Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2012


Recommended Posts

Καλημέρα σε ολες τις κοπελες. Πριν λιγο γυρισα απο το σχολειο που αφησα τον γιο μου, εφαγα πρωινό και χαζευω. Ευχαριστώ για τις ιδεες σχετικά με τα μαξιλαρια παντως η τιμη για ενα καλό ειναι εκει στα 55- 57 ευρω οποτε λογική η τιμη και στο Ηρα που πηγα.

Μαρια λυπηθηκα πολύ για την ιστορια σου . Δυστηχως οι περισσοτερες γυναικες εχουν βιωσει την απωλεια και την καταλαβαινουν πολύ καλα.

Εχθες ο γιος μου με τεντωσε. Γκρινια χωρις λόγο βαριοταν να κανει και την εργασια του και εμενα απο την κουραση με επιασε πονος χαμηλα στην κοιλια. Φοβηθηκα να πω την αληθεια γιατι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη επειδη ημουν αραχτη δεν ειχα συμπτωματα τετοια. Ευτυχως σημερα ειμαι καλα.

Τα ξαναλεμε καλη σας μερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερούδια κι απο μένα.

Νανούκα προσπαθησε να ξεκουραζεσαι και να χαλαρωνεις...τώρα θα μου πεις..οταν εχεις παιδι/α μπορεις ποτε να χαλαρωσεις? Εδω τα δικα μου μεγαλα ειναι και πολλες φορες τρελλαινομαι..αλλα προσπαθησε για το νινι σου.

Ρε κοριτσια της Θεσ/νίκης τι βροχη είναι αυτη που χουμε σήμερα? Κατι φιλοι μολις μας πηραν τηλεφωνο ότι πλημμυρησε μεχρι και η Εγνατία προς Καβάλα και έχουν εγκλωβιστεί. Μας επνιξε το νερο...ειπαμε να δροσιστουμε αλλα αυτο παραειναι...

Μεχρι το μεσημερι τουλαχιστον καθομαι σπιτακι μου και δεν κουνιεμαι γιατι πλημμυρισαν τα παντα εδω... αντε να δουμε πως θα παω το μεσημερι στη δουλεια

Φιλακιαααααααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε;;

ΝΑΝ ασε με τη κούραση... ώρες ώρες δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Κάθομαι στον καναπέ και μετά δεν μπορώ να σηκωθώ με τίποτα :shock::shock: λες και με έχουν βιδώσει...

ΜΑΡΑΚΙ τι κακό ήταν κι αυτό που πέρασες βρε σύ... :(:( . Τώρα όμως αποζημιώθηκες!!! Είχα χάσει κι εγω ένα μωράκι (το πρώτο) αλλά εμένα ήταν λιγότερο τραγική ιστορία. Απλά παλλινδρόμισε... Όλα όμως είναι για το καλύτερο, τώρα έχω έναν ξανθό αγόραρο 3 χρονών που δεν τον αντικαθιστά τίποτα ;);) .

Αυτό το μαξιλάρι βρε κορίτσια καλό είναι;;; Βολεύει εε;; Δεν το είχα ούτε στον γιό μου, αλλά τώρα σκέφτομαι να το αγοράσω. Τσουχτερό όμως 55€!!! Όσο για το μπρούμητα, καλά εγω στον γιο μου κοιμόμουν έτσι τουλάχιστον μέχρι τον 8ο και είχα και μια τεράστια κοιλιά. Ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα μόνο εγω θα αισθανόμουν αβολα. Αλλά βρήκα ένα κρεβάτι με πολύ μαλακό στρώμα και την έβγαλα εκει όλη την εγκυμοσύνη.

Φιλάκια σε όλες :-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φλωριαννα και εγω ειχα παλινδρομη κυηση πριν 1 1/2 χρόνο περιπου ημουν δυο μηνων και μου στοιχισε πολύ, αλλα το αφηνουμε πισω μας και προχωράμε δεν γινεται αλλιως. Οσο για το μαξιλαρι ειναι ολα τα λεφτά ιδιως αν θελεις να θηλασεις. Σου φερνει το μωρό στο καταλληλο υψος και βολευει απιστευτα. ξαδελφη μου που θηλαζει το 7 μηνων γιο της μου ειπε οτι σωθηκε.

Tzenη αραξε!!!! ιδιως οταν βρεχει ειναι οτι καλητερο. Εγω τωρα λεω να παω Τζαμπο να αγορασω μπαταριες που θελω και να χαζεψω. Τα λεμε αργοτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλε γράψατε τόσα πολλά...δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!!!

Λοιπόν εχτές το πρωι καταληξα στο νοσοκομείο Λευκάδα γιατί το πρωι πήγαμε στην πολη κ περπατήσαμε 1,5 ωρα κ μετα με επιασαν κατι δυνατοι περιεργοι πόνοι κ φοβηθηκα πολυ για το μωρο, γιατι δεν τους ειχα ξανα νιώσει..τελικά ήταν μάλλον απο την κουραση κ ολα είναι καλα.

Μαξιλαράκι θηλασμου εχω κ εγω 2!!! Ενα απο την πρώτη μου εγκυμοσύνη που μου ειχε κανει δωρο μια φιλη 15 ευρω μονο, αλλα ψιλοξεφουσκωσε κ τωρα πηρα ενα απο το mothercare 35 το μαξιλάρι +25 οι μαξιλαροθήκες = 60 ευρω. Δεν εχω τρελαθει γιατι μου φαινεται πολυ φουσκωτο κ χρησιμοποιω ακόμα το άλλο περισσότερο.. Το σκουλίκι μου, ετσι το λεω. Πάντως κορίτσια εγω χωρις αυτο δεν μπορω να κοιμηθω. Στην Λευκάδα το πήραμε μαζι!!! Αφηστε που μετά είναι πολυ χρησιμο με το μωρο κ αρχικά με τον θηλασμό!!!

Γιωτουλα καλη δυναμη για αυτες τις ημερες, ξερω οτι θα την χρειαστεις αλλα σκέψου οτι μετα θα εχεις βοηθεια!

Τζένη αντε να ξεμπερδευεις με το σπίτι γιατι φανταζομαι οτι ειδικα στην συγκεκριμένη φαση είναι πολυ αγχωτικη η διαδικασία.. Καλύτερα που δεν θα κάνεις αμνιο, αφου ολες οι ενδειξεις είναι πολυ καλες! Αντε παει κ αυτό!

Μαρια λυπάμαι πολυ γιαυτο που σου συνεβει. Δεν εχω λόγια..

Ελλινουλινη κοριτσάκι!!! Σουπερ!!!! Θα σας ξετρελάνει!!!

Αντε καλε σχεδόν ολες ξερετε το φύλλο, εκτος απο εμενα που εχω το κιντερ εκπληξη :)))

Δεν θυμάμαι πια κοπέλα μου εγραψε για την Λιγιά, πάντως κ εμεις εκει μείναμε, ηταν πολυ όμορφα!!!

καλημέρες σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημερα!!!!!

Καλα δεν εριξε απλα βροχη!!!!!εριξε ολη τη βροχη του φθινοπωρου μαζεμενη!!!!!!!!!Απαπαπαπα!!!!Σε εμας εγινε και διακοπη ρευματος!!!Ειπαμε να δροσιστουμε και μας πηρε και μας σηκωσε :lol::lol::lol:

Παιδια η απωλεια ειναι απωλεια με οποιον τροπο και να γινεται..αυτη ειναι η αληθεια..αλλα οπως ειπατε παντα ερχεται η αποζημιωση και περναει ο χρονος και απαλυνονται ολα τα συναισθηματα...

Λοιπον το μαξιλαρι τσιμπημενο μεν στην τιμη βολευει ομως σε πολλα, οποτε ειναι μια καλη και καθολου περιττη αγορα...Με το καροτσι δεν ξερω ακομη τι να κανω.....Βρηκα και το τριπλο συστημα της Inglesina σε πολυ καλη τιμη και ειμαι σε διλημμα βρε κοριτσια.... για δειτε τα παρακατω λινκ να μου πειτε καμμια γνωμη να ξεμπερδευω και με αυτο το θεμα....

http://www.ebaby.gr/peg-perego/trio-pli ... erego.html

και

http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/tri ... esina.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθρωπάκι εγω σου εγραψα για την Λυγιά και την Λευκαδα. Ωραια ε? εμεις φετος μειναμε στο ξενοδοχειο Κονακι, μην μου πεις οτι μεινατε στο ιδιο? φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκές μανούλες!!!

Από το πρωί είχα αρκετή δουλίτσα κι έτσι στα κλεφτά σας διάβασα αλλά δεν προλάβαινα να απαντήσω... :|:|:|

Madi μου άρεσε πολύ αυτό το μαξιλάρι θηλασμού και θα το παραγγείλω κι εγώ...

Μαρία μου πολύ λυπάμαι αλλά να που τώρα είσαι καλά με ένα υγιές μωράκι στην κοιλίτσα σου ;););):):):) Όσο για τα καρότσια που έβαλες εγώ έχω αυτό της peg perego και με έχει βολέψει πολύ, αυτό θα χρησιμοποιήσω και στο μωρό. Επίσης στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα γιόγκα για εγκύους, είχα ξεκινήσει στον 5ο μήνα, όσο είμαι και τώρα δηλαδή μόνο που σε αυτήν την εγκυμοσύνη δυστυχώς δεν θα προλάβω να κάνω μάλλον. Δουλειά, σπίτι, δουλειές, παιχνίδι με τον Ν ;););) Πάντως με είχε βοηθήσει πολύ, έτσι πιστεύω... :):):)

Anthropaki από κούραση θα ήταν, το έχω πάθει κι εγώ...

Elinoulini κοριτσάκι, ε;;; Τι καλά!!! :D:D:D

Nan πόσο είναι ο γιος σου;;;

Τζένη συμπεθέρα, μακάρι να βρείτε το τέλειο σπίτι, να τακτοποιηθείτε πολύ γρήγορα και να ξεκουραστείς... ;););) Πολύ καλή η απόφασή σου για την αμνιο, ούτε εγώ θα την έκανα ;)

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!!! :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TI KANETE KORITSAKIA MOY??? PWS EISTE??? POSO POLY MOY ELEIPSE H PAREOYLA SAS... EXW ERTHEI STH MHTERA M NA TH DW K DEN EXW INTERNET MPAINW APO OPOY VRW IISA ISA NA MATHW LIGO TA NEA SAS... PWS EINAI OI KOILITSES MEGALWNOYN...??? VLEPW EXOYME K KAINOYRIA MELOI TI WRAIA... THA SAS MATHW POY THA MOY PATE :)

AX KORITSIA STH MHTERA M EXW PLAKWTHEI STO FAEI... PHRA 4 KILA SYNOLO 8 K EIMAI 5 MHNWN EINAI POLLA??? PEITE OI PALIES...

EXETE PSWNHSEI..?? EMENA OI DIKOI MOY M PHRAN KAPOIA PRAGMATA K KAROTSI... POLLA FILAKIA SE OLES K NA PROSEXETE TA MWRAKIA SAS...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια, γραψατε πολλα δεν σας προλαβαινω!! ανθρωπακι ολα καλα ελπιζω...

βλεπω τρελη επιτυχια το μαξιλαρι κι εγω σκεφτομαι να το παρω αφου βολευει και μετα...

εγω σημερα ειχα μια ασχημη εμπειρια.. με επιασε ζαλαδα στο λεωφορειο ειπα να κατεβω να καθισω να το προλαβω αλλα στο τσακ με πιασανε στο δρομο και δεν επεσα!! :o αφηστε, τρομαξα παρα πολυ!! και στο παρελθον ειχα λυποθυμιες (ειπαμε , υποταση και χαμηλος αιματοκριτης) αλλα ποτε στην εγκυμοσυνη και χεστηκα πανω μου!! Ευτυχως μου δωσανε νερα και πορτοκαλαδα και συνηλθα αλλα φοβομουν για το μωρακι. Μολις επανηλθα σκεφτηκα οτι 50 μετρα πιο πανω ειναι μια βιοιατρικη, λεω θα μπω να κανω ενα υπερηχο να δω οτι ολα ειναι οκ αλλα δεν ειχαν λεει γυναικολογο!!!ημαρτον!! τελοσπαντων πηρα τη γιατρο μου και μου ειπε να μην ανησυχω, δεν παθαινει κατι το μωρακι.. να πιω υγρα και να φαω αλμυρα και σπιτι γρηγορα!!Εγω ακομα σκεφτομουνα μηπως να παω στο μαιευτηριο ,αλλα ισως τελικα καλυτερα να ηρεμησω.. Πω πω ρε κοριτσια τα χρειαστηκα, αφου τον αντρα μου τον πηρα μετα απο 2 ωρες , φοβηθηκα μην με μαλωσει :? , δεν ξερω απλα ειναι πολυ εντονο αυτο το συναισθημα οτι το πλασματακι αυτο εξαρταται πληρως απο εμενα και εχω απολυτη ευθυνη!! μαλλον πηρα μια προωρη δοση μητροτητας, φανταζομαι ετσι θα αισθανομαι τωρα για το υπολοιπο της ζωης μου!!! :shock:

αντε σας ζαλισα.. πολλα φιλια σε ολες και προσεχετε τα μωρακια σας και τον εαυτο σας!!

υ.γ μαρακι δεν ξερω κι εγω ποιο να σου διαλεξω!! και τα δυο ωραια μου φαινονται.. μηπως να πας να τα δεις απο κοντα μπας και ειναι πιο ευκολη η επιλογη ετσι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hello κοριτσια. Twiggy μην ανησυχεις και εγω το ειχα παθει στον γιο μου γιατι εχω ορθοστατική υποταση αλλα δεν εχει να κανει με το μωρό μην ανησυχεις, αυτά τα σκατουλικα καλα είναι εμεις ανησυχουμε διαρκώς και ταλαιπωριομαστε.!

Νινάκι ο γιος μου ειναι 6 χρονων παει πρωτη δημ. απο φετος και του εχει ερθει λιγο αποτομο αυτό με τις εργασιες στο σπιτι που του βάζουν γι αυτό και η γκρίνια. καλό σας απογευμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ σε ευχαριστω ναν, νιωθω καλυτερα τωρα η πρωταρα!! το φοβερο ειναι οτι αισθανομουν μια χαρα πριν, ειχα φαει, ειχα παρει τις βιταμινες μου.. τι να πω! πρεπει να ειμαι πιο προσεχτικη!

κουραγιο με τον μικρουλη σου, περναει κι αυτος τα δικα του.. δεν ειναι και λιγο να ξεκινας δημοτικο!!

φιλια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twiggy μια χαρά είναι το νινάκι σου, μην ανησυχείς καθόλου, συμβαίνουν αυτά. Φανταζομαι θα τρόμαξες πολυ..

Ναν, ελα φοβερη σύμπτωση!!! kai μεις μεναμε στο σχεδόν απέναντι ξενοδοχείο στο Alkyon apartments and villas Hotel. Πολυ μου άρεσε η Λευκαδα σας το είπα εεεε????!!!! Θέλω κι αλλο!!!!

Καροτσάκι ξανα λεω οτι απο προσωπική πείρα ψηφίζω peg perego!!!

Mαξιλαράκι θηλασμου επίσης!!! Οπωσδηποτε , ειπαμε βολεύει παρα πολυ!!!

Αχ κοριτσάκια κ εγω που δεν μπορούσα να φαω, εχει 1 εβδομάδα που μου εχει ανοιξει η ορεξη.. Πειναω πολυ,,,,,,,πρέπει να μαζευτω λίγο.. Προς το παρόν είμαι σχεδόν στα +4..

Παω για νανι γιατι κουτουλάω...

καληνυχτες κοιλουμπίτσες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυλογουδες δεν σας προλαβαινω...

τωρα εκατσα..τελειωσα σιδερο...απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα αλλο ενα να πλενεται..οποτε παλι αυριο το βραδυ θα σιδερωνω...εφτιαξα και τις τελευταιες ντουλαπες το απογευμα..κομματια ειμαι....

αυριο πρωι πρεπει να παω σε γυναικολογο του ικα να μου γραψει ενα χαρτι που θελω...και ειναι αρκετα μακρια....

twiggy να προσεχεις πολυ οταν βγαινεις εξω...και μην σηκωνεσαι αποτομα...

τζενουλα ετρεχες και εσυ...εγω το παθαινω σχεδον καθε μερα αυτο...γι αυτο λεω οτι ποναω συνεχεια....

και καροτσι ψηφιζω peg perego..

nan καλη αρχη στο σχολειο...ζορικα ειναι τα πραγματα την πρωτη χρονια και ειδικα για τα αγορια...

δεν θυμαμαι κατι αλλο....πολλα φιλια και καλο βραδυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τwiggy μην ανησυχείς μια χαρούλα είναι το μικρό σου! Το έχω ακούσει πολλές φορες να τυχαίνει λόγω ζαλάδας να πέφτουν εγκυούλες αλλά τα μικρούλια μας μέσα στο σάκο με το υγρό είναι προστατευμένα καλά. Απλά να προσπαθείς να προσέχεις όσο περισσότερο μπορείς, αν και μερικές φορές δεν μπορούμε να ελεγξουμε κάποια πράγματα όπως τις ζαλάδες.

Νan ζορίζεται ο καημενούλης με το σχολείο ε; Μωρέ είναι μικρούλικα και κάποια θέλουν και το χρόνο τους μέχρι να προσαρμοστούν.

EVITA που είσαι εσύ βρε; Σε χάσαμε! Αφού σε προσέχει η μανούλα μια χαρούλα! Για τα κιλά μην ανχώνεσαι θα τα χάσουμε μετά σιγά σιγά. Εγώ είμαι στα +5,5.

Καληνύχτα κορίτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια... τι κάνετε;;

TWIGGY μου, μην στεναχωριέσαι για το μπεμπε όπως προείπαν και τα κορίτσια μια χαρα είναι αυτό, απλά να προσεχεις αυτό με τη πίεση, μη πέσεις πουθενά και χτυπήσεις!!!!!

Καλά για καρότσι κι εγώ PEG PEREGO ψηφίζω δαγκωτό!!!!

Όσο για τα κιλά κορίτσια δεν εχω ζυγιστεί από τότε που πήγα στον γιατρό μου, αρχες του μήνα ήμουν +4 ΄τωρα ιδέα δεν έχω, αν και τις τελευταίες μέρες μου εχει ανοίξει η όρεξη τρελλά :shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια και σας ευχαριστω για τα γλυκα σας λογια!!

εγω σημερα δεν το κουναω απο το σπιτι, ετσι κι αλλιως που να παω δεν κυκλοφορει τιποτα! κουραγιο σε οσες πρεπει να μετακινηθουν...

απο κιλα ακομα λιγα πραγματα.. εχω παρει +1.5 κιλο αλλα θα δω τι γινεται σε 2 βδομαδες που εχω παλι γιατρο. Ειμαι και ενα μηνα και πιο πισω απο τις περισσοτερες σας... παντως ακομα δεν εχω ιδιαιτερη πεινα, απλα τρωω πιο συχνα και απο λιγο..

φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σας φουσκωκοιλιτσες!!! :lol:

Ακρως φθινοπωρινη η μερα σημερα...αντε να μπουμε σιγα σιγα στο χειμωνα γιατι μετα τις διακοπες το βαριεμαι το καλοκαιρι! :D Εγω με τα κιλα εχω παρει 2 αλλα ειναι απο τα 3 που ειχα χασει με τους εμετους οποτε αναμενω να δω που θα φτασω...Αφηστε ειναι αρρωστουλης εδω και 4 μερες ο αντρας μου με πυρετο,βηχα και συναχι και σημερα νιωθω ενα τσουξιμο στο λαιμο και σα να ετοιμαζομαι να αρρωστησω :o Τι θα κανω???Τι μπορω να παρω αν μου τυχει τελικα?Φανταζομαι depon,κανενα φυτικο συροπι και φυσικο ορο για τη μυτη... :?: Ας ευχηθω να μην εχω κολλησει τελικα :ympray: Παντως εχω βρει κατι site στο internet με φοβερα πραγματα για την εγκυμοσυνη και μετα για το bebe,τελεια!!!Θα αρχισω να σημειωνω κωδικους και να παραγγελνω σε λιγο καιρο... [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] Ανυπομονω να αρχισω να της ψωνιζω!

Φιλακια σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελινουλινι περαστικα στον καλο σου.. κρατα αποστασεις μην κολλησεις ομως, θα ταλαιπωρηθεις! Μου εδωσες την ευκαιρια να σας ρωτησω.. σκεφτεστε να κανετε αντιγριπικο εμβολιο για τον χειμωνα? σας εχει πει τιποτα ο γιατρος σας?

ελινουλινι, αν θυμηθεις γραψε μας το link για το site που λες.. φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια,χαθηκα λιγο αλλα ειμαι με ιωση οποτε δεν πολυγραφω,το πρωτο μου μελημα ειναι να μην ανεβαινει ο πυρετος πολυ.Τη δευτερα εχουμε τη β'επιπεδου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσια τι μου κανετε. Σημερα απεργια οι δασκαλοι και έχω τον μικρό στο σπιτι, εφτιαξα και γεμιστά με κιμά και τωρα πινω τον καφεδάκι μου.

Ελινουλινι γιατροσόφι ολα τα λεφτά αν εχεις μπουκωμα και βηχα ειναι το εξης: βραζεις νερακι ουτε ενα ποτηράκι του καφέ το αφηνεις να ειναι απλα ζεστό και προσθετεις μεσα λιγο μελι λιγες σταγόνες λεμόνι και λιγη κανελα. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη με εσωσε, πρεπει να το φτιαχνεις 3 φορες την ημέρα σαν φαρμακο, εμενα με γλιτωσε απο ιγμορριτιδα.

Οσο για καροτσια και εγω νομιζω οτι τα peg perego ειναι τα καλυτερα αν και εγω εχω neonato. νομιζω οτι το εχω μετανοιωσει.

Και εμεις σημερα στην Κορινθο μετά απο πολυ βροχη χθες το βραδυ σημερα εχουμε συννεφια επιτελους φθινοπωρινός ο καιρός.

Στις 7 Οκτ. εκλεισα ραντεβου για το β επιπεδου πολύ το χαιρομαι.

Α και το αλλο το κουφο. Ειχα να φαω σουβλακι 1 μηνα γιατι με αηδιαζε και εχθες το απογευμα εκει που καθομουνα λεω απο μεσα μου θελω το βραδυ να φαω σουβλακι οπως και εγινε! καλό ε! Στον γιο μου δεν μου ερχοντουσαν τετοιες σκεψεις. Εντωμεταξυ εχθες ειχαμε φασολακια που εφαγα λιγες πιρουνιες αλλα για delivery ειχα ορεξη! τι να πεις να δω τι αλλο θα προκειψει οταν μπω στον 6ο. Φιλακια σε ολες τα ξαναλεμε!

Evitaki σε χασαμε αλλα αφου εισαι καλα ολα καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nan βαλτε με και μενα στη λιστα σας!!!!!!.δεν μπαινω συχνα στην παρεα σας αλλα θα ηθελα να με βαλετε στη λιστα με τις μανουλες γεναρη -φεβραρη... αν μπορειτε 8-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Evinicolas κοριτσακι υποθετω εχειςγραψε μου πητ γιατι δεν φαινεται στο τικερακι σου και αν ξερεις που γεννάς. Ευχαριστως να σε προσθέσουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...