Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!


Recommended Posts

Λοιπόν κοριτσάκια μου…….

Εφόσον ο μπεμπάκος μου κοιμάται….. σας γράφω και τη δική μου εμπειρία!!!!!

Καταρχήν είμαι πολύ τυχερή που άλλαξα Γιατρό…. ο δικός μου (εκείνη που με παρακολουθούσε μήνες μου τον πρότεινε, γιατί έβγαινε σε άδεια!!!! Είμαι πολύύύύ τυχερή!!!!! Σε αυτόν θα μείνω…. ΤΕΛΟΣ!!!!) είναι άπαιχτος!!!! Μεγάλη ψυχολογική στήριξη κι άμεση επικοινωνία όποτε τον χρειάστηκα!!!! Στην ηλικία μας και τύπος ευχάριστος….. καλέ…. ανέκδοτα λέγανε στο Χειρουργείο…. για να με κάνουνε να χαλαρώσω, να μη φοβάμαι…. αυτό δεν ήταν Καισαρική…. party ήτανε!!!

Λοιπόν…… φτάνουμε την Παρασκευή νωρίς το πρωί στο ΕΛΕΝΑ, όπου με περίμενε ο Γιατρός μου. Κάνουμε 1 τυπικό υπέροχο (εννοείται δεν είχε αλλάξει θέση ο μπεμπούκος!!!) κι αμέσως πηγαίνουμε και τον βρίσκουμε όπου…. με στέλνει απευθείας για εξετάσεις αίματος & το γνωστό…. beaute!!!! Στο μεταξύ…. από λάθος συνεννόηση εγώ είχα φάει το πρωί 1 τοστάκι…. δεν το κατάλαβα πως θα έμπαινα επιτόπου για Καισαρική… εντάξει…. κι εκείνος μάλλον αμέλησε να μου το πει…. τέλος πάντων δεν έγινε κάτι…. απλώς γέννησα μεσημέρι εκεί που θα γεννούσα πρωί…

Στο μεταξύ…. προσπαθήσαμε την προηγούμενη μέρα να “ψήσουμε” τη μάνα μου & τη γιαγιά μου να μην έρθουνε μαζί μας στο Μαιευτήριο…. τους είπαμε πως απλώς πάμε για εξετάσεις αφού αυτό είχαμε καταλάβει… κι εφόσον είχα τον καλό μου μαζί μου δεν ήθελα κανέναν άλλον…. ήθελα να είμαι όσο γινότανε πιο ήρεμη & ψύχραιμη!!!!!! Τα κοριτσάκια από “τους Αυγουστιάτικους Θησαυρούς” ξέρουνε πως το μέγα θέμα της πίεσης που είχα στην εγκυμοσύνη….. ήταν λόγω μαμάς & γιαγιάς!!!!!!

Μας γράψανε επιδεικτικά!!!! Και φτάνοντας εκεί, τις βρήκαμε μπροστά μας!!!! Τέτοιο γράψιμο!!!! Τις έφαγε η αγωνία!!!! Κι επειδή τις έφαγε εκείνες η αγωνία, έπρεπε να μας την μεταφέρουνε κι εμάς???? Τέλος πάντων…. κάνουμε τα τρεχάματα μας…. από την ώρα που μπήκα να κάνω εξετασούλες άρχισε ν΄ανεβαίνει η διάθεση μου πάρα πολύ γιατί κόντευα να δω τον μικρούλη μου…. όλο το προσωπικό…. οι Μαίες…. οι Νοσηλευτές…. οι τραυματιοφορείς…. όλοι τους απίθανοι…. χαμογελαστοί και προσπαθούσανε να με κάνουνε να γελάσω και να νιώσω χαλαρά…. μίλησα και με Αναισθησιολόγο κι όταν έμαθα πως μπορώ να κάνω Επισκληρίδιο…. μόνο που δεν τσίριξα από την χαρά μου!!!!

Κατά τις 12 μου φέρνουνε το κλυσματάκι…. ως τότε ήξερα πως γεννάω αργά το απόγευμα…. ήμουν σε 2κλινο, αλλά είχα ζητήσει μονόκλινο & θα με ειδοποιούσανε μόλις άδειαζε, που όντως έτσι κι έγινε…. τσίμα-τσίμα πάντως πρόφτασα να κάνω το κλυσματάκι και το ντουζάκι μου γιατί…. ήρθανε και με πήρανε για το Χειρουργείο!!!!

Αχ….. κορίτσια έπεσα σε πολύ καλή Αναισθησιολόγο…. την καλύτερη του Μαιευτηρίου, σύμφωνα με τις Μαίες…. εκτός του ότι το πάλεψε πολύ το κορίτσι να βρούμε το σωστό σημείο για την Επισκληρίδιο (πολύ δύσκολο να βρεθεί λόγω των κιλών μου!!!!) είχα και την τάχιστη ανάρρωση….. 25 λεπτά μετά τη γέννα…. κουνούσα ήδη τα δάχτυλα των ποδιών μου!!!! Ο Γιατρός μου προφανώς την ήθελε δίπλα του, γι΄αυτό και με προγραμμάτισε πιο νωρίς τελικά…. γιατί στις 2 η κοπέλα σχολούσε!!!!

13.10΄ μου κάνανε την Επισκληρίδιο….. 13.20΄ είδα για 1η φορά τον μπουμπούκο μου!!!!! Λίγο αργότερα μου τον φέρανε να τον φιλήσω…. μία ζεστή μαλλιαρή μπαλίτσα!!!! Τον πήρανε να τον φροντίσουνε, τον δείξανε στους συγγενείς έξω (ο καλός μου έκλαιγε με λυγμούς…. η ψυχή μου….. ο αντρούλης μου!!!!) κι αργότερα θα μου τον φέρνανε κατευθείαν στο δωμάτιο….

Την ώρα της Καισαρικής….. ένιωθα να μη μπορώ να καταπιώ (κατάπινα κανονικότατα) αλλά μου βάλανε μάσκα οξυγόνου για να νιώθω πιο ασφάλεια…. κλείνανε τα μάτια μου…. φορούσα κανονικότατα τα γυαλιά μου…. ο Γιατρός μου κι η Αναισθησιολόγος κάθε 3 και λίγο με ρωτούσανε πώς τα πάω…. πώς είμαι…. τι αισθάνομαι…. συνεχώς μου μιλούσανε…. αυτό που με πόνεσε περισσότερο απ΄όλα ήτανε ο καθετήρας!!!! Εκεί τα είδα όλα!!!!

Μόλις είδα τον μπεμπούλη μου….. τον αποκάλεσα κλωτσαδόρο μου και μπουρμπουλήθρα μου (όπως τον έλεγα όσο ήτανε στην κοιλιά!!!) κι όλοι σκάσανε στα γέλια!!!!!

Με είχανε στην ανάνηψη για περίπου ένα 2ωρο…. όταν ήταν η ώρα να με πάνε στο δωμάτιο μου, με βάλανε οι Μαίες να κουνήσω τη λεκάνη μου πάνω-κάτω αρκετές φορές κι έτσι βγήκανε πολλά λόχεια….. ακόμη ως τότε δεν πονούσα…. με φασκιώσανε καλά-καλά & με πήγανε στο δωμάτιο…. λίγο μετά τη γέννα με βγάλανε στους συγγενείς να με δούνε…. κι έτυχε εκείνη την ώρα να λείπει ο καλός μου…. για 5 λεπτάκια έλειψε…. κι έτυχε να είναι τότε!!!!

Από την ώρα που μπήκαμε στο δωμάτιο, άρχισα κάπως να έχω πονάκια περιόδου, αρκετά ανεκτά. Μαζευτήκανε μέσα στο δωμάτιο…. περίπου 10 άτομα!!!! Η άλλη κοπέλα ήταν πολύ καλόβολη & δε μίλησε καθόλου, αλλά κάποια στιγμή αρχίσανε οι Μαίες να φωνάζουνε…. ουδείς αντιλαμβανόταν όμως πως εγώ εκείνη την ώρα ήθελα την ησυχία μου!!!!

Λίγη ώρα αργότερα με πήγανε στο μονόκλινο που ήθελα!!!! Αφού ήρθε η γιαγιά ξωπίσω μας (εμείς πήγαμε να την αποφύγουμε αλλά δεν….) και βλέπει πού είμαστε λέει πάει να το πει στη μάνα μου κι εκεί τα πήραμε….. κι αρχίσαμε να της φωνάζουμε πως χρειαζόμαστε λιγάκι την ησυχία μας!!!! Τα νεύρα μας τσατάλια!!!!!

Το απογευματάκι…. μου φέρανε το γατάκι μου…. που δεν τον είχα δει και τόσο καλά στη γέννα λόγω της νάρκωσης…. 1 πανέμορφο στολιδάκι (μαμά-κουκουβάγια!!!!) που μοιάζει πάρα πολύ τον μπαμπάκα του κι είμαι τόσο πολύ χαρούμενη γι΄αυτό!!!!

Κάποια στιγμή αποπειράθηκα να θηλάσω το νινί μου κι αν και ζητήσαμε από τους συγγενείς να βγούνε έξω…. μας ξαναγράψανε…. η μάνα μου, η γιαγιά, η πεθερά…. μείνανε μέσα…. μη χάσουνε το θέαμα!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! Τι τους διώχναμε…. καλά…. σε τοίχο μιλούσαμε!!!!

Τέλος πάντων…. κάποια στιγμή φύγανε όλοι & μείναμε οι 3 μας!!!! Αργά το βραδάκι βγήκε ο μπαμπάκας να πάρει κάτι να φάει…. εκείνη τη στιγμή κάτι έγινε με το νινί…. ήταν ξαπλωμένο ανάσκελα & μάλλον κατάπιε σαλάκια και γουλίτσες…. κι άρχισε να σπαράζει στο κλάμα & να μελανιάζει… εγώ με ορό & καθετήρα δε μπορούσα να κουνήσω…. πανικοβλήθηκα και κάλεσα τη Μαία, όπου του χτύπησε την πλατούλα & με συμβούλεψε να τον έχω ξαπλωμένο στα πλάγια…. εκείνο το 1ο βράδυ ήταν πολύ δύσκολο….. βογκούσα….. δε με πιάνανε τα αναλγητικά….

Την άλλη μέρα το μεσημέρι μας επισκέφθηκε μία Παιδίατρος…. τον είδε που είχε χάσει πολύ βάρος (γεννήθηκε 3.280 κι είχε πέσει στα 3 μέσα σε λίγες ώρες!!!) κι έτσι τον πήρανε στο Νεογνολογικό για παρακολούθηση…. στενοχωρηθήκαμε, αλλά ξέραμε πως ήταν για το καλό του!!! Εξάλλου το απόγευμα θα τον βλέπαμε στο επισκεπτήριο. Όταν τον είδαμε εκεί…. εκεί έριξα το κλάμα της ζωής μου…. κοιμότανε τόσο γαλήνιος ο μικρούλης μου!!!! Αραχτός!!!!! Δεν το πίστευα πως ήτανε μέσα μου αυτό το νινάκι τόσους μήνες!!!! Μόνο που….. θα τον κρατούσανε για εξετασούλες!!!!

Πηγαίναμε κάθε πρωί και κάθε απόγευμα στο επισκεπτήριο… από την Κυριακή ξεκίνησα να έχω γάλα κι άρχισα να πηγαίνω στις ώρες θηλασμού που είχαν εκεί…. δεν έπινε… πιο πολύ πιπιλούσε…. αλλά μου αρκούσε που τον είχα αγκαλίτσα!!!! Μία φορά μόνο βγήκα από εκεί με λυγμούς…. γιατί αφού το νινί πεινούσε & δεν ήθελε με τίποτε να πιει από το στήθος μου…. μου το βούτηξε η Μαία της βάρδιας…. τον έβαλε στο κουνάκι του & του έδωσε ξένο!!!! Κι αμέσως βέβαια ηρέμησε το μωράκι…. εγώ έλιωσα στο κλάμα…. θεωρούσα τον εαυτό μου άχρηστη μάνα που δε μπορεί να θηλάσει το βρεφάκι της!!!! Με πήρε πολύ από κάτω!!!!

Την Τρίτη βγήκαμε κι οι 2 κανονικά από το Μαιευτήριο κι ήρθαμε σπιτάκι μας!!!! Την προηγούμενη μέρα είχαν έρθει τα πεθερικά με τον καλό μου και μου κάνανε δουλειές…. να είναι πιο καθαρό το σπίτι, αφού τη γενική τελικά δεν την προλάβαμε!!! Αφού την αφήσαμε για το τέλος!!!!

Τετάρτη μας είδε 1η φορά Παιδίατρος…. μου έδωσε πολύ πρακτικές συμβουλές για τους χώρους του μωρού…. μας σύστησε θηλές σιλικόνης για το θηλασμό που ναι μεν στην αρχή πιάσανε αλλά μετά κολλήσαμε πάλι…. μας σύστησε το θήλαστρο που πάει ο καλός μου να μας φέρει να του δίνω δικό μου γάλα κι αναγκαστικά μας σύστησε και ξένο, γιατί δεν ήταν δυνατόν να σπαράζει το σπουργίτι μου στο κλάμα…. αφού πεινούσε….

Αυτές οι πρώτες μέρες στο σπίτι έχουνε μεγάλο τρέξιμο!!!!! Την 1η μέρα που ήρθαμε ούτε να φάω δεν πρόλαβα…. μόνον 1 ποτηράκι γάλα ήπια το βράδυ!!!! Συνέχεια έχω ζαλάδες….. παίρνω το σίδηρο μου κι ελπίζω να μπούμε σε μία σειρά σιγά-σιγά….

Όσο…. για τη μάνα μου και τη γιαγιά μου…. θα μας δούνε μετά τις 40 μέρες!!!!! Λυπάμαι…. μου λείπουνε δε λέω…. αλλά με γράψανε κανονικότατα & δε θέλω πολλά πάρε-δώσε μαζί τους τώρα…. εδώ μέχρι και τη βαλίτσα μου ανακατέψανε, που είχα φτιάξει με την κοιλιά στο στόμα κι εκείνη την ίδια μέρα έτρεχα στο Μαιευτήριο, γιατί νόμιζα με είχανε πιάσει οι πόνοι, αλλά ήτανε από την κούραση μου!!!!

Τα πεθερικά μου ήρθανε προχθές και πλακωθήκαμε στις δουλειές…. είδανε και το νινί…. όσο ήταν ξύπνιο βέβαια…. γιατί λατρεύουμε τον ύπνο!!!!! Δεν πα να έχουμε λυσσάξει της πείνας…. τον ύπνο δεν τον αλλάζουμε με τίποτε!!!! Κι ο αδελφός μου ήρθε, γιατί στο Μαιευτήριο δεν τον είδε καθόλου τον μικρούλη…. η Παιδίατρος είπε για επισκέψεις όποτε θέλουμε εμείς, όποτε μπούμε στη σειρά μας…. καθόλου παιδάκια βέβαια!!!! Αλλά κι εμείς ακόμη δε θέλουμε…. κοιτάμε να βρούμε τους ρυθμούς μας πρώτα….

Το Σάββατο κόψαμε και τα ράμματα κι αισθάνομαι μία χαρά…. εντάξει… μερικές φορές με τραβάνε τα ράμματα, αλλά λογικό είναι νομίζω…. κάνω και το μπάνιο μου κανονικότατα πια…. δλδ. όποτε προλαβαίνω…. ακόμη προσέχω κάποιες κινήσεις μου αλλά ΟΚ δεν έγινε τίποτε…. όλα καλά….

Είμαι απόλυτα ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!

Με κοιτάει με τα ματάκια του και λιώνωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πιπιτσα μου πολυ γελασα με τη λεπτομερεστατη περιγραφη σου :lol: !!!!!!!!!..και συγκινηθηκα πολυ οταν ειδες το μπουρμπουληθρα σου !!!!να σου ζησει!!!ευχομαι να σε κοιταει παντα με τα ματακια του ετσι και να λιωνεις!!!να εισαι πολυ ευτυχισμενη,να εχεις υπομονη με το θηλασμο,στην αρχη θα ζοριστειτε και οι δυο αλλα μετα ολα θα πανε ρολοι!!!!!!!Ευχομαι καθε ευτυχια και να τον δεις οπως εκεινος ονειρευεται !!!!!!!!!!!!! ;););) απολαυσε το με ολη σου την ψυχη!!!!!!!!πολλες αγκαλιες και φιλια για το μικρο σου ζουζουνακι κι εσενα!!!!!!!!!!!Να σου ζησει και να χει ολες τις χαρες του κοσμου στη ζωη του!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόπη μου, σου ευχήθηκα και στο φέισμπουκ, σου εύχομαι κι εδώ!

Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε!

Μου άρεσε πολύ η περιγραφή σου, και, παρ' όλο που δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, μου φαίνεται ότι σε ακούω να τα λες όλα αυτά που γράφεις!!!!!

Άντε βρε, και στα δικά μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πιπιτσα μου να σου ζησει ο αγκαλιτσας σου και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!! η εμπειρια σου, μου θυμισε πολυ τη δικη μου, και με τη μαμα μου :evil: που ηταν πααααααααρα πολυ αγχωμενη, και με το θηλασμο στο μαιευτηριο!!!μονο που εγω εκανα ολικη αναισθησια κι ετσι δεν ειδα αμεσως τη μπουμπουκα μου :( ισως την επομενη φορα, μου συστησεις τη δικη σου αναισυησιολογο.. ;)

και παλι, να σου ζησει και να ειναι γερο και καλοτυχο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε Πιπιτσα μου αυτο το σοι...παντου...ντου απο παντου που λενε..να σου ζησει και να το δεις οπως το θελειςςς..αντε και στα δικα μας οι επομενεςςςς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπίτσα να σου ζήσει, εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου να έχει και κυρίως υγεία σε εκείνον και σε σας!!

μου έκανε εντύπωση η κίνηση της μαίας, αντί να σου δείξει πώς να θηλάζεις του έδωσε ξένο!!!!...έλεος δλδ..

καλή λοχεία και πολλά φιλιά στον κλωτσαδώρο σου!!!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το πιστευεις οτι μου εφυγε ενα δακρυ ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D να σας ζησει να τον χαιρεστε να τον καμαρωνεται μαζι με την δικη σας χαρα παιρνω κ εγω λιγο εγω ειμαι στη φαση που θα περιμενω λιγες μερες να μαθω τελικα αν ειμαι η δεν ειμαι κ εγω ενα μπεμπουκο θελω να τον χαιρεστε κ παλι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπιτσα μου συγκινηθηκα παρα πολυ, αχ τα ζουμια με πηραν.Να σας ζησει κοριτσι μου ο μπουρμπουλιθρας σας να ειναι γερος και καλοτυχος κι εσυ καλη λοχεια.ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑ οσοι δεν μας αφηνουν να ημαστε ηρεμοι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ γλυκια μου πιπιτσα να σας ζησει ο μπουρμπουλιθρας σας!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι παντα γερος,καλοτυχος και πολυ πολυ ευτυχισμενος!!!!!!!!!!η αληθεια ειναι ο,τι προς το παρον μοιαζει τον αντρουλη σου αλλα μην χανεις τις ελπιδες σου...νωρις ειναι ακομα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: να εισαστε γεροι και οι δυο και να του χαρισετε και αδερφακια!!!!!!!!!!!!!!!πολλα πολλα φιλακια...που αλλου?στα πατουσακια του!!!!!!καλη λοχεια και σε σενα μανουλιτσα!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζησει κοπελα μου!!!!!!!!!Να ειναι γερος και τυχερος στην ζωη του!!!!!! Εισαι απιστευτα γλυκια στις περιγραφες σου...καλη λοχεια να εχεις και μια συμβουλη:μακρυα απο ανεπιθυμητες επισκεψεις που το μονο που κανουν ειναι να σε βγαζουν απο την ησυχια τοσο την δικη σου,οσο και του παιδιου σου...παθουσα βλεπεις....

φιλια πολλα και στους ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπιτσα μου να σας ζησει ο μικρουλης!!!! Ποσο συγκινηθηκα με την περιγρφη σου και ποσο :twisted::twisted: με την μαια και το ξενο γαλα αλλα και με την μαμα-γιαγια! Εσεις να εισαστε καλα και αφηστε τους αλλους να κελαιδανε. Καλη λοχεια σου ευχομαι και καλο σαραντισμο!! :YMHUG::x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου Πηνελοπιτσα.. ευχομαι κι απο δω καλη λοχεια και καλη δυναμη...!!

Να ειναι γερο το αγορακι σας, και να γεμιζει τη ζωη σας μονο χαρες και ευτυχια..

Εχεις εναν μαγικο τροπο να περιγραφεις τις στιγμες σας.... και να φανταστεις.. εγω το "στραβοξυλο" κοντεψα να βαλω τα κλαμματα.. :D:D:D:D

Να ειστε γεροι κοριτσαρα μου! Φιλια σε ολους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει πιπιτσα μου καλη λοχεια να εχεις και υπομονη θα στρωσουν τα παραγματα και μετα θα τα προλαβαινεις ολα...συμβουλη μου να δεχεσαι τους παππουδες για βοηθεια εγω τωρα 40 μερες ειχα καποιες τη μαμα μου και καποιες τη πεθερα μου μου πλενανε σιδερωνανε μαγειρευανε και εγω οσο μπορουσα κοιμομουνα λιγο παραπανω...ειδικα τωρα που εισαι λεχωνα και δεν μπορεις να βγεις και επειδη εκανες καισαρικη εγω που γεννησα φυσιολογικα πετουσα ποσο μαλλον εσυ που εχεις πιο πολυ ζορι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηνελοπίτσα μου πάντα ωραίες περιγραφες!!! Να σας ζήσει και πάλι κορίτσι μου. Να καμαρώνεται το κουκλάκι σας και να είναι πάντα γερό.

καλά η γιαγιά και η μαμά είναι απίστευτες!! Μεχρι και στη γέννα να σου ψηλώσουν την πίεση!! :?:evil:

Βάλτε τα όρια σας, γιατί αλλιώς δεν θα βρείτε ησυχία!!!

Φιλάκια στον αγόραρο σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πιπιτσα μου να σας ζησει το μικρο σας αγορακι κοπελα μου!!!!!!!!!!!να ειναι παντα γερο κ να εχει ολα τα καλα , κ να το καμαρωνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με εκανες κ συγκινηθηκα με την περιγραφη σου!!!!!!!!!!!!τα λες τοσο ομορφα.....!!!!!!

καλα οσο για τη γιαγια κ τη μαμα σου :shock::twisted: ............ τι να πω ,!!!!! :D:D;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελειπα διακοπες και τωρα το ειδα!!!!!!!!!!

πιπιτσα μου να σου ζησει ο μπεμπαρος!!!!!!!!1

Να ειστε παντα ευτυχισμενοι ολοι μαζι και οσα περασαν αστα πισω!!!!!!!! Τις καλυτερες ευχες μεσα απο τη καρδια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει ο αγκαλίτσας-γατούλης σου, και υπναράς να προσθέσω :D , να είναι πάντα γερός και δυνατός.

ΚΑλή λοχεία και σ'εσένα και υπομονή με το θηλασμό.

Πως τα πάτε τώρα; ελπίζω καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπίτσα μου γλυκιά τι όμορφη περιγραφή!!! Να σας ζήσει το αγγελούδι σας να είναι πάντα γερό και δυνατό και να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!! Με συγκίνησες τόσο πολύ, τι όμορφες στιγμές.... :x Μόνο με τη μαία νευρίασα κι εγώ :twisted: αντί να σε ενψυχώσει και να σε βοηθήσει του έδωσε κατευθείαν ξένο γάλα.... Εύχομαι καλή λοχεία και πολλούς θηλασμούς!!!! ;):D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...