Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

χαχαχα καποτε κ εμεις το καναμε αυτο ναι!!!!

δε με ενοχλει... αλλα ο μικρος οταν τους ακουει νομιζει οτι καποιος ποναει κ βαζει τα κλαμματα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχω τον τολης απο διπλα, προβλεπει ποσους βαθμους θα μας δωσουν οι αλλες χωρες κ εχει πεσει μεσα σε ολες μεχρι τωρα εκτος απο 2!! :shock:

Δημοσίευση

Είστε θεοπάλαβες!!! :lol:

Μπαίνω να σας φιλήσω και την πέφτω γιατί κλείνουν τα ματάκια μου!! i-)

Αναστασί μου, δίνω τη Δευτέρα. Και ναι, καλά κατάλαβες... ΠΡΟΣΠΑΘΩ να διαβάσω, προσπαθώ να συγκεντρωθώ, προσπαθώ απλώς... :oops: Αδυνατώ να μαζέψω το μυαλό μου και τον πονοκέφαλό μου!!! :evil:

Θουλάκι μου, σ' ευχαριστώ!!! :YMHUG: Το Αλτσχάιμερ σ' έχει βαρέσει κατακούτελα, ε; :)) Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα... Με ένα και το άλλο στη κοιλιά και ήδη βρίσκομαι σε προχωρημένο στάδιο άνιας!!! :oops::lol: Όσον αφορά τον Θ και την ανεξαρτησία του... συμφωνώ απόλυτα με τη Βίκυ!!! Είστε καλά κι η άλλη τσαχπινοερωτευμένη;;; :P Και τι δε θα 'δινα για να ξεκολλήσει η Β και λίγο απ' το φουστάνι μου!!! :roll: Όχι πως είναι "κολλημένο" το παιδί, σε λογικά πλαίσια κατά τη γνώμη μου, αλλά είναι μεγάλος μαμάκιας!!! Ο μόνος για τον οποίο με παρατάει πολύ ευχαρίστως, είναι ο αδερφός μου και η οικογένειά του!!! :D

molly μου, πολύ ευχαρίστως έβγαινα και βραδινή βολτούλα, αλλά δεν έπρεπε, όπως δεν πρέπει να πάω και για καφεδάκι αύριο, ούτε και σε 2 βαφτίσεις που έχω :shock: αν και τη μία δεν μπορώ να την αποφύγω. ;)

Βίκυ, ξεκόλλα!! Οι 40ρες ίσον με δύο 20ρες!!! Το λέει και το γνωστό άσμα!!! :lol: Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της, το πιστεύω... Κι ελπίζω να συνεχίζω να το πιστεύω κι όταν θα φτάσω στα χρόνια σου!!! =)) Πλακίτσα, μη μου θυμώσεις!!! :P

Λενάκι-μαιμουδάκι, πως είσαι; Καλύτερα;

Κατερίνα, δεν υπάρχεις!!!!!!! :lol::D

Σας φιλώ πατόκορφα και την πέφτω!!! (-| Καληνύχτα, σας φιλώ μία προς μία!!! :-*

Δημοσίευση

Δεν πιστεύω να του έταξες και εσύ τπτ; :lol::lol::lol:

Προσέχετε μην σας ακούσει και εσάς ο μικρός καμιά φορά και πλακώσει τον Τόλη στο ξύλο επειδή δέρνει τη μαμά :lol::lol:

Μητσάκι μου τώρα που το θυμήθηκα...ούτε εσύ υπάρχεις..άκου 24,5!!!!!Φτου σου πιπινάκι!!!!

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση...

καλέ 1ο το Αζερμπαιτζάν :o:o:o

Δημοσίευση

Διαβασα ποοοοση ωρα αλλα τωρα νυσταξα και δεν βλεπω ουτε να γραψω! :oops:

Μπηκα να πω μια καληνυχτα μονο. Φιλακια σε ολες! Θα σχολιασω αυριο! Πεθανα στο γελιο

με αυτα που διαβασα! :D Φιλακιααα!! :x:x:x:YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

μιτσακι καλη επιτυχια τη δευτερα1!!!!! καλη ξεκουραση κοριτσακι μου!!!!!!

κατερινα εμεις δε βαζουμε σεξοστοιχηματα... βαζουμε ποιος θα βαλει σκουπα, ποιος θα κανει τα μπαλκονια, ποιος θα ποτισει τα λουλουδια.. τετοια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λενακι καλη ξεκουραση κ σε σενα κουκλιτσα!!

Δημοσίευση

επισης τον ποκογιο τον ξερετε???

ειναι ενα μπαρμπαδελακι που εχει φιλους μια ελεφαντινα ενα σκυλακι ενα πουλακι ενα παπακι κ ενα σκουληκακι κ τον εχουμε μαθει παρα πολυ καλα!!!!

καθε μερα βλεπουμε καμια 40αρια επεισοδια!! :lol::lol::lol::lol:

κατερινα εχεις φεις?

Δημοσίευση

κατερινα πιες νερο κ ξεκινα :x=))=))=)) μη στεγνωσεις..μα 5?

καλε λενααααααααααααα

για το μικρο αντρακι στη κοιλια λεω :lol::lol::lol:

κ κατι αλλο..καλεεεεεεεεεε..τους ακουει κ ο μικρος?χαχαχαχα

μιτσακι καλε δε εχω αλτς :twisted::twisted::twisted:

αληθεια..ακομα καλα τα παω..μη πας αυριο πουθενα..μονο για καφε :D:mrgreen:

λενακι φιλιααααααααααα

Δημοσίευση

Ξύπνησε 1η φορά....άντε να δούμε...

Έχω και δουλειά απόψε :lol::lol::lol:

Δεν τη γλιτώνω τελικά...αν είναι δυνατόν,έπεσε μέσα!!!

Παει να στηθεί λέει :o:o

Λένα έχω,πριν λίγο καιρό έμαθα ότι έχω...μην γελάτε,είχα ζητήσει στον άντρα μου να μου φτιάξει και δεν το θυμόμουνα.Δεν έχω ούτε 1 φίλο,καιρός να το λειτουργήσω ε;

Να βάλω και φώτος!!!!αλλά δεν ξέρω πως :oops::oops::oops:

Θα με κάνετε φίλη;

Δημοσίευση

ελα μωρε, μια χαρα θα περασετε! ;)

τις 5 τις θελει συνεχομενα?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχα ρε θουλη πολυ γελασα... πιες νερο μη στεγωνσεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λειτουργησε το εσυ το φεις... κ θα σε παιζουμε κ εκει!

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια ναι είναι γεγονός!!!!

Σκύβω το κεφάλι και πάω :oops::oops::oops:

Αν δεν εμφανιστώ αύριο πάρτε με κανα τηλ!!!

Μην αφυδατωθώ και δεν με βρει κανείς.Δουλεύει το πρωί ο άντρας μου...

Ω ρε τι με βρήκε βραδιάτικα!!!!!

Τόνια που είσαι;Θα γελάσεις πολύ το ξημέρωμα που θα αρμέγεσαι :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλέ τί λέτε;;; :oops::oops::oops:

Κατερίνααααααααααα........

Ντροπή.......

Και σε συμπάθησα!!!!

:lol::lol::lol:

Έχεις δουλειά απόψε!!!!!χαχαχα

Και γω πιπίνα είμαι! 25 και κάτι ψιλά...

Τί κερδίζω;;;;

Λένα κόρη έχεις!!!

Άσε τη Θου να λέει!!!!!

Θου πάμε παιδική το πρωί;;;;

Δήμητρα χαρά στο κουράγιο σου που μπορείς και διαβάζεις έτσι. ΄Καλή επιτυχία έυχομαι!!!!

Έχω πεθάνει στα γέλια με την πεθερά της Μ και τον πεθερό που λέει η Βίκυ!!! Καλέ δεν υπάρχουν!!!!!

Αναστασία έχεις δίκιο!!! Μάλλον είμαστε περισσότερο αποφασιστηκές από κείνους. Δε θέλουν να στεναχωρήσουν τη μανούλα!!!! Έχω κάνει και γω το ίδιο (σχεδόν) με τη μαμά μου. Οι οικογένειές μας είναι άλλες πλέον και όπως και να χει πρέπει να μας στηρήξουν ως γονείς στις επιλογές μας.

Κάθε σπίτι και καημός δε λένε...

Ιουλία την κουβέντα σου είχαμε σήμερα!!! Θυμόταν ο Δ το Γιωργάκη που φώναζε το σκυλί του διπλανού!!!

Λενάκι καληνύχτα!!!

Τόνια η μικρή τί κάνει όταν αντλείς;

Δημοσίευση

νατασακιιιιιι τι κανετε κοριτσακι?? πως ειναι οι μικρες σου???

οσο επιμενει η θου οτι εχω αγορι τοσο πιστευω οτι εχω κοριτσι :lol::lol::lol::lol:

θα μαθουμε σε 6 μηνες περιπου..

κοριτσια παμε να ξαπλωσουμε!!! σας καληνυχτω!!

Δημοσίευση

Ρε οργια δε παλευεστε!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κατερινακι πως πηγε πουλακι μου;;;;;;;το λαρυγγι καλα;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν ειδα γιουροβιζιον,εβλεπα ενα θριλερ στο σταρ...τι πηραμε;;;;;το τριτο το μακρυτερο αν καταλαβα καλα;;; :lol::lol:

Αναστασι για το μαρσιπο με σκλαβωνεις ρε!!!!!:x:x:x οχι ρε χαζο σιγα μη καθεσαθ να το μου στελνεις!

Σε λιγο που θα αρχισει να καθεται πιθανον να τη βολεψει το σλινγκ στη καθιστη θεση...

Θουλακι αυτα που ειπες για το Θοδωρη...Λες και περιεγραφες τον Αλεξ!!!!!! :o Μιλαμε ακριβως τα ιδια!!!!Μου το παιζει "του αντρα του πολλα βαρυ μη του μιλατε το πρωι"! :evil: κι εμενα ξερεις ποσες φορες με πιανει το παραπονο;;;; :(:( αλλα θελω κι εγω να πιστευω οτι ειναι αυτο που ειπαν τα κοριτσια οτι μας εχουν σιγουρες κτλ.. :roll:

Νατασουλα τι κανω τη μπεμπα οταν αρμεγομαι;;;;πφφφφφ καταρχην τι κανω τον Αλεξ να λες!!! τον βαζω στο καρεκλακι φαγητου(στη κουζινα εχω το θηλαστρο)για να τον εχω περιορισμενο και του βαζω να βλεπει ζουζουνια το laptop...εκει που μεχρι τα 2 δεν εβλεπε καθολου tv τωρα το εχω χαζεψει το παιδακι..τη μικρη μια την εχω σε μια κουνια που κουναει μονη της διπλα μου,καποιες φορες κοιμαται στο παρκοκρεβατο...αλλα ξερεις ποσες φορες εχει ξυπνησει και μουρτζοκλαιει μονο του το πουλακι μου γιατι εγω ειμαι καθηλωμενη στο κωλοθηλαστρο;;;;; :oops::(

Λενα αστες να λενε...τελος τα τσουτσουνια στην οικογενεια για σενα!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Καλεεεεεεεεεεε ειναι δυνατον να χανω τις πιποκουβεντες;;;; :lol::lol::lol::lol:

Τελικα κατερινακι τι εχεις στο στόμα σου;;;; :lol::lol::lol::lol: Ααααααααααα.......

Μαρια και Βίκυ Θεες!!!!Να στε καλα!!!!Τελικα τα επιπλα τα πήρανε;;;

Τα μαλια του πεσανε επειδη ετρωγε μονο λαχανικα;;; :lol::lol::lol::lol:

ΑΦΡΟΟΟΟΟΟΟ λειπαμε ρε χθες.Οταν ειδα την κληση ηταν 1 παρα. Που να παρω;;Ειχα και μια εννοια μη γεννησες. :?:?

Αργυρω χθες τη γαμησα τη διαιτα. :?:?:? Πηγαμε στην κολλητη μου και φαγαμε παϊδακια.Αστααααααααααα. Και σπανακοπιτα...Και προφιτερολ :oops::oops::oops::oops:

Μαρη τρελη το φακιολι ειναι αυτο που βαζουμε στο κεφαλι οταν κανουμε δουλειες. : :!::!::!::!::!:

Τελικα με τη γιουροβιζιον το εγινε;;;;

Τονια αυτο που περιγραφεις που βαζεις τα παιδια σου ειναι αυτο που κανω και εγω για να κανω δουλειες.

Ο Ν. δεμενος και ο αλλος στην αυτοματη κουνια και εγω με το σουιφερ.

Ρε συ προσπαθησε το λιγο με το μαρσιπο.

Νατασα μου αν και χιουμορ εκανες αλλα επεσες μεσα στα χαπια. :roll::roll::roll: Και δεν παιρνει χαπια για την πιεση αλλα αυτα που φανταζεσαι. :?:?

Μιλαμε εχουμε σκυλοβρωμισει απο το νεφος της Ελευσινας.Κωλοπεριοχη. :evil::evil::evil:

Σισσακι 4-06 ειναι ε;;;Για να δω πως θα το πω στον προφ. :? Να του παρω και εγω μια πιπα;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Μαλλον αυτο θα κανω...

Αναστασια περα απο την πλακα ρε συ σε νοιωθω πολυ "βαρια"(εννοω τα κρατας μεσα σου). :?:?

Α Ιουλια εμενα η μαδερ ιν λοου μου εκανε σεμιναρια τι θα πω στην απογραφη.82τμ το σπιτι και δεν εχουμε παρκινγκ.

Ρε Θου μου ελεγε για το φορεμα που φορουσα στη βαπτιση.Οτι και και καλα αφου τα βαφω μωβ σημαινει οτι το κανω να παει με το φορεμα για να παω καπου.Οτι να ναι!!!!!!

Σημερα παω να απλωσω τα αλλα 3 πλυντηρια.6 πλυντηρια την εβδομαδα και εγω δε δουλευω ωστε να ¨χαλαω" πολλα ρουχα. :o:o

Και τελος ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Και καλο διαβασμα στο Μητσακι μας!!!!!!!!! :x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Α και μιας και το θυμηθηκα.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕ???? ΤΡΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ?????????

αντε πειτε μπας και γλιτωσω τις 2 πιπες και με μια μονο του πω και για τον καφε και για το γαμο!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Καλημερα!! Χαθηκα και βρηκα καινουριο τρενακι!!!Αφροδιτη θα γεννησεις σε αυτο το τρενακι σιγουρα!!

Τι κανετε κοριτσια?? Μητσακι καλη επιτυχια τη δευτερα! αν κ ακομα δεν μου εχεις πει τι μτπ κανεις :mrgreen:

Θουλη ησουν αρρωστη? πολλες ιωσεις ρε παιδια στην Αθηνα..μαλλον φταιει η ατμοσφαιρα..αν κ εδω μη νομιζετε, εχει αρκετη μολυνση, κυριως λογω των αυτοκινητων που ειναι παλια κ πεειδη καινε λαστιχα συνεχεια (καινε κ τα σκουπιδια, δεν υπαρχει συστημα συγκομιδης εδω..)

Κατερινα και εσυ αρρωστη εισαι η παλι αλλα καταλαβα?

Τονια καλημερα! Βρε συ ειναι κρητικος ο Αλεξ, για αυτο στο παιζει αντρας βαρυς :P:P ...Εγω που τον εχω μισο δανο, μου κανει το γατακι!!

Κοριτσια τι εχασα?? καντε μου ενα ρεζουμε! δεν μπορω να τα διαβασω ολα!!Συνηθως διαβαζω την τελευταια σελιδα!!

Στελνω φιλια και χαιρετισμους σε ΟΛΟ το τρενακι κ θα ξαναμπω να πω τα νεα μας! Μη σας ζαλιζω!

Ααα εβαλα φωτογραφιες της Καμπαλας, οσοι δεν τις ειδατε μπειτε να τις δειτε στο

http://franmeg.blogspot.com/2011/05/wal ... art-1.html

δεν τις βαζω στο ΦΒ, το ΦΒ το κραταω για προσωπικες φωτογραφιες αν κ μαλλον θα κανω μια ακομα σελιδα..

Δημοσίευση

καλημερα .

αδεν πατε καλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα τιποτα σημαντικο δεν ηθελα ,να σε ρωτησω κατι για ενα γλυκο .

χθες ο Μ εφαγε την πρωτη του τιμωρια .....εριξε στο πατωμα ολο του το φαγητο γιατι επαιζε ....δεν τσιριξα ...τον μαλωσα σε στιλ αγανακτησης του ειπα οτι δεν εχει αλο φαγητο και οτι θα παει νηστικος για υπνο ...στην αρχη δεν το πηρε σοβαρα και μου ελεγε μονο"ναι κακο " το μαζεψα αμεσως για υπνο (απο τις 8.30) τον εβαλα στο κρεβατι και δεν εκατσα να τον θηλασω ουτε διπλα του και εφυγα ....τοτε καταλαβε ....αρχισε να κλαιει πισω απο την πορτα ...περιμενα 2-3 λεπτα και μετα πηγα εκατσα κατω και του ειπα ηρεμα οτι αυτο που εκανε ηταν κακο και οτι δεν εχει τωρα φαγητο τον ρωτησα αν πειναει και μου ειπαι ναι ...του ειπα οτι θα πιει μονο γαλα και ηθελε ....πηγαμε στην κουζινα του εβαλα γαλα του εκοψα και λιγο σκετο ψωμι .....αρχισε να πινει και να τρωει λιγο αλλα μετα ξεψαρωσε και ηθελε να κατεβει να παιξει ,δεν τον αφησα (τρωει κανονικα σε καρεκλα ) εφαγε λιγο ακομα και μετα ξανα τα ιδια ....οταν κατεβηκε κατω να παιξει τον μαζεψα στο δωματιο του για νανι ....χαχαχα δεν το περιμενε οτι θα τον βαλω για υπνο και κλαψουριζε .....αλλα κοιμηθηκε αμεσως !!!!

καληεμερα φραν

Δημοσίευση

Καλημνεραααααα!!!

καλα καλα τι συζυτηση πιασατε..θεε μου.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Παναγιωτα στην φωτο εισαι θεα!!!!!!!!!

Αλλα και η πεθερα..προσκινω!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι αλλη πεθεροσυζητηση σημερα ναι;;;..η μερα ειναι τελεια και θα παμε βολτα..μετα θα ερθουμε και θα πλακοθω στη δουλεια!!!

Μιτσακι- κουμπαρουλα καλη επιτυχια για αυριο...

Παω να φτιαξω πρωινο στους αντρες μου

Δημοσίευση

Παναγιωτα ναι ρε μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εχω λυθει στα γελια απο το πρωι με τις πιπες λεμε!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μα ποσο απλοικα οντα ειναι οι αντρες τελος παντων;;;!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Φρανιτακι ναι ειδες ο βαρβατος ο κρητικαρος μη χεσω;;;!!!! :-w

ρε συ με πιανει ενας κομπος οταν βλεπω τις φωτο...πολυ φτωχια... :(

ετσι ειναι και η γειτνια που μενετε;;; :roll:

Ρε κοριτσια γι αυτο που λεγαμε εχθες περι βοηθειας απο γονεις...αυτη τη στιγμη βγαζω γαλα,η μικρη ειναι στη κουνια αλλα γκρινιαζει γιατι θελει αγκαλια και ο Αλεξ περιμενει να αποβλακωθει στα ζουζουνια για αλλη μια φορα...και η μανα μου το ξερει τι κανω αυτη τη στιγμη...οχι ρε παιδια δε μπορω να φανταστω οτι μεθαυριο η κορη μου ή η νυφη μου θα κανει τετοια προσπαθεια να παρει το παιδι της το γαλα της για οσο περισσοτερο γινεται,να παιδευεται ετσι κι εγω να λεω "τα μεγαλωσα τα παιδια μου,τωρα δεν εχω καμια υποχρεωση θα ζησω κι εγω τη ζωη μου"!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Τονια μου οχι, δεν ειναι ετσι η γειτονια που μενουμε...Εμεις μενουμε στο πλουσιο κομματι που ειναι πολυ πολυ μικρο...Αυτο που ειδες στις φωτο ειναι η υπολοιπη πολη (δηλαδη το υπολοιπο 95%)..Ομως ναι εχει φτωχεια αλλα δεν ειναι κ τοσο δραμα...εννοω πως οι ανθρωποι ζουνε, κυκλοφορουνε, εχουν χιουμορ στην καθημερινοτητα τους κ αντιμετωπιζουν τη ζωη τους...Ειναι λιγο πολυπλοκο...

Αυτες δεν ειναι καλες φωτογραφιες διοτι τις εβγαλα βιαστικα, την επομενη εβδομαδα θα παω εξω με ντοπιους κ αργοτερα με ενα τοπικο δημοσιογραφο κ θα εχω πολυ καλυτερα θεματα...

τεσπα, ας ριξω το επιπεδο λιγο: ειδατε γιουροβιζιον?? ποιος κερδισε? η ελληνικη συμμετοχη πως ειναι??

Τονια η μαμα σου δεν βοηθαει η η πεθερα σου?? δεν καταλαβα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...