Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι οτι στο ίντερνετ μπορείς να βρεις του κόσμου τις πληροφορίες, όμως δε μπορείς να τις αξιολογείς όλες ως έγκυρες. :roll::roll::roll:

Από την άλλη δεν είμαι απόλυτα σίγουρη οτι όλα τα παιδιά υπόκεινται σε... γενικές οδηγίες.

Εδω ρωτάω εσας κατα καιρούς πράγματα που με απασχολούν και παίρνω τις γνώμες σας τις οποίες και σέβομαι απόλυτα, όμως και εμείς εδω πέρα παραθέτουμε τις εμπειρίες μας απο το τι "πιάνει" στα δικά μας παιδιά. Δε μπορούμε να είμαστε σίγουρες οτι αυτό που αρμόζει σε μας, θα βοηθήσει και κάποιον άλλο.

Όσο για την Πατσούρου αν ισχυεί αυτό με τον εμβολισμό... :oops::oops::o:shock::roll::roll:

Συγνωμη τωρα σπάω τις χαρές και τα πανηγυρια ,εσπασα και την διαιτα μου βεβαίως 2 μερες τωρα, παιδιά ειλικρινα εκνευριζομαι τρελά απλά και μονο με την αναφορά της μορφωσης σε σχέση με το μεγάλωμα παιδιών, η μονη διαφορά που ξέρω να υπάρχει σε παιδι μορφωμένων γονιών με τους παραδοσιακούς γονείς , ειναι οτι τα παιδιά των μορφωμένων παρουσιάζουν ατοπική δερματίτιδα - ναι χαρείτε - δεν υπαρχει τιποτε αλλο, ξεκολλήστε επιτέλεους, πραγματικά πιστεύω οτι εμφανιζεται δειλα δειλά μια ρατσιστική συμπεριφορά η οποία πιστεύω οτι δεν έχει μέρος εδω μέσα να χωρεσει, ελεος!!!!

Δημοσίευση

Υποψιν οτι την ατοπικη την εμφανίζουν επειδή οι συγκεκριμένοι γονείς ειναιλίγο "κάλοι" και πλένουν τα παιδιά τους μεχρι τελικής πτωσεως μην κολλήσουν τιποτα απο τους αμορφωτους.. ΕΛΕΟΣ!!!!

Δημοσίευση

κοριτσαρες γιουχουυυυυυυ!!!!!!!

τι μου κανετε?????????

θουλιτσα καλε για πες μας πως ειναι???? πως το πηρε ο θοδωρακος??

περιμενω να διαβασω την εμπειρια σου!!!! α ρε θουλαραααααααααααααααααα που δεν εκανες κ επισκληριδιο!!!!!!!!!

μαρακι να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!!!! περιμενω να διαβασω κ τα δικα σου!

μαρια καλα τον ειπες.. ποιος ξερει κ εκεινος τι τραβαει..

ιουλια πως περασατε????????????

λαλα!!!!! τι κανεις καλη μου??? ολα καλα?? περαστικα κ να γραφεις οταν εισαι κ καλα!

για τα εμβολια που λετε.. ειχαμε προβληματιστει πολυ καιρο κ εγω κ ο τολης αλλα αποφασισαμε να τα κανουμε.. τωρα καλως η κακως... δεν ξερω

για αυτο που λετε για τη μορφωση των γονιων... εννοειται οτι δεν παιζει κανενα ρολο!!!!!!!!

δε γινεσαι καλυτερος γονιος αν εχεις του κοσμου τα πτυχια!!!

τα παιδια θελουν διπλα τους γονεις που να τα αγαπανε, να τα παιζουν, να περνουν χρονο μαζι!!!

εδω περα ρωταμε η μια την αλλη καποια πραγματα που μπορουν να απαντηθουν λογω εμπειριας και μονο!

εγω πλεκω! πλεκω κ μαρεσει πολυ!!!! τωρα κανω ενα κασκολ του τολη!

επισης ξερω κ βελονακι κ να κενταω!! ξερω να κενταω κ δικα μου σχεδια!!

πολυ μαρεσουν αυτα τα χειροποιητα! τη βλεπω πολυ χαρωπη νοικοκυρα!!

αχ ειχα ενα τελειο σκ!!

σας αγαπωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

καταρχνην να σας χιλιοευχαριστησω ολες σας για τις ευχες..πραγματικα με συγκινησατε κ καταλαβα οτι ειμαστε κ γαμω το παρεακι..

ειμαστε δεμενοι ομαδα ;);)

οπως ξερετε εκανα δουλειες το σπιτι..κ κατα της 12 περιπου αρχισαν κατι πονακια κ λεω μπαααα αποκλειεται..δε ηθελα γιαυτο :P

πηγα εκανα το μπανιο μου κ δε υποχωρουσαν.. :|

στη αρχη ηταν ανα 7-10 λεπτα αλλα δε αργησαν αν γινουνα ανα 5 λεπτο

απο σο θυμαμαι απο της 1 μεχρι κ 6 που γεννησα ειχα ανα 5 λεπτο πονους..προς το τελος φυσικα κ ποιο συντομα

μιλαω με παπακι κ με λεει πηρες τη αγγελικη?(γιατρο μας)κ ελω οχι..με λεει τρελη παρεεεε

ε με το ζορι περνω κ τον αντρα μου κ ερχεται με το θοδωρη απ το σχολειο

εγω να κανω τις αναπνοες μου κ ο θοδωρης να λεει..τι κανει η μαμα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με βοηθουσαν πολυ οι αναπνοες..

ε κατα της 3+ πηγα στη κλινικη..αποχαιρετησα το θοδωρακη..στο σπιτι μονο με τη ιδεα οτι θα φυγω να γεννησω κ θα τον αφησω με πιαναν κλαματα

παω βαζω νυχτικια..

ερχεται η γιατρος με λεει 4 διαστολη :D τελεια λεω..περασα καποιους πονους σπιτι..τελεια,,

με ρωταει αν εκανα κακα σπιτι κ επειδη εκανα :oops: πολλες φορες δε με εκανε κλισμα :D

με λεει θες να πας με δικους σου πονους η να σε βαλω οκυτοκινη?(το σκοτωσα?)

κ ελω οχι..δε θελω..με δικους μου

εγω ορθια κ να κανω αναπνοες..κ περα δωθε

ερχεται η μαια κ με λεει..ορθια θα γεννησεις?δε θα κανεις επισκληριδιο?τι κοιταω ετσι :shock: κ λεω δε ξερω

μα που να ξερωωωωωωωωωωωωωωω..ελεοςςςςςς

εγω να συνεχισζω ανα 5 λεπτο πονους..αρχιζα να εξαντλουμε κ ετσι καθησα κρεβατι να κανω αναπνοες..κακως αλλαδε αντεχα αλλο ορθια..

οταν με εξετασε η γιατρος ηταν 4- κ με λεει σε μια ωρα θα σε σπασω τα νερα..

ε ερχεται 5 η ωρα κ με εξεταζει κ με λεει 6 διαστολη..αν παμε ετσι σε 2-,230 ωρες θα εχεις γεννησει..

εγω ηδη αρχισα να τα παιζω απο κουραση κ λεω ε οσο αντεξω ..θα παω για επισκληρηδιο..

ολα αυτα τις 5..με το που φευγει η γιατρος...με πιανουν κατι σφαχτες πονοιιιιιιιιιιιιιιιι

μιλαμε αλλο πραμααααααααααααααααααα :o:o:o:o:o:o:o:o:o

κ εκει μ επιασε αμοκ..παραδωσα..σταματησα τις αναπνοες κ αρχισα να φωναζω ποναω ποναωωωωωω

λεω τον αντωνη θελω επισκληρηδιο.

ερχεται η μαια αυτη που με ρωτησε αν θα κανω επισκληρηδιο..κ τη λεω..δε ξερω οιος θα μου τη κανει αλλα δε θελω να μη νιωθω τα ποδια μου

με λεει μα δε γινετε..κ της λεω

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

με κοιταει ετσι :shock::shock: κ φωναζει τη γιατρο να τη πει οτι αυτο που λεω δε γινετε

μιλαω με γιατρο κ συμφωνουμε στο να κουναω ποδια αλλα να μη νιωθω πονο

με μεταφερουν στο διπλα δωματιο να κανω επισκληρηδιο..εγω να φωναζω καντε γρηγορααααααααααα

με βαζουν ορο..λεει πρεπει κανα 5 λεπτο πρωτα να παρεις ορο κ μετα να σε κανουμε επισκληρηδιοοο

εγω να λεω σε καθε πονο..τλεευταιος πονος..τελευταιος πονοςςςς

με βλεπει η μαια να γερνω πισω κ με λεει..δε μπορει να γυρεις μπροστα?σε σπρωχνει απο κατω?κ ελω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι4

κ λεει κατσε να δω μη εισια ετοιμη..ερχεται η γιατρος κ με λεει...διαστολη 10 :o:shock::o:o:o

μεσα σε ενα τεταρτο η διαστολη απο 6 πηγε 10

δε γινετε λεει να σε κανω επισκληρηδιο

εκει αρχισε η φριιιιιιιιιιιικηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!

οτι κ να με ελεγαν δε συνεργαζομουν..επαθα πανικο..πραγματικα το σοκ που επαθα δε μπορω να σας το περιγραψω

ολο φωναζα θα πεθανω κ θα λυποθυ,ησω..να τραβαω το αγκωνα απο πονο μιας μαιας..μιλαμε τη λυπηθηκα..να φωναζω αγγελικη θα πεθαααααααααααααααααααανωωωωωωωωωωω

το κακο ηταν οτι εχασα τη ψυχραιμια μου..αν εκανα αναπνοες θα παλευα τον πονο..αλλα εγω σκοαριστηκα κ σφιγγομουμα

με τα πολλα να κανω 3 τεταρτα εξωθησεις..να σγιφφομαι να τα νιωθω οοολα

καταλαβαινα το κεφαλι πως βγαινει..τα παντα..οα τα θυμαμαι..δεε χω χασει ουτε λεπτο απ τη γεννα μου..

να με μιλαει η αγγελικη κ να με λεει ξερω δε ακους τωρα..κ να τη λεω σε ακουω αλλαδε μπορω να τα εφαρομοσω..παραδωθηκα στο πονοοοο

τελος βγαινει το κεφαλι κ το βλεπω..ειχε μαλακια..καποια στιγμη βλεπω κ το παιδιατο με πολιτικα ρουχα μπηκα να πει ακτι τη μαια..μα ελεος :twisted:

οι αλλες οι κοπελες που περιμεναν νε γεννησουν να λενε ποσο με λυπουνται κ ολες κανα επισκληρηδιο..κ ολες με προκληση

εμενα με ακουσε ολος ο 6,,μα οοοοολος

τελος βγαινει ο αντρακλας μου μετα τεραστια αρχ//α :lol::lol::lol::lol::lol:

τον βαλαν πανω μου..εκει εκλαψε..ο πονος ΤΕΡΜΑ

ολες οι μαιες να με συγχαιρουν για το τι εκανα κ να με λεν οτι πλεον δε το κανουνοι γυναικες κτλ

δε πιστευα κ ακομα δε το πιστευω οτι γεννησα ΕΝΤΕΛΩς ΦΥΣΙΛΟΓΙΚΑ

χωρις κανενα φαρμακο ..δηλ ορο με βαλα λιγο γτ νομιζαν οτι θα κανω απισκλρηδιο κ λιγο παυσιπονο μπας κ με πιασει..

με εσκισε πολυυυυυυυ λιγο γιατι το χερι εβγαινε μαζι εμ το κεφαλι..

εκοψε ο αντρας μου το λωρο.. :D:D:D

εγω ηθελα επι τοπου να φυγω..ενιωθα τοσο τελεια..λες κ ειμουν για καφε..

μετα η γιατρος εκατσε ακομα μια ωρα μαζι μου μεχρι να με ανεβασουν πανω..θεα η γιατρος..μα ανθρωπος πανω απολα

ευχαριστω συμπεθερα μου μεσω εσενα τη γνωρισα..χιλια ευχαριστω :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

μετα πηγα πανω κ κ με φεραν το μωρο..φαγαμε σουβλακια σοκολατες κτλ..

εκεινο το 24 δε εκλαψε για μεμε καθολου..εγω τον εβαζα κ αυτος με το ζορι να φαει..ολο το βραδυ κοιμηθηκε ξυπνουσε λιγο κοιτουσε ταβανι ξανα υπνος..2 φορες το προσπαθησα στο μεμε τιποτα

εγω εκεινο το βραδυ κοιμηθηκα μονο 3,5 ωρες/απο υπερενταση δε μπορουσα νακοιμηθω..μα λεω τι ανωμαλη ειμαι..το μωρο κοιμαται κ γω ξυπνια

τη επομενη μερα ειχε ο θοδωρακης γενεθλια..το απογευμα ηρθε απο κει..ειδε το νινι..το κοιτουσε καπως αλλα δε καταλαβε κ πολλα.ηθελε μονο να μπει στο πυρεξ ;)8-)8-)

σβησαμε ολοι μαζι κερακια μαζι με πεθερα κ θειους του κ ολα τελεια

σημερα βγηκαμε..ηρθα σπιτι..εδωσε κ καλα το δωρο το νινι στο θοδωρη..καταχαρηκε..

γενικως δεε εχει καταλαβει κ πολλα..δηλ το ψαχνει συνεχεια παει διπλα του κανει κατι μαγια αλλα μια χαρα..το μεσιμερι αν κ το εβαλα κρεβατι(εννοειτε ζητησε γαλα..ειχε να θηλασει απο προχες)

κ δε κοιμηθηκε..ε δε το ζορισα γτ ειπα μη του ερθουν ολα μαζι

εκλαιγε επι μιση ωρα κ ολο κρινιαζε κ λεω ειναι απο το μωρο..τελικα συγκαηκε..κ με το που με ειδε να θηλαζω παταει ξανα τα κλαματα αλλα το ειχε η πεθερα μου κ τον επαιζε οοποτε ξεχαστηκε..

ζητησε να θηλασει κ του ειπα οτι αυτος μονο πρωι βραδυ..ετσι θα το παλεψω..δε θελω πισωγυρισματα..δε θα το αντεξω...

γενικως ο μικρος δε ακουγεται καθολου..ειναι λες κ δε εχω μωρο..κλαει μονο οταν το ζοριζω στο αλλαγμα..μα εχετε δει τα κακα ενως νεογεννητου 1-2-3 ημερων?απαπαπ

μαυρα κολλοδη.μα δε μπορεις να τα παρεις...

φτου φτου μακαρι να ειναι μαμ κακα νανι

δηλ τελεια..κ να ξυπνησει κοιταει ταβανια τοιχους κτλ

μπορει να τρωει ανα 1 ωρα αλλα τρωει κανα 10-15 κ τελος..

κοριτσια οι αναπνοες βοηθανε..αληθεια..εμενα με βοηθησαν..αλλα μετα τα εχασα κ εχασα το μπουσουλα

απιστευτη διαφορα

χρυσα διαβασα οτι στο γαληνο εχουν δωρεαν μαθηματα ανωδυνου..να πας

με το καλο στα υπολοιπα κοριτσια..

σας ζαλισα ε?αλλα τα ειπα ολα τουλαχιστον

ααααααααα

ρωταω τη γιατρο..μα καλα κ γω 3 τερτα εξωθησεις?κ λεει..καλυτεραα

αν ηθελες με 3 σπρωξιες να το βγσαλεις επρεπε να σε σκισω πολυ απο κατω..αν ειχες επισκληρηδιο θα το εβγαζες με 3..

αλλα εγω στο πηγα χιλιοστο χιλιοσοτ για να το πας τελειως φυσκιλογικα..

με λεει να σε εσκιζα απο κατω κανονικα δε θα μπορουσες ουτε να περπατησεις..πραγματικα στο θοδωρη πηγαινα σα χεσμενη..τωρα πεταωωω..απ τη αρχη φαινομαι λες κ δε γεννησα..

αντε σας επρηξα..σορυυυ

Δημοσίευση

Θουλακιιιιι!!!

Κλαιω καλεεε!!Οχι απο συγκινηση αλλα τα εγραψες τοοοοσο ωραια!!!

Πεθανα στο γελιο μιλαμε!!!

Και για τις φωνες προ γεννας,για τα κολλωδη κακα...Οχι καλε!Καμια μας δεν εχει δει!!! :lol::lol::lol::lol:

Εισαι απιστευτη φιλεναδα!μου εφτιαξες το βραδυ!!!!χααχαχαχα

Να σου ζησει!!!!Να μας ζησει ο παιδαρος με τα 3κιλα αρχ..α!!!! :lol::lol::lol:

Να χαιρεστε κ τον Θοδωρη!!!!

Ερη τι ειναι αυτα που λες για της ατοπικη δερματιτιδα??Το λες σε υπερβολη ή το εννοεις? :o

Για σου Λεναρα!!!!

Αχ παω να ξαναδιαβασω την γεννα της Θου!

Δημοσίευση

ξεχασα να σας πω.οτι τα νερα μου τα σπασε τελικα οταν ειχα διαστολη 10

σχεδον μονα τους σπασαν ειπε

νατασουλα περαστικα ρε..το γιαβρι μουυυ

αναστασια το εκανα κοπυ..δε θα αντεχα να το ξανα εγραφα..θα προτιμουσα να σας επερνα μια μια τηλ :lol::lol: καλε εγω δε τα χω δει..αφου στο θοδωρη μου το εφερναν καθαρουλη..η νατασα με ειπε μη τρομαξεις με τα κακα..

ερη κ γαμω της παρατηρησης..

στο γεγονος οτι αγορι κοριτσι γεννηθηκε σε αυτο το τρενο..οπως ο τιτλος..προφητικος ε?

κ ναι χαιρομαι που στο τρενο μου ειχαμε διπλοευχαριστα

λεναρα τα βασικα εμβολια ειμαι υπερ να τα κανεις..κατα με..ακομα το τολης βαραει 25 ωρα?

λαπρινη πως κ ατα μερη μας..περαστικα..παρε τηλ οποτε θες..

μαρια καλα του τα πες ρε..τελεια..

γωγωκα αντε κ στα δικα σου κοπελαρα μου...

σισσιω χαρηκα ρε κοριτσια για τη μανουλα σου..αντε καλη αναρσωση..εμενα αυριο θα μπει ο μπαμπας μου μεθαυριο θα το κανει

παπενια ολα καλα???απο αυριο ακνονισε να μας γεμιζεις σελιδες..πφφφφφφφφ

συμπεθερα..σε κραταω μουτα..ξες εσυ..ε μαπιαααα :P:P:P:P

αφρο τελικα ποιο βιβλιο θα παρεις..να με πεις

παναγιωτα απο αυριο δηλ θα μπαινεις τελειως πεταχτα που θα λειπει η μανουλα ε?

βενιιιιι πιτσααααααααα???????????ΑααααααααααααααααααΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

βικυ ολα καλα?η Μ-Ι?κανα διαλογο να στανιαρω? :lol::lol:

αθηνα οι κυκλικες κινησεις λεκανεις κανα δουλεια..ναι..αληθεια.

αργι τα παιδια σου καλα?μα κρατησε ο νατρας σου κ τα 2 παιδια? :roll:;)

αννα τελικα που πηγατε βολτα?

φρα καο ταξιδι..

ιουλιααααααααααααα :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

σορυ που δε σε πηρα πισω ρεεεε

ο γιωργακης μας καλα'???????????

μπεμπουλης επιχειρηση γιογιο διαβαζω?σωστηηη

στανταρ ξεχασα καποιες..σορυ..αλλα ειμαι λεχωνα :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κοριτσουδια τι κανετε;;; Ναι το ξερω οτι ειμαι πολυ γαιδουρα που εχω τοσο καιρο να μπω αλλα δε σας προλαβαινω ρε γαμωτο... :oops::oops::oops::(

Και τωρα στα σκαστα σας γραφω γιατι σε λιγο αρχιζει αλλος ενας μαραθωνιος θηλασμου!!! :crazy: Ναι τα καταφερα τελικα!!! :-bd:-bd \M/ \M/ αποκλειστικα,αλλα με μπολικα προβληματακια και προς το παρον δε το χαιρομαι απολυτα αλλα ελπιζω θα φτιαξουν τα πραγματα...ελπιζω να βρω χρονο να σας τα πω κι εγω καποια στιγμη!

ΓΩΓΑΡΑΑΑΑΑΑ;;;;;αφου τα καταφερα προς το παρον εγω κι εσυ μπορεις θα δεις!!!! ;):D

Μαρη Θουλη γυρισες κιολας απο το μαιευτηριο;;;;;;; : καλε ουτε 3 μερες;;;;;;;;;;;; :shock: Μαθαινω τα νεα σου απο τη σιστερ και χαιρομαι που πανε καλα τα πραγματα! :D Ο ντοντο πως το πηρε;;;; ο Αλεξ παντως οχι και τοσο καλα...η μικρη εφαγε και τη πρωτη της σφαλιαρα οταν την ειδε στο βυζι γιατι νομιζε οτι με πονουσε! :o

Αχ τελος χρονου κοριτσια μου.... ελπιζω να καταφερω να ξαναμπω συντομα... :roll:

Συγνωμη που δε μπορω να διαβασω τα νεα σας και να σχολιασω ... :oops::oops: σας φιλω ομως ΟΛΕΣ!!! :-*

Θουλακι μολις τα διαβασα!!!! ε εχει και ο ντοντο σου θεματακι ε;;;; Ρε συ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!! :-* μαζι θα εχουν γεννεθλια τα αγορια σου τυχερη!!!!! :D

Δημοσίευση

Έγραψα και έχασα την απάντησηηηηη.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Καλησμπέραααααα όμορφεςςςςςςςς..Τι κάνετε;;;;; :D:D:D:D Επιτελους έχω ίντερνετ σε όλους τους ορόφους.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ψάχνω για κρεβατάκι Ιωάννας από ίντερνετ...Έχω μπερδευτει.... :?:?:?:?:?:?:?

Θουλάραααααααααα μου τι τέλειααααααααααααααααα......Πέθανα στο γέλιο με την περιγραφή σου.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τα κατάφερες χωρίς επισκληρίδιο ε;;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D Κι εγώ θα ουρλιάζω αν δε μου κάνουν...Θα λιποθυμήσω..... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Χαίρομαι που είναι ησυχούλης ο μπέμπης.... :D:D:D:D:D:D Φωτο θα μας βάλεις;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Παπάκι να σου ζησει η νεραιδα σου.....Γερή κι ευτυχισμένη....Είδες που έλεγες ότι έχεις καιρό ακόμααααα;;;;;Τι καλάααααα... :D:D:D:D:D Καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς!!!!!!!!!

Δηλαδή για να καταλάβω...Είμαι η επόμενη στο τρενάκι;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Αγχλωθηκααααααααα...Αλλά ανυπομονω κιόλας!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Η μικρή μου κάνει πάρτυ στην κοιλιά μου....Πονάω πολύ έτσι όπως τεντώνεται.... :?:?:?:?:?

Λάλα περαστικάαααααααα...Μείνε..ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες σας κοπελάρες!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Τόνια μου να σου ζήσει η γοργόνα ρεεεεεεεεεε....Όλη της η ζωή να είναι ωραία σαν παραμύθι!!!!!!!!!!!!!!Τα κατάφερες ε με το θηλασμό;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D:D Μπράβοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

Περιμένουμε νέααααααααααααααααα...

Φιλιάαααααααα

Δημοσίευση

αληθεια σας αγγιξε?γτ με τις περιγραφες ειμαι κλαφτα χαραλαμπεεεεεεεεεεε

τονια κ γω μαθαινω νεα σου..σε λιγο καιρο θα λες δοξα το θεο που θηαλζω..θα δειςςςςςςςςςς

εγω περιμενω πως κ πως να ξυπνησει να θηλασω..αληθεια

καλα οταν εβαλα το θοδωρη στο μεμε μετα απο 2 μερες που θηλαζα νεογνο λεω..καλε τι τεραστιοος που ειναι?πως το θηλαζω?κ ναι πραγματικα..οτνα γεννιετια το δευτερο ξαφνικα ο μικρος σου φιανετε μεγαλος..

εγω το ενιωσα..ξερω μωρο ειναι αλλα ...

αφηστε που οταν το εβαλα αλλαξιερα να το αλλαξω το θοδωρη σημερα με φανηκε λες κ καθαριζα κωλο ενηλικα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τονια να σου ζησει η κοπελαρα!!!!Μπραβο μανουλα που θηλαζεις

κ καλο κουραγιο με την προσαρμογη!!!!

Πολλα φιλια!

Θουλακι η πιο αστεια περιγραφη που εχω διαβασει!!!!!

Κανε κοπυ παλι κ βαλτο ξεχωριστο θεμα για να μη "χαθει"!

Καληνυχτα σας!

Δημοσίευση

αχ ρε θουλη!!!!!!!!!! τελεια περιγραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το διαβαζα κ στον τολη κ βαλαμε τα γελια εκει που πονουσες :lol::lol::lol:

κ ακου εκει κωλο ενηλικα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μπραβο κοριτσι μου πολυ χαρηκα!

να εισαστε παντα ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι!!!

τονια να σου ζησει το μπεμπε!!!!!!!!!!

κοριτσαρες καλους θηλασμους! κ καλα ξενυχτια!!!!

αναστασι φιλακια πολλα κ καλη ξεκουραση!!

κ εγω η πρωτη φορα που ειδα τα κακα του μικρου ηταν οταν ειχα παει σπιτι

αφου μου τον εφερναν ολο καθαρο κ μοσχομυριστο

κ μια φορα που ειχε κλασει ο μικρος πατησα το κουμπακι να φωναξω τη μαια κ τη λεω

μπορεις να δεις αν εχει κανει κακα??? :lol::lol:

μα φοβομουν ως κ να τον γυρισω να δω αν εχεσε

ακομα κ τωρα φοβαμαι να πιασω μικρο μωρακι

Δημοσίευση

Θούληηηηηηηη :x:x:x

Την έχω διαβάσει δυο φορές την περιγραφή σου!

Τι ωραία που τα λες... Σα να'μουν εκεί!

Και πάλι να σου ζήσει καλή μου!

Να έιναι ησυχούλης, να τρώει και νακοιμάται πολύ!

Δημοσίευση

καλα οταν εβαλα το θοδωρη στο μεμε μετα απο 2 μερες που θηλαζα νεογνο λεω..καλε τι τεραστιοος που ειναι?πως το θηλαζω?κ ναι πραγματικα..οτνα γεννιετια το δευτερο ξαφνικα ο μικρος σου φιανετε μεγαλος..

εγω το ενιωσα..ξερω μωρο ειναι αλλα ...

αφηστε που οταν το εβαλα αλλαξιερα να το αλλαξω το θοδωρη σημερα με φανηκε λες κ καθαριζα κωλο ενηλικα :lol::lol::lol::lol:

:x:x:x:x:x:x:)):)):)):)):))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Καλε δε κοιμαστε;;;

θου τελεια τα ειπες ρε!!!!!

Μαρια να σου ζησει η μικρουλα!!!! :x:x:x:x

Κοριτσια οτι θελετε στειλτε πμ η παρτε με τηλ.Θα μπαινω τα βραδυα να μαθαινω νεα αλλα δε θα σχολιαζω ε;;; :oops: και θα σας λεω τα δικα μου.

Ερη μου τι επαθες κοριτσι μου;;;Ολα καλα με το τραπέζι;;;

Σισσιω στη διαπαιδαγωγηση να σου πω ,και εγω το ενστικτο μου ακολουθω, αλλα για το θηλασμο δε θα τα καταφερνα αν δεν ειχα διαβασει βιβλιο.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...