Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 48 - Το λιονταρακι!!!!

Recommended Posts

Θα μας βγαλεις την ψυχή δλδ;;; :twisted::twisted: Είναι δυνατον να απαντησουμε όλες;;; Στειλε μας π.μ.! Το απαιτούμε! :lol::lol: Δεν μπορω να διαλέξω ένα απο τα δύο! Αληθεια δε μπορώ, δεν ξέρω ποιο να απαοφασισω... και τα δύο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ε τοτε αργι το 2 ...δεν ξερω αλλα με τραβαει περισσοτερο .

παντος οι τυποι η οι χαρακτιρες ειναι πολυδιαστατοι ακι μπορει σε καποιον να αντιπρωσοπευουν 2 σχηματα και οχι μονο ενα ;)

το 6!!!

αφρο εφοσον το θελει τοσο πολυ,σιγουρα θα τα καταφερει!εχει κ εσενα για εκτακτες συμβουλες..μακαρι ολες μας να ειχαμε καποιον εμπειρο τοσο κοντα μας οταν ξεκινησε ο θηλασμος..! ;)

αναστασακι πώς να ξεκουνηθω μωρε αν δεν οδηγω με το παιδι;;οσο μου εκανε τον σοφερ η λενα,ολα τελεια! :D:D θελεις να γινεις ο σοφερ μου τωρα που λειπει;;;;; :lol::lol:

μη μου πεις να βαλω το παιδι στο αμαξι μονη,δε νιωθω ετοιμη ακομη.. :oops::oops:

να με κανεις παρεα με το ζορι! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα για το αν θα σε κανω να σκεφτεσαι λογικα..χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ! :?:?:?:roll::roll::roll::roll::roll:

αργυρω πολυ ακριβοι οι παιδικοι εκει..αληθεια,τί παραπανω προσφερουν απο τους δημοσιους;το ρωταω γιατι στο εξωτερικο εχω την εντυπωση πως ολες οι βαθμιδες δημοσιας εκπαιδευσης ειναι κατα πολυ ανωτερες,τουλ.πιο οργανωμενες,απο τις εδω.. :evil::(

βικυ ειναι λογικο!εισαι εγκυος κ μαλιστα με εγκυμοσυνη που σε ταλαιπωρει...ευχομαι να χαλαρωσεις στις διακοπες κ να ξεκουραστεις οσο περισσοτερο γινεται!

φιλακια σε ολες!

Ξανα γεια σας! :D ή μαλλον :) (ας μην το παραχεσ**με :lol::lol: )

Εγω νομιζω οτι ειμαι το 9 αλλα σε αυτη τη φαση της ζωης μου με τραβαει το 3...!Και προσπαθησα να μην επηρεαστω απο τα χρωματα γτ τοτε θα διαλεγα το 6! :P 3 λοιπον!

Ιουλια δεν εχω κανενα προβλημα να κανω τον σοφερ σου αλλα αυριο θα ειμαι σοφερ των κοριτσιων..Ομως πρεπει να παρεις αποφαση και να οδηγησεις με τον μικρο μεσα αλλα κ γενικως να με βλεπεις πιο συχνα!Γιατι...ειμαι η γυναικα της ζωης σου κ δεν το ξερεις!(1 εσυ κ ενας ο Α που δεν το ξερατε! :P )

Ερχομαι...ελπιζω να ειστε εδω να πιουμε καφε γτ αποφασισα μετα απο πολλες μερες να μην κοιμηθω! :roll:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax!γελάααααααααααααααααααααααααααω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η αργυρω μας εστειλε π.μ. με το τί σημαινουν τα σχηματα που διαλεξαμε!! :lol::lol::lol:

αργυρω,οφειλω να το ομολογησω!!εισαι μεγαλο μουρλοκομειο τελικα κ εσυ κ σε παω πολυ!! :D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασακι αν δεις τί σημαινει το 6................θα καταλαβεις πως κ εγω ειμαι η γυναικα της ζωης σου!! :lol::lol::lol::lol::lol:

γελασα πολυ με εμενα κ τον α. που δεν ξερουμε ακομη ποια ειναι η γυναικα της ζωης μας! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε το ξερω οτι δεν εχεις σοφεροπροβλημα,αλλα ξερω πως εχεις κλεισει αλλες "μεταφορες"!!!ευτυχως προλαβα κ εκλεισα αποκλειστικα τη λενα,αλλα τί να σου κανω που εφυγε διακοπες σα δε ντρεπεται! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ εγω δε θα κοιμηθω..βαριεμαι!

καλε κανενα νεο απο χρυσα;θα αρχισω να ανησυχω σε λιγο... :roll::roll:

ξεχασα να σας πω οτι απο εκεινη τη μερα που τον ταισα με το ζορι και τον μαλωσα που δεν τρωει αρχισε σιγα σιγα να τρωει :D τα χαζα που ετρωγε ...αρχισε να τα ξανα τρωει ...αλλα τρωει .

μπορει να καταλαβε αυτα που του ειπα "αν δεν τρως θα σε ταιζω ετσι " "αν δεν τρως θα παθεις κακο ""πρεπει να τρως " .....δεν ξερω αν φοβηθηκε η απλα περασε το δοντι και οι ζεστες :roll:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax!γελάααααααααααααααααααααααααααω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η αργυρω μας εστειλε π.μ. με το τί σημαινουν τα σχηματα που διαλεξαμε!! :lol::lol::lol:

αργυρω,οφειλω να το ομολογησω!!εισαι μεγαλο μουρλοκομειο τελικα κ εσυ κ σε παω πολυ!! :D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι να κάνω ρε, αλλιώς η Σισσιώ...... :lol::lol::lol::lol:

σημείωση: έπρεπε να το μεταφράσω πρώτα, για αυτό και άργησα....θα με βόλευε πολύ να διαλέγατε τα ίδια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία εσένα μετά γιατί μόλις ξύπνησε το μπουμπούκι :roll::roll::roll:

Γεια σας!!!!

Στα γρήγορα,πάω για δουλειά :(:(

Ελπίζω να πήγαν όλα καλά με την Χρύσα μας και να είναι αγκαλιά με το μπουμπούκι της!!!!!

Άργι είμαι το 9,κατευθείαν εκει πήγε το μάτι μου....

Θα μπω και από την δουλειά,λείπει η τρελή προισταμένη :D:D

Χθες δεν μπορούσα να συνδεθώ,ελπίζω σήμερα να τα καταφέρω,έμπαινα όμως να δω τα νεα της Χρύσας,πολύ ταλαιπωρία ρε κρίμα να κάνει καισαρική :(:( Αλλά σημασία έχει να είναι γερό το μωρό και αυτή ;)

τα λέμε!!!!Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα το είδα,Αργι θέλω και εγώ πμ!!!! :-*

η ηλικια του μυαλου μου ειναι 60 :o:o:o μη γελατεεεε\απο σχημα θα πω το 7

καλε ιουλια κ αναστασι κοιμαστε μεσιμερια?ααα με τιποτα..εγω σπανια\

βικυ κρατα γερα..το πρωτο τριμηνο ειναι..το ειπες στη κορη σου?

εστειλα μην στη χρυσα αλλα τιποτα :roll::roll::roll:

καλα θου εσυ εισαι ντουρασελ ετσι κ αλλιως! :lol::lol::lol:

οταν δεν ειμαι καλα κ νιωθω οτι εξαντλουμαι απο τον γιωργο σκεφτομαι εσενα κ τη νατασα..κ την αναστασια που διατηρει το χιουμορ της παντως καιρου κ συνθηκών..κ ανεβαινω!

σαν να μου δινετε χαστουκι νιωθω,με την καλη εννοια,κ ερχομαι στα συγκαλα μου! :lol::lol::lol:

να μς πεις νεα αμεσως μολις εχεις!!

:lol::lol::lol: Ιουλια τι παιδι εισαι εσυ βρεεεε?χαχαχαχαχα

Για πες τι ελεγε το 6?

Εσυ δε μου δινεις κανενα χαστουκι με την "κακη" εννοια μπας κ ανεβω κ εγω??? :lol::lol::lol: Κατα βαθος ειμαι μαζοχα κ ανωμαλαρα! :lol::lol::lol:

Ρε δεν μπορω με τη φωτο του Γ!Τρελαινομαι!!!Σκατοφατσακι(με την καλη εννοια),θελω να του ζουληξω τα μαγουλα!!!!!! :x:x:x

Αφρο κρατα μικρο καλαθι!Σιγα που καταλαβε...ετσι το κανει για να σου δω σει ελπιδα κ μετα να το παρει παλι πισω!Ατιμουτσικα....!!!! :P:P

Θου εμενα μου εβγαλε 40 αλλα 1ον δεν εβρισκα τις αγγλικες λεξεις(αν ηταν ελληνικα θα ηταν αλλιως),2ον σε ενα δε διαβασα οδηγιες(ειχα ανοιχτο κ αλλο παραθυρο) κ 3ον εκει με τα αστερακια,δεν εχω ποντικι κ ηταν δυσκολο στο λαπτοπ...οποτε μην το πιστευεις!!!! :lol::lol::lol::lol: Ψεματα λεει το τεστ!

Αν κοιμηθεις μεσημερι θα δεις που θα εχεις περισσοτερη υπομονη κ δυναμη!εστω κ μιση ωρα...!αλλιως μεχρι να ερθει το βραδυ δεν περνουν οι ωρες

αναστασια αν κοιμηθω μεσιμερι νιωθω μετα αρρωστη..αλλα κ να μπορεσω ποια ωρα της μερας θα ειμαι μονη?(βλ πρωσοπικο χρονο)αλλα

κ να ηθελα παλι ΔΕΝ μπορω..κοιμαται ο θοδωρης αλλα ο μικρος με εχει στη πριζα..ολο αγκαλια

νυσταξα τωρα (-|(-|(-|(-|[smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif]

ωρες ρες σκευτομαι οτι καλο θα ηταν να ειχαμε μια κουκλα βιτρινας στο σπιτι και αν θελουν αγκαλια τα σκατουλια να βαζουμε εκει το σλιγκ και να τα κραταει η κουκλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλη πολυ λασκα τις αφησες τουτες εδω και επιασε φωτια η γλωσσα τους!!!!!!! :o:o:o:o

Τιποτα νεο απο τη Χρυσα εχουμε;;;;;αμαν βρε παιδακι μου τοσες ωρες!!!!! :roll:

Κουρκουτι εγινε ο εγκεφαλος,τιποτα δε θυμαμαι!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Αργυ με το που τα ειδα τα σχηματα καρφωθηκα στο 3!!!αυτο θελω, μαρεσει!!!! :P

Αναστασι κι εμενα το κανει αυτο με το κλαφτη ο αντρας μου,αλλα φροντιζω να το μετανιωσει!!!! :ymdevil:

Συμπεθερα μα τοσο πολυ πονανει η μεση σου;;;; :?:( ρε κοιταξε το μην εχεις αλλα... :roll:

Αντε βαλε φωτο να σε δουμε με το νεο λουκ! :P

Αργυ καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις!!! εγω το εχω πει,αν δεν ειχα τη Σωσω(αδερφη Θουλης) θα πετουσα πετρες τωρα!!! :? Και τωρα που ειναι και το Θουλακι εδω και βγαινουμε συνεχεια εχει φτιαξει πολυ η διαθεση μου! πριν ελεγα ακριβως αυτο που λες κι εσυ οτι η καθε μερα λες και ηταν επαναληψη της προηγουμενης!!! :?

Γωγω παλι καλα που τη σταματησες τη κωλοδιαιτα!!! αλλα αυτο με το λεμονι κρατα το!! μετα απο καθε μεγαλο γευμα πινε λιγο λεμονακι(σκετο κατα προτιμηση)..ειναι τελειος λιποδιαλυτης! ;)

Βικυ να μην αισθανεσαι καθολου αχρηστη!!! μακαρι κι εμεις να μη χρειαζοταν να τρεχουμε σα τις τρελες!!! εγω το εχω ξαναπει οτι θα εδινα οτιδηποτε προκειμενου να ειχα μια πεθερα-μαμα σα τη Γωγω να μπορουσα να ζουσα πιο χαλαρα!!!

Τωρα για να παω για 1,5 ωρα στη θαλασσα,γαμιεμαι 3 !!!!! :o:evil:

Τι αλλο ηθελα να πω;;; ξεχασα...παω να φαω τιποτα γιατι ψωμολυσσαω!!!

ξαναγράφω με πέταξε έξω!!! :evil::evil::evil::evil:

όταν και τα 2 παιδιά μου είναι στο σπίτι η Ρ. δεν κοιμάται μεσημέρι, αν είναι μόνη της θα κοιμηθεί ένα 2ωρο!!! και όταν ξυπνήσει θα καθήσει στο κρεββάτι της και θα διαβάσει ένα βιβλίο και θα μιλήσει μόνη της για κανένα 10 ή 15λεπτο, μετά θα κατέβει κάτω :D .....μια φορά πήγα αμέσως στο δωμάτιό της μόλις ξύπνησε και γκρίνιαξε και μου είπε να φύγω!!!! :o:o:o:o:o και να κλείσω και την πόρτα της!!!! :shock::shock::shock:

Τόνια έχεις πμ. :lol::lol::lol::lol:

διάβασα ένα άρθρο με τίτλο μαθήματα ηλεκτρονικής ορθογραφία, συμφωνώ σε όλα όσα λέει, ίσως θα έπρεπε να το παρέθετα στο φόρουμ, σε καινούργιο ποστ!!! :roll::roll::roll: .....αλλά θα με γιουχάρουν!!!! :?

τελικα κοιμηθηκα..μιση ωριτσα..μετα ο γιωργος ζητησε νερο,ηπιε,ξανακοιμηθηκε κ εγω μπηκα στο μαμμυ! :D:D

αναστασακι που να το δεις κ κουρεμενο το σκατοφατσακι!!για πολλες..μπατσες μιλαμε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θου τοσο λιγο κοιμαται ο παντελακος;;;λοιπον,ακου τί σκεφτηκα!

νομιζω ο θοδωρης στην ηλικια του κοιμοταν πολυ..μετα την ειδε κουκουβαγια,ε;;;; :?:?

ε!κ ο παντελακος σε λιγο καιρο θα αρχισει να λιωνειιι στον υπνο!!ακριβως το αντιστροφο δηλ.! :D:D

ενω εμενα που ο γιωργος δεν κοιμηθηκε ποτε,παρα οταν εγινε 23 μηνων..το δευτερο θα κοιμαται απο την αρχη σεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! :lol::lol::lol::lol:

μετα τους 23 μηνες,ας ξυπναει!θα βαζω τον γιωργο να τρεχει απο πισω του! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να σας ρωτησω..τα παιδια σας οταν κοιμουνται,κοιμουνται ευκολα ακομη κ αν ειναι π.χ. καλεσμενοι σπιτι;

χθες ηρθε η μαμα κ οσο κ αν προσπαθησα,δεν κοιμηθηκε,ενω ξεκαθαρα νυσταζε..

γενικα οταν δεν ειμαστε οι δυο μας δυσκολευεται..στην κερκυρα εβαζα τον χ. να κανει οτι κοιμαται κ ετσι μετα απο κανενα μισαωρο προσπαθειοων,κοιμοταν κ ο γιωργος..

τωρα στη χαλκιδικη..μαλλον θα λεω στη μαμα μου να πηγαινει καμια βολτα οταν θα ειναι να τον κοιμησω.. :roll::roll::roll::roll:

αργυρω πες βρε για τους ιδιωτικους παιδικους εκει!δε λεω για το 6,μη μου συγχιζεσαι! :D:D:D

τονια μου κ εγω το λεω..αν δεν ειχα αυτες τις τρελες,οοποτε μπορω να τις δω,κ το τρενακι εδω,θα ειχα σαλταρει!ο χ. με κοροιδευει οταν του το λεω..αλλα δε τον κατηγορω..ειναι ανηκουστο για καποιον"εκτος"να καταλαβει πως μεσω ιντερνετ μπορει να δεθεις τοσο πολυ με καποιους ανθρωπους!

φιλακια κ περιμενουμε νεαααααααααααααααααααααα!!μα γιατι αργουν;;;;;;;;;;;;;;;;;; :?::?:

Ιουλία θα σου πω βρε, κάτσε να σας πω:

πήρα τηλέφωνο στο νοσοκ. Παπαγεωργίου να ρωτήσω για την Χρύσα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν καμμιά πληροφ. και ότι είναι στην αίθουσα τοκετών (αν άκουσα καλά!!!) και αν θέλω να επικοινωνήσω στο κινητό με τον άντρας της!!!! :?::?::?::!::!::!::?

Τώρα για τους ιδ. που ρωτάς, δεν ξέρω, δεν έχω κάποια προσωπική εμπειρία....το πρόγραμμα που έχουν και διάβασα είναι ίδο με αυτό ενός δημόσιου :?

τα δικά μου κοιμούνται, πάνε πάνω όταν έρθει η ώρα και τέλος.....όταν είμασταν πέρυσι στην Ελλάδα, ο Λ. κοιμόταν όταν του λέγαμε η Ρ. έβγαινε κάθε λίγο και λιγάκι έξω από το δωμάτιο και έπρεπε να ξαπλώσω λίγο μαζί της μέχρι να την πάρει ο ύπνος και μιλάμε για μεγάλη κούραση όλη την ημέρα, δεν ξέρω δεν νύσταζε? :?:

αυτό με την χρύσα με ανησυχεί λίγο :? ....ακόμη? καμμιά δεν έχει το κινητό του άντρα της? :!:

τι λενε οι παλιες σας φιλες για το μαμμυ κ γενικα που αποκτησατε-με φιλες :?:

εμενα ευτυχως ιουλια κ κοσμο να εχει αν ειναι η ωρα του θα κοιμηθει..τους λεει κ καληνυχτα

στη ηλικια του ο θοδωρης κοιμοταν συνολο βραδυ 11 ωρες..κ τη μερα δε θυμαμαι αλλα οχι πολλα πραματα

αργι εγω οταν γεννησα δε με πηρες :twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω να δω ποτε θα αλλαξω κρεβατι στο μεγαλο..ακομα δε το σκεφτομαι φυσικα αλλα λεω ΟΤΑΝ θα πρεπει να αλλαξει :!:

διάβασα ένα άρθρο με τίτλο μαθήματα ηλεκτρονικής ορθογραφία, συμφωνώ σε όλα όσα λέει, ίσως θα έπρεπε να το παρέθετα στο φόρουμ, σε καινούργιο ποστ!!! :roll::roll::roll: .....αλλά θα με γιουχάρουν!!!! :?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...