,κ μαλλον καπου θα εχω,αφου κανοντας ολα αυτα που συμφωνα με παιδοψυχολογους ειναι τα "σωστα",το παιδι μου δεν εχει την τελεια συμπεριφορα.. :roll::roll::roll:

επισης,σιγουρα καπου κ εσυ ισως εισαι "λαθος"..αλλα μωρε υπαρχει κανεις που να τα κανει ολα σωστα;

τί σε επιασε πια σημερα κ εχεις τετοια διαθεση;;αντε ανεβα γιατι ειμαι κ εγω στα πεσμενα!δε με πετυχες σε καλη ημερα! :?;)

τονια,αν κ δε μου αρεσει που το λεω,ειχαμε βαλει και μεσον..κ μαλιστα σε υψηλη θεση..μη χ@σω! :twisted::twisted:

κ ειμαι κ σιγουρη οτι ολοι αυτοι που μπηκαν δεν ειναι αλλοδαποι με χαμηλα κριτηρια.. :evil::evil:

Δημοσίευση

Γωγουλα ξερεις γιατι λενε οτι τα παιδια σε αυτες τις μικρες ηλικιες η μονη τους δουλεια ειναι να παιζουν ελευθερα;;;γιατι μονο μεσα απο το ελευθερο παιχνιδι μπορουν να εκφραστουν απολυτα και να αναπτυξουν ολοπλευρα τις δυνατοτητες τους...το μπαλετο,κολυμβηση,καρατε κτλ κτλ ειναι κατευθυνομενες δραστηριοτητες με κανονες που ενα τοσο μικρο παιδι δε μπορει να ακολουθησει και μπορει να πιεστει αν αναγκαστει να ακολουθησει...αλλωστε αν πας σε κανονικες σχολες μπαλετου κτλ καμια δε δεχεται παιδια κατω των 3-4! ;)

Κι εγω της δικιας σου κοσμοθεωριας ειμαι και το ξερεις,αλλα τωρα που θα παει η Ιωαννιτσα παιδικο,αν σπαραζει οταν την αφηνεις θα δεις πως θα σε τσουξει.. :roll: αλλα φυσικα συμφωνω οτι δε θα τη σταματησεις επειδη κλαιει γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι αν οι δασκαλες της ειναι καλες,θα το ξεπερασει πολυ συντομα!

Γεια σου Αθηνουλα! :D

Δημοσίευση

Παντως στο θεμα βολτα για καφε, εκδρομουλα που και που χωρις παιδια..και κυριως επιστροφη στη δουλεια συμφονω...ουτε εγω μπορω να ειμαι ολη μερα μεσα με ενα παιδι θα φλιπαρω

Ασε που παρατηρησα πως οταν πηγαινα στη δουλεια, φοφος και μαμα παιρνουσαμε καλυτερα

Επισης και εγω και τον εαυτομου θα φροντισω, και για τον εαυτο μου πραγματα θα παρω, χωρις να νιωσω οτι το στερω τα παιδια μου

Παρατηρησα πως οσο δεν ημουν καλα...δεν ηταν και ο Χριστοφορος...ενω τωρα που ειμαι πιο συνειδητοποιημενη, πιο ηρεμη, ειναι και το μωρο.

Επισης οτι κανω δεν ειναι γιατι το θεορω σωστο η γιατι ετσι το θεωρει καποιος σωστο...χεστηκα τι θεωρει οκαθε τρελος συγγραφεας-επιστημονας σωστο. Κανω αυτο που θελω και που νιοθω..πχ το εχω πει πολλες φορεςοτι θηλαζω γιατι εγω το θελω και οχι γιατι ειναι το καλυτερο για το παιδι μου η επειδη το λεει ο ΠΟΥ και η Unisef

Παντων δε νομιζω να κλαιει η ΙΩ..φαινετε ανεξαρτητο παιδι, ασε που ειναι και πιο μεγαλη απο τη Μαρκελλα.

Αθηνα ζεις;;;;;την παλευεις ρε θηριο;;;;;

Δημοσίευση

~x(~x(~x(~x(~x( Aaaaaaaaaaaaaaaa δεν αντεχω αλλο κουραδι κολλημενο στον πωπο,στο τοιχωμα ή στον πατο του γιογιο,στο βρακακι ή οπουδηποτε αλλου! :cry::cry: Κλαιω απο σιχαμαραααααααααααα! :lol::lol::lol::lol::lol: Μα ολη μερα κυκλοφορει το νουμερακι με τον πωπο τουρλωμενο κ τρεχουμε στο γιογιο!

Μα τι συσταση ειναι αυτη??Νεα σκατοουχου????ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Με το που μαθει να σφιγγεται με εκτεθιμενο κωλο τερμα το γιογιο...θα παρουμε καθισματακι!Ποτε μπορω να αρχισω να της μαθαινω και να σκουπιζεται μονη της???? :lol::lol::lol:

Τη ρωταω συνεχεια αν ερχεται τιποτα απο τον πωπο της κ αυτη λεει πως δεν εχει κουραδακι κολλημενο στον πωπο!!!!!

Ουφ!!!!

Να!Ειδατε???Δεν ειναι το θεμα πως παινευεις το παιδι σου!Απλα λες αυτα που γεμιζουν τη μερα σου!Σκατα δλδ!!!!! :P

Δημοσίευση

Επίσης Ιουλία σκέψου πόσο θα πληρώνατε έτσι και αλλιώς στον παιδικό του δήμου και πόσο σε ιδιωτικό

Υπολόγιζε τη διαφορά και θα το δείτε με άλλο μάτι βρε ;) Μη σκας βρε και για μας θα ήταν ένα μεγάλο ξαλάφρωμα το ΕΣΠΑ αφού δεν θα δίναμε μια αλλά τι να κάνουμε..όπως τύχει.

Εγώ λέω ψάξε βρες παιδικό θα το χαρεί πολύ ο μικρός αφού ήταν ήδη προετοιμασμένος...

Γωγώ ναι άμα πάρουν από σένα τα κορίτσια τι νομίζεις θα το γλιτώσουν το τρελοκομείο?

Πάντως κορίτσια εγώ ίσως σκέφτομαι λίγο αλλιώς γιατί όπως έχω πει χίλιες φορές τα κορίτσια τα άφησα στις 40 μέρες και πηγαινα για δουλειά και αυτό μου έχει στοιχήσει πολύ :cry: Έχω τύψεις. Αυτό δε σημαίνει πως δεν της άφηνα να απολάυσω καφέ ή αγορά το απόγευμα απλώς τώρα που μεγάλωσαν τις παίρνω πιο εύκολα μαζί. Εγώ δλδ δεν πρόλαβα να πω "αχ να πάω στη δουλειά να μην ακούω γκρίνια".Αν πήγαινα για δουλειά λίγο πιο μετά θα το έλεγα νομίζω... :? Αφήστε που εγώ πάρα πολύ σπάνια τις μαλώνω δε μπορώ :( μάλλον φταίει αυτό που σας είπα παραπάνω. Αυτό τώρα είναι καλό?

Άυριο πάω εγώ την Ι στο σχολείο.. :D Χτες πήγε με την αδερφή μου και της πήρε τσάντα και διάφορα και χαίρεται!. Στην τσαντούλα μας έχουμε μια αλλαξιά ρούχα, βρακάκι, και παγουρίνο..

Δεκατιανό τρώει εκεί και κατα τις 2 θα επιστρέφει..

Αύριο αρχίζει το 8ωρο στη δουλειά.. :mrgreen: Εγώ βέβαια θα πηγαίνω όπως τώρα..δεν μου είπε κανείς τίποτα 8-)

Δημοσίευση

και φυσικά θα μάθει να σκουπιζεται! :lol::lol::lol::lol:

οι δικές μου σκουπίζουν η μια την άλλη :o:o:o:o και τρέχω να τις προλάβω

κι εγώ έτσι έκανα :ymdaydream: καθόμουν με την αδερφή μου στο μπάνιο και η μία καθόταν για κακά και η άλλη έπαιζε ... ωραία χρόνια...τώρα χωρίς παρέα αναγκάζομαι να παίρνω μαζί μου το λαπτοπ :mrgreen:

Δημοσίευση

Γωγω ολες τα νοιωθουμε α;υτα!

καμια δε λεει κατι διαφορετικο!

και η Μ-Ι λεει που κι που κακες κουβεντες..αλλα δεν θα επιτρεψω να γινει καθημερινο και συνεχομενο...υποθετω ουτε και εσυ!

οσο γιατο πογραμμα..καθε παιδι ειναι διαφορετικο και εχει διαφορετικες δνατοτητες!

τωρα στο θεμα της στολης...μμμμμμ μαλλον συμφωνω μαζ σου!

δεν μου αρεσει να πηγαινουν τ απιαδια σχολειο ετοιμα για πασαρελα...

Ιουλια να κανει ενσταση προσκομιζοντας χαρτι οτι το εισοδημα που εμαφανιζετε ειναι ζημια...ετσι την ειχε παθει η αδεφη μου...εκανε ενσταση αλλα θελει πολυ κυνηγητο!

Χρυσα ωραι αγορα....!

Αθηνα καλως ηρθες!

μπραβο στα κοριτσια σου!

η Μ-Ι βλεπει μπαρμπι στο πνευματων χριστουγενων

Μαρια πολυ γελιο με το σκουπισμα!

ειναι ενα θεμ και αυτο!

πρπει να το μαθουν...αλλα πως?

τα ανηψια μου απο 4,5 εως 8,5 φωαζουν να τα σκουπισει η μανα τους...υπερβολικο ....κυριως για τα μεγαλα1

Δημοσίευση

Γεια σας!!!

:lol::lol::lol::lol: Γελαω με τη Φαιδρουλα... :lol::lol::lol: ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!!!!!!!!

Αφρο ..τι κανετε αγαπη μου;;;το μωρο δυσκολο να κολλησει ιωση λαιμου καθοτι δεν εχει ακομη ανεπτυγμενες αμυγδαλες.Ρωτα και εμενα...2 φορες αρρωστησε ο Ν . με λαιμο.

Γωγω τι ειναι αυτα που λες ρε;;αισθανομαι και ασχημα ρε συ για τις χθεσινες σφυριες... :oops::oops::oops:

εσυ θα κανεις αυτα που πιστευεις οτι βοηθανε τα παιδια σου...

ειπε κανεις για καφε εξω με παιδια οτι περναει ωραια;;;εγω πρωτη ειμαι που ειπα οτι στην επομενη συναντηση θα ερθω μονο αν μου κρατησουν τα μωρα....και με τον Γιωργο πια βγαινουμε μονο αν μας τα κρατησουν...αλλιως μονο κουνιες!!!!

σου εξηγησα οτι επειδη συναναστρεφομαι με εφηβους εχω παρατηρησει καποια πραγματα και προσπαθω να τα αποφυγω.Αυτο ειναι ολο!!!

θΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!!!

Σισσακι ..που εισαι ρε ;;το πιστευεις οτι μου ελειψες;;;

Βυκι ...μανττεψε..τα αποτελεσματα βγαινουν τη Δευτερα... :o:o:o

Ιουλιαααααααα...δεν το πιστευω οτι δε σας πηραν...να κανεις ενσταση. και εγω θα κανω αν δεν μας παρουν.

αθηνα..την κανατε τη βαπτιση;;

ΜΑ ΤΙ ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣΣΣΣΣΣ!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

και η Παναγιώτα όταν ήπιαμε καφέ στα Καλά Νερά τα μωρά τα είχε αφήσει σπίτι :o:o:o:o:o

Μόνο εγώ τα είχα κοντά ΜΟΥ και στάθηκα ΜΑΝΑ - ΒΡΑΧΟΣ δίπλα τους! [-(

[smilie=protest.gif] φτου σου ρε! ωραία μάνα!

ε μα δεν κρατήθηκα!!!

Δημοσίευση
και η Παναγιώτα όταν ήπιαμε καφέ στα Καλά Νερά τα μωρά τα είχε αφήσει σπίτι :o:o:o:o:o

Μόνο εγώ τα είχα κοντά ΜΟΥ και στάθηκα ΜΑΝΑ - ΒΡΑΧΟΣ δίπλα τους! [-(

[smilie=protest.gif] φτου σου ρε! ωραία μάνα!

ε μα δεν κρατήθηκα!!!

:-w:-w:-w:-w αρτεμη ματσα!!!! :lol::lol::lol::lol:

ξυπνησε ο Νικολιος..παωωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

κοριτσια ειμαι χαλια ....ποναει ο λαιμος μου

ο Κ ειναι μες στην γκρινια :evil::evil:

ο Μ βηχει συνεχεια και μας ειπαι η γιατρος σιροπακι ...αυριο εχουμε παιδιατρο το απογευμα ...

το μωρο πιστευω καλα.....θελω να πιστευω οτι θα την σκαπουλαρει ...

γωγω η καθε μια μας κανει αυτο που πιστευει καλυτερο .χαλαρωσε απο την στιγμη που εσυ νιωθεις καλα δεν πρεπει να νιωθεις ξενη .

μας κοψανε ενα επιδομα και παρακρατισαν αναδρομικα καποια λεφτα .....θα παρω καλαζνικοφ να παω να τους φαω ολους :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση
Ιουλία καμία σχέση με τον παιδικό....Εγώ τον επέλεξα και είμαι τυχερή που μπήκαμε χωρίς να πληρώσουμε...Ο καθε γονιός έχει διαφορετικά θέλω για το παιδί του ανάλογα με την εξελιξη του...Δε συμφωνώ με το ότι ένα παιδί πρέπει συνέχεια να παίζει... :roll::roll::roll::roll: Και δε νομίζω η κολύμβηση και το μπαλέτο να τη "φορτώσουν"....Σαν παιχνίδι θεωρώ ότι θα τα βλέπει..Δε νομίζω να τη βάζουν να σπάει τα δάχτυλα των ποδιών της για να πετυχει τη χορογραφία... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Απλώς απορώ με πολλά άλλα....

Μόνο εγώ θέλω να πηγαίνω βόλτες χωρίς τα παιδιά μου;;;;;;Γιατί δεν ευχαριστιέμαι καφέ ότανξ έχω να κυνηγήσω ένα δίχρονο;;;;;

Μόνο εγώ δεν προβληματίζομαι που η Ιω σαν το Χαριλινάκι πετάει που και που βρισιές;;;π.χ:πουτάνα, μαλιάκας, γαμώτο κέρατο του....Κι εγώ γελάω;;;;

Μόνο εγώ δε στενοχωριέμαι όταν η Ιω κλαίει και κάνει σαν υστερικό για να περάσει το δικό της;;;;Αλλά αδιαφορώ και κάνω σαν να μην υπάρχει;;;;

Μόνο εγώ φωνάζω, βάζω τιμωρία, ρίχνω και καμια στον πωπό αμα φτάσω στα όρια μου;;;;

Μόνο εγώ λέω "αχ τι ωραία που θα ΄ταν τώρα να είμαι στη δουλειά από το να κάθομαι και να ακούω την γκρίνια 2 παιδιών;;;;;"

Μόνο εγώ δεν ανησυχώ για τι χαρακτήρα θα σχηματίσει η Ιω;;;;Και γιατί δεν ταράζομαι όταν διαβάζω ότι ο χαρακτηρας διαμορφώνεται μέχρι τα 3 και η Ιω έχει πολλές κακές συνήθειες και κοντεύει τα 2,5...;;;;

Μόνο εγώ δεν συγκινούμαι και δεν πονάει η ψυχή μου όταν ακούω ότι ένα μωράκι 20 μηνών που πάει παιδικό κλαίει και θέλει τη μαμά του;;;;

Μόνο εγώ πιστεύω ότι με το παραμικρό νιαρ που θα κάνει το παιδί ΔΕΝ πρέπει να πας κοντά του;;;;;;;

Μόνο εγώ πιστεύω ότι κάνοντας όλα τα παραπάνω καλύπτεις ΜΟΝΟ δικές σου ανάγκες και κάνεις ένα παιδί που θέλεις ΕΣΥ να είναι κολλημένο πάνω σου και να εξαρτάται απόλυτα από σενα;;;;

Αν μόνο εγώ τα πιστεύω και τα κάνω αυτά, τότε μάλλον το παιδί μου θα πρέπει να το μαζέψει η Πρόνοια ή στην καλύτερη περιπτωση να το κλείσουν σε κανα ψυχιατρείο όταν θα μεγαλώσει γιατί θα της έχει λείψει η αγάπη, η προσοχή, η αφοσίωση, η εμπιστοσύνη, η ασφάλεια και θα έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα... :roll::roll::roll::roll::roll:

Για όλα αυτά νιώθω ότι δεν κολλάω εδώ.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Καλά μωρή τρελέγκω!! Μάζι μου τα έβαλες μεσημεριάτικο;;; Πάρ'τα πίσω γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε στον καφέ;; :twisted::twisted::twisted::mrgreen:

Ποιος σου είπε ρε σκατούλα :P οτι μόνο εσύ τα σκέφτεσαι και τα νιώθεις όλα τα ανωτέρω;;

Εκτός από τη δουλειά, το χαρακτήρα και το βρίσιμο όλα τα άλλα τα νιώθω λίγο πολύ και γω.

Αλλά ακόμα και στη δουλειά, μην ξεχνάς οτι πήγα οταν η μικρη μου έκλεισε τους τρεις της μηνες ενώ είχα τη δυνατότητα να την αφήσω όταν θα γινόταν δεκαπέντε μηνών, φυσικά για δικούς μου προσωπικούς λόγους.

Είμαι από τις μαμάδες που πιστεύουν οτι για να είναι καλά τα παιδιά τους πρέπει να είναι πρώτα οι ίδιες καλά. Ναι τα παιδιά πρέπει να είναι η προτεραιότητα, αλλά να μη χάνουμε τον εαυτό μας.

Μερικές φορές νομίζω οτι το "χάνω" μέσα μου το παιχνίδι και αυτό συμβαίνει όταν εντελώς ασυνείδητα διαχωρίζω από την υπόλοιπη προσωπικότητα μου το κομμάτι μητρότητα.

Θεωρώ πως η μητρότητα πρέπει να συμβαδίζει με τα θέλω μας και τις επιθυμίες μας για να έχουμε την εσωτερική ισορροπία ωστε να μεγαλώσουμε υγιή παιδιά. :D

Η μητρότητα βεβαίως καλύπτει και τις δικές μας ανάγκες και κατ' εμέ, πολύ καλώς κάνει. Για μένα η μητρότητα καλύπτει την ανάγκη μου να μεταδώσω στο παιδί μου πράγματα που θεωρώ σωστά και την αναγκη μου να ξαναζήσω από την αρχή.

Ξέρεις πόσο περιμένω την ώρα που η Χαριλίνα θα είναι σε θέση να πάει στον κινηματογράφο στο θέατρο, στα μουσεία, σε μουσικές παραστάσεις και μπαλέτου. Ξέρεις πώς περιμένω την ώρα που θα πηγαίνουμε εκδρομές που θα μπορεί να θυμάται και να καταλαβαίνει; Ξέρεις πώς περιμένω να τα δω όλα αυτά ξανά μέσα απο τα δικά της μάτια που θα έχουν τον ενθουσιασμό του πρωτόγνορου; Νόμίζω όμως οτι είναι θεμιτό αυτό.

Από την άλλη είναι μεγάλη ευθύνη να μεγαλώνεις ένα παιδί. Με απασχολεί πάρα πολύ ο χαρακτήρας που θα διαμορφωσει και ξέρεις γιατί; Σαν άνθρωπος με αυτογνωσία, που πιστεύω οτι έχω, με ανησυχεί που η μικρή παραδειγματίζεται από μένα και μπορεί να υιοθετεί τις κακές συμπεριφορές μου. Θέλω να πιστευω οτι θα τη βοηθήσω να καλλιεργήσει την κριτική της αντίληψη ωστε να έχει σωστή κρίση και συναισθηματική ισορροπία.

Νομίζεις οτι δεν το σκέφτομαι διπλά και δεν το μετανιώνω, όταν δε βρίσκω άλλο τρόπο αντιμετώπισης και φωνάζω και ρίχνω και δυό τρεις στον πωπώ ή την χαζοσπρώχνω, δεν το μετανιώνω απο τύψεις, το μετανιώνω επειδή τα μηνύματα που της περνάω είναι λάθος, αφενός γιατί μπορεί να αφομοιώσει αυτή μου τη συμπεριφορά και αφετέρου γιατι μπορεί να της περνάω το μήνυμα οτι ΟΚ και τι έγινε που την "κακοποιώ" δεν πειράζει αφού την αγαπάω. Φανταζεσαι αυρίο μεθαυριο να την κακοποιεί κάποιος σύντροφος και εκείνη να το αποδέχεται; :o:o:o

Αυτά είναι που με απασχολούν και όχι τα χαζοπταίσματα. Μην ξεχνάς οτι κάθε παιδάκι έχει τον χαρακτήρα του. Μπορεί να μεγαλώνεις τα παιδιά σου υπέρμαχος της ελευθερίας, και αυτά να είναι κολλημέναπάνω σου έτσι κι αλλιώς. Με ενδιαφέρει λοιπόν να μην την καπελώνω. Με ενδιαφέρει οι πράξεις μου να μην είναι αντίθετες απο τη διδακτική των λόγων μου και όλο αυτό με αγχωνει.

Ουουουφ σας τα έπρηξα έτσι;;; :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Όσο γι' αυτό που λες για το παιχνίδι και τις λοιπές δραστηριότητες θα συμφωνήσω απόλυτα με την φρόυλαιν Τόνια! :D Μήν υποτιμάς το παιχνίδι. Είναι για τα παιδιά ό,τι το φαϊ για την κοιλιά.

Δε σου λέω να μην τη γράψεις, σου λέω να το κάνεις του χρόνου για να μην της πέσουν μαζεμένα.

Και γώ αύριο θα πάω να τη γράψω στο μπαλέτο, αλλά η Χ άρχισε τον σταθμό πέρισυ.

Θα επανελθω Γωγώ!! Το νου σου!

Αναστασι πάρε ρε καθισματακι χέστρας για να κάνει άνετα η Α τις σκατούλες της. Η Χ δεν κάθισε στο γιογιό ούτε μισή φορά. Το χρησιμοποιούμε για καθισματάκι ζωγραφικής ή για καθισματάκι τουαλέτας, όταν μου κάνει παρέα στο μπάνιο! :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...