Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

Εγώ θα γράψω τελευταία για το 2010!!! :D:D:D:D

Έκανα τη βασιλόπιτα της Λένας. Δε δοκίμασα ακόμη

Είμαστε οι 4 μας σπίτι έτοιμοι να υποδεχτούμε το νέο χρόνο

με τις πυτζάμες μας στο χαλί με τις Βarbie των κοριτσιών :lol::lol::lol::lol:

Φάγαμε κοτόπουλο με σως μουστάρδα και πιλάφι

ΚΑΛΗ%20ΧΡΟΝΙΑ%20ΜΕ%20ΥΓΕΙΑ%20ΚΑΙ%20ΕΥΤΥΧΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΝΑ χαιρεστε τις οικογενειες σας...

Εγω δεν περασα καλα.. :( Οι γονεις μου τρωγοντουσαν συνεχεια...

Μεχρι που αλλαζε ο χρονος και βριζοντουσαν.. Κατα τις 12.15 δεν αντεξα και αρχισα να φωναζω κι εγω. Τους μιλησα ασχημα και μετανοιωσα αλλα πνιγηκα βρε κοριτσια!! Τους ειπα οτι εχω καταπιει ενα καροτσι αηδιες του αντρα μου για να μην υπαρχουν εντασεις κι ερχοντε αυτοι να ουρλιαζουν μπροστα στο παιδι μμου!! Και τους εδιωξα απο το σπιτι!! Τετοια γρουσουζια ρε παιδι μου... :cry: Ελπιζω να ειναι γουρλης ο Τονυ μου και να μην μας παει ετσι ολη η χρονια!

Κι εγώ η πρώτη για το 2011!!! :D

Καλή χρονιά μανούλες, με υγεία, αγάπη, ευτυχία κι ό,τι ποθεί η ψυχούλα σας!!! :x(*)

Ουπς, λάθος! Με πρόλαβε η Τρις! :oops: Ελπίζω η νέα χρονιά να εξομαλύνει όλες τις εντάσεις και να κυλήσει πολύ ήρεμα, σε αντίθεση με την αλλαγή! :( Δεν θα πάει έτσι κοπέλα μου, υγεία να έχετε και όλα τ' άλλα βρίσκονται. Χαμογέλα κι όλα θα πάνε καλά! :D

καληηηηηηηηηηηηη χρονιαααααααααααααααααα σε ολουυυυυυυυυς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περασαμε ομορφα εμεις κοριτσια!!!!ευτυχως αντεξε και η μικρουλα μου και καναμε την αλλαγη του χρονου αγκαλιτσα!!!!!!!! :)

τρις μου,ευχομαι η χρονια να σας παει ακριβως αντιθετα απο την αλλαγη!!!!!!!! ;)

νατασακι,μες στην αγωνια μας εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!! :D αντε,με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

μιτσακι,εσυ ησουν στην εκπομπη της ολιβιας την προ-προηγουμενη τεταρτη ή κανω λαθος??????? :oops:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ!!!

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ... :( ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ!!!!!ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!! ;)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!

Καλημερα Μανουλες!!!

Χρονια μας πολλα..με υγεια ηρεμια και υπνους πολλους!!!

Ευχομαι να κιλησει ο χρονος με πολυ λιγους καυγαδες, ελαχιστες λυπες, αμετρητες χαρες, χωρις πηρετους και μηξες και πονοκεφαλους..

Σε οσες κουκλες ειναινα γεννησουν να εχουν μια ευκολη και γρηγορη γεννα..

Οσες το επιθυμουν με ενα σπορακι συντομα..

Μιτσακι Χρονια πολλα στην κουμπαρουλα μας!!!

Σαυρογιωτα να χαιρεσαι τον Μπαμπα σου

Καλημερα στο τρενακι!!!Μπηκα να σας ευχηθω χρονια πολλα και καλη χρονια ..

Υγεια και ευτυχια σε ολους..

Μετο καλο οι εγκυουλες και οσες προσπαθειτε ευχομαι γρηγορα με ενα μωρακι ....

καλημερα και καλη χρονια!!!!!!!

ευχομαι να περασατε ολες τελεια και ο νεος χρονος να σας φερει οτι ποθειτε σε εσας και τις οικογενειες σας

εμεις ειμασταν μονοι και με πηρε ο υπνος...ξυπνησα πανω στην αλλαγη του χρονου

ξεχασα να βαλω και το φλουρι στην βασιλιπιτα...οποτε το φλουρι ανηκει σε ολους

καλημερα !!!!!

πως σας μπηκε ο χρονοσ?

απο οτι ειδα οχι και πολυ καλα σε ολλες .

εμεις εδω στο σαλονι μονοι ,ο μικροσ ηθελε να κοιμηθει και τον πηγα στις 10:30 για υπνο ...κοιμηθηκε στισ 11:30 τελικα !!! :o και που να μην ηθελε ο ιδιος να κοιμηθει :lol::lol::lol:

μετα καθησαμε στο σαλονι αγκαλιτσα με τον Κ βαλαμε κατω τα μιαμ μιαμ που ειχαμε παρει και μια σαμπανια ετοιμη να την ανοιξουμε και περιμεναμε να μπει ο χρονοσ .

μετα ειδαμε μιστερ μπι απο το σκαι και πηγαμε για υπνο .....αυτα .

ξυπνησαμε τωρα ,σιγα σιγα θα μαγειρεψουμε .θα κανουμε φλαις ορλαντερ ....ρολο μοσχαρακι .

Καλημερα και από τον Λάζαρο που σιγα σιγά αναστηθηκε!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ με υγεια και αισιοδοξια.

Μητσακι μου να χαιρεστε την ομορφουλα σας, να ειναι πάντα γερη και δυνατη και να την καμαρώσετε οπως επιθυμείτε!!!!!!!!!!Με το καλο και το δευτερο μωράκι!!!!!

Νατασα τελικα δε βγηκε χθες η νυφούλα ε;;;

Εμας ο χρονος μας βρηκε καλα αλλα ολη η εβδομαδα ηταν μαύρα χάλια.Μετα το σκηνικο με το μωρο αρρωστησα εγω. 3 μερες το θερμομετρο εδειχνε 38-40.

Την Τεταρτη δε, παει ο αντρουλης μου να μου παρει κατι κρεμες για το βυζι και του μενει το αμαξι.900 ευρω ζημια.Μα ποιος μας μουτζωσε;;;; :roll::roll::roll::roll:

αντε να 40-ντησω να κανω κανα ευχελαιο.

Κατα τα αλλα ηρεμα.Εχω μια θηλη πολυ χαλια.Βαζω 4 κρεμες απο την απελπισια μου.

2 φυτικες και 2 με παραμπενς.Ρε κοριτσια θα φτιαξει αυτο το πραγμα ποτε;;;Εχω αρχισει και απελπιζομαι.

Σταματαω τη μιρλα τωρα. :oops: Απλως δεν προλαβα τοσες μερες να μπω να σας τα πω.Μου λειπει πολυ η συντροφια σας.

Φιλακια σε ολες σας!!!!!!!

καλημερα κουκλες!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!

εμεις περασαμε πολυ ομορφα..η αλλαγη του χρονου με βρηκε παλι με το βυζι εξω οπως και περσι...οποτε εχει να πεσει πολυ θηλασμος :lol:

πεξαμε πολυ πολυ χαρτακι..κερδισα 50 ευρουλακια :D και το διαλυσαμε στις 6 το πρωι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυτα απο εμας...

τρις ευχομαι να μην παει η χρονια σας με τσακωμους..

παναγιωτα την γκαντεμια:o:o:o

πολλα πολλα φιλια

Γιώτα μου τι ωραια νεα βλέπω!!!!!Εισαι εγκυουλα εμαθα!!!!

Αχ τι ωραια!!Με το καλό κοριτσάκι μου!!!!! :x:x:x:x

Κοριτσια μερα που ειναι να σας πω και μια βλακεια που εκανα με το βυζί;;;;;

Επειδη με 40 πυρετο δεν αντεχα και τον πονο απο τη θηλη ειπα να θηλασω μονοπαντα (απο το δεξι),Θηλασα για μιαμιση μερα και το παιδι κιτρινισε!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ρε κοριτσια απο τη βλακεια μου ανεβασε ικτερο στα καλα καθουμενα.Τι μα$#@##@κια έκανα.Τωρα θηλαζω παλι και απο τα 2 εννοειται αλλα το χρωμα δεν εχει καλυτερευσει και πολύ.Βεβαια βρεχει πανες, κανει κακα και περιμενω τη Δευτερα να τον ζυγισω.Αυτααααα.

καλη χρονια και παλι σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

παναγιωτα μου,να σου ζησει το μωρακι!!!!!!!!!!!! :D

εγω που ειχα φλεγμονη στη θηλη εβαλα σπαθολαδο και περασε μεσα σε λιγες μερες...πριν βαλω προσπαθουσα με διαφορες κρεμουλες και δεν περναγε με τιποτα....με το σπαθολαδο περασε αμεσως!!!!η νατασουλα μου το ειχε προτεινει και την ευχαριστω πολυ γι αυτο!!!!!!! ;)

για δοκιμασε να δουμε!!!!!!!!ξερω πως υποφερεις...... :? περαστικα!!!!!!!! ;)

Καλή χρονιά κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Με υγεία!!!!!!!!

Στις Βίκες και Βασιλικούλες που γιορτάζουν τις καλύτερες ευχές μου...

Εμείς χθες ήμασταν σπιτι οι τρεις μας, έφτιαξα μια σούπερ βασιλόπιτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (συνατγή της μαμας), η Ιωάννα κοιμήθηκε 11.30 κι εμείς αγκαλιά μπροστά στο τζάκι χαζεύοντας Τv περιμέναμε να μας μπει....η νέα χρονιά.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κατά τη 1-1.30 που πήγαμε για ύπνο πήραμε και την Ιωάννα μαζί, γιατί έκλαιγε συνέχεια από το μπούκωμα... :cry::cry::cry: Και να φανταστείτε πριν τη βάλουμε για ύπνο και ορός έπεσε και με otrisalin τις ρουφήξαμε τις μιξούλες... :?:?:?:? Τελικά, μες στον ύπνο της ξαναρουφήξαμε τις μίξες, αυτή έκλαιγε σαν τρελή και έκτοτε κοιμήθηκε σαν πουλάκι μέχρι τις 10.30 το πρωί.... :P:P:P:P Με το αλογάκι που της έφερε ο Αη-Βασίλης δεν τρελάθηκε αρχικά, αλλά σιγά σιγά της αρέσει... :?:?:?

Παναγιώτα μου αν εσύ έχεις πρόβλημα με το θηλασμό, τι να πω κι εγώ καλέ;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Τι θα κάνω;;;;; :o:o:o Πήγα χθες να αγοράσω το βιβλίο της Πατσούρου αλλά δεν το βρήκα... :twisted::twisted: Υπομονή αγάπη..Να μου φιλήσεις τα λουλουδάκια σου!!!!!

Θου πάλι χάλια γλυκό έφτιαξες;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Αστο μωρή αφού δε σε θέλουν τα Χριστούγεννα..... =))=))=))=))

Νατάσα αντε ρε....Κοντεύεις!!!!!!Πολύ καλά σημάδια αυτά!!!Αν και εγώ στοιχημάτιζα ότι θα μπεις με πρόκληση!!!! :?:?:? Με το καλό κοπελάρα μου!!! :D:D

Χρύσα κι εγώ πεινάω συνέχεια....Κι όχι μόνο πεινάω...Τρώω κιόλας!!! :@):@):@):@):oops::oops::oops:

Τα φιλιά μου σε όλες σας......Πάω να ξαπλώσω λίγο τώρα που κοιμάται και η μικρή..

Για το βράδυ θα ετοιμάσω φιλετάκια κοτόπουλο αλα κρεμ με πιλάφι.... ;););););) Πρώτη φορά θα φτιάξω.... :D:D:D:D:D

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις δε καναμε τιποτα...μπιτζαμες καναπες φαι γαριδακια κρασι και υπνος..ο μικρος κομοτανε..σημερα εκανα χοιρινο πρασοσελινο τελειο εγινε..

αααα δεν σας ειπα..εβαλα 5 κιλα.. :shock::shock::shock: τους τελευταιους 2 μηνες με τις χαζομαρε που τρωω...αρχισα ηδη διαιτα..δεν παει αλλο..ξαναειδα το 7 γμτ στην ζυγαρια.. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

και η πλακα ειναι οτι εχω 3 βασιλοπιτες στο σπιτι..2 σπιτικες και μια ετοιμη με γλασσο λευκης και γαλακτο σοκολατας.. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

αααα δεν σας ειπα..εκανα βασιπλοπιτα χαλιααααα βγηκε!!!!! αι στο καλο τσατιστηκα....ητανε και νηστισιμη ειδικα για τον μικρο..τζαμπα κοπος.. :(:(:(

παναγιωτα υπομονη με το μικρο..ελπιζω να φυγει γρηγορα ο ικτερος..βαζε τον στο παραθυρο στο φως.

καλη χρονια να εχουμε με υγεια κοριτσιαα!!!!! :)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!

Να φερει το νεο ετος οτι επιθυμει η καθεμια και να κρατησει μακρια οτι μας στεναχωρει! ;)

Παναγιωτα να σου ζησει ο μικρουλης!!!!! :x Οσο πιο πολυ μπορεις στο παραθυρο στο φως που λενε και τα κοριτσια και θηλαζε τον πολυ-πολυ συχνα γιατι με τα υγρα αποβαλεται η χολερυθρινη!!!Μηπως ομως να το ελεγες και στο γιατρο να τον δει;;;; :?

Τρις ευχομαι αυτη να ηταν η μονη ασχημη στιγμη του χρονου που μολις αρχισε...Το μωρακι σου σιγουρα θα σας φερει τυχη! ;)

Γωγω κι εγω εκανα πολυ καλη Βασιλοπιτα και δε το περιμενα γιατι ειμαι κι εγω ολιγον ανεπροκοπη!!!! :lol::lol::lol:

Η Νατασα μαλλον θα γεννησε σημερα!!!! Μακαρι και να ειναι καλα μαμα και μπεμπουλα!!!!! :x

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά σε όλες!!!! Ευτυχισμένο το νέο έτος! Πρώτη χρονιά φέτος με τα μωρά μου!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif] ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω οτι κρατάω 2 μωρά στην αγκαλιά μου... [smilie=love3.gif]

Περάσατε ωραία εχθές; Εμείς καταπληκτικά! Οι μικρές ήταν ήσυχες όταν άλλαξε ο χρόνος. Μετά απο λίγο κοιμήθηκαν τα πουλάκια μου αλλά τρόμαζαν απο τον θόρυβο που έκαναν τα πυροτεχνήματα... :shock:

Μίλησα και με την lovie στο τηλέφωνο και μου είπε οτι έχει λίγα πονάκια. Την Κυριακή ούτως ή άλλως θα μπεί αν δεν την πιάσαν οι πόνοι σήμερα....

Α ! Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα. [smilie=hello.gif] [smilie=icon_rendeer.gif]

Καλησπερα!!!

τι κανετε;;;

παναγιωτα μου κουραγιο!!!!

και εγω θα συνηστουσα Σπαθολαδο καθαρο κανει καταπλικτικη δουλεια..

Οσο για τον Ικτερο ..εισαι σηγουρη οτι ειναι αυτο...μπορει να ανεβασει μετα απο τοσο καιρο;;;;;..

εχει ηλιολουστες μερες...αν δεν μπορεις να τον βγαλεις εξω βαλτον κοντα στο παραθυρο..τι να πω...

Λενακη δεν ειναι τελεια με δυο μικρα στο σπιτι;;;;

Αλλαζει η ζωη μας με τα παιδια.

Εμεις πηγαμε στη μαμα..σκασαμε στο Φαη..,.μας εβγαλαν σε ταβερνα..πωπω..ερηξα πολυ φαη...επειδη δεν μπορουσα να φαω μεμιας πολυ...ετρωγα σε δοσεις....ειχα δυο πιατα μπροστα μου....αλλα δεν ηπια τιποτα παρα μονο λιγο κρασακι - ηταν καταπληκτικο!!!!!

Αφρο συμπασχω..και εμενα ολη μερα τρωει την Βασιλοπητα τσουρεκη...δεν εφαγε σχεδων τιποτα...

εγω πρεπει να εφαγα κανενα κιλο τζατζικι..μη γελατε ειναι η μονη μορφη που τροω γιαουρτι...

Τονια τι αποτελεσματα ειχε η τσοχα;;;;;

Βενη μου φιλακια πολλα...

θα τα πουμε εμεις απο Τριτη γιατι θελλω κατι

Μη στεναχωριεσε ρε για τη πητα...θα φτιαξεις..να ξερεις πως αυτα τα υγειηνα γινονται σπανια ωραια

Γωγω και εγω ηθελα να παρω αλογακη..τελικα του πηραμε ενα αυτικινητακι λιτλ πιπολ..ειχε πολυ γελιο...θα σας διηγηθω αλλη μερα τι εκανε με τον Οδυσσεας ντημενο αη βασιλη...ειχε πολυυυυ γελιο!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...