Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

egw 40 lepta ekana eksothiseis ...o giatros mou mou eipai oti ta piga kalutera kai apo autes pou kanane mathimata :D

έτσι ακριβώς

εμένα μου είχε πει

"προετοιμαζεστε 9 μήνες για τον τοκετό και στο τέλος σας πιάνει

πανικός και δεν κάνετε τιποτα από αυτά που σας δείχνουν"

οπότε... ψυχραιμία εκείνη την ώρα και ο Θεός βοηθός"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw 40 lepta ekana eksothiseis ...o giatros mou mou eipai oti ta piga kalutera kai apo autes pou kanane mathimata :D

Εμένα πάλι μου έλεγε ότι θα με παρατήσει και θα φωνάξει άλλο γιατρό γιατί τον έβριζα και του έλεγα "Θα πεθάνωωωωωωωωωω....Βάλε με καισαρική..Δε θα γεννήσω ποτέ!!" :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:=))=))=))=))=))=)) Φαντασου.....Καλά εγώ γενικά δεν αντέχω τον πόνο...... :oops::oops::oops::oops::oops:

Όταν πλέον είχε κατέβει η Ιωάννα και με πήγαν χειρουργείο για να τη βγάλω κοιμόμουν και μου έριχναν σφαλιάρες να ξυπνήσω για να σπρώξω...Με 3 σπρωξίματα την έβγαλα, αλλά ενδιάμεσα έπαιρνα τον υπνάκο μου........ =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):@):@):@):@):@)

Ευχαριστω Θουλακι!!!Τι κριμα που παλι σε προλαβε καποια...

Μου την εστειλε η Λενα! =))=))=))=))

(εεεε....πολυ σε παω να ξερεις!)

Αφρο αν εχεις παρακολουθησει....Κ εγω δεν πιστευω οτι χρειαζεται να ξαναπας!

Βεβαια αν ειναι να πατε παρεα με τη Γωγω θα περασετε καλα!

Γωγω :lol::lol::lol::lol::lol: απιστευτη εισια!!!

θελω κ εγω μαθηματα ανωδυνου μαζι σου!!! :lol::lol:

Μαρια γεια!!!

Τρελες!!!

τι γραφετε παληηη!!!

Λοιπον ποια θα ανοιξει το επομενο;;;;;

'ποια δεν εχει ανοιξει;;;;

Αχ δεν ειμαι καλα...δεν ειμαι καθολου μα καθολου καλα

Αναστασία μου έπρεπε να είχαμε κάμερα μέσα να με βλέπατε πώς έκανα.....Αααααααν ποτέ σας δω από κοντά θα σας το περιγράψω...Αν και καλύτερα με κάνει ο Γιώργος... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το χειρουργείο το θυμάμαι...Μου πατάνε επισκληρίδιο για να με σκίσουν από κάτω, σπρώχνω μια φορά και πέφτω πίσω να πάρω ανάσα και ξαφνικά [smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif] ...Η μαία μου δίπλα μου ρίχνει σφαλιάρες και μου λέει ξύπνα, να σπρώξεις......Τελειώνουμε.... Της απαντώ "Νυστάζω...Δεν μπορώ..." Με ανασηκώνουν, ξυπνάω λίγο, ξανασπρώχνω και ξαναπέφτω πίσω....Ακούω το γιατρό να φωνάζει "Άλλη μια και βγήκε"...Δεν ξέρω πως, έσπρωξα, την ένιωσα να με χτυπά δεξιά αριστερά και να βγαίνει και έπεσαπίσω να συνεχίσω τον υπνάκο μου.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι δεν άκουσα κλάμα και ανασηκώνομαι να δω τι συμβαίνει...Βλέπω το Γιώργο να είναι μαζί με τις μαίες που της καθάριζαν τη μυτούλα και το χαζομπαμπά να μου φωνάζει είναι κούκλα..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε μην κοροϊδευετε...Μπήκα Παρασκευή στις 12 τα μεσάνυχτα, δεν κοιμήθηκα καθόλου, ταλαιπωρηθηκα τόσες ώρες και γέννησα στις 3 το μεσημέρι...... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Τι να έκανα;;;Να μην τον έπαιρνα λίγο;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε δεν υποφερεστε!!! 3 σελιδες σε μιση ωρα;;;;;;!!!!!! :shock::lol::lol:

Μαρια Ιωαννα κι εγω τις διαβασα με δοσεις και επαθαν τα ματακια μου γλαυκωμα!!!!! @-):-B

Θουλη και της Αθηνας ηταν ισχιακη η μπεμπα και γυρισε;;;; αχ μακαρι γιατι αρχισα να χανω τις ελπιδες μου τοσες εβδομαδες που ειναι με το κεφαλι πανω! :?

Καλα ρε πως αντεχεις και δεν εχεις μαθει το φυλλο;;;;Να σου πω ωσε μας το τηλ του γιατρου σου να μας πει εμας να μας φυγει η απορια και δε θα σου πουμε εμεις λεξη!!! :lol:

Το κερδισε μια με 9 δημοσιευσεις;;;;;; τη κωλοφαρδη!!!! Με το καλο μωρε η κοπελα μη γινομαι και κακια! :oops: Δε πειραζει θα παρω ενα πολυ ομορφο ροζ με πεταλουδες που εχει στο mothercare! :D Mολις τελειωσω το δωματιο της μπεμπας θα σας βαλω φωτο να μου πειτε...νομιζω γινεται πολυ ομορφο!!!! :ymblushing::x

Αναστασια ειχαμε μιλησει παλιοτερα στο σσσσ...λεμε τα δικα μας,αλλα συμμετειχα γνικα πολυ τοτε στο μαμμυ οποτε σιγουρα θα με ειχες πετυχει καπου.. ;) Κι εγω σε θυμαμαι..

Τζααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Γυρίσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω τί να σας πρωτοπω!!!!

Μου λέιψατε ρε τρελές!!!!

Και ας είδα τώρα μόλις πως ΜΟΝΟ σήμερα γράψατε 20 σελίδες!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλά δεν μπορώ να απαντήσω σε τίποτα αν και τα διάβασα γιατί γίνεται ένας χαμός στο σπίτι!!! μια φασαρία άλλο πράμα, από το πρωί και τα δύο!!!!! και τώρα ο μεγάλος γκρινιάζει!!!!

Νατάσα πες μας βρε......Να σου ζήσει και πάλι!!!!!

Τζααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Γυρίσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω τί να σας πρωτοπω!!!!

Μου λέιψατε ρε τρελές!!!!

Και ας είδα τώρα μόλις πως ΜΟΝΟ σήμερα γράψατε 20 σελίδες!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Πες τα όλαααααααααααααααααααααααααα............Σε περιμένουμε μέρες να μας περιγράψεις τον τοκετό....Η συμπεθέρα σου είναι σφίγγα..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αφού από την αγωνία μας μέχρι να έρθεις να μας τα πεις, έλεγα εγώ πώς γέννησα την Ιωάννααααααααααααα... =))=))=))=))=))=))

Μας έλειψες τρελή!!!!!! :x:x:x:x:x:x

νατασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε πες μας!!!!

παντως να ξερεις πως τοσο αγχος που ειχα για σενα δεν ειχα ουτε οταν περιμενα ποτε θα γεννησω το χουλιγκαν!!!!!!!!!

καλε ναι η παναγιωτα τι κανει?

Γεια σας !!!Τι κανετε;;;

Πω πω χαμος γινετε!!!Γυρισε και η χοουπ μήπως;;;;;

Νατασα καλως ηρθες.Αντε ρε, πες μας τπτ.

Μαρι Γωγω την ιστορια τοκετου σου γράφεις;;;; :lol::lol::lol:

Σας τη χρωσταω και εγω τη δικια μου περιγραφη.Οχι τοσο για την ιδια τη γεννα αλλα για καποια συμπτωση που θελω να αναφερω.

Κοριτσια αν μπορει καποια να μου στειλει το τηλ της Αθηνας.Δε θα την ενοχλησω.Μονο μηνυμα θα της στειλω.Δεν εχει ιντερνετ και δε μπορω να τη βρω για αυτο θελω το τηλ.

Μήπως έχει καμμιά νέα της Παναγιώτας? τι κάνει τελικά? ξέρετε? :?:

Τωρα ειδα κοριτσια οτι με ψαχνετε.Πω πω με πηραν τα ζουμια.

Πολυ ευσυγκινητη εχω γινει.Σας ευχαριστω.

Τα ιδια.Πολυ πονος.Θα δειξει.Εχω δωσει περιθωριο 2 μηνες.Μετα θα δω τι θα κανω.

NΝΑΤΑΣΑΚΙΙΙΙ..πιο πολυ απο μενα δεν περιμενει κανενας!!!

Γραψε μας τα ΠΑΝΤΑ!!!!

παναγιωτα και εσυ επισης!!!

Σε αυτο το τρενο ομως ε;;;;

καλε ειπαμε πια θα ανοιξει το επομενο;;;

η Νατασα λεω εγω...για να εχουμε ολες τους τοκετους που θελουμε...η η Παναγιωτα;;;..διαλεχτε συμπεθερες!!!

Ναι...Συμφωνώ απόλυτα με τη Χρύσα......Ή η Νατάσα ή η Παναγιώτα..... :D:D:D:D:D:D Αν και η Παναγιώτα άνοιξε το τελευταίο πριν γεννήσει.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αχ λέτε η Νατάσα να μας γράφει την ιστορία της τώρα;;;;;;; :x:x:x:x:x:x:x

Ε η Νατασα να ανοιξει!!!!Εγω σαν λεχωνα σας δινω την ευχη μου να εχετε ολες υπεροχους τοκετους και ομορφες στιγμες μη πονεμενων θηλασμων. :x:x:x

Θα ανοίξω νέο θέμα για να υπάρχει και σαν εμπειρία VBAC!!!

Τώρα ήδη γράφω!!!

Και γω συγκινούμαι....

Θα το ανόιξω εγώ το βράδυ!!!!

Τώρα γράφω...........

Και κλαίω!!!!

Κλαις παγοκολωνα μου εε?Αγαπη μου!!!

Πως να μην κλαιες?Ααααααχ!!!

Εγω θυμαμαι εκλαιγα κ με το απλο κ τυπικο "να σου ζησει" αγνωστων μελων!!

Παναγιωτα μου ολα θα στρωσουν σε λιγες μερες-βδ!Τι 2 μηνες?Να εισαι πιο αισιοδοξη

και οτι μπορουμε να σε βοηθησουμε πες!!!!

Ευχαριστω Αναστασια μου.

Προς το παρων κλαιω.Δε βλεπω καμια βελτιωση στις πληγες και απογοητευομαι.

Για αυτο θελω την Αθηνα .Να μου δώσει λίγο κουραγιο.

Επισης θελω να σας ρωτησω για τον μικρο.Χτυπαει 4ωρα χωρις να φαει.

Η θουλη και η Βίκυ μου ειπαν οτι δεν ειναι καλό. :(:(:(

Βρεχει σιγουρα 6 με 8 πάνες.Τον ζυγιζω κιολας και βλέπω οτι παιρνει βάρος .

Μεσα σε 4 μερες πήρε 170 γρ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...