Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

Ανα μπραβο...

εγω αναφερομουν βεβεια στο αρθρο που ειχε βαλει η τυρογαριδακι - μνιαμ μνιαμ- παλαιοτερα...

παντως να πω οτι εγω ειμαι στην εξαιρεση του κανονα..εκανα σεξ πριν την ωοριξια και ειχα αγορι..τωρα παλη πριν..και να δω τι θα ειναι!!!

Ρε Γωγω...γιατι να βγει διαολακι..

Παντως παιδια ο Φιλιππος της Βενης..ειναι ενας Αγγελος..τον βλπεις και λες τι ισυχο παιδι χαρμα οφθαλμων ειναι αυτο!!!!!...αλλα τις αταξιες της κανει τουλα τουλα που ελεγε και η γιαγια μου η ποντια...οσο θυμαμαι που σκαρφαλωσε η Γιωτα για να τον μαζεψει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επίσης το άθρο λέει ότι για αγοράκια πρέπει να έρχεσαι σε οργασμό, ενώ για κοριτσάκια όχι.... :shock::shock::shock::shock::shock: Αμα ήταν έτσι έπρεπε να είχα δυο γιους....Σε κάθε επαφή με τον άντρα μου έχω οργασμό.... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλιώς γιατί να κάνω σεξ;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Το μόνο που δεν έκανα σωστά όσον αφορά στη σύλληψη αγοριού είναι το καθημερινό σεξάκι...Ε, κόβεται το σεξ;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο δεν ειναι για σενα συμπεθερα!!

εσυ εχεις κοριτσακι!! οτι επλυνες επλυνες!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα τι κριμα που θα εχεις δυο κοριτσια!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(πλακιτσα κανω ετσι?)

παντως λενε οτι αν το ενα ειναι ζωηρο και κοιμαται το αλλο βγαινει αναποδο :?:?

ετσι λενε.. τωρα κατα ποσο ισχυει...

ο τολης ας πουμε ηταν διαολος σκετος, αν σας γραψω τα κατορθωματα του θα ΦΡΙΞΕΤΕ!! ο αδερφος του ηταν υπερβολικα ησυχος..

αλλα εγω ημουν ησυχη, ο αδερφος μου μετα ησυχος και ο μικρος ειχε βγει λιγο ταλιμπαν.

Να ξέρω για το 3ο μωρή συμπεθέρα...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν μπορώ τι άλλο θα ακούσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε κορίτσια λέτε να γέννησε η Νατάσα;;;;;; :?:? Έχει εξαφανιστεί σήμερα.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

κοριτσια και μενα ετσι ηταν..ο ταλιμπαν ονομα και πραγμα αλλα στον υπνο δεν τον εφτανε κανενα παιδακι στην ηλικια του...

ο δευτερος ειναι αγγελουδι αλλα στον υπνο :twisted::twisted::twisted: τωρα στρωνει...για να δουμε :roll:

οσο για το αρθρο τι να πω..ειναι για γελια :lol::lol::lol:

Επίσης το άθρο λέει ότι για αγοράκια πρέπει να έρχεσαι σε οργασμό, ενώ για κοριτσάκια όχι.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Αμα ήταν έτσι έπρεπε να είχα δυο γιους....Σε κάθε επαφή με τον άντρα μου έχω οργασμό.... :oops: :oops: :oops::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αλλιώς γιατί να κάνω σεξ;;;;; =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Το μόνο που δεν έκανα σωστά όσον αφορά στη σύλληψη αγοριού είναι το καθημερινό σεξάκι...Ε, κόβεται το σεξ;;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σε βρισκω πολυ σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηη Γωγακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παπαγου μενω ...μενουμε πολυ κοντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

να κανονισουμε μια μερα να γνωριστουμε οσες θελετε απο κοντααααα...

Η χρυσα μου χει τα καλυτερα γαι ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω παντως πιστευω το εξης..

δεν εχει σημασια πως ειμασταν εμεις παιδια..αλλα τι καναμε οταν κυοφορουσαμε τα βλασταρια μας.

πχ απο μενα που - ειδικα στον Χριστοφορ- ημουν μεσα στην τσιτα και μεσα στην ενεργεια και στο αγχος και στο τρεξημο..ισυχο μωρο δεν γινοταν να βγει...

ομοιος τωρα ειμαι πιο ηρεμη- μου φυγαν και τα τρελα νευρα και εχω γινει πολυ φεεεετττταααα..αναμενω ενα οσο να ναι πιο ισυχο μωρακι...αντε να δουμε

Καλε ποτε φτασατε στην 8η σελιδα? Τι συζητατε κι εχω ψωφισει στα γελοια? χαχαχαχα.. Εγω παντως εκανα μια φορα σεξ την 12 η μερα του κυκλου και ειχα και οργασμο. Δηλαδη για να κανω κορη τι πρεπει να κανω? Οχι οργασμο? Κι αν μου ρθει? :lol::lol::lol:

Καλε ποτε φτασατε στην 8η σελιδα? Τι συζητατε κι εχω ψωφισει στα γελοια? χαχαχαχα.. Εγω παντως εκανα μια φορα σεξ την 12 η μερα του κυκλου και ειχα και οργασμο. Δηλαδη για να κανω κορη τι πρεπει να κανω? Οχι οργασμο? Κι αν μου ρθει? :lol::lol::lol:

Τρις αν σου έρθει σπρώξε τον αντρούλη σου.......Να μην προλάβεις!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ αχ ...τι να τις κανω τωρα τις μεθοδους για την κορη????

παει το ονειρο για 3ο,αφου με τοση ταλαιπωρια στην καισαρικη,απο τον πυρετο,τις σκασμενες θηλες και τον πονο.....ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ????????

Καλε ποτε φτασατε στην 8η σελιδα? Τι συζητατε κι εχω ψωφισει στα γελοια? χαχαχαχα.. Εγω παντως εκανα μια φορα σεξ την 12 η μερα του κυκλου και ειχα και οργασμο. Δηλαδη για να κανω κορη τι πρεπει να κανω? Οχι οργασμο? Κι αν μου ρθει? :lol: :lol: :lol:
να τον κοψεις μαχαιρι :lol::lol::lol:

Τρις αν σου έρθει σπρώξε τον αντρούλη σου.......Να μην προλάβεις!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αχ ειστε φοβερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:=))=))=))=))

ναστε καλα βρε κοριτσια μου φτιαξατε λιγακι την πεσμενη μου διαθεση...

τα λετε ολα ανετα χωρις ταμπου...τρελοκοριτσα μου !!!!!!!!!!!!

ρε τρελοκομειααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ποτε φτασατε κιολας την 9η σελιδα???????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

και τι συζητησεις ειναι αυτες?????????????ε???????????????? :P:P:P:P:P:P μαμαδες σου λεει μετα...!!!!!!!! :lol::lol::lol::P:P:P:P:P

τρις,για μαζεψε τες λιγοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P

γιατι ρε γρουσι???

εσυ το μωρο πως το επιασες??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επισης μην αμφισβητειτε το κειμενο...

ειναι ακρως επιστημονικο!!!!! :lol::lol::lol::lol:

τρις αν σου ερθει... σηκωνεσαι κ πας για κρυο ντους!!!

χρυσα δεν το ειπα για το πως ημουν εγω κ το πως ειναι ο μικρος

το ειπα απο την αποψη που λενε αν ειναι το ενα ησυχο το αλλο ειναι ζωηρο

κ εγω πιστευω οτι παιζει ρολο η εγκυμοσυνη στο ποσο ηρεμο θα ειναι το μωρο

επισης θελω να κανουμε μια ερευνα

σε τι σταση το πιασατε το μωρο κ τι βγηκε τελικα

να δουμε αν ισχυει περι ιεραποστολικης κ σκυλισιου :lol::lol::lol:

Μπα... πιο πιθανο ειναι να πω αστο χ...στο ας κανω κι αλλο γιο παρα να το κοψω!! :lol::lol::lol: Αν ειναι θε να ρθει αλλιως ας προσπερασει...

επισης θελω να κανουμε μια ερευνα

σε τι σταση το πιασατε το μωρο κ τι βγηκε τελικα

να δουμε αν ισχυει περι ιεραποστολικης κ σκυλισιου :lol::lol::lol:

κουταλι ;)

κ εγω απο πανω ημουν την πρωτη φορα

τη δευτερη που ειχα μεινει πρεπει να ηταν στα 4 :oops:

αλλα δεν παιρνω κ ορκο για τη δευτερη φορα

Τον Χροστοφορο σε κλασσικη ιεραποστολικη..το νινι στην σταση ψαλιδακι στην ακρη του κρεβατιου...

Ε θα μας κανω συσταση ρε για ασεμνο περιεχομενοοοοο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...