Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 8ου-9ου-10ου 2010 Νο4!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!Είμαι η Μαρία από τη Ρόδο και εγώ και είμαι μια τυχερή διδυμομανούλα!Γένησα και εγώ όπως η foteini80 15/9/2010 στο δημόσιο νοσοκομείο Ρόδου με φυσιολογικό τοκετό τα κοριτσάκια μου τα οποία και βαπτίσαμε την προηγούμενη Κυριακή που ήταν αισίως 10 μηνών!Έγραφα προ εγκυμοσύνης στις διδυμομανούλες αλλά τώρα σταμάτησαν να γράφουν που ξαναμπήκα οπότε είπα να με εντάξετε στην παρέα σας.Εμένα η μια μου κόρη έχει 4 δοντάκια και είναι πιο φαγανού γενικώς 10,500 κιλά και η άλλη κανένα δοντάκι και είναι 7,500 κιλά!Αμέ!Δεν τα περνάει ο κόσμος για δίδυμα.Η μικρή είναι πιο τσαχπίνα και ζωηρή και η άλλη πιο σοβαρή!Έχουν αρχίσει και μπουσουλάνε,ανεβαίνουν καναπέδες χαμός!Εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα αλλά ευτυχώς για ένα χρόνο μειωμένο ωράριο 8-2 και τις προσέχει λίγες ώρες η μαμά μου και κάποιες μια baby sitter.Είμαι πολύ ευχαριστημένη.Θήλασα μόνο 40 μέρες εγώ γιατί ήταν πολύ δύσκολο με τα δύο,κοιμόμουν ξυπνούσα με ένα θήλαστρο στο χέρι..Από φαγητό και μένα δε τρώνε πάρα πολύ τώρα με τη ζέστη,τρώμε ακόμα αλεσμένα και αυτή που έχει δοντάκια τρώει καμιά φορά και κομματάκια από το δικό μας φαγητό.Γιαούρτι τρώνε πολύ τώρα το καλοκαίρι και πεπόνι καρπούζι νεκταρίνι.Εύχομαι να τα λέμε να σας ζήσουν τα μωράκια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κοριτσάκια.

Μαράκι καλωσόρισες στην παρέα. :shock::shock::shock: Δεν το πιστεύω, είσαι η κοπέλα που γέννησε τα διδυμάκια μία ωρίτσα πριν από εμένα;;;; :shock: Λογικά εσύ είσαι, αφού μόνο μία γέννησε εκείνη την ημέρα δίδυμα κοριτσάκια. Εγώ γέννησα στις 11:20 ένα αγοράκι, και ήμουν στην απέναντι αίθουσα τοκετών από εσένα. Την ώρα που είχα τους πόνους των συσπάσεων άκουγα εσένα που γεννούσες και έλεγα "ωχ, Παναγία μου!!τι με περιμένει;" :o

Να ρωτήσω κουτσομπολιό;;;Τελικά εσύ εκείνη την ημέρα έφτασες στο νοσοκομείο με σκοπό να κάνεις καισαρική ή φ.τ.;;Σε ρωτάω γιατί την ώρα που ετοιμάζανε εμένα πάνω στον όροφο (αίμα, καρδιογράφημα κλπ) έλεγαν οι μαίες ότι πήγες για καισαρική αλλά κάποιος θείος σου που είναι λέει καθηγητής γυναικολογίας είπε να σε βάλουν για φυσιολογικό. Το τι κουτσομπολιά μπορείς να μάθεις από τις μαίες, δεν το συζητώ.

Καλοφώτιστες οι μικρές. Τεράστια διαφορά οι μικρές σου. Εντάξει τα δόντια, αλλά 3 κιλά διαφορά; :shock::shock: Η μεγάλη σου θα κάνει καλή παρέα με το δικό μου αφού είναι της ίδια κατηγορίας κιλών :lol::lol::lol:

Και εμένα το μόνο που τσακίζει με ευχαρίστηση είναι το γιαούρτι.

Κατερινοφ τελικά έστειλες μήνυμα στο Βικουλίνι; Πολλά χαιρετίσματα έδωσες;;;;; :D

Μάγδα αφού και εσύ και ο άντρας σου έχετε πράσινα από που πήρε το παιδί τα μπλε;;;Πες τα όλα τώρα, είχες κάνει τίποτα με κανέναν γαλανομάτη;; =))=)) Ισχύει ακόμα η πρόταση για το σιδέρωμα;; :lol::lol:

Άρια τρώτε ψάρι; Εμείς ακόμα :cry: Δεν ξέρω πότε έχει σκοπό να μου πει ο παιδίατρος, αλλά ίσως να του δώσω τον άλλο μήνα. Και πως το ετοίμαζες το φαγητό σε μικρά κομματάκια; Τα περνούσες από τρίφτη; ή με το πιρουνάκι; Και το κρέας πάλι σε κομματάκια το δίνεις; Και το καταφέρνει η μικρή;

Α ρε Κατερίνα που φαίνονται όλοι μεγάλοι δίπλα σου :lol::lol: καλό :D Για την βάφτιση εννοείται μέσα είμαι (στείλε λεπτομέρειες με πμ). Αν και προσπαθώ να ψήσω τον άντρα μου να πάμε Κρήτη στο γάμο παλιάς συμφοιτήτριας μου αλλά δεν βλέπω να τον καταφέρνω, οπότε εδώ θα είμαστε όλο τον Αύγουστο. Καλέ στα τζάμπο δεν είσαι; το σχολικό που κολλάει; κάπου σ'έχασα :roll::roll: ΚΑΘΟΛΙΚΑΚΙΙΙΙΙΙ ΦΙΛΑΑΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑ :-*:-*:-*

Νανά δουλεύεις; Υπομονή και καφεδάκι. Ο μικρός σου τα βράδυα κοιμάται ή σε ξενυχτάει;

Τελικά το νουμερο 4 ήταν πιο τυχερό. Και η Καθολικούλα είναι καλά και το παρεάκι μεγαλώνει :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στα δικά μου τώρα.

Ο μικρός από χτες έχει πυρετό.

Ρούλα εσείς μας στείλατε την ίωση;;;;; :evil:

Το απόγευμα ήταν πολύ ζεστός. Βάζω θερμόμετρο και έλεγε 39.4 :shock: Λέω αποκλείεται.Τελικά κάθε φορά το θερμόμετρο έλεγε και άλλη μέτρηση :roll: Οπότε βρήκα ένα παλιό που είχα, όχι ψηφιακό, και έλεγε 37,8. Έδωσα ντεπόν.

Στις 2 τη νύχτα ξύπνησε και έκαιγε. Είχε 39,1 (αγόρασα το βράδυ καινούριο ψηφιακό). Έδωσα ντεπόν και τον πήρα στο κρεβάτι μας γιατί δεν κοιμόταν χωρίς βυζί.

Τώρα το πρωί είχε 38,8. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε μάλλον ίωση , μόνο ντεπόν και θα κάνει τον κύκλο της.

Αυτά, πάω γιατί μουρμουράει το σκατουλάκι μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι Φωτεινή μέσα έπεσες εγώ ακριβώς είμαι αυτή που περιγράφεις!!!Κατάλαβα ποια είσαι και εσύ.Με τον άντρα σου είμαστε συνάδελφοι στα λογιστικά.Εγώ πήγα από το προηγούμενο βράδι μέσα για τυπικό έλεγχο στον Καβαλάκη και μου λέει διαστολή 6 μένεις μέσα και μέχρι το πρωί μου λες πως θες να γεννήσεις φυσιολογικά ή καισαρική .Ούτε πόνους ούτε τίποτα εγώ.Καισαρική του λέω δε το συζητώ δίδυμα και φυσιολογικά.Το πρωί μιλάω με το θείο μου στην Αθήνα,είναι γυναικολόγος στο Ιασω και μου λέει έχεις καλές προϋποθέσεις θα γεννήσεις γρήγορα.Όπότε λέω ας πάει και το παλιάμπελο!Είχε δίκιο σε 2 ώρες γέννησα με τεχνητούς πόνους χωρίς επισκληρήδιο.Ήμουν τυχερή.Ελπίζω να μη σε ξεκούφανα με τις φωνές μου βέβαια και σε τρόμαξα...

Περασμένες και ονειρεμένες στιγμές...

Θα χαρώ να τα λέμε...Περαστικά στο μικρό σου,μάλλον βγάζει δόντι και σήκωσε πυρετό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φωτεινη... Αυτο το μηνα ξεκινησαμε το ψαρι... Η μικρη μου τα τρωει ολα κομματακια και της ετοιμαζω το φαγητο κανονικα... Βραζω το κρεας και τα λαχανικα και μετα τα κοβω με το μαχαιρι μικρα κομματια... Τα βαζω μπροστα της κι εκεινη τα παιρνει με τα δαχτυλακια της και τα τρωει... Και να φανταστεις τα δοντακια της τωρα αρχισαν να βγαινουν... Αφου λεμε οτι θα τα βγαλει ενισχυμενα.....χι-χι....

Αχ ξαχασα να σου πω περαστικα για την ιωσουλα...Εμεις πριν ενα μηνα περασαμε γαστρεντεριτιδα με 40 πυρετο και κονταψα να τρελαθω. Τελικα περασε σε τρεις μερες με ντεπον και γκαντιλ εναλλαξ. Και με μπανακι οταν ανεβαζε πολυ πυρετο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΑΚΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΧΑΖΟΛΟΓΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΖΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΚΛΑΣΙΚΑ.ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΑΚΟΥ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΔΕΣ :oops::oops: ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ... :lol::lol::lol: ΔΥΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ Κ ΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΠΑΤΙΝΙ ΣΚΕΨΟΥ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!!! :shock::shock::shock:

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΟΥ.ΖΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΑΚΗ Κ ΓΩ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ Κ ΚΟΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΛΙΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!ΗΟΝΕΥ ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟ.

ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ 2ΗΜΕΡΟ ΚΑΡΥΣΤΟ ΟΠΟΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχα γελασα με το μακαρονι γιατι θυμηθηκα την μικρη μου... Τις προαλλες κυνηγουσε με τις ωρες ενα κομματακι καρπουζι που συνεχεια γλιστρουσε μολις πηγαινε να το βαλει στο στομα και τελικα της επεσε απο το δισκο καιεβαλε τα κλαματα...

Χρονια σου πολλα να εχεις οτι επιθυμεις και να σε χαιρεται η οικογενεια σου.... Καλα να περασεις στις διακοπουλες... Κι εμεις περιμενουμε πως και πως να ερθει η μερα να φυγουμε... Θα παμε 3ημερο Σαμοθρακη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσαρες μου.Πως ειστε?Χαθηκα αυτες τις μερες αλλα ξεκινησα δουλεια προχθες και καταλαβαινετε οτι προσπαθω να ανασυγκροτηθω.Καθε πρωι στις 7.30 ερχεται η μαμα μου σπιτι και αναλαμβανει το μωρο.Οταν ξυπνησει και το ταισει το παιρνει σπιτι της,ειμαστε πολυ κοντα.Εγω γυρναω 13.30.Η αληθεια ειναι οτι μου ειχε λειψει η δουλεια.Το μεσημερι οταν γυρισω κανει σαν τρελος οταν με δει.Τον σφιγγω στην αγκαλια μου και θελω να τον τρελανω στα φιλια.

Να καλωσορισω με τη σειρα μου τα καινουρια μελη της παρεας μας και ελπιζω να τα λεμε συχνα.Να χαιροσαστε τα κουκλακια σας.Εγω ειμαι η Ελενα απο τη Μυτιληνη και εχω ενα αντρακι,τον Ορεστη,που γεννηθηκε στις 24/8/10.Εχει 4 δοντακια και μπουσουλαει.

Κατερινα μου κουκλακι ζωγραφιστο ειναι η Καθολικουλα....

Μαγδα μου χρονια πολλα για τη γιορτη σου.Εχουμε Αγια Μαγδαληνη στο χωριο μου και κανουμε πολυ μεγαλο πανηγυρι.Χθες το ξημερωσαμε.

Δε θυμαμαι αλλα προς το παρον,θα επανελθω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kαλησπερα κοριτσαρεεεεεεεες!!!!

ΛΟΙΠΟΝ,ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΠΤΩΣΗ.APLA KALOKAIRIASE GIA TA KALA K KANOYME KANA KAMPINK TA SK (ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΩΡΙς ΤΟΙ ΣΠΟΡΟ) Κ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ (ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ Κ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΠΕΦΤΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕς,ΕΧΩ ΖΩΗΡΟΟΟΟΟ ΓΙΟ)

καλωσορισατε μανουλες,ειμαι η μητση ,ο γιος μου ειναι ο στεφανος 11 μηνων (26-8) ειμαι 26 ετων απο αθηνα.

ναννα!!!! σε θυμαμαι,απο παλια!!(!απο φανταρινες!χαχαχαχ!)εχεις το γιο με τη μαλλουρα!

μαγδα σε θαυμαζω που παιρνεις μαζι το παιδι παντου.εγω καμια φορα τον αφηνω οταν πιστευω οτι θατον βγαλω απο το προγραμμα του η οτι θα κουραστει κ αυτος κ εγω.σε συγχαιρω για τον αντρουλη σου(αλλωστε το αξιζεις ,εισαι γλυκυτατο πλασμα αποτι φαινεται)

ΝΑ ΣΑς ΠΩ,Ο ΔΙΚΟς ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕς( ΚΑΝΑ ΠΟΤΙΣΜΑ,κανα απλωμα....)

φωτεινη κ εμενα ο στεφανος σταματησε λιγακι το μεσημεριανο,ενω φρουτο κ κρεμα σκοτωνεται!!! του δινω κομματακια,του δινω κ αλεσμενο αλλα ειναι σαν να εχει βαρεθει τα ιδια κ τα ιδια.

ο ψυχακιας ο παιδιατρος μια λεει ετσι μια αλλιως.ευτυχως πλεον μαςε επετρεψε να φαμε απολα χωρις αλατι κ μπαχαρικα εννοειται,εκτος αυγο,γιαουρτι :shock::roll::roll:

εσεις τι τους δινετε για μεσημεριανο,εκτος απο πατατα,καροτο,σελινο ,κολοκυθι,ρυζι,ντοματα,κοτοπουλο,ψαρι,μοσχαρι???????? :roll::roll::D:D (σας τρελανα?? :lol::lol: )

την αλλη βδομαδα πρωτα ο Θεος φευγουμε για κερκυρα(τακους μαγδουλα!!!) απο λευκιμμη ειναι ο αντρας μου.εκει γινεται καθε χρονο beach party με trance κ παιζει κ ο αντρας μου μουσικη.λοιπον,λεω φετος να κανω παγκο με τα κοσμηματα μου,αντι ναταχωβ στο κουτι!!!θα κανουμε 3ημερη σταση στ παργα για

καμπινκ.αντε γιατιο σε 2 μηνες τα κεφαλια μεσα,πρωι απογευμα στο φαρμακειο!!!!

φουφου,χαρα,κατερινα,πριγκιπισσα,δικηγορινα,σταυρουλα,σας φιλω ολες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,κοριτσάκια μου!Τι κάνετε;Εγώ δεν κοιμάμαι λόγω της τρελλής ζέστης και σκέφτηκα να σας γράψω.Πρώτα θα σχολιάσω και μετά θα γράψω νεάκια!

Φωτεινούλα,δεν έστειλα ακόμα μήνυμα στη Βίκυ,ελπίζω σήμερα να της στείλω.Όσο για το φαγητό εμένα 3 μέρες δεν έτρωγε και μόνο εχθές έφαγε και σήμερα με τη δεύτερη προσπάθεια.Ενώ πρωί κανονικά το γιαουρτάκι και απόγευμα την κρέμα.

Κατερινάκι,το έβγαλες το πάμπερς ή ακόμα το φοράς;Αν θυμάμαι καλά χέστηκες από τη χαρά σου με κάτι φιλάκια που έστελνε το Καθολικάκι!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία,καλωσήρθες στο παρεάκι μας!Εγώ είμαι η Κατερίνα κι εγώ 2 ζουζούνες.Τη Στέλλα που είναι 27,5 μηνών και την Αγγελική που είναι 10,5 μηνών. :D Τρελλή διαφορά με τα παιδιά σου έτσι;Τουλάχιστον έτσι δεν τις μπερδεύεις κιόλας ;) Να σου ζήσουν. :D

Ρε Φωτεινούλα,τίποτα δε σου ξεφεύγει :lol::lol::lol: Δεν έχασες κάτι από αυτά που είπε η Κατερίνα.Απλά εννοούσε τη σχολική περίοδο. :lol::lol::lol: Ο μικρός πώς είναι;Κι εσείς ίωση;Ώχ μη τη στείλετε από Καρδίτσα μεριά!!! :-ss:-ss:-ss

Άρια,γαστρεντερίτιδα;Δεν έχω χειρότερο.Την απεχθάνομαι αυτή την ίωση.Παθαίνω κάθε χρόνο.Φέτος μόνο δεν έπαθα που ήθελα να χάσω την κοιλιά. :lol::lol::lol: Άντε να πάτε διακοπούλες κι εσείς να ξεκουραστείτε. ;)

Α,Κατερινούλα σίγουρα θα ανανεωθεί η σύμβασή σου.Στο εύχομαι ολόψυχα.Σου αξίζει γιατί είσαι καλό παιδι.

Φωτεινή τώρα που το θυμήθηκα πήγες στη δευτεροβάθμια να κάνεις αίτηση;Τι έγινε τελικά;

Μαγδούλα,χρόνια σου πολλά!Να είσαι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!Καλά να περάσετε στην εκδρομούλα!

Ελενάκι,γύρισες στη δουλειά;Με τι ασχολείσαι ρε;Δε θυμάμαι!!! :oops::oops::oops: Πήγατε στο πανηγύρι;Εδώ δεν έχουν κάνει κανένα και μου αρέσουν πολύ.

Έλα ρε Μητσάκο,πού είσαι;Από Λευκίμη ο άντρας σου;Είχα μία συμφοιτήτρια και φίλη από το Μαραθιά κι εχω πάει δύο φορές.Μου αρέσει πολύ η Κέρκυρα.Απο το πρώτο δευτερόλεπτο που πάτησα το πόδι μου την ερωτεύτηκα,για να μην πω από πριν ακόμα πάω.Πολύ καλή η ιδέα σου να τα βγάλεις σε πάγκο,κάνεις το χόμπι σου να φτιάχνεις πράγματα,γιατί να μην έχεις και κέρδος;Εγώ από φαγητό μόνο αβγό δεν της έχω δώσει ακόμα.Μέχρι και γιουβέτσι και μακαρόνια με κιμά της έδωσα κι εχθές φακές με κοτόπουλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και τώρα στα δικά μου.Είχαμε βγει προχθές με άνα φιλικό ζευγάρι.Είχαμε πάει για καφέ και μετά λέμε να πάμε λίγο πιο δίπλα να φάμε ένα σουβλακάκι.Έτσι όπως τρώμε ρωτάει ο μεγάλος τους ο γιος:"Πού είναι η Στέλλα;".Κοιτάμε γύρω γύρω άφαντη η Στέλλα.Λέει ο φίλος μας:"Ρε παιδιά,πριν ένα λεπτό εδώ ήτανε".Να φωνάζουμε και να μην απαντάει.Ψάχναμε προς όλες τις κατευθύνσεις.Τη βρήκε παραπέρα ο άντρας μετά από ένα λεπτό.Είχε αφαιρεθεί και προχωρούσε στον πεζόδρομο.Πιστέψτε με ένα λεπτό μπορεί να ακούγεται λίγο,δεν είναι όμως.Τρελαθήκαμε.

Θυμάστε πριν καιρό που το Αγγελικάκι μου,είχε πυρετό και λέγαμε είναι από δόντια;Τελικά σκάσανε.Τέσσερα από πάνω.Αργήσανε αλλά ήρθανε τελικά.Αυτάαααααααα!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινάκι,το έβγαλες το πάμπερς ή ακόμα το φοράς;Αν θυμάμαι καλά χέστηκες από τη χαρά σου με κάτι φιλάκια που έστελνε το Καθολικάκι!!! :lol::lol::lol:

Καλε τι να το βγαλω????????????????? εχω παρει ολοκληρο πακετο :lol::lol::lol::lol::lol: 4 δοντακια μαζι????????????????? τα πρωτα?? η ειχε βγαλει και απο κατω και δεν θυμαμαι? :?

ναι ενοουσα την σχολικη περιοδο που ξεκιναει 1 σεπτεμβριου...

αυριο μπανακι με την πριγκιπεσα μου!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ........ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!! περιτο να πω οτι με εχουν παρει ειδηση και στα jumbo....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα μανουλες!!!Τι κανετε??? Εγω μαγειρευω μοσχαρακι με τραχανα για τον Ορεστακο.

Φουφουκα μου ειμαι κοινωνιολογος και δουλευω εδω και πεντεμιση χρονια στο προγραμμα ¨Βοηθεια στο σπιτι".Μου αρεσει η δουλεια μου αν και πιο πολυ τη βλεπω ως λειτουργημα.Οι ηλικιωμενοι ειναι μια πολυ ιδιαιτερη ομαδα ανθρωπων.Μερικους τους αγαπαω παρα πολυ το ιδιο ακι εκεινοι.Ενα χρονο τωρα που ελειπα με επαιρναν τηλ να δουν τι κανω εγω και το μωρο και εστειλαν και δωρακια για το μωρο.Οταν με ειδαν την Τεταρτη χαρηκαν πολυ.Βλεπω γυρω στα 50 ατομα καθε εβδομαδα αλλα παντα τους ιδιους.Εχουμε αναπτυξει μια πολυ ομορφη σχεση...

Εσκασαν αλλα δυο δοντια του μικρου και τωρα εγιναν στο συνολο εξι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,κορίτσια μου!Τι κάνετε;Εμείς τώρα γυρίσαμε από βολτούλα.Η Στέλλα βλέπει μπάρμπι και η Αγγελικούλα μου ξεράθηκε :D

Κατερινακι,είχαμε ήδη δύο δόντια από κάτω και τώρα θα γίνουν 6.Σε έχουν πάρει χαμπάρι και στα τζάμπο;Φαντάζομαι.Τα γράφεις όλα στο κούτελο ε; :lol::lol::lol:

Ελενάκι,τι κάνεις;Πολύ σημαντικό να σου αρέσει η δουλειά σου ιδίως όταν είναι τέτοιας φύσης.Συγχαρητήρια.Φιλάκια στον Ορεστάκο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,κοριτσάρες!Τι κάνετε;Εγώ έκανα τις δουλειές μου στο σπιτάκι μου,φαγάκι για το Αγγελικάκι μου έχω από εχθές στο ψυγείο(κοτοπουλάκι) και σε λίγο θα μαγειρέψω το δικό μας(πατάτες φούρνου).Εσείς τι κάνετε;Βασικά είμαι λίγο εκνευρισμένη με ένα νέο θέμα που άνοιξε:"Απίστευτο κι όμως αληθινό" λέγεται στο οποίο φυσικά έγραψα την άποψή μου.Δεν πάει καλά ο κόσμος.Διαβάστε το να δείτε! :shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,κοριτσάρες!Τι κάνετε;Εγώ έκανα τις δουλειές μου στο σπιτάκι μου,φαγάκι για το Αγγελικάκι μου έχω από εχθές στο ψυγείο(κοτοπουλάκι) και σε λίγο θα μαγειρέψω το δικό μας(πατάτες φούρνου).Εσείς τι κάνετε;Βασικά είμαι λίγο εκνευρισμένη με ένα νέο θέμα που άνοιξε:"Απίστευτο κι όμως αληθινό" λέγεται στο οποίο φυσικά έγραψα την άποψή μου.Δεν πάει καλά ο κόσμος.Διαβάστε το να δείτε! :shock::shock::shock:

καλα αυτο δεν υπαρχει!!!!!!!!! εγω καθομουνα αναποδα μετα απο καθε φορα για "τρεξει" ποιο γρηγορα το σπερματοζωαριο :lol: καλα εγω ειμαι και τρελλη αλλα τουλαχιστον εκανα την πραξη :shock: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτο που λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!!να χαιρεστε ολες τα μωρακια σας και να ειναι παντα καλα!!!ειμαι η Αλεξανδρα απο την Αθηνα.εχω μια κορουλα που κοντευει τους 10 μηνες!αρχισα να σας διαβαζω με καποια θεματα που εχουμε με το φαγητο και επεσα πανω στην Καθολικη που θα εμπαινε στο Παιδων. ετσι κι εμεις στην ηλικια που ειναι, τα κιλατης ειναι 6350! και οπως καταλαβαινεται ειμαι μες στο αγχος γιατι δεν λεει να πιασει την τελευταια καμπυλη. βαβαια ειναι ενα παιδι με αλλεργια στο γαλα κ τα δημητριακα και μαλλον την πηγε πισω ολο αυτο γιατι κ με τον αποκλειστικο θηλασμο δεν επαιρνε βαρος μεχρι να εντοπισουμε τις αλλεργιες. παω για φρουτοκρεμα κ τα ξαναλεμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!!να χαιρεστε ολες τα μωρακια σας και να ειναι παντα καλα!!!ειμαι η Αλεξανδρα απο την Αθηνα.εχω μια κορουλα που κοντευει τους 10 μηνες!αρχισα να σας διαβαζω με καποια θεματα που εχουμε με το φαγητο και επεσα πανω στην Καθολικη που θα εμπαινε στο Παιδων. ετσι κι εμεις στην ηλικια που ειναι, τα κιλατης ειναι 6350! και οπως καταλαβαινεται ειμαι μες στο αγχος γιατι δεν λεει να πιασει την τελευταια καμπυλη. βαβαια ειναι ενα παιδι με αλλεργια στο γαλα κ τα δημητριακα και μαλλον την πηγε πισω ολο αυτο γιατι κ με τον αποκλειστικο θηλασμο δεν επαιρνε βαρος μεχρι να εντοπισουμε τις αλλεργιες. παω για φρουτοκρεμα κ τα ξαναλεμε!

Καλημερα Αλεξανδρα να χερεσαι το τσιλιβιθρακι σου :lol: εχει και "χειροτερα" δηλαδι απο εμας στα κιλα?? εσενα τι? δεν τρωει και δεν βαζει η τρωει και δεν βαζει?εμενα ηταν το 2ο!!! ο παιδιατρος σου τι λεει?? εμεις στο παιδων καναμε τα παντα απο εξετασεις και δν ειχε τιποτα!!! την λυση την βρικαμε με το caloreen της nestle ειναι σκονη και βαζω ,μια μεζουρα σε καθε γευμα απο γαλα και κρεμα....και ειδα διαφορα!!! αρχισε να βαζει....εσυ που εισαι και Αθηνα ειναι ποιο ευκολο για μια επισκεψη στο Παιδων!!!! αν θες βοηθεια η πληροφοριες για γιατρους πεςσμου... φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εμεις καναμε εξετασεις κ ολα καλα!δεν τρωει ποσοτητες γενικα .ολο αυτο ξεκινησε κατα τον 3-4 μηνα που μαλλον δεν της εφτανε το γαλα μου αλλα δεν ηθελε και το ξενο (τοτε δεν ξεραμε οτι ειχε αλλεργια)βαλαμε μετα μια κρεμουλα αλλα παλι οταν εβαζα γαλα δεν την ηθελε και με σκετο νερο τι να της κανει.κατα τον 6 που καναμε τα τεστ αλλεργιας και πηραμε ειδικο γαλα ετρωγε περισσοτερη κρεμουλα,το φαγητο της και ποτε ποτε τα φρουτα.απο τον 7 πινει το πρωι το γαλα(φτασαμε τα 300γρ)αλλα εκοψε την κρεμα, τωρα τρωει που κ που ρυζαλευρο.οπως καταλαβαινεις μια τρωει το ενα μια το αλλο και επειδη εχει τις αλλεργίες δεν εχει πολλες επιλογες για να αλλαζει η γευση. για το caloreen μου το ειπε κ η παιδιατρος αλλα ρωτησε μια γαστεντερολογο γιατι δεν ηξερε τι δοση θα επρεπε να παρει και της ειπε μετα το χρονο. αλλα διαβασα που το παιρνει η δικια σου πουδεν εχει κλεισει χρονο κ θελω να την ξαναρωτησω γιατι ειχα πολλες ελπιδες οτι θα ανεβει λιγακι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και τωρα παλι τα φρουτα πηγαν ετσι...δεν καταβασε μπουκια και κλαααααμα.φτιαχνω ρυζαλευρο εφαγε 5-6 κουταλιες οποτε ξεχνιοταν με κανα παιχνιδι.μα δεν πειναει;;στεναχωριεμαι κι εγω ,κλαιω που δεν μπορω να κανω κατι ,σκεφτομαι τι κανω λαθος και δεν μπορω να την βοηθησω. και δεν θελω να εχω τετοια ψυχολογια για να μην της το μεταδιδω αλλα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να'μαι πάλι!Αλεξάνδρα καλωσήρθες στην παρέα μας και να μπαίνεις συχνά να τα λέμε φυσικά!Κι εσύ στην ίδια φάση με την Κατερίνα μας ε;Τώρα πάντως τα πράγματα είναι δύσκολα για όλα τα παιδάκια αφού είναι και η ζέστη.Μακάρι να βρεις γρήγορα λύση.

Κατερινακι,έλα ντε!Έχει τρελλαθεί ο κόσμος.Κι εγώ το αποκλείω να έμεινε έτσι έγκυος αυτή. :?

Πολύ μεγαλωσε το παρεάκι μας και μου αρέσει.Τυχερό απ'όλες τις απόψεις το νούμερο 4,ε Κατερινάκι.Είδες που στο είπα;..............ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να σε παρηγορησω....και η δικια μου τωρα εχει κοψει το πρωι τα φρουτα και κατεβαζει γαλα 200αρι..... εγω βρηκα την υγεια μου οταν ξεκινησα το Noulac γιατι ειχαμε διαφορα θεματα με τα γαλατα (τα δοκιμασαμε σχεδον ολα) σημερα εφαγε 2 κουταλιες φρουτοκρεμα και μετα εκλεγε....της εκανα γαλα το ηπιε και κοιμηθηκε..

για το caloreen ειναι μια μεζουρα που εχει μεσα σε 5 γευματα την ημερα...δηλ στο γαλα και στις κρεμες....και γιατι να κλεισει χρονο??? ειναι απλα θερμιδες...και εμας μας το ειπε το παιδων οχι κανενας τυχαιος...και ειδα διαφορα σε 1 βδομαδα ειχε παρει 200γρ!!!!! μην ξεχνας οτι ειναι και καλοκαιρι και δεν εχουν κ ιδιαιτερη ορεξη...εμενα το μονο που τρωει με ορεξη και ποσοοοοοτηρα ειναι το μεσημεριανο....οτι σουπιτσα και να της φτιαξω την τρωει ολη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...