Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ!!

ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ 10 ΛΕΠΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΖΟΥΝ!!ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΟΤΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!ΜΟΛΙΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΥΠΝΟΣ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πως το εχετε το καθισματακι αναποδα?

δηλαδη βλεπει το καθισμα?

αν ναι τοτε

ισως τωρα που μεγαλωσε νιωθει περιεργο

να κοιταει το μαυρο καθισμα.. :?

δεν ξερω ισως κατι τετοιο να συμβαινει!

εκτος και αν την εχει τρομαξει κατι καποια στιγμη

οπως ενα αποτομο φρεναρισμα ή κατι παρομοιο..

και της εχει μεινει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νομιζω οτι λιγο πολυ ολα τα μωρακια το παθαινουν αυτο..

οταν το εκανε ο δικος μου απλα δεν του διναμε σημασια.. δεν κρατησε πολυ καιρο..

τα καθισματακια ειναι ζωτικης σημασιας για την ασφαλεια του παιδιου κ μεχρι ορισμενα κιλα (μη σου πω κ μεχρι 4 χρονων) το παιδι ΠΡΕΠΕΙ να κοιταει προς τα πισω, για τη δικη του ασφαλεια κ μονο..

ειναι πολυ νωρις για να γυρισετε μπροστα το καθισματακι, ο αυχενας της ειαι πολυ αδυναμος..

καντε υπομονη θα το σταματησει καποια στιγμη.. να της δινετε κ παιχνιδακια να απασχολειται εστω για λιγο..

το εκανε απο παντα η τωρα το αρχισε?

γιατι αν το αρχισε τωρα ισως την ενοχλουν οι ζωνες, να τις χαλαρωσετε λιγο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο δευτερος μου εκανε ακριβως το ιδιο και δεν ηρεμουσε με τιποτα απο την ωρα που εμπαινε στο αυτοκινητο ουρλιαζε αλλα δεν καταφερα να κανω κατι,προσπαθουσα να τον παιξω με καποιο παιχνιδακι του αλλα ματαια οταν κοιμοταν μονο ησυχαζε ,οταν μεγαλωσε λιγο και αρχισε να καταλαβαινει καλυτερα το σταματησε απο μονος του,ξερω οτι ειναι δυσκολο για σενα να την βλεπεις να κανει ετσι αλλα δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα να την αφησεις στο καθισματακι της γιατι εκει μονο ειναι ασφαλης και να κανεις υπομονη,φαση ειναι θα περασει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ??Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ 2 ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΩΝ!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΥΠΝΟΣ!!!ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βίκυ έχω περάσει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια! Η κόρη μου έκλαιγε σπαρακτικά στο αυτοκίνητο από την πρώτη φορά που τη βάλαμε! Οι περσινές διακοπές -ήταν 7 μηνών- ήταν ένα δράμα. Ούτε για μπάνιο δε μπορούσαμε να πάμε κι η παραλία ήταν μόλις 10 λεπτά. 10 λεπτα ακούγεται λίγο αλλά με΄το μωρό να κλαίει σπαρακτικά φαίνονται αιώνας...

Ένα πράγμα που σκέφτηκα αργότερα και "έπιασε" ήταν φορητό ντι-βι-ντι και ζουζούνια! Της το κρατούσα και χάζευε. Όχι ότι καθόταν με τις ώρες, αλλά ένα μισάωρο καθόταν. Και μερικές φορές την έπαιρνε κι ο ύπνος.

Τώρα η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Δε χρησιμοποιούμε πλέον το ντι-βι-ντι. Όχι ότι μπορούμε να πάμε και ταξίδι αλλά τουλάχιστον δε σπαράζει στις κοντινές αποστάσεις μες την πόλη. Αλλάξαμε και κάθισμα, που πάλι κοιτάζει πίσω βέβαια, αλλά είναι ψηλότερο και χαζεύει και λίγο περισσότερο έξω.

Τι να πω...υπομονή..είναι στο παιδί. Κι εγώ πίστευα πως σε όλα τα μωράκια αρέσει το αυτοκίνητο αλλά δε... Πάντως το ότι κοιτάζει πίσω δε νομίζω ότι παίζει ρόλο. Γιατί και σε ταξί που είχαμε μπει μερικές φορές που είχαν καθισματάκι να κοιτάζει μπροστά πάλι έκλαιγε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια και η δικια μου στην αρχη εκλαιγε παρα πολυ!Και αν και νεογεννητο ειχε το ματι γαριδα...δεν την επαιρνε ο υπνος...

Δεν ξερω αν "ειναι στο μωρο"..Παντως εγω δεν πτοηθηκα...Το προσπαθησα πολυ και δεν ειπα ποτε "ας μην παρω το αυτοκινητο γτ θα κλαιει"...Της τραγουδουσα,κουνουσα παιχνιδακια κλπ κλπΕνα συγκεκριμενο τραγουδι την βοηθουσε να ηρεμισει(ο γαιδαρος με τα μεγαλα αφτια! :lol: )...βεβαια παιζει(νομιζω) ρολο οτι την ειχα αναποδα αλλα στο μπροστινο καθισμα με απανεργοποιημενο αεροσακο...10 μηνων πηγε πισω με αναποδο καθισμα....Οχι πως σταματησε η γκρινιουλα καποιες φορες...Αλλα δεν περιμενω κιολας να καθεται 2 ωρες και να...απολαμβανει τη θεα! :lol:

Η γνωμη μου ειναι να κανετε υπομονη και να μην παραιτηθειτε! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια από τα ίδια!!!!

Όταν την είχα ανάποδα, καθόμουν μαζί της και ήταν όλα καλά! Όταν ενός έτους την γύρισα, γινόταν χαμός σε κάθε βόλτα με το αυτοκίνητο. Κόψαμε τις βόλτες να φταίει αυτό... κάποια στιγμή την είδα να κλαίει και να προσπαθεί να σηκώθεί, τότε την έβαλα να κάτσει σε ένα μαξιλαράκι πάνω και σηκώθηκε λιγάκι, της έγραψα και ένα cd με παιδικά τραγούδια που της αρέσουν και εδώ και 2 βδομάδες νομίζω (φτου μην το ματιάσω), το λύσαμε το πρόβλημα. Θα δείξει! Πάντως βρε κορίτσια, πολύ σπαστικό όταν κλαίνε στο αυτοκίνητο!! εμείς πολλές φορές δεν πηγαίναμε βόλτα να γταίει αυτό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα

και μεις απο την αρχη κλαμα πανικος μεσα στο αυτοκινητο..

μετανιωνα που βγαιναμε βολτα..

αφου διαδρομη μισης ωρας την καναμε χαλαρα 1 ωρα απο το σταματα ξεκινα

και δεν σταματουσε με τιποτα

σιγα σιγα πηραμε στο αμαξι τη μιση μας προικα απο παιχνιδια..και πριν αρχισει να γκρινιαζει την απασχολω με παιχνιδακια...

το χερι μου μονιμα απλωμενο να δινω παχνιδακια και κεινη να τα πετα δεξια αριστερα :D

απο τραγουδια μας ηρεμει το 1 2 3 πηγα στην κυρια(χωρις πλακα )

τον τελευταιο 1 μηνα (ειμαστε 8 μηνων) περιπου εχουμε λιιιιιιιιιιιιιιιγο ηρεμησει

δεν κλαιει καθε φορα...

μπορει να αποκοιμηθει κιολας μονη της..

ισως συνηθισε,ισως επεμεινα και γω να την βαζω μονο στο καθισμα της και οταν εκλαιγε σπαρακτικα σταματουσα και την εβαζα στο στηθος μεχρι να ηρεμησει,

υπαρχουν ακομα φορες που θα κλαψει...αλλα προσπαθω να την προλαβω πριν το κλαμα γιατι αμα ξεκινησει δεν ηρεμει παρα μονο αν τη παρω αγκαλιτσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ πόσο σας νιώθω!

Μια από τα ίδια, ο μικρός μου προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βγει απ΄το καθισματάκι, σαν σκουλήκι κάνει και κλαίει, από 2 μηνών έτσι έκανε, με το που ξεκινάμε αρχίζει και το μαρτύριο. Τι το καθισματάκι το έβαλα να κοιτάει μπροστά (ξέρω οτι δεν πρέπει), τι παιχνίδια έχω μαζί για να τον απασχολώ, τι τραγουδάκια, τι να πω, άλλα μωρά με το που ξεκινάει το αμάξι ρίχνουν κάτι ύπνους....Ο δικός μου το μάτι γαρίδα, όπως λέτε κι εσείς!

Όποτε πάμε στους γονείς μου (3 ώρες δρόμος) το σεκφτόμαστε με τον άντρα μου, με τις τσιρίδες δεν μπορεί να οδηγήσει και καλά ο δόλιος, κάνω τα αδύνατα δυνατά να τον απασχολώ με διάφορα κόλπα, να μην αρχίσει τη γκρίνια. Ζήτημα να κοιμηθεί σε όλο το 3ωρο 20 λεπτά.

Τώρα που αρχίζει να μεγαλώνει, σαν να παρατηρώ ια βελτίωση, κάθεται λίιιιιιιγο καλύτερα, πάλι μπορεί να γκρινιάξει αλλά όχι τόσο πολύ.

Αλλά βρε κορίτσια,εδώ εμένα ούτε στο καρότσι που τον πάω βόλτα δεν θέλει να κάθεται, από μισή ώρα και πάνω θέλει να βγεί, στο αυτοκίνητο θα κάτσει?

Δύσκολα τα παιδάκια μας, ζωή να έχουν, να είναι καλά και θα στρώσουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΤΥΧΕ Η ΟΧΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!ΕΚΛΑΨΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΟ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ καλε φωτεινη και μεις με το καροτσι τα ιδια!

με τιποτα ομως!στην αρχη δεν καθοταν ουτε μαρσιππο μετα ξεκινησε την εβαζα να κοιτα μπροστα και της καλαρεσε της κυριας!

ελα ομως που η μεση μου ταχει παιξει!

εδω και 2 μερες ομως την βαζω στο καροτσι και μου φαινεται πιο ηρεμη!καθεται κανα 45λεπτο,βεβαια την απασχολω με παιιχνιδακια,θα δουμε..ισως ηρθε η ωρα που αισθανεται ανετα να καθεται δεν φοβαται,μεγαλωσε λιγο δεν ξερω...

ετσι και με τον μαρσιππο δεν καθοταν και μια μερα την πηρε ο μπαμπας της και μια χαρα ηταν! :shock:

μακαρι παντως γιατι η μεση μου αρχισε και τα φτυνει!

θα μεγαλωσουν οι καρδουλες καλε...

ποιος ξερει και αυτα τι νιωθουν εκεινη την ωρα και κανουν ετσι!

βικυ ευχομαι να βρηκατε τη λυση και καλες βολτες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ααα τότε λαθος θυμάμαι θέλει να κλεισεις και την 37 εβδομάδα τότε 
    • Πρόωρο ονομάζεται κάθε μωρό που γεννιέται πριν τις 37 εβδομάδες κύησης. Μεγάλο (ή όψιμο) πρόωρο είναι το 34-36 εβδομάδων, πολύ πρόωρο είναι το 28-32 εβδομάδων και εξαιρετικά πρόωρο το <28 εβδομάδων κύησης. Συνήθως τα πρόωρα μωρά έχουν και χαμηλό βάρος γέννησης, δηλαδή ζυγίζουν λιγότερο από 2,5 κιλά. Εν έτη 2023 ένα μωρό μπορεί να γεννηθεί στις αρχές του 6ου μήνα της εγκυμοσύνης (ή την 22η εβδομάδα κύησης) με εξαιρετικά χαμηλό βάρος γέννησης 500 γραμμάρια ή και λιγότερο και να επιβιώσει. 
    • Αν γεννήσεις πριν την 36 εβδομάδα θεωρείτε πρόωρο  Αν γεννησεις μετα την 36 είναι τελειομηνη έτσι κατάλαβα γιατί μετά την 36 εβδομάδα μπορούν να σου σπάσουν τα νερά οποιαδήποτε στιγμή 
    • Ναι λαθος μου από την βιασύνη μου δεν το έγραψα σωστά μπερδεύτηκα 😅 Όταν μπήκα στην 31 εβδομάδες  (8ο μήνα )  πηγαινα 1 επίσκεψη κάθε 2 βδομαδες δηλαδή μέσα σε ένα μήνα πήγαινα 2 φορές  μετα όταν μπήκα στον μήνα μου στις 36 εβδομάδες πήγαινα μια φορά την εβδομάδα 
    • Να μη χαλιέσαι καθόλου κοριτσάκι μου! ΣΠΩ και εγώ και προσπάθειες ενάμιση χρόνο! Έκανα δυο σπερματεγχυνσεις και έμεινα έγκυος και τις δυο φορές απλά εμένα δεν πήγαν καλά και είχε μια βιοχημικη και μια παλινδρομη στην 9η εβδομάδα! Τώρα περιμενω να αδιαθετησω μετά την απόξεση και να κάνω και Τρίτη σπερματεγχυνση! Καη επιτυχια σου ευχομαιιιιι🙏❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...