Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

Λενακι ακομη να το πιστεψεις οτι εχεις αυτα τα δυο πλασματακια ε;;;;:lol::lol::lol:

σας αφησαν οι κουκλιτσες να παιξετε κανενα χαρτακι;;; :D

Χρυσα ποια τσοχα;η πρασινη;;; Τα πηρε ολα η Ποπη κι εφυγε!!!!!! :lol::lol::lol:

Αλλα χαλαλι της της φιλεναδας μου κι αλλα τοσα!!!!Περασαμε πολυ ομορφα!!! :D

Σημερα ηταν λιγο χαλια η μερα γιατι πηγαμε στη πεθερα μου και η αδερφη του αντρα μου ηρθε παλι στις 3,μεχρι να φαμε πηγε 5 και ο μικρος δε κοιμηθηκε καθολου για μεσημερι(πρωτη φορα) και μας εβγαλε το λαδι απο τη γκρινια!!!! :crazy: Με το ζορι τον κρατησα μεχρι τις 8 και παλι κοιμηθηκε με κλαματα απο την υπερενταση... :cry:

Ελα ομως που δε κοιμαται πουθενα αλλου εκτος απο το κρεβατι του...αντε και στο καροτσι και στο αυτοκινητο οταν ειναι εν κινησει.. :?

Γωγω ξεχασα να σου απαντησω σε αυτο που με ρωτησες.. :oops: Δεν ημουν παλια στο τρενακι,τωρα μπηκα πρωτη φορα.. :) Ειχα να μπω στο μαμμυ παρα πολυ καιρο και ειδα εδω μαζεμενες ολες τις παλιες ε και ειπα να πω ενα γεια! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι κανετε τσουπρες;;;

εγω εβαλα τα παιδια για υπνο...ειχαμε παει στη νονα και τον νονο του ιασονα να ευχηθουμε γιατι γιορταζει σημερα ο νονος του...

και αργησαμε να γυρισουμε...του εδωσε και το δωρο του...το οποιο δεν εχω ανοιξει να δω τι ειναι :roll:

τωρα τρωω ενα υπεροχο γλυκο απο τα fresh....απλα θεικο...

η νατασα δεν εχει μπει καθολου...λετε να γεννησε;;;;μακαρι να πηγαν ολα καλα :)

αυριο θα παμε για φαγητο στους δικους μου...

τα φιλια σε ολες

Κορίτσια μου καλή χρονιά!

Με υγεία!

Βίκυ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Μπήκα να σας πω μια τελευταία καληνύχτα από το σπιτάκι μου!

Αύριο το πρωί θα κάνω εισαγωγή για να αρχίσουν να μου χορηγούν το φάρμακο της πρόκλησης. Επειδή θα είναι πολύ 'αργή' η διαδικασία νέα θα έχω σίγουρα από Δευτέρα. Εγώ εύχομαι να με πιάσουν σήμερα το βράδυ δυνατοί πόνοι για να το αποφύγω. Έχει 3 μέρες που πονάω αλλά δε γίνεται τίποτα. Κουράστηκα....

Αν έχει WiFi στην κλινική θα μπαίνω να σας λέω τα νέα μου αλλιώς θα τα πούμε όταν γυρίσω!

Φιλιά πολλά σε όλες και να προσέχετε!

Θα μου λείψετε...

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

νατασουλα μου με ενα πονο καρδια μου..ευχομαι ολα να πανε κατ ευχην και να γεννησεις μια πολυ γερη μπεμπουλα και φυσιολογικα......

πολλα πολλα φιλια.........περιμενουμε νεα σου :)

Νατάσσα μου όλα να πάνε τέλεια και να γίνουν όπως εσύ επιθυμείς!

Να θυμάσαι σημασία έχει μια γερή μπουμπού

Θα σε σκεφτόμαστε όλα τα κορίτσια

Όποτε μπορείς να μας πεις νέα

Πολλά φιλιά :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

γεια σας κοριτσαρες!!!

να εχουμε μια καλη χρονια με υγεια τυχη αισιοδοξια και πολυ αγαπη!!!

αντε μερικες μερικες να γινουμε κ "διπλες"!! :lol::lol::lol:

νατασα σε σκεφτομαι συνεχεια!! καλε τοσο αγχος ουτε για μενα δεν ειχα!! :lol::lol::lol:

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε τελεια και οπως τα θελεις!!

θα εχεις αλλη μια κουκλαρα κοριτσαρα στην αγκαλια σου σε λιγες ωρες!!!!!!!

ολα τελεια να πανε!!!!!!

παναγιωτα μου βαλτον να τον βλεπει ο ηλιος.. και μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου ολα θα φτιαξουν! και ο πονος και ολα!!

εμεις χτες πηγαμε στους δικους μου, ο μικρος κοιμηθηκε κ λιγο αφου αλλαξε ο χρονος εμεις βγηκαμε!! περασαμε πολυ ωραια!!!! αν κ σε καποια φαση με επιασε το στομαχι μου και φυγαμε.. με επιασε κ ο τολης και με ταρακουνουσε και με επιασε κ μια αναγουλα αλλο πραγμα... αντρας να σου πετυχει!!!

επισης ετυχα το φλουρι!!!!!!!!!!!!!!! πρωτη φορα μετα απο τουλαχιστον 10 χρονια!!!! :D:D

ουφ κ αυριο κ μεθαυριο εχουμε τραπεζωματα.. κ βαριεμαι!!!!

εχει εν τω μεταξυ 2-3 μερες που με ενοχλει πολυ το στομαχι μου, σημερα δε μετα το τσιγαρο με επιασε μια ελλεεινη αναγουλα

αλλα δε χαιρομαι, σιγουρα κατι εχω κολλησει η με τριγυρναει γιατι κ η μανα μου ειναι καπως ετσι..

εκανα τη βασιλοπιτα και πηγε ο τολης να τη γυρισει (τι θελω κ εγω κ τον αφηνω) και την εριξε στο πατωμα!!!!!!!!! διαλυθηκε :evil::evil::evil:

αλλα τον αγαπω τοσο πολυ!!!

σας χαιρετω!! αν μαθει καμια οτι εχει γεννησει η νατασα κ δεν εχω μπει, παρακαλω ενημερωστε με!!!

ονειρα γλυκα!!

Καλημέρα σας,

Νατάσσα με το καλό, σου εύχομαι να μην χρειατεί η πρόκληση και να γεννήσεις αμέσως και γρήγορα :x:YMHUG:

Αφρο τι εφιάλτη είδες?

μια φορά είδα και από τότε στον ύπνο φοράω τον σταυρό μου!!!! :-s:-s#:-s

εγώ πάλι έχω την αίσθηση πως είδα στον ύπνο μου ότι είμαι έγκυος

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: .....μήπως να κατέβεις από το τρενάκι μην κολλήσεις?!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

η κοπέλα μου να μην μπορεί να κοιμθεί πάνω από 12ωρο!!!!! απαπαπα τι είναι αυτά τα πράγματα?!!!! :roll::roll::?:?

mhn me kraksete .

eida oti pira xapi na riksw to mwro kai meta apo 15 lepta to metaniosa para polu kai etrexa sto nosokomeio mipos prolabw na kanw plish stomaxou,ksipnisa sto simio pou hmouna mesa sto taxi kai eniotha na klotsaei dunata kai fobomouna mipos einai oi teleutees tou klotsies ....

καλημερα!!!!!!!!!!!!

νατασουλα μου,με το καλο!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!!!!!!!περιμενουμε τα νεα σου!!!!!!!!!!! ;)

βγαλαμε επιτελους το τριτο μας δοντι!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

αφροδιτη,εφιαλτης,ε?????????????????

Αφροδίτηηηη ντροπήηηη σου καλέεεεε

Τέτοια όνειρα έχω δει κι εγώ και ξυπνούσα χάλια

Όταν ήμουν έγκυος στην Ιωάννα είδα όνειρο ότι πήγα με έναν πρώην :oops::oops::oops: και μετά με έπιασε μια μεγάλη αιμορραγία και έχασα το μωρό και δε μπορούσα να το πω στο Γ.

Σηκώθηκα πολύ χάλια

Εμένα ακόμη και ο εφιάλτες μου με το σεξ έχουν να κάνουν :o:o:o:lol::lol:

καλημερα!!!!

Αφρο μπρρρ...μονο ταχυπαλμια...πωπω..εχεις πολυ αγχος γι'αυτο το μωρο...

Νατασα μου με το καλο...

ευχομαι ολα να πανε καλα οπωςτα θες και το μωρο να γεννηθει ροζουλι και στρουμπουλο..να θηλασει ευκολα και γρηγορα!!!!

Λενα τι να πω για σενα..καλο κουραγιο με τα τραπεζωματα..

εμεις το απογευμα θα παμε σε ενα φιλικο σπιτι και σημερα θελω να πλυνω- επιτελους- τα μπαλκονια και να σηδεροσω.

Μαρια Ιωαννα βαλθηκες και εσυ να γινεις πολυτεκνη..μπραβο!!!!

Τονια χαλαλη της..χιχιχι..δυσκολα αμα δεν κοιμουνται τα μικρα..

ο Χριστοφορος κοιμηθηκε χτες στην ταβερνα μονος του στην καρεκλα..τον βαλαμε στο καροτσι και κοιμηθηκε μιαμιση ωρα..το βραδυ παλη απο την κουραση επεσε ξερος αμεσως..αλλα επειδη ημουν και εγω κουρασμενη κοιμηθηκα νωρις...να φαντααστειτε πηραν κατι φιλοι του αντρα μου απο τη Μοσχα..και χαμπαρη δεν πειρα...

Γιωτα τι κανεις;;;..πως εισαι;;;..μη κανεις ρε πολλες δουλιες τωρα..εγω δεν εχω και πολλες επιλογες αναγκαστηκα τις κανω για τις αλλεργιε ςτου μικρου.

Αυτα..

ο Χριστιοφορος αρχησε να μου κοβει το προινο..

ηπιε γαλα στις 5..ξυπνησε οριστικα στια 8 και ακομα δενε χει φαει τιποτα..

του εκανα σιμιγδαλοκρεμα την εφυσε, του εδοσα γαλα με κορν φλεικσ εφαγε μια κουταλια, του εδοσα λιγο απο το χτεσινο τσουρεκι..το εκανε ψυχουλα..ουτε καν μπανανα δεν εφαγε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011!!! ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

Πώς περάσατε;;;;

Εμείς αν και δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο περάσαμε πολύ ωραία!! Ιδίως γιατί ήταν οι πρώτες γιορτες που καταλάβαινε τόοοοοσα πράγματα η τσουρουπουδού μού!!

Ήρθε ο Αγ. Βασίλης, της έφερε μια κουζίνα δώρο, μήπως τώρα σταματήσει να πειράζει τα κατσαρόλια της μαμας :lol::lol::lol::lol: έφαγε τα κουλουράκια από το τζάκι, το ελέγξαμε αυτό και γενικά το διασκέδασε πολύ!! Πήρε και ένα σκασμό δωρα και όλα καλά! :D:D:D

Αυριο αρχίζω δουλειά μετά απο δέκα μέρες στο σπίτι και εχω αρχίσει και φρικάρω!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩ!!!! :cry::cry::twisted::twisted::cry::cry:

Η Νατάσα γέννησσε;;;;;;;; Τι κάνει;;; Έχουμε νέα της;;;

Ηταν η μοναδική μου έννοια τις γιορτες! :oops::oops::shock::D

Σισσιώ καλημέρα

Καλή χρονιά!

η Νατάσσα σήμερα θα έμπαινε για πρόκληση

είχε πονάκια κάποιες μέρες τώρα αλλά αν δε δυνάμωναν μέχρι και χτες την νύχτα

σήμερα το πρωι θα έμπαινε..

Έχει γράψει η ίδια στην προηγούμενη σελίδα

Εγώ Τρίτη θα πάω για δουλειά..

Καλημέρα,

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά να έχουμε υγεία και ότι έπιθυμείτε

Εγώ είμαι ψιλοχάλια μ'επιασαν οι αμυγδαλές μου και ξεκίνησα χθες αντιβίωση

Ο Άγιος Βασίλης έφερα και στη Έλενα κουζίνα και έχει ξετρελαθεί από χθες μόνο με αυτήν ασχολείται και φυσικά μαζί της και ο Μιχάλης ο οποίος σνομπάρει το δικό του δώρο και παίζει με την κουζίνα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσα με το καλό κοπέλα μου εύχομαι να γεννήσεις εύκολα μια υγιέστατη μπουμπού

σε σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες

Παναγιώτα το σπαθόλαδο βοηθάει πολύ να βάζεις μετά από κάθε θηλασμό

Ίκτερο είχε ανεβάσει και στην αρχή ή τώρα 1η φορά τον βλέπεις κίτρινο?

Άφρο νομίζω όλες οι έγκυες λίγο πολύ βλέπουν τέτοια όνειρα

Εγώ έβλεπα πολλά στην 1η εγκυμοσύνη στην 2η ήμουν πιο χαλαρή

μαρακι τα διαβασα αυτα! ειπα μηπως ειχαμε νεωτερα! :D

Νατασσουλα με ειχες ρωτησει περυσι για τον ΘΗΣΕΑ :oops::oops::oops: Δεν εχω καμια ενημερωση επ'αυτού. :|

σας ειπα;; ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Ούτε εγώ θέλω να πάω για δουλειά και θα γίνεται πανικός όλο τον Ιανουάριο :(:(:(

Σισσιώ το κακό με το Θησέα είναι ότι δεν ξέρει κανείς να μας πεί :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Για την Νατάσα δεν υπάρχουν νεότερα, εγώ περιμένω την Θου να μπεί μήπως ξέρει κάτι να μας πεί

Καλημερα!!! Σημερα ξυπνησαμε 11.15 :D Σαπισαμε!!!

Κοριτσια αυτο με την δουλεια το ειχα κι εγω!! Γι αυτο και ζητησα απολυση! Ευτυχως ο διευθυντης με συμπαθουσε και μου την εδωσε!! Μολις τελειωσει το ταμειο θα ψαξω καπου πιο υσηχα!! Αυτα!! Νατασσα σε σκεφτομαστεεεεεεεε!!!!! Μ εναν πονο!!!!

Σας αφηνω! Παω να παιξω με το λεκτερακι μου γιατι εχει ερθει και μου παταει τα κουμπια! Φιλακια σε ολεεεεες!!!!

Δηλαδη μονο εγω θελω να παω στη δουλεια...

χαχαχα

εμεας ευτη η ευδομαδα τουλαχιστων μεχρι την τεταρτη θα ειναι χαλαρη..μετα παλη τα κεφαλια μεσα..και θα γινουν πολλες και μεγαλες αλλαγες...

τεσπα..

Αρχησαν α ματωνουν και τα δικα μου ουλα οπως της αφρος..και οταν καταπινω το αιμα αναγουλιαζω χειροτερα...

Εβαλα γιναντες για μας και θα κανω ψαροσουπα για τον μικρο..τοσο κρεας αυτες τις μερες...

Νατασακι σε σκεφτομαστε!!!

νατασοθλα εμας ο αη Βασιλης μας εφερε ενα αυτοκινητακι- τρακτερ- λιτλ πιπλε..ε εχει ξερτελαθει εκτοτε..

Ανακαλυψα το φαρμακο για τη δικη μου δισκοιλιοτητα...παντζαρια..πωπω..σωθηκα..αμα ηξερα θα ετρωγα και στον Χριστοφορο...

Kαλημέρα και απο μ΄ένα!!!!! Η Νατάσα μας είναι στην κλινική το πουλάκι μου. Αυτή σκέφτομαι όλη την ώρα. Μακάρι να έχει έναν ανώδυνο τοκετό παναγίτσα μου. Νατάσαααααααααα τα φιλιά μου.

Να σας βάλω και μια φώτο απο τις νεραϊδένιες μου που σας την χρωστάω... ;)

post-2-13873935936545_thumb.jpg

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...