Μετάβαση σε περιεχόμενο

θεραπια με serpafar


Recommended Posts

καλησπερα εδω κ 4 χρονια περιπου προσπαθω με τον αντρα μου να κανουμε παιδι αλλα τιποτα.Εδω κ 4 μηνες περιπου με παρακολουθει γυναικολογος εχω κανει παρα πολλες εξετασεις το αποτελεσμα ειναι οτι δεν εχω προγεστερονη που ειναι η κυρια ευθηνη για την οωριξια κοντα ενα μηνα τωρα περνω το χαπι duphaston για να μου ανεβει κ αυτο το μηνα θα παρω κ το χαπι serpafar για να δουμε αν θα κιαταφερω τελικα υπαρχη καποια κυρια με αναλογη εμπειρια :?::?::?::?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαι ακριβώς αυτή η περίπτωση !!!!!!!!! και εγώ τα ίδια ακριβώς μ'εσένα τράβηξα ! σ'εμένα η θεραπεία πήγε καλά και με τη 1η "έπιασα " το γιόκα μου !! τώρα περιμένω το 2ο μωράκι μου χωρίς φάρμακα και προσπάθειες .. έμεινα έγκυος με τη 1η και χωρίς καν να το σκεφτούμε ... !! αυτό το μωράκι μας ήρθε "κεραμίδα"

Εγώ βάση της εμπειρίας μου θα σε συμβουλέψω το εξής : Το ΑΓΧΟΣ είναι ο Νούμερο 1 κατασταλτικός παράγοντας για να πετύχεις εγκυμοσύνη .... ειδικά στη δική μας περίπτωση που είναι θέμα ορμονών !! οσο πιο άγχος έχεις, τόσο οι ορμόνες σου θα "χορεύουν" και δεν θα πετύχει η θεραπεία ! το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά προσπάθησε να το ξεχάσεις ! άστο και όπως έρθει !

Επίσης, γιατί δεν ρωτάς το γιατρό σου να παίρνεις και παράλληλα τα utrogestan? αυτά τα χάπια είναι προγεστερόνη και βοηθούν πάρα πολύ ! τουλάχιστον εμένα με βοήθησαν !

Αυτά ... άντε και καλη Επιτυχία ! :D;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα επιδει εκανα προσφατα σαλπιγγογραφια κ ειναι ευβεστητα ολα μεσα μου δε μου τα ερεθιζει πολυ καθομαι ολη μερα μεσα στο σπιτι για να μην βλεπω κ ακουω τιποτα κ ανχονομε ευτυχως μενω πανω στη θαλασσα κ ετσι ηρεμο γιαυτο μου εδωσε αυτα τα φαρμακα μη πιασω κ 5 δημα εμενα μου εδωσε την ευκαιρια για 6 μηνες περιπου για να δουμε μακαρι εγω θελω πολυ διδημα για να δουμε τι θα δειξει να σου ζησουν τα κουλια σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...