Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!! :-)


ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ.....

Recommended Posts

ΝΑ' ΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ, ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.. ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΧΝΑ ΡΟΖ ΥΓΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΗΛΗ! ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ.. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ. ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ.. ΜΟΝΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΙΕΙ.. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κάτι σαν να σε καίει ;

χμ.. :-?:-? κάτι μου θυμίζει αυτό το αίσθημα, το ίδιο είχα και εγώ....

μαζί με τα τσιμπιματάκια :lol::lol:

εγώ περιμένω να μου έρθει αύριο...

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!! %%-%%-%%-%%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεσποινακι μου μακαρι να μην σου ερθει για εννια μηνες κ με το καλο να σου ερθει ενα μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμενουμε να μαθουμε τα νεακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ "ΝΙΝΑΚΙ" ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ..:)))....ΛΟΙΠΟΝ......ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΚΑΙ 16 ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 29 ΗΜΕΡΩΝ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ CLEAR BLUE ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ, ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...:((...ΤΙ ΛΕΤΕ???.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συνηθως αυτα βγαινουν σωστα αλλα παντα υπαρχει περιπτωση λαθους!!! Σου ευχομαι να εισαι εγκυος και σε σενα και στις αλλες κοπελες που περιμενουν την ακατανομαστη!! Αντε φετος να βρεχει πολλα μωρακια!!!

Καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

miki82 ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ.. ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ. ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ.. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.. ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.. ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΧΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.. Ο ΠΟΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ.. ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεσποινάκι καλησπέρα....:)......και σε καλώς σας βρήκα στο υπέροχο αυτό φόρουμ....η αλήθεια είναι ότι και εγώ σκέφτομαι να περιμένω λιγάκι ακόμη, για να είμαι πιο σίγουρη με το θέμα τηε καθυστέρησης....μην το κάνω και απογοητευτώ περισσότερο...γιατί όσο δεν έρχεται ελπίζω..:)))......συμπτώματα περιόδου έχω, και αυτό είναι που με προβληματίζει....όντως περιμένουμε...αύριο εσύ θα το κάνεις το τεστάκι εε??......άντε όλα να πάνε κατ' ευχήν και να έχεις τα πιο ευχάριστα νέα..:))...όταν έχω και εγώ θα σου πώ....περιμένω.....φιλιά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤ Κ ΠΗΓΕΝΕ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεσποινακι μου καλη επιτυχεια ελπιζω σημερα να μας εχεις ευχαριστα νεα!!!περιμενουμε!!!!

miki82 κ σε εσενα κουκλιτσα μου ευχομε τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!τα συμπτωματα περιοδου δεν λενε κατι εγω που δεν πονουσα στην περιοδο τον μηνα που ημουν εγκυος πονουσα πολυ :lol::lol::lol:

με το καλο λοιπον κοριτσια μου να ερθουν τα σπορακια σας :x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ muriam kai happy..:)))....μακάρι όλα να πάνε ΄καλά......ακόμη περιμένω.....με πολύ γλυκιά ανυπομονησία....:)))...μόλις έχω νέα θα σας πω....:))...καλό μήνα....φιλιά..:**

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...