Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2012


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια...

έχω πολύ πολύ καιρό να γράψω στο forum, αλλά σας παρακολουθώ πάντα :) ...

ήθελα να σας ρωτήσω... υπάρχουν μανούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012..? Δεν έχω βρει κάποιο αντίστοιχο θέμα...

Ελάτε να τα λέμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν έχω πάει καν στο γιατρό ακόμη, μόλις χτες το έμαθα μετά από 4 (!!) τεστ, ο γιατρός μου θα με δει σε 2 εβδομάδες να είμαι 6 εβδομάδων...

έχω χαρεί τοοοοοσο πολύ κ είναι πολύ δύσκολο να το κρατάω "κρυφό"...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο κοριτσακι μου!εγω εκανα την πρωτη μου εξωσωματικη και πετυχε!αυριο θα κλεισω την 6η εβδομαδα και την τεταρτη θα παω στο γιατρο για υπερηχο για να ακουσουμε καρδουλα η καρδουλες...ο γιατρος λεει οτι μπορει να ειναι και διδυμα!εδω θα ειμαστε να τα λεμε!να δεις οτι θα μαζευτουν κι αλλες οσο περναει ο καιρος! ;);););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια!

θα γίνω και εγώ πρώτα ο Θεός για δεύτερη φορά μανούλα τον Ιανουάριο.

Να έχουμε όλες καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες και γερά μωράκια.

Θα χαρώ πάρα πολύ να τα λέμε και να μοιραστούμε αυτό το υπέροχο ταξίδι!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας μανούλες...

όντως πολύ λίγες είμαστε εδώ... είναι νωρίς ακόμη μάλλον... φοβούνται οι υπόλοιπες :P

εσείς ακούσατε καρδούλα ήδη?

εγώ πραγματικά θα σκάσω μέχρι την Τρίτη που έχω ραντεβού στον γιατρό.

βέβαια πολύ χαλαρό τον είδα, φαίνεται στο δεύτερο είναι τα πράγματα πιο χαλαρά (συμπεριλαμβανομένης και της κοιλιάς μου που από φλαταδούρα που την είχα φτάσει, αυτή τη φορά πετάχτηκε σε χρόνο dt... λες και έχω να πάω δέκα μέρες στην τουαλέτα ένα πράγμα)

άντε να δούμε...

συζητήσατε καθόλου με τον γιατρό σας που θα γεννήσετε με το καλό κτλ...?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα !!!

Αννα Μαρία με το καλό να ακούσεις την καρδούλα την Τρίτη. Το δεύτερο είναι που περιμένεις?

Εγώ είχα πάει λίγο πριν κλείσω την έκτη βδομάδα και είδαμε μόνο σάκο και μια βδομάδα μετά πήγαμε να ακούσουμε καρδούλα και είδαμε δύο καρδούλες να πάλλονται!

Και εγώ όπως και εσύ έτσι ένα ψιλοφουσκωματάκι το έχω. Από άλλα συμπτώματα πως τα πας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο μένα.εγώ έχω πητ γύρω στα τέλη του Γενάρη αλλα αν πανε όλα καλά θα ήθελα να γέννησω με καισαρικη για να επίσπευσω τη συνάντηση μου με το μωρό......έχω ακούσει ότι καισαρικη τομή γινεται στη 37η βδομάδα.ακούγεται χαζό αλλα το θέλω πολύ..εσείς τι σκέφτεστε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω πηγα την τεταρτη και ακουσαμε καρδουλα 125 παλμους το λεπτο!απιστευτο συναισθημα!τωρα που περασαν οι μερες αρχισα να ξαναεχω αγχος......μακαρι να μπορουσα να κανω καθε μερα υπερηχο να ακουω την καρδουλα του!θα ξαναπαω παλι στις 12 ιουλιου!εχω ΠΗΤ 14/02/2012 !τοτε θα ερθει το βαλεντινακι μου!αυτη την εβδομαδα θα παω να κανω τον προγεννητικο ελεγχο!για μαιευτηριο δε συζητησαμε ακομα....ειναι λιγακι νωρις νομιζω.....απλα εγω θα ηθελα να γεννησω στο ΡΕΑ γιατι μενω νοτια προαστια....απο οτι ξερω ο γιατρος μου συνεργαζεται με ρεα και με ιασω... :|:|:|

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια τι ωραία που μεγαλώνει σιγά σιγά η παρέα μας!

Dreams οντως τέλειο συναίσθημα να ακούς την καρδούλα του μωρού σου να χτυπά, και πολύ αγαπησιαρικη ημερομηνία βλέπω, με το καλό σου εύχομαι.

Evi με το καλό και εσύ και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Εγώ έχω ΠΗΤ 2/2/2012 αλλά λόγω δίδυμης κύησης μου είπε οτι θα γεννήσω τον Ιανουάριο. Εγώ έχω γιατρό αυτή την Τετάρτη μήπως μπορέσει και δει αν προέρχονται από δύο ωάρια ή ήταν ένα που χωρίστηκε. Μου είπε οτι όσο νωρίτερα το γνωρίζουμε αυτό τόσο καλύτερα.

Αυτά για την ώρα, σας χαιρετώ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kangaroo υπεροχα νεακια! 2 μωρακια ε????τελεια!!κι εγω 2 ηθελα για να ξεμπερδευω μια και καλη με τις εξωσωματικες....αλλα δε πειραζει ολα μια χαρα!θα μας παρει τα μυαλα το σπορακι μου!

σιγουρα θα γεννησεις νωριτερα με τα διδυμα αλλα τον τελευταιο καιρο θελει πολυ ξεκουραση για να τα βοηθησεις να μεινουν περισσοτερο στην κοιλιτσα σου!!!!οι σακοι ειναι 2???εχω τα ανηψακια μου που ειναι διδυμα αλλα σε ξεχωριστους σακους..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κι απο μένα εγκυόυλες. Μπαίνω κι εγω στο κλαμπ μιας που είμαι περίπου 8 εβδομάδων. Είναι το δεύτερο παιδάκι μου. Έχω άλλο ένα, τον Δημήτρη που είναι 2 1/2 χρόνων. Την Κυριακή θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα!!! ΠΗΤ μάλλον θα έχω 9/2 αλλα θα μου πει σίγουρα ο γιατρός μου στον υπερηχο. Και εγω στο ΡΈΑ θα γενησω Ήταν στο ΙΆΣΩ και στο ΛΗΤΩ ο γιατρός μου, αλλα τώρα μετακόμισε εκει. Παει βέβαια και στο ΛΗΤΩ αλλα αφού με εξυπηρετεί το ΡΈΑ λόγω απόστασης εκει θα πάω. Φιλακια σε όλες και να έχουμε όλες μια υπεροχή τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια,

τα νέα μου δεν είναι καλά μιας και τα διδυμάκια μου δεν τα κατάφεραν, χθες δεν εντοπίσαμε καρδιακό παλμό...είμαι πολύ στεναχωρημένη

δεν θέλω ομως να στεναχωρώ εσας, σας εύχομαι σε όλες ολόθερμα να κρατήσετε τα μωράκια σας στα χέρια σας και να γίνετε οι πιο ευτυχισμένες Μανούλες Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2012.

Θα σας σκέφτομαι

Κατερίνα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποτε πατε για αυχενικη διαφανεια;κλεισατε ραντεβου;

εγω εχω ραντεβου 12/7 και αγχωνομαι γιατι περσι που ημουνα ξανα εγκυοσ στην αυχενικη ηταν που εδειξε το προβλημα που ειχε το μικρο μου που εχασα...την αυχενικη θα την κανω στο ιδιο ιατρειο που περσι ειχα ακουσει τα κακα μαντατα και με αγχωνει ακομα και αυτο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!

πολυ δειλα σας χαιρετω μιας και μολις την Παρασκευη ειχα την πρωτη μου θετικη χοριακη μετα απο εξωσωματικη!Ακομα δεν μπορουμε να το πιστεψουμε, ταλαιπωρηθηκαμε και χρονια με την υπογονιμοτητα ,οποτε καταλαβαινετε! Τα εχουμε κανει πανω μας!! Την Παρασκευη που θα κελισω την 5η βδομαδα θα επαναλαβω την χοριακη γιατι εχω πολυ αγωνια. Ισως επειδη περα απο αυξημενη οσφρηση και κατι τραβηγματακια χαμηλα που και που, δεν εχω ιδιαιτερα συμπτωματα! ουτε στηθος ουτε τιποτα.. Λετε ειναι νωρις ή κατι δεν παει καλα? Ισως ειμαι υπερβολικη, αλλα γι αυτο ειπα να σας συστηθω και να ζητησω τα φωτα σας, οταν μοιραζεσαι τα αγχη σου ειναι παντα καλυτερα!! (dreams εμεις τα λεγαμε και στο ποστ της εξωσωματικης, πολλα φιλια κουκλιτσα!)

Αν ολα πανε καλα (που αισθανομαι οτι θα πανε) υπολογιζουμε να γεννησω μεχρι 10 Μαρτιου!!

πολλα φιλια σε ολες τις φρεσκοεγκυουλες, ελπιζω να μην σας κουρασα!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα εγκυούλες.

Καταρχήν να ευχηθώ σε όλες να πάνε όλα καλά!! Και θα πάνε ;);) .

evinikolas: Μην ανυσηχείς. Καμιά εγκυμοσύνη δεν είναι η ίδια. Το ότι είχες μια ατυχία πριν δεν σημαίνει ότι θα έχεις και τώρα!!! Κι εγώ είχα μια παλλήνδρομη αλλά μετά έκανα τον μπουμπούκο μου και τώρα περιμένω το δεύτερο!! Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά, θα δεις. Εγώ πάω για αυχενική 28/7. Περιμένουμε νέα σου!!!!

Twiggy: Συγχαριτηρια για την εγκυμοσύνη σου. Από πείρα θα σου πω ότι εμενα αρχισε να πονάει το στήθος μετά την 6η εβδομάδα. Τότε ήρθαν και οι υπνηλίες και η κόπωση. Μην αγχώνεσαι. Να σκέφτεσαι θετικά και σε λίγο καιρό θα ακούσεις και το μωράκι σου!!! Καλή εγκυμοσύνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φλωριανα σε ευχαριστω πολυ! να χαιρεσαι τον γιοκα σου και με το καλο το αδερφακι του!!

εγω ως πρωταρα ειμαι ακομα σε αγωνια, ακομα και αυτα τα τραβηγαματακια, σαν να ερχεται περιοδος με προβληματιζουν συνεχεια! ειναι φυσιολογικο, μηπως δεν θα πρεπε να εχω ενοχλησεις?!! :oops: αν και κατα βαθος τοτε νομιζω οτι το σπορακι μεγαλωνει, ενω οταν δεν αισθανομαι τιποτα ανησυχω!! αχ καθε αρχη και δυσκολη!!

φιλακια σε ολες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera k apo mena!k egw eimai gia 27 ianouriou mexri 7 fevrouari an pane kala mexri tote ola!!!

egw ekana 2 iperixous mexri tora k ola pane kala!twra tha paw tin triti na kanw poio megalo iperixo! eimai peripou 11 evdomadon!!!eseis???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια μου!!!!

twiggy τι κανεις κοριτσακι μου???τι ωραια που βρισκεσαι εδω!!!

εγω την τριτη το πρωι θα ξαναπαω για υπερηχο!εχω αρκετη αγωνια!

εκανα και τον προγεννητικο ελεγχο!ολα καλα αλλα εχω χαμηλο ενα ενζημο g-6pd !δεν πρεπει να τρωω κουκια να να παιρνω ασπιρινες και καποια αλλα φαρμακα,να μυριζω ναφθαλινες κλπ...

απο σσυμπτωματα οι ανακατοσουρες καλα κρατουν....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια!! βλεπω γινεται χαμος με τους υπερηχους!! ετσι να κατασκοπευουμε τα σπορακια!!

dreams μου ηρθα δειλα δειλα κι εγω εδω, ακομα εχω μια βδομαδα για να δουμε σακο αλλα ελπιζω ολα να πανε καλα! καλη τυχη την Τριτη, σε φιλω γλυκα!και κουραγιο με τις ανακατωσουρες... ωχ ποτε ξεκινουν αυτα οεο?

φιλιαααα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο εμενα και καλώς ήρθα στην παρεα σας. Ειμαι λίγο φοβισμένη γιατι εχω ενα παιδάκι και μια παλλιδρομή μετά αλλα τωρα εχω πίστη ότι όλα θα πανε καλά. ειμαι 8 εβδομάδων και κάτι ψηλά. με πητ 10 Φεβ. και εκανα εχθες πρώτο υπέρηχο που ακούσαμε καρδια και εχει αρχίσει να σχηματίζεται ο πλάκουντας. Για προγεννητικό μάλλον θα παω αυριο ή το αργοτερο την Δευτέρα. Η αλήθεια ειναι ότι αργησα να πάω λίγο στον γιατρό και ειμαι γενικά σε μια αρνηση. Αφού να σκέφτήτε δεν το εχουμε πει σε κανεναν, ουτε σε γονεις αδελφια. Εντωμεταξυ ειμαι στο μαυρο μου το χαλι απο το μεσημερι και μετα βαραω διάλυση εχω χασει ήδη 2 κιλα απο τις ανακατοσουρες τις ναυτίες και το γεγονός ότι όλα μου βρωμάνε και δεν μπορω εκτός απο τον αντρα μου να κλαφτώ και πουθενα σφιγγω τα δόντια και δεν λέω τιποτά. Ευτυχως που το πρώτο μου παιδί ειναι στα 6 και εχει αυτονομηθει αρκετα βοηθα και ο συζυγός και τα κουτσοκαταφέρνουμε. Θελω να περάσει ενας μήνας ακόμη να σιγουρευτούμε ότι ολα ειναι καλα και μετα να προβουμε σε ανακοινώσεις. Στο πρωτο το είχαμε πει απο την πρωτη στιγμή αλλα ειχαμε ενθουσιασμό και δεν ειχαμε περασει μια αποβολή που ιδιως εμενα μου στοιχησε πολύ. Αλλά εχω και ενα ακομη προβληματισμό. Ειμαι στα 36 και η γιατρος μου ειπε ότι αν αποφασίσω να κανω αμνιο λογω ήλικίας είναι κάλυτερα να κάνω τροφοβλάστη που γινεται γύρω στην 12η εβδομάδα ετσι σε περιπτωση ανωμαλιας του εμβρύου κανεις απόξεση όχι κανονική γέννα που θα χρειαστει μετα την αμνιο. Εννοειται οτι ανα κανεις τροφοβλαστη δεν κανεις αυχενική διαφάνεια και Α τεστ. Ειμαι σε προβληματισμο γιατι φιλες μου σε αγγλια Γερμανια στην ηλικια μου γεννησανε χωρις να κανουνε τιποτα απο αυτά εκτος απο την αυχενίκη. Απο την αλλη σιγουρευεσαι για γενετικες ανωμαλιες. Εσεις εχετε ακουσει τιποτα για αυτά? Σας χαιρετω και πιστευω να τα λεμε μεχρι το τέλος, για όλες μας να παει καλά η εγκυμοσύνη και να κρατήσουμε ένα υγιές μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναν μου σε χαιρετω και σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! δεν μπορω να σε βοηθησω σε πολλα μιας και ειμαι κι εγω.. νεα, αγχωμενη και πρωταρα εγκυουλα (ακομα δεν το πιστευω) αλλα πραγματικα ελπιζω ολα να σου πανε καλα και να αγκαλιασεις σε λιγους μηνες το υγιες μωρακι σου! Παντως γνωριζω οτι στην Ελλαδα οι γιατροι ειναι πολυ υστερικοι με την ηλικια της γυναικας και μας τρομοκρατουν! Εξω εισαι 40 χρονων και σε θεωρουν μπεμπα!

πολλα φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναν μου καλοσωρησες στην παρεα μας!!!εγω θα κανω υπερηχο την τριτη ξανα και τελος του μηνα την αυχενικη!ειμαι 9 εβδομαδων!ο γιατρος μου ειπε οτι σε περιπτωση που η αυχενικη μας δε βγει καλη δεν θα κανουμε αμνιο αλλα τροφοβλαστη!ο γιατρος μου δε θελει να ρισκαρει ουτε το 1% αποβολης που εχει η αμνιο οποτε θεωρει πιο αξιοπιστη και λιγοτερο επικυνδυνη διαδικασια τον τροφοβλαστη....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...