Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αναστασί ούτε φριτέζα έχω, ούτε αποχυμωτή! Ένα στίφτη έχω και ένα τηγάνι που τηγανίζω που και που πατατούλες για τη μικρή, αλλά όχι συχνα... μπορεί και μια φορά το μήνα. Αλλά η φριτέζα αν είναι απο αυτες που τηγανίζουν με ελάχιστο λάδι, δε θα είναι πιο υγιεινή;; Και δε θα μυρίζει κιόλας... Δεν ξέρω... :roll:

Τι θελέτε αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου;;; Καλά δεν είναι και τα τηγάνια και οι στίφτες;;; εεε;;; :lol::lol::lol:

Ξέχασα να σας πω οτι έχω ακόμα αμοίραστα προσκλητήρια... ΟΚ είναι των κολλητών μας και καλών μας φίλων, αλλά πόσο γαϊδούρα παίζει να είμαι;;;;

Μωρή Χρύσα τί όνειρα είναι αυτα;;; :lol::lol::lol:

Θαλασσα καλά κουράγια, εγώ τελείωσα χθες το βράδυ. 11:30 σφουγγάρισα το σπίτι, αλλάααααα, λάμπουμε τωρα! :D

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αναστασια αναλογως καθε ποτε θα αλλαζεις λαδι ;)

δλδ δεν αλλαζεις το λαδι καθε φορα???? :o εγω ΑΝ επαιρνα δεν υπηρχε περιπτωση να μην το αλλαζω καθε φορα..Τοσο πολυ λαδι παιρνει?

Ουφ!σιγα μην παρω...!

Στα μυργμηγκια εγω ξερω πιπερι σε σκονη/...Σε ποιο χωρο τα βρισκεις?βαλε μεσα στα ντουλαπια της κουζινας και γενικως σε σημεια που δεν πηγαινει ο Μ

Σισσιω :lol::lol::lol::lol:

Χρυσα μα τι ονειρα!!!!!!

Εγω στον υπνο μου δεν καταφερνω να κανω σεξ με κανεναν!!! :lol::lol::lol: Τους κυνηγαω αλλα δεν..! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ο Οδυσσεας φταιει..ερχετε τη νυχτα και με αγκαλιαζει..γι'αυτο βλεπω τετοια ονειρα!!

Αφρο μπορει να ερχονται και απο εξω...δεν ειχ αποτε οποτε δεν ξερω πως να τα εξαφανισεις

Ευακη ηρεμα με τις δουλιες..αχ πρεπει να κανω και εγω τα δικα μου και βαριεμαιιιιι

Δημοσίευση
Αλλά η φριτέζα αν είναι απο αυτες που τηγανίζουν με ελάχιστο λάδι, δε θα είναι πιο υγιεινή;; Και δε θα μυρίζει κιόλας... Δεν ξέρω... :roll:

αυτή έχει γύρω στα 300 ευρω :o:o:o

και κάνει 40 λεπτά να τηγανίσει τις πατάτες (βέβαια με μια κουταλιά

λάδι) οι οποίες πρέπει να είναι ιδίου μεγέθους και σχήματος γαι να γίνουν..

ασε που δε νομιζω να κάνει για τη δουλειά που κατάλαβα οτι τη θέλει η Αναστασία

Εγώ για τέτοιες περιπτώσει γεμίζω ένα μικρό κατσαρολάκι με λάδι

και τα κάνω εκεί ;)

Νατασούλα περιμένω να μου πεις ξενοδοχείο...

Δημοσίευση

εγω εχω ειναι σε στιλ κατσαρολας με διχτακι αλλα την βαζω σπανια και μονο οταν ειναι να κανω κατι σε μεγαλη ποσοτητα ...ο λογος για το λαδι ,πρεπει να βαλω ενα μπουκαλι και μετα να πεταχτει ...ε οχι ειναι πολυ για μενα .

αν παρεισ απο αυτην που εχει η παναγιωτα που τιγανιζει με ενα κουταλακι λαδι ειναι καλυτερα ...και εμεις την βαλαμε στο ματι αλλα εν καιρο θα την παρουμε .

Δημοσίευση

Kαλημέρα μανούλες! :D

Σας διάβασα, αλλά προφανώς δεν τα θυμάμαι όλα!!!! :lol:

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχούλες σας... :x Μακάρι να πάει καλά το σημερινό!!! Άντε να ξεμπερδεύουμε!!! :roll:

Φρανίτα μου, στα ψιλοείπα στον καφέ στη verde, αλλά η επικοινωνία μας ήταν μετ' εμποδίων, έχεις δίκιο!! Μετά το ξέχασα, τ' ομολογώ!!! :oops: Δεν κάνω μεταπτυχιακό, τώρα προσπαθώ να μαζέψω τα χαρτιά (και το σημερινό είναι ένα απ' αυτά), θα κάνω αίτηση για Human resources στην Ασοεε! Κι ΑΝ με πάρουν, ευελπιστώ ότι θα ξεκινήσω Οκτώβριο. ;) Συνέχισε την καλή δουλειά με το blog, σε παρακολουθούμε!!! :D

Καρολινάκι, μη μας ξεχνάς!!! :x

Μαρία και Σισσάκι, περαστικά στα κοριτσάκια σας!!! :YMHUG: Να γίνουν γρήγορα καλά!!! Ουφ πια, μ' αυτές τις βρωμοιώσεις!!! :?

Κατά τ' άλλα... βολτούλες και θαλασσίτσες, ταβερνάκια και παραλίες διάβασα για χθες!!! Τι καλά!!! B-):ymapplause: Μ' αρέσει που μπήκε το καλοκαιράκι!!!!!! :D

Αθηναίες οργανωθείτε για τη συνάντηση!!! Από αύριο (εκτός απροόπτου φυσικά) είμαι μέσα!! Που θα κινηθούμε; Αθηνούλα που μένεις;

Δεν σχολιάζω άλλα, πάω να οργανωθώ, γιατί σε καμιά ωρίτσα πρέπει να φύγω!!! Άντε κι ο Θεός βοηθός!!! :roll:

Φιλάκια πολλά σε ΟΛΕΣ!!! :-*

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Καμια δεν θελει να βρεθούμε;;;; :(:(:(:(:(

Με πληγωσατε!!!!! :(

Στο γαμο καλά ήταν, αλλά το φορεματάκι μου μπλεχτηκε με το τακούνι και εχει ενα ωραιότατο σκισιμο... Πολυ λυπηθηκα.

ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!! Εγω μένω Αγια Παρασκευή. Η Παναγιώτα έχει το κινητο μου! Ή στειλτε μου κανενα κινητο να επικοινωνησουμε με τηλεφωνα!

Σας φιλω και τρεχω να αλλαξω το ασημενιο τσαντακι που αγορασα το Σαββατο. Χαλασε πριν φτασω στη χαιρετούρα. Δηλαδή άντεξε 30 λεπτά!!!!

Δημοσίευση

Αναστασι ευχαριστως να σου στειλω οτι τραβαει η ψυχη σου!!!! :YMHUG:

Φριτεζα ειχαμε στη μανα μου αλλα τη φυλαξαμε γιατι ηθελε παααρααα πολυ λαδι και ηταν κριμα να το πεταμε μετα απο λιγα τηγανισματα κι επιπλεον πολυ βαβουρα στο καθαρισμα! :?

Τον αποχυμωτη ρε συ μη το πλενεις με σαπουναδα καθε φορα,σιγα! τα φρουτα δε λαδωνουν οποτε με ενα ξεπλυματακι με ζεστο νερο μια χαρα ειναι! ;)

Σισσακι μου εμενα δε με νοιζουν οι δουλειες του σπιτιου..αλλωστε εχω γυναικα μια φορα την εβδομαδα(το σπιτι ειναι 210τμ με τα μπαλκονια και δε προλαβαινω να τα κανω ολα μονη) οποτε θα το ρυθμιζα! ;) μονο με τα παιδια θα ηθελα λιγη περισσοτερη βοηθεια για να μη τραβαω τοσο ζορι...ξερεις τι ειναι η μανα σου να μεγαλωνει την ανιψια σου απο 3 μηνων καθε μερε ολη μερα κι εσυ να εχεις το μωρο να γκρινιαζει,το αλλο παιδι να θελει παιχνιφδια ολη μερα κι εσυ να το χεις καθηλωμενο να βλεπει ζουζουνια για να βγαζεις γαλα καθε 2 ωρες;;;; ή οταν ηταν ο ΑΛεξ μωρο που παλι αντλουσα κι αυτος ουρλιαζε ολη μερα και να εισαι με το ποδι να κουνας το καροτσι μπας και ηρεμησει και με τα χερια να κρατας τα θηλαστρα;;;; και η μανα σου απο πανω με την ανιψια;;;;

Θυμαμαι πολλες φορες τη μαμα μου να λεει με παραπονο οτι δεν ειχε βοηθεια απο πουθενα,μας μεγαλωσε μονη της και γενικα μια ζωη ηταν πιεσμενη φουλ! :?

Περασε καλα;;;οχι! γιατι λοιπον να περασω κι εγω ετσι;;; φυσικα και θα τα καταφερω μονη μου και πολυ καλα νομιζω,αλλα γιατι να μη το κανω πιο χαλαρα να ειμαι κι εγω πιο ξεκουραστη να με χαιρονται και τα παιδακια μου πιο χαρουμενη;;;

Και φυσικα σε καμια περιπτωση να αναβαλει κατι απο το προγραμμα της για να βοηθησει εμενα..ισα ισα που εγω τη παροτρυνω να παει κανενα ταξιδακι να ξελαμπικαρει μερικες μερες και θα αναλαβω εγω το πατερα μου και το μικρο αδερφο μου! οπως εχω κανει πολλες φορες αλλωστε!

Χρυσακι τι ονειρα βλεπεις κι εσυ μαρη;;;;;εχω παθει πλακα με τα ονειρα που βλεπετε μερικες μερικες εδω!!!! :lol::lol: βρε μηπως το τρενακι ειναι στοιχιωμενο;;;; :lol::lol::lol:

Αφρο η μαμα μου ειχε μια περιοδο μυρμ. και δε καταφερε με κανενα τροπο που της ελεγαν να εξαφανιστουν...καποια στιγμη φυγανε απο μονα τους! :?

Ευακι καλο καθαρισμα! :P

Ρε Μαρακι βαλε μια φωτο να σε δουμε με το νεο λουκ! ;)

Δημοσίευση
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Καμια δεν θελει να βρεθούμε;;;; :(:(:(:(:(

Με πληγωσατε!!!!! :(

Αθηνά θα βρεθούμε εμείς βρε, μην ανησυχείς και πληγώνεσαι, άστες αυτές!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

κρίμα για το φόρεμα, τόσα λεφτά!!! :(

Αναστ. ο αποχυμωτής τέλειος!!!! και μένα μου αρέσει, λέω να αγοράσουμε....θυμάμαι οι γονείς μου είχαν και πίνουμε κάτι χυμούς μμμμμ τρέλα!!!! από όλα τα φρούτα :D .....

φριτέζα θα ήθελα και εγώ, αλλά δεν τηγανίζουμε τόσο συχνά. συμφέρει αν κάνεις κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πατάτες, ψάρια κ.λπ. τηγανιτά...και όντως το πετάς το λάδι μετά!!! :!:

Αφρο επίσης ένας κηπουρός μας είπε για να διώξουμε τα μυρμήγκια να βάλουμε μπέικιν πάουντερ και θα φύγουν.....τα δικά μας ήταν έξω στον κήπο πάνω σε γλάστρα!!! έβαλα και μάλλον έφυγαν!!! :?

Μιτσάκη καλή επιτυχία :D:x

Χρύσα πολύ σεξουαλικά όνειρα βλέπεις και πάντα με ξένους!!!! :?

Δημοσίευση

Σφηνα μπαινω πάλι!!!! :oops::oops::oops:

Ρε τρελες την Τριτη δε μπορειτε;;;Δε μπορω ρε σεις Τεταρτη.Ο προφ εχει πανεπιστημιο. :oops:

Ελπιζω σε λιγο να ξεμπερδεψω με δουλειες και να τηλεφωνηθουμε.

Εγω ,σισσιω ,Αθηνα ,Μητσακι,Καρολ,Γωγω, Αφροδιτη ??? ,Βύκι ??, Αλλες ????? αυτες θα ειμαστε;;;

Δημοσίευση

Παναγιωτα ξεχασα νε σε ρωτισω..ποσο χρονων ειναι ο κουνιαδος σου;;;...

και ελπιζω να μην ειναι κανενα μουροχαβλο..γιατι νομιζω οτι τοι βρηκα γυναικα..και ειναι και απο το πασαλιμανη !!

Δημοσίευση

Εγω για την ωρα μπορω καθε μερα. Απογευμα να υποθεσω. Θελετε αν ειναι να πουμε Πεμπτη;

Οχι τιποτα αλλο, για να προλαβει να ερθει και η ΤΟνια!!!! :D Αν και κανονιζουμε για Χανια τον Ιουλιο!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

μπηκα να δω για την Αφροδιτη!

ακομε σπιτι κουκλα?

οσο για τ μυρμιγκια...εγω εχω δοκιμασει τα παντα...ξυδι...δαφνη, γαρυφαλο...σοδα...αλλα αν δεν βρω τη φωλια δεν γινεται τιποτα!

με το που πεφτει ψιχουλο κατω ...ερχονται!

Αθηνααααααααααα!

πως μετακινεισαι?

αυτη η βδομαδα κυριως πρωι-μεσημερι μου ειναι ευκολο...εινια η μαμα μου εδω!

απογευμα προς νυχτα δυσκολο!

τριτη τι ωρα και που?

Δημοσίευση

Καλημέρααααααααααα...Εδώ είμαι κι εγώ..Γύρισα χθες από το χωριό, κάναμε το μνημόσυνο του μπαμπά μου, το Ιωαννάκι τρελάθηκε από τη χαρά της..Συνέχεια βόλτες ήταν... :D:D:D Το μπεμπε σα να ηρέμησε λίγο... :D:D:D:D Επίσης, χθες κοιμήθηκε για πρώτη φορά στην κούνια της... :D:D:D:D Χωρίς κλάματα και παρατράγουδα... :D:D Ελπίζω να συνεχίσει έτσι αν και η αλήθεια είναι ότι μου έλειπε από δίπλα μου.... :(:(:oops::oops::oops:

Κι εγώ είμαι μέσα για καφέ αν γίνει κάπου βόρεια... :oops::oops::oops: Δυστυχώς ρε κοριτσάκια λόγω της μπέμπας δεν μπορώ να μετακινούμαι... :oops::oops::oops: Πείτε εσείς που και πότε και θα δω..Δε θέλω να σας δεσμεύω... :oops::oops:

Δημοσίευση

καλημερα σας....

για τα μυρμηγκια χτες εβαλα πεικιν παουντερ που το διαβασα εδω...κοριτσια δεν υπαρχει ουτε ενα μυρμηγκι....σωθηκα

κανενα κολπο για κατσαριδακια μωρα εχετε....δεν ξερω τι εγινε ενω δεν ειχαμε καθολου γεμισε ολη η πολυκατοικια....μου λεει η κοπελα που μενει πανω για χλωρινη...μα με χλωρινη καθαριζω καθε μερα κ παλι υπαρχουν....για απολυμανση φοβαμαι για τον μικρο...

Δημοσίευση

ένα άρθρο για την Σισσιώ που παντρεύεται!!!!

"Είστε σίγουρες ότι ξέρετε τα πάντα γύρω από την ιστορία της έννοιας και των εθιμοτυπικών του γάμου; Διαβάστε την παρακάτω λίστα και τσεκάρετε τις γνώσεις σας.

1. Τα νυφικά δεν ήταν πάντα άσπρα. Στην πραγματικότητα ήταν μαύρα, μπλε, μωβ και κόκκινα. Μετά το 1840, οπότε και παντρεύτηκε η Βασίλισα Βικτώρια τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, κι εμφανίστηκε η πρώτη ντυμένη με λευκό νυφικό, σύμβολο της αγνότητας, το άσπρο έγινε σήμα κατατεθέν του νυφικού.

2. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι άντρες που συνηθίζουν να φιλάνε τις γυναίκες τους κάθε πρωί, ζουν κατά πέντε χρόνια περισσότερο από όσους δεν έχουν αυτή την πολύ γλυκιά συνήθεια.

3. Το πρώτο δαχτυλίδι αρραβώνα δώθηκε το 1477 από τον Αρχιδούκα Μαξιμιλιανό στην αρραβωνιαστικιά του Μαρία της Βουργουνδίας.

4. Το 1228, η Σκωτία υπήρξε η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που οι γυναίκες απέκτησαν το δικαίωμα να κάνουν πρόταση γάμου, κάτι που σιγά σιγά εξαπλώθηκε και στην υπόλοιπη Ευρωπη.

5. Τα δαχτυλίδια του γάμου φοριούνται στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού χεριού από τα αρχαία χρόνια. Οι Ρωμαίοι πίστευαν ότι στο συγκεκριμένο δάχτυλο υπάρχει μία φλέβα, η ονομαζόμενη “Vena Amoris”, η φλέβα της Αγάπης, η οποία οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά. "

Δημοσίευση

Χρυσανθη με το καλο...

να ζησετε με υγεια για να γιορτασετε και την πλατηνενια επετιο γαμου!!

Αργη εσυ παιδι μου εκτος απο κινητο GPS εισαι και κινητη εγκυκλοπαιδια..... :lol::lol::lol:

Αχ να ειχα ενα καρπουζακι τωρα!!!

και ενα παγωτακι δε θα ελεγα οχι..

και ενα παγωμενο φραπουτσινο καραμελα...

αχχχχ...

κατι ηθελα να πω αλλα παλη το ξεχασα...

Βικη μου φιλακια σε σενα και στην Μαρια - Ιωαννα...

καλε σοβαρα κατι ηθελα να σας ρωτισω...τη γνωμη σας για κατι..αλλα το ξεχασα...

Θα ερθει η κουμπαρα μου αυριο να κατσει 3 μερες...χωρις τα παιδια της..με το νεο της αμορε να τακτοποιησουν καποιες δουλιες δικες της με τα σπιτια που εχει εδω...μου ειπε πως θα ερθει για καφε γιατι εχουμε να κανουμε σοβαρη συζητηση...λετε να την εψησε να ξαναπαντρευτει;;;...

κριμα που δε θα φερει και το βαφτηστηρι μου..εχω να τον δω απο το Πασχα και εχει γινει ενα παιδακι μουρλια..

θα παω να του παρω και ενα ωραιο δωρακι γιατι τα γεννεθλεια του ειναι τον Αυγουστο και δε θα μπορεσω να τον δω το πιθανοτερο

Δημοσίευση

Αντε τριτη και τυχερη σημερα!!!! :lol::lol::lol:

Λοιπον απ οτι βλεπω θελετε καπου βορεια_ανατολικα ε;;;Αρα The Mall ή Verde???

Κοριτσια δεν ξερω αν παλι θα τα καταφερω να ερθω ως εκει. :( την αλλη φορα ξεκινησα 5 παρα απο το σπιτι. Μονο αν ερθουμε οικογενειακως.

Ξερω σας την εσπασα τελειως. :oops::oops::oops:

Οποτε κανονιστε που σας βολευει και θα δω τι θα κανω.Παντως θελω να σας δω πολύ!!!!!!!!!

Χρυσα :lol::lol::lol: Μα τι ονειρο!!!!!

Λοιπον θα σε τηλ να σου πω και λεπτομερειες για τον κουνιαδο αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειναι και ο πιο ανετος χαρακτηρας. :?:?

Μουραχαβλο δεν τον λες αλλα δυστροπο και περιεργο τον λες σιγουρα. :o:o

Ειναι 34 ετών. Καλε στειλε μου το πμ που σου ζητησα. :D:D:D

Θουλιτσα πάντα τετοια με τον καλο σου!!!!

Χρυσανθη και σε εσας Χρονια Πολλα!!! :x:x:x

Αφρο να σε τηλ πιο μετα;;;;

Εγω Τονια σε θυμαμαι καθε φορα που αναφερομαι στην Κρητη!!!!Ρε συ ειναι πολυ ωραια η Κρητη.

Και τι φοβερη παραδοση!!!!Ααααααχ!!!!

Η Νατασα μου παλι χαθηκε. :( Ποιος ξερει ποσο πηζει και αυτη.

Αργυρουλα τη βερα τη φορανε στο αριστερο χερι;;; :o:o:o Εγω στο δεξι. :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

σας ευχαριστω κοριτσακια...

χρυσα κ εσυ με το καλο το μωρακι σου...

η κρητη εχει εντονη παραδοση μεχρι κ ο γιος μου τραγουδαει το αρχιζω κ τρελενομαι κ αλλαζω χαρακτηρα κ του αρεσει πολυ...αφου ο μπαμπας ακουει στο αυτοκινητο μονο κρητικα....κ ευτυχως τωρα τελευταια βαζει ποιο λαιτ οχι βαρια βαρια...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...