Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

Λενάκι ναι καλύτερα είμαστε τώρα ο Ηλίας τελειώνει σήμερα την αντιβίωση κι εγώ σε 3 μέρες. Περιμένω την Γιώτα να με πάρει για να κανονίσουμε καφεδάκι

Εγώ δεν μπορώ Κυριακή γιατί έχει ο Μιχάλης μου γενέθλια οπότε η μέρα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σ'αυτόν :D:D:D:D:D

Οι μπεζέδες είναι όντως αηδία :?:?:?

Γωγώ γρήγορα περαστικούλια

Άφρο διάβασα χθες το βράδυ την συνέντευξη μου έκανες παράθεση και ανατρίχιασα ολόκληρη. Χίλια μπράβο της αξίξουν.

Καρολινάκι τι το σκέφτεσαι βουρ στο ψητό για 2ο!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αντε αντε κοριτσακι!!! γρηγορα να γινετε καλα!!!

αχ κλεινει τα 6 το αστερι σου ε???

πω πω πως μεγαλωσε ε??? να τον χαιρεστε!!

αχ αφρο κ εγω ηθελα να στο πω...

συγκλονιστικη η συνεντευξη!!!

καρολινακι κανονισε κακομοιρα μου να γκαστρωθεις κ εσυ πριν απο μενα!

εγω εχω σειρα!!! :lol::lol::lol::lol:

λενα κ νατασα μαλλον γαληνο..να μαι πει η νατσα εντυπωσεις..να παω κ παρασκευη να δω τη κλινικη κ αποφασιζω..

χλωμο να γεννησω χωρις επισκληρηδιο αλλα θα θελα να παρακολουθησω τα μαθηματα..

αυτο που δε θελω με τιποτα ειναι να ξαναβιωσω το να μη νιωθω τα ποδια μου..θελω λαιτ δοση επισκληρηδιου..να νιωθω να σπρωχνω..αυτο μονο θελω..

λενα δε σ αρεσουν οι μπεζεδες??????? :o:o θελω ενα κιλο τωρα

γωγω μη με κοροιδευεις εμενα :twisted::twisted::twisted::twisted:

περαστικουλιαα :P

ρε καρολ μας δουλευεις??σιγα που σε πεδεψε η μικρη..εγω προσωπικα μεχρι 14 μηνων ο μικρος ξυπνσουσε μπορει κ στο 2 ωρο..τα χα δει ολα..κ υπαρχουν κ ακομα χειροτερα

τα ιδια τραβηκαν κ αφρο κ χρυσα κ πολλες αλλες :?

Αχ Έρη μου εσένα ξέχασα.... :oops::oops::oops: Καλη χρονιά μάτια μου...Με υγεία...Όλα να σας πάνε καλά στο νέο σας ξεκίνημα.... :D:D:D

Τέλεια η περιοχή που θα μένετε!!!!!!! :D:D:D Τι καλά!!!! :D:D

Επίσης, Σισσιώ έχω να σου οω ότι δεν έχω μουχλιάσει.... :twisted::twisted: Αλλά δεν προλαβαίνω με τις αρρώστιες... :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol: Κορίτσια η Ιωάννα συνεχίζει να κάνει κακάκια στη λεκάνη... =))=))=))=))=))

Γωγακι μου περαστικουλια...ελπίζω να μην σου κρατησει πολυ..ειδικα που σαι εγκυουλα θα ναι πιο ζορι...φου φου παλιοκρυωμα...χαιρομαι που ναι καλυτερα η ζουζουνα σου...

Νατασουλα αυτο λεω να κανω...σιγα σιγα...

μαιμουυυυυυυυυυυ ξερεις τι λεει η παπενια (Λυδια) εκτος απο μαμου..της ελεγα παμε να δουμε μαμουδια..τα μικυ μαους εννοουσα οχι πως τους δινει και ιδιαιτερη σημασια....και λεει που και που μαμουνα...η κατι τετοιο...και ακουγεται πολυ αστειο...

την πηρα τηλεφωνο σημερα ακουστε συνομιλια...!!!!!!

Μανουλα: ελα λυδια μου..τι κανεις...?

Παπενια: Λαλιαααα :lol::lol: (ετσι λεει το όνομα της!)

μανουλα: σε αγαπω πολυ...

Παπένια: μαμα...

Μανουλα: στειλε μου φιλακι...

Παπένια: ...ετεροχρονισμενα.... ακουγονται φιλιααααααα

δεν ειναι τελεια για σχεδον 19 μηνων? κουκουβααααααααααααα

αχ τι θα κανα χωρις αυτην ...μια ερωτευμενη μανουλα!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ θέλω πάλι επισκληρίδιο, αλλά τόση ώστε να μπορώ μετά να κάνω τσίσα μου...Κορίτσια στην Ιωάννα είχα κάνει 4-5 δόσεις και μετά υπέφερα....Δεν μπορούσα να κατουρήσω...Με ανέβασαν μετά από 2,5 ώρες στο δωμάτιο, να θέλω πιπί και να μην βγάζω σταγόνα.... :shock::shock::shock::shock: Να φωνάζω, να υποφέρω, να βρίζω και να λέω να μου τα πάρουν με καθετήρα και δεν άφηνε ο γιατρός μου....Τελικά μετά από 3-4 ώρες μπήκα τουαλέτα και την ώρα που μου βγήκε μια σταγόνα, μου χτυπούσαν την πόρτα γιατί μόλις είχαν φέρει το μωράκι μου, την Ιωάννα μου... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ε, δεν κατούρησα όπως καταλαβαίνετε!!!!!!!!!

Θούλη εγώ ένιωθα τα πόδια μου μια χαρά.......Πόνο στην κοιλιά για να σπρώξω δεν ένιωθα.... :shock::shock::shock::shock:

μα καλα ποσα γραψατε...παπαπα..τι ειστε εσεις..κεβεζουδες που λεει και η Γιωτα

λενακη καφε ακομα δεν κανονισαμε..οτι κανονισουμε εννωειτε θα σε πω.

Ενας λογος που θελλω να γεννησω με φυσιολογικο ειναι οτι ΔΕΝ θελλω να κανω επισκληριδιο...οσο και να ποναει θα το αντεξω πιστευω....αλλα αυτο το πραγμα να παθω παλη καμια κριση πανικου δεν μπορω να το ρισκαρω

Σας ειπα..με πιασαν παλη οι χαζοι φοβοι μου..χτες κλαιγομουν στον Οδυσσεα..ειναι πολυ κοτα τελικα

Γωγακι μου περαστικουλια...ελπίζω να μην σου κρατησει πολυ..ειδικα που σαι εγκυουλα θα ναι πιο ζορι...φου φου παλιοκρυωμα...χαιρομαι που ναι καλυτερα η ζουζουνα σου...

Νατασουλα αυτο λεω να κανω...σιγα σιγα...

μαιμουυυυυυυυυυυ ξερεις τι λεει η παπενια (Λυδια) εκτος απο μαμου..της ελεγα παμε να δουμε μαμουδια..τα μικυ μαους εννοουσα οχι πως τους δινει και ιδιαιτερη σημασια....και λεει που και που μαμουνα...η κατι τετοιο...και ακουγεται πολυ αστειο...

την πηρα τηλεφωνο σημερα ακουστε συνομιλια...!!!!!!

Μανουλα: ελα λυδια μου..τι κανεις...?

Παπενια: Λαλιαααα :lol::lol: (ετσι λεει το όνομα της!)

μανουλα: σε αγαπω πολυ...

Παπένια: μαμα...

Μανουλα: στειλε μου φιλακι...

Παπένια: ...ετεροχρονισμενα.... ακουγονται φιλιααααααα

δεν ειναι τελεια για σχεδον 19 μηνων? κουκουβααααααααααααα

αχ τι θα κανα χωρις αυτην ...μια ερωτευμενη μανουλα!!!!!!!!!!!!

Καρολινάκι εγώ η πρώτη κουβέντα που ακούω από την Ιωάννα μου κάθε πρωί που ξυπνάει είναι "Μανούλα γαπώ πού..".."Κι εγώ σ'αγαπώ μωρο μου...Σε λατρεύω"απαντώ εγώ....Δώσει Ιωάννα ένα φιλάκι;;;;;;;Και έρχεται και με φιλάει.... :x:x:x:x:x:x Το σ'αγαπώ πολύ μου το λέει τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα, επίσης με αποκαλεί "αγάπη μου" και 5-6 φορές μου έχει πει "Είσαι ζωή μου"...... :x:x:x:x:x:x:x:x:x Να πεθάνω ή να μην πεθάνω...Λιώνω!!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x:x

καρολινακι κανονισε κακομοιρα μου να γκαστρωθεις κ εσυ πριν απο μενα!

εγω εχω σειρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ενταξει ματια μου!!!!!!!!!!! ότι πεις!!!!!!

μπορει να μεινουμε και μαζι ...δεν θα χει πλακα?????

παντως τα χουμε πει....και το ξερεις...στο ευχομαι ολοψυχα συντομα να ερθει ενα υγιεστατο σπορακι στην κοιλιτσα σου... που τοσο πολυ το θες Λενακι μου...

Θου μου το ξερω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα...

εννοειται βρε κοριτσακι...

Ερη αν και λιγακι καθυστερημενα...πολυ όμορφη γειτονιά ....αντε με το καλό κοριτσάκι ....μου θυμισε κατι εργα που χω δει...

Καρολινάκι εγώ η πρώτη κουβέντα που ακούω από την Ιωάννα μου κάθε πρωί που ξυπνάει είναι "Μανούλα γαπώ πού..".."Κι εγώ σ'αγαπώ μωρο μου...Σε λατρεύω"απαντώ εγώ....Δώσει Ιωάννα ένα φιλάκι;;;;;;;Και έρχεται και με φιλάει.... :x :x :x :x :x :x Το σ'αγαπώ πολύ μου το λέει τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα, επίσης με αποκαλεί "αγάπη μου" και 5-6 φορές μου έχει πει "Είσαι ζωή μου"...... :x :x :x :x :x :x :x :x :x Να πεθάνω ή να μην πεθάνω...Λιώνω!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x

Καρολινάκι εγώ η πρώτη κουβέντα που ακούω από την Ιωάννα μου κάθε πρωί που ξυπνάει είναι "Μανούλα γαπώ πού..".."Κι εγώ σ'αγαπώ μωρο μου...Σε λατρεύω"απαντώ εγώ....Δώσει Ιωάννα ένα φιλάκι;;;;;;;Και έρχεται και με φιλάει.... :x :x :x :x :x :x Το σ'αγαπώ πολύ μου το λέει τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα, επίσης με αποκαλεί "αγάπη μου" και 5-6 φορές μου έχει πει "Είσαι ζωή μου"...... :x :x :x :x :x :x :x :x :x Να πεθάνω ή να μην πεθάνω...Λιώνω!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x

ελιωσαααααααααααααααααααααα

μονο που το ακουσα Γωγακι μου...

τι γλυκά που ειναι !!!!!!!!!!!!!!!

εγώ πού είμαι? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::-w:-w:P:P:wave::wave::wave:

εγώ πού είμαι? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::-w:-w:P:P:wave::wave::wave:

Εσένα δε σε ανέφερα κυρία μου γιατί είπα στη Θούλη ότι τα λες πολύ σωστά εσύ για τη μαρέγκα.... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol: Αμέσως παράπονα..... 8-}8-}8-}8-}

μωρη συμπεθερααααααα σε ξεχασα!!!!!!!

αντε ρε περαστικα στη μικρη κ σε σενα βεβαιως βεβαιως!!!

ο αντρας σου λαδι την περασε ε???? τη γλιτωσε!

μπραβο στην κοριτσαρα που κανει κακα στη λεκανη!!!!! :D:D:D:D:D:D

πανεξυπνο ειναι το μουτρακι!!!!

καρολινακι μουυυυυ αχ τελεια θα ειναι να μεινουμε μαζι!!!!

να κανεις κ αγορακι γιατι εγω θα εχω κοριτσακι κ να συμπεθερεψουμε!! :D

αφρο τι ελεγε????

κ στο γκρουπ ελληνιδες μαμαδες εβαλε μια τυπισσα μια φωτο

με ενα παιδακι γυμνο που ειχε στο σωμα του κολλημενες σερβιετες :shock::shock::shock::o:o:o ακομα κ γυρω γυρω απο το πουλακι του

κ ελεγε οτι ειναι το χιουμορ της παιδικης ηλικιας!! :o:shock:

αλλα την εσβησε η ολιβια τωρα..

Αφρο :lol::lol::lol::lol: καμμιά φορά ξεχνάω!!!! :roll::roll::roll:

Ο Λουκάς πήρε τον κουμπαρά του και έβγαλε 2 λεπτά/ευρώ και μου τα έδωσε γιατί λέει εγώ δεν έχω αρκετά!!!! :lol::lol::lol::lol: τι γλυκός που είναι!!!!! :roll::roll::roll:

α Λένα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής:

πώς καθαρίζεις το χαλί που έχεις στο σαλόνι? μήπως κρύβεται καμμιά ψύχα εκεί? :? αυτό φοβάμαι....βέβαια αν το πάρουμε τέρμα το φαγητό σνακ εκεί αλλά καμμιά φορά..... :?

λέμε να πάρουμε και εμείς ένα τέτοιο χνουδωτό (έχουμε ένα στο χωλ επάνω) αλλά στο σαλόνι γίνεται λίγο πιο χαμός.......!!!!!

καλε τις πολυλογουδες που ειστε;;;;;

ερη τι τελεια γειτονια! :x

λενα μην αγχωνεσαι εσυ θα μεινεις πρωτη εγκυος...μα τοσο φτυσιμο εχεις φαει... :lol:

γωγουλα εγω δεν εχει φιλακι :cry: τελεια η κορουλα σου :x

σες πως πανε η αναγουλες;;;;γιατι κλαιγοσουνα χθες;;; :roll:

η μπεμπουλης που ειναι;;;;

θου μην ακους κανεναν...προσεχε μαρεγκα φτιαχνεις μονο με τα ασπραδια :lol::lol::lol::lol::lol:

παω να κανω νανι τωρα που προλαβαινω...τα λεμε μετα :D

καρολινακι μουυυυυ αχ τελεια θα ειναι να μεινουμε μαζι!!!!

να κανεις κ αγορακι γιατι εγω θα εχω κοριτσακι κ να συμπεθερεψουμε!! :D

αχ σε θελω πολυυυυυυυυυυ για συμπεθερα αλλα εχουμε ενα προβληματακι...τεχνικο..χαχα

πρωτον κατσε αφου μεινουμε να δουμε το φυλο και το συζηταμε...

αλλα εγω αφου ξερεις οτι θελω ροζζζζζζζζζζζζ νομιζω θες και εσυ ροζζζζζζζζ οποτε...αν ναι θα χουμε προβλημα... εεεεεε? :lol::lol::lol:

μιλουσε πολυ ασχημα για οσουσ επιλεγουν να γεννησουν στο Ελενα γιατι ειτε ειναι μπατιρακια ειτε κανουν "οικονομια" για γκλαμουρουσ βαπτιση ....και ετσι βαζουν τα μωρα τουσ στο κινδυνο του δημοσιου που σφαζονται οι γυναικεσ ,παιθενουν,αρπαζονται τα μωρα ,μεταφερονται τα μωρα με τσιγκανουσ στα ανσανσερ υπερχει η σαρα και η μαρα εκει μεσα και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα .το υφοσ ηταν παρα πολυ ασχημο και δεν αντεξα ...δεν απαντησα αλλα εκανα αναφορα .

καρολινακι μου θελεις να γεμιζεις σελιδες! :lol::lol::lol:

αργυρουλα μου οχι μονο ψυχες κρυβονται πολλοι κροκοδειλοι εκει!! :lol::lol::lol::lol:

το σκουπιζω καλα με την ηλεκτρικη με την ενταση στο τερμα και μια φορα την εβδομαδα το τιναζω...

μου βγαινει η ψυχη ειναι κ παρα πολυ βαρυ αλλα μαρεσει πολυ αυτο το χαλι!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...