Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 48 - Το λιονταρακι!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα,

ετοιμαζόμαστε για ΣΜ

πρέπει να σιδερώσω ένα σωρό ρούχα και να ετοιμάσω βαλίτσες.

Θα φύγω τελικά με τα παιδιά την Δευτέρα για Δράμα στην κουμπάρα μου και την Πέμπτη όλη μαζί θα πάμε Καβάλα. Ο Η δουλέυει και την επόμενη εβδομάδα και θα έρθει το άλλο Σάββατο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερούδια σας.... 8-)8-)8-)8-)8-)8-) Τι κάνετε;;;εμείς καλά...Θέλουμε να πάμε για μπάνιο, αλλά φυσάει ρε γαμώτο... :roll::roll::roll: Η μπέμπα κοιμάται...

Τελικά όλες μας πήραν στους παιδικούς ε;;;;; :D:D:D:D Εκτός από τη Μαρία.... :(:(:(:( Μαράκι τόσο υψηλόμισθοι είστε ρε;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Της λέω της Ιως το πρωί που ξύπνησε "Το ξέρεις ότι θα πας σχολείο;;;;;" Μου απαντάει "Ναι θα πάω..." και "τι θα κάνεις αγάπη μου στο σχολείο" τη ρώτησα..."Θα λέω παούσα (παρούσα)" μου απαντάει... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ναι της λέω και θα λες τραγουδάκια, παραμυθάκια, θα παίζες με άλλα παιδιάκια....Και τι γυρίζει και μου λέει το σκατό;;;;;;;;; Και θα μαλώνω.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock: Της λέω όχι δε θα μαλώνεις...Τα παιδάκια τα αγαπάμε.."Όόοοοοοοχι...θα μαλώνω" ξαναλέει...Και της είπα ότι αν μαλώνει η δασκάλα θα τη διώξει από το σχολείο.... :roll::roll::roll::?:?:oops::oops::oops::oops:

ειμαι στεναχωρημενη..χθες ο μικροε για ποοοση ωρα εκλαιγε διχως λογο..δηλ εγω δε μπορουσα να καταλαβω..

δε θυμαμαι ποτε του εβαλα ορο..πριν η μετα αφου εκλαιγε..αλλα νομιζω αφου αρχισε να σπαρταραει

\το θεμα μου ειναι οτι του ανοιξα αμπουλα να του κανω τις μυξες ..ε ματα που ηρεμησε με λεει η αδερφη..αυτη τη αμπουλα εβαλες?

λεω γτ τι εχει?

με λεει αυτη δε εχει ορο..αλλα θαλασσινο νερο :o:o:o τσουζει πολυ.. :cry::cry::cry::cry:

το δοκιμασα σημερα σε μενα..ειναι τοοοοοσο δυνατο..ρε παιδια λετε γιαυτο να εκλαιγε?αλλα δε θυμαμαι ποτε ακριβως του το βαλα..

τσουζει ρε παιδια τοσο..απαπαπαπα

Καλημέρα.....

συγχαρητήρια κορίτσια για τους παιδικούς, ένα άγχος λιγότερο....Μαρία δεν πειράζει ρε συ όπως πέρυσι και φέτος....του χρόνου δήλωσε πιο πολλές θέσεις....μιλάς για την Ιω μόνο ε? ή και για την Φ.?

ρε συ δεν έχουμε πολλές δραστηριότητες.....μετά τα θαλασσινά μπάνια είναι κάτι διαφορετικό και θεωρώ καλύτερο από το τις καταβάσεις με το έλκυθρο τον χειμώνα!!!! :!::!: .....μάλλον τα παιδιά μου θα βλέπουν την θάλασσα από την τιβι :cry::cry::cry: .....

τέλος πάντως.....αυτά για σήμερα......όχι και τόσο καλή διάθεση, οπότε γιατί να μαυρίζω και εσάς με την καλή διάθεση?

Νατασούλα καλά να περάσετε.....

Καλημεραααααααααααα!!!

τι κανετε;;;

Μπραβο για τους παιδικους!!!

Εμεις ακομη στην αναμονη....

Ρε Μαρακι εσας γιατι δε σας πηραν;;; :(:(:( Σιγα τα πολλα λεφτα που παιρνετε,,ε μα ελεος...

Ρε Μαρια αυτο το ακουσες;;;;;;;;;;;;

http://www.taxydromos.gr/%CE%91%CE%A1%C ... 4/---.aspx

Μα θα τρελαθουμε εντελως;;;;;;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o

Το εκαναν λεει Πακιστανοι.Απο χθες που μου το ειπαν δε μπορω να ηρεμησω..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Επισης δεν εχει επιβεβαιωθει απο πουθενα... :?:?:?

καλημερα κοριτσια .

αχ θου ....στο ελενα που ημουν και μας κανανε καποια σεμιναρια φροντιδας των μωρων (πηγα ετσι για να δω τι θα πουν ) ειπαι η μαια οτι την μυτη την κανουμε με θαλασσινο νερο και τα ματια με ορο ....

εγω και τα δυο με ορο τα κανω ....

προχθες ειχε πλακα που καθαριζα την μυτη του μικρου και ο καιμενος εκλαιγε και ειχα και τον Μ να μου φωναζει να μην κανω κακο στο νινι :lol::lol::lol:

δεν ειμαι και στα καλυτερα μου ....10 μερες αντεχω μονη ,μεχρι εκει φτανω μετα πεφτω παρα πολυ .....δεν εχω ορεξη ουτε βολτα να παμε ουτε σκουπα να βαλω ...απλα καθομαι και βουλιαζω ....

παναγιωτα πριν ενα μηνα γραφτηκε οτι εγινε στην πατρα και πριν απο την πατρα στην κρητη ....ενα τεραστιο ψεμα ειναι .

ειχε γινει μεγαλο θεμα στο παρενς οταν βαλανε αποσπασματα απο εφημεριδες για την Πατρα και τελικα κινηθηκε η εισαγκελλια στην πατρα για να βρει απο που ξεκινησε αυτο το ψεμα .

αν βαλεις στο γκουγκ βιασμος στην πατρα θα δεις ;)

Καλημερα!!!

Αργυ και Αφρο να μιζεριασουμε παρεα γιατι κι εμενα τα κεφια μου ειναι πολυ στα νταουν τους;;;; :(:(:(

Μαρακι κριμα ρε που δε σας πηραν... :(:(

Παναγιωτα ελπιζω οντως να ειναι φημες!!! :o:o:o

Θουλακι δε νομιζω να φταιει ο θαλασσινος ορος..της μπεμπας σχεδον παντα τετοιο της βαζω και δε βγαζει κιχ(σχεδον! :P )...το ιδιο ζοριζεται και με το φυσιολογικο και με το θαλασσινο... :roll:

Γωγω τσαμπουκαλου η Ιωαννα!!!!! :lol::lol::lol:

:)):)):)):)):)):)):)):))

Ρε Αφρο ποιο;;;αυτο που γεννηθηκε λιγες μερες πριν;;;;;; :shock::shock::shock::shock: πως γινεται να εβαλε 4 κιλα σε 2 εβδομαδες(τοσο δεν ειναι περιπου;;;)

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

για τον δικό της λέει μαρήηηηηη

ρε παιδιά τι να πω 41,5 περίπου είχαμε μόρια

και να βλέπεις να περνάνε οι γνωστοί φραγκάτοι της πόλης με περισσότερα μόρια από μας?? :shock::shock::shock::shock: Δλδ έλεος :shock:

Θα δούμε, αν δεν τα βρούμε στην τιμή ίσως να τις πάρω στον παιδικό του ΤΕΙ :roll:

:D:D Σήμερα πήγαμε για μπάνιο! Τέλεια ήταν είχαμε και καλή παρέα :D

Παναγιώτα λέμε για Τρίτη Καλά Νερά. Αυτό που έγραψες δεν το έχω ξανακούσει :shock:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και καθομαι και μετραω τι λεει η τονια και μετα βλεπω την απαντηση της μαριας και καταλαβαινω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οχι καλε ποντια κρητικια το δικο μου λεω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Ααααα καλαααααα!!!! αλλα λεει η γιαγια μου αλλα ακουν τ'αυτια μου!!!!εγω διαβασα "το μικρο της φιλης μου"!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αλλα και παλι 6400!!!!!!! μπραβοοοο!!!! ξεσκιζεται στο φαι ο μικρος!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Κριμα ρε Μαρακι για το παιδικο... :( αν μπορεις τουλαχιστον να τις παιρνεις στον αλλο παιδικο στα ΤΕΙ...

Τρεχω, τρεχω, τρεχω, τρεχω..... οοοοπ εκατσα! :lol: Παει χαζεψα τελειως! :lol::lol:

Τι κανετε ζουζουνες μου? Λιγα γραψατε σημερα ωραια! :D

Μπραβο για τους παιδικους!! Πολυ χαρηκα που σας πηρανε τις πιο πολλες!

Μαρακι κριμα γμτ για εσας. Προσπαθησε το αυτο με τον παιδικο στα ΤΕΙ.

Σμπεθερα ελα ανεβα λιγο!! Τωρα που ανεβηκα εγω επεσες εσυ? :( Βρε μηπως εισαι ποντια και εσυ και μας το κρυβεις? :D Πολυ γελασα με το μπερδεμα της Αφρος!! :lol:

Γωγουλα 9 ζευγαρια παπουτσια? :o:shock: Και που θα προλαβει να τα βαλει ολα βρε το καλοκαιρι? Η Ε. εχει 3. Ενα ζευγαρι αθλητικα Nike και 2 πεδιλα. Ενα για καλο και ενα προχειρο για τα χωματα.

Αφρο σουπερ ο μικρος με τα κιλα!!!

:lol::lol::lol::lol: για το τραγουδι!!! ΟΟΟΟΟΧΙ αυτο ειναι το χιτ της χρονιας! :

:lol::lol::lol:

Θου δηλαδη θα τον πηγαινοφερνουν αυτοι απο τον παιδικο τον Θ.? Καταλαβα καλα?

Τα εχω σχεδον ολα ετοιμα. Θελω να φυγωωωωω!! Τα λεμε αυριο, νυσταξα! Φιλακια σε ολες!

καλεεεεεεεεεεεεε,τωρα πηρα χαμπαρι οτι γεννηθηκε το λιονταρακι!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

να σου ζησει χρυσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D περιμενυομε φωτο και ολες τις λεπτομερειες!!!!!! ;)

κοριτσια,τελικα φυσιολογικα γεννησε η χρυσα η καισαρικη?????? :?:

τονια,ειναι ακομα εκει η θουλη??????να ζηλεψω κι αλλο???????? :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μπραβο για τους παιδικους!!!!!!!!εμεις εδω δεν εχουμε..... :roll: κατευθειαν προνηπιο..... :roll:

τι αλλα νεα?????? :?:

Γκρουση(Ευα δε σε λενε;;; :oops: ) μου δε θελω να σε στεναχωρησω,αλλα ναι ακομη εδω ειναι το Θουλακι και περναμε τελεια!!!!!! :D

Φευγει τη τριτη δυστυχως... :(:(:(

Ουτε ενα παιδικο δεν εχει ρε το νησι;;; :?

καλημερα .

σημερα ευχομαι να ειναι μια καλυτερα μερα για εμας τις ψυχολογικα πεσμενες .

σας βαζω και το αγαπημενο μου τραγουδακι αυτην την εποχη

απο την χθεσινη μου επισκεψη στην φιλη μου μου εμεινε μια γλυκοπικρη γευση ....μου ειπαι οτι συνεχιζει το σημπληρωμα ,το μωρο ανεβαζει και γαλατακι και κλαιει οταν την αφηνει κατω ....ο γιατρος της ειπαι στο πλαι και μια φιλη της μαια ,εγω της λεω ανασκελα και οντως η μικρη ανασκελα δεν βγαζει και δεν κλαιει ,και μια αλλη απο την πολυκατοικια της λεει μπρουμιτα και με τιποτα ανασκελα ....

μπροστα μου θηλασε μια χαρα και η μικρη χορτασε και κοιμηθηκε αλα την διορθωνα αρκετες φορες στο να πιασει η μικρη καλα το στηθος .......ακομα δεν εχει πιστεψει οτι μπορει να χορτασει απο εκεινη .....δεν μπορω να κανω κατι αλλο ομως της εχω πει τοσα της εχω δωσει οδηγιες για θηλαστρο της εχω δωσει και τα τηλ απο την γραμμη βοηθειας απο συμβουλους θηλασμου και τηλ απο συμβουλους θηλασμου ....απο εκει και περα ειναι στο χερι της ......ακομα και το πως θα βαλει την μικρη για υπνο θα ακουσει τον γιατρο ,θα ακουσει την φιλη που γεννησε πριν 30 χρονια στην Σαμο η θα ακουσει εμενα που της λεω τι λενε οι νεες μελετες κι να ψαξει στο ιντερνετ .....δεν πιστευω να ακουσει εμενα γιατι ουτε γιατρος η μαια ειμαι και ειμαι και μικρη .....

καλημερααααααααα

ευακι ναι κρητη ειμαι κ ειμαι τυχερη που γνωρισα τη τονια :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

πως πανε η δουλειες?

αφρο κριμα να μη σε ακουσει..εσυ απ τη αρχη ελεγες να τη βοηθησεις κ κριμα τωρα να μη σε ακουσει..κ οχι τιποτε αλλο αλλα ρε παιδι μου εσυ κ τα 2 θηλαζεις..γτ να μη σε ακουσει????

ειναι μεγαλη σε ηλικια κ απ τη μια λογικο να φοβαται για τα παντα

λενακι εισαι καλυτερα'΄΄΄΄΄?????????μεση κ ψυχολογικα??

μαρακι κριμα κριμα κριμαα..ελεος

βλεπω αναστασια :D:D:D θα ερθεις τελικα τη πεμπτη? :roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα-καλημεραααα!!!

Τι κανετε κοπελιες?Καρβουνιαρικο το τρενακι!

Τονια τι τελεια ποντιοπουλα που εισαι!!!! :lol::lol::lol: Μα το εξεφρασες κ τοοοοοσο ωραια!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτη μπραβο σας για το βαρος!!!!!Αν θυμαμαι καλα κ ο Μ επαιρνε πολυ βαρος,ε?Θυμαμαι πως οταν εψαχνα παιδακια για να..."κανουν παρεα" στην αφρατοτσαχπινα υπολογιζα κ τον Μ! :lol:

Για την φιλη σου..Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο...Εκανες οτι περναει απ'το χερι σου.. ;)

Χθες βγηκαμε...Οχι για πολυ...1.30 ειμαστεν πισω..Αφησαμε την ωραια κοιμωμένη στην μαμα μου κ πηγαμε για ποτακι στη σαλονικα!Καλα ηταν...οχι κ συναρπαστικα!Συνειδητοποιησα ποσο διαφερουν οι ζωες μας(εμενα κ του Α)...Τον ηξεραν τα γκαρσονια,μας βαλαν σε ρεζερβε τραπεζι(δεν ειχαμε κανει κρατηση) σε γεματο μαγαζι...Τεσπα...Ας μην πω αλλα...

Απλα στενοχωρεθηκα...Εγω εγινα μαμα,εχω τα αγχη μου,τα ξενυχτια μου,το ζορι αν θα φαει αν θα χεσει αν θα κλαψομουνιασει σαν την μανα της...Και εκεινος...Συνεχιζει τη ζωη που εκανε..Που καναΜΕ καποτε... :(:(:(:(

Σας τα γραφω μονο επειδη ξερω πως θα με καταλαβετε..!

Σημερα θα κανω το τραπεζι στους κουμπαρους(4 ατομα +2,5 εμεις)...

Θα κανω παστιτσιο(ή λαζανια-δεν αποφασισα ακομη).κοτοπουλο αλλα κρεμ,χοιρινο με πιπεριες-κρεμμυδ,πατατοσαλατα,τζατζικι,χωριατικη...ΑΥΤΑ!

Παω να συνεχισω..!!!

Θουλακι μου καλημερα!Σοβαρα..δεν μπορω..Αφου θα παω στην αδερφουλα σου ρε!!!Της το ειπες να με περιμενει??? :lol::lol::lol::P

ΤΩΡΑ σοβαρα...Σκεφτομαι να παω την Τριτη σε μια φιλη μου στη χαλκιδικη για 2 μερες...Οποτε μαλλον δεν μπορω!Μπορω ομως την Παρασκευη!!!Τι λες?

Α!Συγχαρητηρια για τους παιδικους!!!Μαρια κριμα ρε συ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...