Μετάβαση σε περιεχόμενο

μια σάλπιγγα με συμφυσεις


elnik

Recommended Posts

γεια σας

ειμαι 31 και εχω ενα γιο σχεδον 3 χρονων.τα καταφερα μετα απο 2 παλινδρομες και ενα εξωμητριο.

ο γιατρος μου ειχε πει να προσπαθησω νωρις για δευτερο παιδακι γιατι ισως ξαναδυσκολευτω αλλα για αλλους λογους δεν γινοταν νωριτερα.οταν ο μικρος εγινε 2 αρχισαμε να προσπαθουμε.μετα απο 3 μηνες εμεινα εγκυος και παλινδρομησε.ο μικρος μου μου ζηταει τους τελευταιους μηνες ενα μωρακι επιμονα και δεν συζηταω τιποτα απ ολα αυτα μπροστα του για να μη το ενισχυω. η σαλπιγγα που μου εχει απομεινει δεν ειναι πλεον και πολυ καλη και εχει συμφυσεις. ο γιατρος μου ειπε να προσπαθησω φυσιολογικα και εντελει αν γινει εξωμητριο ηδη δεν ειναι καλη.εχω αγχωθει πολυ.μεγαλωνει και ο μικρουλης μου και φοβαμαι μηπως και δεν τα καταφερω. υπαρχει αραγε πιθανοτητα να μεινω εγκυος με μια σαλπιγγα οχι και τοσο καλη απο μονη μου??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα ελνικ.Να χαιρεσαι το γιο σου κι ολα να σου πανε κατ'ευχην.Εχω την εξης απορια,οι συμφυσεις που εχεις στη σαλπιγγα δε μπορουν να καθαριστουν?ρωταω γιατι περισυ εκανα λαπαροσκοπηση για τον ιδιο ακριβως λογο,ειχα συμφυσεις απο παλιοτερο χειρουργειο σε ολη τη κοιλια(σαλπιγγες,ωοθηκες,εντερο) τις οποιες επειτα απο 3ωρη επεμβαση ο γιατρος μου καταφερε να λυσει.Ρωτησε το...Ευχομαι κ παλι τα καλυτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελνικ, εγω εχω 2 φραγμενες σαλπιγγες και κατεφυγα σε εξωσωματικη γιατι δεν μπορουσα καν να συλλαβω. Εφοσον εχεις καταφερει εγκυμοσυνες , παροτι παλλινδρομησαν, θα συμφωνησω με τη Σοφιτσα. Λαπαροσκοπικα δεν μπορουν να καθαριστουν?

Εγω δεν το επιδιωξα γιατι ειχα κι αλλα θεματα κ τζαμπα θα εμπαινα σε αυτη τη διαδικασια.

Συζητησε το με το γιατρο σου, νομιζω πως μολις καθαριστει θα πανε ολα καλα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.

επειδη πριν παω στον γιατρο μου τον οποιο εχω απ την αρχη, απ το εξωμητριο οταν ημουν 26 , ειχα παει σε διαφορους και με ειχαν μπερδεψει με τα γυναικολογικα θεματα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ζητησει τοσα χρονια μια δευτερη γνωμη.

νιωθω οτι καταφερα να κανω τον μικρο μου λογω αυτου του γιατρου και φοβαμαι μηπως τα μπερδεψω στο τελος δεν παω να ζητησω δευτερη γνωμη.

κανω αραγε καλα???

ο γιατρος μου μου ειπε οτι αν ηταν καποιος που σκεφτοταν τα λεφτα θα μπορουσε να με βαλει χειρουργιο για να μου καθαρισει την σαλπιγγα.επειδη ομως θεωρει οτι δεν θα γινει κατι και ουτε θελει τα λεφτα μου ειπε να προσπαθησουμε και οτι γινει.βγαινει ακρη μ αυτο??

γιατι μου λεει οτι δεν θα μπορεσει να την καθαρισει ??απ την αλλη μου λεει οτι θεωρει οτι εχω πιθανοτητες να μεινω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...