Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιωτουλα μου!καλα ειναι η Αννυ!Κανει τρελλες!

Την καθε δοση επισκληριδιου την πληρωνουμε εξτρα?Επειδη ειπες τζαμπα τα λεφτα! :oops:

Χρυσα μου δεν του μιλαω βρε αποτομα η με αγενεια!Σαν να ειναι ενας θειος μου!

Τον συμβουλευω τον ανθρωπο γτ κατα τ'αλλα ειναι ενας παρα πολυ καλος παιδιατρος!

Το στυλ που μας ταιριαζει οικογενειακως!Ανετος,καθησυχαστικος κ χιουμοριστας!

Πετα τα ολα!Διαιτα!Το σπορακι θα σας τρελλανει!!!χαχαχαχαχα

Γωγουλα μου!Θα σου προτεινω μερικα πραγματα κ ας παει τζαμπα το γραψιμο! :P

Να "δεις' ως τελευταιες μερες ξεκουρασης τις μερες πριν τη γεννα.

Αν εχεις μαζι σου το μωρο στο μαιευτηριο θα ειναι ΠΟΛΥ πιο ευκολη η "γνωριμια" σας

κ θα συνηθισεις κ τα νεα δεδομενα.Θα μπορεις να εχεις 4 μερες ολες τις μαιες

να τις "τρεχεις" κ να σε βοηθαν στα παντα.Ειδικα με τις στασεις θηλασμου!

Αν πας σπιτι κ το μωρο δεν πιανει θηλη ποιος θα σε βοηθησει?κ πιστεψε με δεν αρκουν οι 6-7 θηλασμοι που θα κανεις αν δεν την εχεις κοντα!Θα ειναι χορτατη κ δε θα προσπαθει καλα...

Θα ορισεις ωρες προσελευσης επισκεπτων κ δε θα δεχτεις μα κ μου.

τις 2 ωρες που θα εχεις κοσμο θα ζητησεις να την παρουν οι νοσοκ. απο το δωματιο

πχ για να τη λουσουν κ για το...μποτε της!

Μονο την 1η μερα θα ζοριστεις λιγακι(ιιιισως) λογω κουρασης αλλα

θα την βαλεις να ξαπλωσει διπλα σου κ ολα θα ειναι οκ!

Πραγματικα στο λεω(ειδικα για το θηλασμο) ειναι η καλυτερη εκπαιδευση!Και θα

αντιμετωπισεις τα μεγαλυτερα "προβληματα" ΜΕ βοηθεια(πχ αν ψιλοπετρωσει το μεμε

κ πανικοβληθεις).Στο σπιτι μονη ειναι πολυ πιο ευκολο να πελαγωσεις!

Και για να τα γραψω αυτα εχει αδειασει 2 συρταρια σεμεδακια....α ρε μανα...

τα λεγες πως κααααπου θα χρειαστουν! :lol:

Λενα θελεις να σου πω για τον δικο μας?στο ωραιοκαστρο ειναι...

Κοριτσια το ξερω πως κανετε πλακα!

Παντα μεταξυ σοβαρου κ αστειου!

Κ εμενα δεν με πειραζει κ το βρισκω φυσιολογικο αλλα

δε θα με χαλουσε να ενθουσιαζοσασταν με οτι λεω!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω τι κανουν οι αλλες εγω προσωπικα πραγματικα εκστασιαζομαι οταν γραφεις!! ;);)

μαρεσει πολυ να σε διαβαζω!

συμπεθερα κ εγω συμφωνω πως στο σπιτι θα εισαι πιο "εξοικειωμενη" με τη μπεμουλινα αν την εχεις διπλα σου! κ για τον κοσμο πρεπει ουτως η αλλως να βαλεις ορια.. στο σπιτι δηλ θα τους αφηνεις να την πιανουν?????

εγω για να πιασει καποιος τον ανασταση το πρωτο 6μηνο τον περνουσα απο κλιβανο :lol::lol::lol::lol:

κ οταν τον επαιρναν αγκαλια ποτε απευθειας πανω στα ρουχα

αλλα σε πανα φανελα! ;)

Αναστασία ξέρω ότι θα με βοηθήσει πολύ αυτό στο θέμα του θηλασμού...Εξάλλου, έχω ακούσει ότι εκεί οι μαίες στηρίζουν πολύ το θηλασμό....

Στο θέμα των επισκέψεων επειδή ξέρω ότι το πρόβλημα θα είναι το σόι του άντρα μου, έχω αρχίσει και του τα λέω από τώρα... :-@:-@:-@:-@ Και αναγνωρίζει ότι έχω δίκιο κλπ κλπ κλπ.... :D:D:D:D:D:D

Στο θέμα της κούρασης στην Ιώαννα την π΄ρωτη μέρα ήμουν χάλια....Αφού με ρώτησαν οι μαίες αν ήθελα να μου τη φέρουν τη νύχτα να τη θηλάσω και εγώ είπα όχι... :oops::oops::oops::oops:

Και δεν πήγαν χαμένα αυτά που είπες...Τα κρατώ και ελπίζω να τα εφαρμόσω... :D:D:D

Αφρο μια χαρά οι τιμούλες.... :D:D:D:D Θα καλύπτει και το ταμείο ή δίκλινο ή μονόκλινο οπότε τη διαφορά θα πληρώσω για λουξ....Θα βάλω λυτούς και δεμένους τον Απρίλη να έχουν ένα λουξ reserved για να βρω... =))=))=))=))=))=))=))

Κορίτσια στο θέμα του "σχολιασμού" που λέτε εγώ θέλω πάντα να μιλάω σε όλες, αλλά τις περισσότερες φορές δεν τα θυμάμαι όλα.... :oops::oops::oops: Οπότε σχολιάζω αυτά που μου έκαναν περισσότερη εντύπωση.... :oops::oops::oops:

Αφρο επίσης σου κάνω μουτράκια επειδή σπάνια με σχολιάζεις.... :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol: Επίσης, δε μου είπες....Τους ξέρεις αυτούς τους δυο γιατρούς;;;;; :roll::roll::roll: Και σου κάνω και μια πρόταση επίσημη ενώπιον όλων των κοριτσιών..... :oops::oops::oops::P:P:P Θες να πάμε μαζί να κάνουμε μαθήματα ανώδυνου;;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D Αν και δε νομίζω ότι θα αντέξω χωρίς επισκληρίδιο.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσα-Lovie που είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Περιμένω νέα σου όοοοοολη μέρα!!!! :D:D:D:D:D

Ουφ τελειωσα....μου βγηκαν τα ματια! @-)

Αφρο οντως εντελως ηλιθια αυτη που ελεγε για το Ελενας!!!!!! :evil: Αν ημουν Αθηνα εκει θα γεννουσα με τα χιλια!!!!!! Δυστυχως εδω ειναι μονοδρομος.... :( Παντως αυτη τη φορα λεω να παω σε οικονομικη θεση(6κλινο αλλα τα κρεβατια ειναι 2-2-2 με τουαλετα ανα 2 και τα χωριζει τοιχος με ενα ανοιγμα οσο η πορτα)..Ωραιο το μονοκλινο που ειχα τη πρωτη φορα αλλα τοσα λεφτα για 3 μερες ρε γαμωτο;;;; Βεβαια ειμαι και λιγο περιεργη και μπορει να μου παιξουν τα νευρα οι επισκεπτες των αλλων...Παντως το μωρο αυτη τη φορα θα το εχω μονιμως διπλα μου κι αν μου πει κανεις κατι να παει να κουρευεται!!!! Που ξερω εγω αν ο ΑΛεξ δε μου εβγαλε τετοιες υστεριες επειδη τον ειχαν παρατιμενο στη θερμοκοιτιδα(τον εβαλαν για 2 μερες γιατι λεει ηταν 2.500κλ μονο !!!μαλακιες για να μου τα παρουν τον εβαλαν!!!:evil: ) με τετοιο χαμο που γινοταν τοτε(ειχαν πολλα μωρα)!!!πηγα το ιδιο βραδυ και τον ειδα να ουρλιαζει και του ειχαν βαλει και πιπιλα!!!!σε νεογεννητο!!!!! :evil::evil: Εκαναν πολλες μαλακιες και τωρα θα τους κοψω το κωλο αν ξανακανουν τα ιδια!!! :evil:

Παντως Αφροδιτη και Αργυ κι εγω σας διαβαζω οπως ολες αλλα ξεχναω ρε γαμωτο με τοσα που γραφονται...παντως Αφρο εγω σου ειχα πει οτι πολυ μου αρεσε που εγραφες ελληνικα! :D Παντως κι εγω ειμαι λιγο παραπονιαρα... :-p

Χρυσα μου γιατι πουλακι μου τετοια αγχος κι απο τοσο νωρις;;;;Ολα τελεια θα πανε θα δεις!!! :-* Και σταματα να κανεις δουλειες πια!!!! :D σου το ελεγα και τοτε που μιλουσαμε!!!! Ενταξει τα βασικα για τις αλλεργιες του Χριστοφορακου,αλλα εσυ νομιζω το παρακανεις...μη κουραζεσαι χωρις λογο κοριτσακι η ζωη ειναι μικρη!!! ;) Ημουν κι εγω υστερω με το σπιτι προ Αλεξ εποχη αλλα τωρα λεω δε γαμιεται που θα χανω ολη τη μερα να καθαριζω;;;Ενταξει μη βγαλουμε και σκουλικια αλλα οχι πολλα πολλα! ;)

Με το θεμα της μαρινιως παντως εγω πολυ γελασα!!!Βρε αφηστε την να νομιζει οτι μας δουλευει! Κι οπως ειπε και η Σισσυ ηταν μια αφορμη να τα ξαναπουμε μερικες μερικες που ειχαμε χαθει!! ;)

Με το θεμα παιδιατρος κι εδω χαλια τα πραγματα κοριτσια...καλα για καποιον που θα γνωριζει και θα μπορει να με βοηθησει με το θηλασμο,δε παιζει να βρω!!! Τη τυφλα τους ξερουν ολοι!!! :x Θελω απλως να ειναι καλος στο ιατρικο κομματι και τα υπολοιπα τα διαβαζω απο βιβλια,νετ,εσας,εχω βρει και μια συμβουλο θηλασμου εδω...ειδομεν ελπιζω να τα καταφερω αυτη τη φορα... :?

Α Λενα....χχχχχχφφφτουουου σου!!!!! μη ξεχνιομαστε... :lol::lol::lol:

http://www.hospital-elena.gr/klinikes/psyco.html

ναι καλε παμε .

πρεπει να παρουμε τηλ να κλεισουμε ραντευου .

για τουσ γιατρος εχω διαβασει στο παρενσ ,τωρα γινετε ενασ χαμοσ εδω οταν μπορεσω θα σου βαλω σελιδεσ .

ναι αναστασι πες μου για τον δικο σας!!! θα παω να κανω μια επισκεψη!

καλε χρυσαααα χαλαρωσε!!! απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!

καλε ναι κ εγω πως κ πως περιμενω να μπει η νατασα!!!!!!!!!

Γωγω εχεις πολυ γελιο βρε σουργελο!!!!! :lol::lol::lol::lol: Πολυ μ'αρεσει ετσι που τα λες!!!!! :lol::lol::lol:

Παντως αν και συμφωνω οτι ειναι λιγο κουραστικο να εχεις το μωρο συνεχεια διπλα σου ειδικα τη πρωτη μερα,θελω οπωσδηποτε να το κανω για τους λογους που ειπαν η Αναστασια και τα κοριτσια κι επειδη τη πατησα με τον Αλεξ και δε θελω κανεις αλλος να ασχοληθει με το μωρακι μου αυτη τη φορα!!! ;)

Εγω θα κανω το πειραμα να ξεκινησω χωρις επισκληριδιο κι αν τα βρω πολυ σκουρα θα ζητησω να μου κανουν!

Κι εγω θελω να ερθω στα μαθηματα αλλα μου πεφτετε κοματακι μακρια... :cry:

Μα τι εγινε με το διαγωνισμο εμαθε καμια;;;

Γωγω νομιζω(διρθωστε με αν κανω λαθος) πως τα μαθηματα ανωδυνου δεν

ειναι ντε κ καλα για να πας χωρις επισκληριδιο!

Προσωπικα με βοηθησαν(τα εκανα πριβε με τη θεια-μαια μου) για να ξερω

τι συμβαινει(πχ οταν εμπεδωθει το μωρο,που ειναι ο τραχηλος κλπ)

αλλα πιο πολυ απο ολα οι ανασες!Συγκεντρωθηκα κ πηγαν ολα τελεια κ

ας ειχα κανονικα τους πονους την τελευταια ωρα!

Να τα κανεις κ να εξασκηθεις στις ανασες!Και φυσικα στο μπιρι μπιρι για το σοι του αντρουλη σου!(δε σε φοβαμαι "το'χεις" :lol: )

Α!!!Ξεχασα να βαλω φατσουλες οταν ελεγα για το γιατρο μας!Φυσικα κανω πλακα πως τον διδασκω!

Βεβαιως του τα λεω κ θα του τα λεω αλλα εκεινος ειναι ο επιστημονας! ;)

Απλα σε αυτο το θεμα ξερει λιγοτερα απο μενα γτ δεν εχει την εμπειρια! :D

Λενακι εισαι τρελλοκομειο!!!!!! :lol::lol: Ακου εκει εξτασιαζεσαι!χαχαχααχαχαχ

Με ανεβασες φιλη μου!Θελεις να σου πω για τον γιατρο στον καφε ή βιαζεσαι?

επισηςεχεις γραμμενη την συνταγη σου σε ηλ μορφη?θελω να συγκρινω κ να δω ποιια

θα κανω αλλα που να ψαχνω στη σελ 41??? :oops:

Τινια σε θυμαμαι αλλα απο που σε θυμαμαι?!Εννοω...δεν ξερω αν τα εχουμε ξαναπει

ή αν απλα σε θυμαμαι μεσα στο φορουμ!

Με το καλο η μπεμπα σου!

α τονια κ η αθηνα μεχρι που μπηκε στο μηνα της ειχε το κεφαλι κατω..

αλλα μετα γυρισε...

οποτε μη χανεις τις ελπιδες σου...

ακομα μια ωρα..εφαγα κ το τεταρτο μελο :D

αφρο κ γωγω αν ειναι δωραν τα μαθηματα ρε μη χανετε τη ευκαιρια..οτι αρπαξετε..οτι αντεξετε :?

οχι αναστασι δε βιαζομαι... θα τα πουμε στον καφε καλυτερα!!!

να εχουμε κ κατι να κουβεντιασουμε γιατι θα με βαρεθεις τοσες ωρες που θα στρογγυλοκαθισω!!! :lol::lol::lol:

να στη στειλω σε μηνυμα στο φεις??

δεν τη βρηκα απο ιντερνετ ειναι απο εναν τσελεμεντε! :D

ναι καλε καντε τα μαθηματα... βοηθανε πολυ φανταζομαι!!!

αν κ εγω δεν ειχα κανει αλλα οι μαιες με ειχαν βοηθησει παρα πολυ εκεινη την ωρα!! αλλα ειμαι κ πολυ εξυπνη, πιανω πουλια στον αερα, μην το παραβλεπουμε αυτο :lol::lol:

θουλη προσεχε μη σκασεις! 4 μελομακαρονα1!!!

εσυ γιατι δε με φτυνεις???

καλε καντε κατι να γκαστρωθω να ησυχασετε απο τη γκρινια μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι καλέ...Η άλλη κοπέλα θα είναι η κυνηγημένη που είχε φύγει με το αμόρε της και το μωρό στο Παρίσι.... :lol::lol::lol::lol::lol: Μου διαφεύγει το ονοματάκι της.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευσηΠαράθεση ArgiRe: Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

από Argi » Πέμ Δεκ 30, 2010 8:14 pm

Βασιλόπιτα της Λένας:

υλικα

1.5 κουπα ζαχαρη

1 κουπα βουτυρο (λιωμενο)

3 κουπες αλευρι

5 αυγα

1 κεσεδακι γιαουρτι

3 κγ μπεικιν παουντερ

2 κουταλιες ξυσμα λεμονιου η 3 πορτοκαλιου

ανακατευω το αλευρι με το μπεικιν κ το ξυσμα

χτυπαω το βουτυρο κ τη ζαχαρη 5' στο μιξερ

ριχνω το γιαουρτι κ ανακατευω καλα

ριχνω κ τους κροκους

εχω ανακατεψει τα ασπραδια να γινουν μαρεγκα

κ ριχνω λιγη μαρεγκα λιγο αλευρι μεχρι να τελειωσουν

αδειαζω σε βουτυρωμενη φορμα και ψηνω για μια ωρα στους 190

οταν το βγαλω αφηνω 5΄πριν ξεφορμαρω

αλειφω την επιφανει με λιγο βουτυρο κ πασπαλιζω με αχνη ζαχαρη η διακοσμω οπως αλλιως θελω

εγω βαζω μιση μαυρη μιση ασπρη ζαχαρη

οσες το κανετε ελπιζω να σας αρεσει!! ειναι η αγαπημενη μου συνταγη βασιλοπιτας και παντα την πετυχαινω! ειναι πολυ ευκολη! απλα δε θελει ανοιγμα κλεισιμο η πορτα του φορνου γιατι αν χτυπησει η πορτα μπορει να "κατσει

χαχαχαχαχαχα τη χοουπ λες???

ε μαααα το βρηκαμε τωρα κ κατηγορουμε την ερμη τη μαρινιω!!1

ειναι κ εγκυος δεν κανει να τη γλωσσοτρωμε κ να τη συγχιζουμε!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μπα σε καλο μας..

μαριαιωαννα νιωθω συγκινημενη που τα καταφερες!!!

εγω δεν υπηρχε περιπτωση να κατσω κ να διαβασω τοσες σελιδες!!

θουλη εισαι πραγματικα πολυ καλη..

αλλα κ εγω η ιδια βαριομουν να κατσω να την ψαξω!!

κ εκατσα κ της την εγραψα στο φεις :mrgreen:

σαν δευτεροτοκες ομως κατα ποσο τα χρειαζομαστε τα μαθηματα ...αφου ξερουμε και γεννησαμε :roll:

Και τι έγινε καλέ;;;;Εγώ από τύχη το έβγαλα το μωρό...Δεν ξέρω πως...Δε θυμάμαι..Φώναζα και πονούσα πολύ από κάτω....Στον ποπό μου... :oops::oops: Η Ιωαννίτσα ήταν πολύ ψηλά και έσπρωχνα 2,5 ώρες η κακομοίρα...Να φανταστείς πέρα από το γιατρό μου και τη μαία μου, είχαν έρθει άλλες 2, εκ των οποίων η μια η προϊσταμενη.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Φαντάσου τι έγινε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ενώ αμα έχω κάνει τις ασκησούλες μου και τις αναπνοούλες μου ΙΣΩΣ τα εφαρμόσω αυτά την ώρα της γέννας και να μην ταλαιπωρηθώ τόσο.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Λες να μας διώξουν αν πάμε;;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...