Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 20011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν7


Recommended Posts

ηρθα κι εγω κοριτσακια μου!!!αγγελικη μου, δε θυμαμαι αν ρωτησες εσυ...καθηγητρια ειμαι,αλλα εχω ηδη παρει την αδεια κυησεως και δε θα παω σχολειο!!!κι εσυ καθηγητρια??

αυριο θα παμε στα καταστηματα που εχω βρει ιντερνετ να δουμε απο κοντα επιπλακια και καροτσι για τη μικρουλα μας!!! :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 907
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βανεσσακι, οχι δεν ειμαι καθηγητρια..δεν ξερω αν θα ειχα την υπομονη να διδαξω.. Μαλλον οχι.. Καλα ποσες καθηγητριες εχουμε εδω?εσενα , την αννα μαρια και ειναι και το λενακι αν δεν κανω λαθος..

Θα πατε για αγορες αυριο?αχ τι ωραια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας!

Πριν κανένα μισάωρο γύρισα απ' το σχολείο! Πρώτη μέρα και φύγαμε εννιά η ώρα!!!

Ο καινούριος διευθυντής φαίνεται εκνευριστικά καλός, έξω καρδιά, χαρούμενος, ευγενικός, συμπαθέστατος, γενικά, μετά την περσινή διευθύντρια όλοι τέλειοι μου φαίνονται! Για να καταλάβετε διαφορά, είπα ότι δεν μπορώ να αναλάβω τα πρακτικά των συνεδριάσεων, γιατί θα φύγω πολύ σύντομα. Όταν τελείωσε η συνεδρίαση που κάναμε, είπα στον διευθυντή να συντάξω τα σημερινά και βλέπουμε. Και μου λέει "μπα, άσε, ας μη γράψουμε σήμερα". Του λέω "καλά, δε θα γράψουμε ότι έγινε συνεδρίαση;". Και μου απαντά "ε, γράψε ότι έγινε μια γενική ενημέρωση από το διευθυντή". Πού η άλλη που ήθελε να γράφω ποιος ξύστηκε και πού!!!!!!!!

Το άσχημο είναι ότι ο πρήχτης και φαφλατάς περσινός βοηθός διευθυντής (όχι αυτός που μας έπαιρνε με το αμάξι, ο άλλος), ο οποίος είχε ζητήσει μετάθεση, επέστρεψε στο σχολείο τελευταία στιγμή... Και το είδα όνειρο ότι ήρθε ξανά, και έλεγα να το πω στον άλλο βοηθό να γελάσουμε... Θα έρχεται και μαζί μας με το αμάξι και θα μας πρήζειιιιιιι.......... Μόλις ξεκινήσαμε άρχισε να μας λέει ότι ο τάδε του έκανε κάτι κι αυτός τον σάπισε στο ξύλο, ότι ο άλλος του είπε κάτι και του έδωσε μία και του έσπασε τα δόντια, όλο τέτοια είναι και μου σπάει τα νεύρα.

Τέλος πάντων, οι καινούριοι συνάδελφοι, όσοι ήρθαν σήμερα, φαίνονται καλοί, αλλά ορισμένοι έχουν ήδη ζητήσει να φύγουν γιατί δεν τους βολεύει το εσπερινό.

Τέλος πάντων, είχαμε και ένα επεισόδιο στο γυρισμό και τσακώθηκα με τον άντρα μου, χωρίς να φταίει κανείς απ' τους δύο, ευτυχώς τα βρήκαμε αμέσως. Πάλι καλά που υπάρχει και ο Ανδρέας και τον χρησιμοποιώ ως μέσο συμφιλίωσης!

Πάντως ο Ανδρέας με τρέλανε στις κλωτσιές. Ειδικά στο αμάξι, που ούρλιαζαν όλοι (οι περισσότεροι Κύπριοι θεωρούν ότι οφείλουν να μιλάνε δέκα τόνους πάνω απ' το κανονικό), με πέθανε. Μόλις φτάσαμε σπίτι νόμιζα ότι θα βγει, απ' τις κλωτσιές.

Να δούμε πόσο θ' αντέξω στο σχολείο... Α, έμαθα κιόλας ότι αύριο δε θα διορθώσω μόνο γραπτά, θα κάνω και προφορική εξέταση σε κάποιους...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΤΡΟΩ ΑΠΕΞΩ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΙΜΑΙ Κ ΛΙΧΟΥΔΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΧΑ!!!!!!!

ΤΕΝΤΥ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΓΛΥΚΙΑ ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΣΕ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣΑΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΝΕΨΩ ΜΕΤΑ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΙ ΝΕΑ?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μαρια, καλη αρχη!!!δεν ηξερα οτι εχει και εσπερινο σχολειο στην κυπρο!καλα γιατι ξεκινανε απο τωρα?

Ενθουσιαστικε ο αντρικος σημερα μαλλον γι αυτο και σε ταραξε στις κλωτσιες!!

Μυριαμακι, κι εγω εφαγα δυο μπιφτεκακια με πατατουλες σημερα κι ακομα περιμενω να χωνεψω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελική, γιατί να μην έχει εσπερινά στην Κύπρο βρε; Απλά υπάρχουν πολλές διαφορές από την Ελλάδα. Εδώ είναι λιγότερες οι ώρες, περισσότερα τα χρόνια (4 χρόνια Λύκειο), και υπάρχουν όροι για τη φοίτηση ανηλίκων. Δηλαδή, δεν μπορεί ο καθένας που πιστεύει ότι στο εσπερινό είναι πιο εύκολα, να παρατήσει το πρωινό και να γραφτεί στο εσπερινό.

Γενικά, εμείς είμαστε άλλος κόσμος τελείως στα εσπερινά, λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξή μας, οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν είμαστε κανονικά σχολεία, μας έχουν λίγο στο φτύσιμο και το υπουργείο και η κοινωνία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μαρια, για να ειμαι ειλικρηνης, δεν εΧω ακουσει καποιον να πηγαινει η να αναφερεται σε εσπερινο εδω στην κυπρο γι αυτο δεν γνωριζα την υπαρξη του..αρα οι μαθητες σου δεν ειναι απαραιτητα ανηλικοι αλλα και ενηλικες που εργαζονται κανονικα και ερχονται σχολειο μετα..θα ναι δυσκολα γι αυτους, λιγο η κουραση λιγο το οτι οσο μεγαλωνεις τοσο πιο δυσκολο να παρακολουθεις, να διαβαζεις κτλ.. Μετα τα 27-28 ειναι δυσκολο νομιζω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα φουσκιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως ειστε????????

εγω ειμαι κομματια χαλια!!!!!!!!!!!

απο το απογευμ στις 7 ειχα επισκεψεις την γειτονισσα απεναντι (εγκυος κ εκεινη, στο μηνα της), με το παιδι της (6 χρονων). ε κοριτσια απο τις 7 η ωρα ξερετε τι ωρα φυγανε????????????? 10:30 :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o

τα μικρα εκαναν ενα σπιτι σκατα, κουβαλουσαν (το δικο της, γιατι εγω στην αννα μαρια της εχω ξεκαθαρισει καποια πραγματα, τι μπορει να κανει κ τι οχι), ολα μα ολα τα παιχνιδια στην κυριολεξια εξω στην βεραντα!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

για να σας δωσω να καταλαβετε το δωματιο της κορης μου αδειασε!!!!!!!!! :o:o:shock::shock::shock::shock:

κ αν δεν γανιαζε ο αγγελος επειδη ειχε περασει η ωρα του για υπνο (10:30 εχουν κοιμηθει ) ακομα εδω θα ητανε!!!!!!

εγω ημουν ολες αυτες τις ωρες ορθια μεσα εξω επειδη με φωναζανε (θελανε τραγουδια κ διαφορα αλλα), κ τωρα σερνομαι!!!!!!!!!!!!

ποναω ολοκληρη κ κατω χαμηλα κ επιπλεον νιωθω :shock: ενα τσουξιμο :shock: με καψιμο εσωτερικα στην τομη μου!!!!!!!!!!

τα παιδια πεσανε ξερα, περιτο να πω....!!!!! κατα τ'αλλα οκ!!!!!!

μυριμακι μου τι επαθες κοριτσακι μου??????εχω χασει επεισοδια!!!!!! περαστικα σου φιλεναδα μου!!!!!!!

ο μπεμπακος τι κανει?????μην τον κουραζεις!!!!!

αννα μαρια χμμμμμ καλυτερα τα κοβω τα πραγματα φετος στο σχολειο!!!τωρα που εφυγε η σπασικλω ποιος σας πιανει!!!!!

αναστασουλα μου τι εγινε με το ζαχαρο σου????? μην αγχωνεσαι καλη μου κ αγχωνεται κ η μικρουλα εκει μεσα!!!!!!δεν ξερω να σε βοηθησω κοριτσι μου με τα νουμερα. να θα δεις που δεν θα ειναι τιποτα κ ο γιαστρος θα σου πει απλα να προσεχεις!!!!!!! φιλιαααααα!!!!!!!!!

μικι μου η μπεμπουλιτσα τι κανει???????? απο καβαλα εισαι ε???μια φορα λεγαμε να ερθουμε αλλα τελικα δεν τα καταφεραμε κ ειχαμε παει φλωρινα (ασχετο χιχι).

τεντυ μου κ εμενα μου λειψατε γλυκια μου!!!!!!!φιλακια στην κοιλιτσα σου!!!!!

αγγελικη μου τι κανειςκαλη μου??????ο μικρουλης???

αχ δεν θυμαμαι κατι αλλο......!!!!

τι εγινε κοριτσια τωρα που φτανουμε στα τελειωματα μας εχει πιασει φλυαρια βλεπω ε?? χαχαχαχα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι μαθητές μας είναι κυρίως ενήλικοι, από 18 μέχρι 47, ενώ σε άλλα εσπερινά είναι μέχρι 80!!!!!!! Οι ενήλικοι είναι ελάχιστοι, πρέπει οπωσδήποτε να είναι πάνω από 16 και να εργάζονται αποδεδειγμένα. Αλλά πέρσι, η πολιτική της διευθύντριας ήταν να "σώσουμε" τα καημένα τα παιδιά που αλητεύουν στους δρόμους των χωριών της περιοχής, και γι' αυτό δέχτηκε παράτυπα πάρα πολλούς ανήλικους, οι οποίοι δε δούλευαν και μας δούλευαν. Είχαμε πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα πέρσι, και η διευθύντρια να μας λέει "τα καημένα τα παιδάκια, τι περνάνε κι αυτά στα σπίτια τους". Αλλά ψυχολόγο/ψυχίατρο/κοινωνικό λειτουργό/δεν είδαμε να φέρνει μήπως και τους βοηθήσει κι εμείς απλά βολοδέρναμε... Τι μαχαίρια βγάζανε, τι ναρκωτικά διακινούσαν, τι μας βρίζανε, αυτή το βιολί της "τα καημένα τα παιδιά...". Ένας 21χρονος ήταν βαποράκι κανονικά, και παρέσυρε στα ναρκωτικά έναν 17χρονο, κι αυτή δεν ειδοποίησε την αστυνομία!!!!!! Και τον είχαμε στο σχολείο να αλωνίζει, κι ευτυχώς βαρέθηκε και έφυγε από μόνος του, αλλιώς ποιος ξέρει πόσους άλλους θα παρέσερνε. Τέλος πάντων, παρασύρθηκα κι εγώ, γιατί θυμήθηκα τα περσινά μας χάλια. Φέτος φαίνεται θα είναι καλύτερα τα πράγματα, φαίνεται τουλάχιστον.

Όσο για τους ενήλικες μαθητές, έχουμε ανθρώπους οι οποίοι είναι πολύ καλλιεργημένοι και πολύ φιλομαθείς, έχουμε άλλους οι οποίοι έχουν τα χίλια μύρια οικογενειακά, οικονομικά, εργασιακά, κοινωνικά, ψυχολογικά προβλήματα, οπότε πρέπει να τους κάνουμε τον ψυχολόγο, κι έχουμε και άλλους που έρχονται για να πάρουν το χαρτί και θεωρούν ότι εμείς οφείλουμε να τους το δώσουμε και να τους φιλήσουμε τα χέρια και τα πόδια και να τους κάνουμε χίλιους τεμενάδες που μας έκαναν την τεράστια τιμή να έρθουν στο ταπεινό και ευτελές μας σχολείο.

Το επίπεδο σε γενικές γραμμές είναι πολύ χαμηλό, πολλοί μαθητές, ακόμα και οι πλέον φιλότιμοι είναι τελείως αναλφάβητοι, και υπάρχουν τάξεις, στις οποίες μπαίνεις και σε χτυπάει μια μαστούρα, που θες να πέσεις σε χειμερία νάρκη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλιάννα, δεν τις μπορώ αυτές τις μανάδες που φέρνουν τα κακομαθημένα παιδιά τους και σου παρασέρνουν και τα δικά σου που έχεις φτύσει αίμα να τα βάλεις σε μια σειρά... Κι εγώ τις φοβάμαι αυτές τις κακές επιρροές...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλιαννα μου, αρμενικη βιζιτα η γειτονισσα!!καλα εσενα δεν σε σεβαστηεκε, κακως βεβαια, αλλα αυτη δεν κουραστηκε?!και ειναι και στον μηνα της.. Δεν τα αντεχω αυτα εγω ουτε τωρα ουτε προ εγκυμοσυνης.. Θυμαμαι πριν κανα εναμιση χρονο ειχα παθει ενα τετοιο χουνερι.. Ειχε ερθει μια θεια του αντρα μου με τον θειο του και την μικρη τους εγγονη για να της κλεισω κατι εισητηρια μεσω ιντερνετ..απο τις 4;30 εγινε 11μιση δωδεκα σχεδον να φυγουν.. Ηταν και κυριακη θυμαμαι και την επομενη δουλευα.. Παραλιγο να με παρει ο υπνος καθως τους μιλουσα καποιες φορες.. Τετοιο χαλι.. Καλα η μικρη ειχε ξεκανει τον σκυλο τοσες ωρες παιχνιδι.. Τον τραβαγε απο δω κι απο κει..κοιμοταν για μια βδομαδα το καημενο..αφου και τωρα αν πω στον σκυλο μου οτι θα ερθει το συκγεκριμενο κοριτσακι, παριστανει τον αρρωστο και παει και κοιμαται..

Ασχημο πραγμα παιδια η αρμενικη βιζιτα.. Φαντασου να το κσνει καποιος οταν θα ειμαστε λεχωνες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννα μαρια μου συγνωμη εχω μια περιεργια να σε ρωτησω κατι???? οι 80ριδες τι πανε να μαθουνε???????????? :shock::shock:

αγγελικη μου αυτη δεν εκανε κ τιποτα, καθοτανε εξω στην καρεκλα!!!!αφου κ στο δικο της παιδι εγω ελεγα τι να κανει κ τι οχι!!!!!!

αφηστε κοριτσια πολυ σπαστικο κ ενοχλητικο αυτο το πραγμα!!!!!!! οπως λες αννα μαρια να εχεις περασει τοσα για να μαθεις στα παιδια σου τροπους κ σεβασμο κ να ερχονται αλλα κ μεσα σε λιγες ωρες να σου τα κανουν...... αγνωριστα σχεδον!!!!! (σκεφτομαι τη φατσουλα της κορης μου που της ειπα ναμαζεψει τα παιχνιδια της κ τα κοιταζε με τρομο χωρις υπερβολες.πηρε κανα δυο κ τα υπολοιπα της ειπα κ τα αφησε.τα μεζεψε ο αντρας μου οταν ηρθε απο τη δουλεια!!!!κ αυριο εχουμε τακτοποιηση το δωματιακι της!!!!!!!)

αγγελικη μου πω πω μεχρι κ το σκυλακι το ταλαιπωρο ουτε να ακουει δεν θελει για το κοριτσακι!!! :lol::lol::lol: φαντασου τι περασε τοσες ωρες.....!!!!!!!!

κοριτσακια μου σας καληνυχτω γιατι δεν αντεχω αλλο, κ πολυ αντεξα!!!!!!

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!

καληνυχταααααααααααα!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλιάννα, κι εγώ θυμάμαι πώς άλλαζε η συμπεριφορά μας όταν ήμασταν παιδιά όταν ερχόταν κάποιος φίλος μας ο οποίος ήταν πολύ άτακτος και ασυμμάζευτος. Ειδικά ο αδελφός μου αφηνίαζε θυμάμαι...

Αλλά ειδικά σε τόσο μικρές ηλικίες, όπως είναι η κόρη σου κι ο γιός σου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Άντε να τους ξαναμαζέψεις μετά. Και όχι μόνο με συμπεριφορά, αλλά μπορεί να παρασυρθούν και με την κακή διατροφή κι ένα σωρό άλλα...

Υποθέτω ότι ένας ηλικιωμένος που πηγαίνει στο εσπερινό σχολείο το κάνει για να εκπληρώσει το όνειρο που είχε να τελειώσει το σχολείο. Υπάρχουν, μάλιστα και μερικοί, ελάχιστοι βέβαια, που συνεχίζουν τις σπουδές τους και στο Πανεπιστήμιο!!!

Πάντως, από τη λίγη πείρα που διαθέτω, είναι καταστροφικό να φεύγει ένα παιδί απ' το πρωινό σχολείο και να γράφεται στο εσπερινό. Το βλέπω και στους μαθητές μου, το βλέπω και τους κουνιάδους μου, τους οποίους σταμάτησαν οι ίδιοι οι γονείς τους απ' το πρωινό και τους βάλανε δουλειά και εσπερινό, γιατί λέει, δε σηκώνονταν το πρωί να πάνε στο σχολείο!!!!!!!!!!!!!!! Εννοείται ότι κανείς τους δεν τελείωσε το σχολείο, γιατί για έναν έφηβο χωρίς έφεση στα γράμματα και χωρίς θέληση και επιμονή, δουλειά και σχολείο πέφτουν πάαααρα πολλά...

Αχ, εγώ να δω τι θα κάνω τώρα με τον ύπνο... Πήγε δέκα να γυρίσω σπίτι, δέκα και μισή μέχρι να τσιμπήσω κάτι, πριν είκοσι λεπτά ήπια γάλα, και έχω ακόμη υπερένταση απ' το σχολείο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!

βανεσσακι που διδασκεις? αβαθμια η ββαθμια?

τιτινακι ειναι θεος!!!!!!!!! κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να σας ζησει κ παλι!!!

για το θηλασμο γιατι δε μπορεις κοριτσακι? παντως θελει υπομονη κ επιμονη..

αν θες βοηθεια μπες στο εξπρες του υζονυχτιου κ ρωτα, τα κοριτσια μπορουν να σε συμβουλευσουν.. κ εμενα ρωτα αν μπορω να σε βοηθησω. παντως αξιζει να προσπαθησεις ;)

τεντυ θα γυρισει μην ανησυχεις, εχεις μελλον ακομα!!

ευη αντε ρε με το καλο!! ολα τελεια θα πανε!!! σουπερ η μικρη!

ρεσυ αναστασια ειναι δυνατον?????? οτι ναναι ειναι αυτα τελικα...

να ζοριζεσαι δηλ χωρις λογο? θα μας τρελανουν!!!!!!

αννα μαρια αποτι φαινεται δηλ καλυτερα θα ειναι τα πραγματα εκει φετος..

καλη αρχη κ ελπιζω να παρεις αδεια πριν τις 26(θυμαμαι καλα?) οκτωβρη!!

μικι καβαλα ειμαι διορισμενη! δασκαλα ειμαι!

φιλακια σε οοοοοοοοοοοοοοολα τα κοριτσια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια.....ναι ναι ξυπνησα απο τις 6.00 σημερα αλλα δεν κοιμηθηκα νωρις κατα τις 12.00...κατι εχω παθει παλι!!!Για να δουμε τι θα κανουμε σημερα με τον διαβητολογο....θα δω και την φραουλιτσα μου το βραδυ,πρεπει να μετρησουμε αμνιακο υγρο και βαρος!!Νομιζω απο εδω και περα πρεπει καθε 15 ημερες να μας βλεπει ο γυναικολογος?Χθες προσεξα απο το ενα τικερακι οτι μπηκα στον 7ο!!! :shock::shock: Πως περναει ο καιρος κοριτσια....

Ηλιανα και μονο που το διαβασα οτι εκατσε τοσες ωρες κουραστηκα πραγματικα....αυτες οι επισκεψεις μου προκαλουν πονοκεφαλο.Αντε μεχρι ενα 2ωρο κατι γινεται, παλευεται...μεχρι να κερασεις να βρεις ενα θεμα να αναλύσεις περασε......αλλα παραπανω εγω δεν αντεχω μετα χωρις να το θελω δειχνω την κουραση μου!!

Δεν μπορω να πω δεν ειχα και τις τρελες επισκεψεις τωρα στην εγκυμοσυνη, αλλα ειχα 4-5 κρουσματα που με τιναξαν κανονικα!Και το ζορι ειναι οταν ξερεις οτι θα ερθουν και πρεπει να τακτοποιησεις, να ετοιμασεις κατι να κερασεις....ουφ!!Στη λεχωνια δεν ξερω αν θα την παλεψω με τετοιες καταστασεις ελπιζω πως θα ειμαι τυχερη και δεν θα εχω τετοια 40 ημερες!Αλλα απο οτι εχω καταλαβει τις βλακεις τις κανουν οι δικοι μας οχι οι ξενοι.....πριν μια εβδομαδα ηρθε η πεθερα επισκεψη και μου εφερε και 2 θειες μαζι της..... :shock: να βαραω το κεφαλι στον τοιχο δηλαδη...

Ας ξαπλωσω παλι λιγακι μπας και κλωτσησει πιο πολυ η φραουλιτσα...φιλακια τα λεμε παλι μετα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες!!Πως πανε τα κεφια σημερα??

Χθες κατεβηκα κ ψωνισα ενα κορσε για μετά την εγκυμοσύνη.Ο γιατρός μου είπε ότι δεν εχει ακουσει ότι κανει κατι αλλά δεν το χει ψάξει γενικότερα το θέμα.Ε λέω ας πάρω εναν να υπάρχει κ βλέπουμε!Αυτό ρε κορίτσια με την αμνησία το εχω πολύ συχνά τωρα τελευταία.Είναι σύμπτωμα της εγκυμοσυνης ή θα μου μείνει κ μετά??Πήρα χθες κ ενα εσώσουχο χωρίς ραφες γιατι εχω ενα γαμο αύριο κ θα το χρειαστώ.Τον θέμα είναι ότι πριν εναμιση δυο μηνες ειχα ξαναγορασει 4-5 για να εχω για τετοιες περιπτωσεις κ δεν το θυμόμουν καθόλου!Αφήστε το αλλο, πηγα να βγάλω λεφτά από το ΑΤΜ κ εκτός ότι αλλα ηθελα να βγαλω αλλα παταγα στο μηχανημα εφυγα χωρις να παρω την καρτα μου κ το καταλαβα γιατι αρχισε να σφυριζει!!Απελπιστηκα με τον εαυτό μου!

Χθες δεν πηρα καθολου μαγνησιο γιατι μου ειχε τελειωσει κ δεν ειχα αγορασει κ η κοιλια μου ηταν συνεχως πετρωμενη.Ο γιατρός μου είπε από Κυριακη που μπαίνω στο μηνα μου να το κοψω.Ετσι θα ειναι μετά συνεχεια??Πρεπει να τον συνεννοηθώ τη Δευτερα που θα παω παλι.

Αναστασία μου πολύ πρωινη σημερα.Έχεις αγχωθεί με το σαχαρο ε αλλά θα δεις ολα θα πανε καλα!

Αννα Μαρια καλη αρχη στο σχολειο!Καλυτερες συνθηκες από περυσι αποτι λες!Σημερα εχεις διορθωσεις κ προφορικα?Καλο κουράγιο!

Ηλιάννα μου τι επαθες κ συ με τη γειτονισσα?Καλα ποσο το σκεφτομαι αυτό με τις επισκεψεις οταν θα γεννησω δεν λεγεται!

Αγγελική μου του εχει μεινει ψυχολογικο του σκυλάκου σου με το κοριτσακι?Το καημενούλι! :roll: Λες να είμαι μετα την Εύη εγώ?Θεωρητικά ναι αλλά ποτε δεν ξερεις!Είμαστε πολλές κοντα μετά.Αν πάρω όλο τον μηνα κ εσύ ας πούμε γεννησεις μεσα του 9ου μπορεί να γενναμε κ μαζι!

Μυριαμ τι επαθες κ συ!!Ποιος ξερει τι σε πειραξε απο τα σουβλάκια!Κ εγω ειμαι λιχουδα κ σε καταλαβαινω!Συνεχεις λεω οτι δεν πρεπει να φαω κατι κ οτι πρεπει να προσεχω τη διατροφή μου αλλά ολο υποκύπτω!Απλά κυριως στο κρεας ζηταω παντα καλοψημενο οταν ειναι απ εξω.Κ ποτέ ωμα λαχανικά που δεν ξερω αν τα εχουν πλυνει!

Vanessaki καλά ψωνια σημερα!

Νία μου πηγες στο γιατρο χθες?Είδες τα ζουζουνάκια σου?

Εύη μου κοντευεις!!Περιμενουμε συνεχη ενημερωση!

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσακια!Δώρα,Μίκυ,Λένα,Νάσια,Μαρία κ σε όποιο κοριτσακι ξεχνάω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κι απο μενα κοριτσακια μου με τις ομορφες κοιλιτσες!!!

Αναστασακι μου, μπηκες στον εβδομο καλη μου!!!!αντε να περνανε οι μηνες και οι μερες... Θα δεις την μπουμπου σου σημερα?ολα καλα θα ειναι..νανδουμε τι θα πει και ο διαβητολογος..

Λενακι, τι κανεις καλη μου?εισαι εξπερ στον θηλασμο διαβαζω.. Οταλ λες οτι θελει υπομονη κι επιμονη με προιδεαζεις οτι θα ειναι αρκετα δυσκολο πραγμα..αχ, ακουω πολλες κοπελες που δεν τα καταφερνουν τελικα και αγχωνομαι... Δλδ πως ειναι?ποναει?

Ηλιαννακι μου, τι κανεις κουκλιτσα μου.. Προσπαθεις να συνελθεις απο την χθεσινη επισκεψη?

Κατερινακι μου, αυτο που επαθες λεγεται και αφηρημαδα..οταν το μυαλο μας ειναι αλλου, λιγικο ειναι να ειμαστε στην κοσμαρα μας..κυριακη μπαινεις στον μηνα σου!τι ωραια!εισαι δεκα μερες μπροστα σε σχεση με μενα.. Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θα με αφησει να γεννησω πριν το τελος σεπτεμβρη..ποτε πας γιατρουλι εσυ?

Μαγνησιο παιρνω κι εγω αλλα δεν μου ειπε ποτε να το σταματησω ... Λες να ρωτησω?

Κοριτσια ασπιρινη παιρνει καμια απο σας?ποτε την σταματαμε αυτην?

Φολικο και ποουβιταμινες συνεχιζουμε και μετα να υποθεσω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελικη μου ολα θα τα συνεχισω εκτος απ το μαγνησιο (ασπιρινη δεν παιρνω).Γιατρό εχω τη Δευτερα, για να δουμε τι θα μας πει..Κατεβαινω στο κεντρο της πολης για μια δουλιτσα κ επανερχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι κι εγω σκεφτομαι να συνεχισω φολικο και πολυβιταμινες και μετα.. Εξαλλου αν θηλασουμε πρεπει να παρουμε τος πολυβιταμινες..

Κοροτσια η νια δεν μπηκε εχθες να μας πεΙ για τα ζουζουνακια της.. Μαλλον θα γυρισε αργα..

Ευη που εισαι?να φανταστω οτι η μιλα ειναι καθ´οδον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκές κοιλίτσες!!!!!!!!!!!

Ευτάκι σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!!!!!!!!Θα τις ακολουθήσω και ελπίζω

να κάνει καμιά τούμπα η μικρή μου!!!Περιμένουμε νεάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικούλα βλέπω έχεις κάποια καλή συνταγή για την κολοτούμπα, θα περιμένω

2-3 εβδομάδες και μετά θα μου το πεις το μυστικό!!!!!Ή μήπως πρέπει να μου το πεις

από τώρα;

Αναστασάκο σηκώθηκες από το χάραμα καλό μου...........Τι ώρα πας στο γιατρό;

Σε έχει φάει η αγωνία................σε καταλαβαίνω!!!Είμαι σίγουρη όμως ότι θα μας

φέρεις καλά νεάκια!!!!!!!!!!!

Κατερινούλα αυτή η αφηρημάδα είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης.Το έχω και εγώ!!!!!

Θα φύγει αμέσως μόλις γεννήσουμε(έτσι μου είπε ο γιατρός τουλάχιστον!!!!)

Ηλιαννάκι συνήλθες από χθες;

Νια που είσαι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δωρακι μου, θα γυρισει βρε μην αγχωνεσαι.. Αν δεν γυρισει υπαρχει το κολπο της απειλης.. Λες στο κοριτσακι πχ.. Αν δεν συνεργαστεις μαζι μου και να γυρισεις, θα σου φορεσω μαλλινες καφε φουστες με κιτρινα παπακια.., δεν ειναι βεβαια σωστη παιδαγωγικη μεθοδος αλλα καμια εξαιρεση δεν βλαπτει που και που.. Εγγυημενα αποτελεσματα.. Σε περιπτωση αποτυχιας σας επιστρεφουμε τα λεφτα σας... Χα χα πλακα κανω δωρακι μου, αν δεν το διασκεδασουμε και λιγο..εγω στον δικο μου εΙπα πως αν κανει καμια βλακεια τελευταια στιγμη, θα τον βαλω να τον νανουριζει το πεκινουα της θειας του και οχι μονο...και να τον ταιζει και η ιδια χα χα..

Αχ μωρε δωρακι μου, κι εγω αγχωνομαι γι αυτο το θεμα γιατι δεν θα ηθελα να φαω νυστερι αλλα το μονο που εχει σημασια ειναι τα μωρακια μας να ειναι καλα.. Κι εμεις εχουμε πολλα ακομα να αντεξουμε αλλα πιστευω ειναι γλυκα βασανα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερουδια:)

τι κανετε κοριτσαρες?

οι κοιλιτσες μεγαλωνουν?

εγω καλα ειμαι, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, μπηκα στην 24η βδομαδα σημερα!την τριτη θα παμε να δουμε την μπεμπα!3 βδομαδες να την δουμε και την εχουμε πεθυμησει την τρελιτσα μας!

ρε αναστασουλα εχεις μπει στον 7ο?πως περναει ο καιρος οντως. . . !

τιτινακι κουκλος ο γιοκας!αμαν τι μαγουλα ειναι αυτα. . .!πτου του!αυτη η ψυχουλα ηταν μεσα στην κοιλιτσα τοσο καιρο ε?να σας ζησει κοριτσακι μου!να τον χαιρεστε!

θεοδωρα μου μην στεναχωριεσαι καλη μου, εχει χρονο η μικρη και θα γυρισει μην ανησυχεις!καλα ειναι η μπεμπα εεεε?

ευη μου περιμενουμε και τη δικη σου γεννα απο μερα σε μερα!αχ τι ωραιαααα!

μυριακι μου περαστικα σου κοπελα μου!

βανεσσακι μου καλες αγορες κοριτσι μου!

αχ δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω!

αννα μαρια μου καλη η αρχη λοιπον με το σχολειο!αντε και σε ενα μηνα θα πιασεις την αδειουλα σου!αχ τι ωραιααα!

φιλακια κοριτσαρες μου στις κοιλιτσες!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελικούλα μου έφτιαξες τη διάθεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως το είπες σημασία έχει να είναι καλά τα μπεμπάκια!!!

Για την απειλήσω όμως τη μικρούλα μου θα της πω:Γύρνα παιδάκι μου

γιατί θα γίνει της μάλλινης πάπιας!!!!!

Girl μου με το καλό να δείτε την μπεμπούλα σας την Τρίτη!!!!!!!

Θα ξετρελαθείτε!!!!!!!!!!!!

Φιλιάααααααααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια.

Εγώ κοιμήθηκα χάλια... Έβαλε ο πανέξυπνος ο άντρας μου το ξυπνητήρι στις 8.15!!!!!! Έλεος!!!!!!!!! Κοιμήθηκα δυο παρά, γιατί έφαγα αργά, οπότε τουλάχιστον μέχρι τις δέκα έπρεπε να κοιμάμαι. Μετά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ. Και γιατί ξύπνησε τόσο νωρίς; Γιατί, λέει, ήθελε να πάει στον κουρέα. Μόνο που στον κουρέα πήγε 10.30 και όλη την υπόλοιπη ώρα καθόταν στον υπολογιστή σε ένα κωλοπαιγνίδι που παίζει... Κι εγώ δεν κοιμήθηκα για τις βλακείες του...

Αύριο έχουμε γιατρό 10.15, πάλι πρωινό ξύπνημα...

Ωχ, ποιος πάει σήμερα σχολείοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ας ελπίσουμε ότι τα τρία άτομα που έχουν προφορική εξέταση δε θα μας κάνουν την τιμή να εμφανιστούν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μικι μου η μπεμπουλιτσα τι κανει???????? απο καβαλα εισαι ε???μια φορα λεγαμε να ερθουμε αλλα τελικα δεν τα καταφεραμε κ ειχαμε παει φλωρινα (ασχετο χιχι).

Ηλιάννα μου καλημέρα καλή μου......είσαι η πρώτη που προσδιόρισες το φύλο του μωρου...:).....εμείς ακόμη δεν το ξέρουμε και θα το μάθουμε στην γέννα...αλλά πραγματικά μου άρεσε που είπες τί κάνει η μπεμπουλίτσα..:)........λες να είναι τελικά κοριτσάκι το μικράκι μου?....σε φιλώ γλυκά......:)....να έρθετε στην Καβάλα....είναι υπέροχη... :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...