Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

Παντως μ'αρεσει που κανενας δεν ασχολειτε!!

ε μα πια...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ έχω προσέξει ότι κανείς δεν ασχολείτε με αυτά που γράφω!!!! σαν την Αφρο και τα δικά της κανείς δεν τα διαβάζει!!!! αυτό έχω προσέξει!!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρε γλωσσοκοπανες ποοοοσαααα ειπατε;;;;; :o

Τα μισα διαβασα και λεω να γραψω πριν τα ξεχασω(που ηδη τα εχω αλλα τελος παντων)... :?

Καταρχην να πω οτι κι εμενα μου σηκωθηκε η τριχα με τους γνωστους σου Λενακι που κλειδωσαν το κοριτσακι!!!!!! :-o Αντι να ψαξουν το βαθυτερο αιτιο....Τι να πω..Λυπαμαι πραγματικα οταν ακουω κατι τετοια...Και γιατι πεσαν να σας φανε με τον παιδοψυχολογο;;;ειναι ντροπη να αντιληφθεις οτι υπαρχει καποιο προβλημα που χρειαζεσαι βοηθεια για να το λυσεις;;;;

Οταν ο Αλεξ ηταν 4 μηνων περιπου πηγα και μιλησα με μια γνωστη μου παιδοψυχολογο γιατι κοντευα να τρελαθω με τη συμπεριφορα του ...εμενα απο τη στιγμη που γεννηθηκε εκλαιγε ασταματητα μερα νυχτα,δε κοιμοταν πανω απο 20' και πουθενα,ηθελε να τον εχω μονο ορθιο στον ωμο και να πηγαινω πανω κατω κι αν εκανα οτι παω να κατσω ουρλιαζε σαν υστερικο,δε μπορουσα να παω πουθενα μαζι του,δεν ηθελε αγκαλια,δεν ηθελε στο κρεβατι μας,δεν ηθελε να θηλασει και ουρλιαζε οταν εκανα να τον βαλω στο στηθος(ουτε η συμβουλος θηλασμου δε μπορεσε να με βοηθησει σε αυτο)...Μιλαμε μια τραγικη κατασταση που με εφτασε σε ορια παραφροσυνης!!! :(

Αυτο το κοριτσακι και μονο που ηρθε ενα μωρο στο σπιτι και στη ζωη του εχει αλλαξει ολη τη κοσμοθεωρια του και ισως εχουν γινει κι αλλες αλλαγες(πχ να ξεκινησε παιδικο,να πηγαινει στις γιαγιαδες πιο συχνα,να του αλλαξανε κρεβατι και να δωσανε τη κουνια στο μωρο κτλ)!! Οι γονεις του πρεπει να βρουν το τροπο να το κανουν να νιωσει ασφαλη στα νεα δεδομενα

Αργυ κι εγω εχω ακουσει διαφορα για τη νταντα κι εχω δει και καποιες φασεις που δε συμφωνουσα καθολου! Στο θεμα υπνου ομως ειχα δει κατα καιρους να εφαρμοζει πολλες μεθοδους που ειχα διαβασει και αλλου και ειχα διδαχτει και στη σχολη μου,απλως αυτο που νομιζω οτι πρεπει να κανει ο καθε γονιος ειναι να "ακουσει" το παιδι του και φυσικα να συμφωνει και με τη δικη του ιδιοσυγκρασια κι εκεινο θα του δωσει να καταλαβει ποια ειναι η πιο καταλληλη μεθοδος που πρεπει να υιοθετησει...επισης οτι η καθε μεθοδος πρεπει να εμπλουτιστει με συναισθημα και αγαπη που το παιδι εισπρατει αμεσως(γιατι δεν ειναι ρομποτ) και να εχει μεν μια ελαστικοτητα,αλλα να ειναι σταθερη! κι οπως ειπες κι εσυ γενικα να υπαρχει σταθεροτητα στα ωραρια και στην ιεροτελεστια γιατι ετσι με το να ξερει τι ακριβως θα γινει καθε φορα του δημιουργει αισθημα ασφαλειας! ;)

Εγω πχ σαν ιδιοσυγκρασια ανθρωπου και με αυτα που εχω διαβασει δε θα ηθελα να κοιμαται μαζι μας ο Αλεξ καθε βραδυ,αλλα θα ηθελα πολυ να ερχεται τα πρωινα να χουζουρευουμε αγκαλιτσα ή καποια βραδια που ειναι πχ αρρωστος...εκεινος ομως επ ουδενι το σκατιαρικο!!! :lol:

Καρολ κι εσενα σου εκανε νουμερα η μικρη ε;;; οπως καταλαβες υπαρχουν και χειροτερα! :crazy::lol:

Θουλι εχω παρει ηδη 11κλ κι εχω τουλαχιστον 3 εβδομαδες μπροστα μου οποτε το 13αρι νομιζω θα το πιασω!!! :cry: Στον Αλεξ ειχα παρει 10-11 συνολο και τα εχασα τους 3 πρωτους μηνες με τετοιο παλουκι που εφαγα!!! :lol:

Ερη ζηλευω!!!! Τι τελεια γειτονια!!!!! :-bd Ο Κωστας θα τρελαθει εκει θα δεις!!! :D

Γωγω ειναι και η Ιωαννα αρρωστουλα;;; περαστικα σας κι εσας.. :( Μα ελεος πια με αυτες τις ιωσεις φετος! :evil:

Παω να διαβασω και τα υπολοιπα... :-B

πολυλογουδεςςςςςςςς ξαπλωσα για μια ωρα και πηρε το στομα σας φωτια :lol::o:o

εγω τον ταλιμπαν τον γεννησα στο λητω...εχω να πω τα χειροτερα :twisted::twisted::twisted:

τον ιασονακο μου τον γεννησα στο ιασω και εμεινα παραπανω απο ευχαριστημενη....αλλα δουλευω στον ομιλω ιασω οποτε ειναι λογικο να περασω πολυ καλα...και το τριτο πρωτα ο θεος στο ιασω θα παω ;) οσο σκεφτομαι το πρωινο μου τρεχουν τα σαλια :D

γωγουλα εγω τον ιασονα τον ειχα συνεχεια μαζι μου...μια χαρα ητανε..τον επερνα μονο για να τον αλλαξουν και για να τον δει ο παιδιατρος...

εγω ξαναλεω οτι η μαρινιω ειναι πολυ μεγαλη κα.....τεσπα....ελα ρε σες δεν μπορεις να δεις αν η τιτινα και η μαρινιω ειναι το ιδιο ατομο;;;;ουτε η λενα;;; :roll::oops:

κοριτσια και εγω θελω κοριτσακι... :oops: αλλα πανω απο ολα γερο να ειναι

Η λενα μπορει.

Εγω μπορω μονο αμα κανει ακαποιος αναφορα στα μινηματα της και η αναφορα ερθει σε μενα και μπορω να δω το ΙΡ απο τον πινακα ελεγχου συντονιστων...

το θεμα ειναι πως..πχ..εγω απο το σπιτι μου μπαινω με διαφορετικο ΙΡ και απο το γραφειο με διαφορετικο..οποτε αν και η ιδια χρισημοποιει κενενα ιντερνετ καφε...καταλαβενετε

παιδια νυσταξα σημερα..πωπω..πολυ νυσταξα ομως!!!

Τονια μου ειδες που σε προλαβα!!!

φιλακια στον Αλεξ....

Αρτζι και Αφρο εγώ πάντως σας διαβάζω πάντα με ενδιαφέρον..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρζτι πέρα από τον αποκλειστικό θηλασμό πραγματικά δε μου αρέσει καθόλου η ιδέα του να έχω το μωρό δίπλα μου στο μαιευτήριο και θα σου οω τους λόγους....Πρώτον, αν είμαι κουρέλι μετά τη γέννα όπως ήμουν στην Ιωάννα (από την εξάντληση), δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να τη φροντίσω...Είναι οι τελευταίες ημέρες ξεκούρασης που έχω.... :oops::oops::oops::oops: Δεύτερον και σπουδαιότερο, θα έρθει κόσμος να με δει και θα έχω το πλασματάκι μου εκεί να γεμίζει μικρόβια;;;;;; :shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil: Να υπενθυμίσω ότι στην Ιωάννα τα πεθερικά μου ήταν εκεί όοοοοολη μερα... :evil::evil::evil::evil: Κατά τις 9-10 η ώρα έφευγαν από το μαιευτήριο..... :evil::evil::evil::evil::evil: Βέβαια τώρα έχω αρχίσει και λέω στον άντρα μου ότι δε θέλω να έρθει κανείς στο Έλενα για να μην μου κολλήσουν τίποτα το μωρό κλπ κλπ.... :roll::roll::roll:

Αφρο να σε ρωτήσω κάτι;;;;;Έχεις δει τα δωμάτια στο Έλενα;;;;; :roll::roll::roll: Εκτός από λουξ υπάρχουν και σουίτες;;;Ξέρεις τιμές;;;Για πες.... :lol::lol::lol::lol:

Τόνια το Ιωαννάκι είχε ίωση..Και κόλλησα κι εγώ!!! :cry::cry::cry::cry:

Εσύ καλά;;Μια χαρά είναι τα κιλά σου ρε...Θα τα χάσεις πάλι αμέσως.... ;););)

Καλέ δεν ξαναμπήκα να δω το θέμα με τη Μαρινιώ...Τι έχει γίνει;;;Μωρή Χρύσα μην ασχολείσαι....Αξία της δίνεις... :twisted::twisted:

Γιώτα και εμένα μου έχουν πει αν και δε δουλεύω στο Ιασώ να πάω να συζητήσουμε την τιμή, αλλά πόση έκπτωση να μου κάνουν πια;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα δεν υπαρχει να θυμαμαι ολα αυτα που λετε!!!!εχω αλληθωρισει η γκαστρωμενη!!!! @-)

Μ'αρεσει που ρωτας Αργυ εσυ που εισαι(καλα πεθανα στο γελιο με την απαντηση της Αφροδιτης :lol::lol:)..Που να σας θυμαται καλε κανεις τοσες που ειστε και τοσα που λετε;;;; :o:lol:

Γωγω κι εγω ελιωσα με τη κορη σου!!!!!! :x:x:x Λες να μου κανει κι εμενα η μπεμπα τετοια και να το χασω τελειως;;;;;; 8-}:x Περαστικα σου κι εσενα κοριτσακι κι ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο τωρα που εισαι και εγκυος... :? Παντως κι εγω αν αρρωστησει ο Αλεξ το ιδιο λεω,να μπορουσα να παρω εγω την αρρωστια γιατι δε μπορω να τον βλεπω να ταλαιπωρειται! :cry:

Αντε Καρολινακι βαλε κι εσυ μπροστα το 2ο αφου το θελεις να γεμισουμε σπορακια! ;) Μολις ομως ανακοινωσει την εγκυμοσυνη της η Λενα γιατι αλλιως θα σου παιξει!!!! :)):)):))

Α με το θεμα της επισκληριδιου,λεω να δοκιμασω κι εγω χωρις αυτη τη φορα(αν δε παω για καισαρικη ετσι που ειναι ισχιακη η μπεμπα) γιατι ουτως η αλλως στη πρωτη εφαγα ολους τους πονους και μαλιστα τεχνικους που ειναι χειροτεροι και μετα μου εκαναν επισκληρ.! :o Αλλα ελα που δεν εκανα διαστολη και δε μπορουσαν να μου κανουν...Αφου ειχα φτασει σε σημειο να παρακαλαω το γιατρο να μου κανει καισαρικη!!!!Ευτυχως που ειναι υπερ του φυσιολογικου ο ντοκτορακος μου και τη γλιτωσα....28 ωρες γεννουσα!!!!!! :shock::shock:

Συνεχιζω το διαβασμα....

Καλησπερα σας!

Γραψατε παρα πολλα!Μπραβοοοο!!!

Λενα συμφωνω σε οσα ειπαν τα κοριτσια για τους γνωστους σου...

Τους θεωρω απανθρωπους αν κ κρινω μονο απο αυτα τα λιγα που μας λες!

Ξερετε τι θα ηταν πολυ δικαιο?

Να υπηρχε στανταρ επομενη ζωη και να ειμασταν εμεις τα παιδια των παιδιων μας

και να μας φεροντουσαν ΑΚΡΙΒΩΣ οπως εμεις!

Τοτε θα καταλαβαιναμε τι πρεπει κ τι δεν πρεπει να κανουμε

και το αν πειραζει ή δεν πειραζει το καθετι στην ψυχολογια ενος παιδιου....

Αφρο κ Αργυ εσεις σχολιαζετε παντα τις αλλες?

Ρωταω εντελως φιλικα!

Εγω για αυτο το λογο σταματησα να γραφω πολλα-πολλα για την μικρη μου...

Γτ δεν με πειραζει να με αγνοησουν οταν λεω αστειακια κ σαχλαμαρες αλλα

με πειραζει αν αγνοησουν λεγομενα για την Αννυ...ΔΕΝ παραπονιεμαι...Απλα

αναφερω οτι οι περισσοτερες θεωρουν οτι ειναι φυσιολογικο να μην διαβαζουμε τα παντα κ να σχολιαζουμε συνηθως μονο αυτες που μας...μιλανε! :?;)

Κοριτσια οσες κανατε τη βασιλοπιτα πειτε μου βαλατε 250γρ βουτυρο?επειδη ειχε διαφορες συσκευασιες!

Γωγω περαστικα σας!

Ναι η Νατασα θα επιστρεψει σπιτι σημερα...Μαλλον ειναι ηδη εκει!

Α!!!

Γιατι ψαχνετε παιδιατρους που να ειναι σωστοι στα θεματα θηλασμου οσες εχετε ηδη θηλασει??? :?

Εγω οσο ημουν ασχετη,τον ρωτουσα,...τωρα πια απλα του διδασκω μαθηματα ! :lol::lol::lol::lol:

Ειναι σαν παιχνιδακι που παιζουμε κ γελαμε!Εκεινος λεει τα δικα του κ εγω απανταω "Γιατρε μου!Σας εκτιμαω τοοοοοοοοοοοσο πολυ αλλα μην τα λετε αυτα...Κανετε λαθος κ ειναι κριμα!"Κ μετα του λεω τα επιχειρηματα μου!Κ εκεινος στο τελος λεει "καλα-καλα κανε οτι νομιζεις"!Ολα οκ δλδ! :P

Μεχρι την υποβολη γραψατε κ αλλα ομως δεν προλαβαινω!

Γωγω θα σου πω αν θελεις τι μπορεις να κανεις για αυτο που λες(μωρο στο δωματιο)

κ στο υποσχομαι πως θα το καταευχαριστηθεις

γωγω σε πληροφορω οτι εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες στο ιασω....εχεις δει καθολου τι γινεται;;;

οσο για το ελενα ειχα κανει ενα εξαμηνο απο την σχολη μου εκει...καλο ειναι...επισης εχω δει το λουξ και ειναι πολυ καλο το χρεωνουν 200 ευρω την ημερα..αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχει....

τωρα γι αυτο που λεγατε πριν οτι αν παθει κατι το παιδι θα το πανε στο ελενα κανετε λαθος...θα το πανε σε καποιο παιδων....επισης να πω οτι επειδη εχω εμπειρια απο εντατικες μπορω να πω οτι το μητερα διαθετει απο τις πιο αρτιες...εγω προσωπικα εμεινα πολυ ευχαριστημενη....και απο τον χειρουργο που ηταν τελειος αλλα και απο το προσωπικο...

ειχα την επιλογη να το παω και στο παιδων αλλα προτιμησα το ιδιωτικο...

ρε κοριτσια για την επισκληριδιο εμενα την πρωτη φορα δεν με επιασε καθολου τσαμπα τα λεφτα δηλαδη και την δευτερη ημουν οκ...καταλαβαινα ποτε επρεπε να σπρωξω και αισθανομουν μια χαρα τα ποδια μου...

αναστασια μου :x:x:x:x τη κανει η τσαχπινα σου;;;;

καλε γωγω σηγα μην ασχολιθω...

εγω απλα διαβαζω και διαπιστονω,...

τομαρα της μπηκε και στο μηνα της...κυρια μου στον 8ο θα ησουν αμα εμενες τον Ιουνιο λεμεεεεεε..

μα ποσο χαζες θεωρει οτι ειμαστε...τσσσσ...

τεσπα...

Πειναω...

και φαη μεγειρεμενο δεν εχω..

θα κανω καμια μακαροναδα...

πρεπει να παω για ψωνια γιατι προχτε ςπου καθαρισα το ψυγειο πεταξα πολυ πραγμα και αδειασε..

τωρα ηρθε η ωρα να καθαρισω το ντουλαπι με τα τροφημα και τα πατερ..

μη γελατε καθολου..δεν μπορω σας λεω...το σπιτι θα γινει πιο μινιμαλ και απο το νεο μουσειο ακροπολης...ολα με ενοχλουν ολα μου μυριζουν

Ανασταση μου...εσυ θα τον κανεις να γινει συμβουλος θηλασμου...χαχαχαχα

χαχαχα..μηλαμε πεθανα!!!..ετσι του μιλας ρε;;;;..τστστ..καλα σε εκοψα για αντιπαθητικη κοντη και ασχημη!!!!

Πως ειναι η Ταχπυναννυ;;;;

Αμαν μωρή Αφρο πες τιμές αφού τις ξέρεις...Που να κάθομαι να ψάχνω;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted: Επίσης τους ξέρεις αυτούς τους δύο γιατρούς που είπα;;;;;Τον Φαρμακίδη και τον Καπελάκη;;;;; :roll::roll::roll:

Αναστασία για πες πως θα περάσω καλά με το μωρό στο δωμάτιο..... :lol::lol::lol:

Γιωτάκι ξέρω ότι της έχουν ρίξει πάρα πολύ όμως και πάλι είναι ένα 2.000 στο νερό....Για το Έλενα έχω περίπτωση φίλου που δεν είχε πιθανότητες να ζήσει και έμεινε στο Έλενα πόσους μήνες στην εντατική και τα κατάφερε...Πρόωρο στις 25 εβδομάδες βάρος 400-450 γραμ... :o:o:o Και έζησε η ψυχούλα..Βέβαια έχει προβλήματα αλλά οφείλονται στην πρωορότητα..... :roll::roll::roll::roll::cry::cry::cry::cry:

ρε κοριτσια για την επισκληριδιο εμενα την πρωτη φορα δεν με επιασε καθολου τσαμπα τα λεφτα δηλαδη και την δευτερη ημουν οκ...καταλαβαινα ποτε επρεπε να σπρωξω και αισθανομουν μια χαρα τα ποδια μου...

αναστασια μου :x:x:x:x τη κανει η τσαχπινα σου;;;;

Γιωτάκι στο Ιασώ δουλεύεις;;;Αν ναι, να σου πω μήπως ξέρεις τον γυναικολόγο μου και τη μαία μου...Αχ πολύ στενοχωριέμαι που θα τους χάσω... :cry::cry::cry:

αναστασι μου θελω να βρω εναν παιδιατρο που να μου δινει κουραγιο.. δεν ξερω..

ενιωθα τοσο ασχημα οταν ηταν μικρος ο αναστασης που τους μιλουσα για το θηλασμο και μου ελεγαν οτι ειναι αχρηστος...

κ σε αυτη που παω τωρα μου ειχαν πει οτι προωθουσε πολυ το θηλασμο..

δεν το ξερω προσωπικα γιατι οταν ειχα παει σαυτη ο χουλιγκαν δε θηλαζε.,..

τεσπα, θα δω, το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα ξαναπαω σε αυτη

αυτη γενικοτερα δε με εμπνεει εμπιστοσυνη, απλα αυτο που μου ειπαν τα παιδια ηταν η σταγονα..

εγω θα εχω εσενα να με βοηθας στο δευτερο!

εγω προσωπικα αν θελω να διαβασω καποιον τον διαβαζω κ ας ειναι κ γκρικλις

ουτε εμενα μου δινουν σημασια αρκετες φορες αλλα εγω συνεχιζω να μιλαω :lol:

μην ξεχνιεστε και σταματησετε τις φτυσιες!! :mrgreen:

Αφρο κ Αργυ εσεις σχολιαζετε παντα τις αλλες?

Ρωταω εντελως φιλικα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: και εγώ τελείως φιλικά το είπα!!!! ;)

σιγά μην παρεξηγηθώ!!!! :roll::roll::roll:

είμαστε πολλές και αδύνατο να αναφερόμσατε στην καθεμία ξεχωριστά....και επίσης αυτό που δεν μου πολυαρέσει είναι όταν κάποιος λέει: "δεν θα σχολιάσω τίποτα από αυτά που γράψατε", απλά δεν μου αρέσει ο τρόπος, ακούγεται σαν υποχρέωση (πάντα άποψή μου!!!)

η η συνταγή της Λένας έλεγε 225γρ, το βούτυροήταν 250 αλλά έβαλα 225!!!

γωγουλα δουλευω στο ιασω general..στην γενικη κλινικη....

για πες ποιοι ειναι μπορει και να τους ξερω ;)

Ο γυναικολόγος μου είναι ο Κων/νος Σύλλας και η μαία μου η Αθανασία η Σαλμά...Εκπληκτική η Αθανασία!!!!!! :x:x:x:x

Στο Ιασώ General είναι ο ογκολόγος που κούραρε τον μπαμπά μου, ο κ. Χριστοφυλάκης και ένας ξάδερφος του άντρα μου-πλαστικός που θα μου φτιάξει τις ραγάδες όταν τελειώσω από τις γέννες.... :lol::lol::lol::lol::lol: Ο Γιώργος ο Αραβανής....

ουτε εμενα μου δινουν σημασια αρκετες φορες αλλα εγω συνεχιζω να μιλαω :lol:

μην ξεχνιεστε και σταματησετε τις φτυσιες!! :mrgreen:

συνέχισε συνέχισε :lol::lol::lol:

καλέ να σε φτύσω και εγώ? ποτέ δεν ξέρεις!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::?:?

καλα καλε..ολες μας μας γραφουμε ωρες ωρες..τι να κανουμε..ετσι ειναι το μαμι...

ειπαμε γραφουμε το κοντο μας και το μακρι μας..ε πεφτει και κανενα σοβαρο ωρες ωρες.. να μη ξεχνιομαστε

καλε λενα..τωρα πλεων εχεις γινει εξπερ στο θηλασμο..

εφου και εγω που δεν πολυπιστευα πως θα καταφερω να θηλασω το δευτερο ειμαι πλεων σηγουρη πως θα τα καταφερω..

και να μη ξερω κατι- που σηγουρα δεν ξερω- εχω εδω ποσες..ουυυ..νατασουλα Αργη Γιωτα...Νατασα Θου..ολες θηλασαν και τα δευτερα...σσσσ..τωρα...εχω τις καλυτερες ....χιχιχιχ..αλαλ φυσικα δε θα κανω αυτα που μου λενε..θα κανω του κεφαλιου μου και μετα θα κλαιγομαι..μα γιατι δεν εχω γαλα;;;;;;;

Ο οδυσσεας ελει πως επειδη ειμαι τεμπελα θα θηλασω 1,5 χρονο και το δευτερο...

ένας ξάδερφος του άντρα μου-πλαστικός που θα μου φτιάξει τις ραγάδες όταν τελειώσω από τις γέννες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ δεν έχω ραγάδες ζήλια, ζήλια!!!! :lol::lol::lol:

Λουξ :200

Μονόκλινο :130

Δίκλινο :110

Τρίκλινο : 80

την ημερα .Επίσης τα τηλ στο Τμήμα του Λογιστηρίου στο Έλενα είναι τα εξής:

210-6402133 & 6402134

κανουσ σεμιναρια και στο ελενα για ανωδυνο αλλα δεν ξερω τηλ .

αναστασια με την αγρυρο αστειευομασταν ,φυσικα και δεν γινετε να σχολιαζω οσα γραφονται απο ολλεσ ,αλλα τα διαβαζω ολλα ,σχολιαζω οτι μου κανει κλικ να σχολιασω και εκει που θελω .δεν κανω δημοσιεσ σχεσεισ για να γραφω καθε φορα απαραιτητα κατι σε καποια .ουτε περιμενω να κανουν αυτο σε μενα .

και πολλεσ φορεσ θελω να πω κατι σε καποια κοπελα και το ξεχναω ....

ουτε εγω εχω ραγαδεσ !!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...