Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Τις τελευταίες μέρες ανακάλυψα αυτή τη σειρά/reality show στο TV Μακεδονία. Είναι αρκετά ενδιαφέρον. Παρακολουθεί γυναίκες σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και τη γέννα.

Birth Stories από το Μακεδονία TV

Η σειρά περιγράφει την εμπειρία που βιώνουν τα ζευγάρια μπροστά στο μεγάλο θαύμα της ζωής, τη γέννηση ενός παιδιού!

Η δημοφιλής σειρά "Birth Stories" στην ελληνική τηλεόραση από το Μακεδονία TV.

Καθημερινά (εκτός Δευτέρας) στις 11 το βράδυ.

Οι Birth Stories καταγράφουν τα συναισθήματα των γονιών στη διάρκεια του διαστήματος που οδηγεί στη γέννηση ενός παιδιού. Η σειρά απεικονίζει το δράμα, την ένταση, τη χαρά και τους φόβους που αντιμετωπίζει κάποιος ως γονιός στη πιο καθοριστική στιγμή της ζωής του.

Ακολουθούμε μια ομάδα ανθρώπων με διαφορετικά χαρακτηριστικά που προετοιμάζεται για την πατρότητα και την μητρότητα, και βιώνει την εμπειρία της εγκυμοσύνης και της γέννησης. Θα γνωρίσουμε ένα νέο παντρεμένο ζευγάρι που περιμένει τρίδυμα οι οποίοι όμως διατηρούν την αίσθηση χιούμορ τους στην προοπτική ότι μπορεί να μην απολαύσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ύπνο μιας ολόκληρης νύχτας.

Επίσης, ένα ζευγάρι που περιμένει το τέταρτο παιδί τους και βρίσκουν τον τρόπο να του δώσουν το δικό του χώρο στις καρδιές τους και στο σπίτι τους μαζί με τα άλλα τρία τους παιδιά. Ακόμη, στις Birth Stories πρωταγωνιστεί και ένα ζευγάρι που είναι μαζί ήδη μια δεκαπενταετία και αναρωτιούνται ποια επίδραση θα ασκήσει ένα μωρό στο γάμο τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...