Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5


Recommended Posts

Λέμε καμία εβδομάδα να μείνουμε έχουμε κάτι δουλίτσα στο Σπιτι θελουμε να το νοικιασουμε πάλι οπότε θα κάτσουμε και για αυτό αλλα και βολτουλα θα βρεθούμε σίγουρα αφού είμαστε και κοντά .............

φιλακια πολλά σε ολες και καλο ξημέρωμα να έχουμε ...."

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!

'Εχω πολλές μέρες να μπώ κι έχω χάσει λίγο επαφή......γράψατε και πάρα πολλά......έχω στεναχωρεθεί λίγο με κάποιες συμπεριφορές εδώ στο φόρουμ γι'αυτό και δεν πολυέμπαινα, τελωσπάντων........

Ηλιαννάκι μου φιλεναδίτσα μου τί κάνετε???????? Να μου φιλήσεις και τα τρία γλυκουλάκια σου!!!! Περάσατε όμορφα με τον αντρούλη σου ε? Καλά κάνατε κουκλίτσα μου......πρέπει να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας κάποιες φορές ότι εκτός από γονείς, είμαστε και ζευγάρι!!!!!

Μυριάκι μου σ΄ευχαριστούμε που μας συμπεριέλαβες στις προσευχές σου στην Αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου! Μακάρι να μας φυλάξει όλες και να γεννήσουμε με το καλό γερά μωράκια!!!!!

Teddy μου καλωσήρθατε από την όμορφη Λευκάδα!!!! Νομίζω ότι άδικα ανησυχείς για την μπεμπίκα σου...μια χαρά είναι το βάρος της! Η δικιά μου είναι 1190 γρμ. και ο γιατρός μου είπε ότι είναι μεγάλο μωρό (μας βγάζει μιάμιση εβδομάδα μεγαλύτερες), δεδομένου ότι εσείς είστε περίπου δύο εβδομάδες μπροστά από μας νομίζω ότι έχετε φυσιολογικό βάρος!!!! Άλλωστε μην ξεχνάς ότι ο υπέρηχος έχει και κάποια απόκλιση από τις πραγματικές μετρήσεις.....

Αναστασία μου πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν τέλεια σήμερα!!!!!

Νία μου μ'ένα σμπάρο δύο τριγώνια ε????? Μια χαρούλα τα διδυμάκια....ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι όπως τα ήθελες!!!!!

Κατερινούλα βγές τώρα που μπορείς γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο με το μωρό!!!!!!

Μίκι μου φιλάκια στην κοιλίτσα (είσαι kinder έκπληξη τελικά ε?)...θα αντέξεις μέχρι το τέλος να μην μάθεις το φύλο του μωρού????

Marie μου μην στεναχωριέσαι κουκλίτσα μου!!!!! Νομίζω ότι είναι φάση όλο αυτό που περνάτε με τον άντρα σου (να σου θυμίσω τα δικά μου????)...ίσως κουράζεται κι εκείνος.....περισσότερες υποχρεώσεις, περισσότερες ανάγκες....πιστεύω (κρίνοντας και από τον άντρα μου φυσικά και παρόλο που δεν το παραδέχονται ΠΟΤΕ) ότι όσο φουσκώνουμε φοβούνται να μας πλησιάσουν ερωτικά μην τυχόν και βλάψουν το μωρό!!!!! Συζήτα το μαζί του και είμαι σίγουρη ότι θα δείς πώς τζάμπα αγχώθηκες!!!! Αυτά με τις γκόμενες κι εγώ τα σκέφτομαι για τον άντρα μου καμιά φορά και του τα λέω αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ούτε μία στο εκατομμύριο να "παίζει" τέτοιο πράγμα!!!!! Πάντως σε καταλαβαίνω γιατί κι εμείς κάπως έτσι είμαστε με τον άντρα μου (ειδικά τα βράδια μετά που κοιμίζω την μικρή και καθόμαστε οι δυό μας στο σαλόνι υπάρχουν φορές που δεν θα ανταλλάξουμε ούτε κουβέντα...πιάνουμε και οι δύο τα λαπτοπ και χαζολογάμε) αλλά νομίζω ότι είναι όλα στο μυαλό μας τώρα που είμαστε φουλ ορμόνες φτιάχνουμε σενάρια.......

Όσο για τα μπιμπερό....κι εγώ γυάλινα της chicco χρησιμοποίησα από την αρχή, νομίζω ότι είναι καλύτερα από τα πλαστικά και αντέχουν περισσότερο τόσες αποστειρώσεις....μόνο τις ρώγες πρέπει να αλλάζουμε συχνά! Αποστειρωτή είχα πάρει έναν της chicco για 6 μπουκάλια (εγώ έβαζα μέσα μικρά-μεγάλα) τον είχα πάρει 50 ευρώ,μια χαρά πήγε και θα τον ξαναχρησιμοποιήσω πάλι.

Πήγα στον γιατρό σήμερα, η μπέμπα μεγάλωσε πάρα πολύ....όπως έγραψα και πιο πάνω ο υπέρηχος μας βγάζει μιάμιση εβδομάδα μεγαλύτερες (είπαμε είμαστε μπαμπάτσικες)....είναι 1190 γρμ.. εγώ έχω φουσκώσει πάαααααρα πολύ....ο γιατρός μου είπε ότι έχω πλέον τεράστια κοιλιά, το είχα καταλάβει γιατί εδώ και μέρες αισθάνομαι πολύ δυσφορία και πίεση στο στέρνο και στα πλευρά!!!! Θα ξαναπάω σε ένα μήνα πάλι με όλες τις εξετάσεις που κάνω μηνιαίως (αίμα, ούρα και ακόμα μία που δεν θυμάμαι πώς την είπε....γλυκοζυλιόμενη???????? Κάτι τέτοιο.....υποθέτω ότι κι αυτή είναι για το ζάχαρο!!!)

Καληνύχτα κουρτσούδια!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.....Κ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!

ΕΥΧΗΘΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΙΝ ΤΑ ΒΓΑΛΩ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή επιτυχία Μυριάκι μου....προσπάθησε να μην κάνεις πολλές κινήσεις γιατί έτσι θα ανακατεύεσαι περισσότερο (καλά υπάρχει και η περίπτωση να μην νιώσεις άσχημα, δεν ζορίζονται όλες οι εγκυούλες σ'αυτή την εξέταση!!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια νομίζω ότι έχω πρόβλημα!!! είμαι στην 26 εβδομάδα μέχρι τώρα το μωρό μου ήταν πολυ ζωηρό το καταλάβαινα όλη την ημέρα ...έχει τώρα 2-3μέρες που με το ζόρι τον αισθάνομαι!!!μέχρι τώρα προαπαθουσα να είμαι ψύχραιμη άλλα έχω αρχίσει και τα χάνω να σας πώ την αλήθεια. Μου είχε συμβεί και στην πρώτη εγκυμοσύνη άλλα ήταν μόνο για μία ημέρα και είχα ΄πάει στον γιατρό και όλα ήταν εντάξει. Τώρα θα πάω αύριο αλλά πως ξημερώνει η μέρα μπορείτε να μου πείτε? δεν που κολάει ύπνος !!! τά ΄χω παίξει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερουδια στα κοριτσια!!!Εχω γαλατακι φρεσκο, μολις αρμεξα!!! :))3:-O να κερασωωωωω? Βρε τι εχω παθει η γυναικα να μην μπορω να κοιμηθω οπως στις αρχες!!!Φιφικα μην στεναχωριεσαι βρε κοριτσι μου, νομιζω ειναι φυσιολογικο παντα δεν θα χοροπηδανε, κοιμουνται κι ολας φανταζομαι...αλλα να θες εσυ να εισαι ηρεμη πανε στο γιατρο σου να σε δει!!

Muriam καλη επιτυχια κοριτσι μου και περιμενουμε νεα να μας πεις πως ηταν να μαθαινουμε οσες δεν το καναμε!

Νασια μου δοξα το Θεο ολα καλα πηγανΜια χαρα το μπεμπε σας μεγαλωνει το γλυκο μου!

Νια μου φιλια στην κοιλιτσα!Μικι,τιτινακι(the top model )Αννα Μαρια(μας ελειψε το ψωμοτυρι σου :lol: )Τeddy, ηλιανα,κατερινουλα φιλακια !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσαρες..... Και εγώ απο τις 7.30 έχω ξυπνήσει είναι μαρτύριο ο ύπνος όσο περνάει ο καιρός και ακόμα που είμαστε αναστασακι Χαχαχα ......ΕΣΥ δεν έχεις βάλει κοιλιτσα να δούμε έχεις πολυ?

Μυριακι καλή επυτιχια σήμερα........

Που είστε οι υπόλοιπες εεεεεεεεεεεεεε???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

μαρακι μου αν καθισετε να μιλησετε νομιζω πως θα τα βρειτε!συζητηστε το, κανετε ενα διαλογο και θα βγει σε καλο!θα το δεις!

αναστασουλα ολα καλα λοιπον εεεε?μπραβο κοπελα μου!Κοριτσακι εεε?ειδες που σας εκανε κολπα η μπεμπα?υπεροχα νεα!παντα τετοια κοριτσι μου!

μυρια μου σε ευχαριστουμε που μας σκεφτεσαι και μας εχεις αναψει και κερακι!να σαι καλα κοπελα μου!Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ να σε εχουν καλα!

εγω κοριτσια μου παω την τριτη 2 αυγουστου στο γιατρουδακο και 12 αυγουστου για β επιπεδου!αχ Θεουλη μου, Παναγιτσα μου, Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντω μου καντε να πανε ολα καλα σε μενα αλλα και σε ολα τα κοριτσια!

φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεραααα μπηκα μια γρηγορα και παω μαγαζι...Αναστασια μου...κοριτσι τελικααα..δεν πεταξε καμια τσουτσουναα???χαχαχα....τελειααα..εμενα μου πηρε και η αδερφη μου πιπιλα με σβαροφσκι...χαχα ποσες θα εχει αυτο το παιδι..τουλαχιστον δεν ειναι ιδια με την αλλη...Μυριαμ καλη εξεταση για σημερα..Μαρακι μου και εγω νομιζω καμια φαση μπορει να ειναι..μπορει και να ειναι η ιδεα σου απο την αλλη...ποσες φορες το εχω παθει και εγω...νομιζω πως ολα μια χαρα θα ειναι..απλως πες του το να σου φυγει και εσενα απο μεσα σου να δεις και τι θα σου πει,,,Φιφικα μου και εμενα κανει ετσι,..ειναι τρομερα ζωηρη και ξαφνικα για κανα 2 μερες δεν κουνιεται και τοοοσο,,,τι να πεις μουρλα...δεν θυμαμαι τι αλλο γραψατε..Νια μου..μην στεναχωριεσαι με συμπεριφορες απο εδω μεσα...ο καθε ενας πανω στην ανωνυμια του θα γραψει το μακρυ του και το κοντο του απλα μην δινεις σημασια...εγω αμα με ενοχλει κατι κανω σαν να μην υπαρχει το ατομο και συνεχιζω..τελος..φιλακια σε ολες και καλη μερα να εχετε...οσο για μπουκαλια γυαλινα και εγω...πλαστικα πηρα στο γιο μου οταν αρχισε να πινει μονος του για να μην τα πεταξει και σπασουν αλλα και παλιθ πηρα ΝΥΚ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα αγαπημένες μου φίλες!!!!!!!!!!!!!

Πως είστε σήμερα;

Σας ευχαριστώ για το γλυκό καλωσόρισμα!!!

Είδα φοβερές κορμάρες!!!!!!!!!Τιτινάκι, Νία είστε φοβερές και οι δύο!!φτου φτου!!

Νια μου τελικά ένα και ένα τα μωράκια σου, τι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!Πολύ πολύ ωραία!!!

Τιτινάκι πλησιάζουν οι μερούλες, σε λίγες μέρες θα έχεις το αγοράκι σου αγκαλίτσα!!!!!!!!!

Νασιούλα τι κάνεις, τι έγινε τελικά με την καμπύλη;Η μπεμπούλα σου μια χαρούλα, μπράβο

το γλυκούλικο!!!

Εμένα τελικά η καμπύλη είναι καλή, λίγο πιο κάτω από το φυσιολογικό και μου είπε ο γιατρός

να τρώω φρούτα!!Δεν θυμάμαι αν σας το έχω ξαναγράψει....

Γλυκιά Miki σε ευχαριστώ πολύ για τη θερμή υποδοχή, πως είσαι, το μπεμπάκι;

Muriamaki με το καλό η καμπύλη σου σήμερα, καλά αποτελέσματα και μην ανησυχείς!!

Όλα θα είναι μια χαρούλα!!!!!!!!!

Αγγελική μου πως είσαι;Μια χαρά το νησί.........Θάλασσα τέλεια, δροσιά και ευτυχώς όχι

πάρα πολύ κόσμο!!Έχεις πολύ πλάκα με τις ερωτήσεις σου, έτσι είμαι και εγώ στην ίδια φάση

με εσένα!!!

Μαρία μου μη στεναχωριέσαι, νομίζω είναι μια φάση αυτή που περνάς με το σύζυγο....

Μίλησε μαζί του και θα δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.Σκέψου ότι και οι ορμόνες μας

δεν είναι και στα πολύ καλύτερά τους και καμιά φορά τα παίρνουμε λίγο πιο βαριά τα

πράγματα από ότι είναι!!!

Κατερινούλα σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, πως είσαι, το μπεμπέ;

Kiska μου τι κάνεις;Καταπληκτικό το δωματιάκι της μικρής νεραϊδούλας σου!!!

Αναστασάκο και εσύ νεραϊδούλα τελικά;Ετοιμαστείτε για πολύ φρου φρου!!!

Με το καλό το κοριτσάκι σας!!!

Φωτεινή καλωσήρθες στο παρεάκι μας και μην ανησυχείς, έτσι είναι τα μωράκια

μια τα καταλαβαίνεις, μια όχι....Μην ταράζεσαι καλή μου!!!

Ηλίαννάκι, Άννα Μαρία, Girl84, Maimoudaki,Vanessaki πως είστε;

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ,ΠΑΓΩΤΑ,ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΛΠ.

ΦΙΦΙΚΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ Κ ΓΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΠΑΚΙΑ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΟΕΙΤΑΙ.....ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ!!!!!

ΓΚΕΡΛ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!

ΚΙΣΚΑ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΗΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΥΚ Κ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ 6 ΜΙΚΡΑ Κ 6 ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΩ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 4 ΜΙΚΡΑ Κ 4 ΜΕΓΑΛΑ.ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΑΛΑ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?ΝΑ ΜΙΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ....ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ Κ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΗ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΛΠ.ΦΙΛΙΑ!!!!

ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΝΤΥΘΩ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΑΜΠΥΛΗ.....Κ ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΖΕΣΤΗ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

edw eimai kai pali kanw kamia doylitsa kai kathome pali giati exei tromerh zesth .......den fysaei katholoy shmera .........

kai shmera eftase h mera loipon gia to partaki toy antroyli xixixixxixiarxisa na etoimazw ta faghta twra tha kanw patatosalata tzatzikaki kai tha pleinw kai ola ta laxanika h toyrta mas tha erthie stis 6 pisteyw na mhn einai edw o antras moy xaxaxaxxaxa giati shmera poy den thelw na erthei mesimeri einai ikanos na moy mpastakothei xaxaxaxxa oi kalesmenoi tha erthoyn kata tis 9 ...kamia 25pia atoma exw kalesei .........oyte ligoi oyte polloi e?????? perimenw kai thn mama moy se ligo gia na kanei ayth ta perisotera xaxaxaxxa na pleinei thn veranta basika an kai tha baloyme fwtia to brady alla ti na kanw tha ksanakatharisoyme ayrio............paidakia,,,.kotopoylaki,,, kai mpiftekia ,,tha exei to menoy apo kreatika ..............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε?εγω κλασικά νυσταζω. Ήρθα η μανούλα μου χθες το βράδυ,ταλαιπωρηθηκαμε όμως γιατί είχε μιάμιση ώρα καθυστέρηση η πτήση..

Σήμερα λέγαμε να πάμε για ψώνια αλλα με 45βαθμους δεν με βλέπω..

Κορίτσια κι εμένα είναι ήσυχο το μπεμπακι μου τις δυο τελευταίες μέρες. Βασικά έγινε κάτι εδω με τα σόγια και τα πεθερικά και στεναχωρεθηκα παρα πολυ και φοβάμαι μήπως έπαθε τίποτα το μωρο μου..

Ρε κορίτσια ισχύει ότι αν εμείς είμαστε σε κακή ψυχολογική κατάσταση επιρρεαζει τα μικρά μας?

Μυριαμακι μου, υπομονη για σήμερα..κουράγιο..

Αναστασακι μου, συγχαρητήρια!καλώς να δεχθείτε την κουκλιτσα σας!

Νια μου, έχεις παρτακι σήμερα?

Εύη μου, συλλογή σε βλέπω να κανείς τις πιπιλες με τα σβαροφσκι! Τυχερή η μικρη!

Τεντυ μου, η αλήθεια είναι ότι έχω τρελές απορειες γενικά αλλα για τα μωρα θέλω οδηγείς χρήσης αφου ποτε δεν είχα πάρε δώσε με τέτοιες ηλικίες!

Νασια μου, τι σε στεναχώρησε καλη μου?

Ηλιαννα, βανεσακι, μαρακι,όλα καλα ? σοφή αν ξεχναω κάποια αλλα είμαι αρκετά κουρασμένη βρε κορίτσια..

Θα τα πούμε πιο μετα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερίζω όλες τις όμορφες κοιλίτσες...:)

Κοριτσάρες μου από ότι διαβάζω είμαστε όλες καλά...αν και η Νασιούλα μας είναι λιγάκι στενοχωρημένη....μην δίνεις σημασία κουκλίτσα μου.......δεν αξίζει να χαλιέσαι για κανεναν και για τίποτα......πόσο μάλλον στο φόρουμ......εδώ προσπαθούμε όλες με τον τρόπο μας να στηρίξουμε η μια την άλλη, να ακούσουμε, να συμβουλέψουμε, να μοιραστούμε τους φόβους και τις ανησυχίες μας...:)....σου στέλνω την σκέψη και την αγάπη μου.....:).....όντως...το μπεμπάκι μας θα είναι kinder έκπληξη..χιχι.....αντέχω ακόμη....χιχι.....την Πέμπτη θα πάμε για β΄ επιπέδου και από τώρα συζυτάμε με τον αντρούλη μου να αναφέρουμε στην γιατρό ότι δεν θέλουμε να μάθουμε το φύλο...οπότε μόλις φτάσει στο επίμαχο σημείο να κλείσουμε τα μάτια...χαχα...τί πλάκα...:)

ΜΑρία μου.....είμαι μια χαρούλα.....ζεσταίνομαι αλλά δόξα τον Θεούλη όλα είναι μια χαρά..;)...με το καλό να κάνεις την καμπύλη.....δεν σε φοβάμαι....αντέχεις εσύ..:)....

Αναστασία μου είδες τελικά ότι μας ετοιμάζεις και εσύ μια κοράκλα που θα κάψει καρδιές...πόσο χαίρομαι που είσαστε μια χαρούλα..:)

Γλυκιά μου Δώρα......:)......πέρασες όμορφα κοπελάρα μου....:)...τί τέλεια που είναι η Λευκάδα.....εχομυμε πάει πολλές φορες....αγαπημένος προορισμός..:)......η μπεμπούλα σου τί κανει?....:)...να μου την φιλήσεις...:)

Εύη μου....και εγώ μάλλον για γυάλινα μπουκάλια σκέφτομαι....όντως είναι πιο ανθεκτικά και οικονομικότερα από τα πλαστικά.....:)

Προσωπικά, ως προς το θέμα του αποστειρωτή κατέληξα στην εταιρία bebe pharm....την εχετε ακούσει....έχει καλές πιστοποιήσεις και η τιμή ΄του πακέτου είναι 60 Ευρώ....:)...νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση.....αν πάλι δεν πάρω αυτόν θα αγοράσω σίγουρα της Chicco...:)

Σήμερα το μεσημεράκι φεύγουμε με τον αντρούλη μου τριήμερο....οπότε θα τα πούμε από Δευτέρα....

Σας στέλνω την αγάπη μου...τα φιλιά μου...και την σκέψη μου...;)

Άννα Μαρία μου πώς είσαι?.....

Νιάκι μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να χαίρεται και αυτός εσάς...:)....είσαστε και τρεις...;)....

Αγγελική μου τί θα κάνεις τελικά με τον αποστειρωτή?.....θα πάρεις και θερμαντήρα?...σε φιλώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SAS EYXARISTW KOYKLITSES MOY GIA TIS EYXES NA EISTE OLES KALA....

MIKAKI MOY KALA NA PERASETE KAI NA PROSEXEIS FILAKIAAAAA......

AX KAI EGW PERIMENW NA PERASEI KAI AYTH H EVDOMADA NA GYGOYME THA KSEKINISOYME ME SALONIKA OPWS EIPA KAMIA VDOMADOYLA KAI VLEPOYME DEN MAS NOIAZEI POY THA PAME ARKEI NA EIMASTE KALA..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσια.....να ρωτήσω και κάτι ακόμη για να μου λύσετε την απορία....θήλαστρο θα χρειαστούμε?.....και αν ναι....ποιο είναι προτιμότερο να πάρουμε?.....χειροκίνητο ή ηλεκτρικό.....μα τί χαμός είναι αυτός...:)...χιχιχι...έχω ζαλιστει.......εσείς κρίνετε απαραίτητο να αγοράσουμε?.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια!

ΤΙ κάνετε; Εδώ κάνει ζέστη, αλλά έχω όλες τις πόρτες και παράθυρα ανοιχτά + ανεμιστήρα, έτσι δε ζεσταίνομαι καθόλου!

Νάσια, ποια σε πείραξε καλέ;

Αγγελική σίγουρα τα μωρά επηρεάζονται από τη δική μας ψυχολογική κατάσταση, αλλά δε θα πάθουν και κάτι αν θυμώσουμε ή στεναχωρεθούμε.

Φιφίκα, περιμένουμε τα νέα σου! Σίγουρα θα είναι όλα καλά!

Μίκι, πώς αντέχετε να μη μάθετε φύλο; Εγώ θα καταέσκαγα. Όσο για το θήλαστρο, υποθέτω θα το χρειαστούμε, αν δε θέλουμε να δώσουμε ξένο, και θα πρέπει να απουσιάσουμε κάποιες ώρες απ' το σπίτι, οπότε, θα πρέπει να αντλήσουμε δικό μας γάλα. Κάτσε, κόλλησα κι εγώ τώρα. Σ' αυτό χρησιμεύει το θήλαστρο ε;

Δώρα, διακοπές τέλος ε;

Δε θυμάμαι τι άλλο γράψατε, γράψατε και πολλά! Οπότε,σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχχχχ εδώ είμαι πάλι....

έκανα δυό τρείς δουλίτσες, έβαλα και το φαγητάκι μου (κοκκινιστό κοτόπουλο με πατάτες), σε λίγο θα δώσω και κανένα φρουτάκι στην Μαρία μου (για να δούμε θα το φάει????)....

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.....μάλλον έχω γίνει κι εγώ λίγο υπερευαίσθητη λόγω εγκυμοσύνης, κακώς δίνω σημασία και σκάω για άτομα που δεν ξέρω καν!!!! Έχετε δίκιο....

Νία μου έρχεσαι Σαλόνικα??????? Πότε είπες???? Εγώ Δευτέρα θα πάω για λίγο shopping therapy με την αδερφή μου να ξεσκάσω λίγο....αν και δεν έχω πολλά φράγκα για "σκότωμα" και τελικά με βλέπω να καταλήγω να ψωνίζω πάλι μόνο για τα παιδάκια μου!!!!!! Χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου, να τον χαίρεστε και να περάσετε τέλεια απόψε στο πάρτυ!!!!!

Μυριάκι μου καλή επιτυχία σήμερα με την καμπύλη.....μια χαρά θα τα βγάλεις πέρα μην φοβάσαι!!!!!!! Όσο για τα μπιμπερό, εγώ επειδή δεν μπόρεσα να θηλάσω την κόρη μου είχα πάρει πολλά, καμιά 10αριά (εννοείται γυάλινα της chicco γιατί μας βόλεψαν περισσότερο αυτές οι θηλές) και δύο μικρά για το χαμομηλάκι. Είχα πάρει πολλά, τα έβαζα στον αποστειρωτή και μετά τηναποστείρωση κατευθείαν στο ψυγείο (είχα πάρει κάτι θήκες για μπιμπερό, έχει στα jumbo είναι σαν μικρά τελάρα.)

Teddy μου η καμπύλη μου ήταν σχετικά καλή....μόνο την δεύτερη ώρα ήταν στο ανώτερο όριο (140), η μικροβιολόγος μου είπε ότι κάνει αργή απορρόφηση ο οργανισμός μου! Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ΟΚ απλά γύρω στην 30η εβδομάδα μαζί με τις αιματολογικές θα κάνω άλλη μία εξέταση σχετική με το ζάχαρο έτσι προληπτκά! Για να δούμε......

Φιφίκα μου καλωσόρισες!!! Μην αγχώνεσαι για τον μπέμπη, δεν έχουν κάθε μέρα την ίδια ένταση οι κινήσεις τους...και η δικιά μου υπάρχουν μέρες που δεν κουνιέται σχεδόν καθόλου και την τραντάζω εγώ για να δώ αν είναι ΟΚ.....κοιμούνται γύρω στις 18 ώρες την μέρα!!!! Για να σου φύγει η ιδέα όμως γιατί δεν πάς μια βόλτα αστραπή στον γιατρό σου??????

Αγγελική μου όλες οι καταστάσεις που επηρεάζουν εμάς επηρεάζουν και τα μπεμπάκια μας αλλά μην αγχώνεσαι τόσο πολύ καλό μου.......εκεί που είναι τώρα τα μωράκια μας είναι καλά προστατευμένα!!!!!! Μια χαρά θα είναι ο μπέμπης σου μην φοβάσαι........εγώ με τις στεναχώριες που τραβάω κατά καιρούς θα έπρεπε να το έχω τρελάνει το καημένο το μπεμπάκι μου....προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο ήρεμη!!!!! Και μακριά από σόγια...Καλώς την δέχτηκες την μανούλα σου, θα σε βοηθάει τώρα για να ξεκουράζεσαι περισσότερο!!!!

Μίκι μου σας εύχομαι ένα τέλειο τριήμερο!!!! Πού θα πάτε? Καλά να περάσετε!!!!! Εμένα πάντως μου έχει κολλήσει ότι θα έχεις αγοράκι.....αλλά ότι και να είναι γερό να είναι!!!! Αφού έχετε υπομονή να περιμένετε μέχρι την γέννα...εγώ δεν θα άντεχα να περιμένω!!!

Ηλιαννάκι μου που είσαι??????? Όλα καλά?????

Κίσκα μου δύο πιπίλες με σβαρόφσκι?????? Στον αφρό θα την έχετε την Μίλα!!!! Θα μας βάλεις φωτο να την δούμε κι αυτήν???

Άννα Μαρία τί κάνει ο Ανδρέας??????

Αναστασία, Βανεσάκι, Marie, Λένα, Τιτίνα, Κατερινούλα, Girl84 (συγνώμη αν ξεχνάω κάποια εγκυούλα)....φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!

Πάω να μπανιάρω την κόρη μου γιατί έχει λυσσάξει να ζητάει "μπάνο" (μπάνιο δηλαδή!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νάσια, ο Ανδρέας είναι ατακτούλης! Όλο αταξίες κάνει εκεί μέσα! Απορώ πότε κοιμάται! Αν και, φαντάζομαι, θα κλωτσάει και θα κινείται και στον ύπνο του. Καλά, όταν βγει τι θα κάνει;

Α, δε σας είπα: θα βάψουμε τα υπνοδωμάτια. Το δικό μας θα το κάνουμε απαλό γκρι με έναν τοίχο μπλε, το γραφείο απαλό παστέλ μωβ, με πιο πολύ μπλε μέσα παρά κόκκινο και το παιδικό ένα απαλό κιτρινάκι. Σκέφτομαι αν πρέπει να βάψω και τα ταβάνια, γιατί μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ πασαλειμμένο αν κάνουμε και τα ταβάνια. Πώς σας φαίνονται τα χρώματα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα Μαρία μια χαρά μου ακούγονται τα χρώματα που επιλέξατε αν και εγώ δεν είμαι πολύ του μπλέ γενικά.....το κιτρινάκι για το παιδικό είναι πολύ ωραίο και λένε ότι είναι από τα κατάλληλα χρώματα για παιδικό δωμάτιο (όπως και το πράσινο!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πράσινο; Απαπαπαπα! Για να λέει ο μπαμπάς του ότι είναι Παναθηναίκός; Δεν το βάφω λωρίδες άσπρο-μαύρο καλύτερα; (ΠΑΟΚ).

Άσε που πράσινο θα πρέπει να βάλω αυτό το φυστικί-βεραμάν που μου φέρνει ναυτία! Κιτρινάκι, κιτρινάκι, μια χαρούλα είναι!

Α, να σας ρωτήσω και κάτι άλλο, παρ' όλο που όσους ρωτάω, τόσες γνώμες παίρνω! Σκέφτομαι να μην αγοράσω αλλαξιέρα, αλλά μια απλή συρταριέρα απ' το ΙΚΕΑ, και να βάλω πάνω ένα στρωματάκι, και μπανιέρα να αγοράσω ξεχωριστά, μια όχι πολύ ακριβή. Μια φίλη μου τις προάλλες μου έλεγε ότι πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω ειδική συρταριέρα αλλαξιέρα με ενσωματωμένο μπάνιο. Εσάς τι σας βόλεψε πιο πολύ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...