Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ...


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! :)

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ!! ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΘΕ 2,5 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΓΑΛΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΓΑΖΑ 100 ml με 120 ml ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ 50 ml. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ??? ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΞΕΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΑ 16 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΑ Η ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ!!ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όπως σου τα λέει η Βίκυ είναι εγώ βγάζω μετά βίας 30 μλ αλλά ο μικρός μου είναι 3 μηνών και περίπου 7 κιλά. Το γάλα δεν μειώνεται έτσι εύκολα μπορεί το μικρό σου να περνάει κάποια φάση ανάπτυξης και να χρειάζεται περισσότερο. Μέχρι λοιπόν να εοαναρυθμιστεί η γαλουχία σου μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Πάντως αν θέλεις μπορείς να προμηθευτείς και απο τα καταστήματα βιολογικών κάποιο τσάι θηλασμού της weleda που θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΙ ΤΗΣ WELEDA ΝΑΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ... ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Filitsi και εγώ θυλαζω αποκλειστικά 6 μήνες τώρα. Όπως προειπε και η βικυ η αντληση δεν είναι η σωστή μέτρηση για το γάλα σου. Μπορείς να πάρεις αυτό το τσαγακι ή και χαπάκια μαγιά μπύρας από το φαρμακείο &μπορείς να παίρνεις 2-4 μετά από κάθε γεύμα. Χάρηκα πολύ όταν διάβασα ότι δεν θες να δώσεις καθόλου ξένο στο μωρό & έτσι πρέπει μέχρι τους 6 μήνες τουλάχιστον. Επίσης μπορεί η μπουμπου σου να κάνει αλματακι ανάπτυξης και να μεγαλώνει για αυτό και ζητάει πιο συχνά. Και εμένα το είχε κάνει οταν ειμασταν 3 μηνών περίπου και τον εβαζα πιο συχνά στο στήθος οπότε συνχρονιστηκε το στήθος με το μωρό και άρχισε να χορταινει, θα σας πάρει καμία βδομάδα όμως, βάζε την οπότε ζητάει στο στήθος και ας έχει περάσει μόνο μια ώρα . Η φύση να έχει κανονίσει έτσι ώστε να φροντίζουμε και να θρεφουμε τα μωρακια μας όπως χρειάζεται!!! :D:D αν θες μπες και εδώ να δεις έχει ενδιαφέρον αρθα και ερωτήσεις από μανουλες και είναι κατατοπιστικοτατοι http://www.mitrikosthilasmos.com .ελπίζω να σε βοηθησα αν θες οτιδήποτε άλλο ρωτά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΜ ΝΑΝΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΗ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΘΙΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΒΑΖΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπομονή filitsi μου υπομονή!!! Σου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά θα μπείτε πάλι σε σειρά όπως στην αρχή περίπου απλά τώρα είναι και η μπουμπου σου πιο έμπειρη και το στήθος μαθημενο! Εγώ πάντως όπως κατάλαβες είμαι τρελοφανατικη με τον μητρικό θυλασμο. Μα το ξέρεις και εσυ...υπάρχει καλύτερο πράγμα στο κόσμο από την στιγμή που έχεις αγκαλιά το μωρο σου και το δίνεις το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες...το γάλα σου!! Περιμένω καθημερινά τα νέα σας... :):D:):D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα filitsi μου!

Να χαίρεσαι το μικρούλι σου!!!!

Όπως σου είπαν και τα κορίτσια το γάλα δεν μειώνεται έτσι ξαφνικά και εννοείται πως η άντληση δεν δείχνει την παραγωγή σου. Εγώ θηλάζω 1 χρόνο και με το θήλαστρο πλέον δεν βγάζω ούτε σταγόνα.

Βάζε το μωράκι σου ΟΠΟΤΕ θέλει στο στήθος σου (ένα στήθος ανα γεύμα), μην κρατάς ρολόι για το πότε και πόση ώρα θηλάζει και να είσαι σίγουρη πως θα τα πάτε περίφημα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΜ ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ MARILOO28 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΗΡΕΜΗΣΑ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΑΣΗ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ!! :D:D ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

MAM NANTIA ΓΕΙΑ ΣΟΥ!! ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ! ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΙ, ΑΥΞΗΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μονο filicin παιρνεις και utrogestan; Αν θυμάμαι καλα απο τις προηγούμενες, το σίδηρο το ξεκίνησα λιγο πιο μετά. Πρωτα φιλισιν και λιγο αργότερα σιδηρο, d3 και ω3 .
    • Ζηλεύωωωωωωωωω 😀υπέροχα!!
    • Καλά μπανια κορίτσια (έστω και από εξω 😂)
    • Και δεν πηγαίνεις ιπποκράτειο ή Παπαγεωργιου ; Ότι εφημερεύει.. Βρες μια δικαιολογία κ θα σε δούνε..
    • Είναι ακριβώς αυτό όμως, όπως το περιγράφεις.. μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι, να ήταν δηλαδή στο χέρι μου το όποιο στάδιο της εγκυμοσύνης.. δυστυχώς όμως δεν είναι και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι και να πιστεύω στο σπορακι και πως "κάποιος" θα φροντίσει και για εμάς να καταφέρουμε να το πάρουμε στην αγκαλιά μας τελειόμηνο και υγιές.. Άσε κοριτσάκι μου!!! Γίνομαι έξαλλη, πιάνω από 0-100 σε 1"..!!! Ή συγκινούμαι και πάνε να με πιάσουν τα κλάματα επίσης σε δευτερόλεπτα με το πιο άσχετο.. πχ χθες είδα μια ταινία οικογενειακή ιστορική για την ανθρωπιά και τη καλοσύνη και βουρκωνα/δακρυζα κάθε τρεις και λίγο.. που είμαι άνθρωπος σκληρός και δεν συγκινούμαι καθόλου εύκολα.. by the way η ταινία λέγεται white bird.. αξίζει να τη δείτε αν σας ενδιαφέρει.. Ήθελα να σε ρωτήσω εντωμεταξυ.. και όποια άλλη κοπέλα δηλαδή που μπορεί να απαντήσει, αλλά επειδή θυμάμαι διάβασα δικό σου σχόλιο για το συμπλήρωμα σιδήρου ρωτάω εσένα.. τι ακριβώς σου είπαν οι γιατροί σου σχετικά; Σε ρωτάω γιατί ο δικός μου το απογοήτευσε στο πρώτο τρίμηνο γιατί υπάρχουν έρευνες λέει που δείχνουν ότι ο σίδηρος συνδέεται με υψηλές πιθανότητες τερατογενεσεων στο έμβρυο και υπάρχει γενική οδηγία η λήψη του να γίνεται μετά το πρώτο τρίμηνο, το έψαξα και όντως το απαγορεύουν γενικά.. τώρα διάβαζα ξεκίνησαν (το 2013) στην Δανία να δίνουν ως γενική οδηγία την έναρξη του σιδήρου στην 10η εβδομάδα αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει αν είναι ασφαλές και συστήνεται να αποφεύγεται.. το ίδιο μου είπε και η αιματολογος προχθές που ρώτησα για διασταύρωση.. σκέψου ότι έχω και στίγμα μεσογειακής αναιμίας με αιματοκρίτη πάντα χαμηλό και στην εγκυμοσύνη πέρσι είχε φτάσει 32 πριν χάσω το μωράκι.. και πάλι ο γιατρός λέει όχι.. είδα εσένα στο ξεκίνησαν πολύ νωρίς.. σου το αιτιολογησαν; Ήθελα να στο πω όταν σε διάβασα αλλά δεν ήμουν έτοιμη ακόμα να γράψω..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...