Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Μαρία εγώ βάζω μια κρεμούλα και με την 2η φορά κιόλας φεύγει η κοκκινίλα....αλλά δεν ξερω αν υπάρχει εκεί!!....και όταν λες σύγξαμα, εννοείς πολύ? ματώνει κιόλας?

Δημοσίευση

Μαρία Η κρέμα λέγεται InfectoSoor της InfectoPharm...την είχα βάλει θυμάμαι στον Λ. όταν ήταν μικρός (δεν καθόταν ακόμη) αλλά την χρησιμοποιώ και για το μπουμπούκι καμμιά φορά όταν κοκ. ο πωπός....και ξεκοκκινίζει αμέσως!!! ;) .....αμφιβάλω όμως ότι θα υπάρχει εκεί!!! :?

επίσης πού πήγατε βόλτα με το ποδήλατο? γενικά είναι εύκολο να ποδηλατείς στην Λάρισα? θυμάμαι ο Τζανακούλης είχε κάνει ποδηλατόδρομους!! :D

Αναστ. είπα όχι στο παγωτό και έφαγα στο σπίτι λίγο κέικ!!!! :lol::lol::lol::lol: ....όλη την εβδ όμως είμαι πολύ πειθαρχημένη!!!! ;)

Θούλη ε όχι και 6-7 χρονών και ανάμεσα από τα κάγκελα!!! :o:o:o:o:o:o ....αυτό δεν θα το έκανα!!!

ωραία η ταβερνούλα ε? πάντα τέτοια :D

Τόνια εγώ θέλω καλτσούνια =p~=p~=p~=p~=p~=p~=p~ ο γαμπρός μου είναι κηρτικός από το Ηράκλειο και όταν ήταν εκεί μας έστελνε, ανάρπαστα γινόντουσταν!!....

νομίζω ότι υπάρχει μαγαζί με κρητικές λιχουδιές στην Λάρισα!!!! ;) ....υπάρχει πάντως κρητικοταβέρνα!!! :)

Ιουλία και εγώ κάνω ποδόλουτρο, μετά όμως τα πόδια μου, μου τα κάνει ο άντρας μου, φτέρνες, νύχια όλα :D

επίσης και εμείς όταν πάμε να πάρουμε τον Λ. από το σχολείο έχουμε μεγάλη ανηφοριά και τελευταία δεν παίρνω καρότσι και μια χαρά την βγάζει την ανηφόρα η Ρ. μου!!! :D .....όταν πάμε για ψώνια παίρνω το καρότσι και το σπρώχνουμε και οι 2....το έχουμε δλδ για να βάζουμε τις τσάντες!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

αυτά τι άλλα? δεν θυμάμαι!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

α είδα ένα ρεπορτάζ στην τιβι χθες που έλεγε ότι η Ελλάδα είχε ήδη χρεωκοπήσει από το 2001 όταν μπήκε στην ζώνη τυ ευρώ!!! και κάποιοι είχαν αντιληφθεί ότι έδωσε ψεύτικα στοιχεία στην ΕΕ, αλλά.......μετά έδειξε ότι οι πολιτικοί παίρνουν 16 ή 18 μισθούς, ότι αυτοί που εργάζονται στα ναυπηγεία έχουν 72.000ευρώ εισόδημα ετησίως!!!! :o:o

Δημοσίευση
επίσης πού πήγατε βόλτα με το ποδήλατο? γενικά είναι εύκολο να ποδηλατείς στην Λάρισα? θυμάμαι ο Τζανακούλης είχε κάνει ποδηλατόδρομους!! :D

=))=))=))=))=))=)):ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Πήγαμε στο Κηποθέατρο και στο Ποτάμι

Μέχρι να φτάσουμε πιάστηκε η καρδιά μου :-ss

Σε ευχαριστώ αν και όντως που να τη βρω εδω...

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Μαρία βάλε μελάνι για να το ξεράνει

Ο γάμος που θα ερθουμε θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο, θα σου πώ και το ξενοδοχείο που κλείσανε να μου πείς αν είναι καλό

Χρύσα δεν πήγα ακόμα να δώ τον παιδικό σκέφτομαι όμως αυτήν την εβδομάδα να ξεκινήσω να κοιτάω

Αργυρώ για πές για το κέικ, δεν έβαλες καθόλου ζάχαρη?

Δημοσίευση
Αργυρώ για πές για το κέικ, δεν έβαλες καθόλου ζάχαρη?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Νατασούλα πολύ καλό!!!! :lol::lol::lol::lol:

καλέ κανονικά το έκανα για να φάνε και οι άλλοι, απλά εγώ το σύνολο έφαγα μόνο 2 κομμάτια!!!! ;)

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!!!

ΤΙ κανετε;;;

Ιουλια ποδολουτρο;;; ουαου..τελεια!!!

Εγω χτες καθαρησα το σπιτι και εκανα και το μπανιο αλλα ημουν τοσο πτωμα που δεν ειχα κουραγιο ουτε να σαπουνιστω στο μπανιο..

Να αυτό ομολογω μου εχει λειψει..να κανω τα Μποτε μου κάθε κυριακη..απολεπιση προσωπου και σωματος, αποτριχωση, μασκες μαλλιων και μουρης να τριβω το σωμα μανικιουρ πεντικιουρ φρυδια..ΑΧ!!! που θα παει..θα τα ξανακανω…

Καροτσι εμεις τζαμπα τα πηραμε..δεν τα ηθελε ποτε..ελπιζω στο δευτερο να κανω αποσβεση

Μαρακι για το συγκαμα να βαλεις μελανη και μετα σπαθολαδο..κανει θαυματα και αμεσα..

Θου ζηλεψα..θελλω και εγω ταβερνα

Δημοσίευση

Μαρια πηγαινε σε ενα φαρμακειο και αν δενε χουν αυτη τη συγκεκριμενη θα ξερουν τι θα σου δωσουν για τη περιπτωση...οι φαρμακοποιοι(οι καλοι) ξερουν καλυτερα απο τους γιατρους τα φαρμακα! ;)

Περαστικα και στη Φαιδρουλα σου!

Αργυ πες μου διευθυνση και σου ρθανε!!! ;) απο χθες που ειπες για τη ποδηλαταδα στο δασος κατι με εχει πιασει και θελω να παω να παρω ποδηλατο!!! :P

Δημοσίευση

Άφρο την προηγούμενη βδομάδα είχε ανοιχτεί ποστ εδώ και λέγανε για φύλλα δάφνης και γαρύφαλλο.

Πως είσαι σήμερα?

Χρύσα, Τόνια καλημέρα

Από το φαρμακείο Μαρία

Δημοσίευση

Καλημερα!Ολη μερα! :P

Θουλακι?Καλημερα βρε τρελλοκομειο!!! :lol::lol: οταν λες αυτο το "δεν πατε καλα" πεθαινω!!!!Τι να κανουμε μαρη?να μη μιλαμε για να προλαβαινεις να διαβαζεις?απαπαααα!!!!!! :mrgreen:

Ιουλια αντε κ εσυ!Ακους εκει δε θα ξαναμιλησεις.... :( Αυτα τα λενε οσοι δε με συμπαθουν..αν ειναι να τα λενε κ οι φιλες μου...Οκ ουτε εγω θα ξαναμιλησω! :P:P Το πιστεψες?οχι ε? :lol:

Τι κολληματα τραβας βρε αγαπουλα?Τωρα σου'ρθε να κοψεις το καροτσι..Γιατι?Ποιος ο λογος να προσπαθησεις για κατι τετοιο?Εγω παντως μια φορα που ρωτησα την Α αν θελει βολτα με καροτσι ή με ποδια και ετρεξε χαρουμενη στο καροτσι ημουν πολυ χαρουμενη! :lol: Και μετα δεν ηθελε να κατεβει!

πωπω Αργυ το κεικ σου μου θυμιζει αυτο που κανω(που εβαλε κ η ερη στο μπλογκ) μονο που του λειεπι η επικαλυψη...μιααμμμμ!και ειπα να αρχισω διαιτα :P

Τονια εγω δεν ειμαι καθολου ακαταδεκτη :P και δεν με 'σκλαβωνεις' αν μου στειλεις σκαλτσουνια,ξεροτηγανα,γραβιερα και οοοοτι αλλο θελεις! :lol::lol::lol::lol:

Κατερινακι για πες?Πως ηταν η νυχτα σας?Αν πραγματι τα κοριτσια μας το πανε μαζι το ξενυχτι τοτε πρεπει να σερνεσαι σημερα! :P:P

Αχ κοριτσια...Ξυπνησε απειρες φορες...της ελεγα να κοιμηθει κλπ κλπ...καποια στιγμη τη ρωτησα αν ποναει καπου και ειπε "Νιαι!Εζωωωω" κ εδειξε το στομα της :o:o:o Η ψυχη μου.... :( Λετε να με δουλευε ή να το εννοουσε?Το δοντι ειναι ετοιμο να σκασει...ειναι εντελως εξω η μυτη..

Περαστικα στα αρρωστουλια σας!

Για το χρονο στο μεμε...βαλτε τα ξανα στο ιδιο μεμε κοπελιες.Μην αλλαζετε συνεχεια στηθος αν τρωνε ελαχιστα λεπτα!

Ερωτηση1!Πηρα αποχυμωτη!Εχετε???Εκανα 2 φορες χυμο και ειναι τελειο!Αρεσει αρκετα κ στην Αννυ! :D

ομως εχει απειρα εξαρτηματα για πλυσιμο μετα :( ..Μ ηπως μερικαπχ καπακια) να τα ξεπλενω μονο? :oops::oops::oops::oops:

Ερωτηση 2.Φριτεζα εχει καμια?ειναι πολυ ανθυγειινο?Σε σχεση με το τηγανι?δεν κανω ποτε τηγανιτα αλλα ζηλεψα τον ολιβερ που εκανε ενα τελειο κουρκουτι κ μεσα βουτηξε διαφορα..Μιαμ!!!!

Μαρια μελανι απ'το φαρμακειο!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Πηζω πηζω με 2 παιδια!!!!

ΜΑΡΙΑ της μουστελλά την stelactiv.

Προσοχη!!Δεν ειναι κρεμα αλλαγης αλλα θεραπειας συγκαματων .Να το πεις στο φαρμακειο να μη σου δωσουν αλλα αντι αλλων.

Εχω φαει κολλημα με αυτο.Απο το πρωι παιζει Χαρουλης.

Μαυρη πεταλουδα!!!

Κατάσπρα κι άσπρα, κάτασπρα νερά

δε σε ξεπλένουν τούτη τη φορά

σε ψάχνει ο άγγελός σου με κερί

βγες μαύρη πεταλούδα να σε βρει.

Κοιμούνται τα μαχαίρια στα βουνά

κι η μαύρη πεταλούδα τα ξυπνά.

Αλλού χαρίζει ο Χάρος το φιλί

κι η μαύρη πεταλούδα τον καλεί.

Ποιον πόθο είδες να 'μεινε κρυφός

κι εσύ πετάς πολύ κοντά στο φως.

Λιβάνι καιν και κλαιν οι ουρανοί

κι η νύχτα δεν θα σ' έβρει ζωντανή.

Κατάσπρα κι άσπρα, κάτασπρα νερά

δε σε ξεπλένουν τούτη τη φορά

ανάβει ο άγγελός σου τρεις φωτιές

βγες έξω μαύρη πεταλούδα, βγες.

σε λιγο θα βαλω και radiohead και madrugada.Τοσο high διάθεση!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! :D:D:D

Καλά το τί γέλασα με την πιποσυζήτηση δε λέγεται!! :lol::lol::lol: Μου φτιάξατε τη διάθεση τρελόγγες! :x Κατερινάκι πώς πήγε τελικά;; Δε μας είπες... Έκανες πολλά χιλιόμετρα;; :lol::lol::lol:

Μαράκι με γειά το μαλλί. Είμαι σίγουρη οτι θα σου πηγαίνει πολύ! Με τέτοιο πρόσωπο ό,τι κιαν κανεις κούκλα θα είσαι! Πάντως έγω γενικά είμαι κότα με τις αλλαγές ρε συ... :?:oops::oops:

Η μικρή σου πώς είναι σήμερα;; Εγώ δεν ξέρω απο κρέμες μια φορά μου έχει συγκαεί και της έβαζα βαζελίνη και την άφηνα γυμνη.

Βίκη η φίλη σου πρέπει να ψώνισες πεθερό απο εκεί που ψώνισε και το Μαράκι απο πάνω!!! Μα καλά δε βγηκε βρώμα οτι τα μοντέλα εκεί είναι ελαττωματικά;;; :lol:

Κάρολ θα περιμένω τηλέφωνο! Πότε κατεβαίνετε για το γάμο που εχετε;;

Παναγιώτα το μωβ φόρεμα καταπληκτικό! Και εσύ πολύ εντυπωσιακή ρε!!! Ποιά κιλά και μαλακίες;;;; Φυσάς κοπελιά!!! :x:D;)

Μωρή Άφρο πώς είσαι; Κρατάς ακόμη;;; Μην κάνεις σκέψεις για πρόκληση ρε χαζό! όλα καλά θα πάνε! Θα ερθω να σε δω! Μόνο κράτα λίγο να μου περάσει το συνάχι!!! :x

Γωγούλα μου πώς πάτε; Επιστρέψατε;;; Όλα καλά με το μνημόσυνο;; Εσύ ψυχολογικά πως είσαι;; Σε σκέφτομαι! :x:x

Μητσάκι καλή επιτυχία!!!!! :D:D:D Ελπίζω και εύχομαι να πας περίφημα!!! Να μας ενημερώσεις! :x

Έρη εμένα γιατί δε με βλέπειςς στον ύπνο σου;;; :evil: Δε μ'αγαπάς;;; :lol::lol::lol:

Να μη γυρίσετε πίσω ρε συ.... Να στεριώσετε εκεί που είστε και να ζήσετε όμορφα! :x

Ιουλιάκι μου!! :x Συμφωνώ με την Τόνια. Μικρούλης δεν είναι ακόμα; Και στο λέω εγώ τώρα που το καρότσι το βαρύ, το έχω παρκάρει στη μάνα μου και είναι καινούριο, αχρησιμοποίητο... :roll:

Βέβαια αν δεις σε τί ανηφόρες μένω θα μου τα δώσεις τα δίκια! Χρησιμόποιώ το καλοκαιρινό καρότσι και όταν βγαίνουμε και την σηκώνω να περπατήσει και όταν κουράζεται ξανακάθεται.... έτσι κάπως σκέφτομαι να της το κόψω σιγά σιγα...

Τόνια πώς πάει το άρμεγμα;; :D:x Διάβασα τί έγραψες για τη μαμά σου, αλλά και πάλι δε συμφωνώ ρε συ... :oops::oops: Σε βοηθάει με τον τρόπο της όμως.... σου σιδερωνει... φαντάσου να είχες και αυτό... :roll:

Αργυρούλα την ξαναφήσατε τη μικρή έξω; Αν όχι πώς το πήρε;;

Χρυσάκι και εγώ εκνευρίζομαι όταν ακούω αρνητικά σχολιά για κάποιους ηλίθιους συγγενείς μου, αλλά μετά που το σκέφτομαι πιο ήρεμα, αντιλαμβάνομαι οτι καλά τα παθαίνουν και οτι στην τελική ζουν με τις επιλογές τους. Θα μου πεις την πληρώνουν τα παιδάκια , αλλά δυστυχώς αμαρτίες γονέων...

Ώπα ρε Θούλη μεγαλεία!!! Μιάμιση ώρα έξοδος!! Άντε και δύο σου εύχομαι τώρα!!! :lol::x:x

Νατάσα, Νατασσούλα, Αναστασί, Λενάκι σας στέλνω τα φιλιά μου τα αρρωστιάρικα! :D Ιντερνετικά είανι δεν κολλάνε!!

Γερμανολενάκι κάτι ήθελα να σου πω αλλά το ξέχασα... :oops::oops: Δεν πειράζει σου στέλνω φιλιά!!

Είμαι σίγουρη οτι ξεχνάω και άλλα...Όποια την ξεχνάω την φιλώ και θα τη θυμηθώ σστο επόμενο ποστ!

Η μικρή μου είναι σήμερα με τη μάνα μου. Είναι καλύτερα ευτυχώς. Θα την πάμε στη γιατρό το απόγευμα!

Μετά τη γιατρό θα πάμε να δουμε τον ΝτιΤζέι και αυτό που θα μας φτιάξει το σλάιντσόου και αύριο θα πάμε να παραγγείλουμε την τούρτα! :D

Ρε σεις πόσα γράψατε μέχρι να υποβάλλω;;; Τώρα φαίνεται μπαγιάτικη η δημοσιευση μου... :evil::(

Δημοσίευση
καλημερα σας .

παω να αλλαξω μια σκατομενη πανα :(

κοριτσια θελω τιπς για να φυγουν τα μυρμηγκια !!!αλλα οχι χημικα ....

Αφροδιτη ριξε χυμο λεμονιου οπου βλεπεις να βγαινουν..θελει λιγη υπομονη αλλα κανει δουλεια!!

Δημοσίευση

Απο το φαρμακειο Μαρακι, εκει εχει μελανι.

παιδια σημερα εβλεπα κατι ονειρα...

καταρχας ειδα στον υπνο μου οτι εκανα σεξ με τον παιδικο μου φιλο..και μαλιστα μου αρεσε και πολυ, μετα ειδα οτι πηγα στα σταρμπακσ και οσο μου φτιαχνανε καφε πηγα στο φαρμακειο οπου η φαρμακοποιος μου εδωσε για ρεστα κατι περιεργα μαυρα χαρτονομισματα τα οποια ηταν και καλα συλλεκτηκα με χρυσες λεπτομεριες...και πηγα πισω στα σταρμπακσ για να πληροσω τον καφε και τους εδειξα τα χαρτονομισματα και μου τα κλεψανε, μετα ανακαλυψα οτι τον καφε μου τον πηρε ενας αλλος που τον απολαμβανε κιόλας και τους εβαλα να μου φτιαξουν καινουριο..μετα εκανα χαμο στο μαγαζι για τα χαρτονομισματα μεχρι και ο διευθυντης βγηκε για να με ηρεμισει..

μετα ειδα οτι γυρησα σπιτι και πηγα για υπνο και με πηρε η μαμα μου τηλεφωνο για να μου πει - εντελως ψυχραιμα- οτι σκοτωσαν τον αδελφο μου..

ε εκει ξυπνησα με τρομερη ταχυπαλμια και αγχος γιατι ηταν ποπλυ αληθοφανες...

και στις 7 το πρωι χτυπαει το τηλεφωνο-το δικο μου σταθερο που το εχουν πολυ λιγα ατομα - και πηγε η ψυχη μου στην κολαση...ευτυχως ηταν λαθος νουμερο.

Αναστασι εχω αποχυμωτη και ειναι τελειος...αλλα ναι εχει πολυ πλυσημο

Φριτεζα δενε χω, σπανια τιγανιζω στο σπιτι αλλα εχει η μαμα μου...δεν ξερω αν ειναι η δεν ειναι πιο υγειηνο...η μαμα του τιγανηζει εκει σηνηθως πιροσκι , μπακαλιαρο σε κουρκουτι και κεφτεδακια..θελει ομως πολυ λαδι αλλα το καλο ειναι οτι δεν βρωμαει το σπιτι μετα

Δημοσίευση

καλημερααααααααααααααααα :):):):)

καλε ποσα γραψατε????????????? :shock::shock::o:o:shock::shock::shock::shock:

εννοειτε δεν μπορω να τα διαβασω ολα :shock::shock:

σημερα ξεκιναω γενικη πατζουρια κτλ...........το θεμα ειναι να ξεκινησω μετα θα παρω φορα κ θα τα κανω!!!!!ουφ κουραστηκα μονο που τα εγραψα :o:o:o:o

αντε σας αφηνω

αφροδιτακη πως εισαι?κρατας γερα?? :):) το μονο που σκεφτομουν τοσες μερες που δεν μπηκα ηταν μην γεννησεις και δεν το μαθω

αντε φιλακια κοριτσουδια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...