Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα!!! τι κανετε????εγω δουλεια..μαλλον παρασκευη κλειστα οποτε θα κανουμε λιγο 4ημερο, να δουμε..ολα αναποδα πανε απο την αρχη του χρονου..αχχχ ελπιζω να μην συνεχισει ετσι..

λενακι μπορι η μικρη να φοβαται και να πηγαινει στο σαλονι..εγω πολλες φορες φοβομουνα και πηγαινα εκει που ενιωθα ασφαλεια..αμα με κλειδωνανε στο δωματιο θα ειχα μεινει απο τον φοβο μου..γενικα ειχα θεμα με φαντασματα κτλ οποτε.. :oops:

ρε κοριτσια πως κανουνε τα παιδια σας σε γιογιο και τουαλετα????? εγω νομιζω πως ουτε με κυαλι δεν την βλεπω αυτη την μερα... :o:o:o:o μπραβο!!!!

επισης ακουστε απαντηση απο παιδιατρο αλλεργιολογο οτα ντην ρωτησα τη ναμοιβη για να ξερω απ οτο τηλεφωνο...

60 χωρις αποδειξη..90 με αποδειξη συν οτι διαγνωστικα τεστ χρειαστουν φτανουμε στα 120 χωρις αποδειξη και αναλογα στο με αποδιεξη :o:o:o:o:o:o:o:o:o

ΘΡΑΣΣΟ ΕΤΣΙ?????καλα δεν φοβουνατ καθολου????? :evil::evil::evil::evil::evil:

αντε εχω δουλιτσα

φιλακιιιιιια!!(αααα και εγω καφε ε?????) :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη ελα για καφε και να παιξουμε με μπαρμπες που λεει και η Μ-Ι!

Γωγω και εμενα με ξεχασες.....!

εγω παντως που γεννησα στο Ελενα μια χαρα ηταν .....και στα δυσκολα.....αψογοι....!

VENI εγω πηγαινω σε απιγευματικο στο παιδων και ειναι η επισκεψη 75 +τα τεστ και με αποδειξη...η οποια απλα μπαινει στην εφορια!

κοριτσια αντεχετε ο πονος στον εντελως φυσιολογικο τοκετο.....

εγω με το που πηγα στο δωματιο μπηκα για ντουζακι....ουτε ορους ουτε τιποτα....και μου εφεραν και παστιτσιο....

Αφροδιτη μου μερικοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν πως τις περισσοτερες φορες η επιλογη νοσοκομειου δεν εχει να κανει με την οικονομικη μας κατασταση. Και παρα πολυ ευκατασταστοι επιλεγουν να γεννησουν σε δημοσιο νοσοκομειο!!!!!

τεσπα!!!

Τι ηθελα να πω..ξεχασα..

Γιωτα με επιασε παλη το χαζο μου...

Οταν γεννησα ειχα μιλησει με 3 γυναικολογους υπερφανατικους του φυσιολογικου με ελαχιστες καισαρικες στο ενεργητικο τους, τους πηγα την εξεταση ντοπλερ τα παντα και μου ειπαν και οι τρεις πως θα ειχαν κανει καισρικη στην περιπτωση μου, αν οχι αμεσως εκει θα ειχε καταληξει ...

εγω παλη το χαβα μου ξερετε τωρα μια λεχωνα σε ψθχολογικη φαση που ειναι...

τωρα παλη με επιασε ενα πως να το πω..κριση βλακειας..

Ολο γκρινιαζω...για τον τοκετο..λεω του αντρα μου οτι αυτος φταιει για ολα..κλπ κλπ κλπ..μ@λ@κιες μη το ψαχνεις!!!!

Αφρο ειπαμε θα κανεις τροτο και θα ειναι κοριτσι!!!

βενη μου τα ειπαμε με τη Γιωτα τα δικα σας..ελεος ρε συ..τη κανεις μια καταγγελια στο ΣΔΟΕ!!!!

πεμπι παλι καλα δηλαδη! και εγω σκεφτηκα να παω στο ιπποκρατειο που εχει αλλα ακομα και στα απογευματινα με πληρωμη βρηκα για μαρτιο.. :shock:

τελοσπαντων θα δω τον αλλο μηνα και να χρειαστει θα παω..

εγω παντως με επισκληρηδιο γεννησα και 2 ωρες μετα εκοβα βολτες εκανα ντους και ολα καλα!! αναλογα τον αναισθησιολογο τελικα..τι να πω

εγω αν κατι θα αλλαζα στην γεννα μου ειναι να μην εκανα προκληση γιατι οι πονοι ητανε αφορητοι..κατα τα αλλα ητανε τελεια.

τι εχεις χρυσουλινι μου και γκρινιαζεις?

ολα θα πανε καλα...μην αγχωνεσαι ...

αντε να μαθουμε και το φυλο για να μιλαμε πιο προσωπικα ...οχι απλα μπεμπε...

Αφρο μου σου ευχομαι το τριτο να ναι ροζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πιο ροζ απο ποτεεεεε...

κοριτσια εγω το εχω σκυλομετανιωσει που εκανα επισκληριδιο!!! σας το εχω ξαναπει!!!!!

καταρχας δεν ενιωθα τιποτα απολυτως τα ποδια μου τα καταλαβα μετα απο καμια 10αρια ωρες και παλι δε μπορουσα να περπατησω... στην παπια κατουρουσα :?:?

με σακατεψε κ ο αχρηστος ο αναισθησιολογος και οποτε περιμενω περιοδο με ενοχλει αμεσως η μεση μου...

στο επομενο λεω να μην κανω.. θα παρακολουθησω κ μαθηματα, θα παω κ σε μαια..

βενετια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

δωσε φιλακια στο φιλιππακο!!!! πολλα!!!

αποφασισαμε με τον αντρα μου να αλλαξουμε παιδιατρο.. ΠΑΛΙ!!!

θελουμε να τον παμε στην προηγουμενη..

ειναι μια ρωσσιδα που ημασταν παρα πολυ ευχαριστημενη αλλα την αλλαξαμε γιατι τοτε που ηταν αρρωστος ο μικρος αυτη ελειπε στη ρωσσια κ δε σηκωνε το τηλεφωνο!!

αλλα τα παιδια που γεννησαν προσφατα (αν τους θυμαστε) που την πηγαν εκει τους εδωσε αλλα νταλλα οδηγιες για το θηλασμο!!!

δεν ημουν κ πολυ ευχαριστημενη ουτως η αλλως...

κ επειδη θελω να κανω κ δευτερο δεν εχω ορεξη να ακουω μαλακιες οσο ειμαι λεχωνα!!

λενα αμα βρεις πες μου..πανω που ειχα σε εκτιμηση αυτη που εχω τωρα τι ακουσα???

η κουμπραρα που γεννησε την ρωτησε πως θα καταλαβαινει αν τρωει καλα και την εβαλε αγορασε ζυγαρια για ζυγισμα πριν και μετα τον θηλασμο :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

για να μετραει πανες εγω την ειπα.. :o:o:o

οποτε ας τελειωνουμε με την αλλεργια που τον παρακολουθει και μετα...μα ειναι πραμα αυτο??????? εκτος και αν δεν ακουμε καθολου τον παιδιατρο για τον θηλασμο ή παμε στην πατσουρου...

Λενάκι καλα έκανες και αλλαξες παιδιατρο...

όσο για τον αναισθησιολόγο ..τι ναπω!!!!!! πολυ μ@@@@@@ :twisted::twisted: εχω εναν πολυ καλο στο Ιασω που γεννησα τον ηξερε καλα ο γιατρος μου αλλα δυστυχως μενεις μακρια βρε κουκλα μου.... :(

εγώ δεν θα άλλαζα τίποτα στις γέννες μου!!! :)

αποφασισαμε με τον αντρα μου να αλλαξουμε παιδιατρο.. ΠΑΛΙ!!!

θελουμε να τον παμε στην προηγουμενη..

ειναι μια ρωσσιδα που ημασταν παρα πολυ ευχαριστημενη αλλα την αλλαξαμε γιατι τοτε που ηταν αρρωστος ο μικρος αυτη ελειπε στη ρωσσια κ δε σηκωνε το τηλεφωνο!!

αλλα τα παιδια που γεννησαν προσφατα (αν τους θυμαστε) που την πηγαν εκει τους εδωσε αλλα νταλλα οδηγιες για το θηλασμο!!!

δεν ημουν κ πολυ ευχαριστημενη ουτως η αλλως...

κ επειδη θελω να κανω κ δευτερο δεν εχω ορεξη να ακουω μαλακιες οσο ειμαι λεχωνα!!

αυτό δεν το κατάλαβα, οι φίλοι σας πού πήγαν στην Ρωσίδα? ή σε αυτήν που πάτε εσείς τώρα?

αυτη που εχω εγω ξερεις τι ειπε στα παιδια???

η κοπελα βγαζει το γαλα της κ με θηλαστρο κ τη θηλαζει

κ πινει απο το δικο της το γαλα γυρω στα 90 μλ

κ την ειπε αυτη οτι ειναι παρα πολλα να πινει μεχρι 60...

αντε μεχρι εδω καλα...

τη ρωταει η κοπελα κ οταν τη θηλαζω πως θα ξερω ποσο ηπιε?

κ της λεει αφου εχεις το θηλαστρο.. καλο ειναι να το βγαζεις το γαλα..

κ αν δινεις λεει στηθος το πολυ 5 λεπτα στο καθενα :shock::shock:

κ αν πειναει να την παιρνεις αγκαλια πιπιλα κλπ κλπ κλπ

κ επειδη γεννηθηκε μικρο εχει καποιο συνδρομο αποχωρησης της μαμας (ουτε θυμαμαι πως το ειπε) κ να μην την πολυπαιρνει.. κατι τετοιες ασυναρτησιες!

κ με παιρνει τηλ η κοπελα κ να κλαιει κ να μου λεει οτι εκανα κακο στο μωρο!!

πω πω ειχα χασει πασα ιδεα!!!

α κ αυτη ειπε αυτο με τη ζυγαρια!!

ξερεις τι, εγω θελω μια παιδιατρο που να με κανει να νιωθω ασφαλεια... να της μιλαω και να με καταλαβαινει, να μου απανταει κ να με ηρεμει..

βενι να σου πω γαι την πατσουρου ξερεις ποσες φορες εχω σκεφτει να παω??

αργυρουλα οι φιλοι μας πηγαν σε αυτη που παμε εμεις τωρα!

Βικάκι είχα γράψει πριν λίγες μέρες για σένα...Σε είχα αναζητήσει καλή μου.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Εγώ στο Ιασώ είχα φάει σνίτσελ....Κορίτσια το φαγητό στο Ιασώ ήταν άψογο....

Στο Έλενα θα δούμε...

Ρε κορίτσια έχω μπερδευτεί πολύ με τους γιατρούς στο Έλενα...Δυο συνάδελφοι μου πρότειναν έναν Φαρμακίδη,ο οποίος είναι και διευθυντής της γυναικολογικής κλινικής στο Έλενα, ενώ η φίλη της μαμάς μου που δουλεύει εκεί μου λέει για έναν Καπελάκη.....Τι να κάνω;;;;;Δεν ξέρω...

Αφρο-Βίκυ πως κλείνω ραντεβού με γιατρό στο Έλενα;;;Επίσης μπορώ να πάω να δω τα δωμάτια;;;Για μονόκλινο ενδιαφέρομαι..... :roll::roll::roll::roll:

Επίσης πήρα τηλ στην ΕΣΗΕΑ και ρώτησα τι άδεια δικαιούμαι...Μου είπαν 8 εβδομάδες πριν και 9 εβδομάδες μετά....Επίσης μπορώ να πάρω μειωμένο ή το μειωμένο να το πάρω σε μήνες αλλά είναι στην ευχέρεια του εργοδότη να μου το δώσει.... :roll::roll::roll: Λέω να παρακάμψω τον προϊσταμενό μου και να πάω κατευθείαν στον διευθυντή (με τον οποίο τα έχω πλακάκια :lol::lol::lol: ) να του ζητήσω το μειωμένο..... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

απαράδεκτη η παιδίατρος!!!!

ρε Θεσ/νικιές εσείς που θέλετε να θηλάσετε γιατί δεν πάτε στην Πατσούρου? εκτός και αν δεν είναι καλή σε άλλα θέματα ιατρικής φύσεως!!! :?

ο δικός μας παιδίατρος πάντως δεν μου είπε ποτέ τίποτα για τον θηλασμό ακόμη και όταν το μπουμπούκι ήταν 1 χρονών και την θήλαζα και πήγαμε, δεν μου είπε τίποτα, μόνο ότι είναι ΟΚ!!! και με ρώτησε αν τις δίνω και στερεές, αυτά.....

σας είπα? ΘΕΛΩ ΠΙΤΑ με ΓΥΡΟ!!!! ΤΩΡΑ....έχω να φάω από το καλοκαίρι τον Ιούλιο!!!! :shock::shock::shock::o:o:o:o:o

Ειναι και ο Παπαβεντσης στη Θεσσαλονικη που ειναι πολυ καλος και ειναι και αυτος πιστοποιημενος συμβουλος θηλασμου!!

Η Δικη μου παιδιατρος ειναι ΟΚ..

δεν την εχω ακουσει να μου λεει χαζα ειμαι ικανοποιημενη απο την αντιμετωπιση της δεν σαμποταρισ εποτε τον θηλαμσο- δεν μπορω να πω οτι βοηθησε ιδιαιτερα..αλλα εχω το μαμι γι'αυτο!!!

αργυρουλα εγω ο μονος λογος που δεν παω στην πατσουρου ειναι οικονομικος..

δεν ειναι συμβεβλημενη με το ταμειο μου κ πρεπει να πληρωνω κ τις επισκεψεις κ τα εμβολια..

ειναι πολλα τα λεφτα!

Κορίτσια εμένα ο παιδίατρος αν και άντρας και μεγάλος σε ηλικία, με είχε ρωτήσει απλώς αν θηλάζω και του είχα πει ναι.....Μου είπε μπράβο, τον ρώτησα με ποιο τρόπο να κοιτάζω αν παίρνει βάρος και μου είχε πει μια φορά την εβδομάδα να τη ζυγίζω και να μην τρελαίνομαι με τις μετρήσεις.... :roll::roll::roll: Στο επόμενο ραντεβού που με ρώτησε αν συνεχίζω να θηλάζω και του είπα ότι το κόβω γιατί βαρέθηκα με θήλαστρο κλπ, μου είπε ότι καλό θα ήταν να συνεχίσω, αλλά ό,τι νομίζω....

Μετά που είδα κι έπαθα με τις αναγωγές και αλλάζαμε κάθε μέρα γάλα, τον θυμήθηκα.... :roll::roll::roll::roll: Αλλά εγώ έχω άλλα παράπονα...Είναι πολύ κουλ και μου τη δίνει...Τώρα που η μικρή ήταν χάλια τον πήραμε στις 12 το βράδυ και μας μίλησε κανονικότατα και είπε καντε πλύσεις κλπ..Την επόμενη μέρα τον ξαναπήρε μεσημέρι ο Γιώργος και του είπε να περιμένουμε πως θα πάει και ότι δενν υπάρχει λόγος να έρθει να τη δει (ήταν Κυριακή) και ότι αν συνεχίσει να την πάμε τη Δευτέρα το πρωί στο Ιασώ να τη δει ή το απόγευμα στο ιατρείο.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και όταν είχε πάθει τη λοίμωξη και ήταν βράδυ μας είπε να την πάμε στο Ιασώ να την εξετάσουν και να τον ενημερώσουμε..Και τελικά νοσηλευτήκαμε... :cry::cry::cry: Εν πάσει περιπτώσει εμένα με ενοχλεί που δεν έχει έρθει σπίτι ενώ τον έχω καλέσει.... :?:?:?:?:? Ο Γιώργος ειδικά είναι πολύ παρμένος.... :evil::evil::evil::evil:

Καλά Άφρο ξέχασα να σου πω....Τι ηλίθια αυτή που έγραψε όλα αυτά για τα δημόσια μαιευτήρια....Πάρααααα πολύς κόσμος επιλέγει τα δημόσια ανεξαρτήτως οικονομικών...Κι εγώ που γέννησα στο Ιασώ και μου κόστισε η γέννα 8000 ευρώ γιατί να τα ξαβαδώσω;;;;Δεν τα βάζω στην τράπεζα καλύτερα;;;Επίσης, τα ιδιωτικά είναι ένας μύθος....Οκ, σε προσέχουν παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί...Στις στραβές το μωρό στο Έλενα θα πάει.... :?:?:?:?:?:?:?:? Έλεος!!!!

Απλώς εμένα στο Έλενα με χαλάει το γεγονός ότι έχεις το μωρό συνέχεια δίπλα και μετά το περιστατικό με την απαγωγή του βρέφους ψιλοφοβάμαι και το γεγονός ότι μπορεί να μην υπάρχει μονόκλινο δωμάτιο και να είμαι μαζί με καμια γύφτισσα και όλο το τσιγγανοσόι της.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Λένα αυτή που σου είχα προτείνει την άλλη φορά στον Εύοσμο από ότι μου έχει πεί η κουμπάρα μου που πηγαίνει έχει πολλές γνώσεις σε θέματα θηλασμού, θήλασε και μεγάλο διάστημα τα παιδιά της

Η δικιά μου με βοήθησε πολύ στο θηλασμό στην αρχή όταν μάλιστα εγώ της είπα ότι σκέφτομαι τον μεικτό θηλασμό όταν επιστρέψω στην δουλειά μου απάντησε δεν το συζητάω θα πάρεις θήλαστρο και θα αντλείς στην δουλειά όπως τόσες εργαζόμενες μαμάδες και μου εξήγησε τι θα ακριβώς θα κάνω. Βέβαια όταν η Έλενα χρόνισε μου είπε καλό είναι να σκέφτεσαι σιγά σιγά να αποθηλάσεις γιατί αργότερα θα είναι πολύ δύσκολο. Τελευταί φορά που πήγα τον Αύγουστο με ρώτησε αν θηλάζω ακόμα και όταν της είπα ναι μου απάντησε μπράβο βρε θηρίο!!!!! Γενικά όμως την εκτιμάω πολύ σαν γιατρό και μου στάθηκε πολύ με το πρόβλημα που είχα με τον Μιχάλη και δεν θα την άλλαζα εύκολα

Βικάκι είχα γράψει πριν λίγες μέρες για σένα...Σε είχα αναζητήσει καλή μου.... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Εγώ στο Ιασώ είχα φάει σνίτσελ....Κορίτσια το φαγητό στο Ιασώ ήταν άψογο....

Λέω να παρακάμψω τον προϊσταμενό μου και να πάω κατευθείαν στον διευθυντή (με τον οποίο τα έχω πλακάκια :lol: :lol: :lol: ) να του ζητήσω το μειωμένο..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

στο Ιασω συμφωνω Γωγουλα το φαι ηταν τελειοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

όσο για την παρακαμψη!!!!!!!!αφου μπορεις καντο!!!! ;);)

παντως κοριτσια αν ενδιαφερεται καποια απο αθηνα για πολυ καλο γυναικολογο...μαιευτηρα και εξαιρετικο ανθρωπο!!!!!!!!!!!!!!προτεινω ανεπιφυλακτα τομ δικο μου...οχι μονο δεν κοιταει να στα παρει ...αλλα ακριβως το αντιθετο...για διαφορες ενοχλησεις που χα...διαφορα γυναικολογικα...μεχρι και τηλεφωνικως εκανε διαγνωση μου λεγε κανε αυτο...βαλε αυτο...και οχι φαρμακα ...χαμομηλι κλπ...και γινομουν καλα...αφηστε που οταν μου κανα την επισκληριδιο ..αυτος μου χαιδευε το κεφαλακι και μου λεγε έλα καρολινακι ...ολα καλα...και θ απαμε για καφεδακο στο βερντε!!!!!!! ειναι τελειος!!!!!!!!! και με χιουμορ...και το σημαντικοτερο δεν σε στελνει στο Ιασω για αυχενικη..το εχει στο ιατρειο του το μηχανημα... και απο λεφτα πολυ πιο οικονομικα...

Τωρα που ειχα χρονο...διαβασα την απολογια της Μαρινιως..

ρε παιδι ανα μου το θυμηθηται..ειναι καποιο αλλο μελλος που αλαξε το νικ ..

Γιατι το λεω αυτο..

θυμαστε που η Φρανητα ζητησε να διαγραφει ο λογαριασμος της..ειχε μετα 0 δημοσιευσεις και ξενησε απο την αρχη..

αυτη λεειπως διαγραφηκε ο λογαριασμος της και ποτε προλαβε να κανει χιλιες βαλε δημοσιευσεις..

αρα εχουμε δικιο που λεμε τιτινα μαρινιω και ενας θεος ξερει ποια αλλη ειναι το ενα και αυτο βλαμενο που νομιζει οτι μας κοροιδευει!!!

τι να πω!!!

καλα βρε..στο νοσοκομειο το φαη σκεφτοσασταν..

εγω ετσι σκ@τ@ που ημουν δεν θυμαμαι καν τι με ταιζαν μια ευδομαδα που ημουν εκει,..

θυμαμαι μονο πως το πρωινο ηταν καθε μερα το ιδιο, πως ο Οδυσσεας ετρωγε το βραδυνο μου- εγω δεν μπορουσα να το φαω!!!..και για απογευματινο μας δινανε μια απαισια πορτοκαλαδα η ζελε- το ζελε το ετρωγα...χιχιχιχιχι

Αχ θελω να γεννησω ..

ποιος περιμενει μεχρι σχεδων τον Αυγουστο!!!..θελλω να κρατισω αγκαλιτσα το νινακι μου!!!

Ποτε θα κανω αυχενικη να το δω;;;; στις 18/01..κλαψ κλαψ

Εν πάσει περιπτώσει εμένα με ενοχλεί που δεν έχει έρθει σπίτι ενώ τον έχω καλέσει.... :? :? :? :? :? Ο Γιώργος ειδικά είναι πολύ παρμένος.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Γωγώ εδώ οι παιδίατροι και γενικά κανένας δεν έρχεται στο σπίτι!!! αν τύχει κάτι πας στο νοσοκομείο!

Απλώς εμένα στο Έλενα με χαλάει το γεγονός ότι έχεις το μωρό συνέχεια δίπλα

θα αστειεύεσαι μάλλον!!!! αυτό είναι και το καλύτερο :|

καλα βρε..στο νοσοκομειο το φαη σκεφτοσασταν..

θυμαμαι μονο πως το πρωινο ηταν καθε μερα το ιδιο, πως ο Οδυσσεας ετρωγε το βραδυνο μου- εγω δεν μπορουσα να το φαω!!!..και για απογευματινο μας δινανε μια απαισια πορτοκαλαδα η ζελε- το ζελε το ετρωγα...χιχιχιχιχι

εγώ αμέσως μετά την 1η γέννα, είχα μια πείνα, και μου έφεραν ψάρι σε άσπρη σάλτσα και πιλάφι μμμμμμ νοστιμότατο....πρωινό μου έφερναν στο δωμάτιο αν και προτιμούσα το πρωινό-μπουφέ που είχαν οι άλλες και απογευματινό-βραδυνό ήταν νωρίς κατά τις 17.00 και ήταν ψωμί με αλλαντικά!!!!

αυτό με το λογ/μό και εγώ το σκέφτηκα αλλά με το να το αναφέρουμε συνεχώς μόνο αξία της δίνουμε....δεν ασχολούμε άλλο!!! ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...