Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 48 - Το λιονταρακι!!!!

Recommended Posts

αταξια μανωλη νο 1 σημερα .

πηρε τα κορν φλειξ του τα πηγε στο επιπλο τν μπροστα απο την τν στο ξυλο και τα χτυπισε με την κουδουνιστρα και τα εκανε σκονη ....παω να τα μαζεψω :evil::evil::evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσακια 8-)8-) !!!

Τι νεα;; Ολες πεσμενες ειμαστε;;

Λενακι πας ταξιδι;; Τελεια!!!

Αφροδιτη ο μικρος πολυ καλος!!!

Θουλη , Τονια , Αναστασια 8-):-*:-*

Κι επειδη βαριεμαι να βαλω λινκ(ετσι το λενε;;) ΑΤΛΑΝΤΙΣ- ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ...

αταξια Μ νο2 (σημερα την καταλαβα)

πηγε πηρε το σκουπακι να τα μαζεψει αλλα μου το εφερε γιατι δεν δουλευε ....μυριζω εγω καμενο ...παω να το βαλω πισω βλεπω να βγαινει καπνος ....βλεπω μεσα στους αεραγωγους ...ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ !!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλημεραααααααααααααα!!!!

Αναστασια στειλε ρε και απο δω τπτ απο το φαγητο... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το σχολιο για τις ζωες των αντρων μας θα το προσπερασω γιατι δε θελω να συγχιστω πρωι πρωι..αλλα ειναι οπως τα λες!!!!!!!!!!!

Θου διακοπαρεις ακομη;;Τελειααααααααα

Αφρο σορρυ αλλα εγω γελασα με τον Μανωλακη... :oops::oops::lol::lol::lol::lol:

Ελενη πως και δεν πηγατε για κανα μπανακι σημερα;;;

αχχχχχχχχ εχει μια ωραι ησυχια...Τελεια

Μαρια μια χαρ ατην Τριτη..η μονη περιπτωση να μην ειμαι εδω ειναι να γενναει η νυφη μου αλλα θα σε τηλ εγκαιρως.

α Αφρο εδω ρε δε σε ακουν οι συγγενεις σου στο θεμα αυτο ..θα σε ακουσει η γειτονισα;;; :?:?:? εσυ οτι μπορουσες εκανες!!!!! :!::!::!:

Επισης ειναι μια τελεια μπουμπου διπλα μας 3 μηνων που πινει μπιμπερο και μου ρχεται να την παρω να τη θηλασω :shock::shock::shock: δεν παω καλααααααα :?:?:?:oops::oops::oops:

Με τη Χρυσα μιλησατε;;Να βγηκε;;;

αα!! ο Π εδω κ 2 μερες εχει αποκτησει την συνηθια οταν τελιωσει απο τον θηλασμο να δε δαγκωνει!!! λες και λεει "τελειο μεχρι κ την τελεταια σταγονα"

Καλημέρα.....

Ανασταcia θα κάνεις τόοοοοσα πολλά φαγητά για 6,5 άτομα? :o:o:o:o

όσο για την ζωή των άλλων, γνώμη μου είναι ότι φταίν(μ)ε οι γυναίκες και μόνο ........ άστα όλα και άρχισε να κάνεις την ζωή που έκανες, να δούμε τι θα γίνει?....μήπως και οι άντρες θα αλλάξουν την ζωή τους?!!!! :!:

Αφρο μην στεναχωριέσαι για την φίλη σου, δέχθηκε όλες τις πληροφορές σωστές ή όχι και εκείνη καλείται να αποφασίσει ποιές θα κρατήσει και ποιές όχι......!!!!

Γωγώ επειδή ρώτησες η Ρ. είναι 100εκ και 15,4 κιλά!!!....άρα δεν είναι και τόοοοοσο χοντρή!!! :!:

χθες πήγαμε σε ένα πολυκατάστημα και εκεί που χαζεύαμε ο Λ. είδε ένα βιβλίο φιλιάς το οποίο και αγοράσαμε, το δίνει στους φίλους του και εκείνοι γράφουν το όνομά τους, τα ενδιάφεροντά τους κ.λπ., κοινώς λεύκωμα.....και η Ρ. με αγκαλιάζει και μου λέει "και εγώ?" ε τι να κάνω πάω και της αγοράζω μια βούρτσα για τα μαλλιά!!!! :roll::roll::roll::roll:

δλδ πρέπει να αγοράζουμε και για τους 2 κάτι αλλιώς.....

Καλημέρα!!

Αναστασία και ο Γ σε αυτό το στυλ ήταν αν και πλέον μόνοι βγαίνουμε σπάνια

Αλλά τι να σου πω..τους καταλαβαίνω τους άντρες. Εγώ του λέω ότι καλό είναι να συνεχίσει να κάνει κάποια πράγματα που τον ευχαριστούσανε παλιά. Πχ ελεύθερος έβγαινε και μπορεί να πήγαινε κατευθείαν για δουλειά :? Πήγαινε για ΣΚ Μύκονο μόνο για να ακούσει έναν ντι τζει, πήγε Λονδίνο μπαμ μπα για το μιλένιουμ :shock: Τώρα δεν τον συγκινούν αυτά. (αν και εγώ θα το ήθελα λίγο :oops:)

Πλέον έχει αφοσιωθεί τόσο πολύ στα κορίτσια που τις παίρνει μαζί του όπου πάει.

Θα ήθελα να κρατάει ακόμη κάποια στοιχεία του εαυτού του που με έκαναν να τον ερωτευτώ :?

Με πιάνεις??

egöv eöimai ....εγώ είμαι της γνώμης ότι όταν αποφασίζει κάποιος να κάνει οικογένεια θα πρέπει να ασχολείται και με την οικογένειά του, αν τα καταφέρει και τα δύο δλδ να κάνει και αυτά που έκανε προ οικ. αλλά και πράγματα με την οικογένειά του καλώς.....αλλά να κάνει ΜΟΝΟ ό,τι έκανε και πριν.... ε αυτό δεν μου αρέσει!!!....μπορούν να γίνονται όλα με μέτρο αλλά και από τους 2!!! :|:!:

Χαριλίνα [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] ό,τι εσύ πραγματικά επιθυμείς.....Σισσιώ να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου πάντα ευτυχισμένη να είναι και καλά να περάσετε στο πάρτυ σας σήμερα!!! :D:x:x

Ελα ρε Αργυ!!!πολλα ειναι τα φαγητα;;;εμενα μου φανηκαν νορμαλ!!! :oops::oops::oops:

Πω πω κοιλιοδουλη που ειμαι!!! :?:?:?

Σισσακι να χαιρεσαι το Χαριλινακι σου!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Να φανταστεις σου ευχηθηκα στο φεις και απο εδω το ξεχασα!!!!

Μαρια πηγαινε ο στρατευμενος στη Μυκονο για ντι τζει;;; :lol::lol::lol: Μη μου πεις για τον Μοραλες στο καβο παραντισο;;;

Εγω θεωρω οτι για καποια χρονια ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα με 2 παιδια που αναγκαστικα θα "κλειστεις" μεσα.εγω τουλαχιστον δεν προλαβαινω ουτε εχω δυναμεις σωματικες να παω να ξενυχτισω ή να παω ταξιδια ή ακομη και να κατσω να διαβασω βιβλια ή να δω ταινιες .

Εδω ρε ειμαι διπλα στη θαλασσα και παω μονο το απογευμα για μπανιο...το πρωι καθομαι και χαζοχαζευω.Να σκεφτειτε ποσο κουρασμενη νοιωθω.

περιττο να σας πω οτι τρωω τον αμπακο.. :oops::oops::oops:

Χαλβα φαρσαλων,μερεντα,γλυκο μηλαρακι, φαγητο απ εξω ,το βραδυ σουβλακια...ΕΛΕΟΣ :oops::oops::oops:

Θα παω σημερα να ζυγιστω σε ενα φαρμακειο και απο αυριο ραψιμο. :|:|:|

Παναγιωτα ο Δ εχει χτυπησει το ποδι και δεν μπορει να οδηγησει , εγω δεν παιρνω αυτοκινητο με τα παιδια για τοσο ταξιδι οποτε...

Μ-Ι κι ο δικος μου ετσι ηταν και οσο δεν ειχαμε παιδια ετσι ζουσαμε.. Τωρα ψιλοβγαινει μονος αλλα δεν τρελενεται κι ολας... Πιο πολυ μαζι με την κορη...Μονοι μας εχουμε να βγουμε χρονια...Μονο για καφε παμε αν εχει κανα κενο ...Ωρες - ωρες νιωθω σα να 'τα χουμε' :lol::lol::lol:

Παναγιωτα χαλβα φαρσαλων θελωωωωωωωωω

Σισσυ να χρονια πολλα στο κοριτσακι σου!!!!!!!

εγώ και πριν παντρευτώ ήμουν της άποψης ότι όλα είναι διά 2, το σπίτι διά δύο (ό,τι το αφορά), τα παιδιά, οι κοινωνικές υποχρεώσεις ΟΛΑ....και από κει και πέρα αν υπάρχει χρόνος για την εκπλήρωση προσωπικών επιθυμιών τότε έχει καλώς, όχι όμως να κοιτάζουμε πώς θα ευχαριστηθούμε μόνο εμείς και οι άλλοι να τα τραβάνε όλα!!!!

Παναγιώτα πήγαινε παραλία, κάνε μια βολτίτσα και δεν θα τρως!!! :roll::roll::!::!:

χαλβά Φαρσάλων μόνο το από πάνω τρώω την κρούστα!!!

Αργυ και το πανω και το κατω και τα καρυδιαααααααααα =p~=p~=p~=p~=p~

Κοιτα ..η λυση ειναι απλη..δεν εχεις στο σπιτι πραγματα που παχαινουν..αυτο που κανω και στην αθηνα.

Αφρο το τι Τρικαλο εχει εδω ..δε λεγεται... :lol::lol::lol::lol:

ελενη περαστικα στον αντρα σου ρε.Η μαμα σου και η αδερφη σου δεν κανουν κανα baby sitting ή δεν τρελενεσαι κιολας;;;

Παναγιώτα μη βάλω φώτο με Γ στις Μυκόνους και στα πάρτυ τα πριβέ που πήγαινε και τον ξεφτιλίσω άσε! :lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο για το στρατευμένος όποτε έλεγε (που το απέκρυπτε μη σου πω) τι δουλειά κάνει τον κοιτούσαν :shock::shock::shock::shock::shock: "δε σου φαίνεται πάντως 8-) "

Αυτός και ο κολλητός του από τη δουλειά είναι έτσι..

Μια φορά να φανταστείς που ήταν Μύκονο τους ειδοποίησαν να μπουν εκτάκτως και μπήκε με τη φόρμα πτήσης, σαγιονάρα, χαϊμαλιά στο λαιμό και μαλλί ακούρευτο με πορτοκαλοκοκκινες ανταύγιες [smilie=icon_rr.gif]

Στη στολή του πέρα από τα σήματα του έχει και σήματα της ΝASA κολημμένα :shock: και ένα ταμπελάκι που γράφει το όνομα του και απο κάτω " ψυχίατρος-σεξολόγος κλπ" :geek:

Ο άνθρωπος είναι γεια σας

ουφφφφφφφ τι κουραση η θαλασσα....

σισσιω να χαιρεσαι τη κορακλα σου :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif]

καλα να περασετε σημερα,,να τη καμαρωσεις κ νυφουλα :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

μαρια ο δικος σου ειναι ιδιο στυλ με αναστασιας? :roll::roll::roll:

νενι περαστικα στο αντρα σου..

το μιτσακι που χαθηκε?

επισης..

με εκανε εξετασεις η γωγω αιματολογικες..

εχω τριιγλυκεριδια 282 με οριο 150 :o:o:o:o:o:o

κ χοληστερινη οκ

ρωτησε γιατρο κ ειπε οτι δε ειναι απο κρεατα αλλα απο τυρια κ γλυκα :|:|:|

τυρια τρωω με φειδω αλλα γλυκα οοοοολη μερα..απο τεταρτη που θα μαι σαλονικα τα κοβω.. :roll::roll::roll::roll:

η γωγω ειναι η αδερφουλα μου :P:P:P:P

δε ηξερα οτι τα γλυκα ειναι η αιτια..μαλλον δε ηθελα να το παραδεχτω..

εγω νομιζα τα σαντουιτς πιτσες κτλ

οχι δε τρωω κ τετοια..

ασε που εδω περα η γωγω με κανει πατατοπιτες οπως σε γυραδικα..σπιτικα..περνει σουβλακοπιτες κανει πατατες φουρνου αυτεςς που μοιαζουν τηγανιτες βαζουμε κ ντοματες κτλ κ γινετε τελειο ο,ως..κομμενα τα απ εξω αρα.. :D

Μανούλες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Μου λέιψατε πολύ!!!!

Τί κάνετε;;;;

Εμείς γυρίσαμε!!!!! Με πολλή πολλή κούραση και 6 κάδους άπλυτα!!! :lol::lol::lol:

Δεν ξέρω τί να σας πρωτογράψω τόσες μέρες που λείπω.......

Οι διακοπές μας δεν σασ κρύβω πως ήταν μέτριες...

Η Ε ήταν άλλο παιδί. Είχε πολλή γκρίνια εκνευρισμός και κάθε μα κάθε μέρα βαρούσε κρίσεις. Πρώτη φορά στη ζωή της είναι έτσι και δεν την αναγνωρίζω. Το αποτέλεσμα ήταν να είμαστε μονίμως εκνευρισμένοι και κουρασμένοι. Δεν το ευχαριστήθηκα καθ'ολου να σας πω. Δε μαρεσε και το σπίτι στο οποίο μείναμε καθόλου. Το αποκορύφωμα ήταν πως έβγαλε 2 τελευταίους τραπεζιτες μέσα στη βδομάδα και κόλλησε και μια ίωση κοξάκι μου κυκλοφορεί! Τί άλλο θέλαμε λοιπόν. Η Δανάη ευτυχώς ήταν μια χαρά! Πέρασε καλύτερα απ'όλους η καλή μου.... Άρχισε να ψιλομπουσουλάει και να βουτάει απ'΄οπου κάθεται.

Σχετικά με τα της βάπτισης τώρα.......

Πέρασα πολύ πολύ όμορφα! Όλα έγιναν όπως τα θέλαμε ευτυχώς με ένα μόνο σκιερό σημείο στο οποίο δε θα σταθώ γιατί με στεναχώρησε. Όπως μάλλον θα σας είπαν οι απεσταλμένες ( :lol::lol::lol: ) η μικρή ήταν σχετικά ήρεμη και απήλαυσε το μπανάκι της. Το όνομα όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μου αρέσει!!!!

Έτσι λοιπόν ενοικιαζόμενα δωμάτια-Νατάσα 1-0. Δεν το ξανακάνω ποτέ ποτέ στη ζωή μου. Κάμπινγκ για πάντα. Τραβήξαμε τρελη ταλαιπωρία........

Δεν ξέρω τί άλλο να γράψω. Μάλλον θόλωσα και δεν έγραψα και πολλά!

Ενημερώστε με πλιζ για σημαντικά νέα πλην της γέννησης το ζουζούνου της Χρύσας!!!!!!!!!!!!!

Σισσάκι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!! Ευτυχισμένη να ναι και γερή! Να περάσετε τέλεια στο πάρτυ σας! Πολλά φιλάκια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...