Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τη γνώμη σας... Είμαι περίεργη;;;;


etoile!

Recommended Posts

Κορίτσια θελω τη γνωμη σας...

Με τον κουνιαδο μου δεν εχουμε καθολου μα καθολου καλες σχεσεις.. Είναι πολύ μεγαλη ιστορια και θα προσπαθησω να το πω περιληπτικα…

Οσα χρονια ημασταν ‘’ελευθεροι’’ με τον αντρα μου, πηγαιναμε συνεχεια σπιτι τους , με δωρα για τα παιδια, όλα καλα, εφοσον βεβαια ο αντρας μου τους εκανε θεληματα (μεχρι και το σπιτι τους εβαψε στο γαμο, ετρεχε για επιπλα κτλ!!!).

Μολις παντρευτηκαμε, ενώ εμεις πηγαιναμε, αυτοι δεν πατουσαν ποτε,μονο σε γιορτες, γιατι ειχαν παιδια και δε προλαβαιναν (βεβαια στον δικο της αδερφο πηγαιναν κάθε εβδομαδα!!)… Ουτε καν μας βοηθησαν πουθενα στο γαμο, εξαφανισμενοι εντελως, παρολο που ο αντρας μου τους βοηθουσε σε ο,τι ειχαν χρειαστει!!!Βεβαια όταν ηθελαν κανενα θελημα εσπαγαν τα τηλεφωνα!!!

Ολο αυτό το καιρο εγω καταλαβαινα ότι η συνυφαδα μας ανεχοταν μονο για να εχει καποιον για τα θεληματα, γιατι ποτε δε νοιαστηκε για εμας, ουτε καν ένα τηλεφωνο δεν επαιρνε ποτε,δε προλαβαινε με τα παιδια και καλα (που είναι παντα στους παππουδες!!!). .. Ουτε καν όταν απεβαλα δε με ειχε παρει, ανθρωπινα, να πει κατι… Εν τω μεταξυ είναι στραβοξυλο και ψαχνοταν για παρεξηγηση. Να σας πω ένα παραδειγμα… Καποια στιγμη παρεξηγηκε επειδη τους ειχαμε τραπεζι και τους καλεσε ο αντρας μου και όχι εγω…. Ενώ εκεινοι όταν μας καλουσαν δεν επαιρναν καν τηλεφωνο οι ιδιοι, εβαζαν την πεθερα να μας καλεσει !!!! Εγω εκανα τη χαζη και προσπερνουσα πραγματα,το ιδιο και ο αντρας μου, για να τα εχουν καλα...

Μεσα σε όλα αυτα ειχαμε και τον πατερα της, έναν κ@@λογερο (σορρυ) που ηθελε να χωνει παντου τη μυτη του.. Να φανταστειτε στο γαμο μας , ενώ αυτή ειχε αρνηθει να βαλει τα παιδια της παρανυφακια, για να καλυψει τον εαυτο της μετα στον πατερα της ειπε ότι και καλα εγω δεν ηθελα και αυτος παρεξηγηθηκε και με τον τσαμπουκα εντυσαν τελικα τα μικρα και μας τα εφεραν παρανυφακια στην εκκλησια… :o Εγω βεβαια δε το ηξερα,αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορια!!! Αυτος δεν ηρθε γιατι παρεξηγηθηκε. Μετα από το γαμο λοιπον εκοψαν τα πολλα πολλα,εξαιτιας αυτης της ιστοριας (ή τουλαχιστον το βρηκαν σαν πατημα!!). Μετα από λιγο καιρο σταματησαν να μας καλουν και στα γενεθλια των παιδιων (γιατι συγχιζοταν ο μπαμπας της που μας εβλεπε!), με ηλιθιες δικαιολογιες, ενώ καλουσαν γειτονες και ασχετους!!! Εμεις συνεχισαμε κανονικα τα δωρα μας στα μικρα εννοειται, που δεν εφταιγαν σε κατι και τα αγαπαμε πολύ.

Η συνυφαδα τωρα δε μας μιλαει καθολου… ακομα και στη πεθερα μου να την πετυχουμε, γυρναει τη μουρη της, ουτε καλημερα δε λεει. Δε μιλαει στους γονεις μου, στη γιαγια μου,σε κανεναν, είναι πολύ βαρεμενη!!!!!

Προχθες λοιπον πηρε ο κουνιαδος τηλεφωνο τον αντρα μου και του ειπε αν θελει καροτσια, καρεκλακια κτλ από τα παιδια του που τα εχει στην αποθηκη. Επειδη μας το ειχε πεταξει η πεθερα πριν μερες, ειχα πει στον αντρα μου να του πει ότι δε θελουμε και ότι δε θελω να παρω τιποτα από αυτους.. Εκεινος το ξεχασε (ή ετσι με αφησε να πιστευω…) και του ειπε να τα φερει και να δουμε τι θα κρατησουμε…

Βασικα εμενα μου φανηκε εντελως κουλο, να μιλιεσαι με τον αδερφο σου μονο σε καμια γιορτη στο τηλεφωνο ή αν τον πετυχεις στο δρομο, να εχεις πει ότι δε τον θες στα γενεθλια των παιδιων σου και ξαφνικα να θες να τον ‘’βοηθησεις’’. Ειδικα εφοσον η άλλη που κανει κουμαντο δε μας γουσταρει. Κατι δε μου κολλαει…Και το θεμα μου είναι ότι ναι μεν θα γλιτωσω λεφτα,αλλα μετα απ όλα αυτά που εχουν γινει δε θελω να παρω τιποτα από αυτους, για να μη λεει η κλωσα γυρω γυρω ότι της εχω υποχρεωση…. Αλλα ο αντρας μου εχει άλλη αποψη και με θεωρει υπερβολικη!!! Εσεις τι γνωμη εχετε;; Ειμαι παραλογη που δε θελω;;;; Κριμα, γιατι ειμαστε οικογενεια υποτιθεται,αλλα με τη συμπεριφορα τους λογικο είναι να ειμαι καχυποπτη!!!!

Συγγνωμη αν σας κουρασα!!! Περιμενω την (ειλικρινη σας) αποψη!!!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ etoile! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΝΑ ΛΕΕΙ.

ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etoile γέλασα πολύ με το βαρεμένη :lol::lol::lol::lol::lol:

πιστευω πως κάποια αγοράκια επηρεάζονται αρκετά απο εμάς τα κοριτσάκια και ίσως ο αδελφός του συζύγου σου να είναι ένας απο αυτούς, ίσως ο άνθρωπος (κουνιάδος) να πιστεύει το ίδιο,δεν ξέρεις τι του λέει για σένα και έτσι να κρατάει τις αποστάσεις σκεπτόμενος και αυτός να τα έχω καλά με τον αδελφό μου και ας τον συναντώ γιορτές και πανηγύρια. Απο την άλλη και εμείς ρε παιδάκι μου κλείνουμε περισσότερο προς την δική μας οικογένεια και ξεχνάμε οτι ο καλός μας δεν φύτρωσε....

Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες εγώ δεν θα δεχόμουν να πάρω τίποτα έτσι και αλλιώς θα ήθελα το μωράκι μου να τα έχει όλα καινούργια ;)

θα τα αγόραζα όλα σιγά σιγά και θα άφηνα την κοπελιά να σκάει :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θα σου πω την ειλικρινή μου άποψη απλά και λακωνικά. Δε θα έπαιρνα ΤΙΠΟΤΑ από αυτήν...Όσα περιέγραψες είναι είναι πολύ χοντρά και δε θα ήθελα να έχω υποχρέωση σε τέτοιον άνθρωπο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν εγώ θα σου προτείνω κάτι σατανικό :twisted::twisted::twisted:

Πάρτα για να δεις αντιδράσεις και τι θα πουν και μετά αν ακούσεις τίποτα να της φέρεις καπέλο.

Φυσικά μην βασιστείς σε αυτά.

Και μην μαλώνεις με τον άνδρα σου για αυτήν την βλαμένη :x .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουτε εγω θα τα παιρνα..μπορει ο αδερφος να το σκεφτηκε γιατι δεν νομιζω οτι αυτος εχει προβλημα μαζι σας αλλα ξερεις ποσο επηρεαζονται απο τις σκυλες γυναικες τους μερικοι,θα θελησε να βοηθησει τον αδερφο του λοιπον κι αυτη λεει για πεταμα τα ειχα δωστα να φαινομαι και καλη!!...ουτε εγω θα τα παιρνα με τιποτα κι ας μην ειχε τιποτα το παιδι μου...κι ας θυμωσει κι ας σκασει κι ας πει ο,τι θελει!ασε που μπορει να της τη δωσει και να τα ζητησει πισω!!!επισης εχουν πολυ κακη ενεργεια!!φτουφτου φτου!!!οχι να μην τα παρεις!!!να μη νιωθεις και υποχρεωμενη μετα και να πηγαινετε παλι να βαφετε το σπιτι τους οχι οχι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάλλον δεν θα τα έπαιρνα τελικά ούτε εγώ (με την προυπόθεση όμως ότι δεν θα μάλωνα με το σύζυγό μου !!!!!!!

Με τίποτα δεν θα ήθελα να τους έχω υποχρέωση, αλλά ούτε κ να τους δώσω την παραμικρή αφορμή και δικαίωμα να πούνε οποιαδήποτε κουβέντα εις βάρος της οικογένειάς μου!!!

Από την άλλη... σίγουρα είναι οικονομική ανακούφιση... αν γλίτωνες αυτό το έξοδο... αλλά το χειρότερο για μένα είναι η αντίδραση του συζύγου σου.

Θα πρέπει πρώτα απ΄ολα νομίζω λοιπόν... να συμφωνήσεις με τον αντρούλη σου για οτιδήποτε κάνετε. Με τίποτα να μην χαλάσεις τις σχέσεις της οικογένειάς σου !!!!!!!!!!!!

Φιλιά και καλό κουράγιο !!! Είναι δύσκολες καταστάσεις αυτές !!! Και καλύτερα να προσπαθείς να είσαι μακρυά κι αγαπημένος (οσο αυτό είναι εφικτό) !!!!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια δεν ξερετε ποσο χαιρομαι που με καταλαβαινει καποιος...

Τωρα δεν εχουμε μαζι τους σχεσεις, ουτε καν σε γιορτες, μονο τηλεφωνικα. Αυτη δε μας μιλαει, γυριζει τη μουρη της οταν μας βλεπει...

Και εγω για τους λογους που περιγραψατε δε τα θελω. Γιατι αυτη θελει να αδειασει την αποθηκη, να λεει οτι της εχουμε και υποχρεωση και αμα θελουν κατι να αρχιζουν παλι να τρεχουν τον αντρα μου, μετα να λεει γυρω γυρω οτι μας εκανε και χαρη. Μα να μη μας μιλαει και να ειναι τοσο ανοιχτοχερα;;; Μα τι καλη κοπελα,εεε;;;; :lol:

Εν τω μεταξυ ξερετε ποια ειναι η βλακεια;;; Ολα μας εχουν ηδη βγει απο δωρα μαμαδων-θειων, κουνια,καροτσι. Μονο το καθισματακι αυτοκινητου θα πρεπει να αγορασουμε,που και αυτο τελικα ισως μας το παρει καποιος. Οποτε δεν ειναι οτι εχουμε και αναγκη, σιγα. Αλλα ο αντρας μου ειμαι σιγουρη οτι μαλλον ντραπηκε να του πει δε θελω, δε το εξηγω αλλιως...

Μου πεταξε και το θεϊκο χθες... Ενταξει, για μας δε τα θες,ας κρατησει η μανα μου το καροτσι τους να το πηγαινει βολτα. Και του λεω ''και ποιος σου ειπε οτι θα δινω στη μανα σου το παιδι για βολτα;;;''. Και εκει αρχισε η ατελειωτη συζητηση,ξερετε,να μη λεω μεγαλα λογια κτλ... Ευτυχως δε θελει να με συγχιζει και το εκοψε γρηγορα!!!! Χαχαχαχα :lol:

Ομως τωρα βρε κοριτσια που του ειπε οκ ,τι να παρει να του πει για να μη τα φερει;;; Σκεφτομουν να του πει οτι εχουν βγει ολα απο δωρα και οτι θα μου δωσει κατι και η κουμπαρα μου, για να μη λενε οτι ειμαστε και ακαταδεκτοι.... Τί λετε εσεις;;; Κοιτα με τι βλακειες ασχολουμαι, λες και δεν εχω αλλα προβληματα!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι,φυσικα και εχεις δικαιο,

θα σου πω τι κανω εγω τα τελευταια χρονια .........

απομακρυνω οσους καταλαβαινω οτι δεν αγαπουν την οικογενεια μου πραγματικα και δεν κανω συμβιβασμους ουτε για τους συγγενεις!!!!!!!!

μωρε ουστ :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πλακα κανεις???απο τετοιους "ανθρωπους"βρε στον δρομο να εμενα δεν θα δεχομουν τιποτα...οπως και εκανα φυσικα γιατι καπως ετσι ειμαι και εγω με το σοι του αντρα μου...εγω ελεγα πως στο πρωτο μου παιδι δεν θελω τιποτα δανεικο..θελω ολα να ειναι της κουτας εμ παιδευτηκα τοσα χρονια να κανω μωρο εμ θα τον εχω στα μεταχειρησμενα??οχι βεβαια...αυτο τους ειπα και εληξε εκει...ασε που δεν δεχτηκα να μου παρουν και τιποτα γιατι ενα περιεργο πραγμα αποφασησαν να με ρωτησουν οταν ειχα ηδη γεννησει αρα ειτε εγω ειτε οι δικοι μου και οι συγγενεις μου ειχαν ηδη παρει οτι χρειαζομουν...οτι μπορεις καντο μονη σου η με την βοηθεια αυτων που σε αγαπανε πραγματικα γιατι πιστεψε με 1000000000000% θα στο χτυπησουν και θα σε κανουν παντα να νοιωθεις υποχρεωμενη..ασε τον αντρα σου να λεει οτι θελει και πες του πως τα νευρα σου ειναι χαλια απο τις ορμονες και να κανει οτι του λες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πλακα κανεις???απο τετοιους "ανθρωπους"βρε στον δρομο να εμενα δεν θα δεχομουν τιποτα...οπως και εκανα φυσικα γιατι καπως ετσι ειμαι και εγω με το σοι του αντρα μου...εγω ελεγα πως στο πρωτο μου παιδι δεν θελω τιποτα δανεικο..θελω ολα να ειναι της κουτας εμ παιδευτηκα τοσα χρονια να κανω μωρο εμ θα τον εχω στα μεταχειρησμενα??οχι βεβαια...αυτο τους ειπα και εληξε εκει...ασε που δεν δεχτηκα να μου παρουν και τιποτα γιατι ενα περιεργο πραγμα αποφασησαν να με ρωτησουν οταν ειχα ηδη γεννησει αρα ειτε εγω ειτε οι δικοι μου και οι συγγενεις μου ειχαν ηδη παρει οτι χρειαζομουν...οτι μπορεις καντο μονη σου η με την βοηθεια αυτων που σε αγαπανε πραγματικα γιατι πιστεψε με 1000000000000% θα στο χτυπησουν και θα σε κανουν παντα να νοιωθεις υποχρεωμενη..ασε τον αντρα σου να λεει οτι θελει και πες του πως τα νευρα σου ειναι χαλια απο τις ορμονες και να κανει οτι του λες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ακριβως ετσι σκεφτομαι και εγω!!!! Επιασες 100 % τη σκεψη μου... Δε καταλαβαινω βρε κοριτσια γιατι δε καταλαβαινουν οι αντρες;;; Μονο εμεις σκεφτομαστε ετσι;;;; Εγω του ειπα ''και να μην ειχα να φαω, απο αυτους δε θα επαιρνα τιποτα'' και με κοιταζε λες και ειμαι τρελη... Γιατι εκεινος δε καταλαβαινει;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνω και γω με τα κοριτσια. μην τα παρεις ουτε γω θα τα επαιρνα. πες οτι στα φεραν δωρο και οτι σου εδωσε και η κουμπαρα σου. (οπως προ ειπες) ασε που αν τα παρεις μετα θα λεει ......κι αν παθει τιποτα κανενα απο αυτα π.χ. κατι να σπαεσει η να σκιστει η οτιδηποτε σκεφτεσαι μετα τι εχει να σου σουρει?????????

α πα πα!!!!!!! να σου λειπει το βυσσινο κοριτσι μου. μακρια μακρια.....ουτε γω τις γουσταρω αυτες τις καταστασεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Του εστειλα μηνυμα πριν (ηθελα να αποφυγω τη συζητηση χωρις νοημα!!) να παρει τον αδερφο και να του πει οτι δε θελω κατι γιατι ολα θα μας τα κανουν δωρο και θελω να ειναι καινουργια για το μωρο μου....

Μου απαντησε ''ενταξει αγαπη μου'', αλλα σιγουρα χαλαστηκε...

Απο τη μια στεναχωριεμαι που τον στεναχωρω, αλλα δε θελω να ριξω τη μουρη μου στην αλλη και να εχει να λεει...

Δικιο εχεις, αμα χαλασω και κατι, α πα πα , μετα θα λεει οτι ειμαι και χαλια νοικοκυρα και δε τα προσεξα!!! :lol::lol::lol::lol:

Ελπιζω να μη βγαλουν αλλη παρεξηγηση απο αυτο, γιατι ψαχνονται. Αλλα ας κοιταξει πρωτα τη μουρη στο πατωμα που εχει η γυναικα του και μετα ας τα βαλει με εμας... :D:D

Ξελαφρωσα που συμφωνειτε μαζι μου και δεν ειμαι τελικα περιεργη...

Και ειλικρινα, αν τα επαιρνα, νομιζω καθε μερα, καθε λεπτο, θα εβλεπα στα πραγματα του παιδιου μου την ξινη της μουρη.... Μακρυααααααα :lol::lol::lol::lol:

Ελπιζω να το κανει ο αντρας μου.... :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εννοειται θα στεναχωρηθει γιατι αφορα το δικο του σοι και δεν θελει να το παραδεχτει..αλλα θα το ξεπερασει...ο δικος μου τουλαχιστον το ξεπερασε η ετσι δειχνει...εσυ μην χαλιεσαι για τιποτα γιατι αυτο που μετραει πανω απο ολα ειναι η δικη σου και του μωρου η ηρεμια...και σε οποιον αρεσει...και επειδη το εχω περασει ηδη θα γυρισει και ο τροχος....αλλα εσυ στο υψος σου.... :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δε σε ξερω καθολου αλλα θα σου πω ανοικτα τη γνωμη μου.....

μην σκεφτεις καν να παρεις τιποτα..

με τετοιους χαρακτηρες θα σου βγει σε ξινο..

το προτεινουν για να το παιξουν καλοι και μετα να μπορουν να λενε τη γνωμη τους παντου...

μην ταραζεσαι στην εγκυμοσυνη σου και πανω απο ολα περνα καλα με τον αντρα σου....

ειμαι αποτομη αλλα δυστυχως κατι ξερω...

και να φανταστεις οτι ουτε μου προτειναν να παρω απολυτως τιποτα αλλα δεν θα επαιρνα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και απο εμενα...κατι τετοιο παρομοιο εχω περασει και εγω τελευταια..εγω εχω ηδη ενα παιδακι και μαλιστα εχω πολλα πραγματα ηδη και ετσι δεν χρειαζομαι...μια συγγενεις λοιπον που εχουμε και εμεις θεμαα...ηθελε ντε και καλα να μου δωσει κατι ρουχα...πορτοκαλι λαχανι και τετοια...το πρωτο μου παιδι ειναι αγορι και ετσι εχω αρκετα τετοια και της ειπα ευγενικα οτι δεν θελω μιας και τωρα θα αγορασω μονο ροζ και φουξια...μου λεει δεν εχω ροζ και φουξια...λεω τοτε δεν θελω ευχαριστω...γενικα δεν ηθελα αλλα βρικα εστι λογω να την αποφυγω ευγενικα....τελικα μια μερα με το ετσι θελω μου τα εφερε...νευριασα απιστευτα...μετα απο αυτο αρχισε να ερχεται σπιτι μου και να κρινει και να λεει ενα σωρο κακιες...πηρε θαρρος βλεπεις γιατι εδωσε τα ρουχα...τα εβαλα λοιπον και εγω σε μια τσαντα και τα πηγα σπιτι της και της τα αφησα,,,και της λεω εχω πολλα καινουργια και δεν τα θελω τα παλια ευχαριστω!!Δεν ξαναπατησε και δεν ξαναειπε τιποτα..προς το παρον...κανε λοιπον οπως νιωθεις και αμα δεν τα θες μην τα παρεις...εε οχι να τους εχει και υποχρεωση...στο κατω κατω γιατι εσενα το παιδι σου δεν αξιζει καινουργια???Μονο τα δικα τους???Η και καλα το αλλο που λενε εεε μωρε μεγαλωνουν γρηγορα...εε και δεν πανα-μεγαλωνει εγω θελω καινουργια....ουφ νευριασα παλι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etoile έχω μια απορία: ο άντρας σου είναι μικρότερος από τον αδερφό του? σε ρωτάω γιατί εμένα ο δικός μου που είναι μικρότερος από τον αδερφό του ό,τι χοντράδα και να κάνει ο αδερφός του και η γυναίκα του, μπορεί να τα βλέπει και να τον πειράζουν, αλλά δυστυχώς δεν του λέει ανοιχτά ποτέ τίποτα :cry: και γω βέβαια γίνομαι θηρίο :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etoile έχω μια απορία: ο άντρας σου είναι μικρότερος από τον αδερφό του? σε ρωτάω γιατί εμένα ο δικός μου που είναι μικρότερος από τον αδερφό του ό,τι χοντράδα και να κάνει ο αδερφός του και η γυναίκα του, μπορεί να τα βλέπει και να τον πειράζουν, αλλά δυστυχώς δεν του λέει ανοιχτά ποτέ τίποτα :cry: και γω βέβαια γίνομαι θηρίο :evil:

Ναι, ειναι 1-2 χρονια μικροτερος...

Βασικα εμενα μου τα παραδεχοταν αλλα επειδη ημουν πολυ μικρη (με γνωρισε 19 ετων..) δεν ασχολιομουν ο κοσμος να χαλαγε... Ξερεις, σ αυτη την ηλικια δε σε νοιαζει τιποτα απο τις κατινιες των αλλων, ζεις τον ερωτα σου... Οποτε αν βλεπαμε κατι κουλο το συζητουσαμε, χαλαρα,χωρις καβγαδες, απλα το προσπερνουσαμε γιατι ηταν αδερφος του, ηταν και τα μικρα στη μεση... Για τη συνυφαδα μου πχ απο την αρχη μου ειχε πει να την προσεχω γιατι ειναι γλειφτρα και διπροσωπη.... Οπότε ημουν υποψιασμενη και προσεχα λογια και πραξεις....

Βασικα αν και η αλλη δεν ηταν τοσο στριμμενη και δε ψαχνοταν για καβγα, μια χαρα θα ημασταν, γιατι ακομα και τωρα εμεις δεν ασχολουμαστε. Φαντασου, η πεθερα μου μου εχει βγαλει το λαδι και δε της εχω κοψει την καλημερα οπως θα εκανε αλλη κοπελα, απλα δε δινω σημασια... Λες γι αυτο εχουν παρει αερα και με εχουν καβαλησει;;;; :evil:

Η μονη φαση που δε θα τους συγχωρησω ποτε ειναι που εντυσαν τα μικρα παρανυφακια στο γαμο χωρις να το ξερω και τα κοτσαραν διπλα μου. Ισως ειναι παραξενια μου, αλλα με ενοχλησε παρα πολυ και δε θα το ξεχασω ποτε... Μου ειχαν χαλασει ολη τη διαθεση με το θρασος τους... Ολοκληρη πλεκτανη ενω μπορουσαν να μου το πουν και να το ξερω...

Οσο για το τι παραδεχονται οι αντρες;;; Τα βασικα με το ζορι... Εγω πχ αμα πουν καμια βλακεια οι γονεις μου και με θυμωσουν, θα του το πω. Αντιθετα, εκεινος ισως να μη το πει, ισως και να μου το πει σαν να μην εχει γινει τιποτα, ακομα και χοντραδα τρελη να πει η μανα του...Ειναι στη φυση τους να μη τα λενε ολα και να προσπαθουν να τα παρουσιασουν ολα πολυ απλα, γιατι βαριουνται τη γκρινια και τους καβγαδες... Οχι πως δε τους καταλαβαινω, αλλα μεχρι ενα σημειο, αυτοι αγγιζουν τα ορια της αναισθησιας!!!!!! :lol:

Σχετικα με τα πραγματα... Πηρε σημερα και του ειπε οτι δε τα θελουμε γιατι θα μας τα παρουν ολα οι γονεις μου... Ακομα πιστευει οτι ειμαι υπερβολικη, αλλα δε με νοιαζει!!!! :D

Αντρες................. :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και απο εμενα.τελικα σε ολες τις οικογενειες γινονται αυτα.και εμεις με τον κουνιαδο μου και την συνιφαδα μου μια απο τα ιδια ειμαστε.και η πεθερα με το μερος του κουνιαδου μου.ευτυχως εχουμε τους δικους μου γονεις που βοηθανε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

E,δεν είμαστε καλά!Τελικά μερικά πράγματα σε βγάζουν από τα ρούχα σου!Βασικά εμένα αυτό το "εντάξει,αγάπη μου" με συγκίνησε ιδιαίτερα.Δείχνει ότι σε υπολογίζει και σε αγαπάει.Όσο για το αν στεναχωρήθηκε,νομίζω πως σε αυτή τη φάση εσύ είσαι αυτή που δεν πρέπει να στεναχωριέται και να συγχύζεται.Πολύ καλά έκανες και αρνήθηκες!!!!!!!!!!!!!Τελικά είσαι περίεργη,ναι ναι είσαι.Και ξέρεις γιατί;Γιατί δε θα έπρεπε να ρωτήσεις καν τι να κάνεις.Η λύση ήταν μία.Αυτή που ήδη έπραξες. :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

E,δεν είμαστε καλά!Τελικά μερικά πράγματα σε βγάζουν από τα ρούχα σου!Βασικά εμένα αυτό το "εντάξει,αγάπη μου" με συγκίνησε ιδιαίτερα.Δείχνει ότι σε υπολογίζει και σε αγαπάει.Όσο για το αν στεναχωρήθηκε,νομίζω πως σε αυτή τη φάση εσύ είσαι αυτή που δεν πρέπει να στεναχωριέται και να συγχύζεται.Πολύ καλά έκανες και αρνήθηκες!!!!!!!!!!!!!Τελικά είσαι περίεργη,ναι ναι είσαι.Και ξέρεις γιατί;Γιατί δε θα έπρεπε να ρωτήσεις καν τι να κάνεις.Η λύση ήταν μία.Αυτή που ήδη έπραξες. :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::-p:-p:-p:-p

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...