Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μενα κορες!!! :D

Λοιπον εκανα τη πιτα που εγραψε η Αργυρω,αλλα ειναι της Λενας(ναι μη μας ζητησει και πνευματικα δικαιωματα! :lol: ) μονο που εκανα καποιες παραλαγες...αντι για γιαουρτι(ειχε ληξει και βαριομουν να παω να παρω :oops: )εβαλα γαλα εβαπορε αδιαλυτο(το ειχα δει σε αλλη συνταγη) και προσθεσα λιγο κονιακ και καρυδια..Μου φαινεται οτι εγινε πολυ νοστιμη!!!! :D:-bd

Για το βραδυ δε θα κανουμε πολλα πραγματα...γουρουνοπουλο με πορτοκαλι και πατατες στο φουρνο,τσιγαριαστο κατσαρολας,απακι,τζατζικι,αμυγδαλοσαλατα ε και καμια πρασινη σαλατα...

Ηταν να φαμε στη μαμα μου απο πανω,αλλα επειδη θα ερθουν και η Ποπη(ΤΕΟCOOL)για οσες τη θυμαστε και θα κοιμησουμε τα μικρα στο σπιτι μου,οποτε θα φαμε στο δικο μου και μετα θα στρωσουμε τη πρασινη τσοχα μπας.... και βγαλουμε τα σπασμενα!!! :)):)):))

Λενακι κι εμενα και οι δυο παιδιατροι μου ειχαν πει να μη το πειραζω κι αν δουμε και κλεινει μεχρι τα 2-3 να τον παω σε παιδοχειρουργο...Οποτε οπως λεει και η Γιωτα καλυτερα να δει τον Ανασταση ενας παιδοχειρουργος να εισαι σιγουρη! ;) Κι αφου τα τσισακια βγαινουν μην αγχωνεσαι πολυ μερες που ειναι και απο Δευτερα πας να το κοιταξετε..

Βρε Χρυσα και σημερα φασινα πουλακι μου;;;;;; :o Αχ τι τραβας κι εσυ με τις αλλεργιες του Χριστοφορακου.... :? Ελπιζω το 2ο να βγει πιο ανθεκτικο!!! ;)

Νατασα (μπεμπουλης) ρε σε ξεχασα εσενα χθες και δε σε χαιρετησα!!!!! :oops::oops::oops: Αλλα τοσες που εισαστε ποια να πρωτοθυμηθω...Τι κανει ο γλυκος μου ο Σπυρακος;;;;; :x Σε ταλαιπωρει με το φαγητο βλεπω...Κι εμενα ενω ,μεχρι 13-14 μηνων ετρωγε τον αμπακα και τα παντα ξαφνικα σταματησε καιδεν ετρωγε ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο κρεμες και γιαουρτια!!!! :shock: Τωρα εχει ξεκινησει παλι να τρωει πολλα αλλα με κοπο(εμαθε να τρωει με καραγκιοζιλικια και δεν εχω την υπομονη να τον ταιζω 10 ωρες:evil: )και μικρες ποσοτητες...Βεβαια στις μαλακιες ειναι πρωτος,τα κατεβαζει αμασητα!

:-w

Ασε που δε πινει και γαλα απο 7 μηνων και δυστυχως τρωει ακομη κρεμες πρωι βραδυ!!!! :o:cry: Αλλα ελα που δε θελει τιποτα αλλο και δεν εχουμε περιθωρια να χασει βαρος γιατι ειναι ηδη λιγο κατω απο τα φυσιολογικα! :cry:

Αυτα...παω να κανω κι εγω ενα μπανιο να ξεβρωμισω! 8-}

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τόνια βλέπω μπήκες για τα καλά ε;;;; :D:D Τί κάνεις κοριτσάρα; Δεν προλαβαίνω να διαβασω ότι έχει γραφτεί.

Την lovie την έστειλα μήνυμα για να μην ενοχλήσω με το τηλπεφωνο μεσημεριάτικα, αλλά δεν απάντησε...λέτε να γέννησε ή να κοιμάται; :?::lol:

μαριαιωαννα εγω το βαζω οταν βγαλω το ταψι απο το φουρνο

οπως βγει απο πανω

μετα την αναποδογυριζεις κ δε φαινεται το φλουρι

molis girisa apo to souper kai ebala to teras gia upno .

ti efialths htan autos ?????????????

pote ksana den ekane etsi .....

htan mes sthn grinia kai stis apetiseis ,kourastika uperbolika mono apo auton ....

paw na ksaplosw giati den me blepw kala .

emeis apopse tha araksoume tha tsimpologame xazomares kai tha pinoume (egw tipota :lol: ) ton manwlh den tha ton kratisoume ksipnito ....ena idio bradu .

aurio tha kopsoume basilopita kai tha fame .

Τόνια βλέπω μπήκες για τα καλά ε;;;; :D :D Τί κάνεις κοριτσάρα; Δεν προλαβαίνω να διαβασω ότι έχει γραφτεί.

Την lovie την έστειλα μήνυμα για να μην ενοχλήσω με το τηλπεφωνο μεσημεριάτικα, αλλά δεν απάντησε...λέτε να γέννησε ή να κοιμάται; :?::lol:

Ναι Λενακι μου ειδες;;;;Αγανακτησα αλλα το πηρα ζεστα!!!!! :lol::lol::lol:

Καλα ειμαι μετραω τις μερες σα το φανταρο να ερθει η ωρα που θα γεννησω! Ελπιζω να μη φαω και τον 10ο σα τη Νατασα(λετε να μας κανει το πρωτο παιδι του 2011;;;;;!!!!!!!) :lol:

Τελεια η φωτο που εβαλες με τα κουκλακια σου!!!! :x

ΜαριαΙωαννα εγω το εβαλα πριν κι εριξα το μειγμα στο ταψι για να μη ξερω ουτε κι εγω που ειναι! ;)

Ακομη δε μπηκα για μπανιο τελικα...παω τωρα ομως! :oops:

Μόλις γύρισα από την δουλειά

Εμείς θα πάμε στην μαμά μου το βράδυ γιατί δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα :oops::oops:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΦΙΛΙΑ

Κοριτσάρες μου χρόνια πολλά!!!!!!!!!Καλή χρονιά να έχουμε!!!!Με υγεία, ευτυχία και...λεφτά.... :lol::lol::lol::lol:

Η Ιωάννα μου από χθες είναι άρρωστη...Έχει βήχα και σήμερα έσκασαν μύτη και οι μιξούλες.... :?:?:(:(:(:(:(

Όμως έχω κι ένα ευχάριστο νέο.....Από χθες κάνουμε κακά μόνο στη λεκάνη.... :D:D:D:D:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: Της πήρα το ειδικό καθισματάκι ποιυ μπαίνει στην τουαλέτα και από χθες 3 φορές μόνο εκεί έχει κάνει κακάκια...Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.... :D:D:D:D:D

Μπουρεκάκι κι επίσημα συγχαρητήρια... :D:D:D:D Με το καλό η κόρη!!!!!!

Νατάσα στείλε μου αν γέννησες.... :lol::lol::lol::lol:

Τόνια σε θυμάμαι από παλιά σε άλλα θέματα.... :D:D Δεν ήξερα ότι ήσουν έγκυος!!!!Με το καλό!!!!!! :D:D:D:D Πόσο καιρό έχεις να ανέβεις στο τρενάκι καλέ;;;; :?:?:? Εγώ νομίζω ότι είμαι καιρό τώρα επιβάτης.... :lol::lol::lol::lol:

Λένα πήγαινε σε ειδικό παιδό-ουρολόγο.... :?:? Μην το αφήσεις άλλο!!!!!!

Ο Γιώργος δουλεύει, εγώ με τη μικρή και χθες και σήμερα γυρίζαμε στα μαγαζιά...

Ο Άγιος Βασίλης της πήρε αλογάκι να ανεβαίνει να κουνιέται που χλιμιντρίζει και κουνάει ουρά.... :lol::lol::lol::lol:

Εγώ πήρα στον Γιώργο δύο τέλεια παντελόνια από το Zara...Αν και δεν έχει ξαναφορέσει ποτέ απο εκεί, του ήταν τέλεια.... :D:D:D Που κατάντησε...Από τα Armani στα Ζαρα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημερα το μενού έχει λαχανοντολμάδες που λατρεύω και έφτιαξε η μανούλα μου χθες πριν φύγει.... :D:D:D Το βράδυ θα φτιάξω βασιλόπιτα με το Γιώργο παρέα.....Συνταγή της μανούλας μου!!! :D:D:D:D:D

Λένα-admin είστε τέλειες στη φώτο... :x:x:x Όταν γέννησες τόσο όμορφη ήσουν καλέ;;;;;; :roll::roll::roll: Φτου φτου φτου!!!!!!!!

Καλή χρονιά και φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x:x:x

επειδη δεν ξερω αν θα ξαναμπω σημερα,ευχομαι σε ολες καλη χρονια με υγεια,χαρα,ευτυχια και πολλες-πολλες αγκαλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!να πραγματοποιηθουν οι επιθυμιες ολων!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! ;);););)

Κοριτσαρες μου!!!!

με το καλο να μας μπει το νεο ετος..να εχουμε υγεια προπαντων για μας και τα αγαπημενα προσωπα...και για ολο τον κοσμο...μετα να εχουμε τις δουλιες μας να μας πληρωνουν και εγω προσωπικα δεν θελλω τιποτα αλλο..αααα..θελλω να ειναι συναργασημο το δευτερο μωρο και να γεννησω επιτελους!!!

Τι κανετε;;;

καλα βρε εγω σας ειχα πει και πριν μερες οτι η Λενα ειναι τελεια στη φωτο με τις μικρες..αλλα με γραψατε!!!

Εγω μολις γυρησα, ο αντρας μου ακομα να γυρησει!!!

Πηγα με τη φιλεναδα μου σε μια ψαροταυερνα και φαγαμε του σκασμου, χαλαρωσαμε ειπαμε και τις χαζομαρουλες μας..περασε ωραια η ωρα...

μετα ηρθα και πηρα τρον μικρο και πηγαμε εδω διπλα στο σιτι γκειτ...καναμεμ μαζι τρανακη εβαψα- πασαλειψαν διλαδη γιατι δεν καθοταν πολυ φρονημος- τα μουτρα του, φαγαμε λουκουμαδες..ναι ναι εδωσα και του μικρου- μετα ετρεχε σε ολο τον οροφο και εκανε σαν τρελο και πασαλειβε με τα χερια τους τις βιτρινες..επισης εφαγε ενα ολοκληρο μηλο και μιαμιση μπανανα...

Απο δουλιες δεν εκανα τιποτα, μεχρι τις 12 προλαβαινω...να κανω τα βασικα..μπαλκονια δεν πλενω ουτε σηδερονω...

Πειναω σαν λυκος!!!...επισης ο μικρος απο χτες εχει μηξες πηχτες..τον ξεκινησα ορο γιατι ειμαι σηγουρη οτι παλη θα εχουμε αλλα...τι να κανω ρε παιδια..δεν ερχετε σε επαφη με αρρωστα παιδακια..δεν τον ακουμπαει κανεις δεν τον φιλαει κανεις πλενουμε τα χερια του συνεχεια..τι να κανω για να ενισχυσω το ανοσοοποιητικο ελεος πια..και στο σπιτι αρρωσταινει...

Νατασα γεννας καλεεεε...εγω νομιζω παιδια πως γενναει..

καλε ας μας γραψει καποιος...Θουθουυυυυυυυ

κοριτσια επειδη δε θα ξαναμπω σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου το νεο ετος να ειναι γεματο υγεια αγαπη πολλες επιτυχιες και ευτυχια!!!

να μην ξαναρρωστησουν τα παιδακια μας και να ειναι οι οικογενειες μας αγαπημενες!

ολα να πανε καλυτερα τη νεα χρονια!!

φανταζομαι η νατασα θα γενναει αν δεν εχει γεννησει ηδη...

αν μαθει καποια ας μου στειλει μηνυμα, την εχω αγχος!!

σας φιλω!! με το καλο να μας μπει το 2011!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΠΟΘΟΥΝ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ,ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ!! :lol::lol: ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!!! :lol::lol: ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ...

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟ & ΥΓΙΕΣ ΤΟ 2011!!!ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ,ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ

& ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ! @};-

Και ναι τα κατάφερα!!!!!!

Δε γέννησα ούτε και σήμερα!!!! :lol::lol::lol:

Παρόλο που κοιμήθηκα χάλια όλο το βράδυ γιατί επιτέλους πονούσα δε γέννησα. Όλη μέρα πονάω αλλά δεν είναι αρκετά συχνές οι συσπάσεις και απλά περιμένω.

Είχα και αίμα-βλέννη οπότε φαντάζομαι πως αύριο ίσως ξεκινήσει κάτι.

Προς το παρόν έφτιαξα τα σουφλεφάκια μου και ετοιμάζομαι γιατί θα πάμε σε τραπέζι για την αλλαγή σε ένα πολύ κοντινό μας ζευγάρι!

Ελπίζω μόνο να προλάβω το φαγητό!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλή χρονιά να έχουμε! Με υγεία,αγάπη και πολλές πολλές χαρές!!!

Φιλιά πολλά!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες τις μανούλες του κόσμου και ειδικά σε αυτές του τρένου μας και τις οικογένειές τους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με περισσότερους ύπνους, πάντα υγεία, εργασία, ευτυχία και χαμόγελο αυτά είναι τα πιο βασικά για μένα, α και περισσότερη ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.....τέρμα οι μαυρίλες....και ένα καλό ξεκίνημα σε όσους κάνουν καινούργια αρχή (βλέπε συμπέθέρα και Φρανίτα)!!!

σας φιλώ και σας εύχομαι μια όμορφη ρεβεγιόν και πρωτοχρονιά :x:YMHUG:

koritsakia mou kalh prwtoxronia na exete .

filakia staurota .

lovie etimasou aurio methaurio genas !!!!ante me to kalo kopela mou kai na to ziseis opos to fantastikes .

koritsia upolipa euxome osa thelete na gastrothite na to kanete grigora (lena gia sena to lew)

osa gastrothikame na pane kala ta pragmata kai na gennisoume ugeietsta zouzounakia me tsoutsounakia h oxi :lol::lol::lol:

osa de thelete na gastrothite na mhn sas tixei :lol::lol::lol::lol::lol: kai a xereste ta paidakia sas kai tous antres sas .

filakia polla polla :-*:-*:-*:-*:-*:-*

makari to 2011 na einai esiodokso kai tuxero .

εγω θα γραψω τελευταια στο τρενακι? :D:D:D:D

μολις φαγαμε..ειμαι στο μπαμπα μου κ αραααααααααζω..

βασιλοπιτα εκανα αλλα ο ηλιθιος φουρνος δε το εψησε καλα..δε εφαγα ααλλα ετσι φανηκε..μα θα τον πεταξω δε αντεχω αλλο...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΜΕ ΥΓΕΙΑ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ 2011

ΚΑΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ Κ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ

(ΝΑΤΑΣΑ Κ ΛΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ) :P:P:P:P:P

ειμαι κοματια..σχολασα 6 μετα σιδερο κ τωρα κοματια..

κ τι δε εχω φαει σημερα...μα δε μπορειτε να φανταστειτε..

ζητω τα πολλα κιλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τα φιλια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D:D:D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...