Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ


Recommended Posts

Ψάχνω την καλύτερη δυνατή λύση για το μωρό μου όταν επιστρέψω στην δουλειά . ¨Εχω σκεφτεί και την λύση της νταντάς αλλά και αυτό με φοβίζει να αφήνω το μωρό με μια αγνωστη . Ρώτησα σε έναν βρεφικό( νεο ηράκλειο) για πέντε μηνες αργότερα και μου είπαν ότι υπάρχει ήδη λίστα αναμονης .... Τι να κάνω που θα είναι καλύτερα και πιο ασφαλές ??

Σκέφτομαι τις αρρώστιες , την ταλαιπωρία της μεταφοράς ....ΟΛΑ ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα! που μενεις; εγω τον πηγα 13 μηνων σε δημοσιο βρεφονηπιακο σταθμο στην Ν.Ιωνια. Να ξερεις οτι τα πρωτα 2 χρονια θα ειναι δυσκολα με τις αρρωστιες, δεν το περιμενα τοσο πολυ. Αλλα μετα "να μην το ματιασω" το παλικαρι μου αλλα δεν εχει ξαναρωστησει ουτε ενα απλο κρυωμα!!

Παντως υπαρχουν αρκετα ιδιωτικα στο Ν.Ηρακλειο, Ν.Ιωνια. Να προτειμας εαν μπορεις να το πηγαινεις εσυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μένω Νέο Ηρακλειο . Σίγουρα έχω σκεφτεί να το πηγαίνω εγώ και να το φέρνω . Όταν ήταν άρρωστο το δεχόντουσαν ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα.εγω τους στελνω σε δημοσιο.ο μικρος μου παει απο 10 μηνων και ειμαι πολλυ ευχαριστημενη.αν αρρωστησει και το καταλαβουν,θα σε παρουν αμεσως τηλεφωνο να πατε να τον παρετε.αν δεν βρουν εσενα(γιατι πρωτα παιρνουν τη μαμα)παιρνουν τον μπαμπα του παιδιου και αν δεν βρουν ουτε εκεινον,στην αρχη της χρονιας σου δινουν ενα χαρτι να γραψεις ποιος μπορει να παει να παρει το παιδι σου σε περιπτωση που δεν σε βρισκουν.εμεις και οι δυο μονο τον πρωτο χρονο ζοριστικαμε.τωρα ειμαστε μια χαρα.παντως εγω παντα ημουν και ειμαι υπερ του παιδικου ακομα και αν η μαμα δεν δουλευει.μαθαινουν πραγματα εκει.ασε που εξοικιονονται και με τα παιδακια.εμεις ειμαστε θεσσαλονικη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικα και θα σε παρουν τηλ. να πας να το παρεις. Ειναι λαθος απο καποιους γονεις που πηγαινουν αρρωστα τα παιδια στο σχολειο. Το παιδι πρεπει να ειναι καλα τουλαχιστον 24 ωρες.

Ειμαι σιγουρη πως θα βρεις κατι καλο. Αλλιως εχει εδω στην Φιλαδελφεια ενα καλο απο τιμες δεν ξερω αλλα ειναι μεχρι αργα το απογευμα 17 ή 18.

Να ρωτας εαν η ηλικια των 3 ειναι μαζι με τους 4. Μου το ειχε πει η δασκαλα του γιου μου πως καθε ηλικια πρεπει να ειναι ξεχωριστα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...