Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

βγαλαμε το πρωτο δοντακι μας!το ενα βγεικε πολυ ευκολα χωρις πολλη γρινια ,το διπλανο δεν λεει να βγει κ ο μικρος εχει πολυ γρινια μαζι με αυτο κανει κ διαροια ,πολυ μιξα κ σημερα πολυ βηχα .ο γιατροσ μου ειπε να του κανω μασκα γιατι φοβαται για ακροαστηκα.κ δυστιχως κανουμε μασκα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η μικρη μου εβγαλε 2 πριν 3 μηνες(9 μηνων). ο μικρος μου λιγο πριν χρονισει, αλλα μας εβγαλε το λαδι!!!!!!!Σαλακια,πονοι, φαγουρα και διαρροια. Και δεν εχουμε σταματησει ακομη. Διαρροια εκανε και η μικρη μου. Δεν προλαβαινα να αλλαξω πανες!!!Σε καταλαβαινω καλη μου. Υπομονη!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eleytheria μπορει οι λιγες μυξουλες και η γκρινια να ειναι απο τα δοντια αλλα ολα τα υπολοιπα που περιγραφεις μαλλον για ιωσουλα μοιαζουν και οχι για συμπτωματα δοντιων,περαστικα σας συντομα ευχομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορεί και να μην είναι ίωση, κι εμένα στα πρώτα 2 δοντάκια (όλα κι όλα αυτά έχουμε προς το παρόν), μέχρι να σκάσουν είχε πολύυυυυυυυυυυ συνάχι, λίγη διάρροια αλλά ΚΑΙ βήχα, πήγαμε στην παιδίατρο μήπως και ήταν ίωση ή κρύωμα αλλά τίποτα, ο βήχας ήταν απο τις μυξούλες που κατέβαιναν προς τα κάτω. Μόλις βγήκε το δοντάκι όλα τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν. Μην ανησυχείς, αλλά για να σαι πιο ήσυχη θα έλεγα να δει το μωρό και ο παιδίατρος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...