Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

lena mou ti kouklakia einai auta !!!! ax thelw na gennisw twra !!!

shmera me ayto to niro egine kai kati kalo ,katalaba poso agapaw to nini ekei mesa :x

isos to xriazomouna ena tetio oniro ..... :oops:

exw tsakisei thn mish basilopita (keik) po po kiala kila me blepw na bazw ...alla einai toso teleia!!! den mporw na antistathw :roll:

Δημοσίευση

Να μαι κι εγω!

Λενακι δε ξερω ποια σου μοιαζει αλλα και οι 2 ειναι ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!Πολυ ομορφα μωρα!!!!! :x:YMHUG:

Αντε να βγει και η δικια μου τσουπρα ζηλεψα λεμε!!!!! :ymblushing:

Καλυτερα παντως που δε μοιαζουν! ;)

Η Νατασουλα γενναει ε;;;;ολες μας οι ευχες για ενα γρηγορο κι οσο το δυνατο πιο ανοδυνο τοκετο! :)

Αφροδιτη κι εγω βλεπω που και που κατι τετοιους κουλους εφιαλτες και ταραζομαι!!! εχθες εβλεπα οτι κοιμομουν και μια στιγμη ανοιγω τα ματια και βλεπω μια τεραστια μαυρη σα σαρανταποδαρουσα με μπεζ ποδια να περπαταει στο ταβανι...βαζω τις φωνες γιατι λεει θα με δαγκωνε στη κοιλια και ερχεται ο αντρας μου να τη σκοτωσει αλλα δε την εβρισκε! ε τελικα τη βρηκε λεει κατω απο τη κουνια του μωρου και τη σκοτωσε! :?

Και βεβαια το αγαπας το μωρακι στη κοιλια σου! ;) κι αν τωρα εισαι μπερδεμενη,μολις το δεις θα το λατρεψεις οπως το Μανωλακη!

Τον Αλεξ οταν εμαθα οτι ειναι αγορι,γιατι μεχρι τη β' μου ελεγαν κοριτσι,και με τις παιγμενες ορμονες που ειχα,με ειχαν πιασει ανρητικα συναισθηματα για το μωρο.. :oops:

Καλα μολις τον εβγαλε ο γιατρος και τον ειδα ξεχασα οτι μαλακια σκεφτομουν μεχρι τοτε!!! ;)

Τωρα πολλες φορες απορω πως θα αγαπησω τη μπεμπα τοσο πολυ!!! :D

Δημοσίευση

γεια σας...

ειναι η τριτη φορα που προσπαθω να γραψω και δεν με αφηνει ο ιασονας...

ειμαστε καλα εμεις ...στους γονεις μου....τωρα κοιμουνται οι υπολοιποι...

αφρο τι ονειρο ειδες βρε;;;

σες αυριο να δεις τι δουλειες εχω παλι...απο χθες δεν καταλαβαινω τιποτα...σαν μην ειμαι εγκυος...ουτε πονακια..ουτε τιποτα...αντε να ερθει η τεταρτη να παω παλι για χοριακη να δουμε αν ολα πανε καλα...

λενα τελειες οι διδυμουλες...

φιλακια κοριτσια δεν με αφηνει αλλο...θα τα πουμε το βραδυ...

ελπιζω ολα να πανε καλα για την νατασουλα...

Δημοσίευση

έλα ρε συ Αφρο ένα όνειρο ήταν....μα δεν καταλαβαίνω γιατί οι έγκυες βλέπουν τέτοια όνειρα!!!! :?

ευτυχώς η μικρή κοιμάται και ο μπαμπάς, εγώ σερφάρω, έκανα μια χριστ. κάρτα με τις φωτός μας και την στέλνω και ο Λουκάς ζωγραφίζει!!!! με λίγα λόγια ............. Η Σ Υ Χ Ι Α !!!!! :D:D:D .....χμ τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα ξαπλώσω και εγώ!!!! ;)

Δημοσίευση

Γέννησε η Νατάσα????????????????

Να σου ζήσει η μπέμπα κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ωραιότερο δώρο για το 2011

Περιμένουμε περοσσότερα νέα

Λένα κουκλιά τα κοριτσάκια σου!!!!!!!!!

Να τα χαίρεσαι

Δημοσίευση

Διάβασα καλά;;;;Γέννησε η Νατάσα;;;;;; [smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

Κοπελάρα μου να σας ζήσει η δεύτερη μπεμπουλίνα...Χαίρομαι που όλα πήγαν τέλεια...

Όποια ξέρει λεπτομέρειες ας μας πει....Θουλάρααααααααααααααααααααααα.........

Συγγνώμη που δε σχολιάζω τίποτα άλλο!!!!!!Δε διάβσα τίποτα...Μπήκα στα πεταχτά να δω αν γέννησε και ναι.......... :D:D:D:D:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Δημοσίευση

Νατασα μου να σου ζησει κουκλαρα μου!!!!

Πω πω γεννηθηκε η νυφουλα μου!!!!!

Ειδες που σου ειπα οτι θα πανε ολα τελεια!!!!Η ευχη της λεχωνας πάντα πιανει!!!!!!

Κοριτσαρες τι κανετε οι υπολοιπες;; εγω τα ιδια.Θηλαζω και ποναω που εγραφε και η Αθηνουλα.

Ρε κοριτσια αν σας πρηζω να μου το πειτε. :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

γεια σας...

νατασουλα να χαιρεσαι την μπεμπουλα...χαιρομαι που πηγαν ολα τελεια..πολλα πολλα μπραβο....αντε περιμενουμε λεπτομερειες...... :D:-bd:-bd:-bd[smilie=wav.gif]

παναγιωτα δεν μας πριζεις καθολου...μην λες βλακειες....

αφρο καουρες ε;;;;χαλια....εγω ευτυχως δεν ειχα σε καμοια απο τις 2 εγκυμοσυνες....

χαλια το ονειρο...

επανερχομαι..γιατι κλαιει ο μικρος :twisted:

Δημοσίευση

Καλε Παναγιωτα ,η λες χαζα..ακου μας πρηζεις!!!

Δε μας πρηζεις καθολου!!!

ο μικρος σημερα βαραει ιστερια...ουρλιαζει σαν λυσασμενο..δε θελει να κανει μπανιο..παω να τον κοιμησω

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Κ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

μου χαλασε τη εκπληξη...

φιλεναδαρα μου να σου ζησει η κορακλα.. :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

χαιρομαι που πηγαν οοοοολα τοσα καλα..κ γιναν οπως τα θες!!!!!!!!!!

σ αγαπω παρααααααα πολυ!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κολικοί λέγονται και έχετε μάλλον όπως και εμείς 
    • Καλημέρα κορίτσι μου ακόμα δεν ξεκίνησες τη μάχη μη σκέφτεσαι αρνητικά. Κάνε τη προσπαθεια σου θα υπάρχουν κύκλοι που ισως έχεις χαμηλότερη fsh και μπορείς να κάνεις διέγερση ή φυσικο τροποποιημενο.  Διαφορετικά μόνο φυσικούς. Τα ίδια έκανα κ εγώ.. δοκίμασα κ διέγερση,  κ τροποποιημενο κ συνέχισα με φυσικούς.  Θα κάνεις ορμονικές εξετάσεις κάθε μήνα κ με το γιατρό θα κάνετε το πλάνο σας. Όπως ανεφερε Tokyo ο σφακ στο γεννεσις ασχολείται με μεγαλύτερες ηλικίες κ επιμένει χωρίς προτείνει αμεσως δωρεά. Εγώ στα 40 πήγα εκεί με ένα χρόνο ωοληψιες (εκανα μόνο φυσικούς μαζι του, διεγερση εκανα σε αλλη κλινικη)αποσταση 4,5 ωρες κ στα 41 έκανα την πρώτη ετ μαζί του κ ευτυχώς πέτυχε. Δε χάνεις κάτι να κάνεις ένα ραντεβού έστω κ εξ αποστάσεως σε πρώτη φάση.
    • Καλώς την! Με το καλό το μωράκι σου! Δεν έχω κ εγώ κάποια γνώμη σχετικά με αυτό το θέμα αλλά μην αγχώνεσαι με διατροφή θα ρυθμιστεί.. είχες από πριν θέμα με χοληστερίνη ή έτσι ξαφνικά προέκυψε τώρα στην εγκυμοσυνη?
    • Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική σε μικρότερη ηλικία με διέγερση, οπότε δεν θα σου προτείνω το δικό μου. Είναι πραγματικά τέλειος γιατρός αλλά έχω την αίσθηση ότι προτιμά γενικά τη διέγερση κ στα 43 δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έφερνε κάτι τέτοιο. Από γνωστές κ φίλες έχω ακούσει για τον κύριο Σφακιανουδη που έχει εμπειρία (από ότι βλέπω δλδ) σε μεγαλύτερες ηλικίες κ φυσικούς κύκλους. Λογικά αυτό θα σου προτείνει, να πηγαίνεις κάθε μήνα για συλλογή... Αυτό πρότεινε κ σε φίλη μου δλδ με το ίδιο προφίλ με σένα.  Αυτά για Αθήνα όμως! Αν δεν κάνω λάθος το κέντρο λέγεται Γένεσις, αλλά κ σκέτο το όνομα να κοιτάξεις θα τον βρεις! Καταλαβαίνω ότι είσαι από Θεσσαλονίκη οπότε αν είναι να μπεις σε τέτοια διαδικασία αξίζει να βρεις κάτι πιο κοντά σου. Δεν είναι εύκολο κάθε μήνα ταξίδια... Εύχομαι ο,τι καλύτερο!
    • Αχαχχα αν σε παρηγορεί είναι κάτι μέρες π το έχω νιώσει οπότε υπομονή όπου να ναι θα το νιώσεις κ εσυ! Κ μετά δε θα σταματάνε! 😅 εν τω μεταξύ τώρα έχω το άλλο, ναι μεν το έχω καταλάβει να κλωτσάει αλλά δεν είναι το ίδιο ενεργητικό όλες τις ώρες κ μέρες οπότε μετά πάλι ανησυχώ! 😂 ένας φαύλος κύκλος! Πάντα κάτι θα μας τρώει! Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημενες! 😂😂 άσχετο η καμπύλη σακχάρου σε ποια εβδομάδα γίνεται? Έχω ξεχασει
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...