Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS AIMA ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΝ 18Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ


elenakioo

Recommended Posts

κΟΡΊΤΣΙΑ SOS οπως έχω γράψει και σε προηγούμενο ποστ πριν λίγες μέρες είχα περιοδο στις 15/2 με κύκλο 25-28 ημερών και κράτησε με καθαρισμα 4 μερεσ αντί 6-7.

Σ’ημερα είμαι στην 18 μέρα (περιμενα στις 11-14/3) έχω αίμα περιοδου και ένα ελαφρύ«καψιμο- μουδιασμα» σε όλη την κοιλιά χαμηλα :o

Εχω σοκαριστεί γιατί δεν μου έχει ξαναέρθει ποτέ πριν τις 25 μέρες.

Θεωρώ δεν είναι κ τόσο φυσιολογικό, θέλω να τηλ στον γιατρο αλλα στο γραφειο είμαι με 4 ανδρες μαζί κ δεν μπορώ...

Τί μπορεί να μου συμβαίνει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοπελιτσα!! δεν μπορω να ξερω τι σου συμβαινει αλλα θα σου πω την δικη μου περιπτωση.περυσι για 2 μηνες περιπου ειχα περιοδο και μετα απο καμμια δεκαρια μερες παλι κανονικο αιμα, δηλαδη 2 φορες το μηνσ. το εψαξα και τελικα ηταν πολυποδας.μπορει ομως και αυτο πυ εχεις εσυ να ειναι μια απλη ανωμαλια του κυκλου. Μην αγχονεσαι και πηγενε απο το γιατρο σου να κανεις εναν υπερηχο. ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άν είχες επαφές αυτό το μήνα μπορεί να είναι σημάδι εμφύτευσης.Άν έχεις κανονική ροή μπορεί να είναι ανωμαλία στον κύκλο σου.Πάρε τον γιατρό σου τήλ μήπως πάς να σε δεί σήμερα!Μη ντρέπεσαι βρε τους άντρες,σιγά το πράγμα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια είχαμε κανονικά επαφές αυτό τον καιρό, αλλά με ανησυχεί μήπως είναι κάτι σοβαρό.

Δεν έχω (ακόμα τουλάχιστον) κανονική ροή και είναι καφε με ροζ :roll:

Θα μιλήσω με τον γιατρό το απόγευμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki m den xerw ti mporei na einai k sou euxomai na min einai tipota sovaro!!apla tha se simvouleua na pareis to giatro amesws.....giati mia fili m eixe periodo kanonika kai meta apo 10 meres tis xanairthe poli aima....kai kokkino k ponouse poli....pige sto giatro.....tin evale sto n uperixo kai evale me to daxtulo ena komataki k tis eipe oriste to emvrio isouna egguos ..euxomaiiii na min sumvenei kati tetio!!!na mas enimerseis!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝ ΟΠΩς ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΡΟΖ ΜΕ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γειά σας κορίτσια.. πλέον έχω κανική ροή (κοκκινο) οπότε αποκλύω το θέμα εγκυμοσυνη :( . πήρα τηλ τον γιατρό και μου είπε να πάω μόλις καθαρίσω :? Οπότε από εβδομάδα τα νέα μου περί του θέματος...

Ευχαριστώ όλες σας για το ενδιαφέρον κ θα σας πω νέα μου μόλις έχω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα κορίτσια! Χθες πήγα στον γιατρό τελικά.. Όσο αφορά την περιοδό μου που ήρθε πολύ πριν το κανονικό ο γιατρός δεν βρήκε κάτι και μου είπε απλά ετυχε!!

Τα άσχημα μαντάτα είναι ότι είδε κάτι περίεργο στον τράχηλο (μάλλον είναι HPV μιας κ με έχει ταλαιπωρήσει εξωτερικά τουλάχιστον παλαιότερα) βέβαια για σίγουρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ.. Στεναχωρήθηκα πολύ μιας και σήμερα θα έχω ωορηξία όπως είδαμε, όχι ένα αλλά ΔΥΟ αυγουλάκια και θα πρέπει πρώτα να θεραπεύσουμε τον τράχηλο και μετά να ξανά αρχίσουμε προσπάθεια!!!

Τί ωραία που θα ήταν να τα τσάκωνα και τα 2 και να έκανα διδιμάκια!!!

Προς το παρόν εύχομαι να είναι όσο πιο απλό γίνεται αυτό με τον τράχηλο.... Αυτά από εμένα :(:(:(:shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elenakioο μου...μη μου στενοχωριέσαι καλή μου.......καταλαβαίνω πως νιώθεις...ειλικρινά.....΄κάνε λίγο ακόμη υπομονή να ηρεμήσεις τον τράχηλο σου και μετά πάλι με χαμόγελο και πολύ δυνατή διάθεση να ξεκινήσεις μια νέα προσπάθεια...και όλα θα σου πάνε κατ' ευχήν καλή μου...σε φιλώωω...και θα δεις...που θα έρθουν τα πολυπόθητα διδιμάκια σου.... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ....Κ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΓΙΑΤΟΙ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ ΟΧΙ ΒΙΟΨΙΕΣ ΟΧΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΧΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΟΛΟ ΣΤΙΝ ΑΠΟΧΗ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΧΑΝΑ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΛΠ Κ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΣΟΥΠ ΗΡΘΕ Κ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑΣ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?ΦΙΛΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια!!! άντε να δούμε τι θα δείξει.... Ελπίζω να είναι κάτι εύκολα περαστικό και να μην χάσω κι άλλες γόνιμες μέρες... ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...