Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου Νο-33-ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ?

Recommended Posts

Δεν είναι δυνατόν να έχω στην αγκαλιά μου βρέφος 2 μηνών και να έχω κοιλιά 7 μηνων.

μήπως ξέχασαν να βγάλουν το άλλο? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ή ακόμη αναπτύσσεται στην κοιλιά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::?

κοριτσια αν συνεχισω να εχω τετοιους πονου μεχρι το βραδυ θα εχω γεννησει

άντε ρε, επιτέλους!!!! :roll::roll::roll::D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θου θα γεννησεις 12 και 1...χαχαα...ιδια μερα με τον ντοντο!!!!!!!!

αντε ρε συυυυυ

επιτελουυυυυςςςςςςς

αχ πολυ χαιρομαιιιιιιιιιι

Αντε και στα δικα μας!!!!

εχω περιοδου..αλλα πετρωματα να συνοδευονται με ποονους..

πανε κ ερχονται..

δε θελω αυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :((:((:((:((

κοριτσια αν συνεχισω να εχω τετοιους πονου μεχρι το βραδυ θα εχω γεννησει

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

αναστασιααααα βρηκα τα σεντονια που λες!!!να σου πω σχετικαααα!!!!

φρανιτα ξεχασα ρε συ!!! καλα πολυ γελασα με το σιδερο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε απο την μια τα σιδερωνω και εγω αλλα λεω μηπως με ενα απλο θα θελει και απο τις 2 :?

αθηνα μια κοπελα μου ειχε δωσει σειρα στο αεροδρομιο γιατι ημουνα εγκυος..λεει..απο το γαμηλιο γυρνουσα... :?:?:?:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: 60κιλα ημουνα..βλαμμενη!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Στο αεροδρόμιο που ήμασταν μου λέει μια κοπελα: "Πωπωπω... πως τα καταφέρνεις με τρία παιδιά και με την κοιλιά στο στόμα. Χαρά στο κουράγιο σου".....

Και εγώ για να την κάνω να νιώσει άσχημα της είπα ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!! Και ναι, ενιωσε.

Δεν είχε δικά της παιδιά γι αυτό και πέταξε τέτοια κοτσάνα. Δεν είναι δυνατόν να έχω στην αγκαλιά μου βρέφος 2 μηνών και να έχω κοιλιά 7 μηνων.

αχαχαχα, μα τι ζώον!

ΕΡΩΤΗΣΗ

πως γινετε να εχεις πονουσ χωρισ διαστολη??????????δε λεω για μενα.αλλα το εχω ακουσει

παω να κανω μπανιο

κ να δω απαντησεις :P

θουυυυυυυυυυυυ μου ..τι διαβαζω σημερα θ αχουμε γεννητουρια????????????????? :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο να ρθει σημερα ο κοριτσαρος!!!!!!!!!!

απο το στομα θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! :lol::lol: και θτου θεουυυυ τ'αυτί!!!!!!!!Μαρθουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφρο μου εσυ που με εχεις δει απο κοντα και η σισσιω οκ δεν με λες και πλακα...οπως παλια...αλλα εχω λιιιγη κοιλιτσα....αλλα ενταξει με πειραξε ρε κοριτσια...και μπροστα σε τρια ατομα...λοιπον ελατε στην δουλεια μου να τους τα πειτε ενα χερακι...αααααααααααντε ....

τεσπα...να σας πω κατι για το λυδιακι..να ευθυμησουμε λιγακι...

((((((((((((((((.αφου η χρυσα δεν μας αποκαλυπτει τι εγινε????? :twisted::twisted::twisted: λεγε τα μωρη φιλεναδαααααααααααα...θα γκαστρωθω εγω στο τελος απο την αγωνια μου..... :lol::lol: ))))))))))))))))))))

της πηρα της παπενιας μου μια ροζ καπαρντινα και ενα κολιε...σκέτη...γλυκα με την hello kitty από τα h&m και τρελαθηκε το παπι μου ...αφου της το φορεσα και ενω ζεσταινοταν προτιμουσ ενα την φοραει ρε κοριτσια μεχρι την ωρα που την πλυναμε...

τι και αν εβγαλε την μπεμπε-λιληηηηη!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: (μπέμπελι) αυτη εκει....καμαρωτη καμαρωτη σαν παγωνι!!!!!!!!! και το κολιε της το βαλα για πλακα σαν κορδελα στο μετωπο...και της πηγαινε πολυ....ηταν το παπι! των λουλουδιων!!!!!!!! :lol::lol: εννοειται την εβγαλα φωτο...κουκουβαααααααααααα...

Kαλησπέρα κοριτσάρες μου! :D

Μπήκα, σας διάβασα, είπα να ξεκινήσω να σχολιάζω, αλλά με συνεπήρε Η είδηση......

Γεννάει το Θουλάκι μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;; [smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] Γιουχουχου!!!!!!!!!! Μαρθούλι μου, είμαστε μαζί σου!!!! Με το καλόοοοο!!!!! Λύσσαξες μαρή, κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται να έχουν ίδια μέρα γενέθλια! Άλλωστε και μια μέρα διαφορά να έχουν, μαζί θα τα γιορτάζετε, οπότε... ;) Παρόλαυτα, εγώ εύχομαι να γεννήσεις σήμερα, γιατί το θέλεις, αλλά και για να είναι ένας πολύ σύντομος και πανεύκολος τοκετός!!!!!!!! Αν ξεκίνησαν τα πονάκια, μέχρι το βραδάκι, να 'χει ξεπροβάλει το μικρούλι!!!!!!!!! :D:D:D

Τι συγκίνηση..........!!!!!!! :YMHUG::x

Κι εγώ θέλω... Μπορώ να παρακάμψω το υπόλοιπο, παρέα με καμπύλες σακχάρου κλπ και να βρεθώ στις 39 εβδομάδες απευθείας;;;; :lol::lol::lol:

Παρεπιπόντως, Αφροδιτούλα, καλά αποτελέσματα!! Με 4 αιμοληψίες έκανες;

Άσχετο! Έρη, εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει... Έχω ερώτηση! Η μαμά μου πάντα τις πέταγε τις κουβερτούρες που είχαν ασπρίσει. Μετά είχα διαβάσει κάπου ότι δεν έχουν αλλοιωθεί, απλώς αν έχει περάσει λίγος καιρός, βγαίνει το βούτυρο που περιέχουν κι ασπρίζουν, αλλά τις χρησιμοποιούμε κανονικά. Ισχύει; Ξέρεις να με διαφωτίσεις; Έχω 3, μη τις πετάξω χωρίς λόγο!!! ;)

Φρανίτα... στο μάγουλο;;;;;;;;;;; :shock: Μα στο μάγουλο;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol:

ΤΑΟ ΤΑΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!! :shock::-ss:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:;;):YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Ναι ναι σήμερα θα γεννήσεις βρε χαζό μην στεναχωριέσαι! Ειχε δικιο η Νατάσα ή Πέμπτη ή Παρασκευή είπε νομίζω.. :roll:

Αχ αντε κοριτσάκι μου με εναν πόνο.

Ε πρωτα δεν έρχονται οι πόνοι? Και μετά η διαστολή?

Εγώ δεν είχα διαστολή ποτέ οπότε.... :(

Με το καλό κοριτσάκι μου!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Θουυυυυυυυυυυυ γεννάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Α, θα τρελαθώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Φεύγω και ξανάρχομαι να μάθω εξελίξεις!!!!!!!

Μητσάκι μου απο την στιγμή που διαχωρίζεται το βούτυρο απο το κακαο αλοιώνεται η γευση. Δηλητηρίαση δεν θα πάθετε αλλά δεν θα ειναι γευστικές. και φυσικά μην τις κεράσεις χαχαχα.

Ξέρω πολλά λόγω ηλικίας αλλά ο νους μου δεν κατεβάζει τιποτα :|

Άντε βρε! Λόγω ηλικίας!!! :P Περνιέσαι για ηλικιωμένη;;;; :P

Είπαμε, δεν θα τις κερνούσα :lol: αλλά έλεγα αν μπορώ πχ να τις χρησιμοποιήσω για το κέικ! ;)

Μαλιστα..μια παρομοια με τη δικη μου γεννα ειχες..με τη διαφορα οτι ο δικςο μου γιατρος οταν με εξετασε Δευτερα μου ειπε κατευθειαν αυριο μπαινουμε για καισαρικη...να μην εχει φαει τιποτα απο το βραδυ και να εισαι στις 7 εδω!!!

δε θελλω να σκεφτομαι τιθα ειχε γινει εαν επεμενα τοτε να γεννησω φυσιολογικα..

δε θελλω να σκεφτομαι ουτε τωρα τιποτα τετοιο

Τελος καλο..ολα καλα να λες

γεννάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιουπι!!!!!!!!!καθε 5 λεπτα πονοι!!!!!!!!!! αυτο δνε σημαίνει οτι γεννάμε? :?

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

γεννάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιουπι!!!!!!!!!καθε 5 λεπτα πονοι!!!!!!!!!! αυτο δνε σημαίνει οτι γεννάμε? :?

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::x:x:x:x:x:x Me το καλο Θουλακι μου!!!!!

Τι τελεια!!!!!!!!!!!!!

Ενημερωνετε μας οσες ξερετε κατι!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Με το καλό κοριτσάκι μου να πάτε σπιτάκι σας οικογενειακώς!!!  Αναμένουμε νέε περιγραφές λατρείας και γέλιου με το μεγάλο σου γιό και το μωράκι!!! 😍😍😍😍
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου.. κουράγιο.. καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια να είναι όλα τέλεια Παναγίτσα μου!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Έχεις την αγάπη μου!! 🤗❤️❤️❤️❤️ Και αν χρειάζεται να κλάψεις να το κάνεις να ηρεμήσει η ψυχούλα σου.. δε βοηθάει πουθενά να τα κρατάς μέσα σου... Περιμένουμε νέα!!!! 🤞🤞🤞
    • Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
    • Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...