Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 8ου-9ου-10ου 2010 Νο4!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Καλορίζικο.

Και ναι όλα θα πάνε καλά.

Όλα θα πάνε καλά για το Καθολικάκι και θα γυρίσει από την Αθήνα αγνώριστη από τα κιλά που θα βάλει.

Όλα θα πάνε καλά στις μανούλες που τρέχουν και δεν φτάνουν.

Όλα θα πάνε καλά και η ψυχολογική διάθεση θα ανέβει.

Όλα θα πάνε καλά σε γάμους και βαφτίσια.

Όλα θα πάνε καλά στο παρεάκι και θα πάρει πάλι τα πάνω του.

Όλα θα πάνε καλά και σε 2-3 μήνες θα αρχίσουμε ετοιμασίες για τα πρώτα γενέθλια των μωρών μας.

Άντε τώρα να διαβάσω τα νέα σας. :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρούλα για τους φρουτολεκέδες βάζε υγρό των πιάτων, τρίψε το και ξέπλυνε το καλά. Καλό είναι να το κάνεις όταν ακόμα είναι νωπός ο λεκές. Πάρε σαλιάρα ολόσωμη :lol: Πες μου τώρα ότι και εσύ είσαι χοντρή και γι'αυτό κάνεις δίαιτα;;;;; 73 κιλά ήμουν το 2003 :lol::lol::lol: από τότε μόνο ανεβαίνει η ζυγαριά.

Χαρά [smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] αν σε βάλουν και εσένα σε ένα κλουβί με κάγκελα και σε αφήσουν να κλαις, θα σ'αρέσει; 'Εχω ξαναπει τη γνώμη μου για το "κοιμήσου παιδί μου", οπότε I rest my case! Αυτά τα λέω για να δικαιολογώ και τον τίτλο μου ως Τασσώ!! Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Η πεθερά μου δεν χρειάζεται απλά αφρόλουτρο αλλά κλίβανο :evil::evil: Γ@μώ την γκαντεμιά μου γράψε μωρή ένα τζόκερ να κερδίσεις τίποτα να δώσεις και σε εμάς =))=))=))=)) Νατη η Σταυρούλα που ζήτησες.

Σταυρούλα για τα κιλά άδικα χαλώ το σάλιο μου :lol::lol: Πάντως και η δική μου δίαιτα καλά πάει ;) Εμένα όμως η ζυγαριά δεν γράφει μπροστά ούτε 6 ούτε 7 ούτε .... σιγά μη σας πω. :lol: Ωραία και τα δυο ονοματάκια. Ποιο να ψηφίσω;; Μάλλον το Αριάδνη. Πώπω λεξούλες που λέει η μικρή σου; :ymapplause: Τελικά βρήκες προσκλητήριο που να σου αρέσει;

Μήτση τυχερούλα, πως είναι τώρα με την πεθερά μακρυά. Αλήθεια όταν γυρίσεις δουλειά,αυτή θα βλέπει τον Στεφανάκο;;;

Μαγδούλα καλοξόδευτα τα φακελάκια!! Τα κρεβάτια όντως είναι πολύ μ@λ@κία έθιμο, αλλά μια καλή οικονομική στήριξη για το ζευγάρι.

ΚατερίναΦ να σας ζήσει η μικρούλα, καλοφώτιστη, γερή και δυνατή. Καλέ γέμισες μια σελίδα μόνη σου;;; Πως είναι η Στέλλα; Μήπως κάτι πήγε στραβά με το κλύσμα;

Έλενα και σ'εσενα τις ευχες μου για τη βαφτιση του Ορεστάκου. Πάντα υγιής και ευτυχισμενος. Αααα δεν ήξερα ότι έχεις και εσύ πεθερα μάλαμα :lol::lol::lol::lol:

Κατερίνα κοιμάται καθόλου το Καθολικάκι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στα γρηγορα και τα δικά μας για να παμε για φρούτο.

Λοιπόν ειχαμε παιδιατρο και ο μικρός συνεχίζει ακάθεκτος την ανάπτυξη: φτάσαμε 10.300 βάρος και 77,5 ύψος! Μου είπε να προσθέσω κρόκο αυγού αυτό το μήνα. Εσείς; Το βραδυ ήταν πολύ ανήσυχος, υποθέτω λόγω εμβολίου.

Κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα και ξετρελάθηκε.

Κάνει υπερβολική ζέστη και εννοείται ο μικρός κυκλοφορεί μόνο με ενα αμανικο κορμάκι.

Δεν προλαβαινω άλλα. Bye :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAΛΟΡΙΖΙΚΟ ΑΓΑΠΕΣ ΚΟΛΑΕΟ ΤΟ PC ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑΣΣΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΟΡΕΣΤΑΚΟΣ Κ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ΜΑΣ ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ Κ ΑΠΟ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Η ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΤΑΡΑΧΗ ΧΕΣ...ΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι κανετε ?? εγω ειμαι πολι σιγκινημενη και κλαψουριζω....

το jumbo οι ταμιες μας δηλαδι μαζευαν λεφτα κρυφα μου και φτιαξανε μια μεγαλη καρτα με τα επιθετα τους και στο τελος "ολα θα πανε καλα!!!" και μαζεψανε 300 ευρω και μου τα δωσανε τωρα το βραδυ που σχολασα.... :-s και δοσανε και 2-3 ατομα απο την αποθηκη που λεμε απλα ενα γεια μεχρι κ η καθαριστρια εδωσε....ειχα γινει κατακοκκινη απο ντροπη :oops: συγκινηθηκα πααααααααααααααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυριο ετοιμαζουμε βαλιτσουλες.....Παρασκευη πρωι πεταμε....δεν θα εχω και ιντερνετ να σας ενημερωνω πως παει....μονο το τηλ της Χαρας οποτε θα την ενημερωνω και θα σας τα λεει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια μου.Πως ειστε?? Εμεις σημερα ειχαμε παιδιατρο. Αυριο γινομαστε 10 μηνων. Το καμαρι μου ειναι 10.800 και 80 ποντους.Ολοκληρο παλικαρι εχει γινει ο κουκλος μου. Αυριο ξεκιναμε αυγο.

Κατερινα μου ηταν πολυ συγκινητικο αυτο που εκαναν οι συναδερφοι σου.Με το καλο να ερθουν ολα βολικα και το Καθολικακι να γυρισει γερο και δυνατο.Θα περιμενουμε νεα σου απο τη Χαρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκα μου κοριτσακια καλημερα!!!Πρωτα απο ολα να ευχηθω να γινει γρηγορα καλα η Καθολικουλα μας και να ηρεμησουν οι γονεις της!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κατερινακι!!!!Μετα να ευχηθω να ζησει η Αγγελικουλα και ο Ορεστακος!!!Καλοφωτιστοι και παντα ευτυχισμενοι στη ζωη τους και οι γονεις τους να ειναι καλα να τους καμαρωνουν!!!!

Δεν θα σχολιασω ξεχωριστα γιατι δεν εχω διαβασει τιποτα!Μπηκα μονο να δωσω το παρον!Καλοριζικο το καινουργιο μας θεματακι!!!Μαγδουλα αν δεν μπω μεχρι το Σαββατο η ωρα η καλη κοριτσακι μου και με το καλο η βαφτιση σας!!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολες σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια ειμαι Αθηνα στην κουμπαρα στην Αθηνα,προετοιμαστε για τη βαφτιση :D:D:D:D η μικρη με τον ανδρα μου πηγαν κατευθειαν Κορινθο και αυριο το απογευμα θα παω και εγω :!: σορρυ που χαθηκα αλλα στις 21/06 ειχα επετειο γαμου,εχθες εφημερια....καταλαβαινετε :evil::evil::evil: σας διαβασα ομως ;)

Μπηκα να δωσω το παρον και να ευχηθω στην Καθολικουλα,ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ :-*:-*:-*:-*:-*:-* περιμενω νεα Κατερινακι :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::-c:-c:-c:-c:-c:-c

Να ζησουν οι νεοφωτιστοι :!::!::!::!::!: Φουφουκα θα σου απαντησω αναλυτικα στα ερωτηματα σου σε δευερο χρονο,αλλα απεφυγε τα κλυσματα [-x[-x[-x[-x[-x[-x[-x[-x[-x

Συμπεθερα μην αφησεις να σε ταραξουν :!::!::!::!::!: ειναι η μερα σου και θα εισαι θεα :!::!::!:

φιλιααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ Ε;; :(:(

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΡΥ!

ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΑΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ;ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ;;;ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΕ!

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΟΛ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΔΕΝ.

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΚΕΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΣΚΑΛΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ :lol: ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΜΜΟ...... :lol::lol::lol:

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ;ΜΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ...ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΩ...ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΥΣΑΕΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ..ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ...ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΜΕ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΓΡΙΝΙΑ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάρες.

Βικάκι και εμείς σε σκεφτομαστε συνέχεια. Ωραίο προγραμματάκι εχετε με παραλία και βόλτες. Καλά κανεις, αυτά θελουν τα παιδακια μας και νομίζω ότι θα ξεδίνεις και εσυ. Το Καθολικάκι πάει σήμερα στο Παίδων Αθήνα γιατί πλέον είχε αρχίσει να χανει βάρος. Ο Ιακωβος εχει γινει ανταρτακι; :lol: Θυμάσαι που ανησυχουσες που ακόμα δεν αναποδογύριζε; Ε μαλλον μαζευε δυναμεις για να σε ξεκανει τωρα. :lol: Από το αυγό λοιπόν οι εμετοί; Και εμένα μου ειπε ο παιδιατρος αυτό το μηνα να δωσω κρόκο, αλλά το ψιλοκαθυστερω. Συμφωνα με τα τικερακια σου βλέπω ότι η Μαρισουλα εχει γενεθλια, να τη χαιρεσαι κοπέλα μου. [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion16.gif]

Χαρα αυτό το μηνα βαφτίζεις ή τον Αυγουστο; Μπερδευτηκα. :? Να χαιρεστε την επετειο σας.

Ρουλίτσα καλό κουραγιο με τις δουλειές. Θα κλεισεις το γραφειο καθόλου για καλοκαιρινες διακοπές;

Έλενα τι παιδαρο έχεις;!!!! Πωπω υψος, πωπω βαρος :o:ymapplause: Φανταζομαι είστε και εσεις ψηλοί; Α, εσεις αυγό τον 11ο, εμένα γιατί βιάζεται παλι ο δικος μου και ειπε από τον 10ο; :roll::roll:

Κατερίνα φανταζομαι τωρα θα εχετε φτασει Αθήνα; Αντε να τελειώνουν τα βασανα της Καθολικής.

Μαγδούλα από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν. Εσύ συνέχισε να μένεις ατάραχη και απόλαυσε τις μέρες αυτές. Με το καλό να γίνουν γάμος και βάφτιση.

ΚατερίναΦ μετακόμισες;; Που είσαι;;

Σταυρούλα πως πάνε τα πράγματα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν εμείς σηκώσαμε πάλι τα τζάμπο, τι πισίνες, τι κουλούρες, καπέλα, μαγιό, πάλι ξεσάλωσα :lol::lol: Ο μικρός τα μεσημέρια δεν έχει και πολύ όρεξη για φαγητό και ύπνο (κοιμάται 40 λεπτά) :shock: Υποθέτω είναι η ζέστη αλλά και το 4ο δοντάκι που τον έχει ταράξει, ξανάρχισαν τα σάλια ποτάμι :shock:

Το βράδυ πέφτει ξερός για ύπνο από τις 9:30 και ξυπνάει καναδυο φορές για λίγο, αλλά το ευχάριστο είναι ότι πλέον κάνει και ένα 6ωρο με 7ωρο ύπνο σερί, συνήθως από τις 1:30 μέχρι τις 8.

Εχετε δωσει όσπρια στα μικρα σας;

Σκεφτεστε από τωρα για τη διοργανωση των πρωτων γενεθλίων; Τι ρωταω; Εσεις τρεχατε με βαφτίσεις :D

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάρες μου τι κάνετε?Δεν έχω και πολύ χρόνο να μπω γιατί πάω στο γραφείο .

Μπήκα να πω στο κατερινάκι καλό ταξίδι και ότι όλα θα πάνε καλά.Να μας ενημερώνεις για τις εξελίξεις.

Μαγδούλα μου αύριο είναι η γαμοβάφτιση ή κάνω λάθος?Ολα θα πάνε καλά και σε σένα... ;)

Ελενα να μας ζήσει ο Ορεστάκος.Ολοκληρο παλικάρι έγινε....

φιλάκια σε όλες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μολις γυρισαμε απο αγορα.Ειδαμε κατι βαφτιστικα τελειααααααα :!: Σε μοδιστρα για βαφτιστικα που ηξερε η συννυφαδα μου,ολα χειροποιητα με κεντημενο μονογραμμα σε λαμπαδα λαδοπανακλπ και σε τελεις τιμες :o:o:o ηταν ραφτρα της βασιλικης οικογενειας η συγκεκριμενη κυρια :!::!::!: ολα τα αλλα μετα στα μαγαζια μου φαινοταν τυποποιημενα,θα δουμε αυριο και Κορινθο και θα καταληξουμε ;)

Φωτεινη,20/08 βαφτιζω εγω :!: οσο για το βιβλιο δεν το εφαρμοζω πια γιατι δεν αντεχω να στεναχωριεται το μωρο μου :!::!::!::!:

Ειδα και εγω φουστανι στον Ζουλια ΘΕΙΚΟΟΟΟΟ :!::!::!::!::!: αλλα 750 ευρα :o:o:o:o:o:o και θεικο παπουτσι αλλα 300 ευρα :o:o:o:o:o τι να κανω ρε κοριτσια :? σκεφτομαι να παρω μονο το φουστανι :roll::roll: θα δω αυριο και Κορινθο :!:

Βικακι.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΣΟΥΛΑ :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: μας λειπεις πολυ αλλα αν παιρνας καλα χαλαλι ;)

Θα μπω αυριο οπωσδηποτε να ευχηθουμε στη συμπεθερα μου :!: θα ανοιξω σχετικο θεματακι :!: μην τολμησει να με προλαβει καμια [-x[-x[-x να μπειτα να δωσετε το παρον :!::!::!::!:

Περιμενω νεα απο το Κατερινακι,δεν μου εχει στελει ακομα μυν :!: Περιμενω ομως :)]:)]:)]:)]:)]:)]

Ηλθε ο κουμπαρος μου και θα ετοιμαστουμε να φυγουμε :!: φιλιααααααα :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,κορίτσια μου!Τι κάνετε;Εγώ χάθηκα γιατί ήρθα Καρδίτσα την Τετάρτη το απόγευμα.Ε,μέχρι να μαζευτούμε και να συντονιστούμε θέλουμε το χρόνο μας.Σας διάβαζα όμως!

Κατερινάκι,τι συγκινητικό!Είδες τι σημαντικό να ξέρουμε ότι μας νοιάζονται.Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!Θα περιμένουμε νέα σου! ;)

Φωτεινούλα,δε μετακόμισα αφού ακόμα δεν έχει βγει κάτι.Ήρθα Καρδίτσα.Ελα ρε,μπάνιο στη θάλασσα;Τι τέλεια!!!!!!!!!!Κι εγώ ανυπομονώ.Πέρυσι που είχαμε βάλει πρώτη φορά το Στελλάκι μου,ο γιατρός δε μου επέτρεπε εμένα κι έμπαινε μόνο ο άντρας μου.Φέτος θα τα βάλω και τα δύο όμως :D:D:D Κι εμένα ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω και ψαράκι σιγά σιγά και αυγό.Αν και το ψάρι της το είχε δώσει η μάνα μου πιο πριν κρυφά.Αυτά που λέγαμε :twisted::twisted::twisted: Το καθυστερώ κι εγώ.Έχω και μια αδυναμία στο αυγό :?:?:ymsick::ymsick::ymsick::ymsick: Κι εμένα όλη μέρα με τα φανελάκια.Αφού είναι μούσκεμα στον ιδρώτα ρε συ.Υποφέρουν τα παιδάκια.Το Στελλάκι δόξα τω Θεώ είναι καλύτερα.Βελτιωθήκαμε. ;);)

Μαγδούλα μου,η ώρα η καλή κοριτσάκι μου!Είσαι μες στο τρέξιμο.Είναι παράδοση πλέον να ανακατεύονται όλοι οι ξερόλες τις ημέρες του γάμου και να έχουν και απαιτήσεις.Εφάρμοσε την τακτική "Μπαινάκης-Βγαινάκης" :D:D:D

Ελενάκι,φτου φτου μεγαλώσατε καλέ; :D:D:D Αντράκια γίνατε!!!!!

Ρουλάκι,ευχαριστώ για τις ευχές!!!Φιλάκια πολλά!!!

Χαρουλίτα μου,να τα εκατοστήσετεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Πότε βαφτίζεις ρε;Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι λείπει η Δημητρούλα και ξεκουράσου :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικουλίνι,τι κάνεις;;;;;;;;;Δε σε ξέχασε κανείς βρε.Είναι δυνατόν;;;;Να χαίρεσαι τη Μαρισούλα σου,να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς :D:D:D Αυτό που λες με το αυγό εγώ το έπαθα με το γιαούρτι.Εκτός αν ήταν σύμπτωση.Δύο φορές έφαγε τώρα τελευταία γιαούρτι και έκανε εμετό μετά από ώρες βέβαια.Τι να πω;;;; :-??:-??:-??

Φωτεινή μια χαρά πρόγραμμα ο μπεμπούλης.Μεγεια τα καινούργια σας πραγματακια :D:D Μπήκα το πρωί αλλά βγήκα αρον άρον γι'αυτό δεν έγραψα. :) Όσο για τα γενέθλια κι εγώ τα σκέφτομαι ρε,μου αρέσει πολύ :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Ωραίες είμαστε η Ρούλα σκέφτεται τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού της κι εμείς τα γενέθλια :lol::lol::lol:

Σταυρουλίτσα, :-*:-*:-*

ΧΑρουλίτα,καλές αγορές.Μακάρι να μείνεις ευχαριστημένη.Όχι δε θα ανοίξουμε εμείς το θεματάκι,σε περιμένουμε για να δώσουμε το παρόν ;) Φιλάκιααααααααααααα!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΛΛΑ... :D

ΜΑΓΔΟΥΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ;;ΜΠΑΙΝΑΚΗΣ ΒΓΕΝΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!ΚΑΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ...

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΑΚΗ;ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΜΩΛΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΗ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...

ΑΑΑΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΣΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!

ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ Ε;;ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!

Η ΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;;;;;;; :roll::roll::roll: ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ 2η ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ... :roll:

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΦΟΥΦΟΥΚΑ;;ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ε;ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!!

ΦΟΒΑΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΨΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ; :roll::roll: ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΚ!!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ...ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,κοριτσάκια μου!ΤΙ κάνετε;Χαθήκαμε λόγω Σ/Κ ε;Καταρχήν Μαγδούλα μου να ζήσετε κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να χαίρεστε και το Βασιλάκη σας και να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

Βικουλίνι μου,καλά σκέφτηκες να μπαίνεις πιο συχνά για να ξεφεύγεις κιόλας ;) Νέα από το Καθολικάκι δεν έχουμε.Ελπίζω να μας ενημερώσει σύντομα η Χαρά :roll: Μακάρι όλα να είναι καλά. :ympray::ympray::ympray: Η Ρούλα δεν είναι έγκυος,απλά μας έλεγε ότι σκέφτεται από τώρα πως θα ήθελε να ήταν η βάφτιση του δεύτερου παιδιού της. :) Ναι μωρέ Καρδίτσα με τον αντρούλη.Καιρός ήταν.ΜΙα χαρά περνάμε,πολύ ωραία :D:D:D Δε νομίζω το ψάρι να έχει καμία σχέση με το αυγό.Απλά ξέρω ότι δεν πρέπει να τα δίνεις την ίδια μερα.Καλύτερα ξαναρώτα το γιατρό σου.

Εμείς το Σάββατο το βράδυ είχαμε ένα ζευγάρι φίλους εδώ και κάτσαμε μέχρι αργά.Πολύ ωραία ήταν.Εχθές πήγαμε και με κάτι άλλους σε κάτι κούνιες και παίξανε τα ζουζουνάκια μας. :):):) Τι έπαθα.Ετοιμαζομουνα να βάλω τα φαγητά για ψήσιμο κι η ΔΕΗ έκανε 2ωρη διακοπή ρεύματος. :o:o:o Εννοείται πως αγχωθηκα.Ευτυχώς 9 παρά ήρθε το ρεύμα,οπότε 10:15 ξεκινήσαμε να τρώμε.Εσείς τι άλλα;

Μαγδούλα περιμένουμε νέα!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου καλημέρα!!!

Μαγδούλανα ζήσετε πολυ πολυ ευτυχσμενοι και να χαιρεστε τον Βασιλάκη σας!!!Περιμενουμε φωτο!!!!

Κατερινακι, σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου. Ελπιζω να ειναι ολα καλα με την Καθολικουλα!

Χαρα περιμενουμε νεα σου και νεα για την Καθολικουλα!!Ψηφιζω Ζουλια δαγκωτο, τρελλαινομαι για τα φορεματα του!!!

Βικουλινι μου κανεις δεν σε ξεχνα!!Να μπαινεις να μαθαινουμε τα νεα σου κι αν μπορουμε να σου φτιαχνουμε λιγο τη διαθεση! Δεν ειμαι εγκυος καλε, απλα εχω ενα θεμα με την οργανωση και τωρα μου ερχονται ιδεες για το οταν με το καλο κανω το δευτερο παιδακι μου!!!Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!Να τα εκατοστησει!!

foufouka ΚΑΙ τα γενεθλια εχω ηδη σκεφτει!!!!

φωτεινουλα θα το κλεισω το γραφειο τελος Ιουλιου με αρχες αυγουστου!!!δεν αντεχεται αλλο!!!μπραβο το αντρακι σου που αφηνει την μανουλα να κοιμαται το βραδυ!!!

εμεις πηγαμε χθες και προχθες για μπανιο, δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκε το αντρακι μου, εκανα και την βλακεια και του εκανα μια βουτια που κανει καλο για τις μυξουλες και μετα δεν ηθελε να ξαναμπει!Χθες τον βαλαμε παλι μαζι με τον αντρα μου λιγο καλυτερα ηταν!!!βγαζουμε δοντι και κλαιμε, ποσο το λυπαμαι το αντρακι μου, το μασητικο κοντευει να το λιωσει απο το μασουλημα!!!μου ειπε η παιδιατρος περα απο την αλοιφη να του δωσω και λιγο ντεπον. Το βιβλιο επιασε πολυ πιο γρηγορα και πολυ πιο ευκολα απο οτι πιστευα αλλα χθες που ποναγε το δοντακι εφαγε πολυ κανακεμα!!ειναι και η μανουλα μου εδω οποτε καταλαβαινετε, δεν τον βλεπει και συχνα και τον εχει τρελλανει στις αγκαλιες!!!σας φιλω γλυκα ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσια σορρυ που χαθηκα αλλα ειχα προβλημα με το net :evil: γυρισα Θεσ/νικη και δεν εχουμε νερο :evil::evil: οποτε αφησα τη μπεμπα στη μαμα μου :!:

Απο την Κατερινα δεν εχω νεα :( βεβαια ηταν και Σ/Κ :!: Aπο αυριο πιστευω να μου στειλει κανενα μυν :roll:

Ειμαι πτωμα και θα γραψω αναλυτικα αλλη στιγμη :oops: μπηκα να ευχηθω στη συμπεθερα μου και να ανοιξω το σχετικο θεμα που ειχα υποσχεθει ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!Τι μου κάνετε?

Εγώ εδώ προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη το σπίτι γιατί έχουν μαζευτεί πολλές δουλειές.Με την μικρή όμως προχωράω σε ρυθμούς χελώνας.

Φουφούκα πήγατε Καρδίτσα ε? Αντε επιτέλους όλη η οικογένεια μαζί. :)

Ρούλα κάνατε την πρώτη βουτιά?Σιγά σιγά θα συνηθίσει μωρε.Το καημένο τρόμαξε....

Χαρά η τιμή του φορέματος ασχολίαστη... :lol::lol: Χαλάλι για τη Δημητρούλα όμως. ;)

Κατερινάκι όλα καλά?Πόσο είχαν σκοπό να κάτσουν Αθήνα?

Βικουλίνι σου τον πειράζει το αυγό?Εγω τις δίνω μόνο κρόκο και τρελαίνεται.Αφού όταν τελειώνει γκρινιάζει γιατί θέλει κι άλλο.

Φωτεινούλα 4ο δόντι?Εμείς ούτε ένα ακόμα.... :( Οσπρια μου είπε ο γιατρός να αρχισω να δίνω αλλά χωρίς μπαχαρικά.Ακόμα δεν της έχω δώσει γιατί δεν μαγειρεύω πολυ συχνά η ανεπρόκοπη. :lol::lol:

Ελενα καλά ο Ορεστάκος ολόκληρος άντρας... :)

Δήμητρα που χάθηκες καλέ και εσύ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε;;;;

Ρουλάκι,μία μικροαρρώστια ή ιωσούλα είναι ικανή να κακομάθει και τα πιο καλόβολα μωράκια!!!! :roll::roll::roll:

Χαρουλίτα,χωρίς νερό;;;;Υπομονή.Εγώ έγραψα ήδη στο θεματάκι.Εν τω μεταξύ εχθές έγραψα και σήμερα μπήκα να δω τι έχουν γράψει και συγκινηθηκα για το κοριτσάκι μας.Άντε Μαγδούλα μπες για νέααααα!!!!!!

ΣΤαυρουλίτσα,το καθήκον πήρε αναβολή.Για την ακρίβεια σταμάτησε να κλαίει :lol::lol::lol: Επιτέλους όλη η οικογένεια μαζί.Η Στέλλα πλέον καταλαβαίνει και είχε αρχίσει να την ενοχλεί.Εγώ αυγό δεν ξεκίνησα ακόμα.Είναι και η αδυναμία μου όπως έχω ξαναπει :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Τι μαγειρεύετε σήμερα;;Εγώ γεμιστά για εμάς και κρεατόσουπα για τα μικρούλια μου :):) Όντως η Μήτση έχει καιρό να φανεί. :-?:-?:-?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...