Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο8! Και οι κλωτσιές συνεχίζονται!!


Recommended Posts

Καλημερααα...απιστευτα πραγματα πραγματικα τα εχει ζησει και ο αντρας μου απο τη γιαγια του που την κοιταγε μεχρι να πεθανει και εν καιρο πολεμου στη Σερβια που δεν μπορουσαν καν να κινηθουν και ηταν καπου 18 χρονων ο αντρας μου και την επλενε και την φροντιζε και αυτη εγραψε σε αλλον το σπιτι....οταν λοιπον ηρθε η ωρα και μετακομισαμε εδω στο Αιγιο που εχει σπιτι η μαμα μου ,μου λεει πρεπει να μας το γραψει αμεσα γιατι πολλα γινονται..να πω οτι εχουμε αλλο ενα σπιτι στην Ερετρια οπου μενουν οι γονεις μου αλλα με δυνατοτητα να χτισεις απο πανω και λεγανε οτι το πανω ειναι για εμενα και το κατω για την αδερφη μου...οχι και τοσο σωστο να πω γιατι τοσα χρονια ειμαι στο νοικι και δεν μπορεσαμε να χτισουμε και ετσι αποφασισαμε να ερθουμε εδω να μην πληρωνουμε αλλο τσαμπα λευτα,για το σπιτι εδω ελεγαν οι γονεις οτι θα μας το ειχαν απο κοινου..τελικα τους ειπα πως μιας και μενω εδω το θελω και το αλλο ας το παρει ολο η αδερφη μου.Ετσι και εγινε,αρχες του χρονου ηρθε η μαμα μου και μου το εγραψε και ησυχασα...πραγματικα δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει!!Λιγα ακουμε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα γλυκες μου!!Εγραφα τοση ωρα κ με πεταξε :evil::evil::evil:

Αυτο με τα περιουσιακα ειναι μεγαλο θεμα..Κι εμεις τα ιδια εχουμε με τα πεθερικα μου που εχουν αρκετα να δωουν κ τον κουνιαδο μου που τα θελει ολα.Δωσαμε 30000 ευρω να ανακαινισουμε κ να επιπλωσουμε το σπιτι που μενουμε κ τωρα οχι μονο δε μας το γραφουν,καποια στιγμη ειχαν πει κ να μετακομισουμε...Αλλα δε μας νοιαζει καθολου,ας κανουν ο,τι θελουν.Δικα τους ειναι,οπου θελουν ας τα δωσουν.Να μην εχουμε κ υποχρεωσεις μελλοντικα.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέεραα!!

Τι κάνετε κούκλες????

Άννα μου τι να πώ.... δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούν και αδικούν τα παιδιά τους τόσο πολύ! Και εμείς δεν περιμένουμε τίποτα απο κανέναν τόσα χρόνια ότι κάναμε μόνοι μας τα κάναμε και έτσι θα συνεχίσουμε! Απο τη μία καλύτερα γιατί δεν έχουμε υποχρέωση σε κανέναν απο την άλλη όμως τον πιάνει το παράπονο τον άντρα μου... και έχει και δίκιο.

Τέσπα εμείς πιστεύω θα γίνουμε καλύτεροι γονείς..

Καλημέρα Σοφία μου! Συμφωνώ με αυτό που λές για τις υποχρεώσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ας πούμε κάτι πιο ευχάριστο!!! :lol::lol::lol: Για ψώνια!!!

Μόλις έβαλα λεφτά στην προπληρωμένη και είμαι έτοιμη να ψωνίσω!! :lol::lol::lol:

Βρήκα κάτι ωραία κουβερλι στο αμαζον και σκέφτομαι να πάρω http://www.amazon.co.uk/PIECE-BEDDING-RUNNER-CUSHION-COVERS/dp/B002WHVSZA/ref=pd_sim_sbs_kh_2 έχει ψωνίσει καμιά κάτι τέτοιο απο αμαζον? Ωραία φαίνονται!

Α επίσης τα επιθέματα στήθους που είχε πάρει το Μαράκι εμένα μου λέει ότι δεν μπορούν να τα στείλουν Ελλάδα.... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επανηλθα!!Με επιασε η προκοπη,ημουν κ ξεκουραστη κ ειπα να βαλω ενα πλυντηριο κ να σιδερωσω κ τα μωρουδιακα!!!Ξετρελαθηκα!!

Γιεληζ μου,κ τα δυο που εβαλες μου αρεσαν πααααρα πολυ!Κ ειναι κ πολυ οικονομικα!!Τωρα απο ποιοτητα δε ξερω,δεν εχω ψωνισει ποτε απο amazon.Ασε που με τα ψωνια για τις μικρες τελειωσα,το μονο που εμεινε ειναι να ερθουν οι κουνιες.Κ το περιμενω πως κ πως :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα γκαστρουλες!!!Τι κανετε???

Εμεις σημερα σηκωθηκαμε αργουτσικα 11!!!!!

Γελιζ μου μου αρεσουν κ τα δυο που εχεις διαλεξει!!!

Σοφιτσα μου κ γω μετα θα παω για σιδερο!!!

Εβαλα την κοιλιτσα φωτο ..την εβγαλα χτες!!!!

Οσο για το μενου σημερα εχει κοτοπουλο με σαλατουλα..

Φιλακια σε ολες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Κατερινακι!!!Τι ωραια κοιλιτσα!Φτου σου!Κομψοτατη!!Εμενα η δικη μου αυτη την εβδομαδα ξεπεταχτηκε αρκετα!!!Κ καθε μερα νιωθω ολο κ πιο βαρια.Αλλα ειναι κ λογικο.Σε λιγες μερες μαινω στον 8ο!!

Απο φαγητο μαγειρεψε η πεθερα κ θα φαμε εκει,κοτοπουλο με ρυζι....ε,δε με τρελαινει κιολας αλλα ουτε με χαλαει!!

Λοιπομ βαζω φωτο της κοιλουμπας για οσες ειστε ηδη μανουλες κ τα ζουζουνια σας δε τρωνε,να τη δειξετε να τρομαξουν!!! :lol::lol::lol: Α!κ δε θελω σχολια που κοντευει 1 κ ειμαι ακομη με τις πυζαμες,Κυριακη ειναι...

post-5578-13873936845963_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφιτσα τελειαααα η κοιλιτσα σου!!!Μια χαρα μικρουλα ειναι...και εχει κ δυο ζουζουνες μεσα!!!!!

Κ γω νιωθω καθε μερα και πιο βαρια...ειδικα το βραδυ για να ανεβω τις σκαλες να παω στην κρεββατοκαμαρα ο αντρας μου με σπρωχνει απο πισω..αν νυσταζω κιολας..ακομη χειροτερα!!!!

Ειναι δυσκολο το σπιτι μου..μεζονετα..εμ δεν το σκεφτηκα καθολου το θεμα αυτο οταν το διαλεξαμε..καλα να παθω τωρα..κ υπομονηηηη!!!!!

Κ γω ακομη με τις πυτζαμες ειμαι Σοφακι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσουδες μου!Τι κανετε;

Μολις καθισα.Ειναι ο αντρας μου απογευματινος,πραγμα που σημαινει οτι επρεπε να εχω ετοιμο νωρις το φαγητο.Τελικα εφτιαξα μπιφτεκακια γεμιστα με φετα στο τεφαλ και τα εβαλα μεσα σε κυπριακες πιτουλες!Τελειο εγινε,σαν κεμπαμπ!Και σαλατουλα μαρουλι...

Κατερινα και Σοφια τελειες οι κοιλιτσες!Σοφια μου,ουτε καν που φαινεται οτι εχεις διδυμα,πολυ μικρη κοιλιτσα! ;)

Ντιοσακι,καλο κουραγιο με τους μαστορους...Εμεις οταν καναμε ανακαινιση ημουν στα προθυρα της τρελας.Και φαντασου οτι δεν μεναμε μεσα στο σπιτι,ηταν γιαπι.Αν μεναμε μεσα στο τρελαδικο θα ημουν. :lol: Δεν αντεχω τα μαστορεματα.Ενα κλιματιστικο θελουμε να βαλουμε στο σαλονι και σκεφτομαι την τρυπα που θα γινει στον τοιχο και την σκονη που θα σηκωθει. :lol:

Τελεια τα πραγματακια απο το Αμαζον και φθηνα!Μην το σκεφτεσαι,παρτα!Πηρα μια παπλωματοθηκη με 2 μαξιλαροθηκες και εκανε 70 ευρω! :shock: Κεντια ηταν αλλα και παλι ακριβη μου φανηκε...

Σοφια,τα καροτσια πεγκ περεγκο που λεγαμε ειναι αυτα που εχουν και το πορτ μπεμπε,οποτε κανουν και για νεογεννητα. ;)

Κισκα,εχω και εγω τρελα με την Hello Kitty!Και τα ροζ γενικα!Αν εχεις αλλο καροτσι,να το παρεις αυτο,ειναι ΤΕΛΕΙΟ!Το σκεφτομουν και εγω αλλα επειδη ειναι το 1ο μου παιδακι,δεν θελω μετα να κανω αγορι και να παιρνω αλλο. :roll: Το εχει και 3 σε 1 με πορτ μπεμπε και καθισματακι αυτ/του αλλα κανει 600 ευρω...Θα δω ισως παρω το καλοκαιρινο αργοτερα.Εχει πολλα,και καρεκλακι φαγητου,ρηλαξ κλπ.Αν μπορουσα θα τα αγοραζα ολα! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια μου.

Αυτά που λέγατε με γονείς και πεθερικά, σας καταλαβαίνω απόλυτα. Όσον αφορά τους γονείς μου προνόησαν πολύ για μένα, πραγματικά όμως στα πάντα. Απ την άλλη πλευρά τίποτα. Ίσα ίσα συνεισφέρει ό άντρας μου και στους γονείς του και στις σπουδές του αδερφού του και όχι μόνο. Τελοσπάντων, ας μη τα σκέφτομαι γιατί αν σας τα αναλύσω θα εκνευριστείτε εσείς για μένα :lol::lol:

Εμείς με το άντρα μου είμαστε άπειρες ώρες μαζί. Ειδικά τώρα το Πάσχα, πραγματικά απ το πρωί ως το βράδυ. Μ αρέσει πάρα πολύ, περνάμε πολύ ωραία στο σπίτι μας τα δύο μας. Σήμερα ξυπνήσαμε απ τις 7.30. Δεν είχαμε ύπνο. Δούλευει και για τη διπλωματική του και κουράζεται. Είμαι η προσωπική του γραμματέας :lol::lol::lol: Κάνει μια έρευνα και περνούμε ερωτηματολόγια στον υπολογιστή, μεγάλη διαδικασία.

Ο μικρός σήμερα έδωσε ρεσιτάλ χτυπημάτων, το θέμα είναι ότι τα χτυπηματάκια δεν είναι μόνο στο κέντρο της κοιλιάς αλλά απλώνονται και στα πλευρά. Μεγαλώνει ο γιοκας μου.Την τετάρτη θα πάμε να το δούμε στο δημόσιο νοσοκομείο και την πέμπτη στον ιδιώτη. Νομίζω είναι καιρός να αποφασίσουμε που θα γεννήσουμε :?:?

Εσείς τι κάνετε;

φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερααααα!!!Πηγα το απογευμα στη μητερα μου κ φτιαξαμε τα πασχαλινα κουλουρια!Πριν λιγο ηρθα σπιτι,εφαγα μια σαλατουλα κ κουλουρακι για επιδορπιο.Νομιζω μεχρι το Πασχα θα τα εχω φαει ολα!!

Νικη μου δεν ηξερα οτι παιρνει κ πορτ μπεμπε,τοτε οκ,δεν εχετε κανενα προβλημα!!θυμαμαι που τα κοιτουσα κ εγω αλλα μαλλον στο διδυμοκαροτσο της peg perego δε θα παιρνει αλλιως θα μου το λεγανε.Γιατι μου ειχαν πει οτι δεν κανει για νεογεννητα..

Χρυσταλλενη μου τι καλα που περνατε πολλες ωρες μαζι με τον καλο σου!!Ζηλευω!!Εμενα λειπει συνεχεια,τουλαχιστον 2 μερες την εβδομαδα εκτος πολης κ οταν ειναι εδω λειπει πολλες ωρες :(:( Τελοσπαντων!!

Σας αφηνω γλυκες μου!!!Τα λεμε αυριο!Καλο μας βραδυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!!

Σοφία και Κατερίνα τέλειες οι κοιλίτσες! Φτού φτού!!

Εδώ σήμερα έχει πολύ χάλια καιρό!! Φυσάει και βρέχει... :(:(:( Σήμερα βρήκε να χαλάσει???

Εμείς αδειάσαμε τα πάντα και περιμένουμε τους μαστόρους.... δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ αργότερα η αν θα πάω στη μαμά μου... Αν δεν είμαι εδώ σας εύχομαι να έχετε μία τέλεια μέρα!

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσακια καλημερα, καλη βδομαδα και καλο χειμωνα ;);)

εμας εχει κωλοκαιρο, βρεχει και κανει κρυο.....

Πως τα περασατε το Σκ?

Σοφια τι ωραια κοιλιτσα ειναι αυτη?! εσυ εισαι μοντελο!!!!

Για τα κληρονομικα μην τα συζητατε γιατι εχει πολυ κοσμο που ειναι καμενος. Εμας τα πεθερικα δεν εγραψαν ακομα τιποτα σε κανεναν αλλα απο αποψη βοηθειας οικονομικης ολο τον κουνιαδο μου, και αυτος ζηταει και απο τον αντρα μου συνεχεια.....χτες σε μια συζητηση για καποια αλλη οικογενεια που βοηθουν την κορη και ο αδερφος την αδερφη, εγω ξεσπαθωσα και ειπα οσα ηθελα να πω....Η πεθερα μου μετα τα αλλαζε, οταν καταλαβε για ποιον χτυπαει η καμπανα....Αρχισε τα "και αδερφια ειναι και τετοια...."

Εγω να λεω οτι ηθελα να πω (με την καλυψη της αλλης οικογενειας....)

Δεν ειναι χαζη βεβαια, το επιασε πολυ καλα το νοημα :twisted::twisted::twisted::twisted:

Τεσπα ας μην ξανασυγχιζομαι πρωι πρωι ειναι και Μ. Δευτερα......

Κοιμαστε ακομα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μάχη μου!!

Άσε, μεγάλη συζήτηση αυτή με τα κληρονομικά.... και στην κατάστασή μας δεν κάνει να συγχιζόμαστε! :lol::lol:

Πάντως καλά της έκανες της πεθεράς σου! ;);) Πού και πού χρειάζεται! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??? Καλή μας εβδομάδα...Δεν μπήκα καθόλου χθες γιατί έκανα βολτίτσες!!Πήγαμε στο εμπορικό και πήρα δωράκια στις βαφτιστήρες μας...Πήρα και 4 μπλούζες καθημέρινές εγκυμοσύνης και σουτιέν θηλασμού 41 ευρώ όλα!!! :shock: Το σουτιέν όμως μου κάνει τώρα αλλά νομιζω έκανα λάθος, έπρεπε να πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο...10 ευρώ έκανε φυσικά παίρνω κι άλλο αργότερα αν είναι..Πήγαμε και στα τζάμπο και πήραμε πολύ βιαστηκα κάτι δωράκια, πήρα και τσάντα για τα καλυντικά και πυτζαμούλες που βολεύουν για θηλασμο..Ηθέλα να πάρω άλλα τόσα αλλά δεν μπορούσα να στέκομαι...μετά το Πάσχα θα ξαναπαω..Τετοια ψώνια εξπρες πρώτη φορά κάνω!!! :lol:

Το μεσημερακι πήγαμε για φαγητο σε ψαροταβέρνα, αλλά ήταν χάλια γιατί ειχε κόσμο και εξυπηρέτηση μηδέν..Εκαναν θέμα οι άντρες της παρεας για να φάμε! :evil: Ξινό μας βγηκε!! Ειχε και απίστευτη ζέστη 30 βαθμοί!! Σήμερα ειναι μουντός ακόμα ο καιρός αλλά δεν έχει καθόλου κρύο!

Αργότερα θα πάω με τον αντρούλη μου βολτούλα :lol: βασικά θα πάμε σε ένα γραφείο για δουλειές!!

Δεν μπουρώ να κοιμηθώ καθόλου βρε κοριτσια...ενω νυστάζω στριφογυρίζω συνέχεια γιατι δεν βολεύομαι και με πόνάει η μέση! Ο μικρός μου μεγάλωσε κι άλλο και όλα κλωτσάει..τι ωραία :lol:

Για τα περιουσιακα...τι να πω...μεγάλο θέμα!!

Γιελιζ πολύ ωραία αυτά που διάλεξες από το αμαζον απλά πρόσεξε γιατι πωλητης δεν ειναι το αμαζον και μπορει να στοιχίζουν τα μεταφορικά. Τα επιθέματα γιατι δεν τα στέλνουν Ελλάδα? Διάλεξες τα tommee tippee?

Μάχη μου καλημέρα!

Οι αλλες τι κάνετε? Πολλά έγραψα ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαράκι!!!

Με γειά τα ψώνια!!! Πολύ καλή τιμή τα σουτιέν!

Ναι το πρόσεξα αυτό που λές για τον πωλητή και θα δώ τι με χρώνει και αναλόγως θα πράξω...

Όσο για τα επιθέματα, ναι τα tommee tippee ήταν και λέει δεν τα στέλνουν! Τέσπα θα βρώ κάτι άλλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια δεν ειμαι καλα, μολις εβαλα τα κλαματα........

τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει οτι εχω υγρα και φοβαμε απιστευτα.....

Περιμενω να περασει η ωρα να παρω τον γιατρο τηλ......Μου κολλαει παντα το κακο στο κεφαλι και τωρα μου κολλησε κατι κακο παλι και φοβαμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι αυτό που λές ότι σε πονάει η μέση είναι γιατί μεγάλωσε ο μικρός! Όσο μεγαλώνει τόσο επιβαρύνεται και η μέση... Εγώ βολεύομαι μόνο στο πλάι όταν κοιμάμαι....

Μάχη μου όταν λές υγρά, τι υγρά? Και μην αγχώνεσαι βρε καλή μου, δεν θα γίνει τίποτα κακό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιελιζ μου και στο πλάι πάλι δεν βολεύομαι...ασε που καμιά φορά όταν ξαπλώνω στο πλάι νιώθω τον μικρό να κλωτσάει και φοβάμαι μην τον ζοριζω και πάλι από την αρχή :evil: Ασε που κάθε βράδυ με πιανει το μπούκωμα!

Μάχη μου καταρχήν μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι...εγώ έχω κάθε πρωι υγρα!! Μυρίζουν άσχημα? πώς είναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάχη ίσως απλά να είναι μύκητες ή απλά υγρά της εγκυμοσύνης..Μην αγχώνεσαι..Αυτή την σκέψη την κάνω και εγώ πολύ συχνά,να σου πω την αμαρτία μου..Πέρσι όμως όταν όντως εχανα υγρά από τον σάκο αφπύ με έιχαν πιάσει οι πόνοι ήταν σαν βλένα.. Πάρε πάντως το γιατρό σου και πήγαινε να κάνεις μια κολπική καλλιεργεια και ολα οκ θα είναι κοριτσάκι μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάχη μου δεν νομίζω να είναι αμνιακό υγρό... Εγώ που είχα διαρροή αμνιακού στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα και ρόζ αίμα μαζί με το υγρό...

Έτσι όπως λές ότι είναι έχω και εγώ κάποιες φορές...Μην αγχώνεσαι καθόλου... Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου γιατί ο μόνος που μπορεί να σε καθησυχάσει είναι αυτός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα τον παρω και να μου πει τι να κανω γιατι νομιζω οτι θα σκασω.....δεν μπορω τωρα εχω πανικοβληθει και κατααγχωθει.....

ελπιζω να μην ειναι τιποτα παντως γιατι φοβαμε παρα πολυ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...