Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

συμπεθέρα εκεί θα μένετε? πολύ ωραία και ποδήλατο μπορείς να κάνεις άφοβα και τα παιδιά μπορούν να παίζουν...μια χαρά, άντε με το καλό!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα Λενάκι!!! Α να σου πω... αν κερδίσεις το ρολόι να μου το κάνεις δώρο!! Το θέλω πιο πολύ απ' όσο νόμιζα, τώρα που το ξανασκέφτομαι!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Έρη μου Καλή χρονιά!!! Σε περιμένουμε!! Να κανονίσουμε και καμια έξοδο, γιατί η Άφρο και η Γωγώ είναι μούχλες!!! :lol::lol::lol::lol: Τις έριξε η εγκυμοσύνη μου φαίνεται... :lol::lol::lol:

Διάβαζα το θέμα της Μαρινιώς! Σα δε ντρέπεστε λέω εγω!! Δε φτάνει που μας έδωσε η κοπέλα την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε, τη βρίζετε και απο πάνω!! :lol::lol::lol:

Θουλάκι σταμάτησες τη δουλειά;;; Θέλω και γω να τη σταματήσω!!!! :twisted::twisted:

Αν μιλήσεις με τη Νατασα πλιζ πλιζ πλιζ δωσε της τις ευχές μου και πες της να μας γράψει σύντομα, γιατί θα σκάσω!!! :lol::lol::x:x

Όσον αφορά στα χθεσινά. Εγώ τη μικρη πριγκήπισσα την κοιμίζω στο κρεβάτι μου και μετά την πάω στο δικό της. Βέβαια είναι και 29 μηνών και δε ξυπνάει τα βράδια.

Χθες μου είπε: "Πάμε μαμα ξαπλώσουμε. Εγω ξαπλώσω εσύ καθήσεις"! Και μετά που ξαπλώσαμε καθώς επινε το γάλα της μου λέει "Μαμα που είναι ο υπογιστής σου"; :lol::lol::lol::lol: Να μη χαλάμε και τις συνηθειές μας! Σου λέει η κυρια, γιατί η μαμά δεν πήρε τον Η/Υ σήμερα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα,

εγώ την Έλενα την κοιμίζω στο κρεβάτι μας συνήθως κομάται ενώ θηλάζει και μετά την πηγαίνω στην κούνια της, αν ξυπνήσει την παίρνω στην κρεβατοκάμαρα γιατί δεν μπορώ τα πήγαινε έλα :oops::oops::oops:

Έρη μια χαρά φαίνεται η γειτονιά ήσυχη

Πότε υπολογίζεις να φύγετε?

βρέθηκε διοξίνη σε πολλά πουλερικά και χοιρινό στην περιοχή μας!!!!

μας σύστηναν να μην τρώμε πουλερικά και αυγά για λίγο!!! :shock::shock::?:?

αχ ερηηηη τι τελεια που φαινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παρα πολυ ομορφη!!!!!!!

ενταξει ρε σισσιω θα σου δωσω το ρολοι!!!!

αν κ ειχα σκοπο να σου δωσω το κρεβατακι!! γιατι θα το κερδισωωωωωω :lol::lol:

να εχεις για το δευτερο ;)

αχ κοριτσια τωρα που λετε για υπνο..

νομιζω το εχουμε ξανασυζητησει στο εξπρες για μια ερευνα που εγραφε οτι τα παιδια που "πιεζονται" για να μαθουν να κοιμουνται εχουν πιθανοτητες να εμφανισουν διαταραχες υπνου μετα τα δυο

ενα φιλικο ζευγαρι εχει ενα κοριτσακι 2.5 χρονων κ εναν μπεμπη 4 μηνων

τη μικρη την κοιμιζαν στην κουνια της

την αφηναν κ κοιμοταν μονη της

εχει 2 μηνες

που αυτη σηκωνεται παιρνει το μαξιλαρι της κ την κουβερτα της και παει κ κοιμαται στον καναπε του σαλονιου :shock:

μου εκανε τρομερη εντυπωση!!!!!!!!

το τι εχουν κανει για να το σταματησει.. μεχρι κ στο δωματιο την εχουν κλειδωσει για να μαθει οτι εκει κοιμαται..

αν ξεκλειδωσουν την πορτα αυτη παει κ κοιμαται εκει!!

εχετε καμια ιδεα να τους προτεινω??

μεχρι κ στο δωματιο την εχουν κλειδωσει για να μαθει οτι εκει κοιμαται..

αν ξεκλειδωσουν την πορτα αυτη παει κ κοιμαται εκει!!

εχετε καμια ιδεα να τους προτεινω??

καλά ρε Λένα είναι δυνατόν να την κλειδώνουν στο δωμάτιο? :o:shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil: το μόνο που της δημιουργούν είναι περισσότερα προβλήματα!!! αν είναι δυνατόν!!! αυτό το παιδάκι θα μεγαλώσει με ψυχολογικά προβλήματα, προσωπικά το βρίσκω απάνθρωπο!!!

ε και τι έγινε που πάει και κοιμάται στον καναπέ? ίσως να είναι μια φάση που περνά, ίσως να το κάνει από ζήλια προς το μικρότερο αδελφάκι, ας της εξηγήσουν και ας την αφήνουν να κοιμάται στο σαλόνι, ίσως αργότερα να αλλάξει πάλι.....μήπως πάλι υπνοβατεί και δεν το έχουν καταλάβει???? :?::?::!::!:

καλημεραααααααααααααα κουκλες μου..

τι κανετε?

Χρυσουλινι μου πως εισαι σημερα? ο ταζουλης μας?

Μαιμουδακιιιιιιιιιιιιι...

Γωγακι πως ειναι η κορουλα σου σημερα? ελπίζω να ναι καλυτερα η τσαχπινα...

Γιωτακι,Αρτζι,Αφροδιτουλα,Θουλι,Νατασουλα,Σισσιω,Ελευθερια,Lovie ,Τονια και οποια αλλη ξεχνω τα φιλια μου....

βαριεμαιιιιιιιιιιιιιι

....επίσης πώς ξέρουν ότι δεν φοβάται στο δωμάτιό της? για φαντάσου να σε κλειδώσουν στην κρεββατοκάμαρά σου! πώς θα αισθανθείς!!!!

πιστεύω ότι της δημιουργούν ένα είδος φοβίας και μπορείς να τους προτείνεις να μιλήσουν με έναν παιδοψυχολόγο, είμαι σίγουρη ότι θα τους κράξει!!!!

ειλικρινά "έπεσαν" τα μαλλιά μου μόλις το διάβασα και το λυπάμαι το παιδάκι....γιατί μου έρχεται στο μυαλό η εξής σκηνή: ένα μικρό κοριτσάκι να κάθεται στο πάτωμα αγκαλιά με το μαξιλάρι της και την κουβέρτα της και να φοβάται :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Επεστρεψα !!!

Πλακωσε δουλεια ενω περιμενα ιασυχια!!!

Ερη τι τελεια γειτονια..πωπω..ζηλευω!!!

Ρε κοριτσια ειναι δυνατων..

δε θελω να μπω και να γινει χαμος παλη..αλλα αυτη η Μαρινιω μας δουλευει..

δεν μπορει να καταλαβει πως δεν ειμαστε ηληθιες..

εκει ειδικα που λεει οτι ζητησε και διεγραψαν τον λογαριασμο της...

μα και τον Ιουνιο να εκανς χορικαη θετικη, τωρα θα ηταν στον 8ο οχι στο μηνα της..

και φυσικα εμεις θα τη γλωσσοφαμε και θα εχει ασχημη καταλυξη...

αχ αργυρουλα.... τι να πω, δεν ξερω.....

μου ειπαν οτι το διαβασαν σε ενα βιβλιο..

οταν παει η μικρη κ κοιμαται στον καναπε παει κ η μανα της κ ξαπλωνει διπλα της

εγω τους ειπα να μην παει να κοιμαται μαζι της

απλα να βαζει καποια μαξιλαρια κατω μην τυχον κ πεσει κ να κοιμαται στο κρεβατι

ε καποια στιγμη δε θα καταλαβει κ θα παει μεσα??

δεν ενισχυεται η συμπεριφορα οταν η μανα της παει κ κοιμαται μαζι της?

αυτοι το θεωρησαν πολυ "απλο" και εχουν αρχισει κ ψαχνουν κ αλλο βιβλιο για εκπαιδευση υπνου..

τους ειπε ο τολης να πανε σε εναν παιδοψυχολογο κ μονο που δεν τον εφαγαν!!

Λένα κι εγώ δεν βρίσκω σωστό να την κλειδώνουν στο δωμάτιό της

Φαντάζομαι βέβαια ότι 1 φορά θα το κάνανε και όχι κατεξακολούθηση αλλά και πάλι το βρίσκω απάνθρωπο και αντιπαιδαγωγικό

Το πιο πιθανό είναι το κοριτσάκι να ζηλεύει το μωρό και να το εκφράζει με αυτό τον τρόπο

καλημερα...καλημερα....

εξω χιονιζει...ψιλο ψιλο αλλα χιονιζει..καλα δε το στρωνει...

σημερα μονη δουλεια..κ τελευταια μερα...

το ευχαριστω???????????/με πηραν απο πυλαια για τα ανωδυνα μαθηματα τοκετου..θα παω :D:D:D:D παρασκευη...γιουπιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!1

ερη τη ομορφη γειτονια..

ολα καλα?ο μικρος?

λενα φτου..ολα καλα?μαρεγκα δε ειναι αυτο που κανουμε μπεζεδες?το πολυ γλυκο? :oops:

νατασα κ συ κολλησες ρε απο το αντρα σου?περαστικααααααααααααααα

αναστασια ολα καλα?εμ ειχες ταξιδι εμ ανακοινωσες αυτο που επρεπε να κανω εγω..ε οχι κυρια μου..ασυγχωρητο :twisted::twisted::twisted:

καρολ παλι μονη δουλεια?

αννα συχνα το ακνει αυτο εμ το υπνο?

σισσιω χαμος απο δουλεια κ σημερΑ?

ΑΦΡΟ εγω γαλικο πινω...στη υγεια μας

χρυσα καθε μερα ξερνας?ακομα?

τονια απο κιλα πως πας?

αναστασια βικυ κτλ που χαθηκατε?

ναι χρυσα αυτο λεγαμε με την αφρο χτες..

κ το επομενο θεμα που θα βαλει θα ειναι συγκλονιστικο..

εχω στεναχωρεθει πολυ με το θεμα αυτο..

με τα παιδια κανουμε παρεα πολυ καιρο κ ειναι κ οι δυο δασκαλοι κιολας

δε φανταζομουν οτι θα ειχαν τετοιες αποψεις!!

κ ο μπεμπης ειναι τοσο μα τοσο καλοβολος....

τον εχουν ολη τη μερα στην κουνια του κ αυτο καθεται

αν πας κ του πεις μια κουβεντα σου κανει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!

ολο μοναχουλη του τον εχουν γιατι η μικρη ζηλευει υπερβολικα

και αν τους πουμε τιποτα εμεις σα συμβουλη δε μας δινουν σημασια γιατι ειμαστε μικροι. τεσπα.....

οχι νατασουλα το εχουν κανει πολλες φορες (ετσι μου ειπαν)

θουλαρααααααααααα μαρεγκα ειναι το πολυ χτυπημενο ασπραδι, δεν ξερω τι ειναι οι μπεζεδες :oops:

αχ καλεεεεεεεεεε ευχαριστω για τα φτυσιματα :lol::lol:

οσοσ για το αποθηλασμο γιωτα...

εγω 13 μηνων αριχσα να δινω φρεσκο..ηθελα να αποθηλασω δε αντεχα...

ε καπου 17 μηνων εστρωσε για τα καλα..απο τοτε κανει 2 θηλαμσους το 24 ωρο..

κ δε με ενοχλει..απλως ελεγα να αποθηλασω μη ερθει το νινι κ τα δω ολα..που θα τα δω αλλα...

οποτε το αφησα στη τυχη του

ευα ολα καλα?σε ξεχασε ρε κορμι :oops:

δλδ το βιβλίο ενέφερε να κλειδώνουν το παιδάκι? :o

καμμιά φορά αναρρωτιέμαι και με τους ανθρώπους: δλδλ επειδή το γράφει ένα βιβλίο εγώ πρέπει να το υιοθετήσω? και να θεωρήσω ότι αυτό είναι το σωστό? για αυτό έχουμε και κρίση για να αξιολογούμε μερικά πράγματα και καταστάσεις!!!

ο παιδοψυχολόγος σίγουρα θα αναλύσει και την δική τους συμπεριφορά, μπορεί οι ίδιοι, χωρίς να το θέλουν, να δείχνουν περισσότερη σημασία στο 2ο παιδάκι και να την αμελούν με αποτέλεσμα εκείνη να το βγάζει στον ύπνο της....εγώ δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα ύπνου!!!!! πιστεύω ότι αλλού είναι το πρόβλημα.....

στο φινάλε ας την βάλουν πίσω σε κούνι με τα κάγκελα είναι προτιμότερο από το να την κλειδώνουν!!!!!..........

τα γράφω αυτά γιατί σκέφτομαι τα δικά μου παιδιά, πώς θα αντιδρούσαν σε μια τέτοια κατάσταση!!!!!........εγώ θα άφηνα την κοπέλα μου, απλά θα φοβόμουν πώς θα κατέβει την σκάλα μέσα στα σκοτάδια......επίσης το βιβλίο δεν μπορεί να απευθείνεται σε κάθε παιδάκι χωριστά....λέει κάποιες γενικές οδηγίες, κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό......τι να πω, όμως? πάντως δεν χρειάζεται και κάποιο πτυχίο για να καταλάβεις μερικά πράγματα!!!!......στην όλη ιστορία λυπάμαι μόνο το παιδάκι!!!!

μαρεγκα δε ειναι αυτο που κανουμε μπεζεδες?το πολυ γλυκο? :oops:

Θούληηηηηηη θα σε βαρέσουν οι άλλες Θεσσαλονικιές μαγείρισες!!!! :lol::lol::lol:

μαρέγκα=αφού χωρήσεις τον κρόκο από το ασπράδι, χτυπάς πολύ καλά το ασπράδι με το μίξερ μέχρι να δέσει δλδ να γυρίσεις το μπωλ ανάποδα και να μην πέφτει!!!!

το μπεζέδες τι είναι?

Κρίμα ρε Λένα για τις απόψεις τους :(:(:(:( είναι και μορφωμένοι άνθρωποι

Οι μπεζέδες είναι ψημένη μαρέγκα με άχνη ζάχαρη (τα γλυκά που έχουν στους γάμους)

Μάρθα σκέφτεσαι να γεννήσεις χωρίς επισκληρίδιο? σε ποια κλινική τελικά?

θουλι μου δεν ειμαι μονη απλα λειπει η διευθυνουσα συμβουλος αυτη την βδομαδα και ειμαστε πιο χαλαρα ..το ιδιο και το δικο μου το αφεντικο ...δεν εχει και πολυ δουλεια...λειπουν και πολλοι με αδεια και εχει μια ησυχία τελειαααααααααα...απο βδομαδα όμως τα κεφαλια μεσα... :(

κατι με εχει πιασει και σαβουριαζω το βραδυ γλυκα πινω αναψυκτικο και αυτο το κανω πολλες μερες...πρεπει να το κοψω οχι μονο για τα κιλα αλλα βαρυστομαχιαζω και μετα δεν μπορω να κοιμηθω...

σας το πα ότι θελω και εγω μωρακι ε? αλλα σκεφτομαι τα ξενυχτια και αν μοιασει στην παπενια που μεχρι 8 μηνων μας εκανε τα!!!!! νουμερα με το θεμα του υπνου....ειδικα σενα διαστημα 30 και κατι ημερων μας εκανε φανταρακια 2 ωρες καθε βραδυ εγερτηριο απο τις 2 εως τις 4 το λιγοτερο και ηθελε να ναι μονο στο ριλαξ με τηλεοραση και τραγουδια παρακαλω...!!!!!!!!ενα να μην ειχαμε ξεσηκωνε τον κοσμο απο το κλαμμα...βεβαια οταν εκλεισε τον 8 μηνα μας ειπε η γιατρος αφηστε την να κλαψει και μετα πονου ψυχης την αφησα στην κουνια οπου εκλαψε 40 λεπτα αλλα δεν το ξανακανε ποτε...

αν θυμαμαι καλα εστρωσε ο υπνος γυρω στον χρονο ...μεχρι τοτε ξυπναγε ηθελε πιπιλα η λιγο αγκαλιτσα...αλλα αν της μοιασει στην ζωηραδα και στο πεισμα ...την εκατσα...

το οτι εχουν πτυχιο το ανεφερα γιατι ειναι δασκαλοι και οι δυο.. που υποτιθεται εχουν πιο πολυ υπομονη με τα παιδια.. τεσπα τι να πω..

οποτε δεν ειμαι παραλογη που μου φαινεται περιεργο το ολο θεμα..

μπα δε δινουν σημασια στον μπεμπη.... οσες φορες εχουμε παει να τους δουμε ο μπεμπης καθεται στην κουνια του.. ουτε γκουκ ουτε μουκ.. κααααθεται..

το βιβλιο αυτο τον τροπο τον ειχε σαν "μεθοδο της κλειστης πορτας" αν θυμαμαι καλα..

ειχαμε μεινει κ τους ακουγαμε κ ο τολης πηρε ενστικτωδως τον ανασταση αγκαλια κ τον φιλουσε :lol::lol:

α ναι μαρθα που θα γεννησεις τελικα?

πω πω αηδια ακουγονται οι μπεζεδες.. μπλιαχ

νατασουλα πως εισαστε τωρα?

καλυτερα?

αν κανονισετε κανενα καφεδακι να παρετε τηλ!! μονο πεμπτη δε μπορω!

Λενακι μου μην ασχολεισαι απότι καταλαβα και που πατε να τους συμβουλεψετε δεν ακουνε...κριμα για το μωλακι πραγματικα...μηπως με ολα αυτα του δημιουργηθουν πολυ ασχημα βιωματα...τα βιβλια μπορει να γραφουν όοοτι θες...εγω ξερω οτι καθε παιδι ειναι ξεχωριστο οπως και καθε ανθρωπινη προσωπικοτητα ειναι μοναδικη...θελει ξεχωριστο χειρισμο....αυτο που πρεπει ειναι καθε μανουλα να ψαχνει αν βρισκει τι θελει ο καθε παιδακι και πως μπορεις να του εξηγησεις καποια πραγματα...ξεκινας απο το καλο..κακο...με παραδειγματα με λογια σιγα σιγα εξαρταται ποια ηλικια ειναι αλλα μετον εγκλεισμο σε ενα δωματιο η με το αγριο...μονο σε καλο δεν βγαινει...αυτα γιατι συγχιστηκα!

όσο για το θεμα της μαρινιως τι εγινε βρε κουκλες? εχασα πάλι επεισόδιοοοοοοοο???????ειναι και καλα εγκυος? πειτε καλε και στο Καρολινάκιιιιιιιι...

καλε ειναι εγκυος κ γενναει κιολας σε ενα μηνα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ δε μπορω, στεναχωρεθηκα με αυτο το θεμα..

κ ειναι κ σε ηλικια που καταλαβαινει, μπορεις να της μιλησεις κ να συννενοηθεις μια χαρα!

θουλη κ εδω χιονιζει λιγο!

Καλημέρααααα...Δουλειά σήμερα....Η μικρή είναι καλύτερα, μίξες δεν έχει σχεδόν καθόλου, αλλά βήχα ναι...Αλλά πολύ καλύτερα...Το βράδυ την είχαμε πάρει στο κρεβάτι...Ο άντρας μου από την κούραση, έπεσε σαν κούτσουρο, δεν καταλάβαινε Χριστό, είχε πιάσει το μισό κρεβάτι και στο υπόλοιπο προσπαθούσαμε να βολευτούμε η Ιωάννα, εγώ και η...κοιλιά μου.... :twisted::twisted::twisted: Όλες τις ημέρες γκρίνιαζε επειδή πνιγόταν από τον βήχα, χθες γιατί δεν βολευόταν... :twisted::twisted: Έβαζε τα πόδια πάνω μου, με έσπρωχνε στη μεση, στην κοιλιά.... :o:o Αν μπορούσε να μιλήσει η μικρή μπεμπουλίνα με αυτά που έχει τραβήξει από την Ιωάννα τι θα έλεγε η καημενούλα μου... :shock::shock: Εγώ κόντευα να πέσω κάτω από το κρεβάτι και 3-4 φορές σηκώθηκα και έλεγα στην Ιωάννα...."Θα με αφήσεις επιτέλους να κοιμηθώ;;;;Πόσο χώρο θες να κοιμηθείς;;;Να πας στον πατέρα σου που έχει πιάσει όλο το κρεβάτι..." :roll::roll::oops::oops::oops::oops: Και έβλεπα το Γιώργο να ροχαλίζει, τον έσπρωχνα και μου ερχόταν να πάρω το μαξιλάρι και να τον πνίξω... :oops::oops::oops::oops: Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!

Και το καλύτερο το άφησα για το τέλος;;;;Συνέρχεται η μικρή, πέφτω εγώ....Είμαι από χθες το απόγευμα με μπούκωμα, δακρύζουν τα μάτια μου και έχω λίιιγο βήχα.... :cry::cry::cry: Τι έπαθα γκαστρωμένη γυναίκα;;;;; :cry::cry::cry: Φαίνεται ότι όταν έλεγα στην Ιωάννα "Αγάπη μου να σου πάρει η μανούλα όλα το κακό και να γίνεις εσύ καλά'", ήταν ανοιχτοί οι ουρανοί.... :roll::roll::roll:

Μωρή Θου με έχει αφήσει άφωνη... :o:o:o:o Μα να μην ξέρεις τι είναι η μαρέγκα;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=)) Είναι ακριβώς αυτό που σου είπε η Άρτζι...Ασπράδια καλά χτυπημένα..... :lol::lol::lol::lol:

Λένα ροχάλες δεν έχω να σου στείλω...Έχω όμως μπόλικες μιξούλες.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια δε σας είπα....Χθες έστειλα στη Νατάσα και μου είπε ότι σήμερα που βγαίνει από το μαιευτήριο θα μπει να μας τα πει..... :D:D:D Ανυπομονώ!!!!! :D:D:D:D Μου φάνηκε τρισευτυχισμένη και μου έγραφε ότι είχε ξεχάσει πόσο μικρά είναι τα νεογέννητα.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Κορίτσια δεν ξέρω για μεθόδους ύπνου κι εμένα δε θα μου άρεσε να κλειδώνουν ένα παιδάκι στο δωμάτιό του, αλλά εγώ είμαι υπέρ του να το αφήνεις το παιδί να κλαίει και λίγο.... :roll::roll::roll: Το ξέρετε άλλωστε.... :lol::lol::lol: Σταυρώστε με, σταυρώστε με!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Τι άλλα;;;;;Έχω ξεχάσει να σχολιάσω πολλά..... :oops::oops::oops::oops::oops: Δε θυμάμαι τίποτα άλλο!!!!!!!!

Χρύσα, Άφρο, Μαρία, Καρολινάκι, Νατασούλα, Αναστασία τα φιλιά μου.... :x:x:x:x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...