Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 8ου-9ου-10ου 2010 Νο3!!!ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ!!!


Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα.Χαιρομαι Κατερινα μου που παει καλυτερα η Καθολικη σου.Εμενα ο μικρος τρελενεται για φρουτα ενω για τα λαχανικα δεν κανει και τουμπες αλλα τα τρωει...

Τα κλικακια μιας και με ρωτατε τα φτιαχνουμε παντα οταν κανουμε κεφτεδες.Κραταμε λιγο απο το μειγμα για τους κεφτεδες προσθετουμε και αλευρι με νερο και γινεται σαν ζυμη,τα πλαθουμε σε σχημα ομικρον και τα τηγανιζουμε.Ειναι πεντανοστιμα :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας,κορίτσια μου!ΤΙ έγινε καλέ;Περονόσπορος έπεσε; :lol::lol::lol: Πάντως είμαστε ή του ύψους ή του βάθους.Ή θα γεμίζουμε σελίδες και δε θα προλαβαίνουν να μας διαβάσουν ή θα είμαστε τα ζώα μου αργά :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ???

ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΛΥΚΟ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΚΑΙΝΑ 1 ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικα τα ζωάκια σου Μαγδούλα!Όταν μεγαλώσει λίγο ο μπεμπάκος θα ξετρελλαίνεται στο παιχνίδι μαζί τους :D:D:D Εσύ πώς είσαι κουκλίτσα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΝΑΡΡΩΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΚΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΜΟΝΟ ΜΥΞΟΥΛΕΣ Κ ΛΙΓΟ ΒΗΧΑΛΑΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ.ΑΣΕ ΦΟΥΦΟΥΚΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ Κ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ.ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΖΩΑ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΩ Κ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ.ΓΑΤΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΨΑΡΙΑ ΧΕΛΩΝΕΣ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ.ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???ΤΟ ΝΙΝΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΑΝΑΣΤΡΩΣΕ 8.30 ΝΑΝΙ ΧΤΕΣ 11 ΜΑΜ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ 3 ΟΡΟ ΚΑΙ 8 ΠΑΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΑΡΧΙΣΕ Κ ΤΡΩΕΙ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΡΥΖΑΛΕΥΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ... :cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακιααααα, που ειστε καλε????Απουσίες πολλές!!!Θα σας μαλωσει η Τασώ, που λεει και η Χαρουλιτα!!!

Magykal με το καλο να δεχτεις στο σπιτι σου και το αλλο σκυλακι!!Ειχα κι εγω καποτε ενα γκριφον αλλα πεθανε, το τι κλαμα ειχα ριξει...

ελενα οντως μας ξελιγωσες με το ωραιο φαγητακι και ειμαι και σε διαιτα παλι!!!

foufou μου ελπιζω να ανεβηκε λιγο η διαθεση σου, αν θες να το συζητησεις εδω ειμαστε!!!

κατερινουλα μπραβο που η καθολικουλα ειναι καλυτερα!!!να ειναι περαστικα και να μην ξαναρθουν!!!

τα νεα μας ειναι οτι γιναμε 69 ποντους και 7.150 κιλα!!!καναμε και εμβολιακι και ξεκιναμε σιγα σιγα κρεμες!!!εγραφε εγραφε η παιδιατρος κι εγω τα ειχα χασει...της λεω δεν με βλεπω να ξαναπηγαινω για δουλεια, γιατι κλασσικα θα νομιζω οτι μονο εγω θα τα καταφερω με το παιδι και οχι οι γιαγιαδες!!!μετα εφτιαξα ενα πινακακι (κι εγω της οργανωσης βλεπετε!!) και τα καταλαβα!!!προς το παρον θα εισαγουμε το νο2 γαλα και μετα ρυζαλευρο και μετα φρουτα και μετα φαγακι!!!ανυπομονω να δω αν θα του αρεσουν!!!

πολλά φιλια σε ολα τα κοριτσακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΑΣΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ Κ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΤΙΜΑΜΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΛΑΝΟ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Κ ΤΟ ΚΟΛΗΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΩΣ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΧΛΑΠΑΚΩΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ...ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΑ ΣΤΗΣ 11 ΕΙΠΙΑ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ...ΖΑΛΙΖΟΜΕ ΤΡΕΛΑ Κ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ...

Η ΜΑΡΙΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΙΞΕΣ Κ ΒΗΧΑ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟΣ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ... :?

ΕΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ Κ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ ΣΑΝ ΥΠΕΡΚΟΠΟΣΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑΤΡΟ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ.ΠΑΡΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙΣ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!!

ελειψα αρκετα κοριτσια μου!!!! ετρεχα στην αθηνα για τα εισητηρια της εργατικης εστιας που εχουν βγει,αλλα δε τα δικαιουμαστε τελικα.πηγα στα public κ πηρα ενα βιβλιο κ διαβασα αλλα 4(!!!!!) στο σαλονακι αναγνωσης.

το σαββατοκυριακο βγηκαμε στη πλακα με φιλους ηπια σαλεπι για πρωτη φορα( :oops::oops::oops: )

χτες εκαψα τη χορτοσουπα :oops::oops: δεν ηξερα οτι μπορει να συμβει κ αυτο σε χορτοσουπα.

αλλα ειχα μπλεξει με γενικη καθαριοτητα που χριζει ψυχιατρικης βοηθειας.κ σημερα θα συνεχισω...

ποπο ρε βικακι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

που λετε εχασα επεισοδια αυτες τις μερες.εβγαλα κ βολτες το μπουμπουκο μου....

για μεσημεριανο τρωμε πατατα καροτο σελινο ρυζι ελαιολαδο(δεν εβαΛΑ κολοκυθι δεν εχω :oops::oops: )εσεις τι βαζετε?? επισης του εδωσα αντι για ρυζαλευρο που μου ειχε τελειωσει ,φαριν λακτε αν κ το προγραμμα λεει στους 7 μηνες.τη πηγε αμασητη!

δε σας εχω διαβασει παρα μονο κανα 2 σελιδες,συγχωρηστε με θα συντονιστω που θ παει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΙΤΣΑΚΟ Κ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΚΙ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΕ ΜΑΓΔΟΥΛΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΠΟΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΖΑΛΙΖΟΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ..................... :(:(:(

ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΟ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο μπεμπης κλαιει....ρε σεις δδε πινει σταγονα νερο...εσεις πως τους το δινετε?ζεστο κρυο σκετο με χαμομηλι?????τι να κανω....

βικακι σαλεπι ειναι εκχυλισμα ορχιδεας που φτιαχνουν ροφημα ζεστο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!! λειπετε ε???? εγω πηρα το νινι jumbo να παρουμε εσωρουχα φορμακια μακρυ μανικι και τα μαζεψανε :?::?::?::?::?::(:(:( ειναι ολα της 3 μηνων και δεν της κανουν ποια :( δεν ξερω τι θα κανω....χθες ξυπνησε 3.30..κλασσικα...μετα στης 8 ..ξανακοιμηθηκαμε μαζι μεχρι της 10 :!:

koukiditsa δεν εισαι η μονη και εγω τα ιδια ελεγα..κανενας δεν θα εχει το παιδι μου οπως εγω (και ακομα το πιστευω ενοειται!!) και τετοια....αλλα τελικα αναγκαστικα :roll:

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου περαστικα σου!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(

Φωτεινη δεν εισαι ενταξει :) ειχαμε πει να ερχοσουνα μια Πεμπτη αν θυμαμαι καλα για να σε εβλεπα :-?

Το Καθολικακι καλυτερα φενεται αλλα η μυξα μυξα......τωρα κοιμαται και ροχαλιζει το καιμενο :(

σημερα ηταν και η πρωτη φορα που ψιλοεκατσε στο καροτσι του jumbo της εβαλα κουβερτα γυρω γυρω και μπροστα στο στηθος για να μην ακουμπαει τα σιδερα και της εβαλα τα χερακια να πιανει μπροστα....ενθουσιαστηκε :D την κρατουσα βεβαια λιγο γιατι εκανε σαν βαρκουλα αλλα πιστευω σε καμια δυο βδομαδες θα καθετε μονη της :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BIKOYΛΙΝΙ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΛΕΕΙ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ...

ΜΠΡΑΒΩ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΤΑ ΧΩ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ.

ΜΙΤΣΑΚΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ Κ ΠΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ;;;;;;;;;;;;;;;Πώς γίνεται να συμβαίνει αυτό;Να ανησυχήσω;;;;;;;;;;;;;;;;Πού είστε όλες εξαφανισμένες;;;;;;Χαρουλίτα,Φωτεινή ούτε ένα μήνυμα ούτε ένα γράμμα;;; :lol::lol::lol:

Βικουλίνι,περαστικά!!!!!!!!!!Μήπως είσαι έγκυος;;;;; :oops::oops::oops::roll::roll::roll::roll::roll:

Μαγδούλα,Μήτση,Ρουλίτσα :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα μεγαλα πνευματα,Φουφουκα :lol::lol::lol::lol:

Τι κανετε κοριτσαρες μου :?: μου λειπετε μωρε,αλλα αν και μπηκα εχθες και σας διαβασα δεν προλαβα να γραψω :oops::oops:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ,ΤΕΛΕΙΟ-ΤΕΛΕΙΟ :!::!::!: Να χαιρεσαι το νεο σου μπεμπακι :D οι λυκοι ειναι το αγαπημενο μου σκυλι ;) Καλα μωρη ξανθια,στην Ιαπωνια εχει ραδιενεργεια,εσενα επηρεασε :?::?: Ποια Κινα μωρη εγινε η καταστροφη :?::?::?::lol::lol: Στην Ιαπωνια Αλεκο :lol::lol::lol::lol: Οσο για το μαγειρεμα εγω πηρα το baby cook Prenatal,αντιστοιχης φιλοσοφιας εχει και η CHICCO και η PHILLIPS AVENTIS ;)

ΜΙΤΣΑΚΟ,επιτελους :o:o νομιζα οτι παθατε κατι :!::!: ουτε η δικια μου πολυπινει νερο,αναλογως τα κεφια της :roll::roll: μου ειπε ο παιδιατρος οτι μπορεις να βαζεις κιντερτε ή χυμο μηλου για γευση μαζι με νερο ;) βεβαια η δικια μου θηλαζει οποτε δυσκολα πινουν νερο,αλλα ειναι καλυμενη απο το θηλασμο :roll::roll: αλλα και 10ml να σου πινει ειναι καλα :!: βαλε και στις τροφες για να τις χτυπας ;)

ΦΩΤΕΙΝΗ,να σκασεις ρε :!::!::!: θα μας παρει ο διευθυντης καινουργιο pc :lol::lol::lol: αυτο παντως που ελεγες για βυζοπιπιλα,ετσι ειναι οντως,απλα εγω απο την αρχη δεν την αφηνα να το κανει πιπιλα :!: ημουν ξεκαθαρη"απο εδω μονο τρωμε" :)

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ,χαρηκα με τα νεα σας :D:D αντε και θα φτιαξετε :D

ΒΙΚΥ,λες να εχει δικιο η Φουφου :o:o:o

ΡΟΥΛΑΚΙ,αγχωθηκες ε :?: μην στεναχωριεσαι,εγω εντυπωσιαστηκα απο το ποσο καλα εχουν ανταπεξελθει οι γονεις μου :!: δεν το περιμενα :oops::oops:

ΕΛΕΝΑ,τα κλικλακια,δεν τα ηξερα :o:o:o πως μου ξεφυγαν εμενα :lol::lol:

ΦΟΦΟΥΚΑ,λεγε :!::!::!: καλυτερα εισαι :?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...